|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Od dzisiaj się z siostrą nie odzywamy!!!
![]() Zgadnijcie dlaczego ![]()
![]() |
![]() |
#2342 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
jej koleżanka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
Laura, MP -co to za doły?!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2344 |
Zadomowienie
|
nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
U mnie to samo
![]()
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Zgadłaś, MP
![]() A nie zgadniecie kto znowu pije piwko? ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Loriette, nie odpisuj mu nawet;/ Mój ex też tak robił i byłam pokołowana dłuższy czas, a nic dobrego z tego nie wyszło ![]()
![]() |
![]() |
#2347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. na zdrówko ![]() 3. zgadzam się z Tobą, chociaz tez zawsze przekonuje sie o tym po fakcie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
Problem w tym, że On ZADZWONIŁ, a że zmieniłam Go w kontaktach to nie skojarzyłam faktów. Sama rozmowa z Nim była ciężka, ale jak Go usłyszałam.. JEZUSIE NAZARETAŃSKI.
![]() |
#2349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dwa ostatnio coś za bardzo się wczuła w moje życie i mi parę rad dała (nikt ją o to nie prosił) i wyszło, że nie dość, że jest dwulicowa, fałszywa, infantylna to dodatkowo hipokrytka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]() Jak się zmienia osobę niegdyś dla nas ważną to pamiętamy i to ostro, jak ją zapisaliśmy to raz, a dwa wyświetla się też nr jak się dzwoni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2350 |
Zadomowienie
|
Psyhe co za baba
![]() Loriette, a czy Ty sie juz z niego wyleczyłaś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
Laura, nie da się tak łatwo wyleczyć,ale musisz ucinać każdy Wasz kontakt!
Psyche,ja mam 2 warki przed sobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Monia, to niesprawiedliwe, że Ty masz dwa, a ja jedno
![]() Na szczęście mam duże ![]()
![]() |
![]() |
#2353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2. Rany jak ja lubię warkę! Chyba sobie jutro kupię zgrzeweczkę ![]()
![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
A ja się uczyłam z biologii, powtórzyłam oddychanie wewnątrzkomórkowe, układ oddechowy. Miałam jeszcze poczytać o krwionośnym, ale mi się nie kce
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dziś: I: 2 kromki pumpernikla: jedna z wędliną i ogórkiem, druga z serem i pomidorki koktajlowe II: kanapka z serem pleśniowym III: barszcz biały, kromka razowca, herbata z sokiem IV: 2 jabłka, kawa (proszę to pozostawić bez komentarza, po prostu mam problemy z kupką ![]() V: kromka pumpernikla z wędliną i ogórkiem Mam nadzieję, że jutro będzie kupa ![]() Wiecie, że do matury z biologii zostały 74 dni? Aaaaa, sram się! Jak się nie dostanę na UJ, to chyba zrobię sobie tatuaż na czole "Jestem matołem". Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-03-01 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2355 | |
Zadomowienie
|
alkoholiczki!!! browar brzuch rozpycha!!!
ja nie lubie browarów , wole kolorowe tydzień temu alesiena☠☠☠ałam ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
a może lewatywke? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Nie!
![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-03-01 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2357 |
Zadomowienie
|
he he śmieje się! ja bym nigdy sobie tego nie zrobiła ![]() DZIEWCZYNY!! http://bebzol.com/pl/Odchudzam-sie-dopiero.62523.html kupiłam garnek do gotowanie na parze!! posiadacie?? , używacie?? co o nich sadzicie??
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2012-03-02 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2358 | ||
Wtajemniczenie
|
heeeeeej
![]() zmierzyłam się, zważyłam i oto efekty : waga - 51 kg!! schudłam 7 kg ![]() ![]() łydka - 34 cm -> 33 cm udo - 57cm - > 52 cm talia - 70 cm -> 67 cm pod biustem - 74 cm -> 73,5 biust - 85 cm -> 80 cm śniadanie : 3 kromki ciemnego chleba z serkiem śmietankowo - ziołowym, szynka i odrobina majonezu do smaku. II śniadanie : marchewka. obiad: sałatka z ryżu, jajek, ogórków korniszonych, kukurydzy i odrobiną majonezu... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Agneeeeeeeeeeeeeeeees! jesteś po prostu wielka!
![]()
![]() |
![]() |
#2360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
gratulecaje!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2361 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziękuje ![]()
![]() |
![]() |
#2362 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
pewnie zastanawialyscie sie gdzie jestem, co
![]() pewnie tesknilyscie, zgadlam? ![]() myslalyscie ze sie duzo ucze, lub ze jestem na kolku rozancowym, albo uprawiam nordic walking, prawda? ![]() A Ja się pytam: kto jest największą blondynką w mieście?! a wy mówicie: ania, ty! ania, ty! ![]() wczoraj kolo południa zauwazylam ze nie mam neta . no wiec poszlam poogladac czy wszystko z routerem jest ok ![]() ![]() no i ogarnial mnie wk,urw, z kazda minuta coraz wiekszy ![]() zadzwonilam oczywisice do panow od neta, niejednokrotnie ![]() robilam tez cuda w konfiguracjach polaczenia, opcjach internetowych ![]() w miedzy czasie zablokowalam sobie panel dotykowy i zrobilam rozne inne dziwne rzeczy przez ktore komp nie moze sprawnie funkcjonowac ![]() no i dzisiaj ciag dalszy. bo net ciagle nie dziala! sprawdzilam na wszystkich kompach w domu. na zadnym nie dziala! az w koncu... tak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moniś. musimy byc dzielne. i tyle. to minie ![]() ja postanowilam to zwalczyc porzadkami w szafie, dzisiaj chyba wybieram z konta cala kase i ide na shopping, bo zaraz zwariuje, w dodatku siedze po turecku na lozku i patrze na swoje stopy; a jak na nei patrze jak nie mam na nich skarpetek, to lapie jeszcze wiekszego dola i w duchu dziekuje Bogu, ze trafil mi sie facet ktorego stopy jakos nie kreca ![]() Cytat:
a. solara od R b. matka chrzestna kolezanki Twojej siostry c. rychu peja Cytat:
![]() Cytat:
![]() od dzisiaj sie do tego stosuje! jak przeczytalam Twojego dzisiejszego posta na ktorego zaraz odpisze;p Cytat:
![]() uwielbiam tego zurawionowego reddsa! Cytat:
![]() spadaj. oczekiwalam od Ciebie wsparcia. xD Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. tez tak pomyslalam jak przeczytalam Laurowego posta! Laura, przyznaj sie, nie czekalas skrycie na to az sie odezwie ![]() pewnie ze bedzie to robil, dotarlo do niego to co sie stalo to raz, a dwa, ze okazalo sie, ze healoooouuuu, ja, M. wcale nie jestem taki super ekstra i laski sie na mnie nie rzucily mimo ze jestem wolny, fura ojca nie pomoze?! o nie. trzeba wrocic do Laury. niech spada, nie odpisuje, nie odbieraj wiecej; jak przyjdzie to nie wiem, udawaj ze Cie nie ma, albo mow ze nie macie o czym rozmawiac. tyle. musi dac Ci zyc, Ty musisz dac zyc sobie. palant. jestes przed matura a on Ci nudzi bule, mogl wczesniej myslec co robi. Cytat:
![]() Cytat:
![]() jestes moim mistrzem i bohaterem i teraz uwazam Cie za krolowa watku :p w zdrowy sposob osiagnelas mega efekty, i to jak szybko. jestem pod wielkim wrazeniem. ja ciagle sciagam turbo jam ;p wolno mi to idzie, no i jeszcze mam poslizg przez ta akcje z brakiem neta ;p no no. Aga, jestesmy z Ciebie dumne, a TZ powinien Ci kupic za to cos mega! ![]()
![]() |
![]() |
#2363 |
Zadomowienie
|
Agnes jesteś wielka!!
![]() Należą Ci się ogromne brawa bo pomimo małej córeczki osiągnęłaś tak wielkie efekty po 4(?) miesiącach po porodzie ![]() Wieeeeeelki szacun ![]() Nie piszę ostatnio bo jakoś tak nie mogę się wbić w rozmowę. Wydaje mi sie ciągle że mnie tu nie chcecie a ja się tak narzucam. Nie wiem co sobie uroiłam w tej główce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do zlego samopoczucia - wyglada na to, ze spora czesc z nas ostatnio kiepsko czuje sie sama ze soba ;p ja do tego mam od wczoraj @, brzuch mnie strasznie boli ;/
![]() |
![]() |
#2365 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wiem, wiem,że się nie czepiasz ![]() spróbuj tych kosmetyków, a może akurat pomogą. dokładnie od 9 stycznia ![]() ![]() taaa... tż mi kupi prezent ![]() dzisiaj robię kolczyka w chrząstce ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- alexis - 7 marca beda 4 miesiace ![]() ![]() zdecydowanie sobie cos uroiłaś ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Agnesuk! Ty moja bohaterko!
![]() ![]() Miałam lecieć po bibliotece do Biedry, bo od kilku miesięcy nie miałam w gębie TopChips, ale przez Agę nie idę ![]() W ogóle.. Dzisiaj podano mi termin ustnego z polskiego.. Mam 9 maja ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-03-02 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2367 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przedwiośnie jest straszne, ja się zastanawiam, kiedy mi się odechce uczyć do matury- problem w tym, że będę musiała, tak czy siak... Chyba kupię sobie wtedy tabletki z żeń-szeniem, w tym roku nie mogę sobie pozwolić na przedwiosenne opier*alanko. Niestety, ale mój TŻ też chyba szybko wyłysieje, bo jego ojciec ma 46 lat i już jest dość łysy. TŻ ogłosił, że zrobi sobie przeszczep włosów ![]() ![]() xD Cytat:
![]() Julianek nakrzyczał na tatę, że je mięso w piątek- babcia mu chyba zrobiła pranie mózgu? Loriette, u mnie terminy będą w przyszłym tygodniu, ale tak mniej więcej to ustny polski jest od 9-11 maja. Ja 17 maja mam ostatnią pisemną maturę, a potem po 21 maja ustny angielski. Siostra mnie zaprosiła do Poznania na urodziny, ale przykro mi xD Niestety nie mogę pojechać xD Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-03-02 o 13:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Agnesuk, o jaaaaaa
![]() ![]() Ja to chyba na zawsze zostanę piękną, seksowną kobietą uwięzioną w ciele turbopaszteta.... ![]() Foty chcemy! ![]() Aniabania, nieeeeeeeee, nie jes, fajna i się nie polubimy ![]() Ale myślę, że Ty i ona możecie zostać mega psiapsiółkami na śmierć i życie, bo też jesteś turbo milutka i słodziutka i energiczna ![]() Jeszcze powiedz, że chętnie mnie zawieziesz do lekarza, poczekasz na mnie, przywieziesz do domu i pomożesz mi układać na półkach z moimi ciuszkami..... ![]() Aaaa, ja też chudnę! ![]() ![]() Loriette, co do blacharstwa to jestem z Tobą! ![]() ![]() ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-03-02 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2369 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale tez lapie sie na tym ze obczajam samochody na parkingu np. ![]() zobaczymy kto bedzie taki madry, jak go usune ze znajomych, zobaczymy! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
o jea. moge jechac za ciebie?moze bym dostala czisa?
![]() |
![]() |
#2370 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie ubolewasz nad tymi urodzinami.. coś czuję, że w ten dzień będziesz tu płakała na wątku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uwielbiam oglądać auta - to takie moje mini zboczenie. Jak rodzice przyjechali do domu nowym autem to siedziałam w nim 2,5h tylko po to, żeby obczaić jakie ma bajery. Jak czegoś nie umiałam zrozumieć to szukałam w instrukcji ![]() No i mam takie samo wrażenie, że wyglądam jak blachara ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.