Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, część V - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-17, 20:53   #2341
malwiska
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś

Ja nie chce być przeterminowana bo chyba umrę ze strachu, niby z cukrzyca nie można ale jak się pytałam to to zależy od szpitala i ginekologa i mojego łożyska... więc jak do tej pory myślałam ze nie będę chodzić po terminie to teraz mam wątpliwości...

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Sunfire z chęcią choć i tak niebawem się zobaczymy na warsztatach -chyba ze nie idziesz?

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-05-17, 21:51   #2342
i like it
Rozeznanie

Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś

Celebrinfea Jagodka jest piękna oklaski
Padam na twarz.....słodkich snów
i like it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 22:57   #2343
aga__tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość

to ja też zmienię temat : dziewczyny kiedy wybieracie położną czy może już to zrobiłyście ? a wystarczy zadzwonić jak się już wyjdzie ze szpitala czy to trzeba wcześniej zrobić ?
ja dzwoniłam zawsze po i od razu przychodziła z deklaracją do wypełnienia... teraz chcę tą samą, tym bardziej że ja już jestem do niej zapisana z racji wcześniejszego dziecka, tylko małą będę musiała zapisać... w ogóle to się zastanawiam czy do niej nie zadzwonić teraz jak Ola ma ciągle problemy z odparzeniami, mimo że niby na gatki przeszła z pieluchy... normalnie się poważnie zastanawiam nad zakupem płynu do higieny intymnej dla dzieci... dziś mi płakała przy każdym siusianiu że ją pupa boli, ale już wczoraj miała ciut zaczerwienioną i mimo kremu dopiero wieczorem była wyraźniejsza poprawa... u lekarki kiedyś byłam jak jeszcze pieluchę miała, to powiedziała że widocznie odparzenie i żeby smarować kremem... no tyle to ja też wiem... tylko nie wiem jak temu zapobiegać teraz...

Cytat:
Napisane przez Lillian_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, podczytuję was od rana dyskusja ciekawa ws. odwiedzin ja nie wiem co bym wolała to się nie wypowiadam Każda ma chyba troche racji wiec sama nie wiem...
Słuchajcie mam pytanie czy was też tak strasznie boli kręgosłup? Ja mam straszne bóle na całej długości w odcinku piersiowym - to boli tak jak bym miała non stop napięte łopatki .. non stop napięcie nie potrafię się rozluźnić totalnie.... nie wiem co jest grane. a w odzicinku lędźwiowym boli normalnie miednica itd, ale generalnie czuję napięcie na całej długości w nocy już mi się ryczeć chce...

A ze złych wieści jeszcze to to że dziś się przerwociłam na brzuch tzn ppotknęłam się na schodach i wyciagnęłam ręce do przodu i siłą potkniecia jakoś tak zgniotłam brzuch - bo to był taki mocny skłon... brzuch mnie torszkę bolał ale się wystraszyłam że z małą jest coś nie tak bo mnie troszkę pobolewał brzuch po 1 stronie przez godzinę... a malutka w tym miejscu miała rano główkę... tak się boję że coś jej uszkodziłam. NIby się rusza i w ogóle ją czuję ja nie plamię ale... stracha mam strasznego. Panikuję?

A jeszcze mi się zaczeły straszne schizy..... oglądałam program o babce co jej dziecko umarło w 40 tc. nie wiem czemu poprpstu umarło i ona opowiadała jak to było i dziś nad ranem ... mała obudziła mnie takimi wariacjami w brzuchu że myslałam że coś się dzieje złego i się zeschizowałam....że ją duszę, że jej niewygodnie, że coś dzieje się złego... 2 godz, od 4 do 6nie spałam ze strachu... tak się boję że coś się złego będzie dziać a ja nie zdążę... zadziałać że normalnie ryczę jak bóbr.

Kularek co do położnej ja chce mieć sowją " opłaconą" będę rodzić sama ale nie znam jej... mam tylko namiary do niej telefon itd i musze do niej zadzwonić i pogadać z nią... ( numer mma od jej kolezanki tez położnej mam się przedstawić jako kuzynka ale nie wiem jak to załatwić w poniedziałek będę dzwonić. Ta moja koleżanka - co dała mi jej numer powiedziała ze jak nawiążę z nią kontak to nie musze do SR chodzić. ale jestem straszną dupą bo nie wiem jak to załatwić...
mnie bolał kręgosłup baardzo przy pierwszym dziecku, pod koniec dość mocno przy drugim, a teraz nie chcę zapeszać, ale raczej sporadycznie... dziś uznałam że to dzięki zmywarce teraz jest lepiej - robiłam przy zlewie dzisiaj obieranie młodych ziemniaków + obieranie warzyw na zupę i potem jeszcze chwilę coś i bolał mnie mocno potem... ja mam kiepsko zrobiony zlew w zabudowie i jest mi przy nim bardzo niewygodnie...
ogólnie zauważyłam że są "pozycje" które szkodzą - mnie np szkodziło w każdej ciąży leżenie w nieodpowiedniej pozycji, ale nie zawsze pamiętałam o tym jak zaczynałam tak leżeć, bo mi było wygodnie, tylko że potem nie mogłam wstać i reszta dnia do kitu...

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Widze kolejny kontrowersyjny temat czyli szczepienia kurcze czytalam troche i jednak bede szczepic choc nie powiem ten konserwant na bazie rteci troszke przeraza. Musze sie dopytac lekarki jak to tutaj wyglada.
wydaje mi się że teraz da się każdą szczepionkę bez tej rtęci załatwić (ale nie pamiętam na 100% choć tę tabelkę kilka razy przerabiałam) w każdym razie w szpitalu podali Jeremkowi na żółtaczkę taką na bazie rtęci, u mnie w przychodni za to wszystko było bez tego - pani pielęgniarka co prawda była za każdym razem niepocieszona jak ją pytałam o nazwę zanim poszłam szczepić, ale trudno, jej problem... z Olą podobnie, choć ona zdaje się trafiła na bezrtęciowe w szpitalu też...

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
cześć!!! Ale dzień dziś zwariowany. Młoda nabrała 20g dziś. O mało co zawału nie dostałam bo dziś ją przewijałam...  o boziu... Potem kąpiel musiałam wziąć...

Mała jest boska (wiem ze wszystkie mamy tak mowia ale... )

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
super jest
dobrze że wszystko w porządku, niedługo będziesz się nią cieszyć całymi dniami
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 06:38   #2344
elcia_
Raczkowanie

Witam , my jeszcze w szpitalu choć przez weekend to bardziej jak sanatorium.
Celebrinfea Jagodka śliczna juz widzę moja mała jak by się teraz musiała urodzic. Ale lepiej niech zostanie w brzuszku, dziś kolejny tydzień zaczynamy. Mam nadzieję że kruszynka rośnie. Dopiero jutro cokolwiek będę wiedzieć, a teraz ciągle robią ktg bo im się tętno Tosi nie podoba. Skacze po ruchu nawet do 180, a jak miała czkawkę to przez dłuższy czas jej się utrzymywalo. Nie chce się nakręcać i mam nadzieje ze to nie jest kolejny powód do zmartwień.
Przepraszam ze tak tylko o sobie ale ledwie ogarniam pisanie na telefonie
elcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 07:15   #2345
malwiska
Zakorzenienie

Witajcie
Elcia dobrze że dajesz znać o sobie

dzisiaj pogoda typowo barowa ... już nie mogę się doczekać wtorku bo mają być takie temp: 25,27,29.30.23.23 i pewnie w piątek będę umierać i marudzić że za gorąco :P
Stary 2014-05-18, 07:28   #2346
Fame
Zakorzenienie

Elcia nie nakręcaj się. Wszystko będzie dobrze

Malwiska nam ciezarnym nie dogodzi hehe no niby ma byc cieplutko, ale burzowo.. A ja i tak przez wczorajszą nawałnicę nie mam Internetu :kwaśny:

Co do tp to moja koleżanka miała zagrożenie wcześniejszym porodem a urodziła 10 dni po terminie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 08:11   #2347
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Elcia bedzie dobrze. Nie nakrecaj sie. Wdech i wydech i leżycie spokojnie dalej. Wiem jak to trudno ale innego wyjścia nie ma.

Jupi kolejny przyrost masy. W życiu nie myślałam że 20/15 gram bedzie mnie tak cieszyć.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-18, 09:16   #2348
Eydrith
Zadomowienie

Celebrinfea, Jagódka jest przepiękna taka drobniutka i rozczulająca a taka z niej silna babka, gratuluję - pięknie Ci przybiera obie jesteście bardzo dzielne i cieszę się strasznie że wszystko u Was idzie ku dobremu

witam niedzielnie mało mnie ostatnio, podczytuję Was czasem, ale raczej jednym okiem, działamy ostro z TŻtem, bo u mnie to już naprawdę niedługo w wolnych chwilach nadrabiamy zaległości towarzyskie i tak czas leci, strasznie szybko ...

wszystkim mamom szpitalnym i nieszpitalnym życzę dużo zdrówka - podwójnie, bo dla maluchów też
słodkim mamom niskich cukrów no i cierpliwości

miłego dnia, a ja zmykam działać dalej
Stary 2014-05-18, 09:38   #2349
agnes208
Zakorzenienie

celebrinfea mala jest swietna i te duze oczy
elcia wypoczywaj ile sie da
eydrith no u mnie tez czas nabiera tempa, dzis bedziemy konczyc malowac lazienke trzeba przemeblowac sypialnie i zostanie sprzatanie.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 09:58   #2350
joanna2228
Wtajemniczenie

Część dziewczęta
Nie chcę was denerwować ale jestem nad morzem od wczoraj
Dziś pogoda barowa więc siedzimy na basenie ale wczoraj przeszłam kawał drogi plażą bo pogoda fantastyczna i ten zachód słońca, piękny
Celebrinfea Jagódka słodka silna dziewczynka. Gratulacje eh ja już nie mogę się doczekać mojej myszki.
Elcia będzie dobrze, każdy dzień na wagę złota Głową do góry będzie dobrze zobaczysz.

Miłego dnia brzuchatki

przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem
by każdy poznał dzień narodzin.
Miłością tą największą
zrodzisz się w bólu swej matki,
by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki.
joanna2228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 10:11   #2351
joanna2228
Wtajemniczenie

Bajka

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1400404239859.jpg (54,3 KB, 20 załadowań)
przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem
by każdy poznał dzień narodzin.
Miłością tą największą
zrodzisz się w bólu swej matki,
by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki.
joanna2228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 10:59   #2352
dusia_tcv
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joanna2228 Pokaż wiadomość
Bajka

Kochana cudownie ja chyba jutro jak będę miała dobre wyniki zabiorę męża do Brzeźna
dusia_tcv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 11:32   #2353
i like it
Rozeznanie

Joanna alez pięknie!
Celebrinfea oby tak dalej!jesteście niesamowicie dzielne dziewczyny
Elcia trzymaj się! Bedzie dobrze

Ojj u mnie też jakoś czas szybciej biegnie im bliżej do terminu. Niestety ja dopiero w połowie remontu. Wczoraj skonczylismyn kuchnię i korytarz a od jutra salon. Wieczorem wybyliśmy do rodziców co bym się nie nawdychala za dużo oparów od farby wiec dziś leniuchujemy na wsi
Miłej niedzieli kochane
Aha jeżeli chodzi o położona to ja wybrałam 2 mmiesiące temu ale muszę się odezwać przed porodem bo wybrałam ogólnie położona ze szpitala w którym będę rodzic ale bez wskazania na konkretną osobę i kazali odezwać się przed

Edytowane przez i like it
Czas edycji: 2014-05-18 o 11:36
i like it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 11:45   #2354
mamaya
Zakorzenienie

Ja położną chyba sobie daruję, ewentualnie wybiorę położną z przychodni, do której chodzę.

elcia, trzymajcie się

Ja jestem taka szczęśliwa, że wyszlam z tego szpitala Mimo, że opieka na najwyższym poziomie to jednak szpital to szpital...
mamaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 12:00   #2355
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Bajka

ślicznie zazdroszczę - my w tym roku chyba nigdzie nie pojedziemy, no chyba że na jeden dzień

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-18, 12:12   #2356
bambusiek
Zakorzenienie

Cześć

My już po Mszy, zaraz za obiad się biorę dziś młode ziemniaczki, młoda kapustka gotowana, szparagi i szynka z pieca
A na deser ciasto z rabarbarem

Ciężką nockę mieliśmy - synek zasnał o 21, a od 22 pobudki co pół godziny, a od północy już wogóle marudził. Spał w końcu z nami, więc jestem połamana :/

Jutro pogoda ma się poprawić, więc zaczynam z praniem, tylko klamerki muszę kupić, bo taki mały szkodnik ciągle je rozbraja i zostało max 10 sztuk.
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 12:20   #2357
aga__tka
Zakorzenienie

Witam niedzielnie...
maz pracuje dzis
ja nie poszłam do kościoła, bo mi coś brzuch twardnieje, a z dzieciakami w deszcz, to bym musiała włożyć w to duuuużo energii... bym podejrzewała że to od dzidziusia, ale się trochę rano spięłam z mężem i od razu zaczął mnie pobolewać, więc zwątpiłam że to jednak od wypychania tylko... może i zbieg okoliczności, ale chyba lepiej na zimne dmuchać...

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez mamaya Pokaż wiadomość
Ja położną chyba sobie daruję, ewentualnie wybiorę położną z przychodni, do której chodzę.

elcia, trzymajcie się

Ja jestem taka szczęśliwa, że wyszlam z tego szpitala Mimo, że opieka na najwyższym poziomie to jednak szpital to szpital...

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
ślicznie zazdroszczę - my w tym roku chyba nigdzie nie pojedziemy, no chyba że na jeden dzień
my wyjezdzamy za poltora tygodnia... trochę się podłamało jak prawidłowo policzyłam w którym tc wrócimy, no ale trudno... dzieciom się kontakt z Babcią należy, a ja później z maluszkiem nie zamierzam tak od razu tych prawie 400km robić... tesciowa proponowala że zabierze same dzieciaki, ale jej nie dam przecież... gdyby chciała teraz to niech bierz ale po porodzie, to nawet jakby mi miało być ciężko nie zaryzykuję że dzieci pomyślą że je odesłałam bo maleństwo...
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 12:52   #2358
kularek
Zadomowienie

szczepienia -kurczę to chyba zależy od wielu czynników bo mój synuś miał trzydniówkę (cały tydzień trwała u nas -z temp 39-40 cały czas)i wtedy też robiliśmy badania na rotawirusa ale wyszło, że nie ma, wielu moich znajomych nie szczepiło -kuzyn mojego tż szczepił a mały i tak był w szpitalu 2 razy

my szczepiliśmy na NFZ + dodatkowe szczepionki i wszystko było dobrze -teraz chyba też tak zrobimy

bo i o tych na NFZ i tych płatnych są różne opinie

Cytat:
Napisane przez dusia_tcv Pokaż wiadomość
Od babydream trzymam się z daleka po zeszłorocznej akcji z bakteriami mam po prostu dystans może tanie ale bała bym się już używać.....................
Dusia a o co chodzi z tymi bakteriami ? ja poprzednio miałam większość kosmetyków z nivea a teraz po przeczytaniu tego bloga Sroki zdecydowałam się na całkiem inne w tym mam kilka z babydream -wcześniej wcale ich nie używałam -czemu byś się bała ???

Celebrinfea - jaka śliczna mała kruszynka

Xelia - też tak uważam, poprzednio urodziłam w wyznaczony dzień z usg ale jeśli miałabym czekać dłużej to normalnie nie wiem :/ też wolałabym wcześniej niż później -dla mnie najgorsze czekanie jest

aga__tka - nie bardzo znam się na dziewczynkach ale koleżanka miała tak ze swoją córeczką i lekarka dodatkowo zleciła badanie moczu i coś tam w nim wyszło -miała smarowanie i jakieś leki - potem już wszystko dobrze było

elcia - napewno u Ciebie też wszystko będzie dobrze a Tosia z dnia na dzień coraz większa i da sobie radę

joanna - błagam Cię weź mnie do siebie !!! jaki piękny widok -uwielbiam polskie morze

mamaya - teraz doczytałam, że już w domu jesteś ! - to super wieści bo w domu to jednak w domu

tż dziś poszedł do pracy po 2 tyg w domu :/ i mało co tego czasu spędziliśmy razem
i 38 dni jeszcze ...
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 13:26   #2359
dusia_tcv
Zadomowienie

kularek w zeszłym roku znaleziono drobnoustroju z gatunku Serratia i Rossmann wycofał jakąś ilość i ja mam dystans tak po prostu
dusia_tcv jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-18, 14:25   #2360
Enary
Raczkowanie

Witam sie nadal ze szpitala...
W srode bedzie juz miesiac.
Celebrinfea gratuluje coreczki!
Mnie czeka prawdopodobnie pobyt az do porodu...
A w czwartek koncze 34 tydzien.

JAŚ 25.06.2014
Enary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 14:29   #2361
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Enary Pokaż wiadomość
Witam sie nadal ze szpitala...
W srode bedzie juz miesiac.
Celebrinfea gratuluje coreczki!
Mnie czeka prawdopodobnie pobyt az do porodu...
A w czwartek koncze 34 tydzien.

Współczuję ogromnie ja po trzech dniach świra dostawałam
A nie pamiętam czy pytałam, w którym szpitalu jesteś?
Stary 2014-05-18, 14:41   #2362
Enary
Raczkowanie

Pewnie pytalas ale ja tu bardzo malo zagladam i nie pisalam. Jestem w brodnowskim.
Z dobrych wiadomosci to w piatek na usg moj Maly mial 2230g

JAŚ 25.06.2014
Stary 2014-05-18, 14:45   #2363
svelta
Rozeznanie

Celebrinfea- Jagódka jest naprawdę cudna Jeszcze raz gratuluję Twojego cudeńka.

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
Malwiska mnie jest już coraz ciężej, brzuch mi przeszkadza, czuję się ociezala, kręgosłup niesamowicie boli... I tak sobie myślę, żeby tylko ciąża była donoszona i mogę rodzić nie chce czekać do tp..
Też tak chcę Jak tylko wkroczę w 38 tydz. zaczynam szorować podłogi po kolanach, myć okna, skakać na piłce i co tylko. Już teraz jest ciężko, a co dopiero do 40 tygodnia Najgorzej w nocy. Spojenie boli, zgaga męczy, nie mogę się wygodnie ułożyć.
Cytat:
Część dziewczęta
Nie chcę was denerwować ale jestem nad morzem od wczoraj
Dziś pogoda barowa więc siedzimy na basenie ale wczoraj przeszłam kawał drogi plażą bo pogoda fantastyczna i ten zachód słońca, piękny
Też dzisiaj mówiłam, że najchętniej wybrałabym się nad morze. Przydałoby mi się żeby mnie trochę jod owiał z każdej strony

W ogóle to wypada się przywitać. Witam się
svelta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 14:56   #2364
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie pytalas ale ja tu bardzo malo zagladam i nie pisalam. Jestem w brodnowskim.
Z dobrych wiadomosci to w piatek na usg moj Maly mial 2230g

Wow, waga Małego robi wrażenie Mój 2128 g według USG szpitalnego, ale coś mi się nie chce wierzyć, że taki duży jest, bo tydzień wcześniej na USG ważył 1700 g
W Bródnowskim jesteś na pewno pod dobrą opieką Niemniej szkoda, że tak Was męczą... Ja widziałam po moim Synku jak męczy Go pobyt w szpitalu, był bardzo niespokojny...
Stary 2014-05-18, 15:11   #2365
Enary
Raczkowanie

Gdyby te skurcze nie wracaly to bym wyszla do domu.
Ale pojawiaja sie co kilka dni...
Na przedporodowej bylam juz 5 razy i wogole sie porodu sn nie boje
Obysmy tylko doczekali

JAŚ 25.06.2014
Stary 2014-05-18, 15:16   #2366
Fame
Zakorzenienie

Enary współczuję że musisz tyle leżeć w szpitalu Ale w sumie to dla Waszego dobra
Ja też idę we wtorek do szpitala i nie wiem co mnie czeka

Co do wycieczek nad morze to ja się zrazilam w zeszłym roku i chyba nie pojadę tam prędko.. Radar na radarze, wszędzie drogo i ciasno (przynajmniej w Kołobrzegu)..

Mówicie ze macie tżtow w pracy? Mojego nie ma juz 2 tyg i za 2 tyg wróci już na stałe na szczęście, ale nudzi mi się cholernie nawet Internet padl a na tel mnie wkurza...

Edytowane przez Fame
Czas edycji: 2014-05-18 o 15:18
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 15:21   #2367
svelta
Rozeznanie

Cytat:
Obysmy tylko doczekali

Nie wiem czemu, ale rozbawiłaś mnie Jednak jest jakiś pożytek z tych szpitalnych wczasów
svelta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 15:33   #2368
framboise87
Raczkowanie

Celebrinfea super masz córę! wszystkiego dobrego!

Cytat:
Bajka

o jak pięknie! kocham polskie morze- wypoczywaj ile się da!

u nas weekend intensywny, bo byli znajomi od wczoraj, super było posiedzieć i w ogóle, ale dopiero teraz jak wyjechali to czuję, jaka jestem zmęczona maluch chyba też się zmęczył, bo coś mało aktywny dziś jest...
a mam tylko godzinę na leżenie i odpoczynek, bo tata z moim bratem przyjeżdżają i idziemy na koncert Michael Jackson Symfonicznie- byłam już raz, było fantastycznie!
Stary 2014-05-18, 16:08   #2369
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Obysmy tylko doczekali

O Kochana, to mnie przez trzy dni pobytu dwa razy na porodówkę brali i przygotowywali już do cc

I jeszcze takie mam pytanie, czy Ty czujesz te skurcze? Bo mnie na KTG wychodziły skurcze jak Mały się ruszył albo jak się mocniej poruszyłam
Stary 2014-05-18, 16:15   #2370
malwiska
Zakorzenienie

wiecie co... ja dopiero w 32 tc i to dopiero początek. Mam nadzieje że urodze przed terminem i że pełnia 12 lipca coś da też mam zamiar zacząć kombinować jak tylko zacznie mi się 38tc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości