Zazdrośnice, część 67. - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-17, 07:59   #2341
_Maya_
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, część 67.

dzień dobry - moja córka postaonwiła przedłużyć mi weekendowy błogostan i po butli mleka pospała ze mną do teraz kochana

intensywny chillout prowadziliśmy w weekend - sobota byczenie się ze znajomymi w powsinie, potem wino z tortem truskawkowym a niedziela leżing nad zalewem zegrzyńskim.

ale widzę, ze nie tylko my odpoczywaliśmy, na wątku pustka, nie ma co nadrabiać
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 08:23   #2342
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Jovi!!
Znasz jakiś super tajny patent jak podać mainecoonowi pigułę na odrobalenie, tak żeby:
1. połknął ją
2. nie wyrzygał jej
3. nie podrapał wszystkich wokół?

Próbowaliśmy w żarciu - nie - piguła zostaje
próbowaliśmy rozpuścić i wlać do pyska - nie- rzyga
próbowaliśmy w maśle i głaskania po gardle (sposób koleżanki kociary) - nie - zaczyna mruczeć, czeka aż się masło rozpuści, pigułę wypluwa.

Jesteśmy 2 piguły w plecy jak na razie. Kot wygrywa
A próbowaliście tego:
http://profender.pl/ ?
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 08:25   #2343
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Jovi!!
Znasz jakiś super tajny patent jak podać mainecoonowi pigułę na odrobalenie, tak żeby:
1. połknął ją
2. nie wyrzygał jej
3. nie podrapał wszystkich wokół?

Próbowaliśmy w żarciu - nie - piguła zostaje
próbowaliśmy rozpuścić i wlać do pyska - nie- rzyga
próbowaliśmy w maśle i głaskania po gardle (sposób koleżanki kociary) - nie - zaczyna mruczeć, czeka aż się masło rozpuści, pigułę wypluwa.

Jesteśmy 2 piguły w plecy jak na razie. Kot wygrywa
No to przychodzi na myśl sposób na pęsetę - lek wet mają takie specjalnie kleszczyki do tego, ale w warunkach domowych możecie spróbować właśnie nią - chwytacie tabletkę i wkładacie do gardła najdalej jak się uda - kot po prostu musi połknąć, bo będą podrażnione odpowiednie receptory - są małe szanse, że wyrzyga, ale opcja istnieje. Niemniej jednak warto spróbować Ja po prostu wkładam palcami tą tabletkę głęboko do gardła, tak też można, ale wtedy raczej się tak głęboko nie sięgnie jak pęsetą

Cytat:
Napisane przez margueri Pokaż wiadomość
Ja chcę jakiegokolwiek męża

Namawiaj tż na pieska...

A mój jutro musi iść do wete...

Byliśmy dzisiaj na obiedzie u mamy tż, zrobiłam sernik zyskałam w oczach przyszłego pana teścia
Jutro odbieram autko od mechanika, oj będzie boleć przy płaceniu...
Planowaliśmy z B na ostatni weekend czerwca wyjazd do Paryża, ale ceny lotu skoczyły z 300 zł do 1000 uważam, że to za drogo jak na weekendowy wypad...wolę poczekać i pojechać gdzieś we wrześniu...
Szkoda mi tego wyjazdu, sukienkę już nawet kupiłam może zrealizujemy nasz drugi plan, wtedy nie będę żałować tego Paryża...
Ja nie chcę jakiekolwiek męża, chcę męża dobrego, opiekuńczego, nadającego się na tatusia, kochanego, seksownego, pracowitego, ale nie pracocholika, lubiącego podróżować, zwiedzać, uwielbiającego swoją żonę, dzieci, dom... Są tacy?

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
dzień dobry - moja córka postaonwiła przedłużyć mi weekendowy błogostan i po butli mleka pospała ze mną do teraz kochana

intensywny chillout prowadziliśmy w weekend - sobota byczenie się ze znajomymi w powsinie, potem wino z tortem truskawkowym a niedziela leżing nad zalewem zegrzyńskim.

ale widzę, ze nie tylko my odpoczywaliśmy, na wątku pustka, nie ma co nadrabiać
Puchy straszne przez weekend

Aaaa, jest tak piękna pogoda , że mam poważny dylemat - uczyć się na egz, na który i tak sporo już umiem, czy iść spacerkiem do Plazy i kupić sobie coś fajnego
Stary 2013-06-17, 08:47   #2344
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość

Ja nie chcę jakiekolwiek męża, chcę męża dobrego, opiekuńczego, nadającego się na tatusia, kochanego, seksownego, pracowitego, ale nie pracocholika, lubiącego podróżować, zwiedzać, uwielbiającego swoją żonę, dzieci, dom... Są tacy?
- mój mąż ale nie oddam
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:10   #2345
peach_passion
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.

Cytat:
Ja nie chcę jakiekolwiek męża, chcę męża dobrego, opiekuńczego, nadającego się na tatusia, kochanego, seksownego, pracowitego, ale nie pracocholika, lubiącego podróżować, zwiedzać, uwielbiającego swoją żonę, dzieci, dom...
Moj tz wprawdzie jeszcze nie mamy dziecka ale na pewno bedzie super tata na pewno lepszym niz ja mama

Ale pogoda az szkoda w pracy siedziec

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:16   #2346
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ja Lilith antykoncepcyjne tabletki dawalam to rozgniatalam na lyzeczce na proszek i wsypywalam do pyska i ten psosob u niej dzialal
ja moim kotom też tak zawsze dawałam, ale a.) nie rzygały , b.) tabletka anty jest mniejsza od tej na odrobaczenie, c.) wszystkie moje koty były co najmniej 2x mniejsze od Gordona,a co za tym idzie łatwiejsze do trzymania
Cytat:
to ja pobijam własnie wstałyśmy Wszystkie 3
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
A próbowaliście tego:
http://profender.pl/ ?
właśnie jeszcze nie, bo do tej pory nie mieliśmy większych kłopotów. Dzisiaj M. ma zabrać Gordona do weterynarza i szukać rozwiązań. Najlepiej by było, jakby mu to po prostu weterynarz zaaplikował
Cytat:
No to przychodzi na myśl sposób na pęsetę - lek wet mają takie specjalnie kleszczyki do tego, ale w warunkach domowych możecie spróbować właśnie nią - chwytacie tabletkę i wkładacie do gardła najdalej jak się uda - kot po prostu musi połknąć, bo będą podrażnione odpowiednie receptory - są małe szanse, że wyrzyga, ale opcja istnieje. Niemniej jednak warto spróbować Ja po prostu wkładam palcami tą tabletkę głęboko do gardła, tak też można, ale wtedy raczej się tak głęboko nie sięgnie jak pęsetą

kurdde, brzmi strasznie, ale może spróbujemy faktycznie...

No mam takiego na stanie, ale podobnie jak Maya, nie oddam

Zaczęłam ćwiczyć odkryłam u siebie TBK - totalny brak kondycji
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:31   #2347
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie jeszcze nie, bo do tej pory nie mieliśmy większych kłopotów. Dzisiaj M. ma zabrać Gordona do weterynarza i szukać rozwiązań. Najlepiej by było, jakby mu to po prostu weterynarz zaaplikował
Ja w sumie nie wiem - z Muffinką chyba by nie było kłopotów - tabletki na grzybicę za kociaka zjadała bez problemu razem z kolacją... ale wolę Profendera kupić, wydać te 15 zł więcej ale mieć spokój i nie stresować zwierzaka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-17, 09:34   #2348
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Ja w sumie nie wiem - z Muffinką chyba by nie było kłopotów - tabletki na grzybicę za kociaka zjadała bez problemu razem z kolacją... ale wolę Profendera kupić, wydać te 15 zł więcej ale mieć spokój i nie stresować zwierzaka
tam zwierzaka! ja siebie wole nie stresowac
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2013-06-17, 09:36   #2349
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
- mój mąż ale nie oddam
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
Moj tz wprawdzie jeszcze nie mamy dziecka ale na pewno bedzie super tata na pewno lepszym niz ja mama
To tylko ja uważam, że mój TŻ nie jest idealny?

Cytat:
ja moim kotom też tak zawsze dawałam, ale a.) nie rzygały , b.) tabletka anty jest mniejsza od tej na odrobaczenie, c.) wszystkie moje koty były co najmniej 2x mniejsze od Gordona,a co za tym idzie łatwiejsze do trzymania

to ja pobijam własnie wstałyśmy Wszystkie 3

kurdde, brzmi strasznie, ale może spróbujemy faktycznie...

No mam takiego na stanie, ale podobnie jak Maya, nie oddam

Zaczęłam ćwiczyć odkryłam u siebie TBK - totalny brak kondycji
Wszystkie macie idealnych mężów? To przecież nieprawdopodobne

To nie wiem.... Może ja w ogóle z TŻtem nie jesteśmy dobrani? Bo z tych rzeczy co wymieniłam to... No tak, kocha mnie, ale tak nie do końca mi to okazuje, ma problemy z wyrażeniem uczuć, nie jest w ogóle wylewny, nie robi mi niespodzianek (no dobra, rzadko bardzo), rzadko jest kochany, zazwyczaj raczej na dystans, musi mnie długo nie być, żeby zatęsknił, ponadto nie lubi zwiedzać, podróżować, nie lubi wydawać kasy na przyjemności, woli pracować (mam wrażenie, że może mieć zadatki na pracoholika), a jak ostatnio zapytałam, kto się będzie dziećmi zajmował, skoro on będzie tyle pracował, to oczywiście stwierdził, że ja

Żeby nie wyszedł na takiego złego, to ... nawet kiedyś powiedział , że chciałby mieć kochającą żonę i cudowne dzieci i cudowny dom , do którego zawsze będzie miał ochotę wracać - ale to była jedna z niewielu sytuacji, kiedy powiedział coś od serca

No już pomijając, że twierdzi, iż nie jest gotowy na zakładanie rodziny i w ogóle

Nie mam idealnego TŻta
Stary 2013-06-17, 09:36   #2350
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
tam zwierzaka! ja siebie wole nie stresowac
Właśnie dlatego dodałam "mieć spokój"
Zawsze mnie przerażał sposób podawania tabletek kotom prosto do pyszczka
Stary 2013-06-17, 09:40   #2351
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

To nie wiem.... Może ja w ogóle z TŻtem nie jesteśmy dobrani? Bo z tych rzeczy co wymieniłam to... No tak, kocha mnie, ale tak nie do końca mi to okazuje, ma problemy z wyrażeniem uczuć, nie jest w ogóle wylewny, nie robi mi niespodzianek (no dobra, rzadko bardzo), rzadko jest kochany, zazwyczaj raczej na dystans, musi mnie długo nie być, żeby zatęsknił, ponadto nie lubi zwiedzać, podróżować, nie lubi wydawać kasy na przyjemności, woli pracować (mam wrażenie, że może mieć zadatki na pracoholika), a jak ostatnio zapytałam, kto się będzie dziećmi zajmował, skoro on będzie tyle pracował, to oczywiście stwierdził, że ja

Żeby nie wyszedł na takiego złego, to ... nawet kiedyś powiedział , że chciałby mieć kochającą żonę i cudowne dzieci i cudowny dom , do którego zawsze będzie miał ochotę wracać - ale to była jedna z niewielu sytuacji, kiedy powiedział coś od serca

No już pomijając, że twierdzi, iż nie jest gotowy na zakładanie rodziny i w ogóle

Nie mam idealnego TŻta
no ja chyba naprawde mam ideał , jak tak pomyśle ma wady, ma. Ale nic takiego powaznego
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-17, 09:41   #2352
BYou
MBZ♥

Jovi, ja mam Takiego ale jak Dziewczyny nie oddam

Crozee nie będzie Go do końca czerwca

Magda_Cyferki, Ty to masz zdrowie
nie chce mi sięteraz szukać linków ale spodnie woskowe zarowe, takie krótkie spodenki, 2 koszule, parę rzeczy z mohito

Gwizdak mojemu piechowi wet aplikuje bo ze mną czy z B. nie współpracuje:/

My wstałyśmy po 9tzn Roszpunka chwilę wcześniej bo obudziło mnie Jej radosne guganie i jak podeszłam to zaraz miała swój cudny uśmiech na buzialku

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:49   #2353
carmelova
Zakorzenienie

Hej

Zazdroszczę Wam tej pogody

Jovi ja też mam takiego męża I mam podobne myśli jak Peach - Tż będzie na pewno lepszym ojcem niż ja matką

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:

Nie mam idealnego TŻta
Nikt nie jest ideałem, takim 100%. Ale ideały są nudne Jeżli pary się nigdy nie kłócą, zgadzają we wszystkim, ale to we wszystkim, to moim zdaniem cos jest nie tak i albo jedna ze stron jest totalnie uległa, ale trafiło sie na mentalnego klona, co jest raczej niemozliwe
A co do naszych Tżtów to zazwyczaj wymagało troche pracy, żeby stali się tacy kochani. Trzeba ich było troszkę wychować, pokazać drogę Ale nie wytresować.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:55   #2354
BYou
MBZ♥

Carmi czy jak my się sprzeczamy,a nie kłócimy to z nami jest ok?nie chcę mieć nudnego związku
z tym tresowaniem to trafiłaś w sednozaraz mi się przypomina ta książka:dlaczego mężczyźni kochają zołzy

Stary 2013-06-17, 09:58   #2355
peach_passion
Zakorzenienie

Odp: Zazdrośnice, część 67.

Jovi to ze nie jest wylewny to nie znaczy ze gorszy
No i tak jak carmi mowi- trzeba troche nakierowac chlopa wy jestescie stosunkowo mloda (stażowo) para wiec jeszcze masz czas
Mojego jedyne wady na ten moment to, ze zwija skarpety w kulki i nie zakreca szamponu pod prysznicem. Serio a przynajmniej teraz tylko to kojarze. Czasem warto przymknac oko na niektore sprawy i po prostu je wyprzec ze sqiadomosci
czesto mu mowie ze jest idealem. Mam nadzieje ze go nie rozpieszcze

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2013-06-17 o 10:01

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-17, 09:59   #2356
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Carmi czy jak my się sprzeczamy,a nie kłócimy to z nami jest ok?nie chcę mieć nudnego związku
z tym tresowaniem to trafiłaś w sednozaraz mi się przypomina ta książka:dlaczego mężczyźni kochają zołzy
Jak się sprzeczacie, to znaczy, że nie zgadzacie się we wszystkim To dobry znak
Stary 2013-06-17, 10:00   #2357
BYou
MBZ♥

Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.

Cytat:
Mojego jedyne wady na ten moment to, ze zwija skarpety w kulki
to chyba mają zakodowane genetycznie

Stary 2013-06-17, 10:03   #2358
peach_passion
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.

Cytat:
I tego sie nie da oduczyc... po prostu sie nie da. Na 10 par skarpet zawsze sie trafi jakas kula
Stary 2013-06-17, 10:06   #2359
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hej

Zazdroszczę Wam tej pogody

Jovi ja też mam takiego męża I mam podobne myśli jak Peach - Tż będzie na pewno lepszym ojcem niż ja matką

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Nikt nie jest ideałem, takim 100%. Ale ideały są nudne Jeżli pary się nigdy nie kłócą, zgadzają we wszystkim, ale to we wszystkim, to moim zdaniem cos jest nie tak i albo jedna ze stron jest totalnie uległa, ale trafiło sie na mentalnego klona, co jest raczej niemozliwe
A co do naszych Tżtów to zazwyczaj wymagało troche pracy, żeby stali się tacy kochani. Trzeba ich było troszkę wychować, pokazać drogę Ale nie wytresować.
No to przecież pracuję nad nim cały czas Nawet widać postępy, ale czasem mam wrażenie, że on ma taki charakter i tego się nie da zmienić... Sama nie wiem.

Myślicie, że po 4-5 latach związku będzie lepiej? Sama nie wiem czy czas związku i staż jest w stanie aż tyle zmienić...

Cytat:
No i tak jak carmi mowi- trzeba troche nakierowac chlopa wy jestescie stosunkowo mloda (stażowo) para wiec jeszcze masz czas
Mojego jedyne wady na ten moment to, ze zwija skarpety w kulki i nie zakreca szamponu pod prysznicem. Serio a przynajmniej teraz tylko to kojarze. Czasem warto przymknac oko na niektore sprawy i po prostu je wyprzec ze sqiadomosci
Mój też zwija w kulki i wrzuca do kosza na pranie, a ja się później złoszczę, że je muszę 'odkulkować' żeby się normalnie uprały i że jak nie przestanie tak robić to się kiedyś wkurzę i będę wrzucać te kulki do pralki No, ale to akurat najmniejszy problem... Ogólnie dużo umie zrobić, zazwyczaj wszystko naprawi, radzi sobie z domem etc... Powiedzmy, że jest takim - praktycznym TŻtem romantyka, wylewacza uczuć i uczuciowego kochanka to w nim niewiele Szkoda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-17, 10:12   #2360
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
a mój mnie właśnie tym wkurza że ich nie zwija po praniu tylko wtyka jedną w drugą a później mi takie flaki się walają po szafie dla mnie zwinięte w kulkę wyglądają estetyczniej i zajmują mniej miejsca ale luzik powoli, powoli a w końcu i to przyswoi

rany kiedy wróci ładna pogoda
ale dziś mam zamiar spędzić leniwy dzień więc jak se chce to niech se żabami rzuca pierwszy zupełnie wolny poniedziałek odkąd TŻ pracuje
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:17   #2361
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też zwija w kulki i wrzuca do kosza na pranie, a ja się później złoszczę, że je muszę 'odkulkować' żeby się normalnie uprały i że jak nie przestanie tak robić to się kiedyś wkurzę i będę wrzucać te kulki do pralki No, ale to akurat najmniejszy problem... Ogólnie dużo umie zrobić, zazwyczaj wszystko naprawi, radzi sobie z domem etc... Powiedzmy, że jest takim - praktycznym TŻtem romantyka, wylewacza uczuć i uczuciowego kochanka to w nim niewiele Szkoda
Rozbawiło mnie to niesamowicie

Ejjjjjjjj, ja też robię kulki ze skarpet! Ale takich już wypranych i wysuszonych, żeby nie szukać potem do pary
Stary 2013-06-17, 10:21   #2362
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Rozbawiło mnie to niesamowicie

Ejjjjjjjj, ja też robię kulki ze skarpet! Ale takich już wypranych i wysuszonych, żeby nie szukać potem do pary
takie normalne po praniu kulki są ok , te przed praniem mnie denerwują
Stary 2013-06-17, 10:29   #2363
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Oczywiście, ze każda zazdrośnica ma idealnego męża. Przecież za byle co byśmy nie wychodziły

Fajnie, ze u każdej udany weekend.

Pony, czarna trzymam kciuki.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:30   #2364
peach_passion
Zakorzenienie

Po praniu ok. Ale jak wrzuca do prania kule i ich nie rozwine, to potem zostaja wlochy i farfocle za kazdym razem go wolam zeby rozwijal ale i tak sie nie nauczy:p

Jovi moj dopiero po 4-5 latach byl wychowany do zycia w rodzinie wczesniej bywalo srednio, ale my tez nie zamieszkalismy ze soba szybko, tylko po 4 latach chyba
Stary 2013-06-17, 10:33   #2365
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Oczywiście, ze każda zazdrośnica ma idealnego męża. Przecież za byle co byśmy nie wychodziły

Fajnie, ze u każdej udany weekend.

Pony, czarna trzymam kciuki.

Dobrze, że mój to nie mąż, bo jeszcze bym nie pasowała do zazdrośnic i co by było

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Po praniu ok. Ale jak wrzuca do prania kule i ich nie rozwine, to potem zostaja wlochy i farfocle za kazdym razem go wolam zeby rozwijal ale i tak sie nie nauczy:p

Jovi moj dopiero po 4-5 latach byl wychowany do zycia w rodzinie wczesniej bywalo srednio, ale my tez nie zamieszkalismy ze soba szybko, tylko po 4 latach chyba
No, a my za szybko No nic z tym nie zrobię , niestety. Chyba go przetrzymam trochę w te wakacje.... Niech za mną mocno potęskni, to może doceni

U mnie jest gorzej - on nie tyle, co się nie nauczy, on NIE CHCE robić inaczej, bo twierdzi, że potem przegapiam jakieś skarpetki i są nieuprane, potem ma nie do pary i się złości ( a może raz czy dwa mi się zdarzyło jakiejś przypadkiem nie uprać, bo się zaplątała do innych kolorów ... )

Edytowane przez Jovisse
Czas edycji: 2013-06-17 o 10:34
Jovisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:41   #2366
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że mój to nie mąż, bo jeszcze bym nie pasowała do zazdrośnic i co by było

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

No, a my za szybko No nic z tym nie zrobię , niestety. Chyba go przetrzymam trochę w te wakacje.... Niech za mną mocno potęskni, to może doceni

U mnie jest gorzej - on nie tyle, co się nie nauczy, on NIE CHCE robić inaczej, bo twierdzi, że potem przegapiam jakieś skarpetki i są nieuprane, potem ma nie do pary i się złości ( a może raz czy dwa mi się zdarzyło jakiejś przypadkiem nie uprać, bo się zaplątała do innych kolorów ... )
banicja
A może sobie sam wyprać?
Stary 2013-06-17, 10:59   #2367
justyna_dt
Zakorzenienie

Magda i wszystkie chodzące na siłownię - jak często chodzicie? Ile razy w tygodniu?

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 11:08   #2368
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
banicja
A może sobie sam wyprać?
Nie chcę banicji

Jasne, że może, ale zanim ustali ze mną, co może wrzucić z kolorów do danego prania (bo się boi, że coś źle wrzuci i zafarbuje) to ja już dawno wrzucę i włączę
Stary 2013-06-17, 11:18   #2369
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Magda i wszystkie chodzące na siłownię - jak często chodzicie? Ile razy w tygodniu?
2-3 razy w tygodniu na 1-1,5h.
Stary 2013-06-17, 11:22   #2370
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
a mój mnie właśnie tym wkurza że ich nie zwija po praniu tylko wtyka jedną w drugą a później mi takie flaki się walają po szafie dla mnie zwinięte w kulkę wyglądają estetyczniej i zajmują mniej miejsca ale luzik powoli, powoli a w końcu i to przyswoi
a ja z kolei w ogole nie zwijam - po praniu tez nie, wrzucam wszystkie luzem do szuflady - ale wzielam sie na sposob - kupilam kiedys chyba z 10 par identycznych czarnych skarpetek i jakie bym nie wyłowila z szuflady są do pary

dzisas wstalam o 11.30

musze na zakupy dzis pojechac - a potem sie z P. widze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości