![]() |
#2341 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
Cytat:
kupiłam bo nie były takie drogie jak myślałam, ale te w pomidorach bo nigdy nie jadłam muli w muszlach ![]() Cytat:
![]() ![]() Niemniej jednak ciesze się z waszych !! ![]() ![]() do zębów Leosia Hania ma jeszcze 8 dni ![]() Cytat:
Ale biedra też ma fajne produkty te takie stałe. Ale wkurza mnie brak płatności kartą, bo czasem nie mam gotówki a chcę wejśc, a ten bankomat co jest przy niej nie obsługuje moich kart bezprowizyjnie. jejku widziałam je były piękne !!! ale nie miałam kasy ;( Cytat:
Hania tez tak miała ostattnio, minęło samo z siebie ![]() Cytat:
hmm... myślę że tak po 1,5 roku ![]()
![]() |
#2342 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43997279] Marsi, ja tam z biedry się cieszę, bo ja się cholernie przyzwyczajam do produktów ![]() .[/QUOTE] ja też robię zakupy w biedrze ale ta monotonia asortymentu mnie dobija nie wiem czemu, nudzi się zbyt szybko no i brakuje mi tych tematycznych kuchni a jak już są to nie cyklicznie tylko pojawi się coś ekstra raz, a potem nie ma szans na powrót np swego czasu był ser grana padano i nagle zniknął ![]() Cytat:
![]() za to ostatnio mieli przyzwoite wino verde w biedrze nazywa się Saolo moje ukochane ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() a co do płatności w biedrze to można teraz płacić telefonem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
ale się obżarłam spaghetti
![]() i robię zawieszki przy lampie na święta, mam takie filcowe ozodby z biedry z tamtego roku (w tym też chyba są) i pozawieszam na nitkach na różnej wysokości i Filip się będzie cieszył Cytat:
![]()
![]() |
#2344 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 100 lat!!! Cytat:
![]() a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43993928] -------------------------- Dziewczyny, to chyba nie tak, że nie zauważmy ![]() ![]() ![]() zgadzam sie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() strasznie mi przykro.... ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pytam bo dostałam od meza żeby nie tachac lustrzanki i nie do końca wiem jakie parametry ustawić żeby jak najlepsze zdjęcia wychodziły. To taki aparat jak w top model dziewczyny miały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
jakaja - co u Was? jak się macie?myślałam ostatnio o Was
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- noooo pokaźny, ma 3 szuflady ![]() zawsze to powtarzamy z TZ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://allegro.pl/podgrzewacz-10w1-f...712164085.html jest gitesowy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zdrówka dla Pietraszka! Cytat:
![]() ![]() Ewik: strasznie mi przykro, co za bałwan;( starać się o ciebie i nadal lecieć w kulki ![]() ![]() U mnie dziś też spagetti. Mała znowu kaszki nie chciała rano, eh. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zdecydowanie powinno Cię być więcej ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2352 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny wczoraj wieczorem wróciliśmy z Gdańska i niby troszkę poczytałam ale bardzo mało.
Weekend mieliśmy lekko skiepściony przez wyżynającą sie górną dwójkę małego ale jak na takie dolegliwości to i tak był spoko wyjazd ![]() Dziś natomiast wróciliśmy do szarej rzeczywistości i musialam zwolnić jedną osobę:/ bardzo mi było ciężko z tym ale cóż zrobić ?! Lecę gotować obiad - dziś łosoś, księżyce z ziemniaków i brokuły. Wieczorkiem poodnoszę się do waszych wiadomości a puki co to tylko kilka odniesień: Hje witaj z powrotem nie wiem o co poszło ale dobrze że juz jesteś ![]() Fefciu Blanka jest moją idolką w zasypianiu! Lady jak teścik robilaś w końcu?? Pstryku i Insolito ( chyba sorki jeśli co za pomyłkę) filmy również piękne Bijkora witaj!!! Marsi kiedy KAWA??? ?Jak tylko będziesz miała ochotę dawaj znać - A se taką odskocznię zrobimy i Całą też przygarniemy co?? Ah jakie piękne bluszcze ostatnio widzialam na giełdzie ![]() Więcej grzechów nie pamiętam jak co to napiszę potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Wtajemniczenie
|
marsi mam pytanie do Ciebie odnośnie stópki Leo.
Bo pisałaś, że na tej pierwszej wizycie u reha powiedziała, że to nic groźnego. Robicie coś jednak z tą stópką? Ja zauważyłam,że Blanka jak stoi to duże palce u stóp kieruje do wewnątrz a małe palce podkula tak jakby chciała utrzymać w ten sposób równowagę aczkolwiek stoi bardzo stabilnie i nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny ten aparat, z wyglądu przynajmniej; daj znać jak już go ogarniesz, czy ok kurde, my mieliśmy już dawno kupować aparat (nawet bokeh męczyłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jej, my tez mamy niby 3 szuflady a wiecznie nam brakuje miejsca ![]() ![]() u tesciow maja taka wielgachna cos jak 2 lozeczka dzieciece ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, prośba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm ja do gotowania to używam stołowego,mam jeszcze zapas z wakacji Cytat:
![]() można by się spotkać, weekend mam wolny bo TZ wyjeżdza do Austrii do siostry Cytat:
tylko jakoś nie miałam ostatnio głowy by donieść w tej sprawie stópka zaczęła się normować wtedy jak już mały zaczał pewnie chodzić,teraz praktycznie nie widać tego rogala,naprawdę czaaaaasem mu się zdarzy dobrze pediatra mówiła (i Wy też) że rehabilitant przesadził w diagnozie Cytat:
a taka wielka zamrażalka to m się marzy zbierałabym w niej owoce sezonowe,warzywka i taką porą jak teraz zaserwować..... mniam |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i teraz piszę z niego do Was ![]() A i jest naprawdę śliczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze jakby można było z niego dzwonić ![]()
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
pstryniu naprawde spoko ten podgrzewacz?
faktycznie podgrzewa do tych 40st? i szybko podgrzewa? bo cena mega zachecajaca ![]() ja wsadzam butle do opakowania termicznego i tam sie kisi ale czasem jak babel sie obudzi szybciej to kapa bo wrzatek ![]() czekam na malza, mowi, ze ma dla mnie dwie niespodziewajki, jedna wieksza niz jego laptop ![]() ![]()
#2361 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteście świetnym przykładem na to, że na każde dziecko przyjdzie pora z jedzeniem ![]() Cytat:
![]() Kiedy w takim razie można dać dziecku do ręki widelec żeby nie zrobiło sobie krzywdy?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
Z tego co umiałam ustawić to naprawdę dobre a myślę ze można więcej wyciągnąć i dlatego pytałam Bokeh czy kojarzy go. Bo jednak niektóre parametry nie za wiele mi mówią a być może są potrzebne do jeszcze lepszych zdjęć.
Zdjęcia myślę że wychodzą porównywalne do jskosci lustrzanki, oczywiście nie mówię o tych robionych specjalnymi obiektywami. Dzwonić nie dzwoni ale smsy wysyła ![]() Mam zainstalowanego vibera więc zdjęcia non-stop wysyłam do męża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2364 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam podobną cerę ![]() no nie powiem, mogłaby obie znalezc innego 'partnera' do rozmów ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście nie za każdym razem i często spada ale rozumie co do czego i kojarzy zależność od talerza do ust ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie jest zgodne z zasadami wiary? ![]() w ogole cos w ten desen? ![]() ciemno, szaro buro i ponuro a ty tu nam takie zagadki zapodajesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() sa na tym swiecie rzeczy ktore sie fizjologom nie snily ![]() Cytat:
![]() jest lux! u nas chodzi praktycznie 24/dobe od urodzenia Kuby i jest wszystko ok! nie wyobrazam sie zycia bez niego ![]() a ta mniejsza to moze tescik ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Lady : ja mam taki http://allegro.pl/auto-dom-oryg-podg...682778853.html
też się sprawdza, podgrzewam zupki i obiady. Ot, działa po prostu jak grzałka, która grzeje wodę w nim a woda ogrzewa pojemnik z jedzeniem. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 |
Wtajemniczenie
|
Byliśmy w końcu w poradni rehabilitacyjnej - w związku z naszym "niesiadaniem" no i ..
W sumie to nic sie nie dowiedzialam, poza tym co wiedzialam, czyli "Borys jest niesamowicie zywiolowym dzieckiem, ktore nie usiedzi i ktorego posadzic za Chiny sie nie da" "ze najpewniej ominal ten etap, bo intetesuje go przemieszczanie sie"Nawet ta lekarka miala ogromny problem z posadzeniem go "na sile", no nie dalo sie. Góra sekunde i zaraz albo wstal i chcial isc albo raczkowac. I wszytskie autka na raz chcial do raczki brac i jezdzic nimi, do okna sie rzucal bo tam widac bylo zaparkowane samochody i ciagle krzyczal "brumm, brumm". No wiec lekarka powiedziala, ze przepisze zabiegi i moze tam "dziewczyny cos zaobserwuja", moze im uda sie go na chwile wyciszyc.
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-12-03 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
miałam już wczoraj pisać i zapomniałam: bokeh, jak tam Twoja kariera szwaczki się rozwija
![]()
#2370 |
Wtajemniczenie
|
tak mi wyszły pierniczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.