|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXIII
Cytat:
ostatnio w krakowskiej dziewczyna przede mna oddawala bluze swojego faceta i kobieta jej odjela od zakupow cene bluzy
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam pewna, że w tych fasonach łydki mi nie wejdą, ale okazuje się, że mogę kupować spodnie w Zara w ciemno.
|
|
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Ale przecież zwroty internetowe oni zupełnie inaczej robią. W sklepie nie zwracają pieniędzy. Wątpię aby była opcja wymiany. A już zdarzyło mi się coś kupować i zwracać z internetu i nikt mi zaproponował wymiany.
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczki Zary-cz. XXIII
Jest i moja torebunia
która zdradzilam z michaelem :PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed 15:00 zadzwoniłam drugi raz, cały czas była. Pojechałam po nią i mam Jest boska, ale dość ciężka ![]() W sklepie powiedziano mi, że spódnica pochodzi ze zwrotu i tak ją przerzucali z miejsca w miejsce na magazynie. Jak zajechałam do Plazy troszkę się wystraszyłam, bo kobietka poszła mi na magazyn po nią i wróciła z pustymi rękoma. Okazało się, że pan z działu męskiego, do którego się dodzwoniłam przed 15:00 i który sprawdzał mi jej dostępność, zbunkrował ją dla mnie na magazynie Miałam naprawdę sporo szczęścia!!!Jednak dobra rada- najlepiej dzwonić do Zary i pytać, pytać do znudzenia [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41605590]dziewczyny cz widziałyście u siebie XS? i w czarnym kolorze też XS? [/QUOTE]W Poznaniu nie widziałam
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znowu kolejna osoba fajnie wyglądająca w koszuli, tylko ja jak sierota ![]() Tak samo było w zeszłym roku z bikerka, która oddałam
|
|
|
|
|
#2348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze w nich wyglądasz;-) czarne będą i na wieczór, eleganckie są. Bierz;-) Edytowane przez bejb200 Czas edycji: 2013-07-02 o 20:51 Powód: za mało |
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa... Ja chce te buty sa boskie ![]() Wania, widzialam dzisiaj te białą koszulę w groszki w Arkadii. Może ktoras dziewczyna będzie mogła kupić
|
|
#2350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale byłam napalona na nie.. były straszne... najbardziej niewygodne buty forever nawet Marigold je mierzyła chwilę i potem przez 2 dni nogi ją bolały ![]() Cytat:
![]() ![]() to się powinno leczyć
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dzis w Wars&Sawa i była marynarka ala ramoneska w paski i zle strasznie lezy :/
|
|
#2352 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Tez tak miałam, zwracałam jedną rzecz ale jednocześnie kupowałam inna i na kasie Pani odjęła wartość zwracanej rzeczy od wartości paragonu. Ale obie rzeczy kupowałam stacjonarnie.
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super, ja choruję na tę bluzkę ale chyba nie jest mi pisana Można zwrócić w sklepie ale pieniążki zwracają na konto. |
|
|
|
|
#2357 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem co robić z tą torbą Za przemawia fakt, że jak to kto powiedział to jest kawał skóry w dobrej cenie i zawsze mi się podobała, a przeciw - mam już duzego karmelowego shoppera (z tych nieskorzanych co byly dostepne przed wyprz.) i przydała by mi się torba miękka... no i te wgniecenia... ![]() Fajowe buty Szkoda że ja tego ćwiekusa nie kupiłam, macałam go nawet w zeszłym tygodniu i zaczynam żałować ze nie wzięłam. A przypomnij mi on mieści A4, pojemny jest?Cytat:
Pasują Ci, a w czerwonych było by jeszcze ładniej |
|||
|
|
|
#2358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a moze macie po 15 lat co? Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2013-07-02 o 21:15 |
|
|
|
|
#2359 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ostatecznie udało mi się upolować od bbbeee. ![]() Obawiam się tylko jak będzie leżeć. Czy nie będzie za duża. Ona jest w jakiś sposób elastyczna w pasie? Vishnja, może pokaż jeszcze fotki w świetle dziennym. Sztuczne światło zawsze przekłamuje i że tak powiem - dodaje dramatyzmu takim wadom. Te rysy może da się zapastować, zamalować jakoś?
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie te shoppery aż takiego sząłu nie robią żeby się jeszcze decydować na uszkodzony. Będziesz go mniej "lubić" i i tak rzadziej nosić. Ja kupiłam shoppera w Accesorize, wróciłam od domu i czarna rozpacz - smuga u dołu której nie zauważyłam! A to był ostatni kolor, ostatnia sztuka... Strasznie mnie to irytowało,a le pomyślałam ostatnia deska ratunku - gumka do ścierania! I zeszło. ;D
|
#2361 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Elastyczna za bardzo ona nie jest, ale jak masz, że tak powiem, kobiece biodra to nie spadnie ![]() Co do torebki, to właśnie w świetle dziennym nie wygląda tak źle, a jak się trzyma w ręku to w ogóle tego nie widać. Chyba tak naprawdę moim głównym zmartwieniem jest to czy potrzebna mi druga wielka sztywna torebka A ile ona miejsca na przedpokoju zajmuje
|
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi to samo powiedzieli w poznańskiej Malcie. Spódniczki pojawiły się na początku wyprzedaży, później nikt ich już nie widział. To, że trafią ze zwrotu do Malty zdaniem pani, z którą rozmawiałam, graniczy z cudem. Ja wczoraj się tylko wkurzyłam, bo siedziałam na forum, widziałam tego posta bbbeee, ale nie doczytałam uważnie i myślałam, że kupiła sobie trzy różne spódniczki Jak doczytałam, że chodzi o TĘ spódnicę, to wkurzyłam się na siebie, że tak czasami pobieżnie czytam. Dzisiaj z rana od razu zadzwoniłam do poznańskich Zar i udało się ![]() Spódniczka leży cudownie Elastyczna w pasie właśnie nie jest w ogóle
|
|
#2364 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Dziewczyny mam do was pytanie. Ja niestety nie mam u siebie Zary, a do najbliższej mam jakieś 2h jazdy. Wiecie czy jest ta torba w sklepach?
|
|
#2365 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale właśnie - czy potrzeba mi dwóch wielkich toreb, których nawet nie mam gdzie trzymać?
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2368 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Torebek nigdy dość. Ja upchnęłam do szafy dwa shoppery-bawoły i shoppera-łódkę i tak sobie stoją wszystkie razem zamknięte i dzięki temu nic mi nie zawadza i nie muszę się stresować, że już tyle się ich nazbierało, bo na nie nie patrzę. ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że będzie pasować.
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
Też mam właśnie dylemat co do czarnego shopperka, napaliłam się na niego, ale chyba jednak jest dla mnie za duży i mnie przytłacza..
ale ta cenaaaaa
Edytowane przez patrysienka Czas edycji: 2013-07-02 o 21:36 |
|
|
|
#2370 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie wiem jak możecie nie wspomnieć w kontekście zimowych hitów o "Kaszmirowym" szalu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.

Byłam pewna, że w tych fasonach łydki mi nie wejdą, ale okazuje się, że mogę kupować spodnie w Zara w ciemno.

która zdradzilam z michaelem :P
[/QUOTE]

sa boskie 

troszkę drogie, za tą kwotę można mieć 3 pary innych
Za przemawia fakt, że jak to kto powiedział to jest kawał skóry w dobrej cenie i zawsze mi się podobała, a przeciw - mam już duzego karmelowego shoppera (z tych nieskorzanych co byly dostepne przed wyprz.) i przydała by mi się torba miękka... no i te wgniecenia... 
Ale ostatecznie udało mi się upolować od