![]() |
#2341 | |||
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
Brąz powinien nadać twarzy charakteru i jednocześnie nie "zmęczyć" cery. ![]() Cytat:
![]() Moje życie to taka rozpędzona maszyneria, że raczej nie ma szans by mnie ominęło. Zbiorę się trochę i odpiszę na PW. ![]() Cytat:
Przyznaj się Zuziuniu, ile par tych cudeniek jest w Twoim posiadaniu? ![]() Fenris jest teraz w trakcie ratowania pazurków... ![]() Leo, chciałabym Ci oficjalnie podziękować, że jednak nie chciałaś tego Calamusa. ![]() Jest tak piękny, że aż mnie nosi z radości! Coś przewiduję ciąg calamusowy. ![]()
![]() |
#2342 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kochana zajrzyj na stronę qnszt.pl wybierz kamyczki do kolczyków, podaj linki i opis jak maja wyglądać a ci załatwię u znajomej i zrobi. A potem ci wysle, pewnie ok 2 tyg by to trwało, bo zanim przyjdą kamyczki itp, zanim zrobi...rozumiesz...ale da się zrobić. Daj znac na gg najlepiej, jest na moim profilu w NK A śniłaś mi się dzisiaj hehe, a konkretnie ze miałam sie z tobą spotkać w Katowicach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiesz, że sama sobie możesz takie zrobić bez większego wysiłku? ![]() Cytat:
![]() Takich robionych? Czy ze złota? ![]()
![]() |
#2344 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja zrozumiałam że chyba robionych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
leń
![]() Żartuję oczywiście, to musi sprawiać przyjemność żeby się chciało ![]()
#2346 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Jak tylko się zastanowię, dam znać. ![]() Miały być na srebrnych biglach. No i brałyśmy pod uwagę, że zrobi mi jeszcze naszyjnik (za kasę normalnie). A perfumy nie były z tych szczególnie drogich - to było Sun Moon Stars. Nie musisz mi mówić, żem frajer. ![]()
![]() |
#2347 |
Wtajemniczenie
|
Ja mialam podobne do tych pierwszych u Zuzi
![]() ![]() Ostatnio bardzo lubię dlugie kolczyki ![]()
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale co? Ona Ci nie zrobiła w końcu tych kolczyków, czy zrobiła, ale nie takie jak być miały?
![]() |
#2349 | |
BAN stały
|
Chciałabym, ale jak mi sie znudzi to będzie leżeć, ale moze warto spróbować, na początek trzeba szczypce kupic itp.
Cytat:
![]() ![]() Zastanów sie i daj znać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzeba mieć 2 pary - jedne do cięcia drutu, drugie do loopików. Ale takie szczypce nie są drogie, w castoramie po 7-8 zł. A potem to już zamawiasz na allegro czego dusza zapragnie i możesz sobie robić kolczyki do każdego stroju inne. To jest w tej zabawie najfajniejsze. Nie mam odpowiedniego biżu do jakiejś kreacji - to sobie je robię ![]()
![]() |
#2351 |
Wtajemniczenie
|
Ja w szafce narzędziowej TŻ
![]() Naderwalam kiedyś ucho i przez 2 lata nie nosilam wogóle kolczyków, więc i robić nie bylo po co... Dopiero ostatnio znów do nich wracam... (ale nie robię na razie nic)
#2352 | |
Wiedźma
|
Też mam w planie polubić. I duże. Bo w moich włosach wszystko znika.
Cytat:
To moja druga targowiskowa wtopa była. Przy poprzedniej straciłam nowe cienie Lancome. Mam farta. ![]() Tak właśnie zrobię. ![]() Bardzo sprytnie. ![]() Ale mnie by się nie chciało. Pewnie dlatego, że ja biżuterii nie lubię i nie noszę. Czerwone kolczyki miały służyć ożywieniu twarzy, bo blado ostatnio wyglądam...
![]() |
#2353 | ||
Zakorzenienie
|
O tak, Tobie pasowałyby czerwone kolczyki.
Sama takie lubię, bo nawet jak mam rozpuszczone włosy to ładnie je widać. Moje ulubione są z czerwonych kul fossil ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2354 | ||
BAN stały
|
Cytat:
To są cyrkonie zamawiane w hurtowni cyrkonii http://www.cyrkonia.pl/index.php?id=oferta Cytat:
![]() ![]() Zaraz spadam na siłownię...chociaż mam zakwasy po ostatnim i nie wiem co robić, nogi odpadają, więc albo klatka, barki biceps, albo plecy i triceps, brzuch zawsze robię. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo szlif jest niemal identyczny. Świetne kolory cyrkonii mają na tej stronce , ale nie widzę cen.
![]() |
#2356 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napiszę sobie do nich ![]()
![]() |
#2358 |
Zadomowienie
|
W temacie kolczyków, również szukam czerwonych. Tylko co do sklepu z zamiarem wybrania takowych się wybiorę to kończy się na bursztynie
![]() I tak z innej beczki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() ![]() Poszukiwałam takiej artyski, która sama mi powie co i jak, a nie że ja przyjdę i będę wymyślała coś o czym nie mam pojęcia. Idę na piwko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() pojęcia nie mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fernis - fajnie, że już nie boli ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
Bo mnie się tylko ze skamieliną kojarzy... ![]() Słusznie. To w końcu nie tylko rodzaj hobby, ale i działalność artystyczna. Wena jest niezbędna. ![]() Cytat:
![]() Gratuluję Bieto. ![]() Cytat:
Wspaniała nowina. Miłego wieczoru. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdechło na mnie Lava Rock. Samo zdechło. Nie zmyłam. Jestem twarda jak granit. Jak diament. Jak suchy chleb! ![]()
![]() |
#2362 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath, czy to Lava Rock zalatuje siarką? Zresztą nie mów
![]() Ładne te kolczyki z fotek powyżej, ale mnie ostatnio biżuterii jakoś w ogóle nie chce się nosić... Zakładam co najwyżej wisiorek z alrauną albo skrzydlatym smoczkiem. I wsio. A tak w ogóle to obwieszczam, że uwielbiam Valerin Forte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() załatwimy ją .... Trzeba zorganizować mała brygadę antyterroperfumistyczną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Ziuziuniu,bardzo fajne kolczyki.
Tęsknie za czasami kiedy sama robiłambiżu.Niestety rynek zbytu mi się zupełnie skończył i musiałam zrezygnować.Uwielbiałam to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2366 | |
Wtajemniczenie
|
To testy Lava Rock sobie daruję
![]() Cytat:
![]() Oj, czytałam trochę o Twoich stresach ![]() Ale mam nadzieję, że odreagowujesz to jakoś nie tylko na siłowni? Stres naprawdę bywa koszmarny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
No i weekend, dwa dni sobie odpoczne bo dzis ciezko juz mi sie bylo podniesc o tej 6 : 40. Dobrze, ze chociaz jest widno jak wstaje.
W ramach odreagowania stresu i nagrody za prace kupilam sobie Brit Red w ciemniaka, i scierplam poczatkowo kiedy jedyne co czulam to cierpki rabarbar. Teraz juz sie wyslodzily, sa ladne bo mialam chwile obawy, ze perfumy Burberry mnie nie kochaja. No i buty srednio potrzebne kupila, zawsze chcialam to sobie w koncu wzielam, szerokie, skatowe Vansy- czarno-rozowe, z wzorem malenkich gwiazdek. Wymienilm tylko sznurowy z czarnych na szerokie rozowe i jest piknie. Kiedys podobaly mi sie glany, teraz takie 'emo' obuwie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najśmieszniejsze (chociaż nie wiem, czy śmiać się czy płakać) jest to, że mam kilka naprawdę pięknych rzeczy, ale w ogóle ich nie noszę. Bo albo mi kolorystycznie nie pasują (mam nawrót absyntowozielonej manii), albo gryzą się z moim obecnym stylem, albo z beznadziejną fryzurą... Słowem, znajdę sto powodów, dla których ostatecznie nie założę na siebie nic. Nawet smoka nie noszę - siedzi w torebce i czeka na dopasowanie łańcuszka.
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
Nie ?
A może jednak ? a tak wogóle - to co to jest zbuk ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.