|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
|
2 | 3,57% |
| Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
3 | 5,36% |
| Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
|
24 | 42,86% |
| Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
22 | 39,29% |
| Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
5 | 8,93% |
| Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() Nie zastanie mnie w dziwnej pozycji, bo muszę mu najpierw drzwi otworzyć, żeby wszedł A pora na ćwiczenia idealna! Rozgrzeję się przynajmniej przed dalszymi atrakcjami sponsorowanymi przez Feminum żel
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
Masz szczęście że leże bo inaczej miałabyś mnie na sumieniu gdybym spadła ze śmiechu z krzesła![]() I proszę skończ temat bo jestem z dala od mojego TŻta !!
|
|
|
|
|
#2343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Leżę okrakiem na podłodze, z laptopem przed twarzą i wypiętym tyłkiem, udając, że ćwiczę, ale tak w sumie to oglądam meble na allegro ![]() I kończę temat, nie będę się znęcać!
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak w ogóle jak ostatnio przeglądałam kombinezony to trafiłam na prześliczny kombinezon zimowy dla dziewczynki.
Jakby któraś była zainteresowana to proszę, może którejś z Was uda się wylicytować za grosze ![]() http://allegro.pl/little-zimowy-komb...381954529.html ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
Zdecydowanie pora iść spać bo już mnie brzuch od śmiechu boli ![]() Poza tym z niewyżytymi kobietami nie gadam Dobranoc |
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Haha widzę że mamy nowego bohatera wątku
dobrze że dużo o tym piszecie jakby przyszła potrzeba zakupić to może łatwiej sobie nazwę przypomnę heheWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2346 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A te ćwiczonka całkiem sympatyczne Jutro znów sobie "poćwiczę" Dobranoc wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
|
|
#2347 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi kazano przyjsc ok. 28 tyg.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja właśnie skończyłam piec dla mojej przyjaciółki : http://www.mojewypieki.com/przepis/biala-pavlova Mogę iść już spać Dobranoc.---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
A ja też na dziś miałam plan na mojego M. ale mi dziad zasnął..
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
|
|
|
|
#2349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
Cytat:
Mi tez mama opowiadal ze bylo jej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||
|
|
|
#2350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka przyjaciółka to skarb ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Witam się w ten pochmurny dzień Ostatnio Wam pisałam że nic mi się nie śni a tu dzisiaj przyśnił mi się mój ginekolog... jakiś romansik mieliśmy Jaśko od rana bardzo aktywny więc i ja spokojniejsza... ![]() Wieczorem miałam mega zgage, a synuś czkawkę Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-13 o 08:33 |
||
|
|
|
#2351 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam tak samo z tym oddychaniem:mdlje: wczoraj to w ogóle myślałam że mała nogę przez piczkę chce mi wypchnąć bo tak nisko kopała ![]() Cytat:
Cytat:
ja w zeszły czwartek się depilowałam to widziałam jescze cokolwiek, a przed wczoraj robiłam to samo i już nic nie widziałam, NIC- leciałam na czuja jak Ty to zrobiłaz? Cytat:
mi sie kieeeedyś śniło że miałam romans z sąsiadem takim nie do końca rozumnym joł joł ![]() mam dla Was sposób Domii, zwariowane, żeby TŻ miał zawsze ochotę już jak zaczęłyście temat masaż ostatnio wyprobowany na moim TŻ
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
mój też tak twierdzi, ale czasem się zdarzy że padnięty z pracy wróci i wtedy to ja mam ochotę a On nie bardzo
to ja wtedy oliwkę w rękę i jazda oczywiście z ominięciem jego ulubionego miejsca a ten mnie wręcz błaga żebym go tam wymasowała no i potem leci z górki właśnie mam pytanie, bo mi już brzuch na prawdę przeszkadza w wielu pozycjach, i to w tych, które oboje lubimy i mamy problem w jakich pozycjach Wy to robicie? (przepraszam za bezpośrednie pytanie ale zaczynam być załamana ) TŻ twierdzi że kupimy wibrator i będziemy jechać plus do wibro jeszcze coś-
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-13 o 09:21 |
|
|
|
|
#2355 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ale szaro-buro i ponuro za oknem, a my jesteśmy zmuszeni spędzić dzień na działce w lesie brrr... nie mam ochoty tam jechać. Podczytujecie może mamy lipcowo-sierpniowe? Poród za porodem u nich i takie emocje się udzielają - jeszcze trochę i u nas będzie taki emocjonujący wątek, cudne zdjęcia maluchów, opisy porodów, problemy z karmieniem itd.. jak tak to czytam to już bym chciała mieć okruszka przy sobie.... to takie wzruszające wszystko. Cytat:
Ja sex bez miłości dopuszczam tylko w snach Czasem mi się ktoś tak przyśni hehehe ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciała się pochwalić czy pożalić ![]() Wy sobie tutaj śmiechy ze mnie urządzacie a ja tak strasznie cierpiałam przez ostatnie miesiące... . ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Idę golić nogi trzymajcie kciuki żeby się mi jakimś cudem udało
|
|
|
|
|
#2357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dowie się kto jest tatą jak urodzi i któryś z nich wystąpi o ustalenie ojcostwa. Chyba, że tych dwóch facetów bylo w jakiś większych odstępach czasu, ale pewnie nie :P
|
|
#2358 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
Ktosiula, ja podczytuję od czasu do czasu... i już nie mogę doczekać się tych emocji u Nas na watku ![]() Ale tu wczoraj nocne pogaduszki były hihi.Tż idzie na popo do pracy więc zapewne później spędze tu więcej czasu
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#2359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc zostaje na pieska, albo na leżąco od tyłu, albo ja leże na jakimś podwyższeniu a on stoi no coś jak misjonarska. Ale może jeszcze Wy macie jakieś pomysły?
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2360 |
|
Raczkowanie
|
hej mam do Was pytanie. Dzisiaj z rana zaobserwowałam że moje sutki sa jakieś dziwne. Rozumiem że to normalne że zachodzą zmiany ale czegoś takiego nie widziałam, Od jakiś dwóch tygodni ponownie bolą mnie piersi a dzisiaj cała moja brodawka była twarda, miała dziwny kształt, była wybulona wręcz wrudkowata....
![]() Ponadto jakies takie dziwne są do szpica ... ![]() ![]() Zastanawia mnie to nie sądzę że to dzieje się cos złego ale ciekawa jestem czy wy tez macie takie dziwne przypadki. |
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zakręcona.
Znowu zapomniałam Wam napisać że WITAMY SIĘ Z JAŚKIEM W 25 TYGODNIU !
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Uuu widzę, że jakieś gorące tematy zarzuciłyście Teraz to jestem zmuszona nadrobić ![]() Śniadanie zaliczone - makrelka |
|
|
|
#2363 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a na pieska nie możemy bo ja trę brzuchem o łóżko Cytat:
|||
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żaden problem No więc:1. ja leże na boku on za mną 2. Ja siedzę na nim on leży pode mną 3. Na pieska to widzę że wiesz jak to wygląda (przy okazji padłam ze śmiechu jak przeczytałam że trzesz brzuchem o łóżko 4. On sobie siedzi na brzegu łóżka a ja okrakiem siadam przodem do niego
|
|
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. lubię tą wersję ale leżącą a nie siedzącą :P 3. chyba że na złączonych nogach, bo na rozkraczonych trę :P 4. a brzuch Ci nie przeszkadza Ci w tym? ![]() swoją drogą mój TŻ to czytał i się śmiał
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o chwile przyjemności to brzuch mi w ogóle nie przeszkadza jakoś się mieści między nas i nie ugniatamy Jaśka Też lubię wersję leżącą a nie siedzącą na partnerze no ale przez odstający brzuch nie ma szans żebym się położyła http://ciaza-i-porod.wieszjak.pl/zdr...z-galerie.html -> dla zainteresowanych
Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-13 o 11:11 |
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Jakie tu tematy z samego rana Mój brzuszek jeszcze aż tak bardzo nie przeszkadza. Teraz sie zastanawiam czy sobie kupić jakąś seksowną koszulkę na noc poślubną :myśli:
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() dzisiaj będzie mnie mniej bo mamy gości... za to wrzucam poranny brzuch z porównaniem z 9 i 15 tyg Bez☠tytułu2.jpg z porównaniem z 20tc pierwszej ciąży (bo nie mam z 19) por.jpg aaa no i zaczęłam 20tc (19t1d)
|
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
a wieczorem fajnie mnie moje dzieciątko skopało
![]() u nas jeszcze te odczuwalne ruchy są dość nie regularne, ale lekarz mnie uspokoił |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

Masz szczęście że leże bo inaczej miałabyś mnie na sumieniu gdybym spadła ze śmiechu z krzesła

Mi kazano przyjsc ok. 28 tyg.

Ma być max 24, zobaczymy 

.