Wszystko o Avonie 3 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-02, 13:14   #2341
olenk@@
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie 3

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
też się dołączam do pytania.Ciekawa jestem czy toto samo co piaski arizony. Dla mnie maseczka z serii piaski to koszmar a parafinę używam bo muszę to zużyć .Mam nadzieję że ta hawajska seria jest lepsza.
z piaskow arizony uzywalam kuracji parafinowej, stosowalam jako krem do rak na noc i bylam bardzo zadowolona, dlonie byly gladkie i porzadnie nawilzone, jednak zapach byl okropny. mam nadzieje, ze nowa sria bedzie miala podobne wlasciwosci, ale przyjemniejszy zapach.
olenk@@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 13:22   #2342
illusija
Raczkowanie

U mnie brak braków, jedynie krem do rąk (Avon Care) alternatywny.
Zakręciłam się totalnie co z tymi katalogami. Wiem, że wyjaśniałyście, ale z faktury mi wynika, że dostanę ich 40 (zamawiałam 20) - okaże się już niedługo o co biega.
Katalog wg klientek marny, wg mnie super - osobiście wydałam 220 zł (m.in. trilaser, puder w kompakcie, pędzel do pudru).

Niedawno pisałam do Avonu w sprawie fioletowej serii Solutions. Byłam ciekawa czy nadaje się dla kobiet w ciąży, bo jakiś czas temu pani (dziewczyna) z infolinii poinformowala mnie, że się nadają. Trochę w to wątpiłam (kompetencje pracowników są chyba wszystkim znane), więc napisałam. Otrzymałam dość obszerną odpowiedź, ale puenta była taka, że nie zostały one pod tym kątem przetestowane, co oczywiście nie znaczy, że nie mogą być stosowane w okresie ciąży
W zasadzie mnie to zadowala. Pani jeszcze zaproponowała, że na życzenie może dosłać dokładny skład, bym mogła pokazać lekarzowi. To miłe z jej strony i na pewno z tego skorzystam, gdy będę w potrzebie

A z tymi szpiegami to szczerze wątpię - komu by się chciało i po co? Forum jest otwarte i nie trzeba być ani konsultantką ani nawet klientką by je czytać czy nawet pisać cokolwiek. Szansa więc na to, że pracownicy Avonu to czytają jest ogromna, było dla mnie oczywiste, że prędzej, czy później coś z tymi brakami zrobią. A szkoda, bo potraktowali to jakbyśmy tym podbiciem do opustu wyższego o 5% zarabiały nagle setki złotych więcej... Ja osobiście skorzystałam z podbijania raz (bo chyba za tchórzliwa jestem ) - potrzebowałam do TPS chyba
illusija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 13:30   #2343
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
U mnie brak braków, jedynie krem do rąk (Avon Care) alternatywny.
Zakręciłam się totalnie co z tymi katalogami. Wiem, że wyjaśniałyście, ale z faktury mi wynika, że dostanę ich 40 (zamawiałam 20) - okaże się już niedługo o co biega.
Katalog wg klientek marny, wg mnie super - osobiście wydałam 220 zł (m.in. trilaser, puder w kompakcie, pędzel do pudru).

Niedawno pisałam do Avonu w sprawie fioletowej serii Solutions. Byłam ciekawa czy nadaje się dla kobiet w ciąży, bo jakiś czas temu pani (dziewczyna) z infolinii poinformowala mnie, że się nadają. Trochę w to wątpiłam (kompetencje pracowników są chyba wszystkim znane), więc napisałam. Otrzymałam dość obszerną odpowiedź, ale puenta była taka, że nie zostały one pod tym kątem przetestowane, co oczywiście nie znaczy, że nie mogą być stosowane w okresie ciąży
W zasadzie mnie to zadowala. Pani jeszcze zaproponowała, że na życzenie może dosłać dokładny skład, bym mogła pokazać lekarzowi. To miłe z jej strony i na pewno z tego skorzystam, gdy będę w potrzebie

A z tymi szpiegami to szczerze wątpię - komu by się chciało i po co? Forum jest otwarte i nie trzeba być ani konsultantką ani nawet klientką by je czytać czy nawet pisać cokolwiek. Szansa więc na to, że pracownicy Avonu to czytają jest ogromna, było dla mnie oczywiste, że prędzej, czy później coś z tymi brakami zrobią. A szkoda, bo potraktowali to jakbyśmy tym podbiciem do opustu wyższego o 5% zarabiały nagle setki złotych więcej... Ja osobiście skorzystałam z podbijania raz (bo chyba za tchórzliwa jestem ) - potrzebowałam do TPS chyba
Kiedys sie o to pytalam na tym forum, ale kupilam sobie cos innego jak bylam w ciazy teraz aktualnie jestem po i chcialabym cos stosowac zeby ujedrnic brzuch ale nie wiem czy miesiac po porodzie moge cos stosowac musze sie zapytac lekarza a kusi mnie kilka kosmetykow moze akurat brzuszek by mi po nich spadl + cwiczenia

ja jak bylam jeszcze konsultatntka to raz skorzystalam i mi ten pomysl podsunela moja KRD ale nigdy wczesniej ani nigdy pozniej
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 13:40   #2344
illusija
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Kiedys sie o to pytalam na tym forum, ale kupilam sobie cos innego jak bylam w ciazy teraz aktualnie jestem po i chcialabym cos stosowac zeby ujedrnic brzuch ale nie wiem czy miesiac po porodzie moge cos stosowac musze sie zapytac lekarza a kusi mnie kilka kosmetykow moze akurat brzuszek by mi po nich spadl + cwiczenia
stosuj, stosuj (o ile nie miałaś cesarki). Ja się obijałam i teraz muszę walczyć. Bardzo fajnie się sprawiła kuracja Lift and Tuck, a teraz - jak wspomniałam - będę wypróbowywać TriLaser Ale oczywiście jeśli karmisz to kup coś co ma adnotację, że wolno.
illusija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 13:58   #2345
tangerynka
Rozeznanie

Jakieś opinie o kosmetyczce Solutions? Tej pomarańczowej?
Kusi mnie trochę jej nieprzemakalność, ale czy jest ładna?
Może ktoś mógłby wkleić fotki, albo chociaż oglądał ją w COKu?
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 14:02   #2346
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość

http://allegro.pl/item336136440_kosm...n_nowosc_.html
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 14:04   #2347
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
stosuj, stosuj (o ile nie miałaś cesarki). Ja się obijałam i teraz muszę walczyć. Bardzo fajnie się sprawiła kuracja Lift and Tuck, a teraz - jak wspomniałam - będę wypróbowywać TriLaser Ale oczywiście jeśli karmisz to kup coś co ma adnotację, że wolno.
w tym rzecz ze mialam cc i karmie wiec bede musiala poczekac sobie ze wszystkim az bede wiedziala ze moge tez mnie kusi te TriLaser ale pewnie zakonczy sie na aptece a nie na avonie
Stary 2008-04-02, 14:05   #2348
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monniq Pokaż wiadomość
dziewczyny a czy błyszczyk Utra Color Rich odcień pink icing nie jest mocno różowy? szukam delikatnego różu i w katalogu takie sprawia wrażenie.
może któraś z Was ma i wkleiłaby fotki bardzo proszę
On jest bardzo jaśniutki i blady Do mojej troszkę ciemniejszej karnacji nie pasował

Cytat:
Napisane przez maria1324 Pokaż wiadomość
no niemozliwe, ze nikt nie wie jak pachnie nowa true glow
Byla wcześniej opisywana M.in. ja pisałam o nie. Wpisz w wyszukiwarce tego wątku i znajdzie

Cytat:
Napisane przez maria1324 Pokaż wiadomość
ale faktycznie jest podobna do meskich zapachow? bo gdzies czytalam ze jest bardzo kobieca i slodka, nadaje sie dla nastolatki?
Cytat:
Napisane przez blondyna89 Pokaż wiadomość
jak nuty zapachowe ma takie jak: lilia czy róża itd to naprawdę wydaje się być niezwykle męska
Wg. mojego nosa ma zapach męski Lilii ani róży nie czułam

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 14:18   #2349
tangerynka
Rozeznanie

Dziękuję
Na tym zdjęciu wygląda średnio
Ale najbardziej mi się podoba, że wystawiono ją w kategorii Torebki
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 14:22   #2350
majula
Zakorzenienie

Witam widzial ktos na zywo lub ma mozliwosc zrobienia zdjecia torebki KIERA?
Stary 2008-04-02, 15:56   #2351
Hosenka*
Zakorzenienie

majula: wklejałaś fotki cieni mineralnych. jaki efekt daje kolor midnight mauve? czy sa trwałe? Zbierają się w załamaniu powieki?

dziewczyny - skończył sie już konkurs smsowy, dlatego pomyślałam, że usune wszystkie posty na ten temat - kto ile razy wygrał, ile smsów wysłał bo te posty nic nie wnosza do watku co wy na to?

Instagram

Stary 2008-04-02, 15:57   #2352
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
dziewczyny - skończył sie już konkurs smsowy, dlatego pomyślałam, że usune wszystkie posty na ten temat - kto ile razy wygrał, ile smsów wysłał bo te posty nic nie wnosza do watku co wy na to?
ja jestem jak najbardziej za

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 16:15   #2353
majula
Zakorzenienie

Cytat:
majula: wklejałaś fotki cieni mineralnych. jaki efekt daje kolor midnight mauve? czy sa trwałe? Zbierają się w załamaniu powieki?

Piasalam o nich ale napisze raz jeszcze wiec tak osypuja sie dosc znacznie, u mnie (mam cere mieszana) utrzymuja sie ok 4h, nie zauwazylam zeby sie zbieraly na powiekach, co do efekktu to moim zdaniem jest to taki fiolecik ani ciemny ani jasny, taki posredni, ogolnie jak mialam je na rekach byly malo widoczne

jestem tez za usnieciem
Stary 2008-04-02, 16:19   #2354
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
Jest taka sama jak ta niebieska solutions co byla niedawno, tylko roznia si ekolorem i ta niebieska jest w kwadraciki.
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 16:20   #2355
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Piasalam o nich ale napisze raz jeszcze wiec tak osypuja sie dosc znacznie, u mnie (mam cere mieszana) utrzymuja sie ok 4h, nie zauwazylam zeby sie zbieraly na powiekach, co do efekktu to moim zdaniem jest to taki fiolecik ani ciemny ani jasny, taki posredni, ogolnie jak mialam je na rekach byly malo widoczne

jestem tez za usnieciem
Hmm... Kusi mnie ten fiolet Midnight Mauve i jeszcze Breeze i Exquisite, tylko nie wiem czy warte cokolwiek są

a doszły ci już Blackberry Forst Clinique? Czy ten fiolet Avonowy podobny jest do któregoś klinikowego?

zatem wieczorkiem usunę na spokojnie te posty. W watku ze zdjęciami tez zrobiłam małe czystki Zostało mi jeszcze "tylko" zaktualizowanie pierwszych postów - przez prace nie mam kiedy się tym zająć i wogóle mało czasu na wizaż

Instagram

Stary 2008-04-02, 16:28   #2356
zuzia121985
Raczkowanie

Mam pytanko.
Czy jest jeszcze szansa, żebym dostała ten zestaw z Celebre w katalogu 5/2008?
Bardzo proszę o odpowiedź, bo jutro składam zamówienie i muszę to pilnie wiedzieć.
zuzia121985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 16:32   #2357
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzia121985 Pokaż wiadomość
Mam pytanko.
Czy jest jeszcze szansa, żebym dostała ten zestaw z Celebre w katalogu 5/2008?
Bardzo proszę o odpowiedź, bo jutro składam zamówienie i muszę to pilnie wiedzieć.

dlaczego miałabyś go nie otrzymać??? przecież katalog nie dawno zaczął obowiązywać
Stary 2008-04-02, 16:34   #2358
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
dlaczego miałabyś go nie otrzymać??? przecież katalog nie dawno zaczął obowiązywać
bo podobno jest już w brakach. W sumie to nic dziwnego - oferta bardzo korzystna (choć żadna moja klientka się nie skusiła ... podobnie jak na SuperShock ' a. Za to sporym powodzeniem cieszą się błyszczyki UCR - powieksząjące i te zwykłe)

Instagram

Stary 2008-04-02, 16:37   #2359
Ktosia79
Raczkowanie

Cytat:
też się dołączam do pytania.Ciekawa jestem czy toto samo co piaski arizony. Dla mnie maseczka z serii piaski to koszmar a parafinę używam bo muszę to zużyć .Mam nadzieję że ta hawajska seria jest lepsza.

Hej,
właśnie jestem po drugim użyciu Hawajskiej Rozgrzewającej maseczki do twarzy. Nie mogę jej porównać do tej z piaskow pustyni,bo tamtej nie stosowałam.

Co do tej Hawajskiej:
Co do zapachu: jak dla mnie nie jest on rewelacyjny (może to przez ten bentonit, w końcu to jakiś popiół wulkaniczny)

Same stosowanie: faktycznie ta maseczka rozgrzewa. Bardziej mi to jednak przypomina peeling (bo złuszcza delikatnie) i taka sama forma masowania jak peelingiem. Dopiero jak się wymasuje całą twarz..i pozostawi..to mamy maseczkę.
Mam cerę mieszaną i po delikatnym zwilżeniu i naniesieniu maseczki i tym pocieraniu, rozgrzało mnie tak,że byłam zaskoczona (odczuwałam pieczenie skóry, chyba ten popiół wulkaniczy tak działa, i faktycznie taki zapach był wulkaniczno-popiołowaty). Chwilę potrzymałam tą maseczkę na twarzy, choć bałam się, że będę czerwona od tego pieczenia.
(Wczoraj używałam jej nawilżając letnią wodą...i tak nie piekło, dziś ciepłą: I już rozgrzało moooocno)..... I tak chyba to zależy,jak kto trze..i jak długo.

Ostatecznie byłam mile zaskoczona. Nawet bardzo mile Skóra była oczyszczona, nie wysuszona, miła w dotyku, i delikatna.

Napisano,by stosować ją raz dziennie,jak dla mnie to za często.

Ostatnio stosowałam tą maseczkę błotną z minerałami z Morza Martwego, ale ta Hawajska bardziej mi odpowiada.

Pozdrawiam,
Ktosia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 16:41   #2360
zuzia121985
Raczkowanie

Zaraz napiszę do nich maila z pytaniem o braki to zobaczę. Zapytam konkretnie o ten zestaw. Mam nadzieję że będzie dostępny.
Stary 2008-04-02, 16:50   #2361
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz napiszę do nich maila z pytaniem o braki to zobaczę. Zapytam konkretnie o ten zestaw. Mam nadzieję że będzie dostępny.
No ale co Ci napisanie da? zamów - jak przyjdzie to przyjdzie, nie to nie ...

Instagram

Stary 2008-04-02, 16:53   #2362
zuzia121985
Raczkowanie

W sumie racja.
Stary 2008-04-02, 17:00   #2363
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:

zestaw zamawiałam wczoraj i wszystkie produkty z tego zestawu mam na fakturze

z tego co pamiętam to jedna z osób tu napisała, że zestaw jest w brakach bo nie doczytała na fakturze, że jest rozbity na poszczególne produkty więc nie ma co panikować
Stary 2008-04-02, 17:04   #2364
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ktosia79 Pokaż wiadomość
Hej,
właśnie jestem po drugim użyciu Hawajskiej Rozgrzewającej maseczki do twarzy. Nie mogę jej porównać do tej z piaskow pustyni,bo tamtej nie stosowałam.

Co do tej Hawajskiej:
Co do zapachu: jak dla mnie nie jest on rewelacyjny (może to przez ten bentonit, w końcu to jakiś popiół wulkaniczny)

Same stosowanie: faktycznie ta maseczka rozgrzewa. Bardziej mi to jednak przypomina peeling (bo złuszcza delikatnie) i taka sama forma masowania jak peelingiem. Dopiero jak się wymasuje całą twarz..i pozostawi..to mamy maseczkę.
Mam cerę mieszaną i po delikatnym zwilżeniu i naniesieniu maseczki i tym pocieraniu, rozgrzało mnie tak,że byłam zaskoczona (odczuwałam pieczenie skóry, chyba ten popiół wulkaniczy tak działa, i faktycznie taki zapach był wulkaniczno-popiołowaty). Chwilę potrzymałam tą maseczkę na twarzy, choć bałam się, że będę czerwona od tego pieczenia.
(Wczoraj używałam jej nawilżając letnią wodą...i tak nie piekło, dziś ciepłą: I już rozgrzało moooocno)..... I tak chyba to zależy,jak kto trze..i jak długo.

Ostatecznie byłam mile zaskoczona. Nawet bardzo mile Skóra była oczyszczona, nie wysuszona, miła w dotyku, i delikatna.

Napisano,by stosować ją raz dziennie,jak dla mnie to za często.

Ostatnio stosowałam tą maseczkę błotną z minerałami z Morza Martwego, ale ta Hawajska bardziej mi odpowiada.

Pozdrawiam,
dziękuję Ktosia79 za taką obszerną info o tej maseczce.Bardzo mi to przypomina tę piaski arizony, ją też się nakłada na zwilżoną skórę, ma konsystencję jakby peelingu i przy wcieraniu wytwarza takie ciepełko. Skóra jest po niej taka fajna, delikatna, oczyszczona ale zapach tej maseczki jest dla mnie nie do zniesienia.Ona po prostu śmierdzi.Przez ten zapach nie chce mi się jej nakładać ale jakoś ją muszę zużyć.

gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 17:27   #2365
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Bardzo dobry pomysł I bardzo ładnie posprzątałaś w Katalogach, nasza droga Moderatorko

Cytat:
dziękuję Ktosia79 za taką obszerną info o tej maseczce.Bardzo mi to przypomina tę piaski arizony, ją też się nakłada na zwilżoną skórę, ma konsystencję jakby peelingu i przy wcieraniu wytwarza takie ciepełko. Skóra jest po niej taka fajna, delikatna, oczyszczona ale zapach tej maseczki jest dla mnie nie do zniesienia.Ona po prostu śmierdzi.Przez ten zapach nie chce mi się jej nakładać ale jakoś ją muszę zużyć.
A ja właśnie uwielbiam te Piaski Arizony Znaczy sie peeling, bo kuracja parafinowa jak dla mnie niezbyt ma jakiekolwiek działanie. Ale zapach właśnie bardzo mi odpowiada. Kwestia gustu jak widać. Natomiast nie cierpię zapachu serii Sake i ryż.
Stary 2008-04-02, 17:39   #2366
weekend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Bardzo dobry pomysł I bardzo ładnie posprzątałaś w Katalogach, nasza droga Moderatorko

A ja właśnie uwielbiam te Piaski Arizony Znaczy sie peeling, bo kuracja parafinowa jak dla mnie niezbyt ma jakiekolwiek działanie. Ale zapach właśnie bardzo mi odpowiada. Kwestia gustu jak widać. Natomiast nie cierpię zapachu serii Sake i ryż.
Cześć

Ja też nie znoszę zapachu serii sake i ryż. Mam maseczkę, ale zapewne będę z niej korzystać jak mi się skończy biała herbata.
A hawajską boję się kupić ze względu na to rozgrzewanie (mam cerę naczynkową), więc chyba zrezygnuję.
Za to dziś dostałam paczkę od konsultantki: trilaser (średni zapach), ale nie o zapach bynajmniej chodzi , zestaw (maseczka Minerały morza martwego - uwielbiam i żel to mycia twarzy - biała herbata). Żelu nie miałam, już wypróbowałam - super A opakowanie maseczki jest cudne w dotyku, zdecydowanie zmienione na plus (nadal wykańczam starą wersję, ale że była promocja, więc zrobiłam sobie zapas, bo nie sądzę, żeby długo była taka okazja) W ogóle tak się zachwycam SPA, bo wszystko co mam bardzo mi odpowiada - jedyny minus dla sake i ryż, ale to dostałam, więc nie będę marudzić
I wzięłam jeszcze ten nowy podkład SPF 15 odcień nude - i znów zachwycam się opakowaniem. Miałam wiele podkładów, ale to opakowanie jest super lekkie, nie za twarde, nie za miękkie jak w przypadku innych podkładów różnych firm (a trochę tego miałam). Mam nadzieję, że będę zadowolona z efektów, a nie skończy się na zachwytach nad opakowaniem Tyle moich wrażeń
weekend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 17:40   #2367
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
dokładnie !! co to w ogóle jest za zamiana ? wysmarowałam do nich mail'a, po raz pierwszy z pretensjami. Zawsze starałam się być miła, i jakoś iść na kompromis ale teraz to troszkę przegięli..
Poza tym to co zrobili jest całkowicie niezgodne z prawem, bo o zmianie nagrody rzeczowej w konkursie powinnyśmy zostać poinformowane i wyrazić na to zgodę. Jako uczestniczki programu znałśmy dokładne zasady i regulamin, ale jakoś nie dali paragrafu, że firma AVON zastrzega sobie zmianę nagród w przypadku wystąpienia braków magazynowych. Takie czynności zupełnie kwestionują politykę jakości firmy AVON. Tym bardziej, że wartość maseczki diametralnie różni się od wartości torebki. I będę dalej w to brnęła bo nie satysfakcjonuje mnie dosłanie torebki (jeśli w ogóle się na to zdobędą) w kolejnym zamówieniu, ponieważ było dokładnie zaznaczone, że torebka zostanie dosłana w zamówieniu z kat5.
Uff przepraszam za te bazgroły, ale nie dość, że musimy płacić praktycznie za wszystko (próbki, katalogi) - również prezenty, to jeszcze robią nam takie numery. Zgarniają taką kasę na nas, to mogliby chociaż czasem sprostać temu co obiecali..
to nie zmiana nagrody rzeczowiej tylko prezent przeprosinowy za opóźnienie!

/Oscar Wilde/

Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg
Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg
Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg

CEL: 69 kg

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png
blondyna89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 17:41   #2368
Anijka
Wtajemniczenie

Witam Avonomaniaczki
Mam pytanie: na kuponie konkursowym jest napisane,ze zwyeciezcy konkursu internetego zostana powiadomieni o wygranej 2 kwietnia i w regulaminie na www jest napisane,ze lista zwyciezcow zostanie take opublikowana na avon.com.pl

Mam zatem pytanie:czy nikt nie dostal smsa albo cyz moze ktos wie o jakims opoznieniu?
Anijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 17:51   #2369
weekend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anijka Pokaż wiadomość
Witam Avonomaniaczki
Mam pytanie: na kuponie konkursowym jest napisane,ze zwyeciezcy konkursu internetego zostana powiadomieni o wygranej 2 kwietnia i w regulaminie na www jest napisane,ze lista zwyciezcow zostanie take opublikowana na avon.com.pl

Mam zatem pytanie:czy nikt nie dostal smsa albo cyz moze ktos wie o jakims opoznieniu?
Fakt, dziś miało przyjść smsem pytaniekonkursowe o godzinie 12.00 do wszystkich, którzy zwyciężyli czy to w konkursie smsowym czy internetowym .. Mi się udało w smsowym, ale dziś żadnego smsa nie dostałam.

POMYŁKA!!
Przepraszam, szybko weszłam na stronę: http://www.mojakonsultantka.pl/final.html i to będzie 8.04
Przepraszam za wprowadzenie w błąd, nie wiem czemu zakodowałam sobie datę 2.04 ...

Edytowane przez weekend
Czas edycji: 2008-04-02 o 17:55 Powód: wyjaśnienie
weekend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 17:51   #2370
Oktawiaaa
Zakorzenienie

To dobrze, że ta maseczka to tylko prezent przeprosinowy, a nie jest w zamian za torebkę. Czekam na paczkę, termin jest na piątek, ale może jutro już dostanę.

Na drugi termin zamówię sobie błyszczyk UCR Icy Nude, skoro go tak chwalicie, a szukam dokładnie takiego koloru, jak w Waszych opisach. Miałam już Pink Icing i byłam bardzo zadowolona.
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości