Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard. - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-26, 22:20   #2311
stewardesa
BAN stały

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Dziewczyny dostałam podobny płaszcz, tyle że jest na suwak i z takiego mechowatego materialu. Wiecie może do czego mogę to nosić? W sensie jakie spodnie/ rajstopy i jakie buty do tego pasują? Nie mam pojęcia
Ale Twój też jest za kolano? Bo jeśli nie jesteś wysoka, to będzie bardzo skracał sylwetkę. Trzeba by go było wtedy skrócić przed kolana.
Ja bym go połączyła najchętniej z bordo albo bakłażanem, jeśli chodzi o buty, ale on do wielu rzeczy pasuje, do czarnego też.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-26, 22:23   #2312
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Ale Twój też jest za kolano? Bo jeśli nie jesteś wysoka, to będzie bardzo skracał sylwetkę. Trzeba by go było wtedy skrócić przed kolana.
Ja bym go połączyła najchętniej z bordo albo bakłażanem, jeśli chodzi o buty, ale on do wielu rzeczy pasuje, do czarnego też.
no jestem niska niestety a on jest za kolano, ale pomysł z bordo jest tak super, że chyba zaryzykuję dzięki!

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-27, 11:25   #2313
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Znaczy masz problem z tym, że ona ma Cię za potwora?
tak, i z tym, że ma mnie za takiego przez to, że on palnął. bo wcale nie zrzędziłam
Cytat:
"kahoko mi zrzędziła"... i to już? to było to obgadywanie?
no. bo o to się ostatnio u nas w domu rozchodzi - moje zwrócenie na cokolwiek uwagi to jest wielkie zrzędzenie. a ja nie zrzędzę, tylko informuję, że coś mi nie pasuje i dlaczego np. kibel jest nie umyty, a sprzątanie łazienki odhaczone.
Cytat:
no jestem niska niestety a on jest za kolano, ale pomysł z bordo jest tak super, że chyba zaryzykuję dzięki!
to zanieś do dobrej krawcowej - niech zrobi talię i go skróci.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-27, 12:50   #2314
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
tak, i z tym, że ma mnie za takiego przez to, że on palnął. bo wcale nie zrzędziłam
To on nie ma prawa do własnych opinii ?
Cytat:
no. bo o to się ostatnio u nas w domu rozchodzi - moje zwrócenie na cokolwiek uwagi to jest wielkie zrzędzenie. a ja nie zrzędzę, tylko informuję, że coś mi nie pasuje i dlaczego np. kibel jest nie umyty, a sprzątanie łazienki odhaczone.
Nadal jestem milczący team wątróbka. Nie rozumiem, czemu zamiast kolekcjonować interesujące historie kuchenne, którymi można potem ludzi zabawiać w towarzystwie Ty się szarpiesz z brudnym kiblem. Eee.
Cytat:
to zanieś do dobrej krawcowej - niech zrobi talię i go skróci.
To wyjdzie drożej niż nowy płaszcz.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-27, 13:50   #2315
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
To on nie ma prawa do własnych opinii ?
już prawie mąż, to nie ma
Cytat:
Nadal jestem milczący team wątróbka. Nie rozumiem, czemu zamiast kolekcjonować interesujące historie kuchenne, którymi można potem ludzi zabawiać w towarzystwie Ty się szarpiesz z brudnym kiblem. Eee.
ja się zdziwiłam i zapytałam. bo uważam, że to nie fair. i dwa dni później napisała mi esej, jak to gdzieś jest jakaś plama i nie mamy prawa o nic się rzucać, bo ona posprzątała x czasu temu i ta plama jest na pewno moja i to wszystko moja wina, bo ona ma teraz kompulsy i sprząta i będzie to robić tak, jak ona chce i mamy być wdzięczni

olałam. ale że tego samego dnia miałam ostrą sytuację z HR, wkurzyłam się na faceta, bo nie odbierał telefonu do 3:30, to się na niej wyżyłam i odpowiedziałam jej. i on jej wtedy podczas kawy powiedział 'nie martw się, kahoko mi też zrzędziła ostatnio'. a nie zrzędziłam, tylko zasugerowałam, żeby do cholery zabrał swój dywan rzeczy z podłogi, w których ukryte są hantle i kettlebell, bo chyba złamałam o nie palec u stopy, próbując się dostać do szafy (nie, to nie jest zrzędzenie).
Cytat:
To wyjdzie drożej niż nowy płaszcz.
moja by za to wzięła z 35 zł.
Stary 2016-04-27, 20:32   #2316
201607040950
Konto usunięte

Jak on mi dobrze robi, to mi nikt nigdy tak dobrze nie robił...
Stary 2016-04-27, 21:37   #2317
thirky
on tired little feet

Cytat:
Jak on mi dobrze robi, to mi nikt nigdy tak dobrze nie robił...
Czyli jednak uganda.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-27, 21:57   #2318
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Czyli jednak uganda.
Zasadniczo miałam na myśli Dżi i jego nieśmiertelne wywody... jak skonkludował knajpą to miałam pochwowy.
Stary 2016-04-27, 21:59   #2319
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Zasadniczo miałam na myśli Dżi i jego nieśmiertelne wywody... jak skonkludował knajpą to miałam pochwowy.
Gdzie? W rakotwórczym jak zwykle?
Stary 2016-04-27, 22:03   #2320
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Gdzie? W rakotwórczym jak zwykle?
Tak, tak. Czytam już tylko jego. Odkąd zobaczyłam jak mogą wyglądać najpiękniejsze słowa jakie się usłyszało w życiu musieli mi amputować 3/4 mózgu z nowotworem. Teraz lepiej go rozumiem,

Edytowane przez 201607040950
Czas edycji: 2016-04-27 o 22:06 Powód: linkasa zapuściłam
Stary 2016-04-27, 22:16   #2321
stewardesa
BAN stały

Ja tylko przeleciałam wzrokiem i mój rak dostał raka. O wyższości Hiszpanek nad polskimi świniami odcinek 4857984596? Niby tyle podróżuje, a brzmi jak typowa osoba bez żadnej wiedzy o świecie, która raz w życiu na chwilę liznęła zagranicy i to w miejscu turystycznym (a zgadnijmy, jakie dziewczyny mogą się na takiej plaży pojawić - w większości turystki i w większości zgrabne, duhhh), chłonęła ją wszystkimi zmysłami oczywiście wyłapując tylko pozytywy i teraz trawa tam wydaje się jej taaaaaaaka zielona, że nigdzie na świecie takiej nie ma. No i nie zapominajmy, że w Hiszpanii każdy ma 10 minut do plaży

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2016-04-27 o 22:19

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-27, 22:43   #2322
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Ja tylko przeleciałam wzrokiem i mój rak dostał raka. O wyższości Hiszpanek nad polskimi świniami odcinek 4857984596? Niby tyle podróżuje, a brzmi jak typowa osoba bez żadnej wiedzy o świecie, która raz w życiu na chwilę liznęła zagranicy i to w miejscu turystycznym (a zgadnijmy, jakie dziewczyny mogą się na takiej plaży pojawić - w większości turystki i w większości zgrabne, duhhh), chłonęła ją wszystkimi zmysłami oczywiście wyłapując tylko pozytywy i teraz trawa tam wydaje się jej taaaaaaaka zielona, że nigdzie na świecie takiej nie ma. No i nie zapominajmy, że w Hiszpanii każdy ma 10 minut do plaży
Teraz chłonę już każde słowo. Klasa sama w sobie.
Może się i chłopak nie myli z tymi 10 minutami do plaży. Po prostu pomija, że część ludzi musiałaby zasuwać helikopterem, albo że od "plaży" do morza jest jeszcze 200km.
Stary 2016-04-27, 22:47   #2323
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Może się i chłopak nie myli z tymi 10 minutami do plaży. Po prostu pomija, że część ludzi musiałaby zasuwać helikopterem, albo że od "plaży" do morza jest jeszcze 200km.
Szczególiki. Ty to się zawsze czepisz
Stary 2016-04-28, 09:08   #2324
thirky
on tired little feet

Ah. To.

Stary 2016-04-28, 11:10   #2325
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gregorius_ Pokaż wiadomość
To trochę jak z uśmiechem Południowcy, wiadomo, cieszą się, śmieją, bo słońce, bo południowcy, tylko, że jak się pojedzie do Skandynawii to tam też w takiej Kopenhadze okazuje się, że ludzie wyluzowani, spokój na twarzach (a nie zawziętość), uśmiech. Koniec końców człowiek się łapie na tym, że jakoś tak i na północy się śmieją, i na południu. Wszędzie tylko nie u nas U nas to albo zacietrzewione twarze, agresja, albo mumie
jak ogólnie się z nim nie zgadzam, to tu ma nieco racji. jak cholera przyjeżdżam do Polski, to faktycznie wszyscy mają podkówki, a tu się ludzie bardzo dużo do siebie uśmiechają. uśmiechanie się do klienta jest wpisane w umowy o pracę na stanowiskach takich jak kasjer w tesco.

za to to:

Cytat:
Nasze mamy miały i słowiańską urodę i były zgrabne (pewnie dlatego, że PRL, inne jedzenie, albo nie było co jeść ).
wywołało we mnie omdlenia z ekstazy

Cytat:
Kobiety po solarium, szpile 24 h/d (tak jakby się zatrzymały gdzieś na przełomie wieków, albo naśladowały ... Europę Wsch) gdzie w całej Europie już od dawna dominuje raczej płaski but. No po prostu trudno tego nie zauważać.
to po kija ja i moje koleżanki z pracy popylamy po biurze w szpilach

Edytowane przez kahoko hino
Czas edycji: 2016-04-28 o 11:12

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-28, 11:17   #2326
stewardesa
BAN stały

Cytat:
jak ogólnie się z nim nie zgadzam, to tu ma nieco racji. jak cholera przyjeżdżam do Polski, to faktycznie wszyscy mają podkówki
I chwała im. Oby to się szybko nie zmieniło, chociaż już się niestety zmienia

Reszta tylko potwierdza moją teorię, że albo to troll, albo mieszka w jaskini, z której rzadko wychodzi.

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2016-04-28 o 11:22
Stary 2016-04-28, 11:24   #2327
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
I chwała im. Oby to się szybko nie zmieniło, chociaż już się niestety zmienia

Reszta tylko potwierdza moją teorię, że albo to troll, albo mieszka w jaskini, z której rzadko wychodzi.
ja tam lubię to uśmiechanie się do siebie codziennie rano, jak wchodzę do autobusu, mówię kierowcy dzień dobry i dziękuję za to, że się zatrzymał. tak samo jak wychodzę wieczorem. jak w Warszawie powiedziałam dziękuję na wejściu, to się ludzie z 5 minut na mnie gapili
Stary 2016-04-28, 11:28   #2328
stewardesa
BAN stały

Cytat:
ja tam lubię to uśmiechanie się do siebie codziennie rano, jak wchodzę do autobusu, mówię kierowcy dzień dobry i dziękuję za to, że się zatrzymał. tak samo jak wychodzę wieczorem. jak w Warszawie powiedziałam dziękuję na wejściu, to się ludzie z 5 minut na mnie gapili

Bosze, to jest tak typowa historyjka każdego polaczka z zagranicy
Stary 2016-04-28, 11:46   #2329
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
I chwała im.
Nie znoszę ludzi, którzy się szczerzą.
A i sama nie mam śmiałości nawet w tych rzadkich momentach, kiedy mam ochotę, odkąd mi przyjaciółka powiedziała, że taką czystą radość to tylko na twarzach swoich dzieci widuje, ale cieszę się tylko ze znęcania się nad zwierzętami*, albo jak komuś zrobię coś podłego.
Cytat:
Albo powtarza to, co ktoś inny ciągle gada w jego towarzystwie i kogo on uważa za autorytet. To by poniekąd tłumaczyło braki w sensie.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Ja mam dwie ulubione panie, które nie uśmiechają się nigdy. Jedna pracuje w lumpie włóczkowym, jest max anemiczna i jak tam parę razy przyszłam ekstremalnie niewyspana to okazało się, że nadajemy na tych samych wooolnych falach i od tamtej pory zostawia mi takie szydełka, co to dowiaduję się, że takie istnieją jak kupuję i mam krosna do wszystkiego, tylko czekam aż jej rzucą w towarze to 2-metrowe do ręcznego tkania dywanów. I zrzędząca na zepsucie świata tego pani w kiosku. Te szczerzące się szczerzą się do wszystkich, a skumanie się ze zrzędą...
Ja tam dziękuję na przystankach na żądanie i jak mi się zatrzymuje tam, gdzie nie powinien. I plotę takie debilizmy, że trzy razy w życiu przejechałam się spory kawałek pekaesem za darmo, w tym raz pan mi powiedział, że za rozrywkę to on mi powinien dopłacić. Zagranico jestę bardziej spłoszona to mi się prawie nie zdarza, to na pewno wina ludzi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-28, 12:02   #2330
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:

Bosze, to jest tak typowa historyjka każdego polaczka z zagranicy
neee, typowa historia to ile on pałnduw nie zarobił

i że bardzo pada.

ale serio, jak Cię kasjer przyjmuje, to zawsze mówi 'sorry to have kept you waiting', na co większość automatycznie odpowiada 'that's ok' i już jest inna atmosfera.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Nie znoszę ludzi, którzy się szczerzą.
A i sama nie mam śmiałości nawet w tych rzadkich momentach, kiedy mam ochotę, odkąd mi przyjaciółka powiedziała, że taką czystą radość to tylko na twarzach swoich dzieci widuje, ale cieszę się tylko ze znęcania się nad zwierzętami*, albo jak komuś zrobię coś podłego.
miałam podobne podejście, gdy mieszkałam w Warszawie. jak się przeprowadziłam do Londynu, to bardzo mi się wszechobecny uśmiech spodobał
Cytat:
Ja mam dwie ulubione panie, które nie uśmiechają się nigdy. Jedna pracuje w lumpie włóczkowym, jest max anemiczna i jak tam parę razy przyszłam ekstremalnie niewyspana to okazało się, że nadajemy na tych samych wooolnych falach i od tamtej pory zostawia mi takie szydełka, co to dowiaduję się, że takie istnieją jak kupuję i mam krosna do wszystkiego, tylko czekam aż jej rzucą w towarze to 2-metrowe do ręcznego tkania dywanów. I zrzędząca na zepsucie świata tego pani w kiosku. Te szczerzące się szczerzą się do wszystkich, a skumanie się ze zrzędą...
aale to jest inna inszość - bo tam jesteś stałą klientką. ja mówię o tym, że przypadkowe osoby, które Cię nie rozpoznają, są miłe i się uśmiechają.
Cytat:
Ja tam dziękuję na przystankach na żądanie i jak mi się zatrzymuje tam, gdzie nie powinien. I plotę takie debilizmy, że trzy razy w życiu przejechałam się spory kawałek pekaesem za darmo, w tym raz pan mi powiedział, że za rozrywkę to on mi powinien dopłacić. Zagranico jestę bardziej spłoszona to mi się prawie nie zdarza, to na pewno wina ludzi.
pekaes to nie zettem
Stary 2016-04-28, 12:08   #2331
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
miałam podobne podejście, gdy mieszkałam w Warszawie. jak się przeprowadziłam do Londynu, to bardzo mi się wszechobecny uśmiech spodobał
Przecież w Warszawie wszyscy się szczerzą, jakby na dostawę cheddara czekali.
Cytat:
aale to jest inna inszość - bo tam jesteś stałą klientką. ja mówię o tym, że przypadkowe osoby, które Cię nie rozpoznają, są miłe i się uśmiechają.
No, to poza tymi dwiema to z grubsza wszyscy.
Cytat:
pekaes to nie zettem
Jeszcze powiedz, że się w tramwajach do pierwszego wagonu przebijasz, żeby wycałować.
Strach z Tobą samolotem lecieć.

Edytowane przez 201607040950
Czas edycji: 2016-04-28 o 12:14 Powód: Żeby wycałować!
Stary 2016-04-28, 13:50   #2332
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież w Warszawie wszyscy się szczerzą, jakby na dostawę cheddara czekali.
jak dla mnie warszawa jest szara i ponura
Cytat:
Jeszcze powiedz, że się w tramwajach do pierwszego wagonu przebijasz, żeby wycałować.
Strach z Tobą samolotem lecieć.
w tramwajach tutaj czy pociągach nie masz dostępu do kierowcy, o ile w ogóle takowy jest. w autobusach wsiadasz tylko z przodu.
Stary 2016-04-28, 13:53   #2333
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Drogi przyjacielu,

Wysłałem wam wcześniej bez odpowiedzi. W moim pierwszym email wspomniałem o moim późnym klienta, którego krewni nie mogę skontaktować się z, ale oboje mają to samo nazwisko, więc będzie to bardzo proste, aby ci się jego spadkobiercą.

Moja propozycja jest taka, że pozwalasz, które zostaną przedstawione do tej roli tak, że dokumenty mogą być przetwarzane na swoją korzyść. Jeśli jesteś zainteresowany proszę dać mi znać, żebym mógł dać Ci kompleksowe informacje na temat tego, co mamy do zrobienia.

Prosimy potwierdzić poniżej swoje dane osobowe:

Pierwsze imię...............
Nazwisko Imię:.............
Kraj pochodzenia: .........

Pozdrowienia,
Ależ to jest piękne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-28, 13:54   #2334
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ to jest piękne
matko i córko, co to?!
Stary 2016-04-28, 14:15   #2335
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
w tramwajach tutaj czy pociągach nie masz dostępu do kierowcy, o ile w ogóle takowy jest. w autobusach wsiadasz tylko z przodu.
To jest ten moment, w którym zaczynam opowiadać że u mnie w kraju to jadę do miasta pół dnia furmanką i że mnie stopy bolą bo po raz pierwszy w życiu mam na sobie buty. Jak dobrze idzie to jeszcze o tym, że sramy za domem i podcieramy się tym, co pod rękę podleci - trawa, liście, garść śniegu, jakieś patyki, kamień...

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
matko i córko, co to?!
Jak to co?
Mój przyjaciel, prawnik nigeryjskiej rodziny królewskiej kontaktuje się, żeby mnie poinformować, że szuka krewnych zmarłego i chce, żebym mu pomogła szukać, bo oboje mają to samo nazwisko i zapewnia, że nietrudno mi będzie odnaleźć spadkobierców.
Proponuje mi dostarczenie dokumentów, dzięki którym łatwiej ich znajdę i informuje, że jeśli chcę się przyłączyć do wspólnej zabawy, to powinnam wysłać kupon zgłoszeniowy.

Odpisałam .
Stary 2016-04-28, 14:25   #2336
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
To jest ten moment, w którym zaczynam opowiadać że u mnie w kraju to jadę do miasta pół dnia furmanką i że mnie stopy bolą bo po raz pierwszy w życiu mam na sobie buty. Jak dobrze idzie to jeszcze o tym, że sramy za domem i podcieramy się tym, co pod rękę podleci - trawa, liście, garść śniegu, jakieś patyki, kamień...
tu masa ludzi nie myje zębów, duża nie używa papieru toaletowego (bro, just wata, wata, wata and done! cytat), a na widok śniegu zachowują się jak dzikie zwierzęta podczas ataku paniki. deszcz wywołuje podobne reakcje, ale ograniczają się one do drogi i ruchu samochodowego i kolejowego.
Cytat:
Jak to co?
Mój przyjaciel, prawnik nigeryjskiej rodziny królewskiej kontaktuje się, żeby mnie poinformować, że szuka krewnych zmarłego i chce, żebym mu pomogła szukać, bo oboje mają to samo nazwisko i zapewnia, że nietrudno mi będzie odnaleźć spadkobierców.
Proponuje mi dostarczenie dokumentów, dzięki którym łatwiej ich znajdę i informuje, że jeśli chcę się przyłączyć do wspólnej zabawy, to powinnam wysłać kupon zgłoszeniowy.

Odpisałam .
aaa, znam historię myślałam, że to na intymnym i nie mogłam namierzyć. co odpisałaś?
Stary 2016-04-28, 14:31   #2337
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
tu masa ludzi nie myje zębów, duża nie używa papieru toaletowego (bro, just wata, wata, wata and done! cytat), a na widok śniegu zachowują się jak dzikie zwierzęta podczas ataku paniki. deszcz wywołuje podobne reakcje, ale ograniczają się one do drogi i ruchu samochodowego i kolejowego.
Czyli jak wszędzie
Stary 2016-04-28, 14:35   #2338
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli jak wszędzie
no dokładnie. ale przynajmniej 'dziękuję' mówią i się uśmiechają
Stary 2016-05-01, 11:04   #2339
201607040950
Konto usunięte

Równe 25cm!
Stary 2016-05-01, 14:40   #2340
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Równe 25cm!
Angelina?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości