|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Kasiu gratuluję córeczki
![]() ![]()
Wikulka - 08.11.2005 ![]() Kubuś 23.10.2010 ![]() Edytowane przez skorpionek19 Czas edycji: 2010-03-30 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kasiu jakie piękne foteczki!!!!!!!!!!!!! Jaki ma cudowny profil! A nie mówiłam, ze córcia?! Gratuluje słonko z całego sercam tak się cieszę, ze wszystko jest w najlepszym porządku! Niech rośnie zdrowo!! ![]()
![]() |
#2343 |
Zadomowienie
|
właśnie czytam na stronie rodzicpoludzku.pl o opłatach za poród rodzinny pobieranych prze niektóre szpitale. Bo mi się przypomniało, że pisałyśmy tu o tym. W ogóle tam jest napisane, że to jest wbrew prawu i takie opłaty nie mogą być pobierane. Kurde, ja to już nie wiem jak to w tym chorym kraju jest, że prawo to jedno a rzeczywistość zupełnie co innego?? w pale się nie mieści.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2346 |
Zadomowienie
|
o rany KASIU! nie wiem jak mogłam przeoczyć twój post????
tak się cieszę! super, że dziewczynka, no i najważniejsze że dzidziuś zdrowy! piękna jest. a to twój TŻ nie chciał wiedzieć co ma między nóżkami? bo chyba to przeoczyłam |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 |
Rozeznanie
|
No, no niedługo ogłosimy na tym forum konkurs na największy i najmniejszy brzuszek
![]() ![]() ![]()
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zadomowienie
|
Kochane dziekuje wam
![]() ![]() Wasze brzuszki sa sliczne.Kardashi swietna pamiatka taka 'ewolucja'. Naprawde superowy pomysl. Metropolitan tz nie chce wiedziec wiec musze to uszanowac. Tak naprawde moge tylko wam powiedziec jaka plec bo od was sie nie dowie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No paranoja.. Za poród rodzinny płacic ![]() Tak samo jak za te znieczulenie.. głupota.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejq ile pieknych i przydatnych rzeczy dostalismy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super Darusiu, to czekamy na foteczki ![]()
![]() |
#2354 |
Rozeznanie
|
kurczę tak się denerwuję przed tym jutrzejszym USG , że nie mogę sobie miejsca znaleźć ..
![]() ![]()
#2355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
KASIA, u mnie jest to samo. TŻ nie chce wiedzieć, a ja bym raczej chciała. nie wiem jak to rozwiązać, bo ja to się mu na bank wygadam, jeśli będę znała płeć... może go jeszcze namówię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Rozeznanie
|
Ja mam jutro USG na 10.00
![]()
Wikulka - 08.11.2005 ![]() Kubuś 23.10.2010 ![]() Edytowane przez skorpionek19 Czas edycji: 2010-03-30 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja zmykam dzisiaj, kąpanie, golenie i mycie włosów to nie lada wyczyn ![]() ![]()
![]() |
#2358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no na pewno! ja bez brzusia, a po umyciu się, umyciu i wysuszeniu włosków i zrobieniu sobie pazurów nie czuję kręgosłupa już. Postanowiłam sobie wynagrodzić i właśnie zaparzyłam herbatkę i zjem do tego 2 pączki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki kochane
ja niestety dzisiaj znowu bylam w szpitalu, ledwie mnie przyjeli, po czym sie okazalo,ze to dalej sa resztki ciazy dla nich, mimo, ze beta juz jest tylko 3. Pan w szpitalu poinformowal mnie ze moznaby robic lyzeczkowanie ale on nie jest pewnien bo 3 miesiace po # to bardzo trudny zabieg i w 60 procentach uszkadza sie macice ze duzo kobiet musi miec ja usuwana i w ogole moge nie moec dzieci. poplakalam sie a on na to ze on rozumie, ze ja placze, ale niestety prawde mowi... Na szczesci emoja ukochana tesciowa pracuje jako kierownik laboratorium w klinice krakowsiej i udalo nam sie namierzyc jednego lekarza z polecenia i po 3 godzinach czekania u niego w prywatnym gabinecie gdzie bylo czarno od pacjentek wreszcie nas przyjal. tylko mnie dotknal od razu powiedzial,\ze to zapalenie calej macicy i zakazenie i pytal czy mnie boli! a ja ze tak,ze mam skurcze macicy i ze mowilam to kazdemu lekarzowi ale mnie nei sluchaja i powiedzial, ze w tym sluzie to sa te obumarle resztki ciazy i ta beta nie ma tu nic do tego, ze to jest bardzo niebezpieczne niestety. dostalamantybiotyk w globulkach i tabletki antykoncepcyjne na tydzien po 2 tabl dziennie, zeby wywolac jakiekolwiek krwawienie- okres i w przyszla srode ide do niego na oddzial na klinike specjalistycznai jesli endometrium nie zacznie sie zluszczac to beda mi rtobic histeroskopie.Wyplakalam dzisiaj tony lez. Ale juz jest lepiej! wreszcie czuje ze znalazlam fantastycznego specjaliste. nie wiem chyba posiedze w PL dopoki to si ewszystko nie rozwiaze. Mowie wam mam dosyc. Ide spac, bo caly dzien przesiedzialam w szpitalach i przychodniach i na fotelach ginekologicznych ![]() trzymajcie kciuki bo ja juz sama nie wierze ze to sie dzieje. Jak mozna tak spieprzyc lyzeczkowanie, zeby 3 miesiace po dalej nie bylo dobrze i sa resztki i prawie zagrozenie ze moge nie miec dzieci?!!!!!!!!! bo te obumarle resztki mogly juz pozarastac nablonkiem w macicy? nie wiem skad mam tyle sily do tego. Naprawde. Ps. nie mam sily was doczytac chwilowo, wybaczcie, tylko zerknelam, ze Kasiula bedzie miala dziewczynke. Gratuluje Kasiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Jejku Anulko biedactwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje kochana, naprawde. Mam taka nadzieje. Ide spac, obiecuje was doczytac niedlugo, musze sie najpiew uporac ze swoim zdrowkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że trafiłaś na dobrego lekarza, który zajmie sie Toba porządnie. i niedługo ujrzysz upragnione dwie kreseczki. Bardzo Ci tego życze i trzymam mocno kciuki! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 |
Rozeznanie
|
Aniu trzymaj się kochana, jesteśmy myślami z Tobą
#2365 |
Raczkowanie
|
dziękuję dziewczynki za te komplementy w kierunku brzuszka
![]() ![]() ![]() ![]() ja cały czas używam oliwki na tego mikrusa żeby w razie nagłego wzrostu nie zrobiły się te wstrętne rozstępy,ale i tak się boję,bo mam tendencję do tego paskudztwa ![]() tż już się nie może doczekać kiedy będę miała większy bęben żeby bardziej było widać jego dzieło ![]() Anula biedactwo jak Ty się musisz wycierpieć.strasznie mi Cię szkoda.ale teraz na pewno trafiłaś na lepszego specjalistę i on pomoże Ci się wyleczyć i z radością zacząć kolejne starania.trzymam kciuki ![]() a Tobie Kasiu gratuluję córci ![]() oj jak ja bym już chciała wiedzieć co tam siedzi w tym bębenku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() oj dziewczynki, zaraz doczytam co popisalyscie ![]() pandziolka spac kochana nie mozesz? mnie sie wydaje ze czuje mlodego troszke inaczej jakby nizej ale moze mi sie tylko wydawac wiec pewnie i tak wroce do domku jutro ![]() znow spac nie moge ![]() ---------- Dopisano o 02:18 ---------- Poprzedni post napisano o 02:12 ---------- anulka najwazniejsze, ze w koncu ktos kto sie zna na tym czym sie zajmuje!!!! od tego nalezy zaczac ze to powod do radosci, gosc wie co mowi, wie co robi i widac ze czujesz sie pewniej u niego wiec trzymaj sie cieplutko, nie placz, dobry specjalista to 99% sukcesu, bedzie dobrze. Wycierpisz na pewno wiele ,nie chce pisac ze wiem co czujesz bo tego nie wiem, natomiast z calych sil bede trzymac kciuki!!!!
![]() |
#2367 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu gratuluję!!!Super fotki małej księżniczki!!
Pandziolka brzuszek sie jeszcze pojawi, u kardashi na zdjęciach tez później bylo widać, u mnie chyba też.Musze sobie zobaczyć na moje foty ![]() Kardashi super te foty ewoluującego brzucholka!Tez sobie musze cos takiego zrobić! Darusiuuu jakie to piekne twoje (tzn. Kacperka ![]() Anulko kochana trzymam za ciebie kciuki, myslami jestem z tobą i mam nadzieję,że w końcu ten lekarz ci pomoze i nie bedzie juz powodów do smutków.
#2368 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje wam dziewczyny.
dzisiaj juz sie troche uspokoilam.ide zaraz do kliniki odebrac porcje globulek od pana doktora, a potem chyba na zakupy poprawic sobie humor, choc wiem , ze to zalosne ![]() Dziekuje kochane ze jestescie ze mna, wiem ze jetsem chyba jedyna nie zafasolkowana na tym watku, ale tak sie straszliwie zzylam z wami z poprzednich watkow ze nie umiem sie odnalezc w nowych innych. Mam nadzieje, ze jeszcze troche tu ze mna wytrzymacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() nie nie wytrzymamy!!!
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ty jeszcze w domku? Kiedy ci dadza wreszcie urodzic co? Nie do wiary ![]() zaraz lece do kliniki, juz mi sie za przeproszeniem zygac chce tymi szpitalami,\klinikami, przychodniami ![]() ![]() wiem, z epewnie przez najblizsze pol roku w takiej sytuacji moge sobie tylko pomarzyc o ciazy....i to mnie przytlacza. nie wiedzialam, ze to moze miec tak starszne konsekwencje. a najgorsze, ze nie mam na to wplywu, musze zaufac temu lekarzowi teraz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.