|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D P
Cytat:
![]() Laski spadam, miłego weekendu! ![]()
![]() |
#2342 |
Raczkowanie
|
Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Zapraszam zapraszam
![]()
![]() |
#2343 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Cytat:
![]()
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D P
Cytat:
Fakt, faktem - pożyczyła nam na zapłacenie za przeróbki sukni - za co jestem wdzięczna - bo Tż stwierdził,że ma cennik i to będzie tanie ( przy czym się okazało,że to kupa kasy wyszła) i ja już chciałam zrezygnować. Bo mi suknia do ślubu i szczęścia niepotrzebna. Ale zaraz jak wróciliśmy większość oddaliśmy. Przy okazji też się dowiedziałam czegoś o czym nie wiedziałam i się nasłuchałam ( oczywiście mama Tż była pewna,że ja to wiem) . E, szkoda gadać. Edytowane przez AnonimowaMoni Czas edycji: 2013-07-26 o 15:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Wtajemniczenie
|
zdaje sobie sprawę
![]() aż nie mogę się doczekać jak będę na swoim i będę tęsknić za takimi nieporozumieniami ![]() i uwaga, dla miłośniczek ikei ![]() ![]() ![]() http://onlinecatalog.ikea-usa.com/us/en/ikea_catalog |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy !
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdz
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdz
zapomniałam się pochwalić
![]() 24.07mieliśmy z tz 8rocznicę ![]()
![]() |
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę z
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2350 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza d
Cytat:
Teraz Tż się nie odzywa i dobrze, bo i tak by było na mnie. Adwokata nie potrzebuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamietacie sikorke którą mój tato uratował? Taka malutką? Uciekla w nocy, nikt nie wie jak to zrobiła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Raczkowanie
|
Gratulacje
![]() ![]() AnonimowaMoni- Głowa do góry, wszystko się na pewno ułoży ![]() ![]()
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołta
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
Myślę,że tu nie chodzi o czas tylko podejście do mnie.
![]() Poszukam pracy i coś sobie wynajmę blisko pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
A za to że Ty czegoś nie wiesz a wszyscy myślą że wiesz ![]() ![]() ![]() ![]() Pogadaj z TŻem, może jednak mógłby Cię zapoznać z różnymi faktami co pozwoliłoby uniknąć niefajnych sytuacji z teściową...? Może zupełnie nieświadomie czymś jej podpadłaś, coś powiedziałaś co jej się nie spodobało...?
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013
Cytat:
![]() |
#2358 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz d
Cytat:
![]() ![]() ![]() Prosta kwestia - zapraszanie gości - prosiłam milion razy - skonsultuj listę gości ze swoją mamą. Zamawialiśmy zaproszenia - ja dostałam informację ile on ich potrzebuje. Sama wiem tylko ile mniej więcej będzie osób, ale kto to nie mam pojęcia. Byłam PEWNA że sprawę omówił ze swoją mamą. Przy czym wczoraj przez przypadek usłyszałam jak rozmawiała przez telefon i mówiła " ja nie wiem kogo zapraszają, wiesz,że tu nikt nic.... chcesz to jak przyjedziesz to spróbuj się dowiedzieć". Wiecie jak to brzmiało i jak się poczułam. Podobnież w innych kwestiach tak to wygląda. Edytowane przez AnonimowaMoni Czas edycji: 2013-07-26 o 15:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, l
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2360 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To może i ja mogłabym dołączyć ![]()
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umi
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map ni
Cytat:
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować
Cytat:
![]() Po prostu -to nie jest dobry moment na ślub i to bym tu była. Nie wiedziałam wszystkiego i gdybym wiedziała to przełożyłabym ślub na zimę . Niestety nie wiedziałam wszystkiego, Tż mnie nie doinformował i kazał sobie zaufać, z Mamą Tż nie mogę się dogadać i zgrzyty są głównie na tej linii. I nie chodzi o bytność w stanach, tylko o ślub. Że mimo wszystko ( że niby wszystko wiem) upierałam się na ślub teraz. Nie dogadał tego szczerze ani ze mną ani ze swoją rodziną, stąd taka sytuacja. W bardzo telegraficznym skrócie. Nie chcę więcej pisać ![]() Tuśka, a jak u Ciebie? Wszystko oki?? ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Jadę z Tż na pocztę, będziemy miel chwilę to może i wyjaśni co jest grane ![]() Edytowane przez AnonimowaMoni Czas edycji: 2013-07-26 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Moni... Smutne i dziwne zarazem... Może on chciał Cie mieć już a nie później... A u mnie jak u mnie... Siedzę w domu i świruje... Tak w skrócie... Człowiek jak ma za dużo wolnego czasu to różne rzeczy sobie wmawia...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Jak będziesz chciała się wygadać to zawsze możesz na priv! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2365 | |
Raczkowanie
|
Moni pewnie Twój TŻ był przekonany, że jak on wierzy, że wszystko będzie dobrze, to będzie. Czasem w facetach więcej naiwnego optymizmu niż rozsądku
![]() Zbierz całą trójkę, albo nawet czwórkę, i pogadajcie na spokojnie. Nie ma sensu, żebyś świeciła oczami za TeŻa. Cytat:
![]() ![]() My 09 lipca i też 8 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013
ale tu ciiiiiiisza....
zmykam kobietki bo zaraz przyjeżdża po mnie TŻcik i jedziemy do rodzinnego miasta... jutro rano odbieramy zdjęcia ![]() ![]()
![]() |
#2367 |
Raczkowanie
|
Myślałam, że przez 2 godziny mojej nieobecności będę miała co nadrabiać, ale widać, że weekend się zaczął i trzeba poświęcić trochę czasu swoim mężom/narzeczonym
![]() ![]()
![]() |
#2368 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013
Witam,
Jestem, ZŁA: Trochę się nadziało i jestem w szoku zacznę od początku Witam was po długiej przerwie naprawdę nie mam czas ![]() W środe miałam przymiarkę sukni, ![]() Suknia ma dość długi tren... i jak się go podepmie robi się kaczy kuper, Nie wygląda extra, już trudno, Pani w salonie(krawcowa) chciała mi ten tren uciąć, albo uciąć satynę zostawić tiul ![]() Wtedy mój tren wygląda jak firanka i naprawden nie ma tego efektu wow. Kwestia druga U góry jest taka siatka jak by i chciałam dekolt w serduszko, ale mamie szkoda ucinać siatki boi taki jest komplet, Siostra mówi uciąc siatkę zrobić serduszko, wersja trzecia wyciąc ramiączka tam w tej sukni idzie tak koronka że fajnie wy to wyglądała. Zdjęcia dodam do klubu w środę nie ma tutaj aparatu. ![]() Jeżeli było by serduszko musi być koronkowe bolerko jego koszt 300 zł Jeżeli siatka na będzie zostanie takj jak w orginale bolerko nie potrzebne. Musze o tym zdecydować. Kwestia druga byliśmy u muzyki i tu się zaczyna jazda opowiedział nam wszystko ale potem cwaniaczek się kaponoł że przyda się im nocleg inie ma tego w umowie, no niestety za późno się skapli. i niech sobie sami szukają noclegu grają 70 km od miejsca zamieszkania. Nie grają za dwa złote. SALA -> Mamy w cenie chlebek, i kieliszki do rzucania, problem jest z ustawiem stołów i z orkiestra gdzie będzie tż ma wizję więc to olałam Druga sprawa na sali mieli powódz, zalało naszą sale czaicie - baze :szok: Suszą ją teraz i powstały góry na parkiecie na szczęscie nie śmierdzi.,.. Natomiast nie ma kwesti gdzie bedziemy mieszkać po slubie... rodzicie niechcieli się spotkać i o tym pogadać więc kosmos totalny,,, a ja nie wiem jak mam z nimi o tym zaczac rozmowe w sensie z moimi rodzicami bo nie wiem jak sobie to wyobrażają... Ręce mi opadają
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.