|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
![]() Ja nie wiem, jak zadbać o cerę. Pogubiłam się, nie wiem, co mi szkodzi, a co mi naprawdę pomaga. Mam tylko kolejne pryszcze, kolejne blizny. Dawniej nie zostawały żadne przebarwienia, teraz jest jakaś masakra z tym. Nie wiem co z tym zrobić. ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Dziewczyny, czy zmiana wody, którą myję twarz, na bardziej twardą, może mieć wpływ na to, że moja cera wygląda gorzej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
Caate to u mnie jest odwrotnie, mój tŻ ma b. dobre stosunki z moimi rodzicami, a jego rodzice mnie nie lubią, niby są mili i w ogóle, ale ostatnio powiedzieli bardzo nieprzyjemne rzeczy. Całe szczęście żadna rodzina to ze mną nie będzie
![]()
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zadomowienie
|
Ktoś tu mówił że ma wysyp po pokrzywie , ja ją mam w tabletkach i już prawie 3miesiące a cera się nie polepszyła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Na szczęście Tż. rodzice mnie lubią i odwrotnie. Tylko jego babcia itd. za mną nie przepadają, bo ich córka to moją kiedyś przyjaciółką była i dziwne rzeczy zaczęła na mnie gadać i podobno cieszyła się, jak byłam zagrożona w liceum, albo za pierwszym razem nie zdałam matury ustnej z ang... .
Mam do Was pytanie, czy jak piję zimną herbatę z pokrzywy to zmieniają się jej właściwości? Często zapominam, że sobie zaparzyłam stąd moje pytanie. Oczywiście zalewam ją wrzątkiem. ![]()
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ze Tz zabiera mnie na imprezy, mnie w domu nie ma to dla mamy jest wrogiem i o to ciagle sie z nia kloce. Shadii, woda ma wielki wplyw nie tylko na cere, ale tez na wlosy ![]() albo myj woda przegotowana? ja od h maluje paznokcie w jakies abstrakcje czerwono-czarno-biale i jeszcze nnie skonczylam drugiej reki a juz mi sie nie chce ![]()
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Dziękuję za wszystkie rady i uwagi na temat brwi. Tak mi się właśnie wydawało że zbyt cienkie są i staram się od jakiegoś czasu je pogrubić, może się uda ![]() witam wszystkie nowe panie ![]() caate a masz jakieś foto bez grzywki dla porównania?? angelwithoutsoul no to czekam na fotki po zabiegu ![]() ![]() _Alessandra mi mama powiedziała wczoraj że też już pomnłu myśli o gwiazdce i żebym sobie coś wybrała za 100 ![]() ![]() judus bardzo dziękuję za komplement odnośnie ząbków ![]() zielone_oko jestem z tobą ![]() ![]() Kitka ![]() no też mi się ten avek spodobał ![]() ![]() ![]() klub nadrobię jutro ![]() miała któraś z was podkład mineralny z avonu??
#2349 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez miałam problem z wizażem. a napisałam piekny post
buahhot no mam problem z tym kolorkiem, ale nie wiem już jaki wybrać, i nie wiem w jakim kolorku mi nalepiej .. I pozostaje mi chyba znalezenie jakiejś dobrej blond farby która nie zniszczy eszcze barzie włosów( palet odstawiam juz na zawsze, słyszałam ze po nie włosy się niszczą, to pewnie dlatego mi się włosy wyktuszyły), albo kupić brąz farbe i ją położyć.. eh ja po SPA - pożadny demakijaż z moim ulubionym mleczkiem z celi -kąpiel relaksująca - masaż syrenką - balsam nawilżająco-ujędrniająco na całe cialo - tonikowanie buzi -krem odżywczy z avonu - krem na dłonie -pomadka nawilżająca na usta i muszę też ściąć włoski i nie wiem jak, chcem tak fajnie się sciąc najlepiej tak nad ramiona bo mam straszne końcówki.. Wogule moje włosy to nie włosy i nalepiej jak bym się na łyso obcieła ![]() - dołują mnie one ![]() Snow a może Ty byś mi poradziła jaką farbkę wybrać o włosów blond nie niszcząca włosów, ![]() ok nie marudzę więcej, życzę wszystkim dobrej nocy ![]()
![]() Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2010-11-08 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
loluska, wlasnie nie mam
![]() jedynie taki, gdzie mialam taka dluzsza grzywke i przedzialek nie tak gleboki skonczylam malowac pazurki 1,5h ![]() ![]()
#2351 |
Zakorzenienie
|
Loluska
![]() Ja właśnie rozmawiałam z tŻ na skype i jest strasznie ciężko u niego.. ![]() Wiem wiem że jakoś zleci, tylko potem znowu czeka mnie jeszcze jedna taka rozłąka.. Ale przynajmniej będę go mieć przez 2 tyg na święta to już coś. U mnie dzisiaj tak: -syrenka -depilacja -balsam antycell -maslo kakaowe -pumeksowanie stóp -krem na stópki -krem do rąk -wazelina na usta -brevoxyl -duża warstwa kremu babydream na 2h bo coś mi się skóra przesuszyła
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie sobie siedzę i trę sobie ten jęczmień przeklęty złotem i piję multiwitaminę. I zrobiłam sobie tę emulsję, tylko, że okazało się, że nie mam płynnego miodu, tylko ten "twardy" no wiecie o co chodzi
![]() ![]() ![]() Ponadrabiam Was jutro, bo teraz lecę do łóżeczka - Tż ma za chwilę dzwonić ![]() ![]() Dobranoc Kochane ! ![]() ![]()
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2354 |
Raczkowanie
|
caate ale masz potężne oczyska
![]()
Kim do cholery jesteśmy, żeby rościć sobie prawo do oceniania innych? Nawet jeśli wiodą najnudniejszy żywot na tym padole i piją wino z dolnej półki, mogą przecież uważać, że ich życie jest najlepsze na świecie. Venila Kostis |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
i przez to giga cienie pod oczami
![]() jutro przed fryzjerem do was wpadne, moze ktoras wypowie sie na temat pomyslu likwidacji grzywki ![]() dobranoc ![]()
#2356 |
Zakorzenienie
|
Ramoncia napisalam Ci wczoraj, moze zastanowilabys sie nad natural&easy 532? On by Ci troszke przyciemnil a same farbki n&e sa delikatniejsze.
![]() Dziewczynki ja lece spac, dzis tylko podstawa u mnie byla + umylam dzis znowu wloski bo jakies takie nijakie byly. Dobranoc ![]()
#2357 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
woooooooooooooooooooooooo oow... Ty modelką albo jakąś miss powinnaś być...
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Kim do cholery jesteśmy, żeby rościć sobie prawo do oceniania innych? Nawet jeśli wiodą najnudniejszy żywot na tym padole i piją wino z dolnej półki, mogą przecież uważać, że ich życie jest najlepsze na świecie. Venila Kostis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie dotyczące masażu syrenką. Otóż pod wływem wizazu kupiłam sobie dziś ją i strasznie boli taki masaż... Wy też tak macie, czy to ja jestem jakaś wrażliwa na ból, a może z czasem przyzwyczaiłyście się do tego, jak to jest u Was?
caate masz piękny kształt brwi sama robisz sobie henne, czy u kosmetyczki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Zadomowienie
|
mnie ta syrenka również boli
![]()
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() caate dziewczyny mają racje powinnaś iść na modelkę, albo miss. Tak szczerze to w pierwszej chwili myślałam, że wstawiłaś zdjęcia z internetu do motywacji, a jak bliżej się przyjrzałam i powiększyłam to patrzę, a to ty. ![]() Moim zdaniem bardzo ładnie Ci w takiej grzywce, jaką masz na zdjęciach i ja bym jej nie zmieniała.
![]() |
#2362 | ||||||
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Weszłam wczoraj i ponadrabiałam was, ale w końcu nikomu nie odpisałam, bo zaczął mnie strasznie żołądek boleć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() caate Ależ Ty piękna jesteś ![]() Cytat:
Mam nadzieje, że przejdzie, bo codziennie od tygodnia mam dzień paszteta, z tego powodu ![]() Najgorsze jest to, że postanowiłam tych prycholi nie wyciskać, żeby nie pogorszyć sprawy, więc wczoraj posmarowałam je pastą cynkową... I wiecie co? Same się powyciskały ![]() ![]() ![]() W dodatku miałam wczoraj dzwonić do fryzjera i do tej babki z tego zabiegu, żeby się umówić na wizytę. Kij z tym, że fryzjerka nie odbierała... Nie wiem czemu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no probowalam byc fotomodelka ale cos mi nie wyszlo i jakos to zaniklo, bo nie mam juz sesji ![]() Cytat:
![]() tak sama reguluje brwi i je hennuje, pare razy w zyciu bylam u kosmetyczki ale wole sama to robic. Na mnie syrenka tez tak dzialala, ale przyzwyczyilam sie, tylko ze ja zawsze stosuje kiedy biore ciepla kapiel i nie odrazu jak wejde do wanny, tylko pod koniec kapieli, wtedy moja skora duzo lepiej ja znosi i nic mnie nie boli ![]() Cytat:
![]() to zostane przy takiej plytszej grzywce ![]() Cytat:
![]() a ja bym powiedziala TZtowi wprost, ze jak tak teraz mowi, to mnie poniza, bo wychodzi na to ze teraz jest dla mnie z litosci i jest pewny siebie z powodu moich kompleksow(cieszy sie ze je masz ![]() ![]() idz tam i badz szczesliwa, dumna ze swojego wygladu. Przeciez to nie jest stale... JAk Cie zobaczy to mu przejdzie ![]() u mnie tak samo TZ reagowal na zelowane naturalnych paznokci, ze to sa tipsy a on nie chce miec sztucznej dziewczyny. Zazelowala bez jego wiedzy, pytam sie cyz ladne, on ze piekne takie twarde i coraz dluzsze masz idealne do drapania ![]() i co, jakbym go nie uswiadomila ze to jest zel t by nie wiedzial. Wytlumaczylam roznice miedzy sztucznym paznokciem-tipsem, a pokryciem naturalnej plytki-zelem i teraz sam chetnie daje mi kase na ten zabieg zebym miala dlugie pazurki ![]() To samo z wlosami, zrobilam dekoloryzacje, bo znudzil mi sie czarny, a tyle mi mowil jak to w czarnym sexy wygladam i ze mu sie podobam, przyjechalam w brazie i nie farbuje od roku, teraz jak chce zafarbowac sie na czekoladke, on mi wrecz pokazuje moje zdjecia i mowi jaki tu mam piekny kolor, ze on sie cieszy ze ma naturalna dziewczyne i tez mi zabrania farbowac. Co mi na reke, bo nie wydaje kasy na fryzjera i farby. I co? wychodzi na to, ze jak facet dopiero nie zobacyz to nie zrozumie, ze robisz dla siebie lepiej i wbrew pozorom i jemu sie bardziej podobasz ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- jade do fryzjera, pozniej TZ, Zuzia, wiec wieczorem zdam relacje. Milego dnia ![]()
![]() |
#2364 |
Raczkowanie
|
caate On mi cały czas powtarza, że nie lubi jak ładnie się ubieram, maluje się, zrobie ładną fryzurę, bo twiedzi, że prowokuje facetów
![]() Wczoraj w złości mi powiedział, że nie bd mnie chciał, jak bd chodzić w ponad 10 cm szpilach, wieeelkich dekoltach i spódniczkach (bo jeśli chodzi o spódniczki, to mi zabrania je nosić). Ja mu wtedy powiedziałam, że w butach na obcasie już zawsze bd chodzić , bo je uwielbiam, dekoltów wielkich nie noszę, bo mnie to (już ![]() Dla mnie to, tak jak napisałaś, jest to spełnienie marzeń, on tego nie rozumie, bo dla niego spełnieniem marzeń jestem ja. No, ale przecież nie powiedziałam, że on nim nie jest ![]() ![]()
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-11-09 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zrobię sobie chyba dzisiaj maseczkę z zielonej herbaty na rozszerzone pory-zobaczymy jakie będą efekty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co to znaczy, że TŻ nie pozwala Ci chodzić na obcasach czy ubierać się tak jak chcesz? Ja na pewno nie przyzwoliłabym na takie zachowanie, bo potem będzie coraz gorzej. To, że nie podoba mu się to, że lubisz ładnie się ubrać, bo dzięki temu możesz się komuś spodobać niestety świadczy o kompleksach TŻ z którymi on sam musi sobie poradzić i na pewno nie przez to, że Ty się mu podporządkujesz i będziesz robiła wszystko tak jak on chciał, bo to droga donikąd. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak woda ma wplyw na cere ![]() ![]() co do wody moze kup w krk butle 5 litrowa, wysraczy ci na dluzej, albo kup sobie czajnik z filtrem do wody ![]()
![]() |
#2367 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I cześć wszystkim ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Niedawno wróciłam z weekendowania ![]() ![]() Alessandra przyjęłam zapro - ale jesteś zgrabna i masz super kolor włosów ![]() Co do kropel to nie masz co się przejmować, ja też mam wadę wzroku (chyba jako jedyna tutaj noszę okulary na co dzień ![]() Kupiłam dziś hennę brązową i zrobię pierwszy raz brwi ![]() ![]() Idę nadrabiać ![]()
#2369 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny czy olejek rycynowy zmyję babydreamem??
#2370 |
Zakorzenienie
|
Raczej nie. Ja kiedyś zmywałam i musiałam jeszcze raz myć.
![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- angelwithoutsoul też bym nie pozwoliła na takie traktowanie Tż. Tak, jak by on Tobie nie ufał. Mój jest szczęśliwy, jak ubiorę się w miniówkę, czy tunikę. Co prawda marudzi, jak się jeszcze mamy ze znajomymi spotkać, ale tak to jest w porządku. On powinien akceptować Ciebie taką jaką jesteś. Ja bym mu powiedziałam, że przez takiego jego zachowanie to nas oddala. Mam nadzieje, że Wam się ułoży. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.