|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
ta Piosenka Pauli...........fajna.... ... oj az sie rozmarzylam
A do mnie przed chwila dzwonila babka z PZU aby mi przypomniec ze do jutra mam OC i AC a bym zapomniala
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Ninuska, dzięki za przypomnienie, nie wiem jak to zrobiłam że przeoczyłam
![]() Ostrowczanko, właśnie tę kupiłam drukarkę o której rozmawiałyśmy. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Też mam nadzieję że będzie dobrze służyła. Dzięki też za link, mam teraz następną rzecz która mnie będzie rozpraszała:bydal:
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
.
|
|
#2314 |
|
Rozeznanie
|
Ninska suknia twoja jest piękna
Ale ciebie już sobie wyobrażam w tej sukni ![]() piosenka Pauli bardzo ładna i taka romantyczna Qdlatek mnie też się wydaje,że ta piosenka Borysa pasuje na 1 taniec ![]() Bardzo ładnaA my będziemy mieć na 1 taniec albo: Eleni-tylko w twoich dłoniach I have Nothing - Whitney Houston (The Bodyguard) Obie piosenki nam się tak samo podobają.... no i mamy problem jak na razie z wyboremDziewczyny a wy(oczywiście te które są juz po ślubie)jakie miałyście piosenki na 1 taniec
|
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2316 |
|
Rozeznanie
|
Qdlatek widze ze juz sobie poradziłaś
ja mam taką "łapkę" taki program i nim robie![]() Ninuska ja Twoja suknie widziałam na żywo, piękna, nawet ja przymierzałam W ogóle ta sesja z tej firmy jest okropna
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam problem z odmianą dwoch nazwisk, pomoze mi któras? Bo tutaj tak publicznie chyba nie bede pisac nazwisk. W sobote chce 2 kolezanki zaproscic i chciałabym wypisac zaproszenia, a nie chce z błędem.
|
|
|
|
#2318 |
|
Rozeznanie
|
Justys jesli bede potrafiła to pomogę
|
|
|
|
#2319 |
|
Zadomowienie
|
Witam po całym dniu. Dopiero co wróciłam od rana ze szkoły i nie moge sie najeść. A na seminarium tak mi burczało w brzuchu ze w całym pokoju było słychać.
Qudlatek gratuluje rocznicy. My bedziemy 3 lata w sierpniu. Mysle ze staż ma troche znaczenie, bo na początku to wszystko jest ładnie pięknie, każdy sie stara, a u mnie po 5 latach było po prostu zmęczenie materii, nuda totalna. A z P każdy dzien jest inny, bo to taki wariat jest. Tesknie za nim każdego dnia, jest wesoły i kochany. Tylko z drugiej strony ktos kto jest 10 lat sie rozwodzi i ktoś po 0,5 roku tez sie rozstaje. Reguły wiec nie ma. Co do piosenki na 1 taniec to mam w myslach :Niebieska piosenke, ale do września to może mi sie 10 razy zmienić, jak ze wszystkim, wiec nie zastanawiam sie nad tym głębiej. Ja loki w sobote na prostownice miałam robione w 10 minut i trzymały sie cały dzien, tylko ze ja mam krótkie włosy... Justys możesz dawać te nazwiska. Sama bede potrzebować pomocy w tym temacie. Jak coś to jeszcze skonsultujemy z innymi... |
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Juz wysłałam Beatrice
|
|
|
|
#2321 |
|
Rozeznanie
|
Odpisałam
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem
Czyli dobry tok myslenia mam
|
|
|
|
#2323 |
|
Wtajemniczenie
|
ONA zaprosiłam Cie do znajomych na nk, jednak Cie nie kojarze, ale ze względu na wizaż, wysłałam
![]() My na pierwszy taniec będziemy mieli Wielka Miłość- Krajewskiego, bardzo mi się podoba ta piosenka. A paule szykuje na północ jako niespodzianke dla mojego tz
|
#2324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak coś to służę pomocą
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Aga pamietasz o mnie?
|
|
|
|
#2326 |
|
Raczkowanie
|
jakos przez przypadek otworzylam pierwsza strone, gdzie mamy wszystkie daty i PM podane i zobaczylam, ze chyba ja bede z nas pierwsza w tym roku. Dziewczyna, ktora ma wesele 29.05-Przeddzidzie (Stąporków) chyba przestala z nami pisac tak samo chyba jak
blancanet, ktora bierze slub tez 12.06 |
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, pamiętam
![]() Napisałam Ci wczoraj maila o padniętych bateriach. Już są naładowane tylko teraz robię kolację. Jak tylko zjemy to wyślę Ci zdjęcia tapet
|
#2328 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zrobilismy w domu raz probe i srednio nam wychodzilo tanczenie do niej no i byla Wielka milosc ze wzgledu na mile wspomnienia a Paule i tak nam zagrali jako niespodzianke potem w trakcie wesela i na poprawinach aj az mi sie mile chwile przypomnialy
|
|||||
|
|
|
#2329 |
|
Rozeznanie
|
A ja też robie kolacyjke.....dziś taką romantyczną
Mój skarb jest na siłowni a ja robie pyszną sałatke z gyrosa no i winko będzie...a co tam zrobie mu niespodzianke a on tą sałatke uwielbia
|
|
|
|
#2330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Aga dzieki
Ale nie bardzo wiem która wybrac, do jakiego koloru |
|
|
|
#2332 |
|
Zadomowienie
|
Agusia ta fryzurka po prostu bombaaa
![]() Oo widzę, że Pasja ma branie ![]() ona jak byłaś tam w październiku to może przed moim
|
#2333 |
|
Rozeznanie
|
Ona czy ty to Justyna jesteś??
![]() Bo też cię chciałam zaprosić do znjaomych na nk![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Olajka która fryzurka??Ta moja ,którą wybrałam do ślubu?? ![]() A dziękuje bardzo |
|
|
|
#2334 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=AGUSIA533;17982575]Ona czy ty to Justyna jesteś??
![]() Bo też cię chciałam zaprosić do znjaomych na nk![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- tak, a czy to A.K.??? ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
dokladnie bylam tam 02.10.09 i robilam fotki
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zadomowienie
|
tak co pokazywałaś jaki tył i przód
super naprawdę.wowczyk w Pasji można zabierać jedzenie spowrotem, tak jak i z innych lokali, Gromady, Pałacu itp.. ja pierwsze słyszę wogóle żeby gdzieś nie pozwalano zabierać po weselu. Dziewczyny tylko nie zakładajcie do sukni ślubnej tych ochydnych rękawiczek co to ręka jak w gipsie wygląda. Dzięki nim nie wygląda to elegancko i psuje efekt. Takie mam zdanie. Przypomniało mi się to, po obejrzeniu zdjęć tej pary z Pasji.. i co do grzywki też się zgadzam, jak to któraś z Was napisała. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- To przed moim Kolor obrusów i serwet to nasz pomysl A jedzonko pyszne.
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2010-03-18 o 21:35 |
|
|
|
#2336 |
|
Rozeznanie
|
Ona tak ja to A.K przed chwilką cię oglądałam na nk
![]() Zaraz cię zaprosze do znajomych ![]() Olajka zgadzam sie z tobą w 100% z rękawiczkami |
|
|
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
a ja wlasnie takie jak na tym fotkach kupilam, bo mi sie wydawalo, ze rece sa jakies takie puste przy sukience
|
|
|
|
#2338 |
|
Zadomowienie
|
Stresujecie się już przed ślubem? Sezon prawie niebawem
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się denerwuje, ze goscie nie dopiszą.
A w czasie Mszy, zaczna mi sie nogi trząsć, ze zemdleje(bo duszno mi się zrobi), dostane kataru lub ataku kichania, ostatnie 3 sytuacje są jak najbardziej prawdopodobne
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-03-18 o 21:57 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

się razem od
....
no i mamy problem jak na razie z wyborem

zrobilismy w domu raz probe i srednio nam wychodzilo tanczenie do niej