| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-03-01, 17:14 | #2341 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: ;) 
				 | 

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Od dzisiaj się z siostrą nie odzywamy!!!   Zgadnijcie dlaczego   
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | 
|     |   | 
|  2012-03-01, 17:22 | #2342 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: W drodze do szczęścia :) 
				 | 

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

jej koleżanka?   | 
|     |   | 
|  2012-03-01, 18:03 | #2343 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Laura, MP -co to za doły?!    | 
|     |   | 
|  2012-03-01, 18:20 | #2344 | 
				 | 

nie wiem   jestem jakas rozdrażniona ostatnio   | 
|     |   | 
|  2012-03-01, 18:22 | #2345 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

U mnie to samo   Wkurza mnie ta cała matura.. to, że codziennie muszę siedzieć nad wosem i do tego - WZMOŻONA AKTYWNOŚĆ ZE STRONY M. Jestem tak skołowana, że aż głupieje.. 
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | 
|     |   | 
|  2012-03-01, 18:24 | #2346 | 
				 | 

Zgadłaś, MP   A nie zgadniecie kto znowu pije piwko?  ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Loriette, nie odpisuj mu nawet;/ Mój ex też tak robił i byłam pokołowana dłuższy czas, a nic dobrego z tego nie wyszło   
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | 
|     |   | 
|  2012-03-01, 18:27 | #2347 | |
				 | 

Cytat: 
  2. na zdrówko  3. zgadzam się z Tobą, chociaz tez zawsze przekonuje sie o tym po fakcie.... | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-03-01, 18:28 | #2348 | 
				 | 

Problem w tym, że On ZADZWONIŁ, a że zmieniłam Go w kontaktach to nie skojarzyłam faktów. Sama rozmowa z Nim była ciężka, ale jak Go usłyszałam.. JEZUSIE NAZARETAŃSKI.

__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | 
|     |   | 
|  2012-03-01, 18:33 | #2349 | ||
				 | 

Cytat: 
 A dwa ostatnio coś za bardzo się wczuła w moje życie i mi parę rad dała (nikt ją o to nie prosił) i wyszło, że nie dość, że jest dwulicowa, fałszywa, infantylna to dodatkowo hipokrytka   ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat: 
  Jak się zmienia osobę niegdyś dla nas ważną to pamiętamy i to ostro, jak ją zapisaliśmy to raz, a dwa wyświetla się też nr jak się dzwoni   
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | ||
|     |   | 
|  2012-03-01, 18:36 | #2350 | 
				 | 

Psyhe co za baba   Loriette, a czy Ty sie juz z niego wyleczyłaś?   | 
|     |   | 
|  2012-03-01, 18:47 | #2351 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Laura, nie da się tak łatwo wyleczyć,ale musisz ucinać każdy Wasz kontakt! Psyche,ja mam 2 warki przed sobą   | 
|     |   | 
|  2012-03-01, 18:52 | #2352 | 
				 | 

Monia, to niesprawiedliwe, że Ty masz dwa, a ja jedno    Na szczęście mam duże   
|     |   | 
|  2012-03-01, 19:05 | #2353 | ||
				 | 

Cytat: 
   Do czasu myślałam, że tak.. ale im dalej tym gorzej! Cytat: 
 2. Rany jak ja lubię warkę! Chyba sobie jutro kupię zgrzeweczkę   
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | ||
|     |   | 
|  2012-03-01, 19:42 | #2354 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

A ja się uczyłam z biologii, powtórzyłam oddychanie wewnątrzkomórkowe, układ oddechowy. Miałam jeszcze poczytać o krwionośnym, ale mi się nie kce   Jutro to zrobię. Zmęczona już jestem po całym tygodniu, na dodatek całą noc wstawałam na siku, bo się opiłam zielonej herbaty i się nie wyspałam przez to    U mnie dziś: I: 2 kromki pumpernikla: jedna z wędliną i ogórkiem, druga z serem i pomidorki koktajlowe II: kanapka z serem pleśniowym III: barszcz biały, kromka razowca, herbata z sokiem IV: 2 jabłka, kawa (proszę to pozostawić bez komentarza, po prostu mam problemy z kupką  ) V: kromka pumpernikla z wędliną i ogórkiem Mam nadzieję, że jutro będzie kupa  Wiecie, że do matury z biologii zostały 74 dni? Aaaaa, sram się! Jak się nie dostanę na UJ, to chyba zrobię sobie tatuaż na czole "Jestem matołem". Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-03-01 o 19:46 | 
|     |   | 
|  2012-03-01, 19:44 | #2355 | |
| Zadomowienie | 

alkoholiczki!!! browar brzuch rozpycha!!! ja nie lubie browarów , wole kolorowe tydzień temu alesiena☠☠☠ałam  ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat: 
 a może lewatywke?   
				__________________ lu. sSs ?> ? > > > ? Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!  | |
|     |   | 
|  2012-03-01, 19:48 | #2356 | 
				 | 

Nie!   W pupie obowiązuje ruch jednokierunkowy   Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-03-01 o 19:50 | 
|     |   | 
|  2012-03-01, 20:16 | #2357 | 
| Zadomowienie | 

he he śmieje się! ja bym nigdy sobie tego nie zrobiła  DZIEWCZYNY!! http://bebzol.com/pl/Odchudzam-sie-dopiero.62523.html kupiłam garnek do gotowanie na parze!! posiadacie?? , używacie?? co o nich sadzicie?? 
				__________________ lu. sSs ?> ? > > > ? Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!  Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2012-03-02 o 11:17 | 
|     |   | 
|  2012-03-02, 10:56 | #2358 | ||
| Wtajemniczenie | 

heeeeeej   jestem dzisiaj w rewelacyjnym humorze!! zmierzyłam się, zważyłam i oto efekty : waga - 51 kg!! schudłam 7 kg    łydka - 34 cm -> 33 cm udo - 57cm - > 52 cm talia - 70 cm -> 67 cm pod biustem - 74 cm -> 73,5 biust - 85 cm -> 80 cm śniadanie : 3 kromki ciemnego chleba z serkiem śmietankowo - ziołowym, szynka i odrobina majonezu do smaku. II śniadanie : marchewka. obiad: sałatka z ryżu, jajek, ogórków korniszonych, kukurydzy i odrobiną majonezu...   Cytat: 
  Cytat:   
				__________________ | ||
|     |   | 
|  2012-03-02, 11:30 | #2359 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

Agneeeeeeeeeeeeeeeees! jesteś po prostu wielka!   no nie mogę, ale jestem z Ciebie dumna! fotki, fotki, fotki! ^^ 
				__________________ w Twych ramionach jest wszystko, co chciałam zawsze mieć..  | 
|     |   | 
|  2012-03-02, 11:35 | #2360 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 gratulecaje!!!! 
				__________________ lu. sSs ?> ? > > > ? Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!  | |
|     |   | 
|  2012-03-02, 11:47 | #2361 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  dzięki, dzięki  Fotki jakieś dodam, obiecuję    dziękuje   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2012-03-02, 11:58 | #2362 | ||||||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

pewnie zastanawialyscie sie gdzie jestem, co   pewnie tesknilyscie, zgadlam?  myslalyscie ze sie duzo ucze, lub ze jestem na kolku rozancowym, albo uprawiam nordic walking, prawda?  A Ja się pytam: kto jest największą blondynką w mieście?! a wy mówicie: ania, ty! ania, ty!  wczoraj kolo południa zauwazylam ze nie mam neta . no wiec poszlam poogladac czy wszystko z routerem jest ok  zapomnialam ze odlaczylam jakis tam kabelek  no i ogarnial mnie wk,urw, z kazda minuta coraz wiekszy  zadzwonilam oczywisice do panow od neta, niejednokrotnie  robilam tez cuda w konfiguracjach polaczenia, opcjach internetowych  w miedzy czasie zablokowalam sobie panel dotykowy i zrobilam rozne inne dziwne rzeczy przez ktore komp nie moze sprawnie funkcjonowac  no i dzisiaj ciag dalszy. bo net ciagle nie dziala! sprawdzilam na wszystkich kompach w domu. na zadnym nie dziala! az w koncu... tak  obczailam ze najwazniejszy kabel jest niepodlaczony  Cytat: 
  okres przedwiosnia jest dla mnie okropny :P czuje ze zle wygadam, nie mam sie w co  ubrac i w ogole jestem nijaka, nikt mnie nie lubi i czuje sie jakas glupia, nie wiem, czemu wygasa moja blyskotliwosc  Moniś. musimy byc dzielne. i tyle. to minie  ja postanowilam to zwalczyc porzadkami w szafie, dzisiaj chyba wybieram z konta cala kase i ide na shopping, bo zaraz zwariuje, w dodatku siedze po turecku na lozku i patrze na swoje stopy; a jak na nei patrze jak nie mam na nich skarpetek, to lapie jeszcze wiekszego dola i w duchu dziekuje Bogu, ze trafil mi sie facet ktorego stopy jakos nie kreca  xD Cytat: 
 a. solara od R b. matka chrzestna kolezanki Twojej siostry c. rychu peja Cytat: 
  Cytat: 
  od dzisiaj sie do tego stosuje! jak przeczytalam Twojego dzisiejszego posta na ktorego zaraz odpisze;p Cytat: 
  uwielbiam tego zurawionowego reddsa! Cytat: 
  spadaj. oczekiwalam od Ciebie wsparcia. xD Cytat: 
  zartuje  Cytat: 
  2. tez tak pomyslalam jak przeczytalam Laurowego posta! Laura, przyznaj sie, nie czekalas skrycie na to az sie odezwie  pewnie ze bedzie to robil, dotarlo do niego to co sie stalo to raz, a dwa, ze okazalo sie, ze healoooouuuu, ja, M. wcale nie jestem taki super ekstra i laski sie na mnie nie rzucily mimo ze jestem wolny, fura ojca nie pomoze?! o nie. trzeba wrocic do Laury. niech spada, nie odpisuje, nie odbieraj wiecej; jak przyjdzie to nie wiem, udawaj ze Cie nie ma, albo mow ze nie macie o czym rozmawiac. tyle. musi dac Ci zyc, Ty musisz dac zyc sobie. palant. jestes przed matura a on Ci nudzi bule, mogl wczesniej myslec co robi. Cytat: 
  Cytat: 
  jestes moim mistrzem i bohaterem i teraz uwazam Cie za krolowa watku :p w zdrowy sposob osiagnelas mega efekty, i to jak szybko. jestem pod wielkim wrazeniem. ja ciagle sciagam turbo jam ;p wolno mi to idzie, no i jeszcze mam poslizg przez ta akcje z brakiem neta ;p no no. Aga, jestesmy z Ciebie dumne, a TZ powinien Ci kupic za to cos mega!   
				__________________ | ||||||||||
|     |   | 
|  2012-03-02, 12:36 | #2363 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Agnes jesteś wielka!!   Należą Ci się ogromne brawa bo pomimo małej córeczki osiągnęłaś tak wielkie efekty po 4(?) miesiącach po porodzie  Wieeeeeelki szacun  Nie piszę ostatnio bo jakoś tak nie mogę się wbić w rozmowę. Wydaje mi sie ciągle że mnie tu nie chcecie a ja się tak narzucam. Nie wiem co sobie uroiłam w tej główce  i wgl czuje się brzydka , gruba , jednym słowem jak turbopasztet  jestem dneeem   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-03-02, 12:45 | #2364 | |
				 | 

Cytat: 
  przeciez jestes nasza  a co do zlego samopoczucia - wyglada na to, ze spora czesc z nas ostatnio kiepsko czuje sie sama ze soba ;p ja do tego mam od wczoraj @, brzuch mnie strasznie boli ;/ 
				__________________ | |
|     |   | 
|  2012-03-02, 12:57 | #2365 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
     Jesteś mistrzem!   wiem, wiem,że się nie czepiasz   spróbuj tych kosmetyków, a może akurat pomogą. dokładnie od 9 stycznia  dziękuje za tak miłe słowa!   taaa... tż mi kupi prezent  On już mi zaczyna robić awantury,że za bardzo schudłam... ale nie bierze pod uwagę faktu,ze ja się tak czuję świetnie. dzisiaj robię kolczyka w chrząstce  ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- alexis - 7 marca beda 4 miesiace  dziekuje bardzo   zdecydowanie sobie cos uroiłaś  głupoty gadasz   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2012-03-02, 14:17 | #2366 | |
				 | 

Agnesuk! Ty moja bohaterko!   Teraz już musisz iść do tych "Rozmów w toku", bo inaczej nikt nie uwierzy, że po 4 miesiącach kobitka może tak fajnie wyglądać i to w sumie kosztem niewielkich wyrzeczeń! Wystarczy chcieć  Miałam lecieć po bibliotece do Biedry, bo od kilku miesięcy nie miałam w gębie TopChips, ale przez Agę nie idę  W ogóle.. Dzisiaj podano mi termin ustnego z polskiego.. Mam 9 maja  Więc jak zacznę 4 maja tak 11 napiszę ostatni egzamin i zostanie mi angielski ustny. Z jednej strony - SUPER, ale z drugiej.. to będzie masakryczny tydzień Cytat: 
  Na ulicy odwrócę się za każdym lepszym samochodem, kręci mnie dźwięk silnika, przeglądam motoAllegro [  ] albo niemieckie mobile i podziwiam jaką bryką będę jeździła, gdy zostanę super sławną dziennikarką   
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-03-02 o 14:22 | |
|     |   | 
|  2012-03-02, 14:18 | #2367 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Chciałabym parowar, jadłabym warzywa, om nom nom nom  Cytat: 
      Oficjalnie ogłaszam, że jesteś moją motywacją  Cytat: 
  Ja nie tęskniłam, sorry  Przedwiośnie jest straszne, ja się zastanawiam, kiedy mi się odechce uczyć do matury- problem w tym, że będę musiała, tak czy siak... Chyba kupię sobie wtedy tabletki z żeń-szeniem, w tym roku nie mogę sobie pozwolić na przedwiosenne opier*alanko. Niestety, ale mój TŻ też chyba szybko wyłysieje, bo jego ojciec ma 46 lat i już jest dość łysy. TŻ ogłosił, że zrobi sobie przeszczep włosów   :roll  eyes: xD Cytat: 
  Julianek nakrzyczał na tatę, że je mięso w piątek- babcia mu chyba zrobiła pranie mózgu? Loriette, u mnie terminy będą w przyszłym tygodniu, ale tak mniej więcej to ustny polski jest od 9-11 maja. Ja 17 maja mam ostatnią pisemną maturę, a potem po 21 maja ustny angielski. Siostra mnie zaprosiła do Poznania na urodziny, ale przykro mi xD Niestety nie mogę pojechać xD Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-03-02 o 14:22 | ||||
|     |   | 
|  2012-03-02, 14:38 | #2368 | 
				 | 

Agnesuk, o jaaaaaa   Jesteś wielka!  Ja to chyba na zawsze zostanę piękną, seksowną kobietą uwięzioną w ciele turbopaszteta....  Foty chcemy!  Aniabania, nieeeeeeeee, nie jes, fajna i się nie polubimy  Ale myślę, że Ty i ona możecie zostać mega psiapsiółkami na śmierć i życie, bo też jesteś turbo milutka i słodziutka i energiczna  Jeszcze powiedz, że chętnie mnie zawieziesz do lekarza, poczekasz na mnie, przywieziesz do domu i pomożesz mi układać na półkach z moimi ciuszkami.....  Aaaa, ja też chudnę!  Póki co -0,6kg.   Loriette, co do blacharstwa to jestem z Tobą!  Też oglądam się za fajnymi autami (po cichutku sobie marząc, że kieruje nim super hiper przystojny brunet z zarostem i zawróci na najbliższym zakręcie tylko po to żeby mnie podwieźć do spożywczaka po serek wiejski i grahamki  )   
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-03-02 o 14:39 | 
|     |   | 
|  2012-03-02, 14:38 | #2369 | |||
				 | 

Cytat: 
       ale tez lapie sie na tym ze obczajam samochody na parkingu np.  staram sie jednak nie ogladac, bo to wyglada jakby laska szukala sponsora. o nie. o nie . o nieneineineie zobaczymy kto bedzie taki madry, jak go usune ze znajomych, zobaczymy!  Cytat: 
  xD Cytat: 
 o jea. moge jechac za ciebie?moze bym dostala czisa? 
				__________________ | |||
|     |   | 
|  2012-03-02, 14:45 | #2370 | |||
				 | 

Cytat: 
  Pewnie ubolewasz nad tymi urodzinami.. coś czuję, że w ten dzień będziesz tu płakała na wątku  Cytat: 
   Cytat: 
  Uwielbiam oglądać auta - to takie moje mini zboczenie. Jak rodzice przyjechali do domu nowym autem to siedziałam w nim 2,5h tylko po to, żeby obczaić jakie ma bajery. Jak czegoś nie umiałam zrozumieć to szukałam w instrukcji   No i mam takie samo wrażenie, że wyglądam jak blachara  No chyba, że można tak nazwać kobietę, która uwielbia auta - no to przyznaję się bez bicia, żem blachara   
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | |||
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

BLOGUJĘ
      BLOGUJĘ