|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
To kukus z dodatkami
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam pisać, że kuskus
![]() Jak dla mnie bombaa mmmm <3 Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-03-02 o 21:32 Powód: Blad |
|
|
|
#2313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wczoraj caly dzien mi wizaz szalal dzis zabiegany dzien i dopiero teraz Was gaduly nadrabiam KASPERKA ja juz tu kiedys pisalam, ze u nas w DE jak urodzisz to mozesz z apteki wypozyczyc super elektryczny laktator. Dostajesz recepte od gina i placisz kaucje za wypożyczenie. Mozesz go trzymac ile karmisz czyli nawet rok
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Zadomowienie
|
Witam wieczorową porą
Co za dzień! Widziałam,że pisałyście o becikowym...My sie na pewno nie załapiemy, ale w sumie to jak się tak nad tym zastanawiam to nie mam "żalu". Tzn uważam,że na pewno jest dużo rodzin którym się należy i powinno dostać. Tak,aby choć trochę odciążyć budżet wyprawkowy. Wiadomo,że ludzie są w różnej sytuacji. kasperka,roksana jak zdrówko? już odpuściło? bo widzę,że apetyt dopisuje...same smakołyki u Was jak zwykle Do kasperki bym wpadła na łososia,a do Ciebie roksana na ten kuskus Jess gratuluje zaręczyn ![]() Ambiwalentna29 no ba, ja nadal obstaje Tylko muszę przekonać TZ . ALe sam dziś stwierdził "ok ,podoba mi sie,dodajmy na listę" .Tymon to jest to Ja dziś padam na pysk. Dawno mnie nie bolała tak głowa jak dzisiaj. U Was czytam,że też padało. Załapałm się na 2 oberwania chmury . Poprostu wyszłam i zapisałam się po Bożemu na czwartek. Jedyny pozytyw dzisiejszego dnia to,że TZ dostał auto zastępcze( docelowe sie robi),więc testowaliśmy nową furę. Miodzio
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
#2315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
Jakie auto testowaliscie ? Pochwal sie![]() Ja szukam nowego samochodu dla siebie, ale co zaplanuje jechac na jazde probna to cos mi wyskoczy, jak np.teraz z tym przeziebieniem Ja czuje sie slabo katar meczy, bol glowy tez i ogolne oslabienie, dzis dodatkowo slabo sie czuje, bo apetyt mam slaby i malo zjadlam w ciagu dnia ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-03-02 o 21:53 Powód: Blad |
||
|
|
|
#2316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co postanowiłaś z tym lekarzem? Póki co (do maja chyba,bo wtedy dostanie docelowego Peugeota) mamy Renault Koleos . No nie powiem fajne autko przyjemnie się jedzie. Dla siebie też będę szukała..ale to raczej czegoś typowo po mieście(mało palącego i ogólnie ekonomicznego ) i pewnie coś w stylu Yariski(poki co musimy sprzedać stare auto). A Ty za czym się rozglądasz?
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
|
#2317 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja korzystalam po porodzie z recepty na takie urzadzenie stymulujące miesnie kegla by wzocnic calosc po porodzie i wszystkie czesci ktore dotykaly ciala byly nowe A laktator mi sie sprzydal poprzednio tylko przy nawale bo takie mialam twarde cyce ze maly nie chial chwycic Nooo ja Was nadrobilam, ale nie bede komentować becikowego bo to KPINA!!!!! DOBRANOC MAMUSIE JA jutro popoludniu mam wizyte i juz masmam stresa....
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę spać źle się czuje
|
|
#2319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale obecnie jestem zakochana jednak chyba w VW Scirocco Na wizyte sie poki co nie zdecydowalam, bo nie mam goraczki tfu tfu i wiem, ze jak pojde to nic innego mi nie zaleci niz robie na wlasna reke hmmmmm ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Dziekuje Zapytam przy nastepnej okazji moja lekarke ![]() Trzymam kciuki za wizyte ![]() Nie stresuj sie
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-03-02 o 22:26 Powód: Blad |
||
|
|
|
#2320 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Choć ja w sumie lubię duże auta...i w takim SUVie czulabym się najlepiej . Jednak przy drugim to już ekonomia sie włącza i ma być minimum![]() Cytat:
Cytat:
OOoo a co to za urządzenie,bo mnie zaciekawiłas?
|||
|
|
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wlasnie chcialabym cos niezbyt wielkiego zeby po miescie fajnie sie jezdzilo ![]() SUV to az musialam sprawdzic, jak wyglada Cactusa najpierw chcialam, ale jakos mi sie odwidzial
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
słodkich snów kobitki...
Coś mi się porobiło po tym dzisiejszym najedzeniu. Jadłam cały dzień taka glodna byłąm... No i skończylo się straszeniem kibelka... Masakra... Z godzinę tam siedziałam... Oby jutro bylo lepiej .
|
#2323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie masz racje po mieście bardziej praktyczny jest mniejszy/zwrotny...wszędzie zaparkujesz. Wiadomo,że miejsce parkingowe na wage złota )Cactus...ciekawy,ale jakoś nie moje klimaty . Podoba mi się jeszcze taki vw new beetle , jest naprawde klimaciarski
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaaa new beetle podobal mi sie, ale maz mi go jakos obrzydzil ![]() Jakos mam przeczucie, ze Scirocco wybiore
|
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
wrzuciłam zdjęcia jeszcze na główną w K... Jak już tam ich też nie widać to poddaję się i więcej nie dam rady dać z siebie
![]() Co do autek ja uwielbiam suwy Kia sportage marzy mi się
|
#2327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Heh mój mąż twierdzi,że mi by pasował Mini Cooper- w sumie do teraz nie wiem dlaczego . Mały dzisiaj był zachwycony jak jechaliśmy,że ma okno w dachu i telewizorek (nawigacja ). Po przejazdzce stwierdził "dzisiaj wziales czarny to jutro przyjedziesz białym?".
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to chyba jest też kwestia nie wiem... wychowania społecznego, w rodzinie, prawa jakie panuje... Może gdybym mieszkala i wychowala sie w kraju w którym jest to ,,normalne,, inaczej na to bym patrzyła...
|
|
#2329 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jakiś czas temu była taka możliwość i przez chwilę jezdziłam Volvo XC60...echhh się jechało! Choć z tym "jechało" to pewnie kasperka może więcej powiedzieć,bo tam u Niej super drogi
||
|
|
|
#2330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja ja najpierw chcialam Mini Coopera, ale bagaznik ma maly ![]() Dlatego jak wyszedl Paceman to od razu Cooper mi sie odwidział ![]() Nad kolorem tez mysle haha... Bialy czy czarny ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() Nawet w stolicy masakra |
||
|
|
|
#2331 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a kolor z tych obu czarny! taka czarna strzała
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprzednik byl czarny i teraz sie zastanawiam ![]() Uciekam spać, bo mdleje juz ![]() Spokojnej nocy Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-03-02 o 23:07 Powód: Blad |
|
|
|
|
#2333 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokup juz teraz ten płyn bo nie będziesz miała efektu wow ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez sandeo Czas edycji: 2015-03-02 o 23:19 |
||||
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uciekam spać, do jutra
|
|
#2335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
maz wstal z Juniorem to moge neszcze z pol godz polezec ![]() Apropo Autek to ja mam VW Tourana i powiem szczerze że jestem bardzo zadowolona wszystko zmieszcze i juniora i zakupy i tez dobrze sie parkuje nim jak skonczymy budowe domu to sobie pewnie jakis BMW Kombi 5 kupimy a razie za duzo wydatków teraz wybierdach dachówke za bagatela ok 25000 zl wiec moze w tym temacie tez doradzicie?MRAVKA , to urzadzenie to taki elektryczny miernik ze wzmacniaczem napiecia miesni. Zaklada sie codzien diody kolo spojenia i na podbrzuszu i masz zaprogramowana serie cwiczen, czyli napinasz miesnie kegla tak mocno az Ci sie swieci na zielono i trzymasz po 10 sekund na koniec każdego cw masz wynik i widzisz postepy po tych cw tez poprawiony jest sex - wiadomo, im mocniej zacisniesz miesnie tym wiecej czujesz no i pomaga wzmocnic miesnie przy pecherzu zeby nie wypadal na starosc, bo po porodzie naturalnym dużego dziecka zwykle sie obniza i moze wypadac ![]() No ide juz miłego dnia Mamuski!
|
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc !
Ale durna pogoda, zasypało nas Mówilyscie wczoraj o samochodach - my tez mamy przed sobą zakup bo TŻ jeździ vw polo a ja jeepem grand cherokim ale dziadek sie juz powoli sypie i bedzie trzeba sprzedać a w vw polo z dwójka dzieci... No nie bardzo, za duzo jeździmy i to w dalsze trasy, nie ma szans wczesniej chcielismy kia sportage lub sorento albo passata kombi a teraz nam nowiutka mazda cx5 wpadła w oko... Ale to na pewno jeszcze nie teraz - to temat w naszym przypadku na jesień/wiosnę, do tego czasu i tak sie nie planujemy nigdzie dalej ruszać a tu w terenie damy rade ![]() Mam ochotę na świeże pieczywko, ide TŻ wyslac do sklepu
|
#2337 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=roxana_lu;50488961]No mi w 15tc nie chciał powiedziec chociaz szukał i szukał... Ale powiedział, ze sie jeszcze wstrzymamy do kolejnej wizyty - moze po prostu nie miał co widzieć i bedzie dziewczynka ?
na szczęście (w nieszczęściu ) do wizyty jeszcze trzy tygodnie czekac nie musze z płcią i za kilka dni bede miała pewność... ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- No właśnie mi się wydaję,że jak lekarz szuka i niby nie widzi.. oraz chce się wstrzymać do nastpnej wizyty to coś bardziej ku dziewczynce się skłania ![]() Dużo moich koleżanek ( bo ogólnie w 2013 i 2014 u nas wysyp chłopców) w 16 tyg już miało powiedziane, że chłopiec Chociaż w 20 tyg moje dwie kolezanki usłyszaly,żeby jeszcze na chwilę się wstrzymały bo teraz mu coś na dziewczynkę wygląda![]() Mi natomiast w 28 tyg chciala pani dr zrobić dziewczynkę!! bo siedzial jakby na pupie no i nie było widać siurka.. ale mówiła, że jak już w 16 tyg mówila,że na 100 %- to na pewno chłopiec
|
#2338 |
|
Zadomowienie
|
Dobry!
Dziś pobudka o 5:30 na siku i od tamtej pory nie mogę usnąć! Jak Wy sobie radzicie z ponownym zasypianiem po wizycie w toalecie? Biegacie tak czesto czy tylko ja mam z tym problem w nocy? U mnie dwa razy to minimum, ale najgorzej jest zawsze nad ranem bo wtedy nie mogę juz usnąć Idę wyprowadzić psa i po świeże bułeczki dzisiaj wjedzie nutella i kakao na śniadanie
|
#2339 | |
|
Wtajemniczenie
|
a Tak w ogóle to cześć wszystkim
U nas też biało się zrobiło i mały też w szale radości" o nieg pada" ja już po śniadanku - dwie kromki chleba słonecznikowegoz serkiem turkiem i pomidorem![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Cytat:
i już więcej nie chce spać także tak wesoło
|
|
#2340 |
|
Zadomowienie
|
Bonjour
![]() Budowa mnie o 6 obudzila grrr. Najlepiej mi sie spi nad ranem. Chlopaki odprawieni. Pranie wstawione(wiem wiem jestem nienormalna ). Musze dzis kupic prezent dla Malego. W pt ma urodziny,a na weekend zjezdza rodzina (roksana Ty oblatana z przepisami jestes...moze cos polecisz na obiad dla 8 osob ? ) bede wdzieczna!---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Ps.mowicie o sniegu a u mnie zero i pieeeekne slonce jakies +2 stopnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

ale jak dla mnie tylko ryż

. Poprostu wyszłam i zapisałam się po Bożemu na czwartek. Jedyny pozytyw dzisiejszego dnia to,że TZ dostał auto zastępcze( docelowe sie robi),więc testowaliśmy nową furę. Miodzio
katar meczy, bol glowy tez i ogolne oslabienie, dzis dodatkowo slabo sie czuje, bo apetyt mam slaby i malo zjadlam w ciagu dnia 

dzisiaj wjedzie nutella i kakao na śniadanie