Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-27, 10:07   #2341
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Hej slonka!!!

Ja nie moge uwierzyc ze przez najblizsze 11 miesiecy nie pojde do pracy. Szczerze to czuje sie troszke zagubiona przez to. Te tygodnie przed porodem beda chyba najgorsze bo pozniej z anulka na pewno czeka mnie sporo pracy. Trzymajcie kciuki zebym tutaj przypadkiem nie zwariowala .

Carol slicznie wygladacie!!! I widac jacy jestescie szczesliwi. Obie z Ola macie sliczne wloski!!!

metropolitan czemu nie masz kandydatki na chrzestna?

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 10:19   #2342
latko0
Zadomowienie

Witajcie kochane!
Karolinko ślicznie wyglądasz! Wcale nie widać żadnych kilogramów dodatkowych!!!Nie daj sobie wmówić świetnie wyglądasz!

Kasieńko cudowny prezencik Ci zrobili, aż miło! Nam pracownicy kupili wagę dla maluszka

A u nas dobrze pupcia się już wygoiła i Filipek spokojniejszy
A co do kupek to mój Filip pobił rekord świata. Jak go przewijałam, zaczął strasznie płakać, i prukać i jak już podłożyłam mu nową pieluszkę i smarowałam pupcię maścią i nagle zrobił pruuuuuuuuuuuuu i kupą zabrudził całą nową pieluszkę, przewijak, podkład, podłogę i mnie całą od cycków po kolana a ręke miałam brudną od barku calusieńką. Po prostu szok no i oczywiście siebie wcale nie ubrudził tylko pupkę troszeczke. I biedna taka zakupkana musiałam wytrzeć tylko ręcznikiem papierowym ręce i przewinąć go do czystego, bo przecież nie moglam zostawić go samego na przewijaku. Stwierdziłam że napewno mu to wypomnę jak będzie już duży jak to zakupkał mamę calusieńką.
A tak ogólnie to robi też po każdym karmieniu po 1-2h

Co do jedzenia to też już sobie wyregulował i co 3h wstaje jeść, więc nie jest najgorzej. Tylko najgorsze że spodobało mu się i po kąpieli wcale nie robi się senny wręcz przeciwnie wtedy jest najbardziej aktywny i chce żeby go na rączkach nosić i pokazywać mu świat

Karolinko ten śliniaczek co ma Filipek to mój też ma taki ten zestaw, jest boski
A i jeszcze chce wam się pochwalić jaką cudowną karuzelę dostaliśmy od dziadków Filipka
http://www.fisher-price.com/us/commercials/commercial.asp?fileType=f lv&sku=N8849&mWidth=480&m Height=320&demoForWT=yes& campgn=PRECIOUSPLANET
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 10:25   #2343
kardashi
Zakorzenienie

Latkoo haha Filip doobry.. kupomistrz
Moja jeszcze nie nawaliła tak, całe szczęscie.. ale zasiusiała mi łózko

Pochwalę sie Wam jak to Tż usypiał Blankę

10.11.12 - zapuszczam włosy

Edytowane przez kardashi
Czas edycji: 2010-07-27 o 10:28
kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 10:34   #2344
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!
Karolinko ślicznie wyglądasz! Wcale nie widać żadnych kilogramów dodatkowych!!!Nie daj sobie wmówić świetnie wyglądasz!

Kasieńko cudowny prezencik Ci zrobili, aż miło! Nam pracownicy kupili wagę dla maluszka

A u nas dobrze pupcia się już wygoiła i Filipek spokojniejszy
A co do kupek to mój Filip pobił rekord świata. Jak go przewijałam, zaczął strasznie płakać, i prukać i jak już podłożyłam mu nową pieluszkę i smarowałam pupcię maścią i nagle zrobił pruuuuuuuuuuuuu i kupą zabrudził całą nową pieluszkę, przewijak, podkład, podłogę i mnie całą od cycków po kolana a ręke miałam brudną od barku calusieńką. Po prostu szok no i oczywiście siebie wcale nie ubrudził tylko pupkę troszeczke. I biedna taka zakupkana musiałam wytrzeć tylko ręcznikiem papierowym ręce i przewinąć go do czystego, bo przecież nie moglam zostawić go samego na przewijaku. Stwierdziłam że napewno mu to wypomnę jak będzie już duży jak to zakupkał mamę calusieńką.
A tak ogólnie to robi też po każdym karmieniu po 1-2h

Co do jedzenia to też już sobie wyregulował i co 3h wstaje jeść, więc nie jest najgorzej. Tylko najgorsze że spodobało mu się i po kąpieli wcale nie robi się senny wręcz przeciwnie wtedy jest najbardziej aktywny i chce żeby go na rączkach nosić i pokazywać mu świat

Karolinko ten śliniaczek co ma Filipek to mój też ma taki ten zestaw, jest boski
A i jeszcze chce wam się pochwalić jaką cudowną karuzelę dostaliśmy od dziadków Filipka
http://www.fisher-price.com/us/comme...PRECIOUSPLANET
No to niezle cie synus zalatwil . A karuzela sliczna

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość

Ladne rzeczy, tatus slodko spi a Blaneczka gada jak najeta

Stary 2010-07-27, 10:52   #2345
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Wklejam zdjecie lezaczka dla naszej gwiazdy

Stary 2010-07-27, 11:17   #2346
monia9980
Raczkowanie

KARDASHI Blanka jest taka sliczniutka,fajne minki robi,no i juz potrafi uspic tate...

KASIU przesliczny ten lezaczek , musze pomyslec o czyms takim,moze na gwiazdke....

och a ja siedze i sie nudze,maz w pracy,auto pozyczylam szwagrowi wiec zabral Klauddusie i pojechali gdzies na miasto....a ja sama w domku

czy ktoras z was miala moze za wysoka glukoze?ja ide w przyszlym tygodniu zroic,a moja znajoma miala jest w 27 tyg i dzis dzwonila po wyniki i ma za wysoka ma sie jutro zjawic,i sie martwimy,ona najpierw cos miala z cisnieniem ze wysokie teraz ta glukoza,to jej pierwsza ciaza i sie strasznie wszystkim martwi

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87tv73gc29xjvi.png

http://s9.suwaczek.com/201010161765.png

http://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.17046.jpg
monia9980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 11:24   #2347
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monia9980 Pokaż wiadomość
KARDASHI Blanka jest taka sliczniutka,fajne minki robi,no i juz potrafi uspic tate...

KASIU przesliczny ten lezaczek , musze pomyslec o czyms takim,moze na gwiazdke....

och a ja siedze i sie nudze,maz w pracy,auto pozyczylam szwagrowi wiec zabral Klauddusie i pojechali gdzies na miasto....a ja sama w domku

czy ktoras z was miala moze za wysoka glukoze?ja ide w przyszlym tygodniu zroic,a moja znajoma miala jest w 27 tyg i dzis dzwonila po wyniki i ma za wysoka ma sie jutro zjawic,i sie martwimy,ona najpierw cos miala z cisnieniem ze wysokie teraz ta glukoza,to jej pierwsza ciaza i sie strasznie wszystkim martwi
She miala za wysoka i muasiala stosowac diete. Na szczescie dzieki tej diecie sie jej obnizal ten cukier i do porodu jakos to dociagnela. Powiedz kolezance ze to naprawde nie koniec swiata i zeby sie za bardzo tym nie martwila bo to nie jest dobre dla malenstwa.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-27, 11:25   #2348
latko0
Zadomowienie

Cytat:

Świetnie usypaił Blaneczkę, tata śpi a córeczka się śmieje
Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Śliczny leżaczek

Powiem wam szczerze że w przyszłym miesiącu mam wizytę kontrolną u mojej gin. i chyba pierwsze co zrobie na wizycie to spytam kiedy mogę robić nastepne dziecko
Po mimo to że jest ciężko zwłaszcza ze snem to i tak odrazu chcę drugie dziecko, a dokładniej to teraz chcę córeczkę i będe kupować jej różowe ciuszki i wszystko
Po za tym stwierdziłam że jak odrazu zrobimy drugie dziecko to będzie jedna robota i później już będzie łatwiej
Stary 2010-07-27, 11:32   #2349
monia9980
Raczkowanie

Cytat:
She miala za wysoka i muasiala stosowac diete. Na szczescie dzieki tej diecie sie jej obnizal ten cukier i do porodu jakos to dociagnela. Powiedz kolezance ze to naprawde nie koniec swiata i zeby sie za bardzo tym nie martwila bo to nie jest dobre dla malenstwa.
mowilam jej zeby sie tak strasznie wszystkim nie przejmowala bo malenstwo to czuje,a moze to nie potrzebne nerwy.....

ja sie nudze a Ty Kasiu pewnie cieszysz sie wolnym wreszcie?to juz tylko 20 dni!!!super u mnie jeszcze 89 do terminu....choc mi sie wydaje ze ja nie dociagne do terminu,Klaudia 10 dni przed wiec moze i teraz...

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:

Śliczny leżaczek

Powiem wam szczerze że w przyszłym miesiącu mam wizytę kontrolną u mojej gin. i chyba pierwsze co zrobie na wizycie to spytam kiedy mogę robić nastepne dziecko
Po mimo to że jest ciężko zwłaszcza ze snem to i tak odrazu chcę drugie dziecko, a dokładniej to teraz chcę córeczkę i będe kupować jej różowe ciuszki i wszystko
Po za tym stwierdziłam że jak odrazu zrobimy drugie dziecko to będzie jedna robota i później już będzie łatwiej
tak racja,u nas wyjdzie 6,5 roku roznicy,przy pierwszym bylismy mlodzi,uznalismy ze jak mala pojdzie do szkoly to wtedy zajmiemy sie "produkcja" drugiej dzidzi i po pol roku nam sie udalo,Klaudia sie cieszy,jest baaardzoo pomocna,ciekawe czy nie bedzie pozniej zazdrosna....szwagier ma chlopakow rok po roku,ale roznica jest zatarta miedzy nimi,choc w charakterze widac,

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87tv73gc29xjvi.png

http://s9.suwaczek.com/201010161765.png

http://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.17046.jpg
monia9980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 11:33   #2350
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam taki kuupić

Cytat:

A dziękuje
Mame tez potrafi uśpić

Cytat:

Śliczny leżaczek

haha uu Filipek bedzie miał rodzeństwo !

Ja drugie to tak za 5 lat minimum

Stary 2010-07-27, 11:36   #2351
latko0
Zadomowienie

Cytat:
mowilam jej zeby sie tak strasznie wszystkim nie przejmowala bo malenstwo to czuje,a moze to nie potrzebne nerwy.....

ja sie nudze a Ty Kasiu pewnie cieszysz sie wolnym wreszcie?to juz tylko 20 dni!!!super u mnie jeszcze 89 do terminu....choc mi sie wydaje ze ja nie dociagne do terminu,Klaudia 10 dni przed wiec moze i teraz...

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

tak racja,u nas wyjdzie 6,5 roku roznicy,przy pierwszym bylismy mlodzi,uznalismy ze jak mala pojdzie do szkoly to wtedy zajmiemy sie "produkcja" drugiej dzidzi i po pol roku nam sie udalo,Klaudia sie cieszy,jest baaardzoo pomocna,ciekawe czy nie bedzie pozniej zazdrosna....szwagier ma chlopakow rok po roku,ale roznica jest zatarta miedzy nimi,choc w charakterze widac,
No właśnie jak tak szybko zrobimy to nie będzie różnicy

Cytat:
Ja miałam taki kuupić

A dziękuje
Mame tez potrafi uśpić

haha uu Filipek bedzie miał rodzeństwo !

Ja drugie to tak za 5 lat minimum
Ja chciałabym mieć 3 dzieci to jak nastepne zrobiła bym za 5 lat to to 3 to nie wiem kiedy bym urodziła
Stary 2010-07-27, 11:49   #2352
kardashi
Zakorzenienie

Ja mam jeszcze czaas

Stary 2010-07-27, 12:21   #2353
metropolitan
Zadomowienie

jezu, mam takie kłucia że ryczeć mi się chce z bólu... mam nadzieję że mała nie chce wyjść, bo mam wrażenie że mi z brzucha wylezie zaraz i tak mnie tam naciska...

Carol, wyglądacie wszyscy super...ja bym ci nie uwierzyła, że masz taką dużą córę już. wyglądacie jak siostry naprawdę, ale widać że u ciebie to kwestia genów i urody, wyglądasz jak dziewczynka... niektórzy to mają szczęście

latkoo, ale się uśmiałam z kupy karuzela niezły bajer, a co do następnych dzieciaczków to jestem podobnego zdania jak ty... ja bym do 30 chciałą się z dwójką w miarę ogarnąć... i nie chciałabym za dużej różnicy wieku między dziećmi, no i oczywiście ja zamawiam sobie drugiego chłopca

kardashi, ja też nie rozumiem tych "ciążowych" ciuchów... mam teraz parę takich rzeczy, no bo wiadomo, ale jak widzę jak dziewczyny młode chodzą w takich workach, to nie rozumiem, przecież to w ogóle figury spod tego nie widać...zamiast podkreślać swoje wdzięki to chodzą w takich namiotach. ja już sobie jedną bluzkę kupiłam na "po ciąży" i jest mega dopasowana

pamelka, ja tez nie jestem przekonana do tych wanienek z odpływem, chyba taka zwykła wystarczy.

ja właśnie robię pranie ciuszków dla małej które zabiorę do szpitala w razie czego, bo naprawdę się stresuję, że ona już chce wychodzić. przez te bóle taki stres mam... zabiorę 3 pajace, 2 bodziaki, 1 spodenki, 1 czapę, 1 niedrapki, kocyk i rożek.... starczy??
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 12:29   #2354
kardashi
Zakorzenienie

chyba starczy, nie wiem ja nie brałam ciuszkow

Ja też kupiłam w ciązy ciuchy na po ciązy i jeszcze ich nie założyłam bo mi się nie podoba już

Stary 2010-07-27, 12:46   #2355
metropolitan
Zadomowienie

no ja właśnie dlatego kupiłam tylko jeną bluzkę, bo cholewcia wie co mi do głowy przyjdzie... ale ta mi się tak podobała, że musiałam ją kupić.
no a w ogóle pierwszy zakup jaki sobie obiecałam po porodzie to jakieś mega szpilki.... kurde chyba już zapomniałam jak się w nich chodzi

jak to nie miałaś ubranek dla Blanusi w szpitalu?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-27, 13:06   #2356
kardashi
Zakorzenienie

Bo u mnie nie trzeba było ubranek

Ja w ciąży kupilam sobie kotuuurnyy i pierwsze co jak urodziłam i poszłam na miasto to je założyłam
A pierwsza rzeczą jaką kupilam byly bluzki i teraz niedawno jeansy

Stary 2010-07-27, 13:39   #2357
Carol77
Zakorzenienie

Dziękuję skarby Wam wszystkim i każdej z osobna za komplementy a kg widać, w tej sukience nawet nie tak bardzo, ale brzuch mam dalej jak w 4 miesiacu, ale z tyg na tydzień jest mniejszy a te 9 kg schudne szybko, nie ma innej opcji tym bardziej, ze karmię, to same spadaja

Karolinko ten zestawik jest cudny tylko na Filusia jeszcze ciut za duży meżuś mu kupił jak był na zakupkach
Karuzela cudowna!!!
Powiem Ci, ze mój szkrab coraz więcej sie rozgląda i nie chce już tyle spać, a zasypiać chce na rączkach u mamusi nieźle go rozbestwiłam, ale jak go bolał brzuszek i krzyczał to nei mogłam go zostawić samemu sobie i sie teraz nauczył, ze jak mama karmi i kładzie spać, to jest krzyk w wyrku i go musze ululać na rękach...a obiecałam sobie,że nie będe go rozpieszczać
Powiem Ci, ze mój Filip już mnie tak 3 razy załatwił kupącałe cycochy miałam osrane i rękę a najlepiej jak wracaliśmy ze śłubu i aucie go przewijaliśmy, to miałam sukienkę, kurtkę, rękę i nogę osraną normalnie on strzela jak z armaty z tej małej dupinki

Podziwiam Cię kochana z 2 dzieciaczkiem, ale zgadzam się, najlepiej od razu drugie tylko teraz jak karmisz możesz nie mieć owulki jeszcze

Karolinko, Filuś uwielbia tego Nuka, mamy tt ale go nie znosi, nei wiem co te nuki maja w sobie a TZ super usypiał małą mój też ostatnio spał a mały nie

Kasiu piękny leżaczek!! te różowe rzeczy sa przecudne!!!!!!!!! Ja bym też jeszcze chciała córcię i jak damy rade finansowo, to też się postaramy ale to za jakiś czas

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-07-27 o 13:45
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 13:56   #2358
aa2
Zakorzenienie

dzień dobry
kurcze nie moge sie napatrzec na te wasze fotki super
Carol w ogóle nie widac ze jesteć ciut po porodzie i mysle że to nie tylko zasługa sukienki mam kolezanke która jest 2 miechy po i nie wiem co by ubrała i tak widac
karadashi uwielbiam fotki gdzie facet spi koło dzidzi a dzidzia w najlepsze ma to gdzieś hehe wychodzi zawsze na to że to maleństwo usypia tatusia
latko super ze chcesz drugie dzidzi moja siostra z drugim zaszła 3 miesiace po porodzie co prawda nie planowała tego no ale sie zdarzyło i powiem Ci ze czasem na pewno miała cięzko ale poradziła sobie teraz laseczki maja 4 i 3 latka i nieźle dokazuja ale ma w sumie ten "najgorszy" okres za soba, a może ten najgorszy jeszcze przd nia bo w sumie teraz nieźle rozrabiaja i są nie do opanowania czasem-no ale jest wesoło
Kasia_Dublin przyzwyczaisz sie że jestes w domku moze bedziesz sie nudzić dopóki nie bedzie dzidzi a potem bedziesz miała pełne rączki roboty ja zawsze byłam pracocholikiem i jak teraz prawie rok siedziałam w domku to z jednej strony dostawałam swira a z drugiej sie przyzwyczaiłam tylko ja nie miałam zajecia w postaci małej istatki więc pewnie ten pobyt w domku tez inaczej wygladał teraz ciesze sie ze pracuje no i dodoam że po tym siedzeniu w domu wiem na pewno ze nie mogłabym tylko siedzieć i nie pracowac ja po prostu musze wyjśc do ludzi itd

no to dzis sie rozpisałam nie zagladam czesto bo nie mam kiedy ale staram sie być tu z wami na bierzaco bom strasznie ciekawa co tam u was i w ogóle buziaki
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 14:01   #2359
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

carolku ja nie wiem gdzie ty masz ten brzuch - na prawde! laska jestes i tyle i w ogole slicznie wygladacie i uwielbiam groszki i w ogole !!!!;D

latkoo karuzela jest po prostu świetna!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

moj podobnie mala usypia z tym ze wstaje o 00:30 do pracy to moge mu sen wybaczyc
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-27, 14:07   #2360
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
carolku ja nie wiem gdzie ty masz ten brzuch - na prawde! laska jestes i tyle i w ogole slicznie wygladacie i uwielbiam groszki i w ogole !!!!;D

latkoo karuzela jest po prostu świetna!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

moj podobnie mala usypia z tym ze wstaje o 00:30 do pracy to moge mu sen wybaczyc
Pamelko

Kochanie dziękuję Ci bardzo wstawiam Wam zdjęcie na którym widac ten brzuchol

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 14:28   #2361
kardashi
Zakorzenienie

Carol moja też nie lubi smoka z TT..
I brzucha nie masz dużego, daj sobie czaass a bedziesz chudzinka

Głowa mnie boli..

Blanka się przebudza idę zrobić jej mleczko

Stary 2010-07-27, 14:55   #2362
Montii
Zakorzenienie

kardashi powiedz mi kochana czym smarujesz rozstępy???

kasia_dubil slodki ten lezaczek

carol ty wygladasz bardzo ladnie, kochaniutka tak narzekalas a jak zobaczylam zdjecia to szok...piekna pani sie do mnie na nich usmiecha

[LEFT]

Edytowane przez Montii
Czas edycji: 2010-07-27 o 14:57
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 15:01   #2363
metropolitan
Zadomowienie

oj karola ale ty głupoty opowiadasz, taki brzuch to nic, a jak patrzę na tego twojego szkrabika to myślę sobie że mogłabym mieć 3 razy większy, żeby tylko już być z malutką

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość

carol ty wygladasz bardzo ladnie, kochaniutka tak narzekalas a jak zobaczylam zdjecia to szok...piekna pani sie do mnie na nich usmiecha
montii wiesz jak to jest... zawsze te najfajniejsze laski najwięcej się zamartwiają

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-27, 15:06   #2364
Montii
Zakorzenienie

metropolitan dokladnie kochana a Ty jak sie czujesz???

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 15:07   #2365
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość

Nie smaruje niczym
Same się zjaśniały
ale smarowałam się kremem ujędrniajacym po porodzie tak ogólnie brzuch

Stary 2010-07-27, 15:25   #2366
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Hmm Marlenka dlugo sie nie pojawia. Moze Wojtus juz wylazl ?

Stary 2010-07-27, 15:33   #2367
metropolitan
Zadomowienie

dzięki montii, no dzisiaj te kłucia się nasiliły... zobaczymy co będzie dalej, ale na razie bez zmian. damy radę, mała ma już zapowiedziane że ma siedzieć jeszcze ze 2 tygodnie. mam mnadzieję że się dziecko posłucha
Stary 2010-07-27, 15:52   #2368
aa2
Zakorzenienie

no karola jestes tak wygieta na tej ostatniej fotce że nie ma siły brzuszek musi byc widaćale i tak uważam ze nie jest wielki

karadashi jak maz wstaje o tej porze to jest usprawiedliwionymoże przy małej w takim razie sobie przynajmniej pośpi
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 16:04   #2369
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

latkoo ja tez nie mialabym nic przeciwko kolejnemu ale z tezetem postanowilismy tak za 3 latka w sumie to raczek max 3 latka bo nie chce wiekszej roznicy miedzy dzieciaczkami

kasia lezak extra- gdybym wiedziala ze bedzie laseczka pewnie tez bym kupila rozowy a mamy zielono niebieski;D

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

my teraz chcemy kupic lozeczko turystyczne i krzeselko do karmienia, musze sie za jakims rozejrzec i chcialabym nowy wozek , ten co mamy prowadzi sie extra ale chcialabym bardzo quinny sx taki zielono rozowy jest jedna aukcja i lukam moze uda sie nie drogo uzywany kupic:P
nasz wystawilam ale na razie zero odezwu;/
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 16:49   #2370
Gosiaro
Wtajemniczenie

Latkoo no to powazne plany widze.Super!!!!!!!A z ta kupka to sie niezle usmialam.Teraz bede uwazac zeby mnie Majka tak nie urzadziła

Kardashi jak słodko wygladaja razem te twoje skarby.

Metropolitan wpspolczuje tych kluć, ale juz niedlugo ciaża bedzie donoszona i możesz rodzic

Od wczoraj podaje małej witamine D.Mam tak w jej książeczce napisane ze szpitala w zaleceniach, ale nie bylismy jeszce u pediatry. Musze wybrac dopiero jakiegoś.Za 2 dni dostanie dodatkowo wit. K.
Mam tez zalecone szerokie pieluchowanie.mam nadziję, ze okaze sie na usg bioderek ze jest ok, bo ja mam niestey wrodzone zwichniecie stawu biodrowego....

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości