Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-04, 13:07   #2341
tamonita
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Ewuś, ale mi nie chodziło o to, że w środe byłaś, a ogólnie, ze często jesteś Że też Ci się chce...
Jabluszko mam nadzieje, że ta alergia minie biedaczko

No i dwóch godzin nie było
Wkońcu weekend

Wiecie muszę Wam się przyznać, że ostatnio coraz częściej słyszę, że coraz ładniej wyglądam, że już mam pełniejszą i zdrowszą buzię, że super, że się ciągle śmieje jak kiedyś, że aż miło patrzeć na mnie znów taka radosną... Bardzo mnie to cieszy wiecie ? Naprawde bardzo, bo to oznacza, że wracam. Wracam 'do siebie'

Miłego popołudnia Kochane
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 13:13   #2342
agness51
Zakorzenienie

Witam,znów mnie z ostatniej lekcji zwolnili no i znowu brak obiadu,złapałam parę zimnych małych pierogów i jabłko dobrze,że niedługo wychodzę,i w ogóle super,że już weekend
Z tej odpowiedzi z hiszpana 5+ zarobiłam no i 5- z pracy klasowej Za to z w-fu się nie popisałam 6- z siatkówki,ale i 2 dostałam,zaważyła 1sekunda

Miłego dnia

Tamo - Cieszę się,że 'wracasz do siebie'

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 13:24   #2343
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
no właśnie chodzi o to że nie ten powód jest niby jakis strasznie ważny ale nikomu nie może o nim powiedzieć (ta... jasne ) i żeby jeszcze było ciekawiej zostałam nazwana egoistką bo sie na nią wkurzyłam...
yhhh 'uwielbiam' tego typu tłumaczenia
cóż, są ludzie i taborety - nie martw się, bo szkoda nerwów - dobrze, że znalazłaś kogoś innego
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
mam nadzieje,ze antyhistaminy pomoga..
poki co pomogly jest dobrze
Cytat:
w pracy problemy jak zwykle ale,ze tak powiem wali mnie to dzis
i prawidłowo, po co się przejmować skoro juz piątek
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Jabluszko mam nadzieje, że ta alergia minie biedaczko
też mam takową...
Cytat:
Wiecie muszę Wam się przyznać, że ostatnio coraz częściej słyszę, że coraz ładniej wyglądam, że już mam pełniejszą i zdrowszą buzię, że super, że się ciągle śmieje jak kiedyś, że aż miło patrzeć na mnie znów taka radosną... Bardzo mnie to cieszy wiecie ? Naprawde bardzo, bo to oznacza, że wracam. Wracam 'do siebie'
ojejj...nie masz pojęcia jak mnie cieszą Twoje słowa
jeszcze trochę i faceci się zaczną pęczkami zlatywać
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam,znów mnie z ostatniej lekcji zwolnili no i znowu brak obiadu,złapałam parę zimnych małych pierogów i jabłko dobrze,że niedługo wychodzę,i w ogóle super,że już weekend
a gdzie się wybierasz?
Cytat:
Z tej odpowiedzi z hiszpana 5+ zarobiłam no i 5- z pracy klasowej Za to z w-fu się nie popisałam 6- z siatkówki,ale i 2 dostałam,zaważyła 1sekunda
gratuluję doskonalych ocenek a ta 2 to z czego, hę?

A mi się tak dobrze po tabletkach zrobiło, że nawet zamiast spać na spacerek poszłam, co się będę w domu dusić w taką piękną pogodę...
Wróciłam dotleniona i pozytywnie zmęczona bo spacerek był mega szybkim krokiem zrobiony Teraz wizaż i relaks szeroko pojęty, a za parę godzin plotytyty

Miłego popołudnia

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 13:32   #2344
agness51
Zakorzenienie

No właśnie z w-fu

A wybieram się na spacero - zakupy

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-04-04, 13:57   #2345
anniaa

Witam
ostatnio u mnie duzo sie działo.. najbardziej smutna była kłotnia z tz myslałam ze to juz koniec ale wszystko ładnie sie skonczyło i jestesmy nada razem uff
Dzisiaj po w-f zaczełam kichac i mam katar i do teraz nei wiem co sie stało....
nie bede opowiadac mego skromnego i wogóle zycia :P
najwazniejsze ze zyje ;d

lolciu kochana jak bedziesz jak bys mogła mi podaj jeszcze raz adres tego fryzjera :P
bo potrzebuje fryzjera bo poszukuje na czerwiec ale musze najpierw sprwdzic czy to dobry fryzjer . fajnie farbuja i obcinaja ?

dzisiaj miały kumpele ze mnie pollew bo wzieły mi portfel i zobaczymy zdjecie jak wygladałam kiedys tzn inny kolor włosów a wiec wogóle inaczej wygladały i mnie nie poznały

zostałam zaproszona na 18 kumpeli w Mega( katowiczanki wiedza co to )

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 14:07   #2346
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

hahah Ty to masz fajną uczelnię, nooo
no niby fajna, ale tak z deczka nas olewają to denerwujące jest czasami

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
no właśnie chodzi o to że nie ten powód jest niby jakis strasznie ważny ale nikomu nie może o nim powiedzieć (ta... jasne ) i żeby jeszcze było ciekawiej zostałam nazwana egoistką bo sie na nią wkurzyłam...
no nieźle, skoro jakiś ważny powód miała to tym bardziej Tobie powinna powiedzieć dobrze że już znalazłaś zastępstwo

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość

pisanie to pikuś jak dla mnie, tylko czytanie tych materialow zajmuje mi sto lat, tym bardziej ze sobie wynalazlam inteligentnie ksiazki po niemiecku

no ale musze sie jakos pogonic do tego bo szkoda w sumie czasu

fajnie, dzieki takim komentarzom jak Wasze przynajmniej zaraz zrobi mi sie wstyd i sie wezme do roboty (oczywiscie nie dzis bo wieczorem mamy ta impreze, wiec musze kupic rajstopy i sie przygotowac, czyli nie mam czasu na pisanie )
no tak nie ma to jak ambitnie brać się za literaturę obcojęzyczną ale zdolniacha jesteś to dasz redę

miłej imprezki (no baaa, że nie możesz marnować czasu na pisanie w obliczu zabawy )

Cytat:
Ewcia Ty wiesz za co
ałaaaaaaaaaaaaaaaaa ano wiem, wiem

Cytat:
zycze wam pogodnego popoludnia i udanego weekendu
i nawzajem super ze Ci dzień roboczy szybko leci

Cytat:
Ewuś, ale mi nie chodziło o to, że w środe byłaś, a ogólnie, ze często jesteś Że też Ci się chce...

no chyba że tak źle zrozumiałam

Cytat:
cieszy mnie to bardzo Kochana

Cytat:
gratuluję ocenek eee tam w-f , phi nie można być dobrym we wszystkim (ja np zawsze miałam 2 z rzucania piłeczką palantową )

Cytat:

A mi się tak dobrze po tabletkach zrobiło, że nawet zamiast spać na spacerek poszłam, co się będę w domu dusić w taką piękną pogodę...
Wróciłam dotleniona i pozytywnie zmęczona bo spacerek był mega szybkim krokiem zrobiony Teraz wizaż i relaks szeroko pojęty, a za parę godzin plotytyty
super że tabletki pomogły oby to już nie wracało do Ciebie

tak to jest z alergiami, nie wiadomo kiedy Cię dopadnie znienacka
miłego plotkowania

edit: Aniu, no całe szczęście że się z TŻ-em pogodziliście.. taki długi piękny związek już tworzycie a mega, taaa, owszem, na sylwestra tam byłam, ekhm :P

posprzątałam... teraz obiad jakiś.. planów na wieczór nie mam jeszcze ale liczę że się wyklarują, bo jakoś w domu w piątek mi się siedzieć nie chce
u mnie pogoda nie za bardzo, ale przynajmniej nie pada

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2008-04-04 o 14:09 Powód: :)
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 14:15   #2347
anniaa

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
edit: Aniu, no całe szczęście że się z TŻ-em pogodziliście.. taki długi piękny związek już tworzycie a mega, taaa, owszem, na sylwestra tam byłam, ekhm :P

posprzątałam... teraz obiad jakiś.. planów na wieczór nie mam jeszcze ale liczę że się wyklarują, bo jakoś w domu w piątek mi się siedzieć nie chce
u mnie pogoda nie za bardzo, ale przynajmniej nie pada
no za 26 dni 2 lata
oj szkoda piatkowego wieczoru na siedzenie w domu
a ja dzisiaj spaliłam obiad moj ale zrobiłam nowy

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 16:19   #2348
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
no za 26 dni 2 lata
oj szkoda piatkowego wieczoru na siedzenie w domu
a ja dzisiaj spaliłam obiad moj ale zrobiłam nowy
jak łądnie to policzyłaś

właśnie dlatego nie będę siedzieć, wybywam chociaż jeszcze dokładnie nie wiem gdzie

miłego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-04-04, 16:27   #2349
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86
Talking Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

hej dziewczynki
Nie no mam mega masakrę mój nos przypomina pomidor. Jestem w domu i znowu psikam, kicham, kaszlę no brrr. Coś mnie definitywnie uczula

Pozatym mój mega szybki komp jest boski i wejście na internet jest wyższą szkołą jazdy

Nadrobię jak będę w niedzielę w Kielcach. Buziaki

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 18:07   #2350
Spaza
Zakorzenienie

cześć dziewczynki ja tylko wpadłam się przywitać jestem tak zawalona nauką, że szkoda gadać
najgorsze jest to, że strasznie mi się nie chce....
miłego wieczoru
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 18:40   #2351
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki, zajrzałam właśnie i dowiedziałam się kilku ciekawych rzeczy
To mi przypomniało, że i ja muszę zagłębić się w temacie bo od pewnego czasu mam bardzo, ale to bardzo suche dłonie, nie wiem co się dzieje, codziennie używam balsamów i nadal to samo. Może to dlatego, że za często myję naczynia i przez płyn... ? Muszę coś z tym zrobić tak czy inaczej =='
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 18:44   #2352
schism_
Zadomowienie

Ahoj
Znowu intensywny i bezproduktywny kwietniowy dzień. (A do matury coraz bliżej ) Okazało się,że sprawdzianu z historii nie będzie w ogóle ,nauczycielowi po prostu nie chce sie go sprawdzać,zwłaszcza,że czas na wystawienie ocen jest do najbliższego piątku . W sumie nic nie tracę ;P Chciałam wybrać się do Lidla na zakupy,acz pokiełbasiła mi się jego lokalizacja i wróciłam z powrotem Zaiste 'uradowały'mnie wyniki badań hormonalnych. Niedoczynność się pogłębiła,stąd te moje wahania nastroju itp, schizuję,że utyłam w 2 dni kilogram
,a na dodatek termin operacji zostanie przełożony o 1,5 miesiąca

W końcu nie wytrzymałam ,zamiast na kurs z anglika poszłam na dwugodzinny,szybki spacer po bulwarze i centrum, nawet się wyciszyłam ;] Jak zwykle odpoczywam i wcinam na kolacjo-deser batona proteinowego,na który wydałam 'raptem'8 złotych
(było warto,nie tylko ze względu na atrakcyjnego sprzedawcę )

Miłego początku weekend'u życzę
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 19:36   #2353
agness51
Zakorzenienie

A ja dopiero wróciłam,padam

Zaraz poczytam co napisałyście

Stary 2008-04-05, 07:21   #2354
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Czeeeść!

Wczoraj miałam maksymalnie zabiegany dzień, od 10 szkoła, potem od razu trening a potem od razu osiemnastka koleżanki ;P Powiem szczerze, że się rozczarowałam. O ile niektóre imprezy, na których rzadko, ale bywam, są świetne- wirowanie na parkiecie etc., o tyle ta była... nudna. wszyscy siedzieli, klub był kiepski no i nikt nie chciał tańczyć, bo mało kto się znał. No, ale chwilę potańczyłam, a że granice nudy osiągnęły całkiem znaczny poziom, poszłam sobie

Miłego dnia a teraz poczytam, co u Was

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 08:56   #2355
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
To mi przypomniało, że i ja muszę zagłębić się w temacie bo od pewnego czasu mam bardzo, ale to bardzo suche dłonie, nie wiem co się dzieje, codziennie używam balsamów i nadal to samo. Może to dlatego, że za często myję naczynia i przez płyn... ? Muszę coś z tym zrobić tak czy inaczej =='
ja mam to samo z rekami..mysle,ze od mycia naczyn moze? Jak znajdziesz jakis ratunek to podziel sie wiedza kochana

dzien dorby laleczki

ale piekne slonko na dworze. tak dawno nie bylo ladnej pogody.. Leze sobie w wyrku i wizazuje a TZ czyta ksiazke obok wczoraj posiedzialismy dluzej i troche pobalowalismy i teraz nie jestesmy jeszcze w pelni sil zeby wstac o polnocy sie kapalam bo mi sie zachcialo posiedziec w wannie. Walnelismy po pare drineczkow,zrobilismy pierwszego w tym roku grilla i pogadalismy fajnie,tak od serca. Milo bylo. Czuje sie odstresowana.

jak juz wstaniemy to pojedziemy do miasta a na 5 zostalismy zaproszeni do mojej kolezanki z pracy nowej i jej meza na tzw wieczorek zapoznawczy. Mam nadzieje,ze fajnie bedzie.

zycze wam udanej soboty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-05, 09:28   #2356
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość

Pozatym mój mega szybki komp jest boski i wejście na internet jest wyższą szkołą jazdy
hehe, skąd ja to znam też u rodziny mam kompa który chodzi jak smok

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki ja tylko wpadłam się przywitać jestem tak zawalona nauką, że szkoda gadać
najgorsze jest to, że strasznie mi się nie chce....
miłego wieczoru
owocnej w takim razie

Cytat:
i ja mam identyczny problem, wręcz do granic absurdu moje dłonie są suche... w jednym miejscu nawet łuszczy mi się skóra zaczęłam robić wszystko w rękawiczkach (nawet włosy myję w rękawiczkach ) i trochę to pomaga

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Zaiste 'uradowały'mnie wyniki badań hormonalnych. Niedoczynność się pogłębiła,stąd te moje wahania nastroju itp, schizuję,że utyłam w 2 dni kilogram
,a na dodatek termin operacji zostanie przełożony o 1,5 miesiąca
Ty to masz "atrakcje"

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość

Wczoraj miałam maksymalnie zabiegany dzień, od 10 szkoła, potem od razu trening a potem od razu osiemnastka koleżanki ;P Powiem szczerze, że się rozczarowałam. O ile niektóre imprezy, na których rzadko, ale bywam, są świetne- wirowanie na parkiecie etc., o tyle ta była... nudna. wszyscy siedzieli, klub był kiepski no i nikt nie chciał tańczyć, bo mało kto się znał. No, ale chwilę potańczyłam, a że granice nudy osiągnęły całkiem znaczny poziom, poszłam sobie
szkoda że impreza nie udana no ale cóż, nie każdy umie zorganizować imprezę jak należy

Cytat:

ale piekne slonko na dworze. tak dawno nie bylo ladnej pogody.. Leze sobie w wyrku i wizazuje a TZ czyta ksiazke obok wczoraj posiedzialismy dluzej i troche pobalowalismy i teraz nie jestesmy jeszcze w pelni sil zeby wstac o polnocy sie kapalam bo mi sie zachcialo posiedziec w wannie. Walnelismy po pare drineczkow,zrobilismy pierwszego w tym roku grilla i pogadalismy fajnie,tak od serca. Milo bylo. Czuje sie odstresowana.
uroczy wieczorek
Cytat:
jak juz wstaniemy to pojedziemy do miasta a na 5 zostalismy zaproszeni do mojej kolezanki z pracy nowej i jej meza na tzw wieczorek zapoznawczy. Mam nadzieje,ze fajnie bedzie.
baw się dobrze

ja wczoraj wylądowałam w knajpce z kumpelą, miło było, pogadałyśmy (taaaaaa, jakbyśmy nie gadały codziennie godzinami ). Pifko było ale także sok grejpfrutowy więc dziś czuję się świetnie i jestem pełna życia zaraz idę na pilates, a później jadę do rodziców, więc zajrzę pewnie wieczorem dopiero

udanego dzionka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-04-05, 10:33   #2357
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Tamo - Cieszę się,że 'wracasz do siebie'
Cytat:
ojejj...nie masz pojęcia jak mnie cieszą Twoje słowa
jeszcze trochę i faceci się zaczną pęczkami zlatywać
Cytat:
cieszy mnie to bardzo Kochana
Dziękuje Kochane

Cytat:
Ja też. Okropnie mam suche

Cytat:
Okazało się,że sprawdzianu z historii nie będzie w ogóle ,nauczycielowi po prostu nie chce sie go sprawdzać,zwłaszcza,że czas na wystawienie ocen jest do najbliższego piątku . W sumie nic nie tracę ;P
Farciara

Cytat:
Chciałam wybrać się do Lidla na zakupy,acz pokiełbasiła mi się jego lokalizacja i wróciłam z powrotem
Odrazu widać, że w większym miescie mieszkasz

Cytat:
Zaiste 'uradowały'mnie wyniki badań hormonalnych. Niedoczynność się pogłębiła,stąd te moje wahania nastroju itp, schizuję,że utyłam w 2 dni kilogram
Cytat:
a na dodatek termin operacji zostanie przełożony o 1,5 miesiąca
Bardzo Ci współczuje tego tycia i wogóle tych wszystkich konsekwencji tej niedoczynności, mogę mieć tylko nadzieje, że to wszystko jakoś się ustabilizuje

Cytat:
wcinam na kolacjo-deser batona proteinowego,na który wydałam 'raptem'8 złotych (było warto,nie tylko ze względu na atrakcyjnego sprzedawcę )

Cytat:
Życzę żeby to spotkanie z nową kolezanką było miłe i żeby zaowocowało fajnym kumplestwem

Cytat:
ja wczoraj wylądowałam w knajpce z kumpelą, miło było, pogadałyśmy (taaaaaa, jakbyśmy nie gadały codziennie godzinami ). Pifko było ale także sok grejpfrutowy więc dziś czuję się świetnie i jestem pełna życia zaraz idę na pilates, a później jadę do rodziców, więc zajrzę pewnie wieczorem dopiero
A nie mówiłam, że często bywasz na fitnesie itp

Wstałam o 11
Głowa mnie teraz niemiłosiernie boli, ale dam rade Pogoda wydaje się być ładna choc słońca brak

Życzę udanej Soboty

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-04-05, 10:45   #2358
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Żyje , czytam i z TZ-em pozdrawiam wszytskie plotkary ^^

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 11:45   #2359
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Żyje , czytam i z TZ-em pozdrawiam wszytskie plotkary ^^
A plotkary pozdrawiają Ciebie i TŻta (się poczułam jak przedstawicielka jakas )

Niech się stanie... !
KCP

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-05, 11:54   #2360
gujana
Wtajemniczenie

a ja juz po imprezce do bialego rana czyli jak na moj rok - typowo

tylko teraz zakrecona chodze

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 13:22   #2361
agness51
Zakorzenienie

Witam
Właśnie wróciłam z zakupów z przyjaciółką i za pół godzinki jadę do TŻ-ta,ale się stęskniłam ^^

Miłego dnia

Stary 2008-04-05, 18:23   #2362
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

ale tu cisza dziś wszystkie weekendują

Moniczko - a no tak, muszę się z Tobą zgodzić, że często tam bywam
Sylwuś - pozdrawiam Was również
Gujanko - do białego rana nooo, to mi się podoba
Aguś - miłego TŻ-owania

wracam do obcowania z rodziną zapowiada się wieczorek przy winku i jakimś filmie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-04-05, 19:17   #2363
asiek14
Zakorzenienie

a ja myślałam ze będę miała dużo do nadrabiania :O

na początek dobry wieczór
po nowym antybiotyku, który dostałam wczoraj miałam skutki uboczne jakie występują u wiecej niż jednej osoby na sto, mniej niż jednej na sto i mniej niż jednej na tysiąc - czyli trzy różne - wiec go dzisiaj odstawiłam. ale to co sie działo to jakiś hardcore od wczoraj
smak w ustach jakbym żuła stare monety, rwało mnie w prawej nodze (całej ) a jak próbowałam sobie ogolić nogi pod prysznicem to tak mi sie trzesły nogi że myślałam, że rozwalę sobie głowe.
a potem pojechałam na zakupy i to była ta przyjemniejsza część dnia. rzadko sobie cos kupuje, ale jak już kupuję to cała obładowana siatkami wracam. mam przepiękny płaszczyk i buty na obcasie, strój galowy (bierzmowanie i inne okazje ), jakąs bluzkę do niego, arafatkę i coś a'la apaszkę.

a pod koniec maja jadę na wycieczkę szkolną do Paryża
i od jutra przechodzę na R

odezwijcie się, no!

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP

Edytowane przez asiek14
Czas edycji: 2008-04-05 o 20:13
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 19:33   #2364
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Witam was kochane po krotkiej przerwie
Musze nadrobic zaleglosci ale z tego co widze to dzisiaj tu cisza. W sumie nic dziwnego taki ladny byl dzien, sama wybylam z domu. Zakupy, spacerek, dzialka i dzien zlecial bardzo przyjemnie. A wieczorem pora na odpoczynek, nie ma to jak slodkie lenistwo
Trzymajcie sie

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 20:28   #2365
LoLcIa123
Zakorzenienie

Kurczę nie mogłam się tutaj do Was dostać.

Działo się u mnie źle,miałam ogromną sprzeczkę z Tż-etem,w dodatku miałam już ładną buzie i w ten sam dzień z nerwów rozdrapałam 2 syfki na taką skalę,że po prostu krew mi się lała i lała,później miałam z tego ropny stan i wyglądałam paskudnie,ale już na szczęście poschodziło[nie zapeszając],również w ten dzień zgubiłam kartę z oriflame i 50zł,zapomniałam o ważnym spotkaniu,przez co obraziła się na mnie koleżanka,to były ciężkie dni.Na szczęście już jest trochę lepiej,wczoraj byłam u kosmetyczki,twarz o niebo lepsza póki co,nie mam żadnego syfka[pfu,pfu],kupiłam sobie okulary i bluzę na poprawę humoru no i zamówiłam wizytę u fryzjera nawet.Aa i nawet załatwiłam sobie zwolnienie z w/f-u do końca roku

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 21:19   #2366
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Witam
Właśnie wróciłam z zakupów z przyjaciółką i za pół godzinki jadę do TŻ-ta,ale się stęskniłam ^^

Miłego dnia
ja tez bylam na zakupach upolowalam faajne jeansy z rozszerzana nogawka takie jakie lubie i 2 koszulki a co ty upolowalas?

Cytat:
wracam do obcowania z rodziną zapowiada się wieczorek przy winku i jakimś filmie
lubie takie wieczorki co ogladacie?

my wlansie wrocilismy od nowych znajomych z kawki i ciasta. Bylo baaardzo milo,zaprosilismy sie na za 2 tygodnie do nas tym razem.
Zasiedzielismy sie dluzej niz mialo byc ale milo sie gadalo i czas szybko zlecial.

wrocilismy glodni i wlasnie wstawilismy pizze

potem ksiazka i spac a jutro rano na silownie i basen.

kolorowych wam zycze..
Stary 2008-04-05, 21:22   #2367
agness51
Zakorzenienie

Ale tu cisza

Agolku - Super,że upolowałaś ciuszki
Ja za to wyczaiłam fajny staniczek

Niedawno wróciłam od TŻ-ta,było cuuudnie

Stary 2008-04-06, 08:20   #2368
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Ja za to wyczaiłam fajny staniczek

Niedawno wróciłam od TŻ-ta,było cuuudnie
To już wiadomo, po co staniczek ]:-> żarciik

Zazdroszczę Ci TŻa, ja jestem singielką wieczną i jak narazie nic nie wskazuje na to, by ten status miał ulec zmianie

A co u Was, Dziewczynki? Jakieś plany na dzisiaj? Ja chyba wreszcie się pouczę. Acz popołudniu planuję iść do kina na JUNO (słyszałam same pozytywne opinie) lub na lody ^^ uczcić powrót Siostry z Francji Albo i do kina, i na lody, a co!

Miłego Dnia, Piękne

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 08:35   #2369
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

W planach nauka Ale przed obowiązkowo długi spacerek, bo cieplutko dzisiaj i pogoda zapowiada się bajecznie

Miłego dnia
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 08:43   #2370
asiek14
Zakorzenienie

ja też nie będę oryginalna - nauka , bo muszę zaległości nadrobić ale spacer też pewnie będzie.

miłego dnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości