|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() Nie zastanie mnie w dziwnej pozycji, bo muszę mu najpierw drzwi otworzyć, żeby wszedł ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() ![]() ![]() I proszę skończ temat bo jestem z dala od mojego TŻta !! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() I kończę temat, nie będę się znęcać! ![]()
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Tak w ogóle jak ostatnio przeglądałam kombinezony to trafiłam na prześliczny kombinezon zimowy dla dziewczynki.
Jakby któraś była zainteresowana to proszę, może którejś z Was uda się wylicytować za grosze ![]() http://allegro.pl/little-zimowy-komb...381954529.html ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() Zdecydowanie pora iść spać bo już mnie brzuch od śmiechu boli ![]() Poza tym z niewyżytymi kobietami nie gadam ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Haha widzę że mamy nowego bohatera wątku
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A te ćwiczonka całkiem sympatyczne ![]() ![]() Dobranoc wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2347 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja właśnie skończyłam piec dla mojej przyjaciółki : http://www.mojewypieki.com/przepis/biala-pavlova Mogę iść już spać ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
Cytat:
Mi tez mama opowiadal ze bylo jej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka przyjaciółka to skarb ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() Witam się w ten pochmurny dzień ![]() Ostatnio Wam pisałam że nic mi się nie śni a tu dzisiaj przyśnił mi się mój ginekolog... jakiś romansik mieliśmy ![]() Jaśko od rana bardzo aktywny więc i ja spokojniejsza... ![]() Wieczorem miałam mega zgage, a synuś czkawkę ![]() ![]() Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-13 o 07:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam tak samo z tym oddychaniem:mdlje: wczoraj to w ogóle myślałam że mała nogę przez piczkę chce mi wypchnąć bo tak nisko kopała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja w zeszły czwartek się depilowałam to widziałam jescze cokolwiek, a przed wczoraj robiłam to samo i już nic nie widziałam, NIC- leciałam na czuja ![]() jak Ty to zrobiłaz? ![]() Cytat:
![]() mi sie kieeeedyś śniło że miałam romans z sąsiadem takim nie do końca rozumnym ![]() ![]() joł joł ![]() mam dla Was sposób Domii, zwariowane, żeby TŻ miał zawsze ochotę już jak zaczęłyście temat ![]() ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
mój też tak twierdzi, ale czasem się zdarzy że padnięty z pracy wróci i wtedy to ja mam ochotę a On nie bardzo
![]() ![]() ![]() właśnie mam pytanie, bo mi już brzuch na prawdę przeszkadza w wielu pozycjach, i to w tych, które oboje lubimy i mamy problem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-13 o 08:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ale szaro-buro i ponuro za oknem, a my jesteśmy zmuszeni spędzić dzień na działce w lesie brrr... nie mam ochoty tam jechać. Podczytujecie może mamy lipcowo-sierpniowe? Poród za porodem u nich i takie emocje się udzielają - jeszcze trochę i u nas będzie taki emocjonujący wątek, cudne zdjęcia maluchów, opisy porodów, problemy z karmieniem itd.. jak tak to czytam to już bym chciała mieć okruszka przy sobie.... to takie wzruszające wszystko. Cytat:
Ja sex bez miłości dopuszczam tylko w snach ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wy sobie tutaj śmiechy ze mnie urządzacie a ja tak strasznie cierpiałam przez ostatnie miesiące... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Idę golić nogi trzymajcie kciuki żeby się mi jakimś cudem udało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dowie się kto jest tatą jak urodzi i któryś z nich wystąpi o ustalenie ojcostwa. Chyba, że tych dwóch facetów bylo w jakiś większych odstępach czasu, ale pewnie nie :P
![]() |
#2358 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Ktosiula, ja podczytuję od czasu do czasu... i już nie mogę doczekać się tych emocji u Nas na watku ![]() Ale tu wczoraj nocne pogaduszki były ![]() Tż idzie na popo do pracy więc zapewne później spędze tu więcej czasu ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Raczkowanie
|
hej mam do Was pytanie. Dzisiaj z rana zaobserwowałam że moje sutki sa jakieś dziwne. Rozumiem że to normalne że zachodzą zmiany ale czegoś takiego nie widziałam, Od jakiś dwóch tygodni ponownie bolą mnie piersi a dzisiaj cała moja brodawka była twarda, miała dziwny kształt, była wybulona wręcz wrudkowata....
![]() ![]() Ponadto jakies takie dziwne są do szpica ... ![]() ![]() Zastanawia mnie to nie sądzę że to dzieje się cos złego ale ciekawa jestem czy wy tez macie takie dziwne przypadki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem zakręcona.
Znowu zapomniałam Wam napisać że WITAMY SIĘ Z JAŚKIEM W 25 TYGODNIU !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Uuu widzę, że jakieś gorące tematy zarzuciłyście ![]() ![]() Śniadanie zaliczone - makrelka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a na pieska nie możemy bo ja trę brzuchem o łóżko ![]() ![]() Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 1. ja leże na boku on za mną 2. Ja siedzę na nim on leży pode mną ![]() 3. Na pieska to widzę że wiesz jak to wygląda (przy okazji padłam ze śmiechu jak przeczytałam że trzesz brzuchem o łóżko ![]() 4. On sobie siedzi na brzegu łóżka a ja okrakiem siadam przodem do niego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. lubię tą wersję ale leżącą a nie siedzącą :P 3. chyba że na złączonych nogach, bo na rozkraczonych trę :P 4. a brzuch Ci nie przeszkadza Ci w tym? ![]() swoją drogą mój TŻ to czytał i się śmiał ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o chwile przyjemności to brzuch mi w ogóle nie przeszkadza ![]() ![]() Też lubię wersję leżącą a nie siedzącą na partnerze no ale przez odstający brzuch nie ma szans żebym się położyła ![]() http://ciaza-i-porod.wieszjak.pl/zdr...z-galerie.html -> dla zainteresowanych ![]() Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-13 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Jakie tu tematy z samego rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() dzisiaj będzie mnie mniej bo mamy gości... za to wrzucam poranny brzuch z porównaniem z 9 i 15 tyg Bez☠tytułu2.jpg z porównaniem z 20tc pierwszej ciąży (bo nie mam z 19) por.jpg aaa no i zaczęłam 20tc (19t1d) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
a wieczorem fajnie mnie moje dzieciątko skopało
![]() u nas jeszcze te odczuwalne ruchy są dość nie regularne, ale lekarz mnie uspokoił |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.