Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-09, 20:46   #2341
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

bardzo zgrabny brzuszek

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 20:48   #2342
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Zgadzam się, zgrabne gniazdko

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 20:56   #2343
aguchaw1
Raczkowanie

Fajnie, że się podoba ale ja już bym chciała mieć chociaż taki jak Twój Montii - również zgrabny ale większy i bardziej widoczny ciąża sprawia, że jestem bardzo niecierpliwa a tż się smieje ze wszystko w swoim czasie i ze naprawde już "widać"
aguchaw1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 21:01   #2344
Montii
Zakorzenienie

a u Ciebie 16 tc?
u mnie zdjęcie z 23 było także masz czas na brzusio ciesz się maleńkim

[LEFT]
Stary 2010-11-09, 21:04   #2345
aguchaw1
Raczkowanie

Tak Monti wczoraj zaczełam 16 czasami czuje jakieś takie smyrania w brzuchu - wsłuchuje się w ten ogranizm z nadzieją, że to już TO, ale sama nie wiem.. Chyba muszę jeszcze troche poczekać..
blackrose4u czekamy na przepis na sernik
Stary 2010-11-09, 21:21   #2346
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Mamuśki mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie czasem wchodzę na wizaż, ale podczytuję trochę i już nie mam sił na pisanie, tyle tego... Teraz postaram się wrócić do normalności już właściwie po przeprowadzce, trochę formalności już za nami, więc czas na forum pozdrawiam wszystkie nowe twarze i gratuluję mamuśkom, które poznały płeć swoich maluszków !
pewnie, że pamietamy szczęśliwa mężatko

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
-na piątym brzusio z dzisiaj rano czyli 24 tydzień
śliczne ubranka i brzusio też

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
ja się chwale swoimi nabytkami :P i swoim kotem który ostatnio uwielbia się przytulać do mojego brzucha bodziaki kosztowały 6 zł a kombinezon 5 na allegro
no super, a ten kociak niesamowity

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
montii jesteś niemożliwa

Cytat:
Napisane przez aguchaw1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny piękne te Wasze brzuszki Wanilia83 - super zgrabniutki Ja wklejam swój brzuszek - zaczełam 16 tydzien, ale wydaje mi się że na żywo jest trochę większy..
super brzuszek

Ja mam problem - kupilam sobie telefon z takich lepszych droższych i chyba jest dla mnie za bardzo gadżeciarski, ma wszystkie jakieś takie internetowe i w ogóle. No i do jutra mam czas na odstąpienie od umowy i nie wiem co zrobić, bo siedzę caly wieczór i szukam co bym mogła sobie w zamian wziąć i aż mi się płakać chce, ale to może hormony

idę chyba sie położyc, jak jutro internet w pracy będzie działał, to się odezwę, a jak nie to dopiero wieczorkiem
papapapapa
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 22:26   #2347
marsylia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SammaMia Pokaż wiadomość
Ja tez jeszcze nic nie mam dla Maluszka i tez chce kupowac po nowym roku, ale ciezko wytrzymac jak sie tu takie cudne rzeczy widzi

a ja sie chyba do Lidla przejde - pogoda faktycznie cudna

Wspolczuje Ci kochana tych atakow paniki - mysle, ze wiele mamus ma takie momenty, zwlaszcza jesli tak jak Ty tak dlugo sie o dzidzie staraly, a do tego jakies problemy w ciazy byly ale postaraj sie myslec pozytywnie - tak jak dziewczyny pisaly dzidzi tez zrobi sie lepiej i moze zacznie w koncu porzadnie kopac Sama niecierpliwie na to czekam - dzis zaczelismy 17ty tdzien

Sammamia trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
Moj maluch jednak ciagle trzyma sie terminu 26.04 co sie zmieni to ciagle do niego wraca, wiec juz niech mu bedzie - mimo ze mama przeciez lepiej wie kiedy plodzila a bynajmniej tak mi sie wydawalo.
W lidlu jest fajny dzem truskawkowy moj ulubiony w takim szesciennym sloiczku chyba.
Ja myslalam ze wytrzymam z ubrankami do nowego roku, ale chyba nie dam rady, tak mnie juz kusi

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
no właśnie nie mam jakoś smaka na słodycze,

to raczej jest na zasadzie, że jak mam coś słodkiego w domu, to wtedy jem,
w sumie bez większego entuzjazmu,
więc bez sensu
na zasadzie odkurzacza
Ja tez nie mam - jak sa zjem, jak nie ma to mnie nie kusi, a czesto i w domu lezy a ja nietkne. raczej chce cos ale nie wiem co

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj wreszcie wybrałam się do lumpka bo stwierdziłam, że nie zdołam kupić wszystkich nowych ubranek dla maluszka bo strasznie dużo kasy na to idzie. Jestem bardzo miło zaskoczona bo wybrałam kilka naprawdę fajnych ciuszków i to za grosze.
-na pierwszym zdjęciu spodnie H&M za 7zł i bluza za 8zł
-na drugim spodenki za 4zł i spodenki za 5zł
-na trzecim body za 4zł i body za 6zł
-na czwartym pajacyk za 6zł i kaftanik za 4zł
-na piątym brzusio z dzisiaj rano czyli 24 tydzień
sliczne ciuszki

i wszystkie dziewczyny macie piekne brzucholki

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
Ja mam problem - kupilam sobie telefon z takich lepszych droższych i chyba jest dla mnie za bardzo gadżeciarski, ma wszystkie jakieś takie internetowe i w ogóle. No i do jutra mam czas na odstąpienie od umowy i nie wiem co zrobić, bo siedzę caly wieczór i szukam co bym mogła sobie w zamian wziąć i aż mi się płakać chce, ale to może hormony

idę chyba sie położyc, jak jutro internet w pracy będzie działał, to się odezwę, a jak nie to dopiero wieczorkiem
papapapapa
ja dostalam w pracy nowy i tylko mnie denerwuje. za to kocham juz swoj prywatny od 3 - 4 lat, mam nokie z takiej serii designerskiiej 72ilestam.. nie chce mi sie prawdzac ale jestem bardzo zadowolona z niego.

Ogolnie po wczorajszym usg czuje niedosyt, tez tak macie? ze nie widzialam profilu ze za malo..
zalaczam Wam zdjecie jak latwe moze byc rozpoznanie plci i racke Franka

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 22:42   #2348
Montii
Zakorzenienie

oł jee ale siusiak

[LEFT]
Stary 2010-11-09, 22:49   #2349
aguchaw1
Raczkowanie

Marsylia noo nie ma wątpliwości co do płci super !!Wystawił się pięknie!!) Też bym chciała aby na następnym USG dzidziuś zrobił nam taką miłą niespodzianke i ujawnił co tam ukrywa:PP
Stary 2010-11-09, 23:04   #2350
Szara Myszka
Raczkowanie

Jeden dzień mnie nie było na forum i już tyle do nadrabiania.

Byłam dzisiaj w szpitalu, żeby obejrzeć sobie sale porodowe, popytać o szczegóły, szkołę rodzenia, itp. Niestety już na drzwiach przywitała nas wielka kartka, że oddział jest przepełniony i wstrzymane są wszystkie przyjęcia ciężarnych. Oczywiście o zwiedzaniu nie było mowy, ale Pani zaprosiła nas w weekend. Musze przyznać, że troszkę się zestresowałam. Martwię się co będzie jeśli w marcu też zdarzy się podobna sytuacja i nas odeślą do innego szpitala

A tak z innej beczki...
Nie wiem czy to wina ciąży, hormonów czy czegoś tam jeszcze, ale robię się niebezpieczna dla otoczenia i siebie samej. Chciałam zrobić obiad, postawiłam patelnię z olejem na gazie i całkowicie o tym zapomniałam. Prawie puściłabym dom z dymem, gdyby nie TŻ, który zapytał co tak spalenizną śmierdzi. Jak to dobrze mieć męża strażaka, bo przynajmniej szybko opanował sytuację. Potem poszliśmy na zakupy, no i po powrocie całą zawartość toreb wypakowałam do zamrażalnika. A dopełnieniem tego całego dzisiejszego mojego pokręconego zachowania, było zrobienie sobie krzywdy przy zdejmowaniu spodni.
Tak zamaszyście je ściągałam, że z całej siły przywaliłam dłonią w rant szafy. Ręka spuchła, boli jak cholera i tak siedzę jak ta ostatnia pierdoła z okładem z lodu.

Żeby nie było tak tragikomicznie - to na pocieszenie dodam, że udało nam się napaść dzisiaj ciucholand i nabyliśmy sporą część wyprawki dla naszej Córeczki. W zasadzie wszystko co jest na fotkach kupione w ciucholandzie, z wyjątkiem kilku sztuk body (które dopadliśmy na promocji w carrefourze).

Zapraszam na mojego bloga:
www.szafadorci.blogspot.com
Szara Myszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 23:06   #2351
Szara Myszka
Raczkowanie

I jeszcze dwie fotki.

Pozdrawiamy Was wszystkie cieplutko!!!

Zapraszam na mojego bloga:
www.szafadorci.blogspot.com
Szara Myszka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 23:12   #2352
Montii
Zakorzenienie

Szara myszko Ty się nie przejmuj mi też ciąża na mózg padła, solę herbatę zamiast oleju leję wode na patelnie, oliwka na włosy zamiast szamponu.. nie wiem gdzie ja mam łeb. wszystko mi również z rąk leci.

ciuszki śliczne i dodatki bomba

[LEFT]
Stary 2010-11-09, 23:15   #2353
aguchaw1
Raczkowanie

Myszka ciuszki piękne!! ja jakoś nie mam szczęścia do tych ciucholandów, byłam kilka razy ale nigdy nie moge trafić na coś co by mi się podobało, za to na allegro nadrabiam )

Odnośnie twoich dzisiejszych "wypadków" to ja też zauważyłam, że przez ciąże zrobiłam się bardzo roztargniona i jakaś taka zamotana.. ostatnio np włączyłam pranie w pralce ale zapomniałam podpiąć węża z wodą, zorientowałam się po 5 minutach i biegiem do łazienki :PP Dobrze ze pralka sie nie spaliła heh.. ale to już własnie chyba wina tych hormonów, one powodują, że dzieje się z nami coś, co może być niezbyt ciekawe w skutkach ale nie ma się co przejmować
Stary 2010-11-09, 23:31   #2354
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Ooo widzę że mamuśki same pyszności zajadają

Ja właśnie zjadłam cały talerz racuchów, mmm...pyszne było

Odnośnie wagi to ja mam 1 kg na plusie, ale to pewnie dlatego że od początku nie miałam zbytnio apetytu odrzuciło mnie od słodyczy, ale teraz już mi wraca pomału smak, więc pewnie prędko nadrobię kilogramy

Joker
mam pytanie odnośnie wózka, bo widzę że jesteś bardzo zorientowana w tej kwestii, możesz mi powiedzieć jaką wysokość ma ten wózek który wybrałaś? i w ogóle jaka jest najlepsza wysokość? Bo my z mężem też jesteśmy dość wysocy, a ja się mało orientuje w tych wszystkich wymiarach. Wózek który nam się podoba ma 115 cm wysokości, czy to będzie ok? My mamy po 175 cm.
Rozumiem, ze 115 w najwyzszym punkcie czyli w daszku. Powiem Ci szczerze, ze na cm nie zwracalam uwagi tylko chodzilo mi, zeby gondola nie siegala mi do kolan Natomiast 115cm to raczej ten z wyzszych, wiec spokojnie Wam wystarczy. Zreszta Warrior ma zdaje sie tyle i dla mnie jest spoko

Cytat:
Napisane przez Szara Myszka Pokaż wiadomość
Jeden dzień mnie nie było na forum i już tyle do nadrabiania.

Byłam dzisiaj w szpitalu, żeby obejrzeć sobie sale porodowe, popytać o szczegóły, szkołę rodzenia, itp. Niestety już na drzwiach przywitała nas wielka kartka, że oddział jest przepełniony i wstrzymane są wszystkie przyjęcia ciężarnych. Oczywiście o zwiedzaniu nie było mowy, ale Pani zaprosiła nas w weekend. Musze przyznać, że troszkę się zestresowałam. Martwię się co będzie jeśli w marcu też zdarzy się podobna sytuacja i nas odeślą do innego szpitala

A tak z innej beczki...
Nie wiem czy to wina ciąży, hormonów czy czegoś tam jeszcze, ale robię się niebezpieczna dla otoczenia i siebie samej. Chciałam zrobić obiad, postawiłam patelnię z olejem na gazie i całkowicie o tym zapomniałam. Prawie puściłabym dom z dymem, gdyby nie TŻ, który zapytał co tak spalenizną śmierdzi. Jak to dobrze mieć męża strażaka, bo przynajmniej szybko opanował sytuację. Potem poszliśmy na zakupy, no i po powrocie całą zawartość toreb wypakowałam do zamrażalnika. A dopełnieniem tego całego dzisiejszego mojego pokręconego zachowania, było zrobienie sobie krzywdy przy zdejmowaniu spodni.
Tak zamaszyście je ściągałam, że z całej siły przywaliłam dłonią w rant szafy. Ręka spuchła, boli jak cholera i tak siedzę jak ta ostatnia pierdoła z okładem z lodu.

Żeby nie było tak tragikomicznie - to na pocieszenie dodam, że udało nam się napaść dzisiaj ciucholand i nabyliśmy sporą część wyprawki dla naszej Córeczki. W zasadzie wszystko co jest na fotkach kupione w ciucholandzie, z wyjątkiem kilku sztuk body (które dopadliśmy na promocji w carrefourze).
Dzis mialam dokladnie to samo. Wszystko z rak lecialo, prawie potluklam deske szklana do krojenia, uderzylam we wszystko co mi na drodze stanelo i malo sie nie wywalilam

Bylam 3h na spacerze i drobnych zakupach. Kupilam pierwsze pampki i economy pack chusteczek nawilzanych. Kurde drogie te rzeczy jak cholera. Ze soacerem troche przesadzilam, bo pozniej lezalam caly wieczor tak mnie brzuch bolal i macica ciagnela. Na dodatek mala cholera siadla mi znowu na jakis nerw i tak mnie klulo w lewym posladku, ze chodzic prawie nie moglam. Jutro wozek w piatek lumpek, a po drodze alle i przewijaki sraki
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 07:50   #2355
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
ja dostalam w pracy nowy i tylko mnie denerwuje. za to kocham juz swoj prywatny od 3 - 4 lat, mam nokie z takiej serii designerskiiej 72ilestam.. nie chce mi sie prawdzac ale jestem bardzo zadowolona z niego.
no właśnie ja też się przyzwyczaiłam do swojego starego i może dlatego mnie denerwuje ten nowy, ehh dalej nie wiem co zrobić

Chłopak jak sie patrzy, zdjęcie super, mam nadzieję, że jak pójdę na połówkowe, to też tak ładnie się wystawi

Cytat:
A tak z innej beczki...
Nie martw się Kochana ja też tak mam ciągle mi coś z rąk leci
Stary 2010-11-10, 07:50   #2356
diatoma
Zadomowienie

witam,
na szczęście kolka mi przeszła-nikomu tego nie życzę.
kupujecie piękne ubranka, ja postanowiłam się wstrzymać do połówkoego, mimo że na 90 % znam płeć mojej dzidzi. przez to że mam mały brzuszek, chociaż dopiero to 19 /20 tydzień , wygląda jak brzuszek Wanilii, pocieszyło mnie to zdjęcie, bo myślałam że tylko ja mam taki, dzidzia się rusza raz mniej raz bardziej. przytyłam ok. 2 kg.
a co do smaków nie moge tak mieszać ja Wy bo jest mi strasznie niedobrze. i dlatego jem umiarkowanie i w ilości i w smakach.żeby nie cierpieć.
pewnie mnie nie będzie kilka dni bo wyjeżdzamy w mini podróż poślubną do krynicy, czeka nas 400km drogi. no ale odpoczynek należy się każdemu.

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 08:14   #2357
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
kochane jesteście
to teraz jeszcze wklejam kombinezon który zakupił mój mąż będę miała ślicznego małego misia
słodki kombinezonik
Monti ja tez byłam szczupła przed ciążą.(choc i tak troszke przed zajscie w ciąze przytyłam) a dziś weszłam na wage i już 7 kg mi przybyło, bosheee w tym tempie ciekawe do ilu dojde....
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 08:17   #2358
Montii
Zakorzenienie

iweczka ja wiem,że w dużej mierze mój tryb życia zawdzięczał mi figurę, codziennie 30 km na rowerku, masaże, waku weell czy jak to się pisze sauna i długie spacery a teraz...NIC bo spacerze już sapie i mam dość... także wiem,że wrócę do tego w marcu i nie martwie się, nie mogę

[LEFT]
Stary 2010-11-10, 08:22   #2359
Olusiaa_
Zakorzenienie

Dziewczyny, a ruchy maleństw to czujecie bardziej w podbrzuszu czy raczej bliżej pępka?
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-10, 08:28   #2360
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
nika a nie masz czasem wzdęć? a może jelita Cię bolą i to zaparcia?

Mama mi mówi ,że karmienie piersią to najlepsza liposukcja , długie spacery i zabieganie przy dziecku = szybki powrót do formy, mam nadzieję,że tak będzie
ja rownież
Stary 2010-11-10, 08:35   #2361
iizabelaa
Zakorzenienie

Hej dziewczyny,

musze Wam się wyżalić,

wczoraj pierwsza dziewczyna z rodziny tż się rozpakowała
I wszystko poszło dobrze, tzn. ona i maluszek dobrze sie czują, a świeżo upieczony tatuś dzielnie ja wspierał podczas porodu.

A ja nie wiem dlaczego nie zareagowałam radością, tzn. na początku się bardzo ucieszyłam.
A potem dopadła mnie straszna depresja,
przepłakałam pół nocy nie wiem dlaczego

Bylismy póżnym wieczorem na godzinke odwiedzic młodego tatę to miałam nieciekawy humor, nie miałam ochoty na nic,

i jeszcze dostało się tż-owi za to że za mało wypytał się brata o poród i wogóle

Nie wiem co się ze mną dzieje ...

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ruchy maleństw to czujecie bardziej w podbrzuszu czy raczej bliżej pępka?

u mnie bardzo nisko w podbrzuszu, ostatnio chyba poczułam bliżej pępka
Stary 2010-11-10, 08:37   #2362
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Szara myszko Ty się nie przejmuj mi też ciąża na mózg padła, solę herbatę zamiast oleju leję wode na patelnie, oliwka na włosy zamiast szamponu.. nie wiem gdzie ja mam łeb. wszystko mi również z rąk leci.

ciuszki śliczne i dodatki bomba
szara myszka - z tą zamrażarka mnie rozwaliłas
mi tez wszystko z rąk leci......ciągle coś tłuke, jak tak dalej pójdzie zostaniemy bez talerzy...:brzyd al:
Stary 2010-11-10, 08:41   #2363
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
espumisan jest bezpieczny w ciąży , mi przynosi ulgę, czasem aż mi brzuchol rozsadzało !

http://allegro.pl/mini-mode-cudny-mi...303599653.html
kupiłam, należą mi się baty

a ja nie uważam że należą ci się baty

misiowy kombinezon to wg mnie niezbędnik,
a ty jeszcze w takiej atrakcyjnej cenie kupiłaś

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Bylam 3h na spacerze i drobnych zakupach. Kupilam pierwsze pampki i economy pack chusteczek nawilzanych. Kurde drogie te rzeczy jak cholera. Ze soacerem troche przesadzilam, bo pozniej lezalam caly wieczor tak mnie brzuch bolal i macica ciagnela. Na dodatek mala cholera siadla mi znowu na jakis nerw i tak mnie klulo w lewym posladku, ze chodzic prawie nie moglam. Jutro wozek w piatek lumpek, a po drodze alle i przewijaki sraki

a ty już nawet takie zakupy robisz

W Lidlu jest teraz promocja na chusteczki nawilżane Pampers, 21zł za 4 opakowania.
Moja sis twierdzi, że te pampersowe są najlepsze.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-10, 08:47   #2364
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
witam,
na szczęście kolka mi przeszła-nikomu tego nie życzę.
kupujecie piękne ubranka, ja postanowiłam się wstrzymać do połówkoego, mimo że na 90 % znam płeć mojej dzidzi. przez to że mam mały brzuszek, chociaż dopiero to 19 /20 tydzień , wygląda jak brzuszek Wanilii, pocieszyło mnie to zdjęcie, bo myślałam że tylko ja mam taki, dzidzia się rusza raz mniej raz bardziej. przytyłam ok. 2 kg.
a co do smaków nie moge tak mieszać ja Wy bo jest mi strasznie niedobrze. i dlatego jem umiarkowanie i w ilości i w smakach.żeby nie cierpieć.
pewnie mnie nie będzie kilka dni bo wyjeżdzamy w mini podróż poślubną do krynicy, czeka nas 400km drogi. no ale odpoczynek należy się każdemu.
no to miłej podróży

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
ja czuje bardziej w podbrzuszu

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny,

musze Wam się wyżalić,

wczoraj pierwsza dziewczyna z rodziny tż się rozpakowała
I wszystko poszło dobrze, tzn. ona i maluszek dobrze sie czują, a świeżo upieczony tatuś dzielnie ja wspierał podczas porodu.

A ja nie wiem dlaczego nie zareagowałam radością, tzn. na początku się bardzo ucieszyłam.
A potem dopadła mnie straszna depresja,
przepłakałam pół nocy nie wiem dlaczego

Bylismy póżnym wieczorem na godzinke odwiedzic młodego tatę to miałam nieciekawy humor, nie miałam ochoty na nic,

i jeszcze dostało się tż-owi za to że za mało wypytał się brata o poród i wogóle

Nie wiem co się ze mną dzieje ...
nie martw się, tak to chyba z nami już jest, bo ja wczoraj wyłam z powodu głupiego telefonu, a dzisiaj, że taka stara jestem
Stary 2010-11-10, 08:53   #2365
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość

Ogolnie po wczorajszym usg czuje niedosyt, tez tak macie? ze nie widzialam profilu ze za malo..
zalaczam Wam zdjecie jak latwe moze byc rozpoznanie plci i racke Franka
gratulację śliczne zdjęcia nie da się pomylić-chłopak

Cytat:
Ciszki piękne mam nadzieję że z ręką już ok ? ja też mam troszkę obawy a co jeśli szpital do którego się wybieram będzie przepełniony co wtedy zrobię...

a ja już jakiś czas temu wstałam . wczoraj mnie kręgosłup bolał ... dobrze że jutro święto przynajmniej mój TŻ będzie w domku zamiast w pracy

a dziś zaczynam 18 tc
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 09:02   #2366
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
espumisan jest bezpieczny w ciąży , mi przynosi ulgę, czasem aż mi brzuchol rozsadzało !

http://allegro.pl/mini-mode-cudny-mi...303599653.html
kupiłam, należą mi się baty
sama chciałaś

widzę że nie tylko ja będę miała małego niedźwiadka

ciuszki będziesz musiała zmieniać co godzinę żeby Fabian miał wszystko założone chociaż raz

i co zjadłaś te czitosy ??

n.ik.a niestety mi się nie przytrafił polip i chyba nie znam osoby która miałaby polipa

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
super kombinezon
dzięki

aguchaw1 dzięki mi też się wydaję że na żywo mam większy, śliczny masz brzuszek no i zgrabniutki

ego_ego

marsylia nie da się pomylić z dziewczynką

szara myszka super ciuszki no i nie przejmuj się roztargnieniem, też tak mam

diatoma ja też czasami mam wrażenie że brzuch za mały ale jak lekarz nic nie mówi to się nie przejmuje w końcu już 5 + więc może mi się po prostu równo odkłada

olusiaa ja ruchy małej czuje tylko po lewej stronie i czasami po środku nigdy nie czułam po prawej stronie czasami są w podbrzuszu czasami obok pępka

Iza nie przejmuj się to tylko hormony
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 09:22   #2367
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
widzę że nie tylko ja będę miała małego niedźwiadka

Iza nie przejmuj się to tylko hormony

ja zakochałam się w niedźwiadku, i kupie takiego malutkiego i będę się modlić, żeby było jeszcze trochę zimno jak Mała się urodzi

dziękuję chyba przede mną ciężki dzień, straszne są te hormony, czemu trafiła mi się akurat depresja zamiast ataku szczęścia

trochę mi humor poprawił bo od rana z pracy dzwonili, potrzebowali mojej pomocy,
chyba mi jednak brakuje tego,
jak człowiek pracuje to ma mniej czasu na myślenie o głupotach

za to umówiłam się z koleżankami z pracy na wtorek, nie mogę się doczekać
Stary 2010-11-10, 09:35   #2368
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
a ja nie uważam że należą ci się baty

misiowy kombinezon to wg mnie niezbędnik,
a ty jeszcze w takiej atrakcyjnej cenie kupiłaś

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

a ty już nawet takie zakupy robisz

W Lidlu jest teraz promocja na chusteczki nawilżane Pampers, 21zł za 4 opakowania.
Moja sis twierdzi, że te pampersowe są najlepsze.
Ja kupilam w Carrefurze 6 op za 33zl Pampers Premium, bo wlasnie slyszalam, ze sa najlepsze, bo super nawilzone.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 09:40   #2369
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Ja kupilam w Carrefurze 6 op za 33zl Pampers Premium, bo wlasnie slyszalam, ze sa najlepsze, bo super nawilzone.

no właśnie o tych Premium piszę,
no moja sis tez mówi, że są najlepiej nawilżone i przez to zużywa ich się mniej niż takich bardziej suchych

czyli bardzo podobna promocja, 1 opak. wychodzi podobnie
Stary 2010-11-10, 09:52   #2370
diatoma
Zadomowienie

Napisane przez Olusiaa_

ja takie silniejsze kopniaczki czuję w podrzuszu częściej, a ostatnio trochę wyżej , ale są delikatniejsze. teraz moja macica kończy się na 2 palce po pępkiem, więc środek wypada w podbrzuszu. taka to moja teoria.

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości