|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
ona zawsze można założyć bransoletkę
no ale wiadomo, że to Twój wybór i jak lepiej się będziesz czuła Moja szwagierka też miała np. takie rękawiczki, ale u niej to już zupełnie jakoś tego za dużo było bo suknia z dużymi marszczeniami jeszcze i trochę to zgrzytało. Muszę przyznać jednak, że czasem podoba mi się jak modelka na zdjęciu ma rękawiczki do prostej, skromnej sukni ślubnej bez zdobień, ale te rękawiczki z palcami. Musi to jednak być dosyć niewygodne.
|
#2342 |
|
Raczkowanie
|
oj tak, stres juz jest i chyba tylko z dnia na dzien sie powoli nasila. wystarczy na dzisiaj siedzenie przed komputerem, zmykam zaraz do lozeczka, bo jutto 6.20 pobudka, a rano tak sie nie chce wstac... a dzisiaj tak dobrze sie czulam, ze nawet raz mnie nie mdlilo, az chwilkami sobie zaczelam myslec, ze moze cos jest nie tak... troche mnie to przestraszylo. Juz wole jak mi niedobrze |
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja o 6.20 muszę z domu do pracy wyjechać
|
|
#2344 |
|
Zadomowienie
|
justys dlatego ja podczas wypowiadania przysięgi małżeńskiej robiłam głębokie wdechy po każdym wypowiedzianym wersie
i pomogło bo już myślałam, że mi głos będzie drżał. Jednak ta magiczna chwila robi swoje. Ja to wogóle jak patrzę na siebie to mam wrażenie, że bukiet trochę za wysoko trzymałam. Ogólnie myślałam, że dwa razy gorzej się będę stresować. Moja świadkowa chwilami bardziej się stresowała ode mnie ale dzielna była.---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Ja też Was żegnam. Czas dołączyć do męża Dobranoc i miłego dnia jutro życzę. Oby jutrzejszy dzień przedpołudniem nie był tak ponury jak dzisiaj Pa.
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2010-03-18 o 22:04 |
|
|
|
#2345 |
|
Rozeznanie
|
A ja sie stresuje że nie zdąze przygotować wszystkiego i o czyms zapomne. Hm... o przysiedze nie myslalam w tych kategoriach ale po poscie Justys juz mysle...
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się rękawiczki podobają tylko z palcami i tylko, gdy "siedzą" w klimacie sukni - załóżmy tak a'la lata 20.
|
|
#2347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=N1rkMYNblgA ONA- jezeli masz na imie Justyna to ja tez cie zaprosilam na NK. Mam nadzieje, ze ciebie a nie kogos innego ![]() Mi tez sie bardzo nie podobaja takie rekawiczki bez palcow. Fatalnie wygladaja- wlasnie tez na tych zdjeciach od razu pomyslalam o nich. Ja pamietam jak szukalam sukni to w Ostrowcu w kazdym sklepie panie proponowaly dodatki w tym rekawiczki. W Krakowie nawet nie pomysla o rekawiczkach i widze po znajomych, ze tu nikt tych "skarpetek"nie zaklada. Jezeli rekawiczki- to tylko z palcami! Ona- nie ubieraj tych rekawiczek. Sukienke masz sliczna, tylko efekt caly popsujesz, jak u tej dzieczyny. Jak czujesz sie golo- to wez branzoletke. Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-03-19 o 07:02 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was w ten piekny poranek
![]() Ona to ja ciebie też zaraz zaproszę do znajomych My na 1 taniec mieliśmy piosenkę z filmu Kogiel Mogiel http://www.youtube.com/watch?v=pzYOGAQHIAk |
|
|
|
#2349 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzis W kRK 15 STOPNI A JUTRO 17......
Aha, bo wlasnie mi sie przypomnialo. Bylam kiedys na weselu i panstwo mlodzi przygotowanili bardzo fajna niespodzianke dla gosci. Na scianie wyswietlali zdjecia swoje, od takich gdy byli mali, po obecna chwile, do tego nastrojowa muzyka. Niby nie potrzeba duzo wysilku na taki pokaz skajdow a wygladalo to super. |
|
|
|
#2350 |
|
Przyczajenie
|
Witam drogie wizażanki.To mój pierwszy "występ" na forum.Mam do Was pytanko.Na czerwiec tego roku miałam zaplanowane wesele, no ale siła wyższa,niestety nie dojdzie do skutku.W zwiazku z tym chcę zapytać czy któraś z Was jest może zainteresowana zespołem Orion Band-wiem,że zespół cieszy się ogromna popularnością sam fakt,ze rezerwowałam go 2 lata temu.Jeśli chcecie uzyskac więcej informacji o konkretnym terminie piszczie na mój nr GG: 1047770
|
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Hey.
Byłam dzis u gina i dostałam duphaston, mam brac przez rok go. Tak jak pisałam mam za niski poziom progesteronu
|
|
|
|
#2352 |
|
Zadomowienie
|
Cześc dziewczynki. Piękny dzis dzien. Z samego rana byliśmy w sklepie i tak fajnie ciepło jest.
Ja byłam na takim weselu, gdzie były własnie takie slajdy. A tak w ogole to przez cały czas za PM było takie zdjęcie-fotomontaż ich pary ale jak byli mali. On w takich śmiesznych podkolanowkach obok krzeselka na którym ona siedziała z taką fajną grzywką, wiecie jak kiedys były. Fajny pomysł moim zdaniem. Ale dzis pustki. Weekend sie zaczyna, aż mam ochote coś posprzątać albo okna umyć ...
|
|
|
|
#2353 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2354 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Pięęękne słonko w wawie ![]() Ja pojęcia nie mam jaką wziąć piosenkę
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt słoneczko pieknie swieci.
|
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
A w Trójmieście pochmurnie
.
|
|
#2357 |
|
Rozeznanie
|
Witam was dziewczynki
![]() Ale piękne słonko we Wrocku ![]() Azakowana piękna ta twoja piosenka na 1 taniec Mehja tą piosenke,którą ty miałaś bardzo lubie Miłego dnia wszystkim życze ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Dziewczyny a co myślicie o tej piosence na 1 taniec?? Z filmu noce i dnie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=BBPa6...ture=relatedza Myślałam o niej żeby ją wziąść do walca ale nie wiem czy nie jest za smutna,przynajmniej moja koleżanka tak mówi,że jej się zle i jakoś tak smutno kojarzy
|
|
|
|
#2358 |
|
Wtajemniczenie
|
Na pierwszy taniec moga byc np:
Grzegorz Tomczyk: Niebieska Piosenka A. Jantar: Moje jedyne marzenie Celine Dion: The power of love Ziyo: Magiczne słowa Farba: Chcę tu zostać Lady Punk: Zawsze tam gdzie ty Kancelarya: Zabiorę cię właśnie tam S. Krajewski: Wielka miłość Stachursky: Zostańmy razem Z. Wodecki: Oczarowanie Piasek i N. Kukulska: Jesteś blisko mnie Eleni: Nasz najpiękniejszy dzień K.Krawczyk: Weselne preludium Damian Holecki: Weselne dzwony Saturn: Czułe spojrzenia A. Jantar:Pozwolił nam los Bajm: Być z Tobą Tomasz Żółtko: Kochaj mnie i dotykaj Magma: Kochać i pragnąć K.Krawczyk: Tylko Ty, tylko Ja K. Krawczyk: Bo jesteś Ty Kiljański: Prócz Ciebie nic oraz takie (nie wiem czy sie nie powtorza) 1. "Z kims takim jak Ty" Kindla 2. "Zawsze bede kochał Cię" T.Grelewicz 3. "Przetańczyć z tobą chcę całą noc" Anna Jantar 4. "Wymyśliłam cię" Irena Jarocka 5. "Can't help falling in love" Elvis Presley 6. "Moja miłość największa" - M. Bajor 8. "Prócz ciebie nic" Kayah i Kiliyański 9. "When I nedd you" Rod Stewart 10. "You are so beautiful" Bonnie Tyler 11. "Bo Jestes Ty" Krzysztof Krawczyk 12. "Wszystkie Chwile" Magma 13. "Niebieska Piosenka" Grzegorz Tomczak 14. "Weselne Preludium" Krzysztof Krawczyk 15. "Zabiore Cie Wlasnie tam" Kancelaria 16. "Can You Feel The Love Tonight" Elton John 17. "I Will Always Love You" Whitney Houston 18. "Zakochani" Natalia Kukulska 19. "Forever tonight" Peter Cetera & Crystal Bernard 20. "Za jeden uśmiech Twój" Sumptuastic 21. Joanna Zagdańska - Rękawiczki 22. Z.Sośnicka & Z.Wodecki - Z Toba chce ogladac swiat 23. Universe "W perły zmienić deszcz" 24. Najpiekniejsza - S.Krajewski 25. Endless Love - Luther Vandross & Mariah Carey 26. You light up my life - Leann Rimes lub Debbie Boone 27. Własnie Ty - Daro 30. Duet BoJan - Pierwszy taniec 31. Weekend - Za miłość mą 32. Doda - Dwie bajki 33. Sumptuastic - Kołysanka 34. Wykonawca nie wiem - Dziewczyna z pisakownicy 35. Beata Bartelik - Sen na pogodne dni 36. Eleni - Tylko w Twoich dłoniach 37. Paulla - Od dziś 38. Denis - Wspomnienie 39. Elvis Presley - This is our dance no i moja ulubiona What a Wonderful World - Louis Armstrong http://www.youtube.com/watch?v=vnRqYMTpXHc my ja chcielismy miec, ale balismy sie jak by ja zespol zaspiewa, wiec zrezygnowalismy. Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-03-19 o 12:10 |
|
|
|
#2359 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej, ale słonko daje, extra
My chcemy Niebieską Piosenkę na 1 taniec. Tyle,że oryginalną. Już się jej nauczylismy tańczyć ( nie jest za prosta choć wolna) i jakos mam wrazenie,że zespół nie oddał by klimatu tego utworu Co do rękawiczek to myślę,ze do mojej sukni kompletnie odpadają. Jak myślicie kobitki?? ![]() justys i bardzo dobrze, że wyszło to teraz a nie później. Na pewno wszystko wróci do normy madziaciu o fajowy pomysł. Na ostatnim weselu PM obkleili całą ścianę swoimi zdjęciami a po środku było ich wspólne takie spore zdjęcie.
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja duphaston brałam w jednym cyklu ale nie czułam się po nim dobrze i przeszłam na luteinę - jest tańsza zdecydowanie i ja ją lepiej toleruję. Gosiu to przesyłam Ci masę słoneczka małopolskiego ![]() Jak przyszłam do pracy to od razu sobie włączyłam to: - ten kabaret zawsze mi humor poprawia
|
|
#2361 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Aga miała progesteron i estradiol robiony. Jak bede dobrze sie po nim czuc itd.to przez rok, a jak nie to mi zmieni na cos innego.
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-03-19 o 12:28 |
|
|
|
#2363 |
|
Rozeznanie
|
Mnie się podoba Dream a Little Dream
uwielbiam ją i może się na nią zdecydujemy bo chcmey coś wolnego żeby nie trzeba było się uczyć :P tylko się przytulić i się bujać hihihi poza tym ja kocham taką muzykę... Armstrong to mój ulubieniec obok Milesa Daviesa
|
|
|
|
#2364 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=fC04ZZploBE Cytat:
![]() Dziewczyny blagam was nie zakladajcie tych rękawiczek!!One zepsują caly efekt!! Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2010-03-19 o 12:35 |
|||
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A znasz serial "Spadkobiercy"?Tam gra Kołaczkowska i Kamys jest pomysłodawcą
|
|
#2366 |
|
Rozeznanie
|
Katalinka cudna ta piosenka
Ja też was dziewczyny błagam nie zakładajcie rękawiczek |
|
|
|
#2367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, tak oglądam czasami, tylko tv4 mi kiepsko odbiera, wiec rzadko. Bardzo fajny pomysł, uwielbiam to, jak oni sami już nie mogą wytrzymać ze śmiechu. A filmiki wytworni Ayoy widzialas http://www.youtube.com/results?searc...rch_type=&aq=f |
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
AGUSIA533 - walc z "Nocy i dni" jest piękny - jeśli lubisz to czemu nie. Ja zastanawiałam się nad "Wonderful world" ale w wykonaniu M. Buble (oryginał uwielbiam, ale ta wersja jest taka "leciutka" - w ogóle uwielbiam Michaela Buble, jego wykonania są GENIALNE, moje wielkie marzenie to iść na jego koncert
Aga - uwielbiam ten kabaret, Hrabi tez, chociaż mój ulubiony to chyba Ani Mru Mru i ich "Chińczyk" albo "Supermarket" .
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2370 |
|
Zadomowienie
|
I macie rację- w ogóle się nie widzę w tych rękawiczkach
Piosenki są extra
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

no ale wiadomo, że to Twój wybór i jak lepiej się będziesz czuła
Moja szwagierka też miała np. takie rękawiczki, ale u niej to już zupełnie jakoś tego za dużo było bo suknia z dużymi marszczeniami jeszcze i trochę to zgrzytało. Muszę przyznać jednak, że czasem podoba mi się jak modelka na zdjęciu ma rękawiczki do prostej, skromnej sukni ślubnej bez zdobień, ale te rękawiczki z palcami. Musi to jednak być dosyć niewygodne.

ja o 6.20 muszę z domu do pracy wyjechać
Pa.
....