|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
czesc Laseczki wcale nie jest tak cieplo wlasnie wrocilismy z dworku i zmarzlam troche na placu zabaw
![]() a ja dzis patrze pralka pelna wody i tylko halasuje a sie nie kreci, zadzwonilam po majstra klepke, powiedzial ze zajdzie popoludniu, ale nie bylo trzeba bo maz naprawil, wiec zaoszczdzilismy evelinarav STO LAT STO LAT co tam dobrego na dzis przygotowalas? sjoanna no tak ta punktualnosc albo w ogole nie mowienie, ze sie dzisiaj nie przyjdzie b. mnie denerwuja! a co planujecie na Wielkanoc, goscicie sie u kogos, jakies pikniki tak jak u mnie na pld ma sie w zwyczaju czy co bedziecie porabiac? patrze na pogode, ale chlodno ma byc
|
#2342 | |||
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a u mnie to wczoraj bylo ladnie i slonecznie i dzisiaj, a tak to caly ten marzec codziennie padalo i znowu ma sie popsuc jak zwykle
|
|||
|
|
|
#2343 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 467
|
Odemnie rowniez najlepsze zyczenia z okazji urodzin.
U mni dzisiaj 17stopni w centrum pelno ludzi, wszyscy z lodami i bez kurtek ahhhh... To dlatego na miejscowych mowia orsi a potem sie dziwia, ze ja z polski i mowie, ze chlodno jest.Niestety prognoza na wielkanoc nie jest zbyt ciekawa szkoda.Milego weekendu
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
O boze paulinka to u mnie Ci Twoi miejscowi caly rok by w japonkach chodzili hehe 17 st toc to zimno
|
#2345 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 74
|
Cytat:
my dzisiaj pojechalismy autobuem 105L do konca dzisiejszej trasy a byla wyjatkowa krotka bo skrócili linie i potem prawie 5 km na nogach szlismy do naszego dobrego znajomego. fajnie bylo slonko swiecilo tak przyjemnie sie przejsc.zjedlismy pyszny obiad i kolacje i teraz jestesmy w domku.synek caly dzien spedzil na swiezym powietrzu w drodze powrotnej nam padl i spi smacznie w ³ó¿eczku Wszystkiego najlepszego Evelinar ![]() |
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 902
|
Cytat:
Tiaaaa....dla chcacego nic trudnego...gorzej jak ktos pracuje na drugim koncu miaste i na piechote musialby tam isc ze 3 godziny.... na szczescie istnieja koledzy ,ktorzy maja samochody ![]() Romanaccia nie posiada prawa jazdy ![]() a spacerki to Romanaccia robi sobie codziennie ,ja chyba w zadbym innym miescie tyle na piechote nie chodzilam co w Rzymie ,smierdzacym kupia i paskudnym ![]() powiem wam w sekrecie....ale ciiiiichooooo ![]() "rzym mi sie zaczyna podobac"
|
|
#2347 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to tez bym sobie odpuscila
|
|
|
|
|
#2350 | |||
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Princi, wykrakalas rano byla mgla i dopiero teraz zniknela ![]() dzis mam wilczy apetyt
|
|||
|
|
|
#2351 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
Cytat:
A jadlas w hinduskiej? Tam dopiero mialabys wegetarianska wyzerke! Cytat:
Cytat:
A chlodno jest bo wiaterek wieje taki chlodny. W zaciszu i sloneczku jest swietnie! Juz mowilam mezowi zeby pogadal z ojcem na temat swiat. Bo trzeba cos kupic zeby nie bylo jak w zeszlym roku ze sie okazalo ze szykujemy w domu i na szybko znalazlam przepis nieco elegantszy bo tesc chcial zwykle piersi z indyka. ![]() A Nowozelandka przyniosla przepis na ciasto z gotowanych pomaranczy, ricotty, jajek i mielonych migdalow. Chyba zrobie. Cytat:
Ja sie juz na wiosenna sztruksowa kurteczke przerzucilam. Cytat:
Wiedzialam!
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jadlam i hinduskie jedzonko ,kiedys .... i na tym poprzestane ,uzywaja zdecydowanie za duzo przypraw ,wszystkiego jest za duzo..... Perskie ,iranskie jedzienie znam dobrze ,bo mam wielu znajomych z iranu i bardzo czesto jadam z nimi ,niektore dania sa bardzo podobne do polskich ![]() oj tam oj tam wiedzialyscie ,ze lubie Rzym...wcale nie wczesniej nie lubilam i nadal uwazam,ze nie jest zachwycajacy no i smierdzi sikami ,ale teraz patrze inaczej na to miasto
|
|
#2353 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
juz same skladniki sa pyszne ![]() a Twoj tesc chyba nie zabardzo jest tradycyjny. tutaj to by chyba poumierali. jak to, wielkanoc bez agnello?
|
|
|
|
|
#2354 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
Cytat:
![]() ale u nas dzisiaj pieknie i slonko jest 20 stopni ja dalej w kurtalce zimowej bo jak zawieje wiaterek to jeszcze chlodnawo![]() a no wlasnie co do jagnieciny to i u nas nie ma jej na stole a u Was??? |
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2356 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry Wam
co dzisiaj macie w planach? My sie spotykamy ze znajomymi i bedziemy spacerkowac
|
|
|
|
#2357 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 828
|
R: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
Cze¶æ Kochane! czy u was tez jest taka okropna pogoda? najgorsze jest to ¿e zapowiadaj± taka pogodê na ¶wiêta a ¿e bêd± moi rodzice chcia³am ich trochê powozic po ró¿nych fajnych miejscach ale z tak± pogod± to nic z tego nie bêdzie...no nic idê zabraæ siê za moje æwiczenia a potem sa pracê bo muszê trochê przed ¶wiêtami nadgonic! mi³ej niedzieli
![]() Black udanego spaceru ![]() Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki Buone Palme
u nas wichura straszna, lasagne siedzi juz w piekarniku a popoludniu umowilismy sie ze znajomymiWczoraj za to pojechalismy na spacer do Materki i z malym na pizze ![]() A kupilam sobie krem BB zobaczymy czy sie nada tak go reklamuja Wysmarowalam sie tym kremem Bb niestety kolor najjasniejszy jest dla mnie za ciemny mam maske:/ no i widac kazde zaczerwienienie skory Cuciola ktory to byl Bb czy CC L'oreala co zakrywa troche rossori, w takim fioletowym czy zielonym opakowaniu? Wiesz moze
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2013-03-24 o 13:25 |
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 740
|
Cytat:
![]() QUOTE=sjoanna;39779410]A mnie interesuje skad jestes w Polsce. Co oznacza K-ce Kielce czy Katowice? Ja mieszkam w Latinie - casalinga, mezatka. [/QUOTE] Kielce ![]() O, Latina w sumie niedaleko W wakacje pracowa³am w Terracinie wiêc przeje¿dza³am tamtêdy
|
|
#2360 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola a ten probowalam Cc zielony http://www.beautybiz.it/Make-up/Viso...CC-Cream-11804
Evelinarav kupilam almares naturalny i on tez bardziej matuje niz pozostale a chcialam Pupy zobacz sobie na stronce dla mnie za ciemny
|
#2363 |
|
Konto usuniête
|
ja kiedys sobie kupilam podklad z pupy kolor nr 2 i w domu okazalo sie , ze jest bardzo ciemny. w ogole to nie lubie sztucznego oswietlenia w drogeriach, bo trudno dobrac kolor. tam wydaje sie ok a w domu juz jest za ciemny
|
|
|
|
#2364 |
|
Raczkowanie
|
Ja to chyba mam depresje od kilku miesiecy...tylko co to ta depresja?
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Evelinarav no wlasnie nie pomyslalam, w perfumerii wydawal sie dibry a w swietle dziennym za ciemny zostawie go na lato tylko, ze ja i w lato jestem blada jak sciana heh
To odnosnie makaronow, w ogole fajny artykul http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,1...cale_nie_.html Blackpearlkrk depresje a dlaczego, przeciez masz zdrowego grzecznego synka glowa do gory! W depresje to ja moglabym popasc 2 lata prawie nie spie heh
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2013-03-24 o 23:10 |
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio sobie wkrecam ze nie znajde przyjaciolki...ze ta ktora mam to kolezanka na pizze...bo tylko jak potrzebuje albo jak chce wyjsc to sie umawia a tak to milczy.
Smutne to troche ze kazdy patrzy swojego! We wtorek jade do miasta, skocze na targ, kupie zonkile i zrobie koszyczek na wielkanoc i wystawie ozdoby! Szaro tu, trzeba pokazac ze wiosna idzie |
|
|
|
#2367 | |||
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczynki
![]() Pogoda nadal smutna i przygnebiajaca Ale w srode przyjezdzaja do mnie rodzice juz sie nie moge doczekac i to mi poprawia humor [1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3995681 4]ja kiedys sobie kupilam podklad z pupy kolor nr 2 i w domu okazalo sie , ze jest bardzo ciemny. w ogole to nie lubie sztucznego oswietlenia w drogeriach, bo trudno dobrac kolor. tam wydaje sie ok a w domu juz jest za ciemny[/QUOTE] skad ja to znam ile razy kupilam podklad nie za ciemny ale rozowy od tej pory kupuje tylko tam gdzie mi robia probki Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A tak przy okazji to ja nadal sie zastanawiam czy nam sie uda zorganizowac jakies spotkanko ![]() Dziewczyny uwaga, uwaga, chwale sie - dzieki moim cwiczeniom stracilam juz 5 cm w zadku ![]() ![]() : D
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
mmarcepan ale fajnie! Wlasnie z Nolqa pisalam na fb, ze po Wielkanocy bym sie
chciala ruszyc do Mi...tylko napiszcie jakie macie wolniejsze dni ![]() gratuluje cm
|
|
|
|
#2369 |
|
Rozeznanie
|
R: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
cuci ja to w weekendy jestem wolna (no albo po peacy) a w tygodniu to niestety tylko w przerwie na obiad któr± mogê sobie zrobiæ kiedy chcê tak¿e jako¶ siê dostosuje
![]() i dziêki ![]() Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: R: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
to zrobimy jakas sobote, Nolce pewnie tez latwiej w sobote
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

w centrum pelno ludzi, wszyscy z lodami i bez kurtek ahhhh... To dlatego na miejscowych mowia orsi
szkoda.

Ale w srode przyjezdzaja do mnie rodzice juz sie nie moge doczekac i to mi poprawia humor