![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
![]() Mam dziś ciężki dzień, w dodatku głowa mnie boli, ale jakoś daję radę ![]() Myślę powoli nad nowym zamówieniem aptecznym. Effaclar A.I mi się skończył i nie mam nic na wypryski ![]() BTW. Ten peeling Sorai do twarzy, który ostatnio kupiłam drapie bardzo mocno! Nawet do ciała go użyłam w sobotę, taki jest ostry. Może w tym tygodniu podskoczę też do Rossmanna zobaczyć czy są te nowe błyszczyki i szminki Maybelline. Chciałabym też nowy lakier do paznokci. Przydałby się żółty to mi będzie pasował do sukienki, którą kupiłam niedawno ![]()
#2342 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś poszukam Virtuali Street Fashion i nowych Bellków
![]() ![]() Mi przyszedł na razie biały lakier z all, zaczynam się obawiać, że Audrey wpadł w złodziejskie pocztowe łapy ![]() Wybieram się do sklepu stanikowego, nie przyjęli mi reklamacji, będę składać jeszcze raz. A pazurki zaraz pomaluję- stópkowe czarnym Goshem z drobinkami a łapkowe Bellkiem 407 (miałam malowac Essie, ale wczoraj zrobiłam porównanie limited addiction do tego GW na wątku jaki to kolor jaki to lakier i wyszło, ze identyczne tak więc kolejny lakier opuszcza kolekcję ![]()
#2343 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie Ci wyszły te paznokcie ![]() A z TŻ musimy się najpierw wybrać do Krakowa, ale pewnie w lipcu przyjedziemy do Białego, przynajmniej będziemy się starać ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie martw się, jak będę mieć internet w domu to poszukam innych sklepów, coś wymyślimy ![]() Cytat:
![]() No i nam znajomi dawali średnio 150-200 (raczej 200) zł od osoby. A była np. koleżanka, która przyszła z chłopakiem, wiem, że ona zarabia mało, dała 200 zł i też nam było miło. Skoro panna młoda zna Twoją sytuację, to na pewno się nie obrazi za to, że dasz mniej niż inni. Hej ![]() A co u Ciebie słychać??? Wczoraj TŻ mnie zaskoczył: "wiesz, że już 4 tygodnie nie widziałaś się ze swoimi internetowymi koleżankami?" ![]() Ale mi się szykuje tydzień, muszę odebrać akt ślubu, kupić prezent na wesele (ludzie nie chcą dostać pieniędzy), kupić sobie buty na wesele... ale najgorsze, że jak będę wracać do domu to nie będę za bardzo się czuć swobodnie i sobie nie odpocznę, bo przez 2 tygodnie mamy gościa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2344 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do koperty. Daj tyle na ile Cię stać. Jeśli młodzi jasno powiedzieli, że chcą pieniądze to nie ma co ich na siłę uszczęśliwiać prezentami. My jak chodziliśmy do znajomych to mniej więcej dawało się tak, żeby się tzw. talerzyk zwrócił (z ewentualną lekką górką). Więc to też zależy od tego gdzie to wesele będzie. Teraz byliśmy u siostry TŻta, więc wiadomo, że daliśmy więcej, ale też bez szaleństw. A kwestia większej koperty, bo pokój w hotelu to już w ogóle dla mnie jest przesada, raczej nie brałabym tego pod uwagę. Gdybym robiła wesele i nie stać by mnie było, żeby wszystkim przyjezdnym opłacić nocleg to po prostu zweryfikowałabym listę... Cytat:
Co do prezentów to zawsze patrzę po sobie w takich sytuacjach. Ja też bym wolała pieniądze, nawet symboliczne 100 zł niż pościel czy kieliszki, bo jak napisała Rzyrafka nie każdy ma taki sam gust. Wydaje mi się, że trzeba uszanować prośbę młodych, zwłaszcza kiedy jest powiedziane wprost. Cytat:
Czasem ludzie wyżej... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja bardzo chętnie, cały tydzień oprócz wtorku ![]() Kurcze współczuję, nie lubię tak długich wizyt a już zglądania po szafkach bym nie zniosła ![]() No dobra idę robić obiad- cały dzień za mną chodziła fasolka z masełkiem i bułką tartą ![]()
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Nie ma nowych Bellkow, Street Fashion znalazłam, ale kolor prawie buraczkowy który mi się spodobał już wykupiony
![]() Ze stanikiem niestety nic się nie dało zrobić i musiałam zabrać, utopione 150 zł ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- i zużyłam błyszczyk MACa ![]()
#2346 | ||
Zakorzenienie
|
ja od tygodnia mam rower stacjonarny, matko jak trudno spalić głupie 100 kcal
![]() ![]() zamierzam być w tym systematyczna ![]() Cytat:
![]() ![]() przez ten stres w zeszłym tygodniu miałam cerę w strasznym stanie, naprawdę.. normalnie obwiniłabym słodycze/chipsy, ale tu nawet nie było na co zwalić.. także też powinnam zainwestować w coś w stylu Effaclaru, na takie sytuacje no i muszę poszukać Rossmanna, w którym byłyby już te szminki i błyszczyki ![]() Cytat:
MagJu, gratuluję i bardzo się cieszę z Twojego szczęścia ![]() co do prezentów ślubnych, także uważam, że lepiej dać tyle ile się może i chce przeznaczyć na ten cel, bo prezent jest ryzykowny ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-06-20 o 18:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
To ile minut pedałowania Ci wychodzi żeby te 100 spalić? Zarzuciłam już liczenie, nie da rady przy 5cioosobowej rodzinie ogarnąć tego- ledwo mama coś zrobi to już sępy się zlecą i pożrą zanim się zważy całość, ech
![]() Idę zaraz na rolki. No i mam swój wymarzony deadline- sms od pani recenzent mojej pracy, że na piątek mam przynieść całą ![]() No, to ide na te rolki ![]()
#2348 |
Zakorzenienie
|
Ja raczej nie dam rady czasowo na spotkanie.. jeszcze 6 egzaminów + muszę oddać promotorowi 2 prezentacje streszczające 2 rozdziały wybranej książki :nudy:
byłam w rossmanie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też chcę fasolkę! W piątek ugotowałam cały gar, ale następnego dnia znowu miałam na nia ochotę... Dziś robię fajny obiad (bo to miesiąc od ślubu już!), ale jutro musi byc fasolka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Warszawianki, to może środa? Bo mi nie pasuje poniedziałek, muszę jechać wyrabiać nowy dowód osobisty, a tylko w poniedziałki urzędy mają ludzkie godziny otwarcia ![]() Cytat:
![]() Na pewno uda Ci się napisać... musisz tylko po rolkach trochę posiedzieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przyjechałam dziś wcześniej do pracy, całkiem fajnie tak, jakoś szybciej autobusy jeżdżą i w ogóle, muszę częściej tak wcześniej wstawać (czyli... o 5:45 ![]() ![]()
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zaglądanie do szafek bez pozwolenia to totalny brak kultury, ja bym za to zatłukła i poćwiartowała ![]() Ja wstaję o 5.25 ![]() rzyrafko spróbuj z tą sprzedażą, a nuż się ktoś skusi ![]() Ja jestem zadowolona z mojego nowego białego biustonosza z H&M. Dobrze się trzyma nawet jak odepnę ramiączka.
![]() |
#2353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() od jutra powinno być luźniej, w końcu koniec roku szkolnego
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma For Audrey nadal ![]()
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z Color Club mam Give me a big grape kiss - jezu jak on pachnie winogronami, nie dość, że bardzo ładnie to do tego mega intensywnie! No i ma cudowny odcień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
![]() Przyszłam do pracy bez pomalowanych paznokci ![]() ![]() Odebrałam wczoraj wieczorem moje zamówienia. Z Avonu pianka Solutions w nowej szacie a z Ori przyszedł mój zaległy krem Oxygen Boost. Całkiem fajny się wydaje, nałożyłam go na noc i nie zapchał po pierwszym użyciu. Mam też ten nowy grzebyczkowy tusz z Ori. Skleja okropnie, nie da się nim pomalować rzęs tak żeby nie zrobił z kilku jednej ![]() ![]()
#2357 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ech, słabo się czuję, mało dziś spałam, zapowiada się ciężki dzień... Trzymajcie się dziewczyny ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2011-06-22 o 07:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
JUż od 2 mam w planach zmianę manicure (mam Nie bo niebo z Colour Alike i na to szary pękacz Vipery + top coat) ale jakos nie mam kiedy.
Kupiłam wczoraj urocze niebieskie japonki z kwiatuszkami - TŻ mi je wyptarzył ![]() Widziałam też piękne kolczyki u jubilera, które chciałabym na ślub - srebrne, duże ale nie bardzo masywne, wiszące, pięknie połyskujące ![]() ![]() ![]() Zaczynają mu się wakacje, może uda mu się wyjechać na miesiąc na budowę na Śląsk (pracuje tam jego tata, wiec może udałoby mu się coś załatwić - dobrze by było ![]()
#2359 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() kochanie, gratuluję zamążpójścia i życzę szczęścia ![]()
#2360 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja jestem ostatnio strasznie zabiegana, złożyłam pracę magisterską, w sobotę byliśmy na ślubie i weselu, w niedzielę na poprawinach, no i jestem po kwalifikacjach na praktyki wakacyjne wczoraj i przedwczoraj (czekam na wyniki i się stresuję, pierwszy raz brałam udział w assesmencie i nie wiem do końca co myśleć). I nie zapowiada się wcale lepiej ten długi weekend, bo trzeba w niego zmieścić dzień ojca, urodziny koleżanki, być może wianki i grilla.
![]() Z tuszu High Lenghts jestem w miarę zadowolona, ale mogłoby być lepiej, chyba grzebyczki nie do końca służą moim rzęsom. ![]() Od kilku tygodni chodzi za mną lakier do paznokci nowy a nie mam kompletnie czasu, żeby się wybrać po jego zakup. Dzisiaj miałam obejść kilka sklepików, ale tak długo czekałam w kolejce u fotografa (promocja na zdjęcia ![]() ![]() Mag gratuluję pozytywnych zmian ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
luskap, no kopę lat
![]() Jeszcze godzinka i wolne, wlecze mi się coś dziś strasznie.
#2362 |
Zakorzenienie
|
Warszawianki możemy w każdy inny dzień oprócz środy? Właśnie się okazało, że mnie nie będzie w Wwie
![]()
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj na małej imprezce
![]() Dziś na stretching. A z wianków to mnie tylko ognie interesują ![]() Nadal lakierek CG nie przyszedł ![]() Zrobiłam porządek w błyszczykach i szminkach- wrzuciłam do bardziej podręcznego kuferka te do szybszego zużycia-żeby były na widoku ![]() Pisanie do kitu- znowu ucięłam sobie 2-godzinną drzemkę zamiast ![]()
#2364 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko masz tu bacika motywującego
![]() ![]() Ale parno ![]() ![]()
#2365 |
Zakorzenienie
|
kupiłam antheliosa xl 50+ lotion 300ml
![]() ![]()
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
gdzie taka promocja fajna?
A ja w sumie nie wiem co sądzić o antku AC- jesli moja skóra ma dni bardziej suche to już chwilę po nałożeniu tego alkoholika zaczyna produkować "ochronne" sebum... I przez swą leistą konsystencję strasznie toto wydajne i nie jestem pewna czy odpowiednią ilość nakładam. 3ml próbki jeszcze mi się nie skończyło a już z 10 dni używam ![]() Poćwiczyłam, kończę kefirek i znikam do pisania ![]()
#2367 |
Zakorzenienie
|
W sumie w każdej aptece, w superpharm też jest tylko wiadomo, że cena wyższa. bo jest za 72 złote. To są wielkie tuby familijne.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Wow, ale wielka butla
![]() A ja byłam dziś rano na procesji, teraz zażywam słonka ![]()
#2369 |
Zakorzenienie
|
Yyych, ale zapiłam ładnie wczoraj- dzisiaj wróciłam do domu dopiero
![]() Dlaczemu praca się sama nie może napisać ![]() ![]() Wreszcie odczuwam motywujące działanie stresu, siedzę grzecznie i piszę ![]() Fajnie, że Was nie ma, nie mam z kim gadać ![]()
#2370 |
Zakorzenienie
|
Długi weekend to wszystkich wywiało
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.