|
|
#2341 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
z piaskow arizony uzywalam kuracji parafinowej, stosowalam jako krem do rak na noc i bylam bardzo zadowolona, dlonie byly gladkie i porzadnie nawilzone, jednak zapach byl okropny. mam nadzieje, ze nowa sria bedzie miala podobne wlasciwosci, ale przyjemniejszy zapach.
|
|
|
|
#2342 |
|
Raczkowanie
|
U mnie brak braków, jedynie krem do rąk (Avon Care) alternatywny.
Zakręciłam się totalnie co z tymi katalogami. Wiem, że wyjaśniałyście, ale z faktury mi wynika, że dostanę ich 40 (zamawiałam 20) - okaże się już niedługo o co biega.Katalog wg klientek marny, wg mnie super - osobiście wydałam 220 zł (m.in. trilaser, puder w kompakcie, pędzel do pudru).Niedawno pisałam do Avonu w sprawie fioletowej serii Solutions. Byłam ciekawa czy nadaje się dla kobiet w ciąży, bo jakiś czas temu pani (dziewczyna) z infolinii poinformowala mnie, że się nadają. Trochę w to wątpiłam (kompetencje pracowników są chyba wszystkim znane), więc napisałam. Otrzymałam dość obszerną odpowiedź, ale puenta była taka, że nie zostały one pod tym kątem przetestowane, co oczywiście nie znaczy, że nie mogą być stosowane w okresie ciąży ![]() W zasadzie mnie to zadowala. Pani jeszcze zaproponowała, że na życzenie może dosłać dokładny skład, bym mogła pokazać lekarzowi. To miłe z jej strony i na pewno z tego skorzystam, gdy będę w potrzebie ![]() A z tymi szpiegami to szczerze wątpię - komu by się chciało i po co? Forum jest otwarte i nie trzeba być ani konsultantką ani nawet klientką by je czytać czy nawet pisać cokolwiek. Szansa więc na to, że pracownicy Avonu to czytają jest ogromna, było dla mnie oczywiste, że prędzej, czy później coś z tymi brakami zrobią. A szkoda, bo potraktowali to jakbyśmy tym podbiciem do opustu wyższego o 5% zarabiały nagle setki złotych więcej... Ja osobiście skorzystałam z podbijania raz (bo chyba za tchórzliwa jestem ) - potrzebowałam do TPS chyba |
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak bylam jeszcze konsultatntka to raz skorzystalam i mi ten pomysl podsunela moja KRD ale nigdy wczesniej ani nigdy pozniej
|
|
#2344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale oczywiście jeśli karmisz to kup coś co ma adnotację, że wolno.
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Rozeznanie
|
Jakieś opinie o kosmetyczce Solutions? Tej pomarańczowej?
Kusi mnie trochę jej nieprzemakalność, ale czy jest ładna? Może ktoś mógłby wkleić fotki, albo chociaż oglądał ją w COKu? |
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item336136440_kosm...n_nowosc_.html |
|
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byla wcześniej opisywana Cytat:
Cytat:
|
|
#2349 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na tym zdjęciu wygląda średnio ![]() Ale najbardziej mi się podoba, że wystawiono ją w kategorii Torebki
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Witam widzial ktos na zywo lub ma mozliwosc zrobienia zdjecia torebki KIERA?
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
majula: wklejałaś fotki cieni mineralnych. jaki efekt daje kolor midnight mauve? czy sa trwałe? Zbierają się w załamaniu powieki?
dziewczyny - skończył sie już konkurs smsowy, dlatego pomyślałam, że usune wszystkie posty na ten temat - kto ile razy wygrał, ile smsów wysłał bo te posty nic nie wnosza do watku co wy na to?
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec tak osypuja sie dosc znacznie, u mnie (mam cere mieszana) utrzymuja sie ok 4h, nie zauwazylam zeby sie zbieraly na powiekach, co do efekktu to moim zdaniem jest to taki fiolecik ani ciemny ani jasny, taki posredni, ogolnie jak mialam je na rekach byly malo widoczne jestem tez za usnieciem
|
|
#2354 |
|
Raczkowanie
|
Jest taka sama jak ta niebieska solutions co byla niedawno, tylko roznia si ekolorem i ta niebieska jest w kwadraciki.
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a doszły ci już Blackberry Forst Clinique? Czy ten fiolet Avonowy podobny jest do któregoś klinikowego? zatem wieczorkiem usunę na spokojnie te posty. W watku ze zdjęciami tez zrobiłam małe czystki Zostało mi jeszcze "tylko" zaktualizowanie pierwszych postów - przez prace nie mam kiedy się tym zająć i wogóle mało czasu na wizaż ![]()
|
|
#2356 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko.
Czy jest jeszcze szansa, żebym dostała ten zestaw z Celebre w katalogu 5/2008? Bardzo proszę o odpowiedź, bo jutro składam zamówienie i muszę to pilnie wiedzieć.
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
bo podobno jest już w brakach. W sumie to nic dziwnego - oferta bardzo korzystna (choć żadna moja klientka się nie skusiła ... podobnie jak na SuperShock ' a. Za to sporym powodzeniem cieszą się błyszczyki UCR - powieksząjące i te zwykłe)
|
#2359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej, właśnie jestem po drugim użyciu Hawajskiej Rozgrzewającej maseczki do twarzy. Nie mogę jej porównać do tej z piaskow pustyni,bo tamtej nie stosowałam. Co do tej Hawajskiej: Co do zapachu: jak dla mnie nie jest on rewelacyjny (może to przez ten bentonit, w końcu to jakiś popiół wulkaniczny) Same stosowanie: faktycznie ta maseczka rozgrzewa. Bardziej mi to jednak przypomina peeling (bo złuszcza delikatnie) i taka sama forma masowania jak peelingiem. Dopiero jak się wymasuje całą twarz..i pozostawi..to mamy maseczkę. Mam cerę mieszaną i po delikatnym zwilżeniu i naniesieniu maseczki i tym pocieraniu, rozgrzało mnie tak,że byłam zaskoczona (odczuwałam pieczenie skóry, chyba ten popiół wulkaniczy tak działa, i faktycznie taki zapach był wulkaniczno-popiołowaty ). Chwilę potrzymałam tą maseczkę na twarzy, choć bałam się, że będę czerwona od tego pieczenia.(Wczoraj używałam jej nawilżając letnią wodą...i tak nie piekło, dziś ciepłą: I już rozgrzało moooocno)..... I tak chyba to zależy,jak kto trze..i jak długo. Ostatecznie byłam mile zaskoczona. Nawet bardzo mile Skóra była oczyszczona, nie wysuszona, miła w dotyku, i delikatna. Napisano,by stosować ją raz dziennie,jak dla mnie to za często. Ostatnio stosowałam tą maseczkę błotną z minerałami z Morza Martwego, ale ta Hawajska bardziej mi odpowiada. Pozdrawiam,
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Raczkowanie
|
Zaraz napiszę do nich maila z pytaniem o braki to zobaczę. Zapytam konkretnie o ten zestaw. Mam nadzieję że będzie dostępny.
|
#2362 |
|
Raczkowanie
|
W sumie racja.
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zestaw zamawiałam wczoraj i wszystkie produkty z tego zestawu mam na fakturze z tego co pamiętam to jedna z osób tu napisała, że zestaw jest w brakach bo nie doczytała na fakturze, że jest rozbity na poszczególne produkty więc nie ma co panikować |
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Przez ten zapach nie chce mi się jej nakładać ale jakoś ją muszę zużyć. |
|
|
|
|
#2365 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I bardzo ładnie posprzątałaś w Katalogach, nasza droga Moderatorko![]() Cytat:
Znaczy sie peeling, bo kuracja parafinowa jak dla mnie niezbyt ma jakiekolwiek działanie. Ale zapach właśnie bardzo mi odpowiada. Kwestia gustu jak widać. Natomiast nie cierpię zapachu serii Sake i ryż.
|
|
#2366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też nie znoszę zapachu serii sake i ryż. Mam maseczkę, ale zapewne będę z niej korzystać jak mi się skończy biała herbata. A hawajską boję się kupić ze względu na to rozgrzewanie (mam cerę naczynkową), więc chyba zrezygnuję. Za to dziś dostałam paczkę od konsultantki: trilaser (średni zapach), ale nie o zapach bynajmniej chodzi , zestaw (maseczka Minerały morza martwego - uwielbiam i żel to mycia twarzy - biała herbata). Żelu nie miałam, już wypróbowałam - super A opakowanie maseczki jest cudne w dotyku, zdecydowanie zmienione na plus (nadal wykańczam starą wersję, ale że była promocja, więc zrobiłam sobie zapas, bo nie sądzę, żeby długo była taka okazja) W ogóle tak się zachwycam SPA, bo wszystko co mam bardzo mi odpowiada - jedyny minus dla sake i ryż, ale to dostałam, więc nie będę marudzić I wzięłam jeszcze ten nowy podkład SPF 15 odcień nude - i znów zachwycam się opakowaniem. Miałam wiele podkładów, ale to opakowanie jest super lekkie, nie za twarde, nie za miękkie jak w przypadku innych podkładów różnych firm (a trochę tego miałam). Mam nadzieję, że będę zadowolona z efektów, a nie skończy się na zachwytach nad opakowaniem Tyle moich wrażeń
|
|
|
|
|
#2367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#2368 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Avonomaniaczki
![]() Mam pytanie: na kuponie konkursowym jest napisane,ze zwyeciezcy konkursu internetego zostana powiadomieni o wygranej 2 kwietnia i w regulaminie na www jest napisane,ze lista zwyciezcow zostanie take opublikowana na avon.com.pl Mam zatem pytanie:czy nikt nie dostal smsa albo cyz moze ktos wie o jakims opoznieniu? |
|
|
|
#2369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
POMYŁKA!! Przepraszam, szybko weszłam na stronę: http://www.mojakonsultantka.pl/final.html i to będzie 8.04 Przepraszam za wprowadzenie w błąd, nie wiem czemu zakodowałam sobie datę 2.04 ... Edytowane przez weekend Czas edycji: 2008-04-02 o 17:55 Powód: wyjaśnienie |
|
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze, że ta maseczka to tylko prezent przeprosinowy, a nie jest w zamian za torebkę. Czekam na paczkę, termin jest na piątek, ale może jutro już dostanę.
Na drugi termin zamówię sobie błyszczyk UCR Icy Nude, skoro go tak chwalicie, a szukam dokładnie takiego koloru, jak w Waszych opisach. Miałam już Pink Icing i byłam bardzo zadowolona. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.

- okaże się już niedługo o co biega.
- osobiście wydałam 220 zł (m.in. trilaser, puder w kompakcie, pędzel do pudru).
ale nigdy wczesniej ani nigdy pozniej

.Przez ten zapach nie chce mi się jej nakładać ale jakoś ją muszę zużyć.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)