![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Dziewczyny, to organizujemy jakis ogolnopolski zlot? W wakacje? Po sesjach, na urlopach?
Dziewczyny, jak sie zjaralam, moje ramiona palaaaa!!!!! Tragedios. Szajus, kompletnie mi wylecialo, ze chcialas Nati sie zamotac ![]()
#2342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() faktycznie gondolka na styk, ale jeszcze z miesiac myślę pojeździmy bo spacerówka jeszcze za duża, chociaż kto wie Illusion, a gdzie tam do mnie, to skóra ściągnięta z tatusia ![]()
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41311906]
Bokeh ma genialnie ciepły głos, ona powinna kołysanki śpiewać! a Hania jak malutka księżniczka wygląda, i jest rewelacyjnie ruchliwa ![]() Ewulka, no ja cię proszę, za co ty nas przepraszasz ![]() Yellow jest mega spokojna, i ma zdecydowanie najspokojniejszego synka ![]() ![]() ![]() Daria silverowa robi genialne miny ![]() Lady też oaza spokoju, i tak samo do Pietraszka przystojniaszka podchodzi ![]() Iiiiiiiiiiiiiiii muszę wam napisać, że ŻADNA nie przegrzewa dziecka, poważnie :d[/QUOTE] każda podsumowana jak należy ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2344 |
Wtajemniczenie
|
ja pierdziele, człowiek jedzie do warsztatu przegląd zrobić, a tutaj jakby tajfun od meneq przeleciał
![]() ![]() jestem, żyję. Przepiórka ma się całkiem dobrze, gin powiedział, że wszystko tak cacy, że nie widać, że w ciąży byłam- dobry dżołk nie ma co ![]() pogadalimy jak to za starych dobrych ciążowych czasów, Julka mu się spodobała, nie mógł się jej czupryną nadziwić ![]() z tego całego naszego zagadania, to zapomnialam sie o recepte na tabsy upomnieć, przypomniało mi się w windzie jak jechaliśmy na dół do auta. Więc rura i lecę spowrotem, ale już jakiś babol zdążył wejsć i musiałam czekać aż wyjdzie ![]() ![]() wiecie co mi powiedział, nie wiem czy to prawda i nie wiem skąd to wie, ale że ponoć na ukrainie dostają 25 tysięcy na nasze becikowego!!! i że już tak się porobiło, że laski od nas z kraju jeżdzą tam rodzić... słyszałyście cuś takiego,,? ![]() szaja nie mam ptactwa. to znaczy mam jednego tżtowego ![]() illusion, zawiodłam się, jak mogłas NIC nie kupić ? ![]() ![]() Śląskie dziewoje, zazdroszczę!!! Wszystkie jesteście takie piękne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wsio przeczytałam, ale nie bede już cytować, bo tego od groma i ciut ciut, Julka niedawno zasnęła więc i ja idę ![]() aha Debrah, ślicznie się tulicie ![]() ![]() marta, mały śliczny. Nasza gondola już dawno w odstawce... ehhh ![]()
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
A kiecka z allegro, znajde to wstawie linka, ale zas mi slonce przygrzalo w leb i tak mi sie kreci i nawala glowa ze masakra
![]() Dziekuje dziewuszki jeszcze raz!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Meza na kanape polozyc? Jak myslicie! ![]()
#2346 |
Zadomowienie
|
Wpadłam się tylko przywitać :kwiatek:
śląskim zazdroszczę spotkania i na mazowszanki liczę ![]() piękne macie fotki, jak mnie coś ominęło, to Meduzza na pewno powie ![]() tymczasem uciekam spać, juuż niedługo będę miała więcej szasu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2348 |
Zadomowienie
|
Dziołchy
POMÓŻCIE MOZNA NAWET ZLOTOWKE WPLACIC http://www.siepomaga.pl/r/matki-1-kwartalu NAS TU TYLE TO ZOBACZCIE JAK MOZNA POMOC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zadomowienie
|
Szaja nie zgłębiałam jeszcze tematu ale na stronie firmowej Pathi jest jakiś cennik, zakładam że powinien być aktualny skoro z Alciowej strony. I z tego wynika m.in. że gładkie mt bez ozdób w jednym kolorze kosztuje 150 zl, potem cena rośnie w zależności od ozdób i najwyższa za obustronne aplikacje wynosi od 220 do 260 zl czyli sporo mniej niż Tula. No i można sobie dobrać np torbę z takim samym wzorem jak na mt za chyba 40-60 zl i po 15 za kapturek i saszetkę na dokumenty. Te ostatnie mogłam troszkę pomieszać bo cytuję cennik z pamięci, ale ceny samego mt były na pewno max 260. I Alcia zaczęła też szyć nosidła ergonomiczne za 280.
Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2013-06-13 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
maaam, maaam, odzyskałam!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Rozeznanie
|
Hej! Szalone
![]() ![]() Spotkanie było SUPER! Fajnie było Was poznać osobiście ![]() Pierwsze moje wrażenie było takie, że Wasze dzieciaczki są takie malutkie! No ale nie, to jednak mój klopsik jest duży. ![]() ewulka nie pisz głupot ![]() ![]() ![]() Lady prześliczna i ma piękny uśmiech, a Pietraszko to agent z zasypianiem o 16 na noc ![]() Silver też śliczna i spokojna, a Daria ma piękne oczka i robi cudne minki ![]() ![]() Bokeh piękna i faktycznie ma śpiewny głos ![]() ![]() ![]() Szaja ma super fryzurkę super głosik i ogólnie bardzo fajna ta nasza skarbnica wiedzy ![]() ![]() ogólnie to wszystkie jesteście super babeczki, ładne i przemiłe no i PRZECUDOWNE są te nasze dzieciaczki ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieję że uda nam się niebawem znów spotkać i że szklanka też będzie ![]() Lady ![]() Bokeh dziękujemy za cudowne fotki ![]() Cytat:
![]() no mały mały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Zadomowienie
|
Lady ja się na tym nie znam, o chustach słyszałam już dawno ale o mt usłyszałam dopiero po porodzie
![]() ![]() ![]() I jeszcze wiem że ona to szyje na wymiar, inne jest mt dla dziecka półrocznego a inne dla dwulatka, mają różne wymiary paneli. I jeszcze widziałam że jest coś takiego jak mt dwurozmiarowe ale nie obczaiłam jeszcze o co kaman. Jak nie przeglądałaś strony athi to polecam. ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Debrah super że się udało Lady może kupmy sobie takie mt zamiast tuli i będziemy szpanować że poszłyśmy pod prąd i nie dałyśmy się namówić na tulę? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Skoro nikogo nie ma to idę spać, dobranoc ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Jeszcze mi się przypomniało że do mt dziecko ma mieć koło pół roku bo powinno umieć siedzieć. Czyli pewnie panel jest inny niż w nosidle skoro jest taki wymóg. I że można sobie wybrać czy góra panelu ma być zaokrąglona czy prosta. W ogóle wszystko sobie można wybrać ![]() Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2013-06-13 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wpisow wnosze, ze sie spotkanie bardzo udalo, swietnie, ze moglyscie sie spotkac. ---------- Dopisano o 04:34 ---------- Poprzedni post napisano o 04:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 04:36 ---------- Poprzedni post napisano o 04:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 04:38 ---------- Poprzedni post napisano o 04:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 04:48 ---------- Poprzedni post napisano o 04:38 ---------- Nocka przespana, od rana pochmurno, czyt. relatywnie chlodno, to na dworze siedzialysmy. Ja z ksiazka i wizazem, a Yae najpierw do cebuli gadala a pozniej kimnela. Teraz slonce wyszlo i jest patelnia. Na jednej nodze ide do sklepu kupic jakies jedzonko na lunch i ewakuuje sie do domu. W zwiazku z jazda do Kioto w weekend moze mnie byc mniej lub wcale. Dziekujemy za wszystkie mile slowa! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Dzień dobry!
Prosiłam jak ludzi-nie produkować tyle ![]() Pięknie podsumowałyście Wasze spotkanie. Super się to czytało. ![]() Aska trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Lady jak tam z mężem? Ja już też jakiś czas temu pisałam że Szajowy mąż jest przystojny ![]() Cała super że wizyta się udała,cbierz się za produkcję równie wypasionych dzieci jak Jula ![]() Illusion dziękuje,ja też się strasznie cieszę że był wczoraj. Zajął się Blanka a ja posprzątałam całe mieszkanie ![]() Tyle że mnie uświadomił że w sobotę pracuje ![]() ![]() ![]() A Twój na urlopie? Jak super! ![]() Insolito,dwie godziny drogi w foteliku to nie tak strasznie jeszcze dla bobasa. A skąd będziesz jechać ewentualnie? Nie zmieści Ci się wózek do auta? Na temat nocy się nie wypowiadam. Jedyne co powiem to budzę się o 23 patrzę na Blanke,oczy zamknięte,i za sekundę tak mi zaczęła tak strasznie Wymiotowac! chlustac wręcz! Nie muszę Wam pisać jak się Wystraszylam. Zaksztusiła się aż. W efekcie czego matka spala 2h ,mniej więcej od 21 do 23 i potem jakieś dwie drzemki po pół godziny. A pobudka-UWAGA-o 3.15!! I do tej pory gwiazda nie zamierza spać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez fewcia Czas edycji: 2013-06-14 o 06:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Daria od 6.00 nie śpi. No ale spała od 21-6 bez przerwy na jedzenie,więc nie dziwię się że jest wyspana. Leży w łóżeczku i gadaaaaa,gada,gada,gada. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale cudnie! W gondolce już ledwo ledwo się mieści ![]() Zgadzam się. Ja się wzruszyłam ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41311906Daria silverowa robi genialne miny ![]() ![]() ![]() ![]() no tak,ja taka spokojna i ciężko mnie wyprowadzić z równowagi Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na szczęście wszystkie dzieciaczki były bez czapek i bez skarpetek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do Ukrainy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Co tu taka cisza????? Są tylko dwie osoby na forum(w tym ja ![]()
![]() |
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2358 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() Elmi a od Ciebie do Niedzicy to daleko???? Cytat:
i co spal na kanapie? ![]() Ufffff ![]() Wlasnie przed chwila Han.ia wstala takze dala pospac ![]() Kurcze dziolchy co Wam sie poszylo z tym glosem? To chyba z szaja pomylilyscie ![]() ![]() A menq zdjecia pare na moim blogu ![]()
![]() |
#2359 |
Zadomowienie
|
hello z rana. jestem glupia i ktos.mnie w czajnik powinien walnac. tak sie zawzielam, ze do 2 nadrabialam. jestem na 76 stronie ... a mloda od 5 szaleje .. jestem neptyk na maxa ... modle sie zeby w koncu usnela .. potrzebuje jeszcze 2 godzin snu a mloda ani mysli spac jeszcze, chociaz ziewa co chwile ...
chcialam wam podzieokowac za wszystkie slowa wsparcia. jestescie kochane. ogolnie laparoskopia przebiegla bezproblemowo ... przezywalam jak glupia. bylam na 8 w szpitalu o 9 poszlam na sale. super zaloga byla, ja zesrana po cesarce ... bardzo fajni zartowali, nawet nie wiem kiedy mi dali narkoze ... obudzilam sie po 11 z mega bolem i drenem w prawym boku ![]() ![]() tesknie za cyclingiem. przed ciaza chodzilam 2 x w tyg. teraz jak dostane zielone swiatlo top cwicze z ewka. musze popracowac nad brzpuchem bo zebralo sie na nim strasznie duzo tluszczu . no i ramiona dostalam jak jakis atleta ... no i chyba to wszystko o tym co sie dzialo przez ten tydzien ... mloda szarpie sie przy cycu jak dxiecko rosmery doslownie. ile w niej sily szok ... ona z tych przesypiajacych noc .. usypia przewaznie kolo 21, budzi sie 4-6 zalzy ... potem 1-2 godz wojowania i znow idziemy spac ... ostatnio zdazylo sie do 13 :p ... dziewczyny spotkanie mega. spelnienie marzen. wszustkie jestescie piekne ... powalil mnie stroj Lady ... Silver jestes moim idealem kobiety, Twoj Tz jest mega szczesciarzem majac taka dupeczke przy sobie ![]() gratulacje za skonczone 5 mies dla maluchow Blogerki, Deli, Hope, Szajki i Marty ... jesli ktores pominelam przepeaszam. nadrobilam ponad 70 stron w 2 dni ... ![]()
#2360 |
Zakorzenienie
|
Aha. Nie wiem kiedy klub nadrobię
![]() ![]()
#2361 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
A jadzis ide do lumpa
![]()
#2363 |
Zakorzenienie
|
bokeh dzieki
Mamusie, ich dzieci i zdjecia sliczne |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() dobrze, że wszystko oki ![]() ![]() Cytat:
nadrabiam Was ale widać, że Illusion i ślunskary wróciły, bo tyyyyyle stron, że szok ![]() znowu mi nie pocytowało wszystkiego ![]() zazdroszczę spotkania, już lecę do k przejrzeć foty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
łaaaaaa ile czytania!
U nas standard - od 1:30 pobudki co 1,5h, ale za to pospalismy do 7:30. Spalibysmy dluzej, ale budzik nas obudzil ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-06-14 o 07:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
ewulka czy Ty masz lareta wózek?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |||||
Zakorzenienie
|
Dziekuje za wszystkie komentarze odnosnie TZ i jego bukietu.
Tak obrosl w piorka, ze az kazal sobie pokazac Wasze wiadomosci jak mu powiedzialam, ze sie pochwalilam na forum ![]() Kazal powiedziec, ze wczoraj jeszcze odkurzyl i zrobil obiad ![]() I teraz ja wychodze na lebiode, ktora tylko cycki wystawia i wizazuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do drugiej czesci wiadomosci - ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-06-14 o 07:49 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Witam się w ten piękny słoneczny dzionek
![]() U mnie dziś pobudka o 5 ![]() Świetne podsumowania dziewczyny ![]() Cytat:
![]() dziewczyny z Mazowsza - chętnie się spotkam, tylko że jak wiecie pracuje, więc mam czas w weekend Karusia jak udało Ci się wyczyścić tę siatkę po bananie??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.