Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-22, 09:03   #2341
lizzie
Zadomowienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Pielęgnacja, nie przepadam za kolorówka TBS. Mini masełka muszę obejrzeć koniecznie, ale zatstanawiam się - chyba lepiej po świętach?
W sumie teraz tłumy dzikie, ciężko się dopchać żeby coś obejrzeć, ale z kolei po świętach może być już trochę przebrane. Ja się chyba skuszę po świętach na zestaw z Velvet Apricot, uwiódł mnie ten zapach, mam nadzieję, że choć jeden zestaw dla mnie zostanie

Vibesko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Szczęścia w życiu osobistym, wielu kosmetycznych niespodzianek i powodzenia przy powrocie na studia, trzymam za ciebie mocno kciuki!
Stary 2009-12-22, 09:13   #2342
Organzza
Zakorzenienie

Vibesko, wszystkiego najlepszego! dużo zdrowia, radości, kosmetyków, sukcesów i wszystkiego, co tylko sobie zamarzysz

Ice
, fajnie, że tak sobie pomagacie z TŻ ja już trafiłam na zasady, że nie pisze się pracy licencjackiej tylko jest test po 3 latach
Cytat:
Pielęgnacja, nie przepadam za kolorówka TBS. Mini masełka muszę obejrzeć koniecznie, ale zatstanawiam się - chyba lepiej po świętach?
na pewno jeszcze będą, więc raczej nie trzeba się spieszyć

a ja już miałam rano zajęcia, właśnie wróciłam, czyli już mam przerwę świąteczną strasznie szybko minął ten czas od października
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 09:28   #2343
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Vibesko, wszystkiego najlepszego. Więcej spokoju w pracy, żebyś wytrwała z postanowieniem o kontynuacji studiów, szczęścia na każdym kroku.
No i samych dobrych wyborów kosmetycznych.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 09:30   #2344
kochanie
Wtajemniczenie

Bossy, bardzo Ci współczuję, dobrze, że oprócz przeziębienia nic złego Ci się nie stało...

Vibesko, wszystkiego najlepszego, trzymam kciuki za Twoje studia!

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Mi też się nie chce za bardzo tego Sylwestra. Muszę iść w starej sukience i butach, a kiedyś pożyczyłam ją ciotce i mi zdaje się ja trochę rozciągnęła w talii, nie dość, że mam małe wcięcie to jeszcze odstaje... no i buty też stare i jakoś tak będę się czuła chyba brzydko...
Nie martw się, ja też idę w starych rzeczach, bo po prostu nie miałam czasu na szukanie wcześniej... No a po Świętach na pewno by mi się nie udało nic znaleźć... poza tym muszę oszczędzać zanim nie znajdę pracy
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ale przy okazji przekonałam się, jaka to strasznie żmudna robota takie durne poprawki i mam zamiar przy moich magisterkach takie rzeczy robić na bieżąco.
Też to robię na bieżąco, ja bardzo lubię takie rzeczy, a jak słyszę, że ludzie cały dzień siedzą po napisaniu i formatują to mi ręce opadają. Przecież to tak fajnie od razu pisać ładną pracę zgodną z zaleceniami
Zawsze byłam w klasie lub na kierunku ścisłym, ale jak czytam gazety, to miałabym ochotę popracować jako korektor, denerwuje mnie, że w nawet w gazecie wyborczej są błędy ortograficzne

Cytat:
Czy to możliwe, że jeden kosmetyk zapycha skórę jednej części ciała,a innej nie Używałam masła AA kakaowego, porobily mi się takie nieładne potówki na nogach. Przerzuciłam się na olejek awokado Nivea (bardzo fajny, warto wypróbować ) - mam cały dekolt w krostkach, a nogi gładkie
To jest możliwe - np na policzki mogłabym nakładać czystą parafinę i by mnie nie zapchało, a czoło by... nie wyglądało Też mam problem z dekoltem, najlepsze są jednak jakieś lekkie balsamy, za to na łydki im bardziej treściwe masełko zimą tym lepiej
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
a ja już miałam rano zajęcia, właśnie wróciłam, czyli już mam przerwę świąteczną strasznie szybko minął ten czas od października
Tak niestety mijają całe studia

Upiekłam wczoraj pierniki Zaraz jadę do promotora, a jak wrócę, to czeka mnie dalsze pieczenie i lukrowanie... I muszę posprzątać... Uwielbiam to robić, gdy nikt mi nie każe, a w tym roku jeszcze nie zdążyli A wieczorem spotykam się z byłą licealną klasą, trochę mi się nie chce, ale co robić, jak trzeba iść na piwo
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 09:34   #2345
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ale przy okazji przekonałam się, jaka to strasznie żmudna robota takie durne poprawki i mam zamiar przy moich magisterkach takie rzeczy robić na bieżąco.
Nie zawsze jest to możliwe, bo zawsze coś w ostatniej chwili moze okazać się do poprawki.
Mój promotor, już po wydrukowaniu i oprawieniu stwierdził, że w sumie to by zupełnie inaczej widział moją prace, ale że już nie będziemy zmieniac

Cytat:
Co do Brittany Murphy - strasznie szkoda, młoda, utalentowała, miała przed sobą na pewno jakąś wielką rolę. Jest taki film, mało popularny - Nigdylandia, tam miała super rolę, a i film bardzo... ciekawy, jak sen, jak baśń, warto zobaczyć
Bardzo ją lubiłam. Podobała mi się jako aktorka i w ogóle jako kobieta.
Nie wyobrażam sobie innej aktorki w 8 mili. W Nowożeńcach też była świetna.
Skoro polecasz tenm film, to obejrzę

W 2009 bardzo duże rzeczy się u mnie wydarzyło, podobnie jak w 2008 - spokojnie można by wydarzenia rozciagnąć na kilka lat

Wigilię mamy wolna, zaraz lecę po nowe lampki na biurową choinkę

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 09:46   #2346
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Tak niestety mijają całe studia
ani się nie obejrzałam, a już prawie koniec semestru, przyzwyczajona byłam do strasznego dłużenia się czasu w szkole, a tu proszę
Cytat:
Upiekłam wczoraj pierniki
o, ja też chyba upiekę, piekłam 2 lata temu, a już nie pamiętam skąd miałam przepis.. chyba z opakowania przyprawy do piernika, ale nie jestem pewna w tym roku chyba oprę się na przepisie z moichwypieków, jeszcze nigdy się nie zawiodłam

a jak robisz lukier? mi zawsze z cukru pudru i wrzątku wychodzi za rzadki, mimo że tej wody wcale dużo nie daję
Double with me?
Stary 2009-12-22, 09:52   #2347
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
o, ja też chyba upiekę, piekłam 2 lata temu, a już nie pamiętam skąd miałam przepis.. chyba z opakowania przyprawy do piernika, ale nie jestem pewna w tym roku chyba oprę się na przepisie z moichwypieków, jeszcze nigdy się nie zawiodłam

a jak robisz lukier? mi zawsze z cukru pudru i wrzątku wychodzi za rzadki, mimo że tej wody wcale dużo nie daję
Ja pierniki piekę z tego przepisu na Papparkakor: http://www.acatinthekitchen.com/?p=100
Jak je bardzo cienko rozwałkuję, to wychodzą jak z Ikei

A lukier mieszam na oko Ale nie z wodą tylko ubijam najpierw białko i do niego dodaję duuużo cukru pudru. No a potem barwniki do małych porcji. Jak wrócę do domu, to wrzucę zdjęcie wczorajszych choinek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-22, 10:10   #2348
Koshatka
Zakorzenienie

Vibesko wszystkiego najlepszego, samych kosmetycznych perełek i szczęścia w życiu osobistym.
Stary 2009-12-22, 10:22   #2349
sleepy
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
U mnie dziś dziwnie, mam dziwny nastrój, nic mi się nie chce. Byłam na korepetycjach, więc trochę grosza wpadło, przynajmniej taki pozytyw.
Czuję, że muszę coś zmienić w swoim życiu.
Mam ostatnio podobny stan...
Tylko u mnie już następują zmiany. Mam nadzieję, że ich skutek okaże sie jednak pozytywny.

Cytat:
nie boisz się zapychania? ja już oczyma wyobraźni widzę efekt uboczny działania tego cuda, dlatego nie zamierzam się skusić
Sama bylam bardzo pozytywnie zaskoczona, że tłusty krem mnie nie zapchał. Ale wiadomo: reagujemy inaczej i bez przetestowania na sobie nie poznamy całego działania różnych kosmetyków

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Chyba będę musiała zaryzykować Często używam kremów o bogatych konsystencjach, że względu na suchą cerę i z tego co pamiętam, to poza Avene Hydrance z SPF15 chyba nic mnie ostatnimi czasy nie zapchało. Jeśli się nie sprawdzi to najwyżej zużyję go na inne suche partie ciała.
Mnie dwa rodzaje Hydrance zapchało. A CC nic a nic Poza tym świetnie nadaje się do suchych ust i rąk, więc spożytkujesz go na pewno.

Cytat:

AAaa.. macałam paletkę IsaDory, tą do smoky.... Nie wiem, czy ktoś czasem nie doniósł, ale... Jest maaatooowaaaa
To tym bardziej ją chcę
Tylko, kurczę, ja tak rzadko maluję oczy cieniami....

Vibesko, wszystkiego co kosmetycznie najlepsze, zdecydowanie mniej stresu związanego z pracą i spełnienia w miłości!
Stary 2009-12-22, 10:55   #2350
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Naprawdę? To jak dostała tę rolę? Tak z castingu? Jestem pod wrażeniem Może jednak ja też mam nadal szanse na zostanie gwiazdą filmową? A poznałaś ją? Czy po prostu widziałaś gdzieś?
Wiesz co, teraz sprawdziłam dokładnie, i jednak gdzieś tam grała, ale to jakieś epizodyczne rólki. Dostała się z castingu, może właśnie kogoś takiego szukali. Nie poznałam jej osobiście, na ostatnich Targach Książki podpisywała książkę niedaleko mojego stoiska i trochę jej się poprzyglądałam. Naprawdę miła, sympatyczna i cierpliiiiiwa, bo ludzi było do niej mnóstwo.

Cytat:
Ice, fajnie, że tak sobie pomagacie z TŻ ja już trafiłam na zasady, że nie pisze się pracy licencjackiej tylko jest test po 3 latach
A to nie jest tak, że pisze się i pracę licencjacką i test?

Cytat:
Zawsze byłam w klasie lub na kierunku ścisłym, ale jak czytam gazety, to miałabym ochotę popracować jako korektor, denerwuje mnie, że w nawet w gazecie wyborczej są błędy ortograficzne
Też mogłabym być korektorką. Ale tylko w jakiejś ciekawej gazecie, miałam już z tym krótką przygodę.

Co do Brittany Murphy, jej gra w 8 mili była świetna.
Stary 2009-12-22, 11:58   #2351
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
(strasznie zwięźle pisze, ja nie wiem, jak tak można)

Ktoś pytał o cenę Cold Creme w SP - to jest teraz coś koło 31 zł z groszami.

Juz tak późno a ja muszę jeszcze zmyć paznokcie i umyć włosy.

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

A, i byłam dzisiaj u dentysty. Przez to usuwanie ósemek wiosną tego roku mam chyba uraz. Głupia plomba a ja trzęsłam się ze strachu. Kiedyś bałam się dentystów, ale nigdy aż tak.
Ja będę miała taki sam problem z pisaniem pracy

to byłam ja, dzięki. Z myślą o tacie- po basenie dostaje takich brzydkich plam na twarzy- one są czerwone i wypukłe, a do tego nawet teraz jeździ do pracy na rowerze więc jak mu ten zimowy krem Lirene nie podpasuje to go zmusze do odwiedzin SP . aha wczoraj w euroaptece w Czyżynach było 20% na wszystkei Vichy z Różą i 10% na wszystko z Avene, 2 cold creme do rąk w cenie 1, a do twarzy cold cream + clean-Ac i jakies tam jeszcze zestawy

Ja myłam się razem z głową jeszcze później, potem czytałam twoj styl i wstałam po 11stej dziś

A do dentysty teżby mi się przydało iść na jakis przegląd chociaż i może odkamienianie- czy jak to sie tam nazywa
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
AAaa.. macałam paletkę IsaDory, tą do smoky.... Nie wiem, czy ktoś czasem nie doniósł, ale... Jest maaatooowaaaa
A macałaś Goshową czwórkę z najnowszej kolekcji? Piękne są, 2 środkowe kolorki takie niespotykane!
Cytat:
jak czytam gazety, to miałabym ochotę popracować jako korektor, denerwuje mnie, że w nawet w gazecie wyborczej są błędy ortograficzne

To jest możliwe - np na policzki mogłabym nakładać czystą parafinę i by mnie nie zapchało, a czoło by... nie wyglądało Też mam problem z dekoltem, najlepsze są jednak jakieś lekkie balsamy, za to na łydki im bardziej treściwe masełko zimą tym lepiej
Ja mam to samo, a już totalnie mnie denerwuje jak w podręcznikach wydawanych na moich katedrach mają gramatyczne i stylistyczne błędy, które wpływaja na interpretację a w nauce wszystko powinno byc raczej jednoznaczne

A ja szyje i dekolt traktuję jek twarz- nie paciam się tam balsamami tylko kremikami
Cytat:
Ja pierniki piekę z tego przepisu na Papparkakor: http://www.acatinthekitchen.com/?p=100
Jak je bardzo cienko rozwałkuję, to wychodzą jak z Ikei

A lukier mieszam na oko Ale nie z wodą tylko ubijam najpierw białko i do niego dodaję duuużo cukru pudru. No a potem barwniki do małych porcji. Jak wrócę do domu, to wrzucę zdjęcie wczorajszych choinek
a ja lukier robie z odrobinki soku owocowego i pudru- o białku nie słyszałam

Jak już przy lukrze jesteśmy to od paru tygodni mam ochotę na pączka, ale takiego pysznego i zupełnie nie wiem gdzie go kupić- na Starowislnej ostatnio mieli zamknięte i nie wiem gdzie się udać

muszę iśc do makro oddać majtasy do odmetkowania bo kasjer wczoraj mi nie rozkuł z blokady
A potem z majtami w kieszeni do spowiedzi- pomimo ciągłego kryzysu wiary

Co do postanowień- nie uznaję "magicznych dat" typu od nowego roku, jeśli człowiek chce coś zmienić powinno to wynikac z niego samego, z tej włąsnei potrzeby bo jeśli tak jest to nie trzeba czekać do jakiegoś wydumanego dnia. albo zaczynam od teraz, albo sobie wciskam kit, ż eniby potem będzie lepiej zacząć. Pomijam oczywiście rzeczy wymagające zaplanowania (specjalne diety, treningi czy co tam jeszcze)
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 12:20   #2352
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Witam
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie życzenia urodzinowe i jednocześnie przepraszam że nie zacytuję każdej z osobna ale siedzę w pracy i nie mam możliwości takiej.

Nie mniej - Bardzo Wam dziękuję za pamięć i za życzenia
Stary 2009-12-22, 12:23   #2353
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Vibesko wszystkiego najlepszego Niech Ci się wszystko ułoży tak jak sobie wymarzysz

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 12:31   #2354
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A ja szyje i dekolt traktuję jek twarz- nie paciam się tam balsamami tylko kremikami
a ja lukier robie z odrobinki soku owocowego i pudru- o białku nie słyszałam

Jak już przy lukrze jesteśmy to od paru tygodni mam ochotę na pączka, ale takiego pysznego i zupełnie nie wiem gdzie go kupić- na Starowislnej ostatnio mieli zamknięte i nie wiem gdzie się udać
Ten lukier z białkiem jest bardziej biały - w ogóle nie jest przezroczysty jak taki na wodzie czy soku... Dekoruję nim pierniczki na święta. Tak normalnie do ciasta nie używam lukru, ewentualnie rozpuszczam cukier w soku z cytryny...

Też nie uznaję magicznych dat - potrafię dotrzymac jakiegoś postanowienia o ile nie jest noworoczne...

Wróciłam z uczelni i tym sposobem mam kilka dni wolnego Pewnie pierwszego dnia Świąt powinnam znów usiąść żeby dopisać resztkę pracy, ale na razie o tym nie myślę
Wklejam trochę ciastek - choinki były lukrowane lukrem z białka

Stary 2009-12-22, 12:34   #2355
Hosenka*
Zakorzenienie

Vibesko: Wszystkiego najlepszego (nie tylko kosmetycznego )

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-22, 12:40   #2356
isa666
Zakorzenienie

kochanie, ale apetyczne te pierniczki Ja piekę na święta rogaliki z marmoladą i piernik z orzechami, taki jak robiłam w sobotę.

Wiecie co, chyba muszę zainwestować i kupić sobie jakiś błyszczyk Juicy Tubes, bo ten który kiedyś kupiłam na promocji w Super Pharmie już mi się kończy i zużywam teraz jego resztkę w pracy. To jedyny błyszczyk, który nawilża moje usta. W biurze strasznie mi pierzchną i ani balsamy do ust ani inne smarowidła nie pomagają
Stary 2009-12-22, 12:46   #2357
pakosta
Wtajemniczenie

Vibesko, wszystkiego najnajnaj - przede wszystkim spełnienia aktualnych marzeń, aby móc mieć miejsce na nowe

Isa, polecam witaminę A w maści - nie jest smaczna szczególnie, nie pachnie, nie nabłyszcza, ale kosztuje 3 zł i robi prawdziwe cuda z ustami

Kochanie, piękne a ja umiem piec tylko muffinki ze słodkości...

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 12:53   #2358
emememsik

kochanie, podziwiam! Genialne te pierniczki. Mnie by się nie chciało.
Stary 2009-12-22, 13:17   #2359
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Ale cudne Ci wyszły! Ja też chcę takie. Możesz mi wysłać, adres znasz
Cytat:

Isa, polecam witaminę A w maści - nie jest smaczna szczególnie, nie pachnie, nie nabłyszcza, ale kosztuje 3 zł i robi prawdziwe cuda z ustami
Hm, chyba tez wypróbuję bo moje usta okropnie się wysuszają, mam zaczerwienioną skórę poza konturem ust Normalnie pomaga mi tłusty Dermosan ale nie chcę się nim smarować gdy muszę wyjść do ludzi i bo świecę się straszliwie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-22, 13:26   #2360
isa666
Zakorzenienie

pakosta miałam kiedyś taką maść z witaminą A, chyba gdzieś w domu jeszcze się resztka znajdzie Dobry na takie dolegliwości jest też miód nałożony na usta jak błyszczyk. Ale w pracy się nie będę tak "malować".
Stary 2009-12-22, 13:42   #2361
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
i nie boisz się tego białka? w końcu jest.. surowe?
ale faktycznie efekt piękny http://mojewypieki.blox.pl/2009/12/P...ja-lukrem.html
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
A to nie jest tak, że pisze się i pracę licencjacką i test?
podobno nie, ale nie jestem pewna na 100%, bo nie czytałam regulaminu studiów
Cytat:
cudne!
Double with me?
Stary 2009-12-22, 14:03   #2362
kochanie
Wtajemniczenie

Dziękuję dziewczyny Zapewniam, że to nic trudnego, wystarczy upiec pierniki, polać lukrem i ułożyć posypkę Ale pierniczki bez lukru też są ładne

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Ale cudne Ci wyszły! Ja też chcę takie. Możesz mi wysłać, adres znasz
Dziękuję Ale wiesz, wysłac będę mogła dopiero po Świętach to nie wiem, czy nadal jesteś zainteresowana
Cytat:
i nie boisz się tego białka? w końcu jest.. surowe?
ale faktycznie efekt piękny http://mojewypieki.blox.pl/2009/12/P...ja-lukrem.html
Trochę się boję... ale:
- czytałam, że salmonella może być ewentualnie na skorupce, a ja myję jajka gorącą wodą, licząc na to, że ją spłuczę
- kupuję jajka w sklepach, a nie na bazarze "od chłopa" Wiem, że takie są niby mniej zdrowe, ale jednak mam nadzieję, że jakby w dużej fermie mieli salmonellę, to albo by wcześniej wkroczył sanepid, albo byłaby taka afera, że zdążyłabym wyrzucić jajka
Liczę na to, że na mnie nie trafi, ale jajka nawet przed gotowaniem myję, moja mama miała salmonella i wiem, co to znaczy...

No i lukruję tylko pierniki na choinkę, których i tak później nie jem

A jak patrzę na te zdjęcia z moichwypieków, czy inne w internecie, to mi się przykro robi, bo ja nie umiem tak lukrować

Stary 2009-12-22, 14:06   #2363
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja mam w planach pieczenie piernika przekładanego dżemem - standardowo już. Zrobię zapewne jutro po południu.

Instagram

Stary 2009-12-22, 14:25   #2364
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę się boję... ale:
- czytałam, że salmonella może być ewentualnie na skorupce, a ja myję jajka gorącą wodą, licząc na to, że ją spłuczę
- kupuję jajka w sklepach, a nie na bazarze "od chłopa" Wiem, że takie są niby mniej zdrowe, ale jednak mam nadzieję, że jakby w dużej fermie mieli salmonellę, to albo by wcześniej wkroczył sanepid, albo byłaby taka afera, że zdążyłabym wyrzucić jajka
Liczę na to, że na mnie nie trafi, ale jajka nawet przed gotowaniem myję, moja mama miała salmonella i wiem, co to znaczy...

No i lukruję tylko pierniki na choinkę, których i tak później nie jem

A jak patrzę na te zdjęcia z moichwypieków, czy inne w internecie, to mi się przykro robi, bo ja nie umiem tak lukrować
ja zawsze sparzam jajko wrzątkiem przez kilka dobrych sekund, to może rzeczywiście nie zaszkodzi.. chociaż i tak się trochę boję no i chciałabym zjeść, skoro już się napracuję

a Twoje pierniczki są prześliczne, naprawdę!
nie wiem czym trzeba by robić takie wzorki.. strzykawki nie posiadam, a rulonika z papieru do pieczenia też nie umiem zrobić (przynajmniej tak mi się wydaje )
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja mam w planach pieczenie piernika przekładanego dżemem - standardowo już. Zrobię zapewne jutro po południu.
ja zrobię jeszcze placek amerykański, ma cynamonowy akcent, jabłka i orzechy, więc stwierdziłam że się nada
Double with me?
Stary 2009-12-22, 14:45   #2365
rzyrafka
Zakorzenienie

śliczne ci powychodziły

a taką dekorację to się robi strzykawką np- tak zostało napisane w komentarzach

ja kiedys zrobiłam takie dla TŻ wędkarza
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 15:49   #2366
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Mam ostatnio podobny stan...
Tylko u mnie już następują zmiany. Mam nadzieję, że ich skutek okaże sie jednak pozytywny.
Widzę, nie jestem sama..
Cytat:
Ale śliczne te choinki.

Ja piekę coś jutro, może wtedy poczuję świąteczny nastrój.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 16:04   #2367
isa666
Zakorzenienie

Wróciłam właśnie do domu, wreszcie wolne Do pracy idę dopiero we wtorek a potem we czwartek, bo tak ustaliłyśmy z koleżanką.

Odebrałam przed sekundką zamówienie z Avonu. Krem do stóp i łokci z kwasami AHA pachnie bosko karmelem Uwielbiam tą serię Planet Spa.
Niuchnęłam też balsam z serii Ogrody Goji i też pachnie bardzo ładnie, ale na razie idzie do zapasów póki nie wykończę jakiegoś smarowidła
Wzięłam także żel Senses Winter warmth, ten zapach już kiedyś był i podobał mi się, więc zamówiłam bez wahania.
Stary 2009-12-22, 16:11   #2368
emememsik

Ja nic nie piekę, za to robię właśnie likier kawowy na gwiazdkowy prezent dla TŻ.
Stary 2009-12-22, 16:50   #2369
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

cześć

Vibesko wszystkiego co najlepsze, zdrowia, szczęścia, wytrwałości, żeby studia nie kolidowały z pracą i życiem osobistym i czego tylko sobie zapragnieszahh no i oczywiście góry kosmetyków

Co do pieczenia pieke seromak, ciasteczka smietankowe i cynamonowe i zastanawiam sie nad piernikiem przekladanym powidelkami ale nie wiem czy to juz za duzo nie bedzie bo potem tyłek sie poszerzy jeszcze bardziej
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 16:51   #2370
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja też nic nie piekę, cukiernicy robią to lepiej. Za to może coś ugotuję na świąteczny obiad jak będę mieć chwilkę.

Pomalowałam paznokcie lakierem H&M Goddes on Stage, jest śliczny ale wydawało mi się, że jaśniejszy był, a to jednak na paznokciach bardzo ciemny i głęboki kolor.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości