Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-15, 18:29   #2341
Anecka
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

seereniti!!! wiedzialam, ze wszystko bedzie OK! Ale faktycznie juz kluseczka z dziecka

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Ananke to się nazywa ciąża spożywcza

mój dziś wszamał całe pudełko ptasiego mleczka... ale to u niego normalka i żadne słodycze u nas nie poleżą dłużej niż 1 dzień-on ma jakiś radar i wszystko wywęszy i wchłonie
za to ja pizze mogłabym jeść i jeść...
To jak ja

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
Ja juz uciekam dzisiaj, to papapa, trzymajcie kciuki za wizytę jutrzejszą i żeby nie chciała mnie wsadzić do szpitala
Oczywiscie, ze bedziemy 3mac kciuki!

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Anecka jak zobaczyłam zdjęcie to się uśmiałam Ładne jajo

Sereneti to dobrze,że trafiłas na normalnego lekarza. Ty jesteś w 36 tc i nie masz zwapnień aja jestem w 33 i już mam zwapnienia I łozysko II na III stopień Dobrze,że przynajmniej mam lekarza, który wszystkiego pilnuje.
Hehehe teraz tez mam jajo, moze dlatego ze zbyt czesto jem jajecznice
Wlasnie pochlonelam jajecnzice z 4 jaj z dodatkiem wedliny, sera zoltego, pomidorem i cebula.. jestem napchana

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
A ja nie mam jeszcze żadnej zabawki.
Ja mam tylko swoje pluszaki ktore musze wyprac, ale chcialabym takie cos z bijacym sercem albo karuzele niestety nie kupimy, bo nie starczy nam kasy, chyba ze w przyszlym miesiacu ale watpie.

Ehhhh czuje, ze dzis sie nie wyspie, mala ciagle harcuje, stuka, puka, brzuch mi faluje dosc mocno.. masakra dawno tak nei mialam w dodatku ciagle mnie kopie z prawej strony, boli mnie juz to

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

w ogole to wzielam kapiel i wysmarowalam sie balsamem o "zapachu swiat bozego narodzenia"

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 18:29   #2342
lisek15
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Anecka to musiało by być STRUSIE

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 18:49   #2343
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
nom pudełko z nivea chusteczke jest fajne a ja nadal nie znalazłam Pampersów w plastiku, a Lewiatana u mnie już nie ma, choć kiedyś był ale zlikwidowali,a któraś z Was pisała, że tam są takie.
ja pisałam
Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Jak Ty tyle rzeczy przyniosłaś?!? podziwiam klask i:
samochodem
a potem do domu na 4 razy zanosiłam bo jeszcze zakupy spożywcze zrobiłam
Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za zainteresowanie i wsparcie
tak więc po wizycie i usg - WSZYSTKO OK!!! w ogóle lekarz jak zobaczył moją kartę ciąży że nie miałam porobionych praktycznie żadnych podstawowych badań to uznał mojego byłego gina za idiotę! tak w skrócie:
- jak to możliwe że nie miałam krzywej cukrowej skoro to badanie OBOWIĄZKOWE w ciąży!
- jak ten idiota mógł nie zrobić mi usg wczoraj na sprawdzenie tego płynu w mózgu wiedząc ze będę rodzic w Pyskowicach które nie mają specjalistycznego sprzętu do opieki nad noworodkami w razie jakichkolwiek powikłań ! w ogóle jeszcze zanim mnie zbadał to zapewnił ze jakby co on mnie przyjmie w klinice w Bytomiu i tam zrobi mi cesarkę - tam mają bardzo dobrą opiekę i sprzęt ale na szczęście podczas usg okazało się ze szczeliny mózgu nie są powiększone żadnego dodatkowego płynu nie ma i w ogóle wszystko ok. łożysko II stopnia bez zwapnień więc cukrzycy raczej nie mam bo często na tym etapie ciąży nieleczona cukrzyca powoduje zwapnienie łożyska.. mała niestety nadal wypięta tyłkiem do świata więc nie widać czy to dalej dziewczynka. waży już 3600 g więc dużo ale pewnie po tatusiu - lekarz stwierdził że do porodu może dobic do 4 kg więc w sumie dobrze że mnie tną bo wypchnięcie takiego klocka mogłoby być trudne. wszystkie przepływy w normie okazuje się że na wątrobę naciska łożysko któe jest wysoko czyli dobrze przed operacją bo łatwiej dziecko wyjmą
- ogólnie jak opisałam lajtowe podejście mojego byłego gina to ten doktor stwierdził ze to niemożliwe żeby tak traktować ciąże. I cytuję "w następnej ciąży niech pani sobie znajdzie NORMALNEGO lekarza" - to chyba podsumowuje wszystko
SUUUUUUUUUPER !!!!!!!!
wiedziałam, że wszystko będzie ok
Cytat:
Ja juz uciekam dzisiaj, to papapa, trzymajcie kciuki za wizytę jutrzejszą i żeby nie chciała mnie wsadzić do szpitala

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Wlasnie pochlonelam jajecnzice z 4 jaj z dodatkiem wedliny, sera zoltego, pomidorem i cebula.. jestem napchana

Ja mam tylko swoje pluszaki ktore musze wyprac, ale chcialabym takie cos z bijacym sercem albo karuzele niestety nie kupimy, bo nie starczy nam kasy, chyba ze w przyszlym miesiacu ale watpie.

Nie przejmuj sie, że nie masz kasy - dziecko i tak najlepiej bawi się tymi najtańszymi zabawkami a na zwykłą grzechotkę czy piłeczkę zawsze jakieś 5-10zł się znajdzie
Ja jakbym się sprężyła to może i bym wykombinowała 100zł czy 200zł na jakąś wypasioną karuzelkę czy inny bajer ale szkoda mi kasy na takie pierdoły

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Ja wypiłam mleko z miodem i czosnkiem i spadam do wyra bo czuję się jakby mnie walec przejechał

dobranoc
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 19:03   #2344
De28
Wtajemniczenie

Serenti, super ze wszystko ok

Bylam na zakupach i padam. Chyba szybciutko wyladuje w lozku.

Kto mi na farmeramie wysle skrzynke z narzedziami?

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 19:22   #2345
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Anecka to musiało by być STRUSIE
dobre

kotek81, ja bym chciala miec cos dla dziecka nowego, nie od kogos i nie narzucone przez kogos.. ale niestety moj ojciec to jest anty (mama by mi dolozyla na karuzele czy cos.. eh) a rodzina TZ.. no wiadomo, wszystko musimy miec po innym dziecku, nawet prezent pod choinke bedzie po drugim dziecku szkoda slow.

De, ja bym Tobie wyslala, ale czekam jeszcze ze 2-3 dni zeby usunac jedna osobe, no chyba ze nie masz juz miejsc w znajomych?

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

dobra klade sie, wejde pozniej jeszcze z komorki

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-10-15, 19:24   #2346
De28
Wtajemniczenie

Anecka, miejsce jeszcze mam

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 19:27   #2347
kularek
Zadomowienie

Sereniti -super, że wizyta się tak udała i okazało się, że wszystko dobrze to teraz możesz być już spokojna

Vikicullen trzymam kciuki za wizytę

Anecka dziękuję za linka

jak Wam napisze co wymyśliła moja teściowa to chyba padniecie -czegoś takiego jeszcze nie słyszałam ale zrobię to już jutro bo coś mi źle jakby na żołądku

dobranoc
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-15, 19:28   #2348
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Ja po wizycie.
No to 7,5 kg na plusie i dzisiaj zaczynamy 8. miesiąc!
Szyjka nadal krótka, ale się nie skraca. Ginka powiedziała, że moge urodzić 1-2 tygodnie przed terminem. A może uda się o czasie??
Niestety coś tam zaczyna się dziać z pęcherzem, więc muszę zakupić urosept i pobrać ze 3 dni.

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość
No to ja się chwalę domkiem małej na początku 35 tc, kombinezonami: zdjecie 2 to kombinezon zielony rozm. 68, a ten sztruksowy i granatowy to 62 ( nie wyglądają prawda?), kolejne fotki to kocyki: zielony gruby, kremowy cienki, i ten biały z misiem tez nie gruby,ale wiecie co sama bym pod takim puchem spała jest cudowny! w kolejnym poście dodam poukładane ubranka w komodzie
Sliczne zakupy. I brzusio.

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
u nas nie ma problemu z przenocowaniem, ale rzeczywiście faceci czasem nie mają wyobraźni. Np mój mąż zapraszałby non stop znajomych, rodzinę, a potem słodkie i kolacje to ja muszę głównie przygotowywać fakt faktem, że jak go poproszę to mi pomoże, ale to ja muszę wymyślić, co na kolację zrobić, co na podwieczorek itp i to mnie wkurza. Czasem sobie myślę, że jak już będę więcej zarabiać to jak będziemy robić imprezki to catering będę zamawiać
Skąd ja to znam??

Cytat:
tak więc po wizycie i usg - WSZYSTKO OK!!!
klask i: Najważniejsze, że w końcu trafiłaś do prawdziwego lekarza. Teraz możesz odetchnąć i zrelaksować się przed porodem.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 19:45   #2349
lisek15
Zakorzenienie

Mam pytanie.
Mam krem p/rozstępom i chciałam się dowiedzieć czy można go stosować więcej niż 2 razy dziennie?? Mam krem z firmy pharmaceris. Jak możecie to powiedzcie. Pojawiają mi sie chyba na brzuchu rozstępy i chce jakoś sprawić, by było ich jak najmniej

Idę się kąpać i do łóżka
Dobranoc

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 20:01   #2350
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam pytanie.
Mam krem p/rozstępom i chciałam się dowiedzieć czy można go stosować więcej niż 2 razy dziennie?? Mam krem z firmy pharmaceris. Jak możecie to powiedzcie. Pojawiają mi sie chyba na brzuchu rozstępy i chce jakoś sprawić, by było ich jak najmniej

Idę się kąpać i do łóżka
Dobranoc
ja mam pharmaceris, ale uzywam rzadko, w sumie żadne mi się nie zrobily, więc trochę olewam sprawę. Najwyżej potem będę beczec a kremy można 2 razy dziennie
Stary 2010-10-15, 20:01   #2351
_paulinka2
Wtajemniczenie

kotekk ale Michaś słodki piękne zdjęcie ! ja jak liczyłam na chrzciny sobie wstępnie osoby to tez mi tyle wyszło

mallinka
tak zachwalają tego konika? kurcze... Może bym kupiła... No ale albo owieczka albo konik

Anecka ale brzuchal świetny !!!! moja często też przyjmuję takie dziwaczne pozy modelki haha

sanderinka jak super że wszystko dobrze : przytul:

VictoriaK aaaa abo ja zrozumiałam że ona ma termin wcześniej niż Ty ! ale ze mnie głupol

nadrabiam, was dalej...

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 20:03   #2352
Weronisia
Zakorzenienie

A my tu jednak chyba przezimujemy
Zapowiadalo sie dobrze, mialam nadzieje, ze w niedziele wyjdziemy.... no ale znalezli czego by sie mozna jeszcze uczepic. Zoltaczka znowu rosnie. Tydzien temu lezal 3 dni pod lampa i mu ladnie spalo. A teraz znowu rosnie.

Od dzis nie moge karmic piersia. Nie bedzie tez dostawal mojego mleka przez butelke. Tak zadecydowal lekarz, bo maly nie umie zwalczyc zoltaczki i ciagle mu rosnie, zamiast spadac i winne prawdopodobnie jest moje mleko. Wpadl wiec na taki pomysl z mlekiem i bedziemy obserwowac. Jesli bilirubina spadnie, to wtedy bede mogla znowu karmic. A wiec teraz odciagam i od razu mroza w zamrazalniku.
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 20:10   #2353
kretencja
Zakorzenienie

Sereniti, Cudownie, kamień z serca

Weronisia, trzymaj się tam

Joanna, 8 miesiąc to już nie przelewki, nie? Nie mogę uwierzyć, że jesteśmy już tak daleko

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 20:14   #2354
_paulinka2
Wtajemniczenie

a napiszę jeszcze że byłam u gina, w sumie to nic ciekawego nie mówił oprócz tego że WSZYSTKO DOBRZE... nie kazał robić już żadnych badań posłuchał serduszka i powiedział że mała się obkręciła ! czyli już jest główką w dół !

dbam o włosy

Stary 2010-10-15, 20:15   #2355
Anecka
Zakorzenienie

De, wiec trzymaj dla mnie miejsce na farmie ;-)

Joanna, dobrze ze wizyta przebiegła ok

Paulinka, chyba faktycznie modelki rosną ale nie podoba mi sie to wypinanie tylka

Ale spac mi sie chce, ale chce mistrza kuchni obejrzec.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-10-15, 20:15   #2356
_paulinka2
Wtajemniczenie

aaaa i przytyłam już od początku 14 kg

dbam o włosy

Stary 2010-10-15, 20:17   #2357
kretencja
Zakorzenienie

Ja też zaraz chyba pójdę się myć, niewyspana jestem, a jutro od rana na SR jedziemy.

DOBRANOC!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 20:25   #2358
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cytat:

To i ja już idę spać. Mała się wierci i znowu wali nóżkami po prawo jakby chciała się obkręcić i dotknąć kręgosłupa. Czyli kolejna noc na lewym boczku.

Dobranoc.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 20:57   #2359
kootekk
Zakorzenienie

joanna, paulinka super ze wizyty udane i jest wszystko ok

weronisia biedactwo jak nie urok to sra**** mam nadzieje ze w koncu zwalczycie ta zlołtaczke i pomaszerujecie do domu, bo juz wystarczy tych wczasów trzymajcie sie tam

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-15, 21:05   #2360
mimiskierka
Raczkowanie

Cytat:
o prosze bardzo jaki łobuz!
niesamowite ! ale wiercipiętka

Cytat:
tak więc po wizycie i usg - WSZYSTKO OK!!!
super że wszystko OK!!! ja bym mu na mieście jeszcze odpowiednią opinię zrobiła...!!! i na jakimś forum lokalnym żeby żadna ciężarna nie musiała przechodzić takiego stresu.. co za konował!! jak by był zarejestrowany na necie np. na www.rankinglekarzy.pl albo www.znanylekarz.pl to też bym mu tak wysmarowała opinie

najważniejsze że jesteś teraz w dobrych rękach

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
a napiszę jeszcze że byłam u gina, w sumie to nic ciekawego nie mówił oprócz tego że WSZYSTKO DOBRZE... nie kazał robić już żadnych badań posłuchał serduszka i powiedział że mała się obkręciła ! czyli już jest główką w dół !

no i sobie poklaszczę przy okazji magiczna trzydziestka na suwaku

dobrej nocki!!

Edytowane przez mimiskierka
Czas edycji: 2010-10-15 o 21:47
mimiskierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 21:08   #2361
sereniti
Zakorzenienie

paulina ja 21 więc sama widzisz inni mają gorzej wyglądam jak maciora ale wisi mi to dziś wszystko przebiega pod znakiem zdrowej dzidzi!!!
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 21:36   #2362
_paulinka2
Wtajemniczenie

viki

Weronisia 3majcie się dzielnie

jednak nie dam rady was nadrobić a tak nie lubię nie być na bierząco ! :[
w kerfurze ta paka pampersów to chyba 132 sztuki za 82/3 zł ? nie pamiętam dokładnie i też byłam dzisiaj w smyku ale u mnie tej promocji nie było przynajmniej ja nigdzie nie widziałam... Pewnie gapa ze mnie A były takie słodkie ubranka normalnie cudne ! tylko że wszystkie prawie po 50 zł :P za to byłam w c&a i tam była promocja na wszystko 20% taniej to kupiłam kaftanik welurrkowy i półśpioszki, takie żółciutkie jak dla kurczaczka haha i zamówiłam ten kocyk co Anecka wklejała linka... zielony już mam dosyć tego różu

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

mimiskierka gratki z okazji magicznej trzydziechy a i racja co do lekarza ! sereniti powinnaś mu wystawić recenzję żeby przestrzec innych

sereniti powiem Ci tylko, że ja się czuję jak słonik, a jeszcze pewnie przytyję.... Ale masz rację że zdrowie dzidź naszych jest najważniejsze ! Ty bidulku się ostatnio tyle denerwowałaś

Anecka no właśnie, żeby te nasze modelki nie miały wszystkie w du... jak tak ją wypinają

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

ale ten konik fisher price od 6 miesiąca życia jest ?

dbam o włosy

Stary 2010-10-15, 22:29   #2363
Aliszcze
Zakorzenienie

Anecka, nie martw się, że nie stać Ciebie na jakieś wyszukane zabawki. Dziecko ich nie potrzebuje. Mój bratanek (ma 2 i pół roku) ma mnóstwo zabawek, przedszkole mógłby nimi obdarować, a najbardziej lubi się bawić kamyczkami w ogrodzie, spuszcza je po murku, bawi się w wyścigi nimi i zadowolony ja jak byłam mała to ponoć lubiłam się bawić lalkami z papieru, z papieru miały też ubranka, moja mama mówi, że całe godziny mogłam się nimi bawić. A dla niemowlaków cały świat wokół nich to wspaniała zabawa, nie potrzebują jakiś bajerów, gadających zabawek itp Poza tym czy mając tyle zabawek rozwija się potem wyobraźnia u dziecka? co ma sobie wyobrażać, jak wszystko ma na tacy podane. Także spoko wodza

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-16, 05:16   #2364
sereniti
Zakorzenienie

ello dziewczyny coś spać nie mogę kurcze dziecko chyba wyczuło że tatuś zjadł śniadanie i też chce hehe nie ma przebacz muszę coś zjeść
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 06:43   #2365
kliwia
Zakorzenienie

ja wlasnie zjadlam bulkę w lozku :d i zapijam kefirem
Mam dziś ambitny plan - uprasowac wczorajsze dzieciowepranie, i wyszorowac podlogi.
A jeszcze w miedzyczasie musze isc na rynek a po poludniu na imieniny do szwagierki. Moze dobre ciasto jakies bedzie

Weronisia Normalnie ja bym osiwiala. Ale glowa do gory W koncu wyjdziecie
kularek no to mnie zaintrygowalas ta tesciowa. Ciekawa jestem co wymyslila
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 07:18   #2366
melabn
Wtajemniczenie

Dzien Dobry
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 07:29   #2367
Patrycja_1708
Zadomowienie

Czesc dziewczynki. Ja znowu spać nie moge i już od 6 tradycyjnie pobudka. Moze uda sie po południu zdrzemnać.

Pieczenie cewki co mi doskwierało przeszło całkowicie i juz dzisiaj nic nie czuje wiec nie wiem co to było... Tak sie ciesze ze minęło.

Edytowane przez Patrycja_1708
Czas edycji: 2010-10-16 o 07:37
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 07:30   #2368
ranka
Kici kici miau miau

Doberek

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 07:33   #2369
Artystka23
Dragonfly

Sereniti to bardzo dobre wiesci niepotrzebnie Cie cham nastraszyl...ja nie wiem ile przytylam, bo wyczerpaly mi sie baterie w wadzemoze i dobrze

Paulinka to super,ze przybrala odpowiednia pozycje

Anecka to nie jajo tylko japonska gora Fuji,moja sie juz tak nie wypina tylko wpycha mi noge w prawy bok

ale jestem glodna!
Stary 2010-10-16, 07:36   #2370
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
kotek81, ja bym chciala miec cos dla dziecka nowego, nie od kogos i nie narzucone przez kogos.. ale niestety moj ojciec to jest anty (mama by mi dolozyla na karuzele czy cos.. eh) a rodzina TZ.. no wiadomo, wszystko musimy miec po innym dziecku, nawet prezent pod choinke bedzie po drugim dziecku szkoda slow.
Moja też będzie mieć większość rzeczy używanych - no bo skoro już są to szkoda mi kasy na nowe - ale z tym prezentem pod choinkę to przegięcie według mnie głupia grzechotka czy gryzak kilka zeta kosztuje to mogli by się wysilić a używane dać bez okazji
Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
Ja po wizycie.
No to 7,5 kg na plusie i dzisiaj zaczynamy 8. miesiąc!
Szyjka nadal krótka, ale się nie skraca. Ginka powiedziała, że moge urodzić 1-2 tygodnie przed terminem. A może uda się o czasie??
Niestety coś tam zaczyna się dziać z pęcherzem, więc muszę zakupić urosept i pobrać ze 3 dni.
Super, że wszystko ok
Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
A my tu jednak chyba przezimujemy
Zapowiadalo sie dobrze, mialam nadzieje, ze w niedziele wyjdziemy.... no ale znalezli czego by sie mozna jeszcze uczepic. Zoltaczka znowu rosnie. Tydzien temu lezal 3 dni pod lampa i mu ladnie spalo. A teraz znowu rosnie.

Od dzis nie moge karmic piersia. Nie bedzie tez dostawal mojego mleka przez butelke. Tak zadecydowal lekarz, bo maly nie umie zwalczyc zoltaczki i ciagle mu rosnie, zamiast spadac i winne prawdopodobnie jest moje mleko. Wpadl wiec na taki pomysl z mlekiem i bedziemy obserwowac. Jesli bilirubina spadnie, to wtedy bede mogla znowu karmic. A wiec teraz odciagam i od razu mroza w zamrazalniku.
Oj wysiedzisz ty się biedulko w tym szpitalu
Trzymam za Pascalka aby wreszcie pozbył się tej pierońskiej żółtaczki i żeby was już puścili do domku
Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
Super, że wszystko dobrze

Ja już kawkę wypiłam i myślę nad śniadankiem ale jakoś nie mam apetytu
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości