|
|
#2341 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() Vibesko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko, wszystkiego najlepszego! dużo zdrowia, radości, kosmetyków, sukcesów i wszystkiego, co tylko sobie zamarzysz
![]() Ice, fajnie, że tak sobie pomagacie z TŻ ja już trafiłam na zasady, że nie pisze się pracy licencjackiej tylko jest test po 3 latach ![]() Cytat:
![]() a ja już miałam rano zajęcia, właśnie wróciłam, czyli już mam przerwę świąteczną
|
|
#2343 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Vibesko, wszystkiego najlepszego.
No i samych dobrych wyborów kosmetycznych. ![]() |
|
|
|
#2344 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Bossy, bardzo Ci współczuję, dobrze, że oprócz przeziębienia nic złego Ci się nie stało...
Vibesko, wszystkiego najlepszego, trzymam kciuki za Twoje studia! Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze byłam w klasie lub na kierunku ścisłym, ale jak czytam gazety, to miałabym ochotę popracować jako korektor, denerwuje mnie, że w nawet w gazecie wyborczej są błędy ortograficzne ![]() Cytat:
Też mam problem z dekoltem, najlepsze są jednak jakieś lekkie balsamy, za to na łydki im bardziej treściwe masełko zimą tym lepiejCytat:
![]() Upiekłam wczoraj pierniki Zaraz jadę do promotora, a jak wrócę, to czeka mnie dalsze pieczenie i lukrowanie... I muszę posprzątać... Uwielbiam to robić, gdy nikt mi nie każe, a w tym roku jeszcze nie zdążyli A wieczorem spotykam się z byłą licealną klasą, trochę mi się nie chce, ale co robić, jak trzeba iść na piwo
|
|
#2345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój promotor, już po wydrukowaniu i oprawieniu stwierdził, że w sumie to by zupełnie inaczej widział moją prace, ale że już nie będziemy zmieniac Cytat:
Nie wyobrażam sobie innej aktorki w 8 mili. W Nowożeńcach też była świetna. Skoro polecasz tenm film, to obejrzę ![]() W 2009 bardzo duże rzeczy się u mnie wydarzyło, podobnie jak w 2008 - spokojnie można by wydarzenia rozciagnąć na kilka lat ![]() Wigilię mamy wolna, zaraz lecę po nowe lampki na biurową choinkę
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
ani się nie obejrzałam, a już prawie koniec semestru, przyzwyczajona byłam do strasznego dłużenia się czasu w szkole, a tu proszę
o, ja też chyba upiekę, piekłam 2 lata temu, a już nie pamiętam skąd miałam przepis.. chyba z opakowania przyprawy do piernika, ale nie jestem pewna w tym roku chyba oprę się na przepisie z moichwypieków, jeszcze nigdy się nie zawiodłam ![]() a jak robisz lukier? mi zawsze z cukru pudru i wrzątku wychodzi za rzadki, mimo że tej wody wcale dużo nie daję
|
#2347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak je bardzo cienko rozwałkuję, to wychodzą jak z Ikei ![]() A lukier mieszam na oko Ale nie z wodą tylko ubijam najpierw białko i do niego dodaję duuużo cukru pudru. No a potem barwniki do małych porcji. Jak wrócę do domu, to wrzucę zdjęcie wczorajszych choinek
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko wszystkiego najlepszego, samych kosmetycznych perełek i szczęścia w życiu osobistym.
|
#2349 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Tylko u mnie już następują zmiany. Mam nadzieję, że ich skutek okaże sie jednak pozytywny. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tylko, kurczę, ja tak rzadko maluję oczy cieniami.... Vibesko, wszystkiego co kosmetycznie najlepsze, zdecydowanie mniej stresu związanego z pracą i spełnienia w miłości! ![]() ![]()
|
|
#2350 | |||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Nie poznałam jej osobiście, na ostatnich Targach Książki podpisywała książkę niedaleko mojego stoiska i trochę jej się poprzyglądałam. Naprawdę miła, sympatyczna i cierpliiiiiwa, bo ludzi było do niej mnóstwo. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale tylko w jakiejś ciekawej gazecie, miałam już z tym krótką przygodę. Co do Brittany Murphy, jej gra w 8 mili była świetna.
|
|
|
#2351 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to byłam ja, dzięki. Z myślą o tacie- po basenie dostaje takich brzydkich plam na twarzy- one są czerwone i wypukłe, a do tego nawet teraz jeździ do pracy na rowerze więc jak mu ten zimowy krem Lirene nie podpasuje to go zmusze do odwiedzin SP . aha wczoraj w euroaptece w Czyżynach było 20% na wszystkei Vichy z Różą i 10% na wszystko z Avene, 2 cold creme do rąk w cenie 1, a do twarzy cold cream + clean-Ac i jakies tam jeszcze zestawy ![]() Ja myłam się razem z głową jeszcze później, potem czytałam twoj styl i wstałam po 11stej dziś ![]() A do dentysty teżby mi się przydało iść na jakis przegląd chociaż i może odkamienianie- czy jak to sie tam nazywa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja szyje i dekolt traktuję jek twarz- nie paciam się tam balsamami tylko kremikami ![]() Cytat:
![]() Jak już przy lukrze jesteśmy to od paru tygodni mam ochotę na pączka, ale takiego pysznego i zupełnie nie wiem gdzie go kupić- na Starowislnej ostatnio mieli zamknięte i nie wiem gdzie się udać ![]() muszę iśc do makro oddać majtasy do odmetkowania bo kasjer wczoraj mi nie rozkuł z blokady ![]() A potem z majtami w kieszeni do spowiedzi- pomimo ciągłego kryzysu wiary ![]() Co do postanowień- nie uznaję "magicznych dat" typu od nowego roku, jeśli człowiek chce coś zmienić powinno to wynikac z niego samego, z tej włąsnei potrzeby bo jeśli tak jest to nie trzeba czekać do jakiegoś wydumanego dnia. albo zaczynam od teraz, albo sobie wciskam kit, ż eniby potem będzie lepiej zacząć. Pomijam oczywiście rzeczy wymagające zaplanowania (specjalne diety, treningi czy co tam jeszcze)
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Bardzo Wam dziękuję za wszystkie życzenia urodzinowe i jednocześnie przepraszam że nie zacytuję każdej z osobna ale siedzę w pracy i nie mam możliwości takiej. Nie mniej - Bardzo Wam dziękuję za pamięć i za życzenia
|
#2353 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Vibesko wszystkiego najlepszego
|
|
#2354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też nie uznaję magicznych dat - potrafię dotrzymac jakiegoś postanowienia o ile nie jest noworoczne... Wróciłam z uczelni i tym sposobem mam kilka dni wolnego Pewnie pierwszego dnia Świąt powinnam znów usiąść żeby dopisać resztkę pracy, ale na razie o tym nie myślę![]() Wklejam trochę ciastek - choinki były lukrowane lukrem z białka
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
kochanie, ale apetyczne te pierniczki
Ja piekę na święta rogaliki z marmoladą i piernik z orzechami, taki jak robiłam w sobotę.Wiecie co, chyba muszę zainwestować i kupić sobie jakiś błyszczyk Juicy Tubes, bo ten który kiedyś kupiłam na promocji w Super Pharmie już mi się kończy i zużywam teraz jego resztkę w pracy. To jedyny błyszczyk, który nawilża moje usta. W biurze strasznie mi pierzchną i ani balsamy do ust ani inne smarowidła nie pomagają
|
#2357 |
|
Wtajemniczenie
|
Vibesko, wszystkiego najnajnaj - przede wszystkim spełnienia aktualnych marzeń, aby móc mieć miejsce na nowe
![]() Isa, polecam witaminę A w maści - nie jest smaczna szczególnie, nie pachnie, nie nabłyszcza, ale kosztuje 3 zł i robi prawdziwe cuda z ustami Kochanie, piękne |
|
|
|
#2358 |
|
|
kochanie, podziwiam! Genialne te pierniczki.
Mnie by się nie chciało.
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale cudne Ci wyszły! Ja też chcę takie. Możesz mi wysłać, adres znasz
![]() Cytat:
Normalnie pomaga mi tłusty Dermosan ale nie chcę się nim smarować gdy muszę wyjść do ludzi i bo świecę się straszliwie
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
pakosta miałam kiedyś taką maść z witaminą A, chyba gdzieś w domu jeszcze się resztka znajdzie
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale faktycznie efekt piękny http://mojewypieki.blox.pl/2009/12/P...ja-lukrem.htmlpodobno nie, ale nie jestem pewna na 100%, bo nie czytałam regulaminu studiów cudne!
|
|
#2362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczyny
Zapewniam, że to nic trudnego, wystarczy upiec pierniki, polać lukrem i ułożyć posypkę![]() Dziękuję Ale wiesz, wysłac będę mogła dopiero po Świętach to nie wiem, czy nadal jesteś zainteresowana![]() Cytat:
- czytałam, że salmonella może być ewentualnie na skorupce, a ja myję jajka gorącą wodą, licząc na to, że ją spłuczę ![]() - kupuję jajka w sklepach, a nie na bazarze "od chłopa" Wiem, że takie są niby mniej zdrowe, ale jednak mam nadzieję, że jakby w dużej fermie mieli salmonellę, to albo by wcześniej wkroczył sanepid, albo byłaby taka afera, że zdążyłabym wyrzucić jajka Liczę na to, że na mnie nie trafi, ale jajka nawet przed gotowaniem myję, moja mama miała salmonella i wiem, co to znaczy... No i lukruję tylko pierniki na choinkę, których i tak później nie jem A jak patrzę na te zdjęcia z moichwypieków, czy inne w internecie, to mi się przykro robi, bo ja nie umiem tak lukrować
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w planach pieczenie piernika przekładanego dżemem - standardowo już. Zrobię zapewne jutro po południu.
|
#2364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i chciałabym zjeść, skoro już się napracuję ![]() a Twoje pierniczki są prześliczne, naprawdę! nie wiem czym trzeba by robić takie wzorki.. strzykawki nie posiadam, a rulonika z papieru do pieczenia też nie umiem zrobić (przynajmniej tak mi się wydaje )Cytat:
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne ci powychodziły
a taką dekorację to się robi strzykawką np- tak zostało napisane w komentarzach ![]() ja kiedys zrobiłam takie dla TŻ wędkarza
|
#2366 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Ale śliczne te choinki. Ja piekę coś jutro, może wtedy poczuję świąteczny nastrój.
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie do domu, wreszcie wolne
Odebrałam przed sekundką zamówienie z Avonu. Krem do stóp i łokci z kwasami AHA pachnie bosko karmelem Uwielbiam tą serię Planet Spa. Niuchnęłam też balsam z serii Ogrody Goji i też pachnie bardzo ładnie, ale na razie idzie do zapasów póki nie wykończę jakiegoś smarowidła Wzięłam także żel Senses Winter warmth, ten zapach już kiedyś był i podobał mi się, więc zamówiłam bez wahania.
|
#2368 |
|
|
Ja nic nie piekę, za to robię właśnie likier kawowy na gwiazdkowy prezent dla TŻ.
![]()
|
|
#2369 |
|
Rozeznanie
|
cześć
Vibesko wszystkiego co najlepsze, zdrowia, szczęścia, wytrwałości, żeby studia nie kolidowały z pracą i życiem osobistym i czego tylko sobie zapragniesz ![]() Co do pieczenia pieke seromak, bo potem tyłek sie poszerzy jeszcze bardziej
|
|
|
|
#2370 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja też nic nie piekę, cukiernicy robią to lepiej.
Za to może coś ugotuję na świąteczny obiad jak będę mieć chwilkę.Pomalowałam paznokcie lakierem H&M Goddes on Stage, jest śliczny ale wydawało mi się, że jaśniejszy był, a to jednak na paznokciach bardzo ciemny i głęboki kolor.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.

Używałam masła AA kakaowego, porobily mi się takie nieładne potówki na nogach. Przerzuciłam się na olejek awokado Nivea (bardzo fajny, warto wypróbować
Też mam problem z dekoltem, najlepsze są jednak jakieś lekkie balsamy, za to na łydki im bardziej treściwe masełko zimą tym lepiej

ja już oczyma wyobraźni widzę efekt uboczny działania tego cuda, dlatego nie zamierzam się skusić 

Ja piekę na święta rogaliki z marmoladą i piernik z orzechami, taki jak robiłam w sobotę.

Normalnie pomaga mi tłusty Dermosan ale nie chcę się nim smarować gdy muszę wyjść do ludzi i bo świecę się straszliwie