|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątek o sklepie New Look
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Organizatorka
|
Wysłali naszego New Looka, niestety nie było 3 rzeczy ( załącznik ).
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłabym ogromnie wdzięczna za odp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Wtajemniczenie
|
Wcześniej dziewczyny i ja pisały na ten temat, że większość rzeczy, które w mailu są out of stock- tak naprawdę przyszły w paczce
![]() A co do zwrotów to czekam już tydzień i jeszcze go nigdzie nie widać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co jak co wolę jednak Asosową politykę- jak czegoś nie ma to nie dodasz do koszyka...o ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nich jakos wszystko sprawniej przebiega, zwroty, wymiany itp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
BAN stały
|
No może będą w paczce, kurde... Jak mnie takie coś wkurza
![]() ![]() Dziwne jest dla mnie to, że z reguły te rzeczy co są out of stock, w sklepie można dostać. To 3mam kciukasy, żeby jednak były;D |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozatym myślałam, że uda mi się po raz 1 skorzystać z kodu, który dostalam od nich mailem (ten ode82x) i ![]() Dziewczyny zamawiające czy jak w podsumowaniu mailowym miałyście out of stock to po jakim czasie miałyście zwrocik na paypalu od New Looka? Edytowane przez praline Czas edycji: 2010-04-03 o 11:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Organizatorka :)
|
Dziewczyny z zielonego zamówienia. NL oszalał. Właśnie dostałam maila że zielone zamówienie zostało wysłane, ale tylko 3 rzeczy bo reszta niedostępna. o_O
Coś im odwaliło chyba ![]() Może znowu jakieś problemy ze stroną, ale wątpię. Wysłali niby: szorty od piżamki rozm. 12 tunika/sukienka w panterkę bodajże rozm. 14 Szary pasek na talię M/L i to wszystko. Edytowane przez martunia-w Czas edycji: 2010-04-03 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak nie ma mojej czarnej torebki, a pisałaś, że została zamówiona. Napisz, proszę, czy w ogóle nie doszła, czy może zapomniałaś ją mi wysłać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mojego też nie wysłali, bo niby out, a jak wchodzę na strone to znowu dodaje bez problemu do koszyka. I teraz nie wiem, co robić, bo zamówiłabym sama, ale jak się okaże, że jednak zrealizowali to zamówienie zbiorowe, to będę miała podwójnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja już nic z tego nie kumam, aczkolwiek 2 rzeczy z 3 by były z moich ![]() ![]() chyba jednak nie znam się na procedurach bankowych ![]() Martuś, a podali datę rzekomej wysyłki rzeczy? może też okaże się finalnie że jednak wszystko przyszło, skoro mają to w nawyku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Raczkowanie
|
Ćwirko ja również wysłałam Ci pw w sprawie 2 x NL i Boohoo
![]() ![]()
#2359 |
Raczkowanie
|
Ja też oszczędzam do 9tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wchodziłaś może poprzez maila z dispatch confirmation w "Track Your Order"? ja tam weszłam i okazało się, że rzeczy, które niby miały być out of stock zostały jednak wysłane- nie wszystkie, ale część jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic czekamy ![]() Wesolych Świąt ![]() ![]()
![]() |
#2362 | |
Organizatorka :)
|
Cytat:
![]() Wczoraj minęły dwa tygodnie od momentu złożenia zamówienia i liczyłam na odblokowanie pieniążków w poniedziałek/wtorek, a oni po dwóch tygodniach wysyłają zamówienie... a jakby ktoś sobie zamówił drugi raz te rzeczy to co z tymi miałby zrobić? Powinni chociaż zapytać, a nie. ![]() Wchodziłam w moje zamówienia na stronie NL i pokazał się koszt zamówienia bodajże 26funtów, więc zgadzałoby się, że wysłali te 3 rzeczy + wysyłka ![]() No nic, zobaczymy jak zwrócą resztę pieniążków ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Wesołego Jajka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- EDIT: Mam już jakieś pieniążki, niestety nie wiem ile bo nie pamiętam ile miałam wcześniej ![]() ![]() ![]() Edytowane przez martunia-w Czas edycji: 2010-04-04 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |||
ćwir ćwir
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ogólnie ważny komunikat: Zamówienie z początku marca miało rabat 20%. Kiedy złożyłam zamówienie zaksięgowało mi pieniądze z rabatem. 2 tygodnie później weszłam na konto i miałam sporą kwotę mniej na koncie, doszłam z konsultantem, że ostateczne księgowanie z tego NL było na większą kwotę. Pisałam maile- cisza. Dzwoniłam raz, laska obiecała, że się tym zajmie, nic się nie zmieniło. Zadzwoniłam drugi to inna laska mi powiedziała, że w momencie, kiedy moje zamówienie było "confirm" to kodu nie było ![]() ![]()
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
czy mogłabym się podłączyć pod czyjeś zamówienie tego słynnego 9 kwietnia? ![]()
#2365 |
Zakorzenienie
|
kurcze chciałam sobie sama coś zamówić ale widzę że straszne problemy są z tym new lookiem...
bardzo głupio ;/ mają tanią wysyłkę ale przesada naprawdę z tymi trudnościami |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do komunikacji z tym sklepem- nie mam najlepszych wspomnień..nie jestem jednak pamiętliwa i lubię zakupy... ![]() Sytuacja wyglądała tak: Złożyłam zamówienie z koleżanką. Oczywiście dostałam je w kilku workach (nie popieram tych ich kilku worków ![]() Worki dokładnie przeszukałam i okazało się, że brakuje wisiora za bodajże 4f...na papierowej kartce przy nazwie tego wisiorka brakowało odfajkowania długopisem. Napisałam do nich, że nie wysłali mi naszyjnika, wskazałam również, że nie został on odznaczony na kartce. Odpisali, że wyślą mi brakujący przedmiot. Zapytałam czy jeśli będą już mi go wysyłać to czy mogę sobie coś jeszcze domówić- przecież koszt przesyłki będzie jeden. odpisali, że nie ma problemu. Przy czym problem się dopiero zaczął....za wisior mieli oddać mi kasę i nie oddawali....przesyłka też miała być free a okazała się płatna ![]() Napisałam ponownie, coś mnie tam zbyli. Oddali po pewnym czasie kasę za naszyjnik, ale za przesyłkę niet....pisałam ze 3 maile i cisza...w końcu babka odpisała, że rzeczywiście mieli mi oddać te 5f jeśli dokonam re-order necklace ![]() ![]() Łaskawie po 2 tyg dostałam zwrot za przesyłkę....ileż to roboty mnie kosztowało głupie 5 f....nie chodziło mi jednak o kasę, a o zasady! dla porównania z Asosem miałam podobną sytuację- nie dosłali sukienki. Po moim pierwszym mailu, sukienka została spakowana i wysłana i na przeprosiny dostałam kod rabatowy- którego koniec końców nie wykorzystałam ![]() ![]() Uff ale się rozpisałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Czy Ćwirka coś mówiła na temat zamówienia z 19 marca? Bo u niej w wątku nic nie ma.
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1892 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam pytanie do Was. Czy czymś się różni sklep internetowy NL od rzeczywistego w Wawie lub we Wrocku? Czy mają te same kolekcje, te same ceny? Zastanawiam się czy jechać specjalnie do Wawki, czy zamawiać tutaj przez neta?
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci tak .. sporo rzeczy ktore sa dostepne w NL na stronce w ogole nie pojawiaja sie w Wawie .. albo nie dorwiesz juz rozmiaru, wiec jesli bardzo na jakiejs rzeczy ci zalezy to raczej lepiej zamawiac ze strony poki jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.