Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-12, 22:34   #2341
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Powiem Ci że porę na ćwiczenia wybrałaś sobie idealną Wyobrażam sobie minę Twojego TŻta kiedy wejdzie do domu i zastanie Cię w jakiejś dziwnej pozycji
Luuuuzik może TŻ nie zauważy że laptop zbrakowany
A tam TŻ, żeby tatuś nie zauważył bo to on mi podarował ten komputer
Nie zastanie mnie w dziwnej pozycji, bo muszę mu najpierw drzwi otworzyć, żeby wszedł A pora na ćwiczenia idealna! Rozgrzeję się przynajmniej przed dalszymi atrakcjami sponsorowanymi przez Feminum żel
Stary 2013-07-12, 22:37   #2342
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
A tam TŻ, żeby tatuś nie zauważył bo to on mi podarował ten komputer
Nie zastanie mnie w dziwnej pozycji, bo muszę mu najpierw drzwi otworzyć, żeby wszedł A pora na ćwiczenia idealna! Rozgrzeję się przynajmniej przed dalszymi atrakcjami sponsorowanymi przez Feminum żel
Masz szczęście że leże bo inaczej miałabyś mnie na sumieniu gdybym spadła ze śmiechu z krzesła
I proszę skończ temat bo jestem z dala od mojego TŻta !!
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 22:45   #2343
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Cytat:
Masz szczęście że leże bo inaczej miałabyś mnie na sumieniu gdybym spadła ze śmiechu z krzesła
I proszę skończ temat bo jestem z dala od mojego TŻta !!
Gdybyś mnie teraz zobaczyła, to spadłabyś z krzesła Leżę okrakiem na podłodze, z laptopem przed twarzą i wypiętym tyłkiem, udając, że ćwiczę, ale tak w sumie to oglądam meble na allegro
I kończę temat, nie będę się znęcać!
Stary 2013-07-12, 22:49   #2344
domii29
Zakorzenienie

Tak w ogóle jak ostatnio przeglądałam kombinezony to trafiłam na prześliczny kombinezon zimowy dla dziewczynki.
Jakby któraś była zainteresowana to proszę, może którejś z Was uda się wylicytować za grosze
http://allegro.pl/little-zimowy-komb...381954529.html

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
Gdybyś mnie teraz zobaczyła, to spadłabyś z krzesła Leżę okrakiem na podłodze, z laptopem przed twarzą i wypiętym tyłkiem, udając, że ćwiczę, ale tak w sumie to oglądam meble na allegro
I kończę temat, nie będę się znęcać!

Zdecydowanie pora iść spać bo już mnie brzuch od śmiechu boli
Poza tym z niewyżytymi kobietami nie gadam

Dobranoc
Stary 2013-07-12, 22:53   #2345
Anoula
Zakorzenienie

Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c

Haha widzę że mamy nowego bohatera wątku dobrze że dużo o tym piszecie jakby przyszła potrzeba zakupić to może łatwiej sobie nazwę przypomnę hehe

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 22:55   #2346
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Cytat:
Tak w ogóle jak ostatnio przeglądałam kombinezony to trafiłam na prześliczny kombinezon zimowy dla dziewczynki.
Jakby któraś była zainteresowana to proszę, może którejś z Was uda się wylicytować za grosze
http://allegro.pl/little-zimowy-komb...381954529.html

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Zdecydowanie pora iść spać bo już mnie brzuch od śmiechu boli
Poza tym z niewyżytymi kobietami nie gadam

Dobranoc
Odezwała się ta wyżyta!

A te ćwiczonka całkiem sympatyczne Jutro znów sobie "poćwiczę"

Dobranoc wszystkim

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Haha widzę że mamy nowego bohatera wątku dobrze że dużo o tym piszecie jakby przyszła potrzeba zakupić to może łatwiej sobie nazwę przypomnę hehe

Zapamiętaj na przyszłość! Czyni cuda kiedy jest się w potrzebie!
Stary 2013-07-12, 23:00   #2347
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kathrin Von Hexe Pokaż wiadomość
My już po dzisiejszej wizycie.
Z maluszkiem wszystko dobrze, wyniki i ciśnienie też. USG nie było, bo za niecałe 1,5 tygodnia mam iść na połówkowe ale do innego gina, bo tamten ma lepszy sprzęt. Także jestem spokojniejsza.
Jakoś tak mi lżej jak czytam wasze posty, że nie tylko ja się tak stresuję przed każdą wizytą.
A i mam się już umówić na zajęcia ze szkoły rodzenia. Będę dzwonić w poniedziałek. Ciekawe kiedy będę mogła zacząć na nie chodzić...
Super że maluszek zdrowy Mi kazano przyjsc ok. 28 tyg.
Cytat:
W sumie ciężko mi teraz nazywać ją przyjaciółką. Wieczne pretensje, ciągle coś robiłam nie tak. Zaszłam w ciąże to ona mi mówiła co mam jeść, pić, co mi wolno a czego nie wolno robić... W ogóle zachowuje się tak jakby już 5 dzieci odchowała a w życiu nawet chłopaka nie miała...Zapytała mnie raz jak mogłam sobie tak życie zmarnować i dziecko zrobić bo przecież teraz najlepszy czas na imprezowanie... tylko że nie wpadła na to że moim marzeniem i celem życiowym nie są imprezy tylko spokojne życie u boku meża i oczywiście gromadka wspaniałych dzieci
Niezła przyjaciółeczka. Zawsze uważałam że od toksycznych ludzi lepiej trzymać się z daleka.Albo od tych co wku...
Cytat:
Mam zaledwie 20 lat a wydaje mi się jakbym miała z 60. Mam zupełnie inne myślenie i nastawienie niż "dzisiejsza młodzież". Nie raz nawet rozmawiałam z mamą na ten temat i mówiłam jej że czuję się staro przez to że jestem zupełnie inna niż te wszystkie nastolatki. Dzisiaj odezwała się do mnie dziewczyna która chodziła ze mną do przedszkola, ale była 2 lata młodsza i pisze mi że nie wie co ma zrobić bo była ze swoim chłopakiem rok i kochali się bez zabezpieczenia zawsze z finałem w środku, później się rozstali ona komuś innemu do łóżka wskoczyła po czym z powrotem wróciła do chłopaka i się dowiedziała że jest w ciąży i nie ma pojęcia z kim... co to się dzieje, no masakra jakaś
Myślałam że takie historie to tylko w Bravo albo Ukryta Prawda

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Trele, powiem Ci szczerze że w tym kraju normalnie nigdy bym nie zdecydowała się na dziecko, ale z racj tego że ja kocham dzieci i chciałam mieć swoje a do wyjazdu nam duzo brakuje, chociaż jakiegoś punktu zaczepienia to nie chciałam czekać. Moja mama urodziła nas pięcioro. Pierwszą ciąże miała zagrożoną, całe 9 misięcy leżała w szpitalu i pracować nie mogła. Potem z kolejnym dzieckiem było wszystko ok, ale wyjść nie chciało .. 3 z nas przy porodzie zaplątało się w pępowine, lekarze nie wiedzieli co zrobic, nie było specjalistycznych badań itd.. potem przeprowadziła sie na ślask bo zamknęli jej zakład pracy, mój ojciec pracował w kopalni pod ziemią moja mama na powierzchni. Zaszła ze mną, ale że mój ojciec alkoholik to wypłaty nie było, liczyła tylko na siebie, pracowała dopóki nie zaskoczył ją poród w 7 miesiącu. urodziła mnie i kilka dni później wróciła na tydzień do pracy, żeby zarobić choć na chleb dla reszty i mleko dla mnie ( ja leżałam w inkubatorze ) potem wróciłam, pół roku po mnie wróciła do pracy i harowała dzień i noc, dwie zmiany po 8 godzin, żyła na kawie i kromce chleba bo było ciężko. Mój ojciec nagle przestał pić mama wyluzowała, zaczęło sie nam jakoś wieść... potem na świat przyszła moja sis, mój ojciec wrócił do % i tak jest do dzisiaj ... nie bede mówiła co sie działo, ale moja mama 3-4 dni nie jadła bo było ciężko.. i wiem e mnie też moze spotkać los taki jak ją, głód i strch przed jutrem, ale historia mojej mamy pokazuje mi jak ona nas bardzo kocha ze tyle dla nas poświęciła, ze złamaną ręką chodziła do pracy.. i wiem ze gdybym była rozpieszczonym dzieckiem bogatych rodziców, dziś siedziałabym sobie dupą do góry i nie robiła w zupełności nic.. ani sie nie uczyła, ani nie pracowała. Mama mi dużo pomaga bo wie jak ciezko jest żyć, ale jednak zdaje sobie ssprawe ze moze być ciężko. Z tym że dla maluszka zrobie wszystko, choćbym miałą iść do sklepu i bułke ukraść to ukradnę ( wiecie o co chodzi )
Masz wspaniałą mamę. Aż nie wiem co mogłabym jeszcze dodać.

A ja właśnie skończyłam piec dla mojej przyjaciółki :
http://www.mojewypieki.com/przepis/biala-pavlova
Mogę iść już spać Dobranoc.

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Cytat:
Odezwała się ta wyżyta!

A te ćwiczonka całkiem sympatyczne Jutro znów sobie "poćwiczę"

Dobranoc wszystkim

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

hahah dobre jesteście A ja też na dziś miałam plan na mojego M. ale mi dziad zasnął..
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-12, 23:08   #2348
Anoula
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

Cytat:

Po cichu mam nadzieję że się jednak nie przyda
Stary 2013-07-13, 04:10   #2349
lineczka1989
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

Cytat:
Mam zaledwie 20 lat a wydaje mi się jakbym miała z 60. Mam zupełnie inne myślenie i nastawienie niż "dzisiejsza młodzież". Nie raz nawet rozmawiałam z mamą na ten temat i mówiłam jej że czuję się staro przez to że jestem zupełnie inna niż te wszystkie nastolatki. Dzisiaj odezwała się do mnie dziewczyna która chodziła ze mną do przedszkola, ale była 2 lata młodsza i pisze mi że nie wie co ma zrobić bo była ze swoim chłopakiem rok i kochali się bez zabezpieczenia zawsze z finałem w środku, później się rozstali ona komuś innemu do łóżka wskoczyła po czym z powrotem wróciła do chłopaka i się dowiedziała że jest w ciąży i nie ma pojęcia z kim... co to się dzieje, no masakra jakaś
Jednym slowem dziewczyna ma przerabane, chociaz zawsze sie dziwilam jak mozna kochac sie bez zabezpieczenia, facet konczy w babce a pozniej ta przezywa ze w ciazy jest a na dodatek jeszcze nie wiedzac z kim...

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Trele, powiem Ci szczerze że w tym kraju normalnie nigdy bym nie zdecydowała się na dziecko, ale z racj tego że ja kocham dzieci i chciałam mieć swoje a do wyjazdu nam duzo brakuje, chociaż jakiegoś punktu zaczepienia to nie chciałam czekać. Moja mama urodziła nas pięcioro. Pierwszą ciąże miała zagrożoną, całe 9 misięcy leżała w szpitalu i pracować nie mogła. Potem z kolejnym dzieckiem było wszystko ok, ale wyjść nie chciało .. 3 z nas przy porodzie zaplątało się w pępowine, lekarze nie wiedzieli co zrobic, nie było specjalistycznych badań itd.. potem przeprowadziła sie na ślask bo zamknęli jej zakład pracy, mój ojciec pracował w kopalni pod ziemią moja mama na powierzchni. Zaszła ze mną, ale że mój ojciec alkoholik to wypłaty nie było, liczyła tylko na siebie, pracowała dopóki nie zaskoczył ją poród w 7 miesiącu. urodziła mnie i kilka dni później wróciła na tydzień do pracy, żeby zarobić choć na chleb dla reszty i mleko dla mnie ( ja leżałam w inkubatorze ) potem wróciłam, pół roku po mnie wróciła do pracy i harowała dzień i noc, dwie zmiany po 8 godzin, żyła na kawie i kromce chleba bo było ciężko. Mój ojciec nagle przestał pić mama wyluzowała, zaczęło sie nam jakoś wieść... potem na świat przyszła moja sis, mój ojciec wrócił do % i tak jest do dzisiaj ... nie bede mówiła co sie działo, ale moja mama 3-4 dni nie jadła bo było ciężko.. i wiem e mnie też moze spotkać los taki jak ją, głód i strch przed jutrem, ale historia mojej mamy pokazuje mi jak ona nas bardzo kocha ze tyle dla nas poświęciła, ze złamaną ręką chodziła do pracy.. i wiem ze gdybym była rozpieszczonym dzieckiem bogatych rodziców, dziś siedziałabym sobie dupą do góry i nie robiła w zupełności nic.. ani sie nie uczyła, ani nie pracowała. Mama mi dużo pomaga bo wie jak ciezko jest żyć, ale jednak zdaje sobie ssprawe ze moze być ciężko. Z tym że dla maluszka zrobie wszystko, choćbym miałą iść do sklepu i bułke ukraść to ukradnę ( wiecie o co chodzi )

Mi tez mama opowiadal ze bylo jej
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 07:30   #2350
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Super że maluszek zdrowy Mi kazano przyjsc ok. 28 tyg.

Niezła przyjaciółeczka. Zawsze uważałam że od toksycznych ludzi lepiej trzymać się z daleka.Albo od tych co wku...

Myślałam że takie historie to tylko w Bravo albo Ukryta Prawda

Masz wspaniałą mamę. Aż nie wiem co mogłabym jeszcze dodać.

A ja właśnie skończyłam piec dla mojej przyjaciółki :
http://www.mojewypieki.com/przepis/biala-pavlova
Mogę iść już spać Dobranoc.

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

hahah dobre jesteście A ja też na dziś miałam plan na mojego M. ale mi dziad zasnął..

Taka przyjaciółka to skarb . A tak serio to wkurza mnie do tego stopnia że zaczęłam się już z tego wszystkiego śmiać, bo ileż można to wszystko znosić. Jestem w stosunku do niej dość chłodna i czuję że ta "przyjaźń" już dawno się rozpadła - jakoś nie żałuję

a to Cię TŻ załatwił

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Jednym slowem dziewczyna ma przerabane, chociaz zawsze sie dziwilam jak mozna kochac sie bez zabezpieczenia, facet konczy w babce a pozniej ta przezywa ze w ciazy jest a na dodatek jeszcze nie wiedzac z kim...
Szkoda słów ... dzieci się bawią bezmyślnie a później pretensje do całego świata mają

Witam się w ten pochmurny dzień
Ostatnio Wam pisałam że nic mi się nie śni a tu dzisiaj przyśnił mi się mój ginekolog... jakiś romansik mieliśmy
Jaśko od rana bardzo aktywny więc i ja spokojniejsza...
Wieczorem miałam mega zgage, a synuś czkawkę . Myślałam że jeszcze chwila i zacznę zionąć ogniem ale na szczęście zanim zasnęłam to przeszło

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-07-13 o 07:33
Stary 2013-07-13, 07:50   #2351
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:

Haha, też tak słyszałam, ale w moim przypadku to możliwe, bo mój TŻ to taki kudłaty jest, że masakra Ciemna karnacja, ciemne oczy, ciemne włosy, gęste, grube no po prostu już widzę tego małego latynosa wychodzącego ze mnie

Mój maluch tak się wczoraj ułożył, że oddychać nie mogłam :O Myślałam, że ducha wyzionę! Głową mnie cisnął w przeponę, a stopami kopał na dole Po prostu cudaczy niesamowicie.. Wieczorem z kolei wbijał mi się, prawdopodobnie stopą, w okolice lewego jajnika.. ale cierpiałam
Dziś to jest chyba jakoś w poprzek, bo też mi ciężkoo się siedzi i oddycha.
mój TŻ za to biały w sensie blondyn i kudłaty na dodatek lekko mu się kręcą włosy i ma długaśne gęste rzęsy więc chciałabym żeby Nelka po nim to odziedziczyła

mam tak samo z tym oddychaniem:mdlje:
wczoraj to w ogóle myślałam że mała nogę przez piczkę chce mi wypchnąć bo tak nisko kopała
Cytat:
Widzę że nie tylko ja wypróbowałam Feminum żel moje życie znów nabrało sensu, a świat stał się piękniejszy nawet nie zdawałam sobie sprawy jak niewiele mi do szczęścia potrzeba

Cytat:
Pomalowałam sobie pazurki, nadrobiłam wizaż i czekam teraz, aż wróci Ma być max 24, zobaczymy
też pomalowałam, ale przy okazji musiałam brzuch ciut pognieść żeby mi się to udało
Cytat:
Gorzej z depilacją pod prysznicem
ja w zeszły czwartek się depilowałam to widziałam jescze cokolwiek, a przed wczoraj robiłam to samo i już nic nie widziałam, NIC- leciałam na czuja
Cytat:
A tak w ogóle to ułamałam kawałek laptopa
jak Ty to zrobiłaz?
Cytat:
Ostatnio Wam pisałam że nic mi się nie śni a tu dzisiaj przyśnił mi się mój ginekolog... jakiś romansik mieliśmy

mi sie kieeeedyś śniło że miałam romans z sąsiadem takim nie do końca rozumnym i się bzykaliśmy w piwnicy

joł joł
mam dla Was sposób Domii, zwariowane, żeby TŻ miał zawsze ochotę już jak zaczęłyście temat masaż ostatnio wyprobowany na moim TŻ
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 07:59   #2352
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
mój TŻ za to biały w sensie blondyn i kudłaty na dodatek lekko mu się kręcą włosy i ma długaśne gęste rzęsy więc chciałabym żeby Nelka po nim to odziedziczyła

mam tak samo z tym oddychaniem:mdlje:
wczoraj to w ogóle myślałam że mała nogę przez piczkę chce mi wypchnąć bo tak nisko kopała

też pomalowałam, ale przy okazji musiałam brzuch ciut pognieść żeby mi się to udało

ja w zeszły czwartek się depilowałam to widziałam jescze cokolwiek, a przed wczoraj robiłam to samo i już nic nie widziałam, NIC- leciałam na czuja

jak Ty to zrobiłaz?

mi sie kieeeedyś śniło że miałam romans z sąsiadem takim nie do końca rozumnym i się bzykaliśmy w piwnicy

joł joł
mam dla Was sposób Domii, zwariowane, żeby TŻ miał zawsze ochotę już jak zaczęłyście temat masaż ostatnio wyprobowany na moim TŻ
Mój nawet masażu nie potrzebuje, on ZAWSZE ma ochotę
Stary 2013-07-13, 08:07   #2353
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Mój nawet masażu nie potrzebuje, on ZAWSZE ma ochotę
mój też tak twierdzi, ale czasem się zdarzy że padnięty z pracy wróci i wtedy to ja mam ochotę a On nie bardzo to ja wtedy oliwkę w rękę i jazda oczywiście z ominięciem jego ulubionego miejsca a ten mnie wręcz błaga żebym go tam wymasowała no i potem leci z górki

właśnie mam pytanie, bo mi już brzuch na prawdę przeszkadza w wielu pozycjach, i to w tych, które oboje lubimy i mamy problem w jakich pozycjach Wy to robicie? (przepraszam za bezpośrednie pytanie ale zaczynam być załamana) TŻ twierdzi że kupimy wibrator i będziemy jechać plus do wibro jeszcze coś- i już, ale zabawek w ciąży używać nie można

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-13, 08:15   #2354
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
mój też tak twierdzi, ale czasem się zdarzy że padnięty z pracy wróci i wtedy to ja mam ochotę a On nie bardzo to ja wtedy oliwkę w rękę i jazda oczywiście z ominięciem jego ulubionego miejsca a ten mnie wręcz błaga żebym go tam wymasowała no i potem leci z górki

właśnie mam pytanie, bo mi już brzuch na prawdę przeszkadza w wielu pozycjach, i to w tych, które oboje lubimy i mamy problem w jakich pozycjach Wy to robicie? (przepraszam za bezpośrednie pytanie ale zaczynam być załamana) TŻ twierdzi że kupimy wibrator i będziemy jechać plus do wibro jeszcze coś- i już, ale zabawek w ciąży używać nie można
Na boku, siedząc na nim i że się tak wyraże od tylca (znaczy noo na pieska czy jak to się tam nazywa), jest jeszcze opcja że on siada na brzegu łóżka a ja okrakiem na nim chyba tak najwygodniej, inaczej nie da rady

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-07-13 o 08:21
Stary 2013-07-13, 08:16   #2355
ktosiula
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Ale szaro-buro i ponuro za oknem, a my jesteśmy zmuszeni spędzić dzień na działce w lesie brrr... nie mam ochoty tam jechać.

Podczytujecie może mamy lipcowo-sierpniowe? Poród za porodem u nich i takie emocje się udzielają - jeszcze trochę i u nas będzie taki emocjonujący wątek, cudne zdjęcia maluchów, opisy porodów, problemy z karmieniem itd.. jak tak to czytam to już bym chciała mieć okruszka przy sobie.... to takie wzruszające wszystko.

Cytat:
To świadczy tylko o jej niedojrzałości i głupocie. Kto normalny w wieku 18 lat uprawia sex bez zabezpieczenia do końca? Poza tym ten drugi koleś... to świadczy o niej. Przepraszam ale głupie toto jak but i puszczalskie.
Ja sex bez miłości dopuszczam tylko w snach Czasem mi się ktoś tak przyśni hehehe

Cytat:
Napisane przez ania_cz79 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim, a ja sie wczoraj dowiedziałam że chyba będe musiała szukać mieszkania. Właścicielka mieszkania w którym mieszkam dała mi wczoraj do zrozumienia że ma jakieś plany co dotego mieszkania.
Oczywiście nas nie wyrzuca ale chyba musimy się rozgladać żeby sie nie obudzić z reką w nocniku:confuse d:

A może poprostu nie odpowiada jej dziecko za ścianą...
Kurcze szkoda. Ciekawe jaki ma faktycznie powód. Trzymam kicuki za nowe lokum! Rozglądajcie się póki czas!

Cytat:

Widzę że nie tylko ja wypróbowałam Feminum żel moje życie znów nabrało sensu, a świat stał się piękniejszy nawet nie zdawałam sobie sprawy jak niewiele mi do szczęścia potrzeba
wyobrażam sobie jak Domii mówi to takiem poważnym, rozmarzonym głosem w reklamie telewizyjnej :P

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 08:32   #2356
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ale szaro-buro i ponuro za oknem, a my jesteśmy zmuszeni spędzić dzień na działce w lesie brrr... nie mam ochoty tam jechać.

Podczytujecie może mamy lipcowo-sierpniowe? Poród za porodem u nich i takie emocje się udzielają - jeszcze trochę i u nas będzie taki emocjonujący wątek, cudne zdjęcia maluchów, opisy porodów, problemy z karmieniem itd.. jak tak to czytam to już bym chciała mieć okruszka przy sobie.... to takie wzruszające wszystko.

To świadczy tylko o jej niedojrzałości i głupocie. Kto normalny w wieku 18 lat uprawia sex bez zabezpieczenia do końca? Poza tym ten drugi koleś... to świadczy o niej. Przepraszam ale głupie toto jak but i puszczalskie.
Ja sex bez miłości dopuszczam tylko w snach Czasem mi się ktoś tak przyśni hehehe

Kurcze szkoda. Ciekawe jaki ma faktycznie powód. Trzymam kicuki za nowe lokum! Rozglądajcie się póki czas!

wyobrażam sobie jak Domii mówi to takiem poważnym, rozmarzonym głosem w reklamie telewizyjnej :P
Pierwsze o czym pomyślałam jak się do mnie odezwała to "Jezu co za puszczalska panna" i ciekawe jak ja mam jej teraz pomóc, nie rozumiem jaki był cel tego że się do mnie odezwała chciała się pochwalić czy pożalić

Wy sobie tutaj śmiechy ze mnie urządzacie a ja tak strasznie cierpiałam przez ostatnie miesiące... .

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Idę golić nogi trzymajcie kciuki żeby się mi jakimś cudem udało
Stary 2013-07-13, 08:36   #2357
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Pierwsze o czym pomyślałam jak się do mnie odezwała to "Jezu co za puszczalska panna" i ciekawe jak ja mam jej teraz pomóc, nie rozumiem jaki był cel tego że się do mnie odezwała chciała się pochwalić czy pożalić
Tez jesteś w ciązy więc może liczyła na jakąś nić porozumienia?
Dowie się kto jest tatą jak urodzi i któryś z nich wystąpi o ustalenie ojcostwa. Chyba, że tych dwóch facetów bylo w jakiś większych odstępach czasu, ale pewnie nie :P

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 08:37   #2358
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dzień Dobry

Ktosiula, ja podczytuję od czasu do czasu... i już nie mogę doczekać się tych emocji u Nas na watku

Ale tu wczoraj nocne pogaduszki były hihi.

Tż idzie na popo do pracy więc zapewne później spędze tu więcej czasu

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 08:48   #2359
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:

heheh ja też ostatnio myślałam o tym żeby Was się o to zapytać, ale nie miałam odwagi czekałam aż ktoraś się o to zapyta No ja nie mogę siedzieć na moim bo mnie boli chyba mnie tam za daleko tyka więc zostaje na pieska, albo na leżąco od tyłu, albo ja leże na jakimś podwyższeniu a on stoi no coś jak misjonarska. Ale może jeszcze Wy macie jakieś pomysły?
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 08:49   #2360
ania_cz79
Raczkowanie

hej mam do Was pytanie. Dzisiaj z rana zaobserwowałam że moje sutki sa jakieś dziwne. Rozumiem że to normalne że zachodzą zmiany ale czegoś takiego nie widziałam, Od jakiś dwóch tygodni ponownie bolą mnie piersi a dzisiaj cała moja brodawka była twarda, miała dziwny kształt, była wybulona wręcz wrudkowata....
Ponadto jakies takie dziwne są do szpica ...

Zastanawia mnie to nie sądzę że to dzieje się cos złego ale ciekawa jestem czy wy tez macie takie dziwne przypadki.
ania_cz79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 09:07   #2361
domii29
Zakorzenienie

Ale jestem zakręcona.
Znowu zapomniałam Wam napisać że
WITAMY SIĘ Z JAŚKIEM W 25 TYGODNIU !
Stary 2013-07-13, 09:40   #2362
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cześć

Uuu widzę, że jakieś gorące tematy zarzuciłyście Teraz to jestem zmuszona nadrobić

Śniadanie zaliczone - makrelka zaraz po tym dwie nektarynki

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 09:53   #2363
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Na boku, siedząc na nim i że się tak wyraże od tylca (znaczy noo na pieska czy jak to się tam nazywa), jest jeszcze opcja że on siada na brzegu łóżka a ja okrakiem na nim chyba tak najwygodniej, inaczej nie da rady
próbuję sobie to wyobrazić i wybacz nie potrafię
Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
heheh ja też ostatnio myślałam o tym żeby Was się o to zapytać, ale nie miałam odwagi czekałam aż ktoraś się o to zapyta No ja nie mogę siedzieć na moim bo mnie boli chyba mnie tam za daleko tyka więc zostaje na pieska, albo na leżąco od tyłu, albo ja leże na jakimś podwyższeniu a on stoi no coś jak misjonarska. Ale może jeszcze Wy macie jakieś pomysły?
ee tam pytanie jak pytanie
a na pieska nie możemy bo ja trę brzuchem o łóżko kurde no mam problem
Cytat:
Ale jestem zakręcona.
Znowu zapomniałam Wam napisać że
WITAMY SIĘ Z JAŚKIEM W 25 TYGODNIU !

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-13, 09:58   #2364
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
próbuję sobie to wyobrazić i wybacz nie potrafię

Ok opiszę to dokładniej żaden problem No więc:
1. ja leże na boku on za mną
2. Ja siedzę na nim on leży pode mną
3. Na pieska to widzę że wiesz jak to wygląda (przy okazji padłam ze śmiechu jak przeczytałam że trzesz brzuchem o łóżko )
4. On sobie siedzi na brzegu łóżka a ja okrakiem siadam przodem do niego
Stary 2013-07-13, 10:07   #2365
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 10:07   #2366
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ok opiszę to dokładniej żaden problem No więc:
1. ja leże na boku on za mną
2. Ja siedzę na nim on leży pode mną
3. Na pieska to widzę że wiesz jak to wygląda (przy okazji padłam ze śmiechu jak przeczytałam że trzesz brzuchem o łóżko )
4. On sobie siedzi na brzegu łóżka a ja okrakiem siadam przodem do niego
co do 1. to nam nie wygodnie
2. lubię tą wersję ale leżącą a nie siedzącą :P
3. chyba że na złączonych nogach, bo na rozkraczonych trę :P
4. a brzuch Ci nie przeszkadza Ci w tym?

swoją drogą mój TŻ to czytał i się śmiał

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-13, 10:10   #2367
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
co do 1. to nam nie wygodnie
2. lubię tą wersję ale leżącą a nie siedzącą :P
3. chyba że na złączonych nogach, bo na rozkraczonych trę :P
4. a brzuch Ci nie przeszkadza Ci w tym?

swoją drogą mój TŻ to czytał i się śmiał
Wyjdę teraz na zboczoną, niewyżytą mamuśkę
Jeśli chodzi o chwile przyjemności to brzuch mi w ogóle nie przeszkadza jakoś się mieści między nas i nie ugniatamy Jaśka
Też lubię wersję leżącą a nie siedzącą na partnerze no ale przez odstający brzuch nie ma szans żebym się położyła

http://ciaza-i-porod.wieszjak.pl/zdr...z-galerie.html -> dla zainteresowanych

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-07-13 o 10:11
Stary 2013-07-13, 10:14   #2368
Anoula
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny

Jakie tu tematy z samego rana Mój brzuszek jeszcze aż tak bardzo nie przeszkadza. Teraz sie zastanawiam czy sobie kupić jakąś seksowną koszulkę na noc poślubną :myśli:
Stary 2013-07-13, 10:16   #2369
niunia32
Zakorzenienie

Dobry

dzisiaj będzie mnie mniej bo mamy gości... za to wrzucam poranny brzuch z porównaniem z 9 i 15 tyg
Bez☠tytułu2.jpg

z porównaniem z 20tc pierwszej ciąży (bo nie mam z 19)
por.jpg

aaa no i zaczęłam 20tc (19t1d)

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 10:18   #2370
niunia32
Zakorzenienie

a wieczorem fajnie mnie moje dzieciątko skopało

u nas jeszcze te odczuwalne ruchy są dość nie regularne, ale lekarz mnie uspokoił

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości