![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Ewuś, ale mi nie chodziło o to, że w środe byłaś, a ogólnie, ze często jesteś
![]() ![]() ![]() Jabluszko mam nadzieje, że ta alergia minie biedaczko ![]() ![]() No i dwóch godzin nie było ![]() Wkońcu weekend ![]() ![]() Wiecie muszę Wam się przyznać, że ostatnio coraz częściej słyszę, że coraz ładniej wyglądam, że już mam pełniejszą i zdrowszą buzię, że super, że się ciągle śmieje jak kiedyś, że aż miło patrzeć na mnie znów taka radosną... ![]() ![]() ![]() Miłego popołudnia Kochane ![]()
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
Witam,znów mnie z ostatniej lekcji zwolnili
![]() ![]() ![]() Z tej odpowiedzi z hiszpana 5+ zarobiłam ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() Tamo - Cieszę się,że 'wracasz do siebie' ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() cóż, są ludzie i taborety - nie martw się, bo szkoda nerwów - dobrze, że znalazłaś kogoś innego ![]() poki co pomogly ![]() ![]() i prawidłowo, po co się przejmować skoro juz piątek ![]() też mam takową... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jeszcze trochę i faceci się zaczną pęczkami zlatywać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A mi się tak dobrze po tabletkach zrobiło, że nawet zamiast spać na spacerek poszłam, co się będę w domu dusić w taką piękną pogodę... ![]() Wróciłam dotleniona i pozytywnie zmęczona bo spacerek był mega szybkim krokiem zrobiony ![]() ![]() Miłego popołudnia ![]()
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
No właśnie z w-fu
![]() A wybieram się na spacero - zakupy ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
♥
|
Witam
![]() ostatnio u mnie duzo sie działo.. najbardziej smutna była kłotnia z tz myslałam ze to juz koniec ale wszystko ładnie sie skonczyło i jestesmy nada razem uff ![]() Dzisiaj po w-f zaczełam kichac i mam katar i do teraz ![]() nie bede opowiadac mego skromnego i wogóle zycia :P najwazniejsze ze zyje ;d lolciu kochana jak bedziesz jak bys mogła mi podaj jeszcze raz adres tego fryzjera :P bo potrzebuje fryzjera bo poszukuje na czerwiec ale musze najpierw sprwdzic czy to dobry fryzjer . fajnie farbuja i obcinaja ? dzisiaj miały kumpele ze mnie pollew bo wzieły mi portfel i zobaczymy zdjecie jak wygladałam kiedys tzn inny kolor włosów a wiec wogóle inaczej wygladały i mnie nie poznały ![]() ![]() zostałam zaproszona na 18 kumpeli w Mega( katowiczanki wiedza co to ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | ||||||
Zakorzenienie
|
no niby fajna, ale tak z deczka nas olewają
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() miłej imprezki (no baaa, że nie możesz marnować czasu na pisanie w obliczu zabawy ![]() ałaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() i nawzajem ![]() ![]() Cytat:
no chyba że tak ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tak to jest z alergiami, nie wiadomo kiedy Cię dopadnie znienacka ![]() miłego plotkowania ![]() edit: Aniu, no całe szczęście że się z TŻ-em pogodziliście.. taki długi piękny związek już tworzycie ![]() posprzątałam... teraz obiad jakiś.. planów na wieczór nie mam jeszcze ale liczę że się wyklarują, bo jakoś w domu w piątek mi się siedzieć nie chce ![]() u mnie pogoda nie za bardzo, ale przynajmniej nie pada ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-04-04 o 14:09 Powód: :) |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
♥
|
Cytat:
![]() oj szkoda piatkowego wieczoru na siedzenie w domu ![]() a ja dzisiaj spaliłam obiad moj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie dlatego nie będę siedzieć, wybywam ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
![]()
hej dziewczynki
![]() Nie no mam mega masakrę mój nos przypomina pomidor. Jestem w domu i znowu psikam, kicham, kaszlę no brrr. Coś mnie definitywnie uczula ![]() Pozatym mój mega szybki komp jest boski i wejście na internet jest wyższą szkołą jazdy ![]() Nadrobię jak będę w niedzielę w Kielcach. Buziaki ![]()
#2350 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() najgorsze jest to, że strasznie mi się nie chce.... miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Zadomowienie
|
Ahoj
![]() Znowu intensywny i bezproduktywny kwietniowy dzień. (A do matury coraz bliżej ![]() ![]() ![]() ![]() ,a na dodatek termin operacji zostanie przełożony o 1,5 miesiąca ![]() W końcu nie wytrzymałam ,zamiast na kurs z anglika poszłam na dwugodzinny,szybki spacer po bulwarze i centrum, nawet się wyciszyłam ;] Jak zwykle odpoczywam i wcinam na kolacjo-deser batona proteinowego,na który wydałam 'raptem'8 złotych ![]() ![]() ![]() Miłego początku weekend'u życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
A ja dopiero wróciłam,padam
![]() Zaraz poczytam co napisałyście ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
Czeeeść!
Wczoraj miałam maksymalnie zabiegany dzień, od 10 szkoła, potem od razu trening a potem od razu osiemnastka koleżanki ;P Powiem szczerze, że się rozczarowałam. O ile niektóre imprezy, na których rzadko, ale bywam, są świetne- wirowanie na parkiecie etc., o tyle ta była... nudna. wszyscy siedzieli, klub był kiepski no i nikt nie chciał tańczyć, bo mało kto się znał. No, ale chwilę potańczyłam, a że granice nudy osiągnęły całkiem znaczny poziom, poszłam sobie ![]() ![]() Miłego dnia ![]() ![]()
![]() |
#2355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dorby laleczki ![]() ale piekne slonko na dworze. ![]() ![]() ![]() jak juz wstaniemy to pojedziemy do miasta a na 5 zostalismy zaproszeni do mojej kolezanki z pracy nowej i jej meza na tzw wieczorek zapoznawczy. Mam nadzieje,ze fajnie bedzie. zycze wam udanej soboty ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wczoraj wylądowałam w knajpce z kumpelą, miło było, pogadałyśmy (taaaaaa, jakbyśmy nie gadały codziennie godzinami ![]() ![]() ![]() udanego dzionka ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wstałam o 11 ![]() ![]() Głowa mnie teraz niemiłosiernie boli, ale dam rade ![]() ![]() Życzę udanej Soboty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
Żyje , czytam i z TZ-em pozdrawiam wszytskie plotkary ^^
#2359 |
Zakorzenienie
|
A plotkary pozdrawiają Ciebie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2360 |
Wtajemniczenie
|
a ja juz po imprezce
![]() ![]() ![]() tylko teraz zakrecona chodze ![]()
#2361 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Właśnie wróciłam z zakupów z przyjaciółką i za pół godzinki jadę do TŻ-ta,ale się stęskniłam ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
ale tu cisza dziś
![]() ![]() ![]() Moniczko - a no tak, muszę się z Tobą zgodzić, że często tam bywam ![]() Sylwuś - pozdrawiam Was również ![]() Gujanko - do białego rana ![]() ![]() Aguś - miłego TŻ-owania ![]() wracam do obcowania z rodziną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
a ja myślałam ze będę miała dużo do nadrabiania :O
na początek dobry wieczór ![]() po nowym antybiotyku, który dostałam wczoraj miałam skutki uboczne jakie występują u wiecej niż jednej osoby na sto, mniej niż jednej na sto i mniej niż jednej na tysiąc - czyli trzy różne - wiec go dzisiaj odstawiłam. ale to co sie działo to jakiś hardcore od wczoraj ![]() smak w ustach jakbym żuła stare monety, rwało mnie w prawej nodze (całej ![]() a potem pojechałam na zakupy ![]() ![]() a pod koniec maja jadę na wycieczkę szkolną do Paryża ![]() i od jutra przechodzę na R ![]() odezwijcie się, no! ![]() Edytowane przez asiek14 Czas edycji: 2008-04-05 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Zadomowienie
|
Witam was kochane po krotkiej przerwie
![]() Musze nadrobic zaleglosci ![]() ![]() Trzymajcie sie
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Kurczę nie mogłam się tutaj do Was dostać
![]() Działo się u mnie źle,miałam ogromną sprzeczkę z Tż-etem,w dodatku miałam już ładną buzie i w ten sam dzień z nerwów rozdrapałam 2 syfki na taką skalę,że po prostu krew mi się lała i lała,później miałam z tego ropny stan i wyglądałam paskudnie,ale już na szczęście poschodziło[nie zapeszając],również w ten dzień zgubiłam kartę z oriflame i 50zł,zapomniałam o ważnym spotkaniu,przez co obraziła się na mnie koleżanka,to były ciężkie dni.Na szczęście już jest trochę lepiej,wczoraj byłam u kosmetyczki,twarz o niebo lepsza póki co,nie mam żadnego syfka[pfu,pfu],kupiłam sobie okulary i bluzę na poprawę humoru ![]() ![]() ![]()
#2366 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() my wlansie wrocilismy od nowych znajomych z kawki i ciasta. Bylo baaardzo milo,zaprosilismy sie na za 2 tygodnie do nas tym razem. Zasiedzielismy sie dluzej niz mialo byc ale milo sie gadalo i czas szybko zlecial. wrocilismy glodni i wlasnie wstawilismy pizze ![]() potem ksiazka i spac a jutro rano na silownie i basen. kolorowych wam zycze..
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza
![]() Agolku - Super,że upolowałaś ciuszki ![]() Ja za to wyczaiłam fajny staniczek ![]() Niedawno wróciłam od TŻ-ta,było cuuudnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Ci TŻa, ja jestem singielką wieczną i jak narazie nic nie wskazuje na to, by ten status miał ulec zmianie ![]() A co u Was, Dziewczynki? Jakieś plany na dzisiaj? Ja chyba wreszcie się pouczę. Acz popołudniu planuję iść do kina na JUNO (słyszałam same pozytywne opinie) lub na lody ^^ uczcić powrót Siostry z Francji ![]() Miłego Dnia, Piękne ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
![]()
W planach nauka
![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
ja też nie będę oryginalna - nauka
![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.