|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
Hej
![]() Mnie od wczoraj nie było a tu tyle się działo ![]() Dopiero niedawno wróciliśmy). Jestem PA-DNIĘ-TA ![]() ![]() A jutro znowu do moich rodziców jedziemy bo rocznicę ślubu mają. I tak całe święta latamy. Przejadłam się i jest mi ciężko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby było u Ciebie wszystko wporządku. I żeby dzidziuś się nie spieszył bo ma jeszcze czas. Cytat:
![]() Śliczności ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pstryczku trzymamy kciuki za Ciebie i maluszka ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2012-12-25 o 23:01 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My z TZ dostalismy podobna kwote. Smiesznie zapakowana - w maly druciany wozeczek (slicznie wyglada ![]() ![]() Nie wiem czy to nie aluzja, zebysmy kupili nowy wozek ![]() eff, na smierc zapomnialam o tym zdjeciu choinki!! teraz mi sie przypomnialo jak napisalam o wozku na choince! Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-12-25 o 23:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane.
Ja nadal chora. Lazić mi sie nawet nie chce. Mąż dzis pojechał na rano do pracy a ja chyba mam zacny plan przeleżeć w łóżku przynajmniej do momentu aż nie wroci z pracy. Noc-koszmarna,jak nie katar to gardło,jak nie gardło to zgaga,jak nie zgaga to napady gorąca. Caly czas sie budziłam z jakąś dolegliwością. Świąt tez jakos specjalnie nie czuje,mam wrażenie że są jakos tak poza mną... Chyba tez juz nie świętowanie mi w glowie tylko dziecko. Pstryczku-trzymam za was mocno kciuki żeby dzisiaj was wypuścili ![]()
#2344 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, dziękuję Wam za troskę
![]() Meduzza dobrze że to nie wody! Oszczędzaj się. Ty Ewulko też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zadomowienie
|
Widze ze chorobska sie trzymaja, ja juz 5 dzien przeziebiona, katar, gardlo....kreci mnie w nosie i lzy leca...masakra!! a dzis do tesciow na obiad...jejeje....lecze sie syropem prenalen, czosnkiem i miodem...no ale co skonczyly sie.mrozy to wylazly choroby....blehhhh
ale za to moja malutka nie pozwala mi o niej zapomniec wiec sie nie musze martwic, slad po kolczyku w pepku to mam taki rozciagniety i czerwony. Rosniemy ![]()
Edytowane przez ewadylewska Czas edycji: 2012-12-26 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki zasmarkane i te calkiem zdrowe
![]() jak taka pogoda to nie ma sie co dziwic, ze sie przypałeta jakies pieronstwo ![]() ![]() ja dzis do koscioła jade bo wczoraj zle sie czułam i sobie darowałam, ale nie umialabym tak w ogóle nie isc, takze dzis nadrobie. A po kosciele do rodziców, małzon od rana grzeczniutki i milutki, ale jakos mnie to nie rozczula... Idę sie prasowac, bo brat dzisiaj swoją dziewczynę przywiezie (na szczescie bardzo fajną) a ona mega szczuplutka, to chociaz zadbana chce byc jak z figurą szalec sie nie da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby nas wszystkie chorujące szybko puściło. Mój synek też nie daje o sobie zapomnieć ![]() ![]()
![]() |
#2348 |
Wtajemniczenie
|
Hej... ja wstaję po koszmarnej nocy... Do 4 nie spałam bo mnie męczył ból brzucha, okresowy + skurcze, nieregularne ale jednak. I latałam do kibelka co pół godziny. A dziś rano poszłam, patrzę, a tam
![]() ![]() A dziś mam gości mieć. Naszykowałam się, moja mama mi mówiła, że zrobię im kawę, położę wszystko co mam na stolę i pojadę na porodówkę... I wcale nie jest powiedziane, że tak nie będzie... A tak bym chciała do stycznia poczekać... Czop może w sumie wcześniej odejść... I wiecie co? boję się porodu.... aaaaaa...... W razie czego mam nr do kilku z Was to napiszę, nie martwcie się jakbym się dziś nie odezwała wogóle bo mam mieć gości. |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Konto usunięte
|
A ja od ok 23 wczoraj do teraz mam skurcze co ok 10 minut, takie okresowe/krzyżowe. Wydaje mi się, że za dużo tego na przepowiadacze, obaczym co dalej. Dośka mi się rusza, wypycha, czkawkę miewa.
E_vel, czyli co, razem jedziemy rodzić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
hej kochane,widze,ze sporo sie dzieje-graatuluje nowych maleństw
![]() nie doczytałam do konca ale widze,ze malenstwo pstryczka w szpitalu-moje tez ![]() zoltaczka niestety i najgorsze jest to,że we Wrocławiu nie było miejsc aby mnie też przyjąć to była najgorsza wigilia w moim życiu, bez małego Groszka ![]() przeplakalam caly wieczor a jeszcze te szmatyy ze szpitala nie pozwolily mi z nim byc w wigilie jeżdzę co 2 godziny na karmienie i jest mi strasznie smutno na szczescie wyniki się poprawiają i niedługo znowu będziemy razem ale nie tak miało być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Wtajemniczenie
|
jejku, Marsi, tak mi przykro
![]() ![]() Szaja, moja Majka też się wierci a boli jak cho.lera przy każdym ruchu więc pewnie główkę pcha... |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Evel-czop moze odejść predzej ale to kwestia kilku dni przed porodem. Takze pewnie niebawem bedziesz cieszyć sie maleństwem u boku
![]() Szaja- od 23 do tej pory regularne? Oj chyba cos z tego bedzie ![]() Trzymam za was kciuki jakby co ![]() Marsi-nie smutaj,niebawem bedziesz miec malego brzdaca w domku ![]() Ja zjadlam,wypiłam herbacine i klaaaade sie do lozeczka spowrotem,a co? ![]()
#2353 |
Wtajemniczenie
|
Pstryczku, marsi, trzymajcie się i nie płakać mi tam. Wiem jak bardzo pragnęłyście, żeby być w Święta wszyscy razem w domu ale nie zawsze wszystko jest idealnie. Najważniejsze że macie już na świecie zdrowe, piękne dzieciaczki a żółtaczka szybko minie przecież i już będziecie się mogły w pełni cieszyć Kubusiem i Leo w domach.
e_vel, szaja - gdyby się okazało że to naprawdę już, to trzymam kciuki za szybkie porody, jak najmniej bolesne i bez komplikacji ![]()
#2354 |
Zakorzenienie
|
Weszłam na forum a tu tyle się dzieje... Czyżby maluszków przed końcem roku miało by nam przybyć. Trzymam kciuki za was dziewczyny
![]() Dziewczyny kurujcie się i szybciutko zdrowiejcie puki maluszków koło siebie nie macie. Ja też horror przeżywam, bo ja zasmarkana, mąż też i szwagier. Tak się boję, żeby mała się nie zaraziła. |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No dziewczyny szalejecie ![]() ![]() Cytat:
A ja wczoraj cały dzień u teściowej dzisiaj u mamy brat i siostra z rodzinami przyjadą na obiad i kawkę. Wczoraj rozmawiałam z bratową TŻ ona ma teraz 3 tygodniowego maluszka ![]() ![]()
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!
![]() Widzę, że dużo się tutaj dzieje dzisiaj - trzymam za Was kciuki, moje drogie. ![]() ![]() A teraz idę wcinać jedzenie świąteczne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Raczkowanie
|
o joj ile się dzieje
![]() Dziewczyny pojadły świąteczne smakołyki, rozpakowały prezenty z pod choinki, a teraz same się będą rozpakowywać ![]() Kochane trzymajcie się, niech wszystko przejdzie bezproblemowo ![]()
#2358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamierzasz go wlozyc po ciazy? Ojj, ile sie dzieje ![]() Ciekawe jak sie akcja rozwinie u evel i szai ![]() marsi ![]() pstryczek zdenerwowany, niestety dzis nie wychodzi. Napisala mi, ze rozeszly jej sie szwy i wdaly sie bakterie. Zostaje jeszcze co najmniej 2 dni w szpitalu :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Konto usunięte
|
Nic się nie dzieje, ckurczybyki jakieś są, ale rzadziej.
Pstryczku, bidulko ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pstryczku,sciskam bidulko mocno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To czekamy Szaja Tylko nie jedź za wcześnie- leżałam z babką co się od 16h męczyła ze skurczami co 8 min i nic nie postępowało ![]() ![]() Kurcze rezydentka mi tak wymęczyła szyjkę, że trochę brudzę na brązowo ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
Kurde, i mnie się coś doczepiło
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38287566]A ja od ok 23 wczoraj do teraz mam skurcze co ok 10 minut, takie okresowe/krzyżowe. Wydaje mi się, że za dużo tego na przepowiadacze, obaczym co dalej. Dośka mi się rusza, wypycha, czkawkę miewa.[/QUOTE]
Ale Twoja dzidzia ma jeszcze czas ![]() ![]() ![]()
#2365 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 |
Wtajemniczenie
|
Pstryczku
![]() Ja wstawiłam do klubu zdjęcia, pewnie już ostatnie w dwupaku...zostało nam jeszcze 7 dni...jakoś dziwnie mi będzie bez brzuszka...przywiązałam się ![]()
#2369 |
Wtajemniczenie
|
zanim przyjdą goście to chciałam Wam powiedzieć, że u mnie narazie cisza... zadnych skurczy ani nic, tylko taka zmęczona jestem, chyba przez nieprzespaną noc...
Jutro mam planowaną wizytę u lekarza, więc jak się nie rozpakuję to rano mi sprawdzi co i jak... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
A wlasnie chcialam sie pochwalic ze dzis zaczelam 37 tc
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.