|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy cz.II
Czy byłby ktoś chętny na 40 ml Violette-Menthe Charles Brosseau ?
http://www.allegro.pl/item522835531_...au_100_ml.html Aukcja wklejona na Perełkach, długo chyba nie postoi... ![]() Uwielbiam zapach fiołka i szukam idealnego, ten bym brała w ciemno, więc chciałabym się podzielić zawartością flachy ![]() Reflektuje ktoś? Zastanawiam się tez nad rozbrojeniem flachy Cedre-tutaj byłoby dowzięcia ze 25 ml. myślę, że za takie pieniądze, to grzech nie brać http://www.allegro.pl/item522831729_..._45_50_ml.html Chyba że ktoś połasi się na całe butle, to nie będzie niczego do rozbierania ![]() Edit: Że tak powiem, szybka akcja Cedr wziął i poszedł ! Widzę, że w dobre ręce ![]() Jeśli ktoś zareflektuje na mililitry fiołka, to już u mnie do odebrania Edytowane przez Twitter Czas edycji: 2009-01-05 o 14:47 |
|
|
|
#2342 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mnie to cieszy, bo już zaczynałam się o nią martwić EDIT Oooo, zdublowałam Polly - sorki, dopiero teraz zauważyłam
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2009-01-05 o 16:53 |
|
|
|
|
#2344 |
|
never say no to panda
|
kriss_de_valnor - Encens dotarł
![]() dziwne to to, takie... mało kadzidlane, natomiast dużo pieprzu, żywicy i hmmm... mięty, ja tu normalnie miętę czuję
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2347 |
|
never say no to panda
|
Daffodilka - dokładnie
a co do tej mięty - o ile ten cały mastyks to to samo, co grecki mast (pełno tego w Grecji - napoje, olejki, balsamy), to już wiem, co mi taką brudną miętą pachnie ![]() *edit - tak, nie myliłam się, to to samo
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-01-05 o 17:49 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
ja kadzidło czuję ale nie takie jakbym chciała
i faktycznie mało go
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
To jak już tak offtopujecie.... to mnie się podoba
![]() Co prawda na skórze rozwija mi się bardziej w żywicę niż kadzidło, ale jestem na tak |
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2351 |
|
never say no to panda
|
Dziewczyny od CsP - zajrzyjcie do klubu Fragonardowego, pytanie do Was jest w sprawie CsP :/
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2353 | |
|
Zadomowienie
|
Do mnie też Encens dotarł. Kriss dziękuję za szybka akcję
Cytat:
ale mam nadzieję, ze to zwidy zmęczeniowe były. Wydaje mi się, ze na globalne testy Encens musi poczekać na cieplejsze dni. Na razie pachnie na mnie bardzo po męsku, trochę kolońsko A zaznaczam, że mało męskich zapachów jest na mnie typowo męska. Dawnymi czasy gdy namiętnie nosiłam Cacharel PH niektórzy mężczyźni szaleli za tym moim charakterystycznym 'damskim' zapachem
|
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mogę się jeszcze dołączyć ? ![]() Chciałabym kilka próbek...
|
|
|
#2356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakoś mi to mało miłośnie brzmi. Spodziewałam się czegoś mocno ziołowego, delikatnie doprawionego słodyczą waty cukrowej. Ach te wyobrażenia nieprzystające do rzeczywistości...
|
|
|
|
|
#2357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy masz może atomizerki?
|
|
#2358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myszko ----------------------------------------------------------------------------------------- Nosku czekam na Twoją odpowiedź
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym brała jakąś flaszkę to taki koszt wysyłki nie byłby duży, ale biorąc pod uwagę, że chodzi mi tylko o małe próbki, zaczynam się zastanawiać. Napiszę wieczorem, albo nawet wcześniej jaką ostatecznie podejmuje decyzję
|
|
|
#2360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz głównie czekam na odp noska, jeżeli nosek zadeklaruje zakupy to zapytam Princesski czy nadal byłaby zainteresowana zakupem i tym razem tańszą wysyłką... jeśli obie zgodzicie się na zakupy próbek i wysyłkę 6$ to będzie po prostu git majonez ![]() ![]() Pamiętajmy ,że dzisiaj do wieczora jest ostateczny termin i porozsyłam namiary na konto, zależy mi na czasie co by promocja mi nie uciekła ![]() Ustalimy również przelicznik waluty wieczorem z lekką górką na prowizję i ewentualna minimalną zmianę waluty w ciągu tych dni Jeżeli wszystko pójdzie gładko do piątku wyślę zlecenie na Lucky Wiem ,że oni jeszcze potrzebują kilka dni na przygotowanie i wysyłkę także jak przyjdzie potwierdzenie na mail wszystko Wam napiszę Potwierdzone zamówienia już wrzuciłam do koszyka, także zbliżamy się do celu
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otóż to.... |
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dziewczyny od perfum Prada Prada w osobach:
BeYourself - 10 ml Nebraska - 10 ml Betty83 - 15-20 ml Winter76 - 10 ml BigMama - reszta (boże, do siebie gadam )Perfumy kupiłam przed świętami, ale prosiłam, żeby wysłano je po świętach, coby nie marzły biedactwa w jakimś magazynie w razie gdyby poczta się nie wyrobiła. Okazało się, że po świętach mieli przerwę i wysłali perfumy w poniedziałek (5.01) Myślę, że jutro będą już u mnie. Zapytuję niniejszym, jak zrobimy z atomkami (o 10tki chodzi) - ślecie swoje, czy mam załatwiać ? (ewentualnie mogę wysłać w 5tkach plastik lub szkło od Gwai) .
|
|
#2364 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hej.
Jesli chodzi o atomki to ja aktualnie pustych nie mam,jakbyś miała jakiś dla mnie(obojetnie czy szklany,czy plastik) to bym była happy No i szybciej by to poszło
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Nevado, przygarnij mnie bo koncze Rock Crystal.
Przygarniesz? |
|
|
|
#2366 |
|
Wtajemniczenie
|
Yhym
Czyli wkładam do koszyka Durbano Rock Crystal 100ml - 115$? Zaraz piszę PW z namiarami na konto, napisz mi proszę adres wysyłki i rodzaj przesyłki w Polsce.... Dzisiaj podam przelicznik waluty i proszę o wpłatę jeszcze jutro Nasza lista wygląda tak: agaa13 125$ orenda Serendipitous 38$ noseknosek - ? zizou Serendipitous 38$ nevada87 - 70$ + próbki = 127$ SpanishMyszka - ? Dorota-Coco - Rock Crystal 115$ Zamykam narazie listę, chyba ,że ktoś zrezygnuje
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2009-01-06 o 14:20 |
|
|
|
#2367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2368 |
|
Wtajemniczenie
|
SpanishMyszko, Nosku, jak sprawa u Was wygląda?
Chciałabym dziewczynom przedstawić konkretne dane
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
------------------------------------ Aby wszystko było jasne zrobię pierwsze obliczenia już teraz i wszystko wytłumaczę średnia wartość waluty na dzień dzisiejszy to ok3,10zł Agaa13 - zamówienie na 125$ - 387,50zł + wysyłka z Lucky 8$ - ok25zł + wybrana metoda wysyłki w Polsce - aguś sprawdź proszę koszt sama gdyż pomimo kilkakrotnej próby wdarcia się w cennik ciągle wyskakuje mi błąd (oblicz koszt do 500g) + darmowa próbka Corridaorenda - zamówienie: Serendipitous 38$ - 117,80zł + wysyłka z Lucky 8$ - ok25zł + 10zł Paczka priorytetowa + próbka + darmowa próbka zizou - zamówienie: Serendipitous 38$ - 117,80zł + wysyłka z Lucky 8$ - ok25zł + 10zł Paczka Priorytetowa + darmowa próbka chocolate greedy Dorota-Coco - Durbano Rock Crystal 115$ - 356,50zł + wysyłka z Lucky 8$ - ok25zł + odbiór osobisty 0zł;-) + Bois 1920 ja - Montale Sunset Flowers 70$ + 57$ próbki.....Po odjęciu pieniędzy z konta wyliczę realny kurs dolara i oddam ewentualne górki ![]() Jak tylko wyślę zamówienie napiszę i podam ewentualny numer, wszystko na bieżąco będę relacjonować
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2009-01-07 o 22:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

)
No i szybciej by to poszło