|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Hej slonka!!!
Ja nie moge uwierzyc ze przez najblizsze 11 miesiecy nie pojde do pracy. Szczerze to czuje sie troszke zagubiona przez to. Te tygodnie przed porodem beda chyba najgorsze bo pozniej z anulka na pewno czeka mnie sporo pracy. Trzymajcie kciuki zebym tutaj przypadkiem nie zwariowala ![]() Carol slicznie wygladacie!!! I widac jacy jestescie szczesliwi. Obie z Ola macie sliczne wloski!!! ![]() metropolitan czemu nie masz kandydatki na chrzestna? |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Karolinko ślicznie wyglądasz! Wcale nie widać żadnych kilogramów dodatkowych!!!Nie daj sobie wmówić świetnie wyglądasz! Kasieńko cudowny prezencik Ci zrobili, aż miło! Nam pracownicy kupili wagę dla maluszka ![]() A u nas dobrze pupcia się już wygoiła i Filipek spokojniejszy ![]() A co do kupek to mój Filip pobił rekord świata. Jak go przewijałam, zaczął strasznie płakać, i prukać i jak już podłożyłam mu nową pieluszkę i smarowałam pupcię maścią i nagle zrobił pruuuuuuuuuuuuu i kupą zabrudził całą nową pieluszkę, przewijak, podkład, podłogę i mnie całą od cycków po kolana a ręke miałam brudną od barku calusieńką. Po prostu szok ![]() A tak ogólnie to robi też po każdym karmieniu po 1-2h Co do jedzenia to też już sobie wyregulował i co 3h wstaje jeść, więc nie jest najgorzej. Tylko najgorsze że spodobało mu się i po kąpieli wcale nie robi się senny wręcz przeciwnie wtedy jest najbardziej aktywny i chce żeby go na rączkach nosić i pokazywać mu świat ![]() Karolinko ten śliniaczek co ma Filipek to mój też ma taki ten zestaw, jest boski ![]() A i jeszcze chce wam się pochwalić jaką cudowną karuzelę dostaliśmy od dziadków Filipka http://www.fisher-price.com/us/commercials/commercial.asp?fileType=f lv&sku=N8849&mWidth=480&m Height=320&demoForWT=yes& campgn=PRECIOUSPLANET |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
Latkoo haha
![]() ![]() Moja jeszcze nie nawaliła tak, całe szczęscie.. ale zasiusiała mi łózko ![]() Pochwalę sie Wam jak to Tż usypiał Blankę ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-07-27 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Raczkowanie
|
KARDASHI Blanka jest taka sliczniutka,fajne minki robi,no i juz potrafi uspic tate...
![]() KASIU przesliczny ten lezaczek ![]() ![]() och a ja siedze i sie nudze,maz w pracy,auto pozyczylam szwagrowi wiec zabral Klauddusie i pojechali gdzies na miasto....a ja sama w domku czy ktoras z was miala moze za wysoka glukoze?ja ide w przyszlym tygodniu zroic,a moja znajoma miala jest w 27 tyg i dzis dzwonila po wyniki i ma za wysoka ma sie jutro zjawic,i sie martwimy,ona najpierw cos miala z cisnieniem ze wysokie teraz ta glukoza,to jej pierwsza ciaza i sie strasznie wszystkim martwi
#2347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Śliczny leżaczek ![]() Powiem wam szczerze że w przyszłym miesiącu mam wizytę kontrolną u mojej gin. i chyba pierwsze co zrobie na wizycie to spytam kiedy mogę robić nastepne dziecko ![]() Po mimo to że jest ciężko zwłaszcza ze snem to i tak odrazu chcę drugie dziecko, a dokładniej to teraz chcę córeczkę ![]() ![]() Po za tym stwierdziłam że jak odrazu zrobimy drugie dziecko to będzie jedna robota i później już będzie łatwiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ja sie nudze a Ty Kasiu pewnie cieszysz sie wolnym wreszcie?to juz tylko 20 dni!!!super u mnie jeszcze 89 do terminu....choc mi sie wydaje ze ja nie dociagne do terminu,Klaudia 10 dni przed wiec moze i teraz... ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2350 | ||
Zakorzenienie
|
Ja miałam taki kuupić
![]() ![]() Cytat:
![]() Mame tez potrafi uśpić ![]() Cytat:
![]() Ja drugie to tak za 5 lat minimum ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jeszcze czaas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zadomowienie
|
jezu, mam takie kłucia że ryczeć mi się chce z bólu...
![]() Carol, wyglądacie wszyscy super...ja bym ci nie uwierzyła, że masz taką dużą córę już. wyglądacie jak siostry naprawdę, ale widać że u ciebie to kwestia genów i urody, wyglądasz jak dziewczynka... niektórzy to mają szczęście ![]() latkoo, ale się uśmiałam z kupy ![]() ![]() kardashi, ja też nie rozumiem tych "ciążowych" ciuchów... mam teraz parę takich rzeczy, no bo wiadomo, ale jak widzę jak dziewczyny młode chodzą w takich workach, to nie rozumiem, przecież to w ogóle figury spod tego nie widać...zamiast podkreślać swoje wdzięki to chodzą w takich namiotach. ja już sobie jedną bluzkę kupiłam na "po ciąży" i jest mega dopasowana ![]() pamelka, ja tez nie jestem przekonana do tych wanienek z odpływem, chyba taka zwykła wystarczy. ja właśnie robię pranie ciuszków dla małej które zabiorę do szpitala w razie czego, bo naprawdę się stresuję, że ona już chce wychodzić. przez te bóle taki stres mam... zabiorę 3 pajace, 2 bodziaki, 1 spodenki, 1 czapę, 1 niedrapki, kocyk i rożek.... starczy?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
chyba starczy, nie wiem ja nie brałam ciuszkow
![]() Ja też kupiłam w ciązy ciuchy na po ciązy i jeszcze ich nie założyłam bo mi się nie podoba już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zadomowienie
|
no ja właśnie dlatego kupiłam tylko jeną bluzkę, bo cholewcia wie co mi do głowy przyjdzie... ale ta mi się tak podobała, że musiałam ją kupić.
no a w ogóle pierwszy zakup jaki sobie obiecałam po porodzie to jakieś mega szpilki.... kurde chyba już zapomniałam jak się w nich chodzi ![]() jak to nie miałaś ubranek dla Blanusi w szpitalu? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Bo u mnie nie trzeba było ubranek
![]() Ja w ciąży kupilam sobie kotuuurnyy i pierwsze co jak urodziłam i poszłam na miasto to je założyłam ![]() A pierwsza rzeczą jaką kupilam byly bluzki i teraz niedawno jeansy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję skarby Wam wszystkim i każdej z osobna za komplementy
![]() ![]() ![]() ![]() Karolinko ten zestawik jest cudny ![]() ![]() ![]() Karuzela cudowna!!! Powiem Ci, ze mój szkrab coraz więcej sie rozgląda i nie chce już tyle spać, a zasypiać chce na rączkach u mamusi ![]() ![]() Powiem Ci, ze mój Filip już mnie tak 3 razy załatwił kupą ![]() ![]() ![]() Podziwiam Cię kochana z 2 dzieciaczkiem, ale zgadzam się, najlepiej od razu drugie ![]() ![]() Karolinko, Filuś uwielbia tego Nuka, mamy tt ale go nie znosi, nei wiem co te nuki maja w sobie ![]() ![]() ![]() Kasiu piękny leżaczek!! te różowe rzeczy sa przecudne!!!!!!!!! Ja bym też jeszcze chciała córcię ![]() ![]() ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-07-27 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() kurcze nie moge sie napatrzec na te wasze fotki super ![]() Carol w ogóle nie widac ze jesteć ciut po porodzie i mysle że to nie tylko zasługa sukienki mam kolezanke która jest 2 miechy po i nie wiem co by ubrała i tak widac ![]() karadashi uwielbiam fotki gdzie facet spi koło dzidzi a dzidzia w najlepsze ma to gdzieś ![]() ![]() latko super ze chcesz drugie dzidzi ![]() ![]() ![]() ![]() Kasia_Dublin przyzwyczaisz sie że jestes w domku moze bedziesz sie nudzić dopóki nie bedzie dzidzi a potem bedziesz miała pełne rączki roboty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to dzis sie rozpisałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
carolku ja nie wiem gdzie ty masz ten brzuch - na prawde! laska jestes i tyle i w ogole slicznie wygladacie i uwielbiam groszki i w ogole !!!!;D
latkoo karuzela jest po prostu świetna!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- moj podobnie mala usypia ![]()
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochanie dziękuję Ci bardzo ![]() ![]()
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Carol moja też nie lubi smoka z TT..
I brzucha nie masz dużego, daj sobie czaass a bedziesz chudzinka ![]() Głowa mnie boli.. Blanka się przebudza idę zrobić jej mleczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
kardashi powiedz mi kochana czym smarujesz rozstępy???
kasia_dubil slodki ten lezaczek ![]() carol ty wygladasz bardzo ladnie, kochaniutka tak narzekalas a jak zobaczylam zdjecia to szok...piekna pani sie do mnie na nich usmiecha ![]() ![]() ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło.. [LEFT] Edytowane przez Montii Czas edycji: 2010-07-27 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Zadomowienie
|
oj karola ale ty głupoty opowiadasz, taki brzuch to nic, a jak patrzę na tego twojego szkrabika to myślę sobie że mogłabym mieć 3 razy większy, żeby tylko już być z malutką
![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
metropolitan dokladnie
![]()
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Same się zjaśniały ![]() ale smarowałam się kremem ujędrniajacym po porodzie tak ogólnie brzuch ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zadomowienie
|
dzięki montii, no dzisiaj te kłucia się nasiliły... zobaczymy co będzie dalej, ale na razie bez zmian. damy radę, mała ma już zapowiedziane że ma siedzieć jeszcze ze 2 tygodnie. mam mnadzieję że się dziecko posłucha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
no karola jestes tak wygieta na tej ostatniej fotce że nie ma siły brzuszek musi byc widać
![]() ![]() ![]() ![]() karadashi jak maz wstaje o tej porze to jest usprawiedliwiony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
latkoo ja tez nie mialabym nic przeciwko kolejnemu ale z tezetem postanowilismy tak za 3 latka w sumie to raczek max 3 latka bo nie chce wiekszej roznicy miedzy dzieciaczkami
![]() kasia lezak extra- gdybym wiedziala ze bedzie laseczka pewnie tez bym kupila rozowy a mamy zielono niebieski;D ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- my teraz chcemy kupic lozeczko turystyczne i krzeselko do karmienia, musze sie za jakims rozejrzec i chcialabym nowy wozek , ten co mamy prowadzi sie extra ale chcialabym bardzo quinny sx taki zielono rozowy jest jedna aukcja i lukam moze uda sie nie drogo uzywany kupic:P nasz wystawilam ale na razie zero odezwu;/
![]() |
#2370 |
Wtajemniczenie
|
Latkoo no to powazne plany widze.Super!!!!!!!A z ta kupka to sie niezle usmialam.Teraz bede uwazac zeby mnie Majka tak nie urzadziła
![]() Kardashi jak słodko wygladaja razem te twoje skarby. Metropolitan wpspolczuje tych kluć, ale juz niedlugo ciaża bedzie donoszona i możesz rodzic ![]() Od wczoraj podaje małej witamine D.Mam tak w jej książeczce napisane ze szpitala w zaleceniach, ale nie bylismy jeszce u pediatry. Musze wybrac dopiero jakiegoś.Za 2 dni dostanie dodatkowo wit. K. Mam tez zalecone szerokie pieluchowanie.mam nadziję, ze okaze sie na usg bioderek ze jest ok, bo ja mam niestey wrodzone zwichniecie stawu biodrowego....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.