|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Rozeznanie
|
Dot.: NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część V.
bardzo fajna aktualizacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
Wklejam moją aktualizację listopadową
(przepraszam za pobrudzoną kratkę ![]() ![]() (błyszczyk od Gayenki ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-12-01 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Moja pielegnacja ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1387 Moja kolorowka ![]() czesc 1 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1324 czesc 2 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1325 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z zakupu jestem bardzo zadowolona,ogólnie nie przepadam za błyszczdłami do ust bo nie znosze jak mi sie usta kleją. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
#2346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fotki szminek wkleiłam tez tu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=529 ![]() ![]()
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
Oj, poszalało ci się 'ustnie'
a ja mam odwyczek w tej dziedzinie ![]()
![]() |
#2348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Hosenko slinie sie do tubeczek -sa cudne i mi dalej szkoda ze sie nie zalapalam na taki secik (
![]() Cudna aktualizacja,a blyszczyk niech ci dobrze sluzy ![]()
#2351 | |||
Zakorzenienie
|
Oj tak
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2 warstwy sa wystarczajace. Ja mam kolor Amethyst - ładny fiolet złamany szarością, brązem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Błyszczyk od Ciebei niedługo bedzie w użyciu, bo mój pierwszy sie kończy ![]()
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - Blonde Ambition jest jasna, transparentna, złoto-beżowa, perłowa. Na moich ustach widać paktycznie tylko połysk. - Natomiast Naked Truth i Plump Pink sa bardziej kryjące i mniej perłowe (dają raczej satynowy efekt - bez widocznych drobinek). Naked Truth jest "elegancka" - tak mi sie kojarzy ten kolor - stonowany róż z brązem, nutką śliwki - kolor dosyć dobrze oddany w K16. Kolor nalezy do średnich - ani nie jasny, ani nie bardzo ciemny ![]() Plump Pink (w katalogu podpisana jako Plum Pink, a na opakowaniu Plump Pink ![]() Co do samych szminek, to są trwałe, nie wysuszają ust, ale tez nie nawilżaja ich jakos szczególnie - na zimnym powietrzu czuć że jest na nich szminka a nie np. błyszczyk czy pomadka pielęgnacyjna, ale nie jest źle - pod tym wzgledem są lepsze niż "tradycyjne" UCR. Mają zapach i posmak mietowy, chłodzą, lekko mrowią - podoba mi się ten efekt (nie jest o tak mozny jak po błyszczyk Sephory po których myślałm ze mi usta odpadną od tego szczypania ![]() Mam naturalnie duże usta, więc powiększenie mi nie potrzebne, ale sa troszkę bardziej "wypukłe", ładnie zaznaczone. Nie wiem jaki efekt dadzą na wąskich, małych ustach. (opisałam tu wszystko ładnie i już będe miała do wklejenia na KWC ![]() Błyszczk bardzo lubię. To Pink Pleasures (nie ma go w ofercie) - jest gęsty, ale sie nie klei, ładnie na ustach wygląda - na moich ustach jest to jasny róż. Zaraz wkleję Ci link do makijażu na MM z tym byszczykiem. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=225837
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-12-02 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
No coś ty
![]() One mi się już z wyglądu podobają i chciałam je mieć ![]() Szminki z Avonu są solidnie zrobione a ja do opakowań przywiązuję dużą wagę ![]()
#2357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W sumie jest "sympatyczny" ale lubi włazić w pory ![]() Zastanawiałam się własnie nad tym pudrowym, a kryjacym. Nastepnym razem wezmę ten drugi. Kupiłam w Naturze za 22,90.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-12-02 o 09:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo ladna aktualizacja Hosenko ![]() mam ten sam zestaw JT - kupilam jako zestaw swiateczny rok temu ![]() ![]() ![]() co do szminek Avon to akurat dla mnie sa strzalem w dziesiatke! dla mnie idealne! szczegolnie Colour Rich w kolorze Frozen Rose - absolutnie uwielbiam i mam juz chyba 10 z kolei!
http://www.justitia33.blogspot.co.uk/ Edytowane przez justitia Czas edycji: 2008-12-02 o 10:29 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle to makijaż podziwiałam w zeszłym roku - bomba! Masz urodę dziewczyno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Natomiast bardzo rozczarowała mnie szminka Anew Silky Pink (nie ma jej na fotce, bo już jest odłożona dla Gayenki ![]() ![]() ![]() ![]() Fajna ma natomiast konsystencje: jest miękka, usta są gładkie i nie wysuszone. Ja z UCR mam beże: Shimmering Nude i Sheer Naturale (wkleiłam je w watku ze zdjeciami kosmetyków Avonu, sa też chyba zdjecia na ustach). Jaki efekt daje Frozen Rose?? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuje za komplement ![]() ![]()
![]() |
#2362 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam. Zaimponowały mi wasze zbiory i postanowiłam dodać własne
![]() ![]() ![]() Ps. Dodaje zdjęcia tylko moich Cieni ale wkrótce dodam resztę |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja z tej tubki Avonu nie byłam zadowolona. ![]() ale za to szminki kuszą po Twoich opisach. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 |
Wtajemniczenie
|
dzieki Hosenko
![]() faktycznie czasami mozna sie zdziwic jak sie zobaczy kolor szmineczki jaki sie zamowilo ale generalnie jezeli chodzi o wlasciwosci to UCR uwielbiam ![]() wklejam link do mojego postu w ktorym wkleilam kiedys fotki Frozen Rose na ustach ![]() od tego czasu juz kilka razy kupilam nowa ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1341
#2365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bedzie teraz zmasowany nalot na szminki a potem baciki dla Hosenki ![]() Cytat:
![]() ![]() A wiesz może, jak się ma Frozen Rose UCR do tego koloru w innych wersjach szminek?? Bo z tego co widzę, to ten kolor jest nie tylko w UCR. Larissa: ile cieni ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-12-02 o 12:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Wtajemniczenie
|
Hosenko
![]() ![]() a w jakich? ![]() ![]() ![]()
#2367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. UCR z musem i chyba tez jest w Pro-to-go Jak wprowadzają nowe szminki to przewaznie jest w nich Frozen Rose i wtedy przychodzi mi na myśl: czy oni zawsze muszą wciskać tą Frozen Rose Teraz w K17 UCR Frozen Rose jest za 12,90 - moze sobie kupię?? Ale k urcze opakowanie nieładnie (edycja świateczna)
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
wklejam dzisiejszą aktualizację kolorówki
![]() jestem zadowolona z zakupów i do końca roku-basta! ![]()
#2369 |
Zadomowienie
|
Jak sie spisuje podkład mineralny Rimmel jaki to kolor. Ten pędzelek dołańczany jest do niego przy zakupie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wklejam moją aktualizację ![]() jak widać: 1. Lancome Hipnose: tusz do rzęs, czarna kredka i płyn do demakijażu 2. Brązowa kredka do brwi, z pensetką i grzebyczkiem Heleny Rubinstein 3. Zielona kredka do oczu Bourjois 4. Korektor w pędzelku Clinique zadowolniona ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.