|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
no serio, serio! masakra... taki ze mnie leń dzisiaj
zrobiłam tą pizzę i wyszła przepyszna!trochę mi się rozwaliła, ale jakoś dałam radę. dzięki za przepis Cytat:
wiesz... chcemy się postarać o dziecko, więc dlatego tak to przeżywam. Rozmawiałam na ten temat z TŻem i doszliśmy do wniosku,że lepiej mieć dziecko teraz póki jestem młoda, a kiedy dziecko podrośnie, nie będzie trzeba przy Nim tyle siedzieć i wtedy będę mogła rozpocząć moje wymarzone studium kosmetyczne i dodatkowo być młodą mamą, o czym zawsze marzyłam ja nie stawiam najpierw na karierę, chce mieć rodzinę, której nigdy nie miałam. o! pewnie wyda Wam się to trochę dziwne, ale cóż tak po prostu mam właśnie wróciłam z 1,5 godzinnego spacerku. czuję się taka lekka dziś mogłam założyć skórę owinąć się apaszką i spacerować. kocham właśnie Anglię za ten klimat dziś nie wytrzymałam i zjadłam kinder bueno! oj potrzebowałam czekoladki witam nową odchudzającą Nasze sposoby? zdrowe jedzonko + ćwiczenia, duuużo ćwiczeń musisz się zmobilizować i wziąć się za ćwiczenia. na stronie wcześniej dziewczyny dodały dużo linków do ćwiczeń, zobacz
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też dzisiaj założyłam skórę moją ukochaną, całoroczną xDU nas jest teraz ciepło i wiosennie Z kinder bueno - żadna nowość :P Ty zawsze MUSISZ :P hihi :P żartuuję )Z dzieciaczkiem - nie dziwię się Chociaż faktycznie, myślenie masz takie hm, niedzisiejsze. Ja mam podobnie, choć zależy od dnia. czasami sama za sobą nie nadążam. Rodzina na pierwszym planie, prawdziwe z nas tradycjonalistki;p Ładnie to ujęłaś,że chcesz mieć rodzinę, której nigdy nie miałaś.też do tego dążę. Trzymam za Was kciuki ![]() Mooniaa, do lekarzy chodzę, od bardzo, bardzo dawna. wiesz, póki młoda koza ze mnie, nie przejmuję się aż tak mocno, nie dociera to do mnie... ale powoli zaczyna, heh. beznadzieja w ogóle. pozostaje żyć nadzieją, że się JAKOS uda.
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyłudzić informacje ![]() ja "lubię" takie nasze babskie "smęty" :P Dużo we mnie empatii i później sama łapię doły ![]() ![]() Fritatta - ekstra Uwielbaim takie rzeczy, dzięki za instrukcje ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Winyl, obiboku, jesteś ONLINE widzę :P
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znowu się żalę ;p dla mnie odskocznią od tego było zajęcie się sobą, i tyle. jego nie zmienię przecież na siłę. w ten sposób zaczęliśmy szanować swój czas, nie tracimy go na oglądanie tvn turbo ![]() ![]() zapełniłam swój grafik na maxa. odpoczęliśmy od siebie, daliśmy sobie więcej luzu, tęsknimy za sobą ;p nie można za dużo ze sobą przebywać. BŚ coś o tym wie ;p aaaaaaaaaaaaaa w ogóle to każda z nas mogłaby gaaadać i gadać,żalić się i żalić ;p mam mamejskie dni i ciągle mnie łapią takie rozkminy już kończę z tym :PCytat:
to jest ogólne zuo ;p nigdy nie wiadomo kiedy one zaczną działać i w ogóle, zaburzają metabolizm, bla, bla, bla. to na pewno wiesz,więc nie prawię zbędnych morałów ;p Cytat:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! nie wierzę, przypomniałaś mi o mojej ![]() ja kiedyś dostałam pod choinkę i miałam doła że dostałam ją, a nie kopertę ;p a taka fajna, skórzana i w ogóle jakaś mega była jutro poszukam, też chcę być szczęśliwa a olej rycynowy..... uoooo matkoboska............... ... jak czuję zapach to mnie skręca, fuuu! a co masz do nauki ? będę Ci przepisywała regułki, czy tam notatki i siłą rzeczy będziesz je czytała na forum ;p---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- A w ogóle to skupiłam się na dzisiejszych postach i nie napisałam co tam u mnie. jesteście ciekawe, jesteście?:P dostałam dzisiaj sweterek z all saints. rozmiar: L. ;] faktycznie, bardzo trafiony. Ładny, ale wielki ;/ czuję wielki niedosyt i jeżeli nie znajdę jutro BB,to kupię sobie coś sexy. oglądałam dzisiaj amerykański program o małych misskach. hardcore z ćwiczeń - nie zrobiłam dzisiaj NIC. co więcej,zauważyłam, że jak kucam, to nie mogę wstać, bo bardzo boli mnie kolano. muszę się za nie złapać, stęknąć "aua" i dopiero :| żenada. ze zdrowym jedzeniem idzie mi dobrze, chociaż na obiad zjadłam 2 banany na kolację były warzywka gotowane.
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-02-10 o 00:04 |
|||
|
|
|
#2346 |
|
Zadomowienie
|
Cześć ja tam wczoraj trochę ten pilates próbowałam, ale jest męczący nie dałam rady po 6 minucie. Masakra. I chyba przestane się ważyć codziennie, bo wczoraj miałam 56,8 a dziś 57,3 co mnie trochę wkurzyło choć wiem, że to normalne. W weekend spodziewam się @ więc będzie jeszcze gorzej.
Na śniadanie zjadłam kromkę razowca z twarożkiem i pomidorem, w pracy zjem wieśniaka z rzodkiewką i papryką. Wkurza mnie jak mi waga staje, mam wtedy chęć bardziej ograniczyć jedzenie, a wiem, ze to błąd, bo i tak mało jem a przecież do końca życia nie będę tak mało jadło trzeba będzie przejść potem na U![]() ----- jakoś tam mam doła i zjadłam wafelka małego, ale bez polewy był
Edytowane przez aliś Czas edycji: 2011-02-10 o 09:15 |
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Halo!
![]() Waga 57,6;p z tej okazji zjadłam mega michę owsianki ![]() Pyszne ![]() Cytat:
ja tam nie wyobrażam sobie nie ważyć się codziennie, od tylu lat to robię. Pilates już po 6 minutach?! o matko, to faktycznie musi być jakaś masakra! ja nigdy nie próbowałam, mam gdzieś jakieś płyty z tym. może się przekonam.A będziesz robiła kolejne podejścia do tych ćwiczeń, hm?
|
|
#2348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Głodna jestem już jak pieron, za pół godziny idę zrobić sobie wieśniaka. W ogóle mam jakiś do dupy dzień - nie umyłam rano włosów, sterczą, wypadają i wyglądam jak sierota, ehh
|
|
|
#2349 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Żuuuuuuuuuuuurek Cytat:
Zawsze sobie powtarzam, że jak się doprowadzam do takiego skręcającego głodu, to organizm pochłania 2x więcej z tego co zjem, niż normalnie. Może nie jest aż tak ekstremalnie, ale ja tak czuję..Cytat:
Frittata Kop będzie się należał od przyszłego tygodnia, jak skończy mi się @ ![]() No nic, idę się szykować do pracy -_- Zaintrygowałyście mnie po drodze tym "Brazil butt lift" - obejrzałam i będę ćwiczyć, to lubię Szkoda tylko, że mam tak mało miejsca w mieszkaniu :/
|
|
|
#2350 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie chudzinki. Ale mam dzisiaj dzień wstałam o 9 i tak mnie wzielo ze posprzatałam cale mieszkanie
. Dzisiaj na śniadanie byla grahamka z almette z ziołami, szynką, pomidorkiem i rzezucha + herbatka miętowa![]() Na obiad TŻ ma jeszcze trochę żurku i zrobie szaszłyki dla mnie z piersia kurczaka, cebulką i papryka a dla TŻ dodam troche karkówki plus sałatka- mix sałat, pomidor,kukurydza, ser feta light, zioła i trochę oliwy ![]() Ja też choruję na patalnie grillową to moje marzenie. Ale dzisiaj mój TŻ zakupił mikser już taki profesjonalny (potrzeby mu bo robi torty na zamówienie) super teraz z takim mikserem bedzie mnie korciło zeby zrobic jakies dobre ciacho ![]() Agnes kochanie a gdzie nasze przepisy?
|
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Adusia, zrób, ale dietetyczne
ja w domu będę piekła southbeachową szarlotkę, jest naprawdę bardzo smaczna, zwłaszcza jeśli ktoś lubi ciasta ciężkie i jakby wilgotne kurcze dziewczyny, od ubiegłej środy mam tylko 0.2 kg spadku.. i te okropne wahania, nie wiem, co robić, z jednej strony chciałabym wprowadzić więcej węgli, bo nie uśmiecha mi się całą dietę pilnowac tego, czy zjadłam już pół szklanki makaronu czy może zjadłam za dużo (na 10 pż jadłam, ile chciała i chudłam..), a z drugiej strony nie chcę przesadzić i potem żałować.. ech, chyba w ogóle mogłam nie robić SB tylko od razu na zwykłą redukcją, a teraz mam, zabawę we wprowadzanie węgli.. no ale z drugiej strony na I fazie Sb chudnie się szybko.. i takie mam przemyślenia mięedzy rachunkiem kwantyfikatorów a średnią umieralnością na świecie po II wojnie światowej
|
|
#2352 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2353 |
|
Rozeznanie
|
Sunday Rose super pomysł z tymi deserkami z SB. Muszę poszperać w przepisach i co niedziele bede sobie jakis super deserek robić.
Tak aliś ja piekę w piekarniku. szczerze powiem ze nie wiem czy moze być z patelni ale mysle ze na małym ogniu pod przykryciem moglyby wyjsc. Dziewczyny pokażcie swoje Birkin Bag'i ![]() Już nie mogę sie doczekać 15.00 jak TŻ wróci z pracy. Zjemy obiadek i ruszamy na rowerki. Wczoraj jeździlismy ponad godzinke a wydawalo mi sie ze było to może 20 min. Kocham rower. |
|
|
|
#2354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mmmm nie no przed @ zawsze muszę zjeść chociaż jedno kinder, nie ma innej opcji TŻ też mi ostatnio powiedział,że chciałby już mieć taką swoją malutką rodzinę, a dopiero później skupić się na swojej karierze. Zaskoczył mnie, ale oczywiście na plus w ogóle nie czuję się jakbym miała 21 lat, tylko 25, takie myślenie mam dziwne ![]() Adusia - a co do przepisów, pisałam kiedyś posta że będę wysyłać na PW, bo tutaj za dużo miejsca by to zajęło także jak coś to pisz. ależ ja Ci zazdroszcze tych rowerów! szaszłyki Ja na śniadanie jajecznica z szynką! + herbata gruszkowa z melisą.
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-02-10 o 12:37 |
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brazil Butt Lift sciagnelam kiedys, niby 3 plyty, ale dziwnie sie odtwarza nie po kolei i nie wiem co jest co. Za to jest program na brzuch 40 minut, o matko boska, padlam po 6 minutach ![]() tez lubie skakac, biegac pocić sie ale nie mam miejsca w domu wiec zostalo cwiczenie danych partii ciala, a ze na swoj tylek i uda patrzec nie moge, wypowiedzialam walke cellulitowi!
|
|
#2356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Boże dziewczyny, ale się rozchulałyście z pisaniem :P 5 stron do przeczytania:d
ja dzisiaj leczę zakwasy ( 3 dni pod rząd zajecia z tanca) :P i tak pisalyscie o Arminie, ja to bym chciala zeby ten pan przyjechal do Polski, nie wiem czy ktoras z Was slucha: http://www.youtube.com/watch?v=OvO_oQbWmmw uwielbiam![]() sama robisz ten sos słodko-kwaśny? pochwal się jak
|
|
|
|
#2358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzisiaj może pójdę pobiegać, TŻ mnie wyciąga. ja też walczę z cellulitem i polecam krem z avonu do masażu uwielbiam go! świetnie się wchłania i takie fajne uczucie jest na nogach i tyłku ![]() chciałabym już mieć brązowe włosy! oj czeka mnie męka z tymi czarnymi kudłami... co na obiad? ja znowu nie mam pomysłu... cofam się
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-02-10 o 13:14 |
|
|
|
|
#2359 |
|
Rozeznanie
|
Ups Agnes przeoczyłam tą intormację o PW więc zaraz wysyłam Ci adres
Aliś jak to za zimno ja ubieram bluzę, kamizelkę, opaskę na uszy albo czapkę z daszkiem i rękawiczki i jedziemy jest cudnie. W ogóle nie czuć chłodu. |
|
|
|
#2360 |
|
Wtajemniczenie
|
juz wysłane
lece robić jakąś zapiekankę
|
#2361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście wszystko już wróciło do równowagi.Miałam dzisiaj na obiad, ale nie jadłam, bo nie lubię Mój chłopak uwielbia mojej mamy żurek i jak jest u mnie, to mama gotuje, a ja wtedy nie mam obiadu Bo żurku nie tknę.Cytat:
![]() Nie jesteś dziwna i masz normalne myślenie Jeśli mam wybrać między szczęściem prywatnym, a zawodowym, to wybieram to pierwsze. Ale mnie brzuch booooliii... Chyba zaraz umrę Tak mnie boli, że mam ochotę wymiotować. Jeśli spóźniony okres ma zamiar uderzyć z podwójną siłą, to ja już wzywam księdza na ostatnie namaszczenie
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-02-10 o 16:20 |
||
|
|
|
#2362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie,że ktoś myśli podobnie jak Ja biedna współczuje @ ja też jak dostanę to chyba umrę! przy tabletkach nie czułam w ogóle bólu, a po odstawieniu będzie tragedia... już się boję zjadłam na obiad zapiekankę : bagietka + pieczarki i starty ser. na dodatek wypiłam puszkę pepsi
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Podziwiam Was za takie decyzje
![]() I całkowicie je rozumiem Chociaż ja sama chcę najpierw zająć się pracą, dojść do czegoś i potem dopiero pomyśleć o dziecku i móc mu wszystko zapewnić, także szczęśliwą, spełnioną mamę To wszystko zależy od warunków jakie mamy, tak mi się wydaje Każda przemyślana decyzja ma swoje wady i zalety![]() Zgrzeszyłam, zjadłąm 3 placki ziemniaczane Ale wybieramy się zaraz z TŻtem na basen, więc może spalę![]() Jeśli oderwiemy się od komputerów
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
zjadlam dzis wielkiego tlustego eklera... ale byl pyszny
ale musze juz ograniczyc slodkosci musze ![]() dlaczego moj TZ jest uparty tak jak ja ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
Ale starszy facet to zupelnie inna bajka tzn dojrzały. Moj to jeszcze czasem jak dziecko, ktoremu trzeba sprzedac klapsa, cudowny jest ale taki nieogarniety w zyciu codziennym ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- tez tak macie, ze wredna @ przychodzi w majwazniejsze dni? zawsze ale to zawsze! wesele siostry, studniowka, inne wesela, swieta, teraz na impreze , no zlosliwosc jak nic!
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu o dzieciach, a ja nawet faceta nie mam. I szczerze mówiąc nigdy nie miałam jeszcze
(za 17 dni koncze 21lat) takze ten:P tymczasem wykąpałam sie, wysmarowalam, pomalowam paznokcie i od razu sie czlowiek piękniej czuje
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że na paznokcie serum zeby ładnie rosły![]() ewidentnie dzień paszteta i @ sie zbliża jak nic! ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2011-02-10 o 23:56 |
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam 26 lat TŻ tyle samo, i jeszcze nie planujemy dzieci. Jesteśmy ze sobą od 7 lat, znamy się od przedszkola. Ale tak to bywa. Najpierw studia (ja jeszcze zmieniałam kierunek więc szkoła mi się przeciągnęła), a teraz się dorabiamy. Chcemy coś mieć przed rozpoczęciem wspólnego zcyia, co nie znaczy, że wpadka, zrujnowałaby nam plany, ale ja tak nie chcę, kątem u rodziców itp Do tego w poniedziałek TŻ wyjeżdża na półroczną delegację - będzie wracał na weekendy. My mieszkamy obok siebie i widujemy się non stop. Teraz załatwiamy sprawy przepisu działki, zbieramy by ruszyć z budową domku, potem bierzemy cywilny i kredyt (na jesień albo wczesną wiosnę 2012, w zależności jak potoczą się sprawy pozwolenia na budowę itp.) i bierzemy kredyty na wykończenie domu. Kościelny ślub chcemy w sierpniu/wrześniu 2012 by te 3-4 miesiące pomieszkać z rodzicami a potem w swoim wymarzonym domku. Taki mamy plan , ale co z niego wyniknie Na razie nie mamy nawet daty ślubu ustalonej, ja się jakoś tego panicznie boję, wolałabym już być po ślubie niż przeżywać ten stres![]() Ale generalnie jest tak, że gdybym z nieba miała pieniądze na w miarę dostatnie życie (ba nawet nie dostatnie, ale takie by normalnie żyć, bez liczenia każdej złotówki) i osobne lokum to moglibyśmy z TZ mieć i ślub i dziecko dawno, ale niestety, takie realia. Ja dalej grzecznie dietuję, ale u was widzę grzeszki - no dobra, j, ja tez wczoraj zgrzeszyłam lampką winka ![]() Dziś nadejdzie @ czuje to, ale rano waga pokazała 56,7
Edytowane przez aliś Czas edycji: 2011-02-11 o 07:22 |
|
|
|
|
#2368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A soutbeachowa szarlotka to musi być jakaś pycha A w ogóle, to słucham piątkowej audycji w pr3PL. Dzisiaj prowadzi Mann i dlatego lubię ją niezmiennie od kilku lat Ale piszę to, bo Ty masz w podpisie cytat z piosenki, którą swego czasu często można było tam usłyszeć mnie też urzekła. )) No i dzięki Twojemu podpisowi przypomniałam sobie o tej piosence Cytat:
Cytat:
)) Co do realiów - faktycznie. wiele młodych par nie stać na dzieci/ nie mogą im zapewnić optymalnych warunków. masakra. wczoraj słuchałam w radiu wypowiedzi Giertycha, który jest z siebie dumny, że jest becikowe, bo to wpłynęło znacznie na zwiększenie liczby urodzonych dzieci ![]() a ja myślę, że g*wno prawda
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-02-11 o 09:09 |
|||
|
|
|
#2369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale cóż takie jest życie i jak tu się cieszyć z przyszłego ślubu itd, jak za tym ciągle idą jakieś kłopoty i stresy chyba, że się śpi na pieniądzach i nie trzeba się o nie martwić. Dlatego muszę się cieszyć i nie myśleć o przyszłości, która mnie przeraża, a skupić się na radości dnia codziennego (tylko ja się już tak kilka lat skupiam )![]() A moim jedynym problemem na dziś jest: jak nie zjeść ciastka, które przede mną stoi
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Masz bardzo fajne podejście. Optymistyczne ![]() Ciastko oddaj wrogowi
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

ja nie stawiam najpierw na karierę, chce mieć rodzinę, której nigdy nie miałam. o!
pewnie wyda Wam się to trochę dziwne, ale cóż tak po prostu mam

omijam początek, chyba przeciaza mi to kolana, bo boli
wyłudzić informacje
będę Ci przepisywała regułki, czy tam notatki i siłą rzeczy będziesz je czytała na forum ;p
mnie jak mi waga staje, mam wtedy chęć bardziej ograniczyć jedzenie, a wiem, ze to błąd, bo i tak mało jem a przecież do końca życia nie będę tak mało jadło trzeba będzie przejść potem na U

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)