|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Betterware
Dostałam paczke z 2
Kosmetyczka taka tragiczna nie jest myslalam ze bedzie gorzej, dla mamy w sam raz bedzie albo dla jakiejs szczegolnej klientki
|
#2342 |
|
Rozeznanie
|
Mozecie kupic ściereczki z mikrofibry -ten duzy komplet- i dawac po jednej jako dodatek do zamówienia. Są bardzo fajne
|
|
|
|
#2343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2344 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I nie tylko. ![]() Ale juz wszystko wyjasnione ![]() I wcale sie nie czepiam Pisz jak ci idzie. możesz na priva. Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2010-07-10 o 08:14 |
|
|
|
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
Mam już katalog sierpniowy, sporo ciekawych obniżek, w wersji .pdf do darmowego sciągnięcia z linku poniżej:
http://uploading.com/files/m5f868e3/...re%2B7_10.pdf/ |
|
|
|
#2346 |
|
Zadomowienie
|
Katalog sierpniowy jest juz dostepny od 1 lipca na stronie better....
|
#2347 |
|
BAN stały
|
Mam prośbę o niewklejanie katalogów na następny miesiąc. Większość osób rozdaje katalogi dopiero pod koniec miesiąca - ja na przykład nie chcę, by klienci widzieli następny katalog. Niech się koncentrują na aktualnym, następny dostaną w swoim czasie.
A przedstawiciele wiedzą, gdzie znaleźć kolejny katalog, więc nie ma sensu wklejać tu żadnych linków. |
|
|
|
#2348 |
|
Raczkowanie
|
A mi tam właśnie podoba się, że niektórzy umieszczają to co maja (w tym też linki do wersji w .pdf). Jestem klientem i chciałabym wiedzieć czy warto coś teraz kupić czy dopiero za miesiąc bo będzie taniej (jeśli coś nie jest pilnie potrzebne). Jest to poprostu uczciwsze. I tyle ....
|
|
|
|
#2349 |
|
Rozeznanie
|
Dostałam maila z ups że jurto dostanę paczuszkę z 9 lipca
|
|
|
|
#2351 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj dostałam paczkę z 03.07
wszystko sie zgadzało :P a kosmetyczkę zwinęła sobie moja siostra
Edytowane przez kasiunia1664 Czas edycji: 2010-07-12 o 16:39 |
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kosmetyczne razem z torebką dam mamie albo teściowej
Wiec moze jednak
|
#2353 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja gdybym sie dowiedziała, ze mój dostawca tak robi, szybko bym uciekła od niego. Przeciez jeżeli pokazesz dwa katalogi to klientmoże nie kupić tego co jest teraz droższe, a może poczekać do następnego zamówienia, ale równie dobrze może zamówić nie patrząc na cene, bo mu akurat jest bardzo potrzebne. Jednoczesnie może zamówic coś, czego w tym miesiącu jeszcze nie potrzebował, ale zobaczył, że w nastepnym cena bedzie wyzsza ,więc zrobi sobie teraz zapasik . Nigdy nie wiesz, ale jedno jest pewne, jeśli klient zobaczy u ciebie złotówki w oczach, to przy pierwszym spotkaniu z przedstawicielem innego pokroju, takim, dla którego klient jest ponad wszelką miare ważny, to od ciebie odejdzie. |
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Babulenka masz racje, ja klientom mówie jak jest cos tańsze w nowym katalogu jeszcze nie dostepnym, że jak chca to moga w nastepnym bo bedzie promocja. Albo mowie że w tym jest taniej a w nastepnym bedzie drożej wiec warto kupić coś teraz. Podejście i szacunek do klienta sa najwazniejsze
|
#2355 |
|
Zadomowienie
|
Popieram Was dziewczyny !!!
Robiłam zamówienie 9-tego kolo 13-tej i nie dostałam maila więc jutro chyba nie dostane paczuszki
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-07-12 o 21:03 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2356 |
|
Raczkowanie
|
Ja robiłam 09/07 dwa zamówienia, pierwsze 9:49, drugie 11:52, dzisiaj dostałam maila o jutrzejszej dostawie pierszego... Szkoda, myslałam, że obie paczki przyjdą jednego dnia...
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
mogli by polaczyc takie zamowienia w jednym dniu. Zrobić tzw. koszyk żeby mozna bylo dodawac produkty ktore sie chce kupic ale juz bez ich wycofywania. I zeby takie paczki z jednego dnia wysylac razem. Zbedny koszt dla firmy.
|
#2358 |
|
BAN stały
|
Jeśli tylko wiem, że coś będzie tańsze w następnym katalogu, to zawsze informuję o tym klienta. Wiem jednak, że w momencie, gdy ktoś dostanie następny katalog, zaczyna planować już kolejne zakupy, mylą mu się w końcu zamówienia i katalogi. Pod koniec czerwca dwie osoby do mnie zadzwoniły z pytaniem, czy mogą jeszcze złożyć zamówienie, bo one by chciały kolczyki... Czasem bywa tak, że ktoś nie zamówi, z obecnego, bo zamówi z kolejnego, potem się okazuje, że jednak nie chce, bo nie ma pieniędzy, bo coś innego. Robi się bałagan. Na lipiec są katalogi lipcowe, nie sierpniowe.
Osobiście jestem na przykład klientem AVONu i wolę kolejny katalog dostawać pod koniec ważności poprzedniego, a nie dwa na raz. |
|
|
|
#2359 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro minie tydzień od wysyłki moich katalogów zwrotnych a niby do nich jeszcze nie doszły.... Dzis dostaje paczke z 9-tego z godziny 13-14.
|
|
#2360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Katalogi wysłałam następnego dnia ale zwrotu jeszcze nie mam. |
|
|
|
|
#2361 |
|
Zadomowienie
|
A ja wysłałam dokładnie tydzień temu! Nie wierzę by paczka szła tydzień czasu !!!
|
#2362 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki- mam pytanko- w katalogu sierpniowym znajdują się organizery do szuflad dla pań i panów
, bardzo by mi się przydały, jednak nie mogę się doszukać najważniejszej informacji- jaką wysokość mają? Wymiary podane to 31X31 i nigdzie nie widać wysokości, a jako, że posiadam dość niskie szuflady, to informacja ta jest mi raczej niezbędna |
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączam sie do pytania
Też interesuja mnie te organizery
|
#2364 |
|
Zadomowienie
|
Ja miesiąc temu kupiłam podobne na allegro :/:/:/
Moje maja ok 10 cm wysokości...
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myślicie o ekologicznej kuli do prania ? Warto wydać pieniadze ? Dobrze pierze ubrania ? I czy nadaje sie do noworodków ? Sponsorka mówiła że jak najbardziej trafny wybór ale chce sie poradzic jeszcze kogoś
|
#2366 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Jest katalog - zamawiaj, nie chcesz to nie. Kolejny będzie za miesiąc i wtedy go zobaczysz" Tarquin, robię identycznie jak Ty. ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
Jednak nie wypiera plam z trawy, tłuszczu i innych tego typu. No i pranie nie pachnie. Albo może inaczej...pachnie wodą
|
||
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Proszki dla dzieci też raczej nie pachną , przynajmniej ja tego zapachu wogole nie czuje wiec bez roznicy
|
|
#2368 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
Dziewczyny jestem nowa w Betterware i nie pojmuję jak to jest z tymi brakami . Kurcze myslałam ze moge bez problemu zamawiac co tylko chce, a zwłaszcza z biezacego katalogu
|
|
|
|
#2369 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny powiedzcie mi czy paczki z UPS przychodzą też w sobote? Bo dziś dostałam maila z ups czyli niby jutro paczka powinna być, ale jako że jutro jest sobota to nie wiem czy dostane, a jeszcze takiej sytuacji nie miałam.
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Kosmetyczka taka tragiczna nie jest myslalam ze bedzie gorzej, dla mamy w sam raz bedzie albo dla jakiejs szczegolnej klientki