Galerie artystyczne w internecie cz. II - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-19, 09:54   #2341
ak_pinki
Wtajemniczenie

Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II

ollcia życze dużo sprzedaży

zapraszam
ak_pinki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 10:06   #2342
ollccia
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny Szczerze mówiąc, to w ogóle zapomniałam o tym, że wysłałam tam zgłoszenie i tak się zastanawiałam, czy by do nich nie napisać tylko czekałam, aż coś nowego stworzę. A tu proszę, taki miły mail od rana
ollccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 11:00   #2343
Senanque
Raczkowanie

oświećcie mnie proszę... gdzie znaleźć numer klienta w AN???
Senanque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 11:04   #2344
M0N1K4
Zakorzenienie

GG do M0N1K4

Cytat:
Napisane przez Senanque Pokaż wiadomość
oświećcie mnie proszę... gdzie znaleźć numer klienta w AN???
Numer klienta?? Klienci w AN chyba nie mają numerków ;] A na co Ci on, jeśli mogę się spytać ;]
M0N1K4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 12:34   #2345
adrian_jub
Przyczajenie

Ku chwale Pana Macieja jaśnie programisty :)

Jak Wam drogie Panie i Panowie wiadomo Pan Maciej jaśnie programista galerii Modna.pl nie tak dawno temu po bardzo długich bojach około programistycznych wdrożył nową wersje portalu

Jak wiadomo projektantom, którzy współpracują z Modna.pl Pan Maciej jaśnie programista bardzo dużo wysiłku wkłada w optymalizacje procesu sprzedaży tak ażeby wywindować obrót galerii ku obopólnej korzyści swojej oraz osób współpracujących.

Pan Maciej jaśnie programista ma bardzo ciekawe pomysły np. udostępnił klientom możliwość zakupu produktów za pobraniem . Pan Maciej jaśnie programista zapewne ma statystyki i napisał nie jeden artykuł dotyczący tego, że ta opcja podniesie obrót ponieważ zaimplementował ją w 100% tym samym nie dając projektantom wyboru czy aby chcą dany produkt wystawić z tą opcją zapłaty.

Kolejny świetnym pomysłem Pana Macieja jaśnie programisty jest mobilizowanie osób z nim współpracujących (poprzez sankcje w postaci usunięcia osoby z listy projektantów) do tego aby mieć w ofercie minimum 25 przedmiotów, czy to dużo? jeśli tak sądzisz to nie martw się Pan Maciej jaśnie programista pomyślał o wszystkim ot rozwiązanie problemu - wystarczy że przestaniesz współpracować z innymi galeriami i swoje przedmioty przeniesiesz do Modna.pl i już problem zażegnany, nie wierzysz??? Pan Maciej jaśnie programista popełnił nie jeden artykuł dowodzący swojej teorii oraz dysponuje obszernymi statystykami.

Ostatnim pomysłem Pana Macieja jaśnie programisty, który chciałbym przytoczyć (oczywiście to nie ostatni pomysł Pana Macieja jaśnie programisty w sensie stricte - nie śmiałbym popełnić takiej herezji, ostatnim który wymienię ja klient mający czasem kontakt z projektatami) jest blokowanie przedmiotów sprzedanych a nie opłaconych przez nawet 2 miesiące, Pan Maciej jaśnie programista oczywiście i na tą jak dla mnie (przepraszam za wyrażenie) absurdalną sytuacje ma wytłumaczenie w postaci statystyk, które jasno mówią że tak jest po prostu dobrze.

Na koniec chciałbym spytać Pana Macieja jaśnie programisty czy usuwanie opcji dodaj do koszyka na liście produktów to też element głęboko przemyślanej optymalizacji? I czy mógłby Pan, Panie Macieju jaśnie programisto wyjaśnić na czym ma polegać ten fenomen Dołączam screen działu nowości
adrian_jub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 13:02   #2346
Senanque
Raczkowanie

W sumie po nic Po prostu prowadzę ewidencję klientów w excelu i mam tam taką ładną rubryczkę pt 'nr klienta'
Senanque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 13:38   #2347
justys_ka
Raczkowanie

Dot.: Ku chwale Pana Macieja jaśnie programisty :)

Nie jestem artystką w gronie Modnej więc nie mam jak przekazać, że jest problem z formularzem aplikacyjnym na projektanta i trendami tak więc chciałabym tu zaapelować do Candi lub pana Macieja:
Mogę wypowiedzieć tylko z punktu klienta, że zmiany jakie zaszły są na lepsze i chyba na szczęście nie w takiej ilości, by mogły zszokować. Jedyne na co mogę się poskarżyć, to że po kliknięciu w baner TRENDY pokazują się dawne trendy a nie aktualnie wyświetlane i to że ani przed zalogowaniem ani po zalogowaniu nie wchodzi mi link dołącz do nas u dołu strony tylko z powrotem pokazuje mi stronę główną.
justys_ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 14:27   #2348
Rossali
Raczkowanie

GG do Rossali

ollccia, a jak dawno temu wysyłałaś zgłoszenie?? Bo ja czekam na dodanie do artystów, a miałam byc dodana z nowo przyjętymi, tylko że niestety nie dostałam żadnego maila. I tak sobie myślę, że może zaproszenia są wysłane wg kolejności wysłanych zgłoszeń.

((ups, chyba troszkę namieszałam... nie wiem, czy to jest czytelne, co napisałam ))
Rossali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 14:34   #2349
nutka27
Rozeznanie

GG do nutka27

Drogi adrianie_jub kimkolwiek jesteś i cokolwiek łączy Cię z Modną nie sądzę aby wizaż był najlepszym miejscem na tego typu żale, pretensje czy co tam Tobą kierowało. Z resztą nawet nie rozumiem sensu zakładania tego wątku
Stary 2010-02-19, 14:44   #2350
adrian_jub
Przyczajenie

Otóż droga nutko27 lepszego miejsca na tym forum raczej nie znajdę gdyż albowiem tutaj jest bardzo duża ilość projektantów, sens natomiast wynika z treści. Jeśli nadal masz problem z dostrzeżeniem sensu napisz proszę a ja udzielę Tobie stosownego objaśnienia w kolejnym poscie
adrian_jub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 14:47   #2351
ollccia
Zadomowienie

Szczerze mówiąc nie pamiętam, bo w ogóle mi się całkowicie zapomniało, że do Modnej się zgłaszałam Ale sądząc po dacie wrzucenia na bloga prac, które nadawałyby się do galerii, to było chyba jakoś pod koniec stycznia
ollccia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 20:13   #2352
mlisiewski
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adrian_jub Pokaż wiadomość
Pan Maciej jaśnie programista ma bardzo ciekawe pomysły np. udostępnił klientom możliwość zakupu produktów za pobraniem . Pan Maciej jaśnie programista zapewne ma statystyki i napisał nie jeden artykuł dotyczący tego, że ta opcja podniesie obrót ponieważ zaimplementował ją w 100% tym samym nie dając projektantom wyboru czy aby chcą dany produkt wystawić z tą opcją zapłaty.
Przed wprowadzeniem wysyłki za pobraniem odbyła się długa (tak ze 150 postów) dyskusja na naszym zamkniętym forum, gdzie wyjaśniłem wszystkie wątpliwości. Nie wszyscy dali się przekonać, ale 2/3 było ZA - po coś te ankiety robię. KAŻDA wysyłka za pobraniem jest przez nas potwierdzana telefonicznie i dodatkowo jeśli mimo wszystko klient nie odbierze przesyłki to pokrywamy koszty poniesione przez projektanta razem z nim - pół na pół. O tym, że wysyłka za pobraniem ruszy z nową wersją serwisu było wiadomo od 4 miesięcy (bez jednego dnia - dokładnie od 20 październik), więc nie wiem skąd nagle to zdziwienie i pretensje.
A samą wysyłkę za pobraniem wprowadziliśmy wbrew teoriom spiskowym, nie po to żeby projektantów pognębić, ale żeby zwiększyć sprzedaż - jej brak nam klienci wskazywali najczęściej jako przyczynę rezygnacji z zakupu.

Cytat:
Kolejny świetnym pomysłem Pana Macieja jaśnie programisty jest mobilizowanie osób z nim współpracujących (poprzez sankcje w postaci usunięcia osoby z listy projektantów) do tego aby mieć w ofercie minimum 25 przedmiotów, czy to dużo? jeśli tak sądzisz to nie martw się Pan Maciej jaśnie programista pomyślał o wszystkim ot rozwiązanie problemu - wystarczy że przestaniesz współpracować z innymi galeriami i swoje przedmioty przeniesiesz do Modna.pl i już problem zażegnany, nie wierzysz??? Pan Maciej jaśnie programista popełnił nie jeden artykuł dowodzący swojej teorii oraz dysponuje obszernymi statystykami.
Projektanci, którzy nie mają prac w ofercie nie mogą nic sprzedać, dlaczego więc mają się wyświetlać na liście projektantów? Lepiej niech inni mają możliwość zarobić - po co klient ma klikać na x profili tylko po to, żeby się przekonać że ta osoba nie ma nic na sprzedaż?
Nigdy nie pisałem, że masz przestać współpracować z innymi galeriami - jeśli masz za mało prac, żeby trzymać je w kilku galeriach to wybierz sobie jedną-dwie - te które Ci bardziej pasują - lepiej na tym wyjdziesz. Jeśli wybierzesz Modną to świetnie - zarobimy razem, jeśli wybierzesz inne galerie, a u nas będziesz trzymać jeden przedmiot dodany półtora roku temu to nie licz, że będziemy Cię promować w jakikolwiek sposób - wolimy się zająć tymi projektantami, którzy współpracę z nami traktują poważnie. Modna to miejsce gdzie masz swoje prace sprzedać (i nieskromnie dodam, że idzie nam nieźle), a nie gdzie masz wrzucić swoje zdjęcie na dowód dla koleżanek, że Cię przyjęli. P.S. na liście projektantów zaczynasz się pojawiać od ogromnej, niewyobrażalnej wprost liczby 10 prac (nie 25). Szaleństwo po prostu.

Cytat:
Ostatnim pomysłem Pana Macieja jaśnie programisty, który chciałbym przytoczyć (oczywiście to nie ostatni pomysł Pana Macieja jaśnie programisty w sensie stricte - nie śmiałbym popełnić takiej herezji, ostatnim który wymienię ja klient mający czasem kontakt z projektatami) jest blokowanie przedmiotów sprzedanych a nie opłaconych przez nawet 2 miesiące, Pan Maciej jaśnie programista oczywiście i na tą jak dla mnie (przepraszam za wyrażenie) absurdalną sytuacje ma wytłumaczenie w postaci statystyk, które jasno mówią że tak jest po prostu dobrze.
Nieopłacone zamówienia w Modnej to niecałe 5% zakupów. Pomijam fakt, że w o przedłużeniu terminu płatności po ostatnich zmianach decyduje projektant - ma taką opcję z panelu. Kto mi powie ile jest nieopłaconych zamówień w innych galeriach?

W sumie nie mam pojęcia co chciał autor osiągnąć tym postem - mamy jasne zasady współpracy, które się akceptuje albo nie. Jeśli zasady zmieniamy to uprzedzamy, i to z dużym wyprzedzeniem - każdy może zrezygnować zanim wejdą w życie. Poważnie - nie jesteśmy ZUSem, ze współpracy z nami można zrezygnować.

adrian_jub, skoro tak Ci u nas źle to dlaczego uzewnętrzniasz się tu boleśnie i dlaczego zabrakło Ci odwagi żeby się podpisać? Jeśli tak cierpisz współpracując z nami to chyba polepszy Ci się jak współpracę zakończymy, prawda?
mlisiewski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 22:16   #2353
Ruda Emilka
Raczkowanie

Ja wysyłałam chyba w połowie grudnia - do tej pory cisza
Nawet jeśli się wygłupiłam to wolałabym oficjalnie się o tym dowiedzieć
Ruda Emilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 02:50   #2354
clementinne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mlisiewski Pokaż wiadomość
adrian_jub, skoro tak Ci u nas źle to dlaczego uzewnętrzniasz się tu boleśnie i dlaczego zabrakło Ci odwagi żeby się podpisać? Jeśli tak cierpisz współpracując z nami to chyba polepszy Ci się jak współpracę zakończymy, prawda?
No właśnie....przecież o tych wszystkich rzeczach, tak ładnie po kolei i szczegółowo opisanych przez adriana, wie tylko osoba mająca konto projektanta Modnej, bo tylko na wewnętrznym forum były poruszane.

Rany, jacy ludzie bywają żałośni....mały, wredny człowieczek, który zamiast zauważyć sens tych wszystkich zmian, woli wszystko przekręcić i wyśmiać, w dodatku anonimowo. Ech...
clementinne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 11:05   #2355
Jagna111
Przyczajenie

Witam Wszystkich!

Wczoraj dostałam się na Modną (w końcu! ;D) i mam pytanko dla zorientowanych - czy wiecie może coś na temat otwarcia ich forum dla nowych?
Próbowałam się zarejestrować, ale pojawia sie komunikat:"Rejestracja jest obecnie wyłączona."
Za wszelkie info z góry dziękuję!

Pozdrawiam Serdecznie!
Jagna

Jagna111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 12:02   #2356
Bazylides
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez clementinne Pokaż wiadomość
Rany, jacy ludzie bywają żałośni....mały, wredny człowieczek, który zamiast zauważyć sens tych wszystkich zmian, woli wszystko przekręcić i wyśmiać, w dodatku anonimowo. Ech...
Oj nie ładnie, nie ładnie. To już nie można wypowiedzieć swoich opinii żeby nie zostać obrażonym.
Nigdy nie byłem artystą modnej.pl ani nie aspirowałem do tego. Czytając inny wątek o sposobie "prowadzenia dyskusji" na wewnętrznym forum modnej -to nie dziwie się, że wrażenia pana adrian_jub'a wylądowały tutaj. Ale jak widać i tu próbuje się wprowadzić ten sam styl i osoby o innym zapatrywaniu określać mianem małych i wrednych zamiast starać się wyjaśnić ich sens.

Ode mnie brawa dla Pana Macieja, który postarał się w sposób merytoryczny odpowiedzieć na zarzuty.
Bazylides jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 13:04   #2357
dwaslonca
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bazylides Pokaż wiadomość
Nigdy nie byłem artystą modnej.pl ani nie aspirowałem do tego. Czytając inny wątek o sposobie "prowadzenia dyskusji" na wewnętrznym forum modnej -to nie dziwie się, że wrażenia pana adrian_jub'a wylądowały tutaj. Ale jak widać i tu próbuje się wprowadzić ten sam styl i osoby o innym zapatrywaniu określać mianem małych i wrednych zamiast starać się wyjaśnić ich sens.
Jeżeli więc nie znasz osobiście wersji wydarzej pt "co działo się na forum modnej" bo czytaleś inny watek - powielasz plotki, mnie tam tez nie było, ale nie smialabym powtarzac, jakies zaslyszane głosy rozgoryczonych decyzją artystów (nielicznych jak wywnioskowałam z kontekstu).

Uważam, że każda galeria ma swoją politykę i albo się ją akceptuje, albo nie. To jest jawne gryzienie ręki, która karmi, szczególnie charakterystyczne dla ludzi młodych, nerwowych, nie potrafiących docenić czyjejs ciężkiej pracy (w tym przypadku w funkcjonowanie galerii Modna). Najwyraźniej ów młody artysta nie ma też rewelacyjnej sprzedaży w galerii bo by w taki sposób żółci na nią nie wylewał.

Wydaje mi się, że clementinne nikogo nie obraziła tylko oceniła zachowanie. Zgadzam się z nią.

Przepraszam za podbicie tak niewartościowego wątku.
dwaslonca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 13:08   #2358
Yori
Rozeznanie

GG do Yori

Bazylides, Adrian_jub napisał bzdury, które zostały odparte; wnioski jaką jest osobą nasuwają się same. My też mamy prawo wyrażenia opinii. Nie rozumiem skąd ten płacz nad ciemiężeniem artystów? Niewolnikami na galerze wszak nie są, zasady znają a jeśli nie podobają im się nowe mogą się w każdej, absolutnie każdej chwili wycofać i zasilić szeregi konkurencji.
Ja wprowadziłam w swoje życie mały, prywatny bojkot tej galerii, ale nie roszczę sobie pretensji ani do właścicieli ani twórców.

Mój wątek

Edytowane przez Yori
Czas edycji: 2010-02-20 o 13:13
Yori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 13:09   #2359
clementinne
Zadomowienie

Cytat:
Oj nie ładnie, nie ładnie. To już nie można wypowiedzieć swoich opinii żeby nie zostać obrażonym.
Oczywiście, każdy ma prawo do swojej opinii. Podkreślam: SWOJEJ. A ten wątek założono ANONIMOWO. I dlatego jego autor nie zasługuje na zrozumienie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-20, 13:26   #2360
Bazylides
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dwaslonca Pokaż wiadomość
Uważam, że każda galeria ma swoją politykę i albo się ją akceptuje, albo nie. To jest jawne gryzienie ręki, która karmi,
Przepraszam za podbicie tak niewartościowego posta.

Mylisz pojęcia to nie galeria tworzy Artystów ale to Artyści tworzą galerie. Bez nich galeria nie miałaby co sprzedawać i nie miałaby czym ich karmić.

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Oczywiście, każdy ma prawo do swojej opinii. Podkreślam: SWOJEJ. A ten wątek założono ANONIMOWO. I dlatego jego autor nie zasługuje na zrozumienie.
O ile zauważyłem to wszyscy tu są bardziej lub mniej anonimowi. Nie powiesz mi, że Yori czy dwaslonca to są nazwiska.
Może autor nie zasługuje na zrozumienie, ale na pewno nie zasługuje na obrażanie.
Stary 2010-02-20, 13:54   #2361
clementinne
Zadomowienie

Cytat:
O ile zauważyłem to wszyscy tu są bardziej lub mniej anonimowi. Nie powiesz mi, że Yori czy dwaslonca to są nazwiska.
To, że ktoś na forum używa nicka nie znaczy, że jest anonimowy. Wiadomo kto kim jest, spośród stałych użytkowników. A jeżeli nie znamy nazwiska - wiemy jakiego nicka używa w galeriach etc. A konto adrian_jub założono na potrzeby tego wątku. I założył je ktoś z tego forum, kto wie kto tu bywa, o czym się tu rozmawia, i że Modna tu bywa i tak dalej.
Stary 2010-02-20, 13:56   #2362
dwaslonca
Rozeznanie

Cytat:

Mylisz pojęcia to nie galeria tworzy Artystów ale to Artyści tworzą galerie. Bez nich galeria nie miałaby co sprzedawać i nie miałaby czym ...
Byłam pewna, że pojawi się ten argument, rzeczywiście jest to nierozłączna WZAJEMNOSC oczywista oczywistosc, bez pracowników nie było by firm, bez firm nie byłoby pracy. Zależność zupełnie naturalna. Mnie jednak z wypowiedzi najbardziej uraził ironiczny ton jakiego użył rozgoryczony adrian wobec p. Macieja. Dyskusja na argumenty ok - ale z poszanowaniem godności i szacunkiem wobec drugiego człowieka.
Stary 2010-02-20, 16:35   #2363
Rossali
Raczkowanie

GG do Rossali

Jagna, ja tez nie mogę się zarejestrować na forum (jestem nowo przyjęta), napisałam maila, ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi. Jak cos będziesz wiedzała, to daj znać.
Stary 2010-02-20, 17:11   #2364
Bazylides
Raczkowanie

Cytat:
konto adrian_jub założono na potrzeby tego wątku. I założył je ktoś z tego forum, kto wie kto tu bywa, o czym się tu rozmawia, i że Modna tu bywa i tak dalej.
Nie zmienia to faktu, że go obraziłaś nazywając w niewybredny sposób i nie odnosząc się do spraw, o których pisał.

Przynajmniej główny zainteresowany odpisał w rzeczowy i kulturalny sposób. Chwała mu za to. Czyli jednak można.

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez dwaslonca Pokaż wiadomość
bez pracowników nie było by firm, bez firm nie byłoby pracy. Zależność zupełnie naturalna.
Wg mnie oczywistą oczywistością i brakiem jakiejkolwiek zależności jest to, że Artysta poradzi sobie bez galerii, ale galeria bez Artystów nie.

no i to już mój ostatni post w tym temacie, bo robi się ogromny offtop.

Edytowane przez Bazylides
Czas edycji: 2010-02-20 o 17:13
Stary 2010-02-20, 21:07   #2365
dwaslonca
Rozeznanie

Cytat:
Wg mnie oczywistą oczywistością i brakiem jakiejkolwiek zależności jest to, że Artysta poradzi sobie bez galerii, ale galeria bez Artystów nie.

no i to już mój ostatni post w tym temacie, bo robi się ogromny offtop.
Jednak artystom zalezy na dostaniu sie do galerii, a w tym watku mozna zauwazyc jak to jest dla nich ważne i jakie daje szanse na rozwinięcie skrzydel. Offa chyba nie ma bo przeciez rozmawiamy o galeriach

Wszystkim dziewczynom gratuluje i życzę powodzenia

A galerię Modną bardzo proszę o promowanie wszystkich artystów na stronie głównej.
Stary 2010-02-22, 01:25   #2366
nagaLy
Zakorzenienie

Kurna wrona... dostałam się do Modnej.
Nie ukrywam, nie miałam większej nadziei - choć gdzieś tam tliło się "a mże..?". To było moje drugie podejście.
Tak po cichu się chwalę, żeby nie zapeszać bo zawsze jeszcze mnie wyrzucić mogą ;-)

Nawiązując do tematu - Artysta być może poradzi sobie bez galerii ale wszystko zależy od tego jaką drogę sprzedaży wybrał. U mnie jest to w 98% sprzedaż w galeriach, tak mi jest wygodnie i na tym planuję na razie poprzestać. Obok galerii będę rozwijać sprzedaż poprzez własną stronę ale nie będzie to jedyne źródło a właściwie poboczne, dzialające wyłącznie jak autoreklama. Jak napisałam - galeria głównie. Myślę, że wiele osób podobnie podchodzi do sprawy. U mnie galeria to głównie motywacja: by być lepszą, prześcignąć innych, dogonić kolejnych (choć niektórym, w moim mniemaniu, nie jestem w stanie dorwnać - ale nie o to chodzi). Jestem stworzeniem z natury leniwym, potrzebuję bata, stałego poganiania, wyścigów, wygranych i porażek, które uskrzydlają.
Zależy mi na dostaniu się do najlepszych z najlepszych (oczywiście zaczynałam od tego, gdzie mnie przyjęto, nie startowałam na początku od razu do tych najbardziej znanych wiedząc, że jestem leszcz). I w moim mniemaniu galerie poradzą sobie tak czy siak bo zawsze znajdą się tacy, jak ja, ktrym w skupisku lepiej się pracuje Cgoć oczywiście nie zmienia to faktu, że byłoby miło, gdyby.. było miło. Czyli szacunek obustronny: Galerii w stosunku do Artysty i Artysty do galerii (co, niestety, nie w każdej galerii można spotkać).
Niemniej: myslę, że nie tędy droga, by domagać się szacunku za samo bycie artystą i tworzenie rynku galerii. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Hasło "galeria nie będzie istniała bez artystów, dlatego ci pierwszy powinni słać pokłony drugim" jest lekko nie na miejscu i wyraża raczej hierarchiczne, niż partnerskie - podejście do wspłpracy. A to raczej rzadko kończy się dobrze.

Edytowane przez nagaLy
Czas edycji: 2010-02-22 o 01:34
nagaLy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 08:35   #2367
Rossali
Raczkowanie

GG do Rossali

Dziewczyny z Modnej, pomocy!! Ponieważ nie ma mozliwości zarejestrowania sie na forum, na którym miałam nadzieje uzyskać jakieś potrzebne informacje, więc pytam tutaj. Dodałam kilka przedmiotów do sprzedaży i dwie pozycje znalazły sie w "odrzuconych"; przy jednej pisze, że jest do poprawy, jest komentarz, co trzeba poprawić i opcja edycji. Przy drugim pisze tylko, że jest odrzucony bez mozliwości edytowania i żadnego komentarza. Czy to oznacza, że jest nie dość dobry i wogóle nie mogę go juz wystawiać??

-------------------------------

Otrzymałam odpowiedź poprzez wiadomość prywatną. Faktycznie, tak jak przypuszczałam, jedna praca została zupełnie odrzucona... szkoda tylko, że nie został podany powód, wiedziałabym czego unikać w przyszłości.

Edytowane przez Rossali
Czas edycji: 2010-02-22 o 08:57
Stary 2010-02-22, 10:08   #2368
mlisiewski
Raczkowanie

@Jagna111, Rossali
Spróbujcie się zalogować na forum - konta są zakładane automatycznie przy pierwszym logowaniu po przyjęciu do galerii. W razie czego formularz kontaktowy.
mlisiewski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 10:24   #2369
Rossali
Raczkowanie

GG do Rossali

Faktycznie, że się udało zalogować. A wcześniej jak próbowałam, to nie mogłam... może wpisywałam coś źle
W każdym badź razie dzięki za szybki odzew i lecę czytać
Stary 2010-02-22, 14:44   #2370
Jagna111
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mlisiewski Pokaż wiadomość
@Jagna111, Rossali
Spróbujcie się zalogować na forum.....
Dzięki! Już działa ;]

Pozdrawiam!
Jagna

Jagna111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości