![]() |
#2341 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
![]() wiem, że pewnego dnia sny staną się rzeczywistością, nawet jeśli ktoś inny zajmie twoje miejsce uwielbiam twoje małe uszka.. a jeszcze bardziej uwielbiam je troszkę podgryzać żadna jesień ani zima nie grożą mi zimnem bo mam najcieplejszego misia na świecie zbieram kolekcję twoich bluz to ukradkowe spojrzenie wzbudziło we mnie mieszane uczucia, to delikatne dotknęcie mojej dłoni stało się dla mnie niebem, a gdy poczułam smak twoich ust umarłam ze szczęścia |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Przyczajenie
|
; ***
`miłości trwaj.`
`zakochałam się w Tobie tak mocno, że odjęło mi chyba wzrok- nie dostrzegam w Tobie żadnych wad` `słyszysz tą niezmierną cisze.? To nasza rozmowa` ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli jedna z bliskich Ci osób każe Ci wybierać,
zawsze zostań przy tej, która nie zmuszała Cię do podjęcia decyzji. Szczęście - gdy nie możesz w nocy zasnąć, ponieważ rzeczywistość nareszcie jest lepsza niż Twoje sny. Kochał ją bez pamięci. Dlatego tak szybko o niej zapomniał. Prawdziwy przyjaciel. Jeżeli jesteś w stanie siedzieć z kimś na ławce ponad 4h, nie robiąc nic i gadając o niczym. Doskonale się przy tym bawiąc. Demotywatory
![]() |
#2344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja Kochana <333 ;-**** dziękuje!! ![]() `otwórzmy szampana,halo prze pana czy mógłby pan zostać ze mną do rana? ` W oczekiwaniu na rozwój wydarzeń i ujj wie czego jeszcze. nie jestem jeszcze dostateczne zjechana, zdruzgotana, zmęczona, zawiedziona - ale, ale weekenduu!
Zrobię sobię kiedyś zdjęcie z Bogiem . Udowodnię Ci jak mało jeszcze wiesz . Edytowane przez turka24 Czas edycji: 2010-09-23 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zadomowienie
|
dziękuję za uznanie, a przede wszystkim za pamięć! ♥
uwielbiam Was. choć jestem niziutka, myślami sięgam wysoko. na wysokość Twoich ust. płacze, krzyczy, miota się. w końcu wróciła.
![]() |
#2346 |
Zadomowienie
|
" Bóg nie obiecywał nieba bez chmur,
ścieżek życia usłanych różami; Bóg nie obiecywał słońca bez deszczu, radości bez smutku, pokoju bez bólu. Bóg obiecał siłę na każdy dzień, odpoczynek po trudzie, światło na drogę, łaskę na czas prób, pomoc z wysoka, niezawodną przyjaźń, nieśmiertelną miłość. " Annie Johnson Flint
#2347 |
Raczkowanie
|
LadyBerry_ - na zdrowie
![]() ![]() RozowaSkeyterka ; rumuneczkaxd ; kamisha ; Paralogiczna ; CaMa ; ekhm_sorry - mam nadzieję, że się nie gniewacie i mnie nie posądzicie o kradzież ![]() ![]() -Nie czułaś żadnej pustki po zerwaniu z chłopakiem?
![]() |
#2348 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() motywujesz ogrooomnie. ![]() ![]() ![]() to jakiś żart, prawda? ;> oczywiście, że pamiętamy! ![]() & xxgroszek07xx Wreeednia Toogether93 blondii69 otojest ^ okradłam. ![]() . . . . . . . . dobrze, że nie ma Cię obok, gdy widzę te dwa buziaki od Ciebie. moja mina jest zabójcza. co ja mam Ci niby powiedzieć? że śnisz mi się po nocach? to wiele. przyszedłeś. tak najnormalniej w świecie. a ja Cię ze strachu wykopałam. daj mi znać, gdy będzie czas się pogodzić. owszem, miała porcelanową duszę, ale nie była krucha. wszyscy już się podobierali tylko ja jak zwykle się spóźniłam o całą dziesiątkę mrugnięć ja się nie przewracam. ja jedynie próbuję dostrzec linie papilarne na małych palcach u stóp. nie ma bata. to Ciebie chcę.
♥ ♥ ♥ Edytowane przez notcool Czas edycji: 2010-09-23 o 20:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | ||
Zadomowienie
|
czuję się okradziona i szczęśliwa dodatkowo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale Słońce cieszysz Asissowe serducho, w którym masz już swoje miejsce ![]() aaa wiedział co powiedzieć, żeby pięknie zabrzmiało ![]() *
- myślenie "co by było gdyby" jest najgorszym hamulcem, trzeba robić to, na co ma się ochotę. - to napisz do niego. - przecież napisałam. - kiedy? - 2 dni temu. - to napisz znowu. - może i tęsknię, ale głupia nie jestem. nie ma sensu myśleć o konsekwencjach. mimo potencjalnie dobrego wyboru świat i tak nas zaskoczy. - bo widzisz, ja jestem tą wariatką, która biegnie do telefonu, na łeb, na szyję, gdy tylko usłyszy dźwięk przychodzącego sms'a.. - dlaczego? - bo ku*wa tak bardzo interesują mnie nowości w MixPlusie. - zasługujesz na Dużo Więcej. - tak tak, tylko to Dużo Więcej nie zasługuje na mnie, prawda? daję Ci tydzień na przerwanie milczenia, Rozum się zgadza, a Serce jak zwykle jest przeciwne i poczeka znacznie dłużej.. przecież potrafiłbyś być mój. moje życie kręci się teraz wokół dwóch problemów: pierwszy - nie ma Cię przy mnie, drugi - ona bliżej Ciebie być nie może. jest mi tylko bardzo przykro. nic więcej. Nasze problemy się mnożą, są na siebie chol*rnie napalone. nie proszę o wiele. wiem, że bez problemu podołałbyś temu. więc pokochaj. przyjdź do mnie z czteropakiem chłodnego Carlsberga, przywitaj błyskiem w oku i powiedz "wybacz, głupi byłem". mam wrażenie, że mój życiorys zasłużył na stronę główną demotywatorów.
![]() |
#2350 |
Rozeznanie
|
nie ma cię.
stałeś się częścią ściany, obok której przechodzę obojętnie. kot mnie zostawił i wybrał myszy. pamiętam doskonale ostatni wieczór spędzony z kotem i ekranem ciekłokrystalicznym. w drzwiach oddziału chorych na raka zapytał ją czy nadal jesteśmy razem. można się przyzwyczaić i mówić rano dzień dobry. i znowu jesień moje wilgotne rzęsy spadają z drzew.
#2351 |
Wtajemniczenie
|
*Nie umiesz o nas dbać
*Dławi mnie tlen *Zastrzeliłam się październikiem w łeb *8:05 - Wysadziłeś mnie w powietrze *Nieznośna cisza łazi za mną cały dzień. *I słychać tlyko pochlipywanie moich łez *Nie wart nic, co mogło się stać *Zawsze to samo - nieuleczalne zło. |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Zadomowienie
|
Ja za każdym razem mocniej, ściskam nasze zdjęcie w dłoniach..
#2353 |
dream big
|
poprostuAsiss - cieszę się, że się podoba
![]() *Twoja nieobecność pożera mi całe serce. *udręką jest pozostawić Cię. *jesteś stworzony dla mnie. *są wspomnienia, które przywracają łzy. *jesteś światłem, które może dotykać me serce. *włącz gwiazdy w moim wnętrzu.
![]() |
#2354 |
Zadomowienie
|
Zakochane serce to najsilniejszy mięsień
Po prostu bo ponieważ
#2355 |
Zadomowienie
|
witam po jakiejś tam mojej nieobecności ;P
------------------------------------------------- 1. mój zdrowy rozsądek kończy się wraz z jego dotykiem . 2. mimozami jesień się zaczyna . 3. za dużo, za szybko . .
#2356 |
Raczkowanie
|
x_truskawka_x - czuj się tak samo. <3
KaMa2704 - okradam ! ![]() __ mam swój własny świat, cały z wad ! jej świat runął w gruzach, nie miała już sił na co kolwiek. bez powodu gapiła się w telefon aż nagle na ekranie zobaczyła wiadomość od Niego - byłej miłości, chociaż nadal czuje do Niego tę cholerną słabość. napisał tylko to cholerne 'cześć' które tak strasznie odmieniło jej humor pogrążyła się w jeszcze większym załamaniu. odpisała tylko 'jeśli chcesz się pobawić znowu uczuciami albo szukasz dziewczyny wyłącznie na jedną noc, nie ten numer słonko.' po pięciu minutach rozległ się dźwięk wibracji w którym napisał tylko to zdanie, które ją tak bardzo ruszyło 'spoko, przepraszam jeżeli kiedykolwiek cokolwiek Ci zrobiłem, bye.' w tym momencie miała ochotę rozwalić telefon, położyć się do łóżka i płakać jak małe dziecko. w ostatnich siłach odpisała 'robisz to zawsze - jeśli chodzi o te sprawy to potrafisz mnie zauważyć, a tak traktujesz jak powietrze. robisz nadzieję, a później zostawiasz!' po wysłaniu tej wiadomości poczuła się lepiej, tak jakby zrzuciła jakiś ciężar ze swojego ciała - zrozumiała, że to nigdy nie miało sensu... (przepraszam, że takie długie i beznadziejne ale cholernie pasuje do mojej sytuacji.) gdy odchodzi przyjaciel coś we mnie umiera... nasza miłość nigdy nie miała i nie będzie miała sensu. zrozumiesz w tedy, gdy już będzie za późno. .. i wtedy zrozumiała, że już nigdy nie będziesz Jej. ![]()
" Oprócz Ciebie na tym świecie trzyma mnie grawitacja " Edytowane przez _changime Czas edycji: 2010-09-23 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
wyobrażać sobie, mogę tylko sobie wyobrażać, ze będę dla ciebie królewną. i jeszcze, będę
się czuła jak na morzu i będę zakopywała Cię piaskiem. dzisiaj widzę stratę z bycia tak daleko od Ciebie. po Tobie ściana. nie ma nic pod asfaltem ani bliżej mnie bez ciebie.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Raczkowanie
|
masz coś do mnie bo nie umiesz mi dosrać i to postrach . boPROSTAK nie potrafi mi sprostać . . czarowna finka. chodź ziom, zrobimy sobie drinka. . płatna p i z d o chcesz mu zrobić dobrze ?
niezaspokajasz jego potrzeb bo woli kobietęktórej nie kupi za PIENIĄDZE . . Z dedykacją dla kurew, które kiedyś szanowałam . . albo jeśli wolisz, możesz mnie posolić, albo wymiętolić. .
#2359 |
Przyczajenie
|
mad_woman
![]() ![]() weź głęboki oddech. przecież nic nie trwa wiecznie. będzie dobrze. z tobą, bez ciebie. żadna różnica. zatrzymam czas. dopóki nie znudzi mi się twoje spojrzenie. Edytowane przez szariap Czas edycji: 2010-09-24 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Raczkowanie
|
LadyBerry_ - jest mi bardzo miło
![]() RożowaSkeyterka - dziękuję Ci bardzo perełko, motywujesz ![]() ![]() Paralogiczna, Kamishuu - Wy wiecie <3 Mrs Unfabulous - jeszcze pytasz! Jasne, że pamiętamy! ![]() notcool - coraz bardziej się to Ciebie przekonuje malutka ![]() nieliczyłamwcalesie, agattee - ![]() Uwielbiała to uczucie gdy co wieczór letnie strumienie wody spływały po jej ciele, nagle wszystkie przykrości czy chwile zdenerwowania, mijały, jak za przyłożeniem magicznej różdżki. Czuła wówczas, że może wszystko, czuła tą niesamowitość wolność. Upajała się każdą mijającą sekundą, rozpływając się w rozkoszy chwili. Silnymi z zimna dłońmi objęła delikatnie kubek z gorącą czekoladą, który sprawił że momentalnie temperatura jej ciała wzrosła. Nie zważając na to, że parzy sobie usta wzięła łyk ciepłego, słodkiego napoju. "Panie Boże, spraw by to tak nie bolało" pomyślała, zamykając powieki. Po jej rumianym policzku zaczęła spływać maleńka łza.
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
czy kiedyś ktoś będzie się spieszył do mnie?
czy kiedykolwiek będę dla kogoś na tyle ważna? czas znaleźć już kogoś na stałe. nie szukać, ale znaleźć. każdy dzień jest niekończącą się walką ze samą sobą. ''wielka miłość zdarza się tylko raz w życiu. wszystko, co następuje potem, jest tylko szukaniem tej utraconej miłości.'' pewnego dnia opowiem Ci wszystko. każdy ten dzień bez Ciebie. opowiem Ci fakturę szarości.
#2362 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
__________________ 'You're an angel, I was told. Then You put
the arrow in my back.' Jesteś aniołem, mówiłam. A potem wbiłeś mi strzałę w plecy. 'There's a mark upon Your skin, where Your heart once used to be.' Jest blizna na Twojej skórze, tam gdzie powinno być serce. 'You're was I never had.' Byłeś kimś, kogo nigdy nie miałam.
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Raczkowanie
|
` No przecież nikt nie obiecywał nam że będzie łatwoo , gdzie ten świat co cenił serce ? lojalność ? z sentymentem ogarnąć tego nie da się już . będą Ci udowaniaać wciąż że jesteś na sprzedaż tu . ilee razy dane było słyszeć nam że wątpią w naszą wiedzę , intelekt , kryjąc prawdę ze złością . nie daj żyć emocją bo ludzie widzą zbój , zamiast pomocnej dłoni tylko dobiją znów , a idź w chu*j z taką śmiercią , ja wierzę w dzień kiedy przegrani zwyciężą , koniec przeprawy przez piekło oczy pieklą to odciśnięte piętno podróży tylko kto nam takie piekło wywróżył ? Ty mi powiedz choć raz dlaczego ludzie ludzi cenią przez strach ? uczą nas łgać , pluć , hańbić , poniżać , kraść , szczuć , walczyć , zabijać . życie zbyt szybko mija by mieć wrogów, szybciej niż targu ubija diler kałasznikowów . byle powód jest dobry do zbrodni - zwolnij ! chce wolny być zawsze , nie tylko w ironii .
# Wiem,że długie. ale warte przeczytania
![]() |
#2364 |
Rozeznanie
|
.
mam nadzieję,że ktoś jeszcze o mnie pamięta
![]() Good day my angel /dobrego dnia mój aniele/ Mam już wszystkiego dość! Pieprzona misja szukania życia W drodze myśli pełne wspomnień do ostatnich chwil... Kilka chwil chcę mieć by słuchać jak pada deszcz Na ulicy siąść, właśnie tak, tylko ja, więcej nic Jak uśmiech zamieniony w słońce Wysusza promieniem twe łzy /Myslovitz/
#2365 |
Raczkowanie
|
Lęk przed nieobecnością w Twoich myślach.
Było to takie miejsce, gdzie sprawy podwijały rękawy i zaczynały się dziać. - to miłość, miłość wielka, czy gigantyczna miłość? - jak... co przez to rozumiesz? - o miłości zapomnisz po dwóch miesiącach. o wielkiej miłości po dwóch latach. a gigantyczna miłość... - tak? - gigantyczna miłość zmienia twoje życie.. i wydaje się najzupełniej niezmieszana. to twoja łydka? a na ulicy domy stały i ludzie chodzili. idiotyczna, infantylna pupa. śmiejąc się kretynoidalnie. "-Gdy dotkniesz mojej ręki nic ci się nie stanie. -Jak to? Zupełnie nic?! -Zupełnie. Może jedynie się zakochasz. -Więc nie chcę." |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zadomowienie
|
Kochanaa sto kochanych lat <3
notcool ![]() piatek, weekendu początek. jesteś moim marzeniem. nie dam rady bez Ciebie..
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Toogether93 poprostuAsiss Paralogiczna kamisha
agatte RozowaSkeyterka patrysiowa_ ratatamm z innej bajki Nensie nieliczylamwcalesie ouu r0zunia xxgroszek07xx Mrs Unfabulous notcool _mandarynka caroline060 Wreeednia cherry pie marikab chcialam byc otojest - uwielbiam ♥♥♥ I can not walk to the ocean can not drive the streets at night I can not wake up in the morning without thinking of you. Nie mogę chodzić nad ocean Nie mogę jeździć ulicami nocą Nie mogę budzić się rano Bez myśli o Tobie. Promise only what you give. I give more than promised. Obiecuj tylko tyle, ile możesz dać. I dawaj więcej, niż obiecałeś. I like comparing my eyes to the color of autumn leaves. Lubię jak porównujesz moje oczy do barwy jesiennych liści. |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Raczkowanie
|
Jestem skarbki moje. ![]() w roztrzepanych włosach,
bez makijażu, w kolorowych trampkach szła na spotkanie z przeznaczeniem, z przeznaczeniem swojej miłości.! pamiętam wszystkie 1347 pocałunki, którymi mnie obdarowałeś, i pamiętam 24 kłamstwa, którymi mnie zawiodłeś... i wiesz nawet kolejna porcja całusów nie sprawi, że zapomnę te krzywdy.!!
![]() |
#2369 |
Rozeznanie
|
Nensie - no nie wiem czy wiem
![]() ![]() kontrastowa - i wzajemnie <3 x_truskawka_x - ależ skąd nie gniewam się ![]() Kochanaa, Mrs Unfabulous ( Ciebie nie da się zapomnieć!), kontrastowa- zgwałciłam Was ruchem " kopiuj- wklej " ![]() chcialam byc - mądrego masz kolegę ![]() Byłoby za dobrze gdyby coś się tak po prostu nie posypało. w cukier wlazły robaki, a życie nie jest już takie słodkie, jest wprost odrażające. - Prze pana mogę iść do toalety? - po co? - to są inne powody na pójście do toalety? ![]() uciekam przed rzeczywistością, tak drastycznie rozbija ludzkie marzenia... Uruchom mózg, zatrzymaj serce. nie przywiązuje się do ludzi, oni odchodzą, ranią i umierają. od niedawna mam wrażenie, że wszyscy wiedzą i dlatego tak się fałszywie uśmiechają. Poeksperymentujmy z czasem przeszłym? ' Było ' zamieńmy na ' jest '. i jak nie jedno to drugie. jak nie przyjaciele to rodzice. ' kur.. wa ' - inaczej podsumować tego się nie da. Każda kobieta chcę usłyszeć, że jest tą piękną, tym kochaniem, tym skarbem i tą co ma małą delikatną dłoń, która ogrzewa jego zmarzniętą. inaczej się nie da, albo w życiu ma się wyje**.ne, albo całe życie się płacze.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-09-24 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zadomowienie
|
Jesteś pigułką do łatwego cierpienia Jestem kotwicą na linie Zegarka, który mówi, że czas Ucieka do ciebie przygoda naszej miłości powinna się skończyć łzy są jak zmarszczki w krysztale moje serce wypełnia się samotnością w twych oczach szukam moich wspomnień Widzę marzenia obrócone w proch I nadzieje rozbite w gliniane kawałki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.