Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V. - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-13, 21:59   #2341
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Dziewczyny, to organizujemy jakis ogolnopolski zlot? W wakacje? Po sesjach, na urlopach?

Dziewczyny, jak sie zjaralam, moje ramiona palaaaa!!!!! Tragedios.

Szajus, kompletnie mi wylecialo, ze chcialas Nati sie zamotac ale sie troche zestresowalam, bo mi krzywo Maly siedzial i w ogole :p

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 22:02   #2342
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Cudne
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

Gondolka już na styk jest
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
jeszcze trochę i będzie z nogami wywalonymi poza gondolkę jeździł
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Aaaaale Cudnie
Oskar ma smoczek z tej samej serii tylko niebieski i z osiołkiem (jego ulubiony)
Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
śłicznosci
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
To samo pomyślałam patrząc na fotke
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Marta, cudownosci!
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Super, chyba do Ciebie podobny co?
dziękujemy za komplementy
faktycznie gondolka na styk, ale jeszcze z miesiac myślę pojeździmy bo spacerówka jeszcze za duża, chociaż kto wie
Illusion, a gdzie tam do mnie, to skóra ściągnięta z tatusia

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 22:18   #2343
elllmi
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41311906]
Bokeh ma genialnie ciepły głos, ona powinna kołysanki śpiewać! a Hania jak malutka księżniczka wygląda, i jest rewelacyjnie ruchliwa
Ewulka, no ja cię proszę, za co ty nas przepraszasz dziecko ma swoje prawa, swoje humory i przecież my to wiemy.
Yellow jest mega spokojna, i ma zdecydowanie najspokojniejszego synka ale widzę na fotkach, że wreszcie wyszedl z wózka i fajnie stopy wywala poza wózek
Daria silverowa robi genialne miny a sama Silver sprawia wrażenie bardzo opanowanej, tak jest czy się mylę?
Lady też oaza spokoju, i tak samo do Pietraszka przystojniaszka podchodzi

Iiiiiiiiiiiiiiii muszę wam napisać, że ŻADNA nie przegrzewa dziecka, poważnie :d[/QUOTE]

każda podsumowana jak należy a co przegrzewania, to miałam pisać rano, żeby uważały jak dzieci ubierają, bo szaja sprawdzi

Cytat:
Dziewczyny, to organizujemy jakis ogolnopolski zlot? W wakacje? Po sesjach, na urlopach?
czytałąm w jakiejść dzieciowej gazeceie, że mamy z jakiegoś forum zrobiły sobie taki zlot, normalnie z noclegami i jakimiś tam atrakcjami, tylko jakoś jak dzieciaczki starsze trochę były; aleeee by się działo, szaleństwo

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 22:21   #2344
calawdeszczu
Wtajemniczenie

ja pierdziele, człowiek jedzie do warsztatu przegląd zrobić, a tutaj jakby tajfun od meneq przeleciał

jestem, żyję. Przepiórka ma się całkiem dobrze, gin powiedział, że wszystko tak cacy, że nie widać, że w ciąży byłam- dobry dżołk nie ma co
pogadalimy jak to za starych dobrych ciążowych czasów, Julka mu się spodobała, nie mógł się jej czupryną nadziwić
z tego całego naszego zagadania, to zapomnialam sie o recepte na tabsy upomnieć, przypomniało mi się w windzie jak jechaliśmy na dół do auta. Więc rura i lecę spowrotem, ale już jakiś babol zdążył wejsć i musiałam czekać aż wyjdzie no ale dał mi. Powiedział, że po co mi te tabletki skoro mam takie fajne dziecko to trza następne działać- drugi dżołk, tez mu się udał

wiecie co mi powiedział, nie wiem czy to prawda i nie wiem skąd to wie, ale że ponoć na ukrainie dostają 25 tysięcy na nasze becikowego!!!
i że już tak się porobiło, że laski od nas z kraju jeżdzą tam rodzić... słyszałyście cuś takiego,,?

szaja nie mam ptactwa. to znaczy mam jednego tżtowego
illusion, zawiodłam się, jak mogłas NIC nie kupić ?

Śląskie dziewoje, zazdroszczę!!! Wszystkie jesteście takie piękne a maluchy jeszcze piękniejsze

wsio przeczytałam, ale nie bede już cytować, bo tego od groma i ciut ciut, Julka niedawno zasnęła więc i ja idę

aha
Debrah, ślicznie się tulicie malutka jest boska
marta, mały śliczny. Nasza gondola już dawno w odstawce... ehhh

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 22:23   #2345
LadyWhisper
Zakorzenienie

A kiecka z allegro, znajde to wstawie linka, ale zas mi slonce przygrzalo w leb i tak mi sie kreci i nawala glowa ze masakra ide spac.

Dziekuje dziewuszki jeszcze raz!!!!!!!!!!
Meza na kanape polozyc? Jak myslicie!

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 22:26   #2346
charlizz
Zadomowienie

Wpadłam się tylko przywitać :kwiatek:
śląskim zazdroszczę spotkania i na mazowszanki liczę
piękne macie fotki, jak mnie coś ominęło, to Meduzza na pewno powie
tymczasem uciekam spać, juuż niedługo będę miała więcej szasu
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 22:32   #2347
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
na kanapę z nim, ale bez poduchy i kocyka

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-13, 22:43   #2348
sarah67
Zadomowienie

Dziołchy
POMÓŻCIE
MOZNA NAWET ZLOTOWKE WPLACIC

http://www.siepomaga.pl/r/matki-1-kwartalu

NAS TU TYLE TO ZOBACZCIE JAK MOZNA POMOC

sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 22:46   #2349
Kija80
Zadomowienie

Szaja nie zgłębiałam jeszcze tematu ale na stronie firmowej Pathi jest jakiś cennik, zakładam że powinien być aktualny skoro z Alciowej strony. I z tego wynika m.in. że gładkie mt bez ozdób w jednym kolorze kosztuje 150 zl, potem cena rośnie w zależności od ozdób i najwyższa za obustronne aplikacje wynosi od 220 do 260 zl czyli sporo mniej niż Tula. No i można sobie dobrać np torbę z takim samym wzorem jak na mt za chyba 40-60 zl i po 15 za kapturek i saszetkę na dokumenty. Te ostatnie mogłam troszkę pomieszać bo cytuję cennik z pamięci, ale ceny samego mt były na pewno max 260. I Alcia zaczęła też szyć nosidła ergonomiczne za 280.

Edytowane przez Kija80
Czas edycji: 2013-06-13 o 23:07
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 22:57   #2350
Debrah
Zakorzenienie

maaam, maaam, odzyskałam!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 23:01   #2351
YellowSheep
Rozeznanie

Hej! Szalone ledwo co nadrobiłam. Oli z wrażenia zasnął dziś po 22

Spotkanie było SUPER! Fajnie było Was poznać osobiście
Pierwsze moje wrażenie było takie, że Wasze dzieciaczki są takie malutkie! No ale nie, to jednak mój klopsik jest duży.
ewulka nie pisz głupot Ania przesłodka, kruszynka, super że przyjechałaś do nas i cieszę się że podróż powrotna była ok a Ty super babeczka jesteś
Lady prześliczna i ma piękny uśmiech, a Pietraszko to agent z zasypianiem o 16 na noc
Silver też śliczna i spokojna, a Daria ma piękne oczka i robi cudne minki no i u mamusi najlepiej jej jest
Bokeh piękna i faktycznie ma śpiewny głos a Hania cudowna, i ta jej przesłodka poważna minka faktycznie szkoda, że nie zrobiłyśmy Wam fotek, dla nas. Następnym razem się poprawimy!
Szaja ma super fryzurkę super głosik i ogólnie bardzo fajna ta nasza skarbnica wiedzy a Dorcia grzeczniutka i lubi podziwiać świat jadąc na brzuszku

ogólnie to wszystkie jesteście super babeczki, ładne i przemiłe no i PRZECUDOWNE są te nasze dzieciaczki i bardzo się cieszę że mogłam Was poznać Oli też chociaż generalnie sprawiał wrażenie że ma wszystko w nosie i pewnie żadna nie wierzy że przed wyjściem z domu urządził mi histerię

mam nadzieję że uda nam się niebawem znów spotkać i że szklanka też będzie

Lady mam nadzieję że szybko przestaniecie się na siebie gniewać.

Bokeh dziękujemy za cudowne fotki
Cytat:
o kurde, świat jest rzeczywiście mały najpierw wujek bankowiec, teraz Ty a ten dom to taki duży, zaraz obok tej stadniny? nie mów, że u ciotki Gośki
Tam byłam: http://www.piwniczna.com.pl

no mały mały
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-13, 23:19   #2352
Kija80
Zadomowienie

Lady ja się na tym nie znam, o chustach słyszałam już dawno ale o mt usłyszałam dopiero po porodzie Na forum chustowym jest cały wątek z recenzjami tych mt, to są mt od Alci bo to Alcia szyje Ona puszcza po babeczkach z forum mt testowe i dziewczyny się wpisują, też takie które kupowały mt na własną rękę. Opinie są rewelacyjne a te dziewczyny wiedzą co mówią bo to specjalistki chustowe, część prowadzi warsztaty z chustowania, mają certyfikaty itp. Nosidła dopiero niedawno weszły do testowania i tam dziewczyny pisały co trzeba poprawić ale co do mt nikt nie ma zastrzeżeń, podobno są świetne. Nie wiem czym się różnią od Tuli bo nie widziałam na żywo ani jednego ani drugiego. Na pewno mt ma pasy którymi się trzeba związać trochę jak chustą ale pasy są doszyte do panelu i przypominają te od nosidła, nie od chusty. Nie wiem czy panele są podobne w obu typach. Mnie zachwyca to że można sobie wymyślić każdy wzór, od kwiatków i motyli poprzez diabły tasmańskie, postacie z bajek aż po emblematy drużyn piłkarskich. I każda strona może być inna bo mt jest dwustronne, mama może mieć motylka a tata nazwę ulubionego zespołu muzycznego. Cokolwiek, można wysłać rysunek na wzór i ona to haftuje maszynowo. Na stronie ma galerię tego co zrobiła, to są prawdziwe cudeńka. Można mieć napis córeczka tatusia czy tam synek mamusi np. Albo imię dziecka. Cokolwiek

I jeszcze wiem że ona to szyje na wymiar, inne jest mt dla dziecka półrocznego a inne dla dwulatka, mają różne wymiary paneli. I jeszcze widziałam że jest coś takiego jak mt dwurozmiarowe ale nie obczaiłam jeszcze o co kaman.

Jak nie przeglądałaś strony athi to polecam.

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Debrah super że się udało

Lady może kupmy sobie takie mt zamiast tuli i będziemy szpanować że poszłyśmy pod prąd i nie dałyśmy się namówić na tulę? Walniemy se jakieś wypasione aplikacje i niech nam te od tuli zazdroszczą, a co

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Skoro nikogo nie ma to idę spać, dobranoc

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Jeszcze mi się przypomniało że do mt dziecko ma mieć koło pół roku bo powinno umieć siedzieć. Czyli pewnie panel jest inny niż w nosidle skoro jest taki wymóg. I że można sobie wybrać czy góra panelu ma być zaokrąglona czy prosta. W ogóle wszystko sobie można wybrać

Edytowane przez Kija80
Czas edycji: 2013-06-13 o 23:09
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 00:56   #2353
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
ja też go pamiętam

aaaaaa

ale prezent na wypasie, nie ma co

pożycz go na chwilę

małpa

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

dzik, sztuk jeden, u hope!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
pewnie zaraz te łaciate przylecą

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

ale te dziki to istna chamota normalnie, nawet w spokoju jeden koło drugiego nie poryje, bo zaraz chrumkają na siebie

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

i jeszcze jedno: illusion, jak już wrócisz ze śląska albo żubrzej polany, to zapytaj męża, czy dziki mogą być takie łaciate; bo kurde, coś mi tu podstępem jak z "Samych swoich" śmierdzi te małe warchlaczki takie fajne pasiaki mają, a tu nagle taki łaciaty, jakby świnka
Bo moze tam sie zagubilo takie stworzonko, ktore jest hodowane w mojej wiosce: krzyzowka dzika ze swinia.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 03:48   #2354
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Bokeh pliiizzz nie wywalaj tych zdjęć przez parę dni spod tego linka bo na tel się nie wyświetlają i muszę dorwać się do kompa żeby obejrzeć
Ja tez nie widze zdjec z telefonu. Moze w weekend sie uda... Mozna je gdzies jeszcze zobaczyc? Nie wiem, fb, blog, etc?

Z wpisow wnosze, ze sie spotkanie bardzo udalo, swietnie, ze moglyscie sie spotkac.

---------- Dopisano o 04:34 ---------- Poprzedni post napisano o 04:28 ----------

Cytat:

Dziewczyny, jak sie zjaralam, moje ramiona palaaaa!!!!! Tragedios.

Szajus, kompletnie mi wylecialo, ze chcialas Nati sie zamotac ale sie troche zestresowalam, bo mi krzywo Maly siedzial i w ogole :p
Zlot ok, ale zrobmy miedzynarodowy, ok?

---------- Dopisano o 04:36 ---------- Poprzedni post napisano o 04:34 ----------

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
ja pierdziele, człowiek jedzie do warsztatu przegląd zrobić, a tutaj jakby tajfun od meneq przeleciał

jestem, żyję. Przepiórka ma się całkiem dobrze, gin powiedział, że wszystko tak cacy, że nie widać, że w ciąży byłam- dobry dżołk nie ma co
pogadalimy jak to za starych dobrych ciążowych czasów, Julka mu się spodobała, nie mógł się jej czupryną nadziwić
z tego całego naszego zagadania, to zapomnialam sie o recepte na tabsy upomnieć, przypomniało mi się w windzie jak jechaliśmy na dół do auta. Więc rura i lecę spowrotem, ale już jakiś babol zdążył wejsć i musiałam czekać aż wyjdzie no ale dał mi. Powiedział, że po co mi te tabletki skoro mam takie fajne dziecko to trza następne działać- drugi dżołk, tez mu się udał

wiecie co mi powiedział, nie wiem czy to prawda i nie wiem skąd to wie, ale że ponoć na ukrainie dostają 25 tysięcy na nasze becikowego!!!
i że już tak się porobiło, że laski od nas z kraju jeżdzą tam rodzić... słyszałyście cuś takiego,,?

Śląskie dziewoje, zazdroszczę!!! Wszystkie jesteście takie piękne a maluchy jeszcze piękniejsze

wsio przeczytałam, ale nie bede już cytować, bo tego od groma i ciut ciut, Julka niedawno zasnęła więc i ja idę

aha
Obiecuje, ze tajfun nr 4 podesle w Twoje strony ;-)

---------- Dopisano o 04:38 ---------- Poprzedni post napisano o 04:36 ----------

Cytat:
A kiecka z allegro, znajde to wstawie linka, ale zas mi slonce przygrzalo w leb i tak mi sie kreci i nawala glowa ze masakra ide spac.

Proponuje zimna podloge i jeszcze tak przeszkolic, zeby po klotni sam sie na niej kladl spac. U mnie to dziala antyklotniowo

---------- Dopisano o 04:48 ---------- Poprzedni post napisano o 04:38 ----------

Nocka przespana, od rana pochmurno, czyt. relatywnie chlodno, to na dworze siedzialysmy. Ja z ksiazka i wizazem, a Yae najpierw do cebuli gadala a pozniej kimnela. Teraz slonce wyszlo i jest patelnia. Na jednej nodze ide do sklepu kupic jakies jedzonko na lunch i ewakuuje sie do domu.

W zwiazku z jazda do Kioto w weekend moze mnie byc mniej lub wcale.

Dziekujemy za wszystkie mile slowa!
Stary 2013-06-14, 05:53   #2355
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Dzień dobry!
Prosiłam jak ludzi-nie produkować tyle

Pięknie podsumowałyście Wasze spotkanie. Super się to czytało.

Aska trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.

Lady jak tam z mężem?

Ja już też jakiś czas temu pisałam że Szajowy mąż jest przystojny

Cała super że wizyta się udała,cbierz się za produkcję równie wypasionych dzieci jak Jula

Illusion dziękuje,ja też się strasznie cieszę że był wczoraj. Zajął się Blanka a ja posprzątałam całe mieszkanie
Tyle że mnie uświadomił że w sobotę pracuje
A Twój na urlopie? Jak super! pozytywnie zazdroszczę całym sercem.

Insolito,dwie godziny drogi w foteliku to nie tak strasznie jeszcze dla bobasa. A skąd będziesz jechać ewentualnie? Nie zmieści Ci się wózek do auta?

Na temat nocy się nie wypowiadam. Jedyne co powiem to budzę się o 23 patrzę na Blanke,oczy zamknięte,i za sekundę tak mi zaczęła tak strasznie Wymiotowac! chlustac wręcz! Nie muszę Wam pisać jak się Wystraszylam. Zaksztusiła się aż. W efekcie czego matka spala 2h ,mniej więcej od 21 do 23 i potem jakieś dwie drzemki po pół godziny. A pobudka-UWAGA-o 3.15!! I do tej pory gwiazda nie zamierza spać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez fewcia
Czas edycji: 2013-06-14 o 06:02
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 06:21   #2356
s i l v e r
Zakorzenienie

Witam
Daria od 6.00 nie śpi. No ale spała od 21-6 bez przerwy na jedzenie,więc nie dziwię się że jest wyspana. Leży w łóżeczku i gadaaaaa,gada,gada,gada.

Cytat:
dla podglądaczek, duuuuuży wybór

http://www.worldcam.pl/10,cat

Cytat:
Zeby nie byl za fajny ten dzien to sie poprztykalam z mezem, az sie poryczalam a my sie naprawde prawie w ogole nie klocimy, faceci zawsze wiedza, kiedy popsuc dzien przykro mi ogromnie. Zdjec mu za kare Bokehowych nie pokaze....
hmm a o co poszło jeśli można wiedzieć?

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
A to zdjęcia z dzisiaj
Ale cudnie! W gondolce już ledwo ledwo się mieści

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Bokeh, jak ładnie na blogu napisałaś. Wzruszyć się można
Zgadzam się. Ja się wzruszyłam

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41311906Daria silverowa robi genialne miny a sama Silver sprawia wrażenie bardzo opanowanej, tak jest czy się mylę?[/QUOTE]

no tak,ja taka spokojna i ciężko mnie wyprowadzić z równowagi

dziękujemy za link

Cytat:
a no możemy, możemy

Cytat:
każda podsumowana jak należy a co przegrzewania, to miałam pisać rano, żeby uważały jak dzieci ubierają, bo szaja sprawdzi

na szczęście wszystkie dzieciaczki były bez czapek i bez skarpetek

Cytat:
Ty nawet opis wizyty u gina potrafisz napisać tak że

A co do Ukrainy Nie słyszałam o tym.

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Na temat nocy się nie wypowiadam. Jedyne co powiem to budzę się o 23 patrzę na Blanke,oczy zamknięte,i za sekundę tak mi zaczęła tak strasznie Wymiotowac! chlustac wręcz! Nie muszę Wam pisać jak się Wystraszylam. Zaksztusiła się aż. W efekcie czego matka spala 2h ,mniej więcej od 21 do 23 i potem jakieś dwie drzemki po pół godziny. A pobudka-UWAGA-o 3.15!! I do tej pory gwiazda nie zamierza spać
O jejku.... ale się musiałaś wystraszyć Współczuję strasznie tych nieprzespanych nocek

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

Co tu taka cisza????? Są tylko dwie osoby na forum(w tym ja )
Stary 2013-06-14, 06:23   #2357
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
no i miałam pisać, że mafia wózkowa pierwsza klasa, wszystkie sexi mamuśki, a ewulka tak ściemniałaś z tymi ciuchami, że nie wchodzisz w żadne tralalala, a świetnie wyglądasz babino a Daria co ma z tym jęzorkiem? genialnie wygląda i jaka ona do Ciebie silver podobna
Nie wiem co Daria ma z tym językiem od 2 tygodni ciągle wszystkim język pokazuje i przy tym śmieszne odgłosy wydaje
Stary 2013-06-14, 06:24   #2358
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:

czytałąm w jakiejść dzieciowej gazeceie, że mamy z jakiegoś forum zrobiły sobie taki zlot, normalnie z noclegami i jakimiś tam atrakcjami, tylko jakoś jak dzieciaczki starsze trochę były; aleeee by się działo, szaleństwo
Ooo bylo by fajnie tak na za rok np

Elmi a od Ciebie do Niedzicy to daleko????

Cytat:

i co spal na kanapie?

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Ufffff

Wlasnie przed chwila Han.ia wstala takze dala pospac

Kurcze dziolchy co Wam sie poszylo z tym glosem? To chyba z szaja pomylilyscie a mi sie baaaaardzo podoba fryzura szaji jakos na zdjeciach nie bylo tego tak widac. Lady i jej usmiech tylko ją zawolalam zeby sie obrocila do zdjecia a ona od razu usmiech

A menq zdjecia pare na moim blogu
Stary 2013-06-14, 06:24   #2359
aska27adopcje
Zadomowienie

hello z rana. jestem glupia i ktos.mnie w czajnik powinien walnac. tak sie zawzielam, ze do 2 nadrabialam. jestem na 76 stronie ... a mloda od 5 szaleje .. jestem neptyk na maxa ... modle sie zeby w koncu usnela .. potrzebuje jeszcze 2 godzin snu a mloda ani mysli spac jeszcze, chociaz ziewa co chwile ...

chcialam wam podzieokowac za wszystkie slowa wsparcia. jestescie kochane. ogolnie laparoskopia przebiegla bezproblemowo ... przezywalam jak glupia. bylam na 8 w szpitalu o 9 poszlam na sale. super zaloga byla, ja zesrana po cesarce ... bardzo fajni zartowali, nawet nie wiem kiedy mi dali narkoze ... obudzilam sie po 11 z mega bolem i drenem w prawym boku ... no ale nie bylo tak tragicznie. na 2 dzien po wyjeciu drenu wypisalam sie na wlasne rzadanie .. antybiotyk dostalam 1 razowy, po narkozie moglam karmic 12 , przeciwbolowych nie bralam ... o 11 juz dostawialam mloda do cyca. a cyce mialam jak kamienie. nie mialam sily odciagac lakta to jak sie obudzilam po 24 h niekarmienia myslalam ze zejde tam z bolu. odciagalam od razu po 200 z cyca poszlo i to nie bylo wszystoo ... 2-3 dni to byl koszmar .. bol straszny, szwy mi przeszkadzaly, blanka przy karmieniu kopala po jich, bila ... bylo ciezko wstac, chodzilam zgarbiona jak staruszka i nie moflam gleboko oddychac .. gdybym nie pojechala do rodzicow nie dalaby. rady z mala. dostawalam ja tylko na karmienia .. dzis ide na zdjecie szwow ... czuje sie rewelacyjnie. nic mnie nie boli. tylko pempek ale ns nim najwiekszy szew i siniak. poza tym ciagle mnie mloda kopie po nim bo jest w zasiegu jej nozek ... dieta to tragedia ... 0 surowego kiedy na straganach truskawki czeresnie kapustka mloda .... plakac misie chce. chociaz juz pilam troche koktajlu i na lodach wloskich vylam :p
tesknie za cyclingiem. przed ciaza chodzilam 2 x w tyg. teraz jak dostane zielone swiatlo top cwicze z ewka. musze popracowac nad brzpuchem bo zebralo sie na nim strasznie duzo tluszczu . no i ramiona dostalam jak jakis atleta ...
no i chyba to wszystko o tym co sie dzialo przez ten tydzien ... mloda szarpie sie przy cycu jak dxiecko rosmery doslownie. ile w niej sily szok ... ona z tych przesypiajacych noc .. usypia przewaznie kolo 21, budzi sie 4-6 zalzy ... potem 1-2 godz wojowania i znow idziemy spac ... ostatnio zdazylo sie do 13 :p ...

dziewczyny spotkanie mega. spelnienie marzen. wszustkie jestescie piekne ... powalil mnie stroj Lady ... Silver jestes moim idealem kobiety, Twoj Tz jest mega szczesciarzem majac taka dupeczke przy sobie ... fajnie razem wygladalyscie, mamuskowy zlot ... moze nastepny zrobimy w okolicach lodzi :p

gratulacje za skonczone 5 mies dla maluchow Blogerki, Deli, Hope, Szajki i Marty ... jesli ktores pominelam przepeaszam. nadrobilam ponad 70 stron w 2 dni ...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 06:24   #2360
s i l v e r
Zakorzenienie

Aha. Nie wiem kiedy klub nadrobię Dzis jadę na ogródek do znajomej na grillllaaaaa
Stary 2013-06-14, 06:34   #2361
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Aha. Nie wiem kiedy klub nadrobię Dzis jadę na ogródek do znajomej na grillllaaaaa
nie miałabym nic przeciwko ciężkim nocom gdyby dni były lepsze.
nie za dużo masz tych wypadów???
Stary 2013-06-14, 06:37   #2362
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

A jadzis ide do lumpa
Stary 2013-06-14, 06:39   #2363
meneq
Zakorzenienie

bokeh dzieki
Mamusie, ich dzieci i zdjecia sliczne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 06:41   #2364
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
A jadzis ide do lumpa
robisz konkurencję Illusion
Stary 2013-06-14, 07:06   #2365
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
hejka mamusie .. chcialam tylko napisac ze zyje. nadrabiam was. od wczoraj przeczytalam 59 stron i nie poddam sie .. musze byc na bierzaco ...
ale wam zazdroszcze spotkania ... jestem na wczorajszym dniu na godzinie 21 ... juz nie moge sie doczekac relacji waszych a chyba cos bylo bo przybylo 5 stron :p

dolaczam do zamawiajacych tule .. musze wybrac tylko wzor ...

dzis scielam wlosy o polowe, jakies 13 cm ale tak lecialy i blanka maniakalnie je wyrywalla garsciami .. boje sie ze lysa.zostane ... jutro poprosze mamuske o fotke z mloda a co :p

jutro ide na zdjecie szwow ... trykam sie ze bedzie bolalo ...

oki lece nadrabiac ... przede mna jeszcze 15 stron jak nie bedziecie za mocno gadac :p
witaj i powodzenia przy zdjęciu szwów
Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
Fajnie babeczki ,że wam się spotkanie udało

Ewik ja też dałam dzisiaj małemu banana w siateczce. Super mu smakowało ale jak go później zobaczyłam to masakra. Wszystko było w bananie, poduszka, body i cała buxka, nawet oczy

Mała to Cię dziecię załatwiło

czytam Was ale na pisanie czasami już sil i czasu brakuje. Dzisiaj Michasia wstała o 5 i ani myslała spac dalej bo do przedszkola nie chciała zaspać w dodatku dzisiaj mialam taki wnerw ze szok. Wyobraźcie sobie że w poprzednią sobote zapłaciłam za szkołę bo w ten week musze oddać już teczkę do obrony i muszę mieć wszystko zapłacone itd. No i dzwonie dzisiaj do kasy czy wszystko ok, czy nie ma zaległości itp. a babka mi mówi, że ostatnia rata nnie zapłacona! Ja w szoku mówię że w sobote płacone i muszą już mieć kase a ta że nie ma i jak do jutra nie bedzie to mnie do obrony w lipcu nie dopuszczto dzwonie do banku co i jak a tam mi mówią, że przelew poszedł i jak nie mają go jeszcze na koncie to zeby dzwonic do ING bo tam ma uczelnia konto, No to dzwonie. Tam mi mówią że zaksięgowane, więc znów do kasy dzwonie a tam znów baba mówi że nie ma. to znów do swojego banku dzwonie gdzie kasa i potem znów do szkoły i co sie okazało? Baba w Kasie na uczelnie nie odchaczyła że zapłaciłam i przez głupią pi..... bbym się bronić nie mogła. Najadłam się tylko nerwów przez babsko i pół dnia zmarnowałam na tel. ot to się wyżaliłam
o ja Cię pierdzielę głupi babsztyl
Cytat:
TULimy się.

Sory za bardzo nienaturalny uśmiech i w ogóle, ale słońce mi dawało po gałach. Na tulę i na dziecia zerkać, nie na mnie:P
ale pięknie

Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
nie wiem czy dobrze myslę ale mozesz spróbować cos takiego
copy C:\Windows\explorer.exe D:\ lub
COPY aaaaa.txt a:\dane
gdzie aaaa- nazwa pliku który chcesz skopiować
a dysk na który chcesz skopiować
dane- folder do którego chcesz skopiować
Myślę, że powinno przejść chociaż pewności nie mam, bo nie znam się na tym tak jak Black
jezuśku skąd Ty to wiesz?
Cytat:
Zeby nie byl za fajny ten dzien to sie poprztykalam z mezem, az sie poryczalam a my sie naprawde prawie w ogole nie klocimy, faceci zawsze wiedza, kiedy popsuc dzien przykro mi ogromnie. Zdjec mu za kare Bokehowych nie pokaze....

Elllmi, agentka jestes, podglad zubrow 24/7
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 07:07   #2366
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
A to zdjęcia z dzisiaj

Cytat:

aha
widzę, że Twojemu ginowi dżołkaski się trzymają
dobrze, że wszystko oki
Cytat:

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Prosiłam jak ludzi-nie produkować tyle

Pięknie podsumowałyście Wasze spotkanie. Super się to czytało.

Aska trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.

Lady jak tam z mężem?

Ja już też jakiś czas temu pisałam że Szajowy mąż jest przystojny

Cała super że wizyta się udała,cbierz się za produkcję równie wypasionych dzieci jak Jula

Illusion dziękuje,ja też się strasznie cieszę że był wczoraj. Zajął się Blanka a ja posprzątałam całe mieszkanie
Tyle że mnie uświadomił że w sobotę pracuje
A Twój na urlopie? Jak super! pozytywnie zazdroszczę całym sercem.

Insolito,dwie godziny drogi w foteliku to nie tak strasznie jeszcze dla bobasa. A skąd będziesz jechać ewentualnie? Nie zmieści Ci się wózek do auta?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kochana, ja bym z tym wymiotowaniem to nie czekała tylko do lekarza leciała...

nadrabiam Was ale widać, że Illusion i ślunskary wróciły, bo tyyyyyle stron, że szok
znowu mi nie pocytowało wszystkiego

zazdroszczę spotkania, już lecę do k przejrzeć foty
Stary 2013-06-14, 07:29   #2367
nafiyqa
Zakorzenienie

łaaaaaa ile czytania!
U nas standard - od 1:30 pobudki co 1,5h, ale za to pospalismy do 7:30. Spalibysmy dluzej, ale budzik nas obudzil

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-06-14 o 07:48
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 07:40   #2368
nancykenator
Zakorzenienie

ewulka czy Ty masz lareta wózek?
Stary 2013-06-14, 07:44   #2369
nafiyqa
Zakorzenienie

Dziekuje za wszystkie komentarze odnosnie TZ i jego bukietu.
Tak obrosl w piorka, ze az kazal sobie pokazac Wasze wiadomosci jak mu powiedzialam, ze sie pochwalilam na forum
Kazal powiedziec, ze wczoraj jeszcze odkurzyl i zrobil obiad

I teraz ja wychodze na lebiode, ktora tylko cycki wystawia i wizazuje

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Po pierwsze primo TŻ sam na spacerze z małym Kwiatki zebrał z pola A ja myślałam, że takie rzeczy tylko w filmach!!
A Twoj nie wychodzi sam z Julianką...?

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
pogoda była wyśmienita! gorąco strasznie

Bokeh miała cudne spodnie, czarnobiałe chyba, ale nie miałam czasu się skupić bo Ania DARŁA SIĘ przez całe 1,5h kiedy tam byłam tak więc oficjalnie mogę stwierdzić, że mam najNIEgrzeczniejsze dziecię ze śląska, o ile nie z całego wątku
Foty bokeh robiła Lady jest śliczna,Daria od Silver drobniutka jak moja Ania, a dzieć yellow to marzenie, leży sobie grzecznie w wózeczku - notabene przepięknym wózeczku! i tak jakby go nie było. A Szajka ma ten swój głos cudowny.
Ale fajooosko!!!

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
W wózku dostała wścieklizny. Wiesz kiedy się uspokoiła? Jak się przebrałam w domowe gacie i powiedziałam, chodź, pomożesz Mamie zrobić kawę
Szkoda... Ale pewnie dziewczyny jeszcze nie raz sie spotkaja, takze bedzie okazja

Cytat:

ale prezent na wypasie, nie ma co

i jeszcze jedno: illusion, jak już wrócisz ze śląska albo żubrzej polany, to zapytaj męża, czy dziki mogą być takie łaciate; bo kurde, coś mi tu podstępem jak z "Samych swoich" śmierdzi te małe warchlaczki takie fajne pasiaki mają, a tu nagle taki łaciaty, jakby świnka
Nie zazdrosc

A co do drugiej czesci wiadomosci -

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
A więc tak
Na spotkanie dotarłam jako pierwsza, ale w tym czasie jak czekałam na dziewczyny to na ławeczce nakarmiłam sobie Darie.
Po mnie przyszłam Ewulka. Ja jej nie poznałam ale ona mnie tak
Anulka rzeczywiście płaczliwa i tylko u mamusi na rączkach było dobrze.
Lady, pięknaaaaa!! A jak ładnie ubrana była No i Pietraszko miodzio.
Bokeh, już wcześniej spotkałam. Napiszę tylko że super spodnie miała takie jak na blogu ostatnio na zdj. Hania grzeczniutka.
Szaja ahhhh ten głos No i Dorka jak fajnie leżała na brzuszku w wózku i obserwowała świat.
Yellow też super laska No i Oli po prostu był najgrzeczniejszym dzieciątkiem w całym parku

Byłyśmy atrakcją parku wszyscy się na nas jakoś dziwnie patrzyli

ide nadrabiac...chyba pińcet stron
Super, ze sie udalo spotkac!!!

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-06-14 o 07:49
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 07:49   #2370
Ewik86
Zakorzenienie

Witam się w ten piękny słoneczny dzionek

U mnie dziś pobudka o 5

Świetne podsumowania dziewczyny

Cytat:
Chętnie, tylko może za rok jak już nasze dzieciaczki będą starsze?

dziewczyny z Mazowsza - chętnie się spotkam, tylko że jak wiecie pracuje, więc mam czas w weekend

Karusia jak udało Ci się wyczyścić tę siatkę po bananie???

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości