![]() |
#2341 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Cytat:
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Nie chcę się na nim mścić. Po prostu nie chcę żeby się ze mną kontaktował co prędzej czy później by zrobił. Histeryzuję? Mało powiedziane. Jestem wściekła! Edytowane przez Tatty Teddy Czas edycji: 2014-06-30 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Nie depcze krokusów
|
Tatty, pousuwaj przekleństwa, bo Elve już Ci zwracała uwagę, że zamiana pojedynczych znaków jest wciąż niezgodna z regulaminem.
Na razie jesteś na rollercoasterze. Wściekłość, mega żal... co będzie wieczorem?
![]() |
#2343 |
Rozeznanie
|
Jest też drugi powód. Moim zdaniem to naprawdę zły człowiek. Jest wrażliwy, ale skutecznie potrafi w sobie tą wrażliwość stłumić. Nie chcę żeby mnie cokolwiek łączyło z takimi ludźmi bo jest mi po prostu wstyd. I myślcie sobie co chcecie kochane, ale zdania tym razem nie zmienię. To koniec.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Raczkowanie
|
Tatty Teddy odpisał Ci coś? Zobaczysz,że jeszcze odpisze. Znając zycie po takiej ostrej wiadomości napisze Ci że to Twoja wina i jaka to Ty jesteś zła itd. Być może zacznie Cię obrażać. Ale prosze Cie wiecej do niego nie pisz i się nie odzywaj!!! Wiesz co najbardziej boli? Olanie. Mnie tak olano a też prosiłam,żeby nie zostawiał. Na szczęscie nie upokorzyłam się tak jak ty i nie blagałam na kolanach. Ale i tak żałuje ze jeszcze go prosiłam. Bo jest draniem i takiego człowieka nie chce znać. Nie mam z nim żadnego kontaktu od rozstania czyli ponad 3 miesięcy i już czuje że zyje. Jest o wiele lepiej, nie tęsknie za nim i poznałam ciekawych chłopaków, a nie takich pajaców co wodę z mózgu robią, co nie wiedzą czego chcą. To kochają , a za minutę już nie. OLEJ GO!!!!
Edytowane przez Lovemes Czas edycji: 2014-06-30 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Nie depcze krokusów
|
Równie dobrze może się za miesiąc odezwać z pytaniem, czy przyjedzie na weekend...
![]() |
#2346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że tak będzie. Czasem Was podczytuję, jak mam mniej roboty i nadziwić się Twojej postawie nie mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Rozeznanie
|
Pamiętacie jak ostrzegałyście mnie przed tym, żeby nie zostawiać w weekend tego listu bo może mnie wyśmiać wkurzyć się itp itd? Tak czy owak źle zareagować? Dałam mu ten list bo wiedziałam... Fakt, nie myślałam, że się rozpłacze... Ale wiedziałam, że ewentualnie to niczego nie pogorszy. Dlatego mówię Wam bo go znam na wylot. NIE ODEZWIE SIĘ. Jestem tego pewna w 100%. A co będzie wieczorem? Obejrzę jakiś fajny film, a w przyszłym tyg biorę się do działania
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czytam parę dni to co tu piszecie ale nie komentuje ![]() ![]() Ja juz nie mam żadnego kontaktu 2 czy 3 tyg (szczerze juz nawet nie licze) a od 2 tyg ŻYJĘ własnym życiem... nie myślę o nim, nie tęsknie... tak jakby go nie było... a przez 5 miesiecy ryczałam i nie wyobrażałam sobie życia bez niego.... Naprawdę przychodzą te lepsze dni!!! ![]() ![]() Trzymam kciuki, żebyś i Ty to w końcu zrozumiała... z resztą wszystkim dziewczynom tutaj tego życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oby ![]() Jeśli odczuwałaś potrzebę wysłania takiego maila to dobrze, że go wysłałaś, ale nie wysyłaj już nic więcej, bo takie "łzawe" listy niczego nie zmienią. Poza tym popatrz jakie dajesz mu sprzeczne sygnały, najpierw wręczasz list w którym piszesz, że musisz zasłużyć, że będziesz czekać a po kilku dniach przesyłasz email, który jest w zupełnie innym tonie. Rozumiem, że odczuwasz sprzeczne emocje, złość, żal potem tęsknotę, że go nie lubisz, nie kochasz a za chwilę twierdzisz, że to wielka miłość, ale najlepiej po prostu przepracować to w sobie i nie informować go przy każdej zmianie nastawienia o swoich uczuciach, bo po co? Po prostu trzymaj się tego, że nie jest to odpowiedni chłopak dla Ciebie, że zostawił Cię, a tym samym podjął decyzję, że nie chce z Tobą być, nie chce Tobie pomóc. W świetle tych wydarzeń nie powinnaś z nim radośnie spędzać czasu, ponieważ Tobie nie przyniesie to niczego pozytywnego, a w tej sytuacji należy myśleć o sobie i swoim szczęściu. Kurczowe trzymanie się wspomnień nie jest dobrym rozwiązaniem, usilne zabieganie o uwagę także nie, plany zemsty, ukarania go też nie uważam za cokolwiek wnoszącą.
(...)Marzyła wtedy, że "jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie",dokładnie pamiętała tę radość, gdy uznała, że tak właśnie jest i tę nadzieję, że tak zostanie. http://koherencja.bloog.pl/?smoybbtticaid=612f02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Raczkowanie
|
Tatty Teddy a ile Ty masz lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja się nie wpatruje w daty w podpisie ![]() Poza tym napisałam że po spotkaniu z nin jestem spokojna, i jak powrót to fajnie no ale na innych zasadach, albo rozwód i z tym się pogodze.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Rozeznanie
|
22
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Źle się czuję. Fizycznie, psychicznie. Nie pamiętam już kiedy się czułam tak źle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przejdzie to, zawsze przechodzi.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Rozeznanie
|
A Ty Katka jak myślisz, wrócicie ze sobą do męża? Mąż to jednak poważniejsze niż chłopak
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Myślę, że nie powinnyśmy tu wypłakiwać oczu tylko jakoś fajnie organizować sobie czas, jak nie znajdę sobie jakiegoś zajęcia to chyba zwariuję |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Daj sobie sama czas na uporządkowanie uczuć. I skup się na sobie, a nie pisaniu do niego. Niech se myśli co chce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Rozeznanie
|
Czy to jest naprawdę możliwe, żeby odkochać się, zapomnieć ? Bo jakoś w to nie wierzę, że tak się da jeśli się bardzo mocno kocha kogoś ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie jadłam, nie spałam, wymiotowałam, myślałam, że to się nigdy nie skończy, że już zawsze będę smutna. skończyło się po około pół roku - pomógł w tym kolejny facet (będący teraz byłym), ale sądzę, że nawet gdyby nie on, męki potrwałyby maksymalnie parę miesięcy dłużej. dzisiaj myślę o tym ex wyłącznie z sentymentem, mimo że po rozstaniu zrobił mi dużo niefajnych rzeczy, mój obecny-były musiał interweniować i ogólnie atmosfera zrobiła się tak ciężka, że nie mamy już nawet żadnego kontaktu. pocieszam się własną historią, bo jestem przekonana, że skoro udało mi się wyleczyć z tamtego, wyleczę się i z tego. podobnie, jak Wy dziewczyny. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 |
Rozeznanie
|
A ja się w miarę ogarniam. Tylko mi nadal szkoda. Wczoraj zamieniliśmy ze sobą kilka zdań, dziś też. Liczę na to, że niedługo wrócimy do siebie. Złożyłam już podania na studia. Na jakąkolwiek uczelnię mnie przyjmą to i tak jestem w Warszawie
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Tatty, tak czytam to wszystko co piszesz i aż mnie serce boli, Tobie chyba najbardziej życzę żeby się wszystko ułożyło. Polecam obejrzenie filmu, który wstawiłam chyba na stronie 76 albo 77 ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Na prawdę nie mogę go zrozumieć w tym momencie. Mówi mi, że mnie kocha, że tęskni. Widzę, że się martwi o mnie, ale po mimo tego rozstaliśmy się. Ciężko mu beze mnie, ale ze mną też. Może on potrzebuje jakiejś przerwy? A może po prostu kłamał, że mnie kocha. Ale to jest nie możliwe bo to było takie szczere, łzy miał w oczach jak wychodziłam. Stwierdził, że nie wykluczone, że niedługo znów będziemy razem. . . zrozum tu faceta...
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko ![]() 28.10.2014 Znów szczęśliwa ![]() Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja sobie nie potrafię tego wyobrazić, że kiedyś przestanę go kochać, wydaje się mi że po nim, już nigdy nikogo tak nie pokocham i chyba nawet nie chcę mieć nikogo innego. Ale może tak jak mówisz, z czasem się to zmieni.. Nie wiem, narazie jeszcze jesteśmy razem, ale ja coraz więcej myślę o zerwaniu ![]() Dziś straszny dzień jest.. Jak było dobrze, tak dziś cały dzień ryczę.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj odesłałam mu pocztą jego rzeczy, które miałam + wszystko co od niego dostałam.
Po ostatnim spotkaniu z nim nawet nie chce go widzieć żeby mu to oddać osobiście.
#2363 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
do tego poprzedniego? nic. naprawdę. to było ok. 4 lata temu, miałam z nim 'życie jak w Madrycie', traktował mnie jak księżniczkę i był mega pantoflarzem. zdecydowałam o rozstaniu, bo był też przy okazji skrajnie leniwy, niezaradny (a w zasadzie bezradny) i nieodpowiedzialny. ale nie było to łatwą decyzją, rozstanie się odbyło z płaczem, przytuleniami itp. potem obrócił miłość w nienawiść i zaczął lansować się z coraz to nowymi laskami (z pierwszą chyba 3 dni po rozstaniu!), wypisywać głupoty do moich znajomych, ja to ignorowałam, w końcu zwyzywal mnie od k… i wtedy już do akcji wkroczył obecny-były. a zatem naprawdę miałam co przeżywać po tym rozstaniu… a teraz - nic nie czuję, a już na pewno nic destrukcyjnego. w sumie życzę mu powodzenia, zachował się jak szczeniak, ale w sumie był takim zranionym szczeniakiem właśnie. mam nadzieję, że w międzyczasie zmądrzał. w trakcie tych jego podbojów "na pocieszenie" znalazł też w końcu dziewczynę, z którą z tego co wiem jest do dziś i podejrzewam, że będzie z tego ślub. życzę im szczęścia. szczerze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wracam jak bumerang do tego wątku. Sama nie wiem czy do końca się do niego nadaję. Moja historia nie była typowym związkiem, nie było żadnych obietnic na przyszłość. Jednak rok spotykania się sprawił, że z początkowej przyjaźni, fascynacji, zrodziło się coś więcej. Kiedy się spotykaliśmy było cudownie, rozmawialiśmy, nie unikaliśmy kontaktów fizycznych, nie wstydziliśmy się chodzić za rękę przy znajomych. Potem mogliśmy się nie widzieć nawet tydzień, taki układ pasował nam obojgu. Do czasu. Ja poczułam coś więcej. Powiedziałam mu, że chcę czegoś więcej. On nie chciał. Wiem, że to brzmi jak tysiąc podobnych historii, wiem jestem naiwna, wiem że z czasem będzie lepiej jak urwę kontakt i przestanę tkwić w tej toksycznej znajomości. Wszystko wiem, tylko jedyna rzecz to, że naprawdę chcę tylko żeby był
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Rozeznanie
|
Ja mojemu nie zamierzam nic oddawać... Może kiedyś, ale wątpię.
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko ![]() 28.10.2014 Znów szczęśliwa ![]() Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Naprawdę dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Boże, miłość niby taka piękna a tak skomplikowana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.