![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]()
![]() |
#2342 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=strippi;43195405] I znowu zaczyna się temat jak mało Michaś je i co ze mnie za matka, że tak go karmię, także znikam z wątku na kolejne kilka tygodni. Nie chce mi się tego czytać, bo co przyjdę, to jakieś dziwne aluzje. Jedno dziecko już mam więc nie jestem zielona w temacie żywienia i wychowania dzieci. [/QUOTE]eh przesadzasz Cytat:
dziewczyny jak nie chcecie komentarzu do swojego zachowania to po prostu o tym nie piszcie i już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co do wesela i sukni ![]() ![]() my po szczepieniu, teraz duuuuża przerwa ![]() Florek waży 10,03kg ![]()
![]() |
#2343 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() niedlugo nie bedziemy mogly swobodnie pogadac bo fochy beda . ![]() ![]()
![]() |
#2344 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Wpadlam do Was na chwile. Jestem z Ewunia w szpitalu ![]() Rano dostala goraczke 38. Zaczela marudzic plakac nic nie jadla. Pojechalismy do lekarza a tam juz 40! Skierowanie do szpitala na badania. Szybko zebralismy sie. W szpitalu mocz krew badanie. No I okazuje sie ze malutka ma infekcje drog moczowych ![]() Mam wyrzuty sumienia, ze popelnilam blad gdzies w pielegnacji.. Mocz wyszedl pozytywny wdala sie jakas bakteria :/ Zostajemy min. 3 dni. Podaja juz antybiotyk (wenflon w raczce-poryczalam sie jak glupia; z reszta cala droge plakalam) Jutro zbadaja nerki. Dziewczyny! Trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Nestelle takie zdjecie udalo mi sie zrobic... hmm nie wiem ja jestem przewrazliwiona na kazdym punkcie taki typek ze mnie
#2346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2347 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam!
Podczytuję Was, ale mniej czasu mam na odpisywanie ostatnio. Z cyklu "co u nas nowego": w poniedziałek pojechaliśmy do lekarza, bo Kubcio dostał wysypkę na brzuchu, najprawdopodobniej uczulenie na jakiś słoiczek który dostał. Pediatra kazał odstawić słoiczki, przepisał maśc i wapno. Jest lepiej, ale musimy teraz zapisywać co i kiedy jadł. Poza tym mniej pokarmu już mam, karmimy się rzadziej cycem, idzie więcej mm w ruch. No i dziś pierwsza noc - tyle na to czekałam - Kubuś przespał całą noc ![]() ![]() ![]() Wczoraj miałam do d..y dzień - cały dzień jakaś zaspana, do tego czytałam posty Cynamonowej i tak mnie dobiły...przykro strasznie, że takie maleństwo musi się tyle nacierpieć ![]() ![]() Poza tym obżerałam sie słodkim jak głupia - wiem czemu - czerwony rydwan nadjechał ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Choć wieeeele lat w hmmmm konkubinacie jak to się ładnie nazywa ![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba powiem, że tak nie wolno i tyle... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i nie miej wyrzutow - roznie to bywa ...a infekcje nie tylko od zlej pielegnacji ....czasem samo przyjdzie .najwazniejsze ze jest pomoc i bedzie ok.
![]() |
#2349 |
MBZ♥
|
ELuśka zrób zdjęcie
![]() A jakbyś do mnie na ślub przyszła w białej kiecce to bym Ci wylała barszczyk albo winko i musiałabyś przebrać ![]() ![]() ![]() Dragusiu ![]() ![]() Pani ![]() Zgadzam się co do wychowania ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Jolunia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2351 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zmykam juz - lekcje ,kolacje ,kapanie ,czytanie ............ ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
MBZ♥
|
Eluśka, a możesz zaznaczyć gdzie ta kość bo nie widzę? Jeśli masz się martwić to podjedź do lekarza
![]() Demeter ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jola - zdrówka dla was! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do pogrubionego - ech, też o tym coraz częściej myślę, choć jestem na rocznym, ale chciałam od nowego roku na pół etatu iść. Co poradzić, każdą z nas taka zmiana czeka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za szybki powrót do domku! ![]() Wiem, jak to z wenflonem - Kubuś jak miał 2 tygodnia to dostawał w szpitalu, raz w rączkę, raz w główkę płakał strasznie ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny teraz tego nie zrobie tzn nie zaznacze, ale na tych zdj z lewej strony.. to moze tak glowka sie ksztaltuje.. a ja wymyslam, chodzi mi o to ze jest takie lekkie wypuklenie jakby pasek taki grubszy.. nie umiem wyjasnic moze pozniej zaznacze jak bede mogla i maly zasnie..
Co do sukenki w kolorze ecri bialym itd.... na moim weselu byly panie w takich strojach i ja nie mialam nikomu za zle... nikt im nie wytykal.. a moja sukienka byla taka prosta ze napewno nikogo w oczy nie kulo... ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- zmykamy na spanko... jak bede kigla wpadne pozniej ale dzis bitwa o dom a ogladam namietnie... moze jutro pojde do lekarza, plan taki jest i trzeba podpytac.
![]() |
#2357 | ||
Zakorzenienie
|
![]() no liczyłam ze tak nie powie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zacna waga Florka ![]() To nie wina Twojego zaniedbania. Mocne kciuki za szybki powrót do domu! Eluśka, a dajesz witaminę D? Bo takie pocenie może też być objawem jej niedoboru.
![]() |
#2360 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na fb szybciej mozna wbic na telefonie ![]() Cytat:
Cytat:
Strippi czy Tu aby nie przesadzasz? Nie można Ciebie o nic zapytac, czy mieć innego zdania niż Ty bo od razu zarzucasz fochem jak małe dziecko, zabierasz zabawki i uciekasz z piaskownicy. Nikt Ci nic nie zarzuca przecież, a tak się zachowujesz jakby każde pytanie Ci krzywdę robiło. Ile ludzi dorosłych tyle zdań- wiec to że ktoś ma inne zdanie, cy zadaje Ci pytanie nie znaczy ze od razu robi Tobie aluzje, jazdy itp... ( i piszę to całkiem świadomie- bo to JA zapytałam kiedyś z troski na fb o liczbę kalorii to posądziłaś mnie o jakieś jazdy) ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- no dokładnie Cytat:
![]() Cytat:
trzymamy ![]() Cytat:
![]() idolką moją właśnie zostałaś
![]() |
#2361 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
Kasia przesyłam filmik..ale slaba jakosc
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=MOqvx...ature=youtu.be Dziewczyny ponizej zdiecie no i to co mnie niepokoi.. ehh
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2013-10-09 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2364 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tez uwazam ze bialy i jego odcienie na slubie tylko dla PM no nie licze malych dzieci . PM ma sie wyrozniac na tle gosci a goscie maja cala game kolorkow do wyboru . To jej dzin i tylko jej (maz jest ozdoba ![]() Cytat:
![]() |
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dragusia brawo za kg .. ![]() ![]() ![]() ![]() p.s.: sorry za balagan na zdjeciu Laski, jak moj synek chce siadac, podosi sie, glowa do gory i barki tez....podaje mu raczki a on chce wstawac to moge przejsc na spacerowke bez problemu... bo gondolka dla nas malutka juz na bank.. chyba ze zdejme materacyk wokol gondoli to jakies 1,5 cm bedzie wiecej miejsca ale i tak juz jak prostuje to prawie sie nie miesci.. na styk Chcę kupić małemu jakies zabawki z tz w co warto 'zainwestowac' na teraz i troche pozniej... 12 konczymy pół roczku
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2013-10-09 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
MBZ♥
|
Ela podpytać nie zaszkodzi
![]() ![]() Despa Ciebie też tu o wiele za mało ![]() Nestelle o widzisz ![]() ![]() Moja Córa zaliczyła dziś dwa razy kąpiel ![]() ![]() U sąsiadów pralka chyba staruje w kosmos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszukaj postów Dragusi i Moderny- pisały parę dni temu o zabawkach
![]() |
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My nadal sie karmimy 3 - 4 razy po pare minutek ssania cyca.. ale jak pojde do pracy to nie wiem jak bedzie. Zalezy mi bardzo by karmic malucha..i postaram sie zebym karmila... Przed praca bede go karmila.. mam plan zeby wczesniej zasypial.. to bdzie wczesniej wstawal bo wstaje w zasadzie podobnie... 6 - 7... pozniej mamy drzemki po godzinie po poltorej... nastepnie zabawy, amanko i znowu drzemka ( czasami nie ma drzemek ale to wyjatki) do 12 moj synek chce po prostu podrzemac .. po poludniu juz jest bardziej aktywny i wytrzymuje, cieszko mu zasnac... ale zasypia. No i klade go 19 -20... chyba ze nie chce zasnac to kolo 21 ;D Plan jest by o 19 byl wykapany i lulanie tak do max 19:30... wiadomo plan planem ale zalezy mi by wstawal rano i jeszcze przed 8 zjadl moje mleczko... Bede wracala o godzine wczesnie. Jak przetrwac te pierwsze chwile pojscia do pracy, serce mi peknie.. albo w aucie bede jechala beczac ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.