Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-07-09, 00:57   #2341
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
cze¶c kochane poczulam sie swietnie dzi¶, ubra³am spodenki jeansowe "bez streczu" od zesz³ego roku od lata i co??? i luzne mo s± zapiete sciagne³am w dó³ bez problemu ! hhihhi zapakowa³am w woreczek i utkne³am na spodzie szuflady by za rok porównac jak bardzo mi wisza

ja to ci±gle tylko wiêksze i wiêksze rzeczy kupujê
Cytat:
Napisane przez isabelka00 Poka¿ wiadomo¶æ
A wiêc tak:
Przyk³adowy jad³ospis:
I ¶niadanie kromka z pomidorem i sa³at±
II ¶niadanie jajko na twardo, jogurt naturalny
obiad warzywa ( ziemniaki 3 i marchewka na parze ) i pier¶ grilowana
podwieczorek sa³atka z rukoli z pomidorkami koktailowymi i serem ple¶niowym
Wynik wychodzi wspó³czynnik 1574,98
Aby utrzymaæ wagê 1889 KCAL

Mam bardzo siedz±cy tryb ¿ycia / biurko naprzemiennie z samochodem, brak mozliwo¶ci czasowych na si³ownie
Jestem za³amana
ma³o jem a waga nawet nie dr¿y...
Samo menu ³adne, ale jakie ilo¶ci? Przede wszystkim ile tej piersi grillowanej? I czemu nie jesz kolacji?
Moim zdaniem stanowczo za ma³o jesz i st±d te problemy.
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Wed³ug mnie jesz po prostu za ma³o. Mo¿esz sobie policzyæ kcal jednego dnia i napewno nie wyjdzie Ci wiêcej ni¿ 1200, a jak widzisz musisz je¶æ MINIMUM 1500!
Moje uwagi na czerwono wy¿ej

Witam wszystkie nowe dziewczyny

i melduje ze za 3 dni d³ugo wyczekiwany urlop
Zgadzam siê z pretty girl, dobrze podpowiada .
Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczynki
Moje dzisiejsze menu
1/2 kajzerki, almette, pomidor
brzoskwinia
3 nektarynki
3 ciasteczka kakaowe
5 piero¿ków z miêsem i góra surówy
sok jab³kowy
Ma³o strasznie!

---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------

Wy tu o strojach, a ja nawet w krótkich spodenkach nie wyjdê ...
Ostatnio mi by³o tak gor±co w d¿insach i butach zakrytych, masakra!
Nawet w bluzce bez rêkawów siê ¼le czujê, w sensie wygl±du, bo na tak± pogodê to a¿ siê prosi!
Kiedy¶ nie rozumia³am, czemu ludzie tak chodz± w upa³y, a teraz sama siê nie przekonam! I to nie chodzi o to, ¿e kto¶ by co¶ powiedzia³, popatrzy³ czy zareagowa³, a o mój w³asny komfort psychiczny. Wiecie, tak jak siê ma "bad hair day" i siê ca³y dzieñ cz³owiek czuje jak kupa, chocia¿ inni tego nie widz±. Chocia¿ w przypadku moich trzech milionów nadprogramowych kilogramów to akurat wszyscy widz± .
A tak bym siê chêtnie wybra³a nad jak±¶ wodê i pop³ywa³a! Bo ja nale¿ê do tych wielorybów, które wodê uwielbiaj± . A tak to mnie zapraszaj± i ci±gn±, a ja tylko wymy¶lam nowe wymówki ...

Tak kocham lato, a tyle mi stresu i problemów powoduje ...

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-07-09 o 00:58
Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-09, 06:46   #2342
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
Kochane u mnie sza³ remontowy w pe³ni polecam ka¿dej z Was zrywanie tapet,k³adzenie g³adzi czy malowanie- jest siê ci±gle w ruchu do tego siê mega poci zw³aszcza w taki upa³
Staram siê jeszcze rano poje¼dziæ na rowerze i chocia¿ 15 minut mel b cardio, rzuci³am s³odko¶ci na dobre-hormony przesta³y szaleæ
dzi¶ poch³onê³am: kanapkê z piersi± indyka,3 sezamki,kapu¶niak,grillow ane udko kurczaka z pieczonymi ziemniarami i surow± z kapusty,kawê mro¿on± w³asnej roboty i litry woooodyyy-UPA£!

aamidale dziewczyny dobrze doradzaj± lepiej ¿eby jaki¶ m±dry gines na to spojrza³ fachowym okiem i zrobi³ porz±dne badania na hormony.

nurek119 ja te¿ preferuje stroje dwu czê¶ciowe z samego faktu,¿e nie trzeba siê rozbieraæ na siku choæ ostatnio szwagier doradza³ mi inn± metodê sikania przez strój jednoczê¶ciowy ni¿ rozbieranie
Dziewczyny co do przyjació³ek...fajnie by by³o siê kiedy¶ spotkaæ

Ja w³asnie wyszlam z zamiarem odwiezienia narzeczonego do pracyna rowerze i zablokowaly mu sie pedaly jakies 3 km od domu on wzial moj rower i pojechal dalej a ja do domu wrocilam w...15 minut! pieszo! z rowerem! Co daje niepalenie i poprawa kondycji o kurcze U mnie tez jest strasznie, codziennie pada³o oprócz wczoraj... Potem parowa³o i mozna bylo dostac pomieszania zmyslow

Co do spotkania jestem jak najbardziej za fajnie by bylo sie zapisac razem na jakies warsztaty odchudzajace gdzies w Polsce, najlepiej tak zeby i woda i góry, ale z drugiej strony wiem ze wiêkszo¶ci z Was brak czasu i pieniêdzy

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
u mnie jest tak gor±co, ¿e siedzê w domu (albo na dworzu w cieniu) i leci ze mnie. kijki zast±pi³am spacerkiem jak s³oñce zachodzi, ale zamiast tego krwio¿ercze bestie próbuj± wyssaæ moj± krew. jak to jest ¿e osoba, która idzie walnie jednego czy dwa komary a ja po 5 na jednej rêce.

dzi¶ jad³am gulasz z indyka z paroma ziemniaczkami. suuuuper mi wyszed³.

jutro robiê fasolkê po bretoñsku. oczywi¶cie chude miêsko i mnóstwo warzyw
Mnie pojadaj± wszystkie owady, zawsze jestem cala w b±blach. Rudawych i blondynow owady bardziej lubia ze wzglêdu na ponoæ intensywniejsze feromony. Na mnie nawet wa¿ki i motyle siadaj± czasem, z os i szerszeni rezygnujê bo jestem uczulona

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ

Samo menu ³adne, ale jakie ilo¶ci? Przede wszystkim ile tej piersi grillowanej? I czemu nie jesz kolacji?

Ma³o strasznie!

---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------

Nawet w bluzce bez rêkawów siê ¼le czujê, w sensie wygl±du, bo na tak± pogodê to a¿ siê prosi!
Kiedy¶ nie rozumia³am, czemu ludzie tak chodz± w upa³y, a teraz sama siê nie przekonam! I to nie chodzi o to, ¿e kto¶ by co¶ powiedzia³, popatrzy³ czy zareagowa³, a o mój w³asny komfort psychiczny. Wiecie, tak jak siê ma "bad hair day" i siê ca³y dzieñ cz³owiek czuje jak kupa, chocia¿ inni tego nie widz±. Chocia¿ w przypadku moich trzech milionów nadprogramowych kilogramów to akurat wszyscy widz± .
A tak bym siê chêtnie wybra³a nad jak±¶ wodê i pop³ywa³a! Bo ja nale¿ê do tych wielorybów, które wodê uwielbiaj± . A tak to mnie zapraszaj± i ci±gn±, a ja tylko wymy¶lam nowe wymówki ...

Ja tam nie lubiê krótkich spodenek, w nogi mi gor±co nigdy nie jest i w d³ugich spodniach jest mi po prostu wygodnie. W krótkich spodenkach obcieraj,± mi siê nogi, ci±gle siê o co¶ drapiê i zahaczam - wolê d³ugie spodnie

Nad wodê to i ja bym sobie skoczyla, ale teraz nie mam czym

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-09, 07:09   #2343
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Witacje dziewczyny, zacznê od tego, ¿e wczorajsz± moj± tablekê szlak trafi³. Brat mojego mê¿a wymy¶li³, ¿e na rocznice ¶lubu ich rodziców pójdziemy do restauracji, a tam zamówi³ chyba z 5 potraw na spróbowanie i trzeba by³o je je¶æ. Nie by³o tego du¿o, no i wybiera³am tak, ¿eby nie ruszyæ sosu, ziemniaka czy innych tucz±cych rzeczy no ale co¶ tam zjad³am.
Ponadto moja te¶ciowa powiedzia³a przy wszystkich, ¿e schud³a 14 kilo w miesi±c, wpad³am w os³upienie, ale ta siê upar³a wiêc przesta³am z ni± gadaæ i o tak, wrócili¶my do domu bez s³owa.

bebemwls - to tak jak koszenie trawnika czy plewienie, tak fajnie po tym miê¶nie bol±

pannaatopowa
- ja te¿ robiê dzi¶ fasolkê po bretoñsku, jaki masz przepis?

Melonade - masz to samo co ja, tylko z tym wyj±tkiem, ¿e ja jestem na tym etapie "kurde mogê siê podobaæ" Wczoraj wspomnia³am, ¿e czytam w±tek o psychologii oty³ych, mo¿e dzi¶ skoñczê!

Malinka-Malinka
- jak bym tylko tyle jad³a to bym po dwa kg chud³a w tydzieñ

aamidale
- powinny¶my siê spotkaæ, jak tak Ciê lubi± robale to mia³abym co fociæ, oczywi¶cie najpierw Ciebie, ale robaczki te¿

¦niadanie - dwie kromeczki ciemnego pieczywa w³asnej roboty (nie wiem ile to kcal) plus jajko na twardo i kilka plasterków ogórka zielonego.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-09, 07:51   #2344
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

[QUOTE=ArcymoneQ;47221709]Witacje dziewczyny, zacznê od tego, ¿e wczorajsz± moj± tablekê szlak trafi³. Brat mojego mê¿a wymy¶li³, ¿e na rocznice ¶lubu ich rodziców pójdziemy do restauracji, a tam zamówi³ chyba z 5 potraw na spróbowanie i trzeba by³o je je¶æ. Nie by³o tego du¿o, no i wybiera³am tak, ¿eby nie ruszyæ sosu, ziemniaka czy innych tucz±cych rzeczy no ale co¶ tam zjad³am.
Ponadto moja te¶ciowa powiedzia³a przy wszystkich, ¿e schud³a 14 kilo w miesi±c, wpad³am w os³upienie, ale ta siê upar³a wiêc przesta³am z ni± gadaæ i o tak, wrócili¶my do domu bez s³owa.

³o losie
bardzo Ci wspó³czujê tesciowej , Ja bym jej nie strawi³a ,napewno przy stole bym wypali³a porz±dny tmonolog by jej jad po galotach polecia³, 14kg w miesiac? faktycznie? to ¿ar³a tabletki ! zdrowo tego nie zrobi³a wiêc chwialiæ siê nie ma czym
widzê ¿e za wszelk± cene chce ciê upodliæ ,upoka¿a Ciê nawet publicznie znaj±c tWÓJ S£ABY PUNKT, co za ........

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Aamidale-co do spotkania te¿ kmini³am ¿e moznaby by³o kiedys tam ale jestesmy porozrzucane w ró¿nych zak±tkach Pl
Ja bym obstawia³a nastepny rok na wiosne zobaczyc siê w nowych ods³onach
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-09, 08:28   #2345
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:

³o losie
bardzo Ci wspó³czujê tesciowej , Ja bym jej nie strawi³a ,napewno przy stole bym wypali³a porz±dny tmonolog by jej jad po galotach polecia³, 14kg w miesiac? faktycznie? to ¿ar³a tabletki ! zdrowo tego nie zrobi³a wiêc chwialiæ siê nie ma czym
widzê ¿e za wszelk± cene chce ciê upodliæ ,upoka¿a Ciê nawet publicznie znaj±c tWÓJ S£ABY PUNKT, co za ........
Dodam, ¿e schud³a tyle le¿±c po operacji kolana i jedz±æ jedyne 1200 kcal gdzie ja dosknale pamiêtam ten czas i wiem, ¿e tyle schud³a jej córeczka, ale w trzy miesi±ce a ona mo¿e z 10 w tym czasie jedz±c kotlety sojowe i jogurty - zreszt± dzi¶ widaæ efekty ich "dziwnej" diety!!!

Ps. Ja uwielbiam spotykac siê z lud¼mi wiêc zapraszam do mnie jak równie¿ na spotkania w plenerze, rozk³ad w wakacje wygl±da nastêpuj±co;
20 lipca Roztocze ((10 dni)
1 sierpnia Czêstochowa (oko³o tydzieñ)
14 sierpnia Sarbinów (dwa tygodnie)

Tak¿e zapraszam serdecznie

Stary 2014-07-09, 08:42   #2346
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Witacje dziewczyny, zacznê od tego, ¿e wczorajsz± moj± tablekê szlak trafi³. Brat mojego mê¿a wymy¶li³, ¿e na rocznice ¶lubu ich rodziców pójdziemy do restauracji, a tam zamówi³ chyba z 5 potraw na spróbowanie i trzeba by³o je je¶æ. Nie by³o tego du¿o, no i wybiera³am tak, ¿eby nie ruszyæ sosu, ziemniaka czy innych tucz±cych rzeczy no ale co¶ tam zjad³am.

bebemwls - to tak jak koszenie trawnika czy plewienie, tak fajnie po tym miê¶nie bol±

pannaatopowa
- ja te¿ robiê dzi¶ fasolkê po bretoñsku, jaki masz przepis?

Melonade - masz to samo co ja, tylko z tym wyj±tkiem, ¿e ja jestem na tym etapie "kurde mogê siê podobaæ" Wczoraj wspomnia³am, ¿e czytam w±tek o psychologii oty³ych, mo¿e dzi¶ skoñczê!

Malinka-Malinka
- jak bym tylko tyle jad³a to bym po dwa kg chud³a w tydzieñ

aamidale
- powinny¶my siê spotkaæ, jak tak Ciê lubi± robale to mia³abym co fociæ, oczywi¶cie najpierw Ciebie, ale robaczki te¿

¦niadanie - dwie kromeczki ciemnego pieczywa w³asnej roboty (nie wiem ile to kcal) plus jajko na twardo i kilka plasterków ogórka zielonego.
chryste panie co za baba!chyba sobie noge uciela ze tyle schud³a;D

no tak, tylko najpierw bym musiala sie spociæ, a wtedy na zdjeciach wygladalabym jak kartofel w mundurkach, ewentualnie bawarski transwestyta ;D ja zbyt fotogeniczna nie jestem, mam taki owal twarzy ze na zdjeciach swinski ryjek mi wychodzi

wybaczcie brak polskich znakow ale wlasnie jezdze na rowerzze i pisze na klawiaturze ekranowej ;d

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

[QUOTE=LadyDagaMilon;47222 020]
Cytat:

³o losie

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Aamidale-co do spotkania te¿ kmini³am ¿e moznaby by³o kiedys tam ale jestesmy porozrzucane w ró¿nych zak±tkach Pl
Ja bym obstawia³a nastepny rok na wiosne zobaczyc siê w nowych ods³onach
to zjed¼my sie na srodku Polski, zeby kazdy mial rowno daleko;D

jezus ale goraco, ledwie wyrabiam z wentylatorem!

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Dodam, ¿e schud³a tyle le¿±c po operacji kolana i jedz±æ jedyne 1200 kcal gdzie ja dosknale pamiêtam ten czas i wiem, ¿e tyle schud³a jej córeczka, ale w trzy miesi±ce a ona mo¿e z 10 w tym czasie jedz±c kotlety sojowe i jogurty - zreszt± dzi¶ widaæ efekty ich "dziwnej" diety!!!

Ps. Ja uwielbiam spotykac siê z lud¼mi wiêc zapraszam do mnie jak równie¿ na spotkania w plenerze, rozk³ad w wakacje wygl±da nastêpuj±co;
20 lipca Roztocze ((10 dni)
1 sierpnia Czêstochowa (oko³o tydzieñ)
14 sierpnia Sarbinów (dwa tygodnie)

Tak¿e zapraszam serdecznie

ja z kolei powinnam wychodzic do ludzi ale sie boje jeszcze. jak poczuje sie ppewniej to kto wie

27.02.2012
Stary 2014-07-09, 09:17   #2347
ArcymoneQ
Rozeznanie

aamidale spotkanie w centrum Polski jest dobrym pomys³em, ale na jeden dzieñ.
Jesli za¶ chodzi o d³u¿sze spotkanie to lepiej zrobiæ to w miejscu, gdzie kto¶ mieszka i ma mo¿liwo¶æ za³atwiæ nocleg za darmo lub za minimaln± cenê. Wtedy lepiej jest do³o¿yæ np 30 z³ do podró¿y ni¿ koczowaæ w nieznanyn nam mie¶cie i kupowaæ drogie produkty bo nie znamy okolicy i nie wiemy gdzie mo¿e byæ taniej.
Ja od siebie ofermujê darmowy nocleg (4 pokoje), zwiedzanie Roztocza i produkty z ogródka (o ile spotkamy siê w okresie letnim). Ponadto znam okolicê, wiem gdzie mo¿na pobiegaæ, gdzie pojechaæ na rowarze i gdzie pospacerowaæ...

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-07-09, 09:29   #2348
aamidale
Rozeznanie

Wynalaz³am gdzie¶ w odmêtach szaf ze sprzêtem klawiaturê na USB bo pisaniem na tej ekranowej powinni karaæ trolli internetowych. Same spróbujcie...od razu by ich by³o mniej...Nie wiem od czego siê tak spoci³am, czy od jazdy czy od denerwowania sie na te cholerne klikane literki

Dzi¶ jest ponad 30 stopni a ja muszê zacz±æ kolejny etap, czyli bêdê je¼dziæ cztery lub wiêcej razy dziennie...mój ty³ek ju¿ siê raduje.

Swoj± drog± czy dziewczynki macie jakie¶ sposoby na rozstêpy? jak z nimi walczycie? no i zmarszczki. Dopiero teraz widzê jak± mam zniszczon± skórê po szalenie zdrowym ¿yciu.

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
aamidale spotkanie w centrum Polski jest dobrym pomys³em, ale na jeden dzieñ.
Jesli za¶ chodzi o d³u¿sze spotkanie to lepiej zrobiæ to w miejscu, gdzie kto¶ mieszka i ma mo¿liwo¶æ za³atwiæ nocleg za darmo lub za minimaln± cenê. Wtedy lepiej jest do³o¿yæ np 30 z³ do podró¿y ni¿ koczowaæ w nieznanyn nam mie¶cie i kupowaæ drogie produkty bo nie znamy okolicy i nie wiemy gdzie mo¿e byæ taniej.
Ja od siebie ofermujê darmowy nocleg (4 pokoje), zwiedzanie Roztocza i produkty z ogródka (o ile spotkamy siê w okresie letnim). Ponadto znam okolicê, wiem gdzie mo¿na pobiegaæ, gdzie pojechaæ na rowarze i gdzie pospacerowaæ...
Racja, ja po prostu jestem taka ze po¶piê nawet w baga¿niku wiêc nie pomy¶la³am

Bo¿e powiedz mi gdzie to Roztocze jest na mapie, bo ja jestem takim kretynem geograficznym ze do przedwczoraj bylam szczerze przekonana ze Wenecja jest we Francji a w tym roku dowiedzialam sie ze ¦l±sk to nie miasto serio piszê, wstyd ale dobrze mi tak, na geografi zwykle flirtowa³am z tylnym rzêdem zamiast s³uchaæ.

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-07-09 o 09:20
Stary 2014-07-09, 09:50   #2349
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Dzi¶ jest ponad 30 stopni a ja muszê zacz±æ kolejny etap, czyli bêdê je¼dziæ cztery lub wiêcej razy dziennie...mój ty³ek ju¿ siê raduje.
Ja w³a¶nie skoñczy³am robiæ 100 wio¶larzy i te¿ mam do¶æ, spoci³am siê strasznie a nie mogê chodziæ ¶mierdz±ca bo dzi¶ w pracy do 17.oo jestem

Cytat:
Swoj± drog± czy dziewczynki macie jakie¶ sposoby na rozstêpy? jak z nimi walczycie? no i zmarszczki. Dopiero teraz widzê jak± mam zniszczon± skórê po szalenie zdrowym ¿yciu
Te¿ mam z zmarszczkami problem, widzê jak moja skóra na brzuchu opada i chod¼ æwiczê miê¶nie brzucha to jednak czas i ilo¶æ zrzuconych kg zrobi³a swoje.

Cytat:
Bo¿e powiedz mi gdzie to Roztocze jest na mapie, bo ja jestem takim kretynem geograficznym ze do przedwczoraj bylam szczerze przekonana ze Wenecja jest we Francji a w tym roku dowiedzialam sie ze ¦l±sk to nie miasto serio piszê, wstyd ale dobrze mi tak, na geografi zwykle flirtowa³am z tylnym rzêdem zamiast s³uchaæ.
Roztocze jest na po³udniowym wschodzie, bardzo blisko Ukrainy, wpisz sobie Zamo¶æ albo Tomaszów Lubelski lub po prostu wejd¼ w ten link
http://www.roztoczewita.pl/
http://roztocze.net/roztocze-na-3-miejscu/

Stary 2014-07-09, 09:58   #2350
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Ja w³a¶nie skoñczy³am robiæ 100 wio¶larzy i te¿ mam do¶æ, spoci³am siê strasznie a nie mogê chodziæ ¶mierdz±ca bo dzi¶ w pracy do 17.oo jestem

Te¿ mam z zmarszczkami problem, widzê jak moja skóra na brzuchu opada i chod¼ æwiczê miê¶nie brzucha to jednak czas i ilo¶æ zrzuconych kg zrobi³a swoje.

Roztocze jest na po³udniowym wschodzie, bardzo blisko Ukrainy, wpisz sobie Zamo¶æ albo Tomaszów Lubelski lub po prostu wejd¼ w ten link
http://www.roztoczewita.pl/
http://roztocze.net/roztocze-na-3-miejscu/

Tak, bo jak siê zapyta³am "gdzie lezy roztocze" to otrzyma³am odpowied¼ "na dywanie" Ju¿ rozumiem, no ja jestem z kujawsko - pomorskiego czyli w zasadzie drugi koniec polski ale od czego jest pks

Ja zmarszczki mam na czole - nieduzo ale s± i mnie dra¿ni±. Rozstêpy mam na ca³ym ciele w zasadzie ale najwiêcej na brzuchu. Narzeczonemu nie przeszkadzaj±, mnie strasznie.

27.02.2012
Stary 2014-07-09, 10:12   #2351
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Tak, bo jak siê zapyta³am "gdzie lezy roztocze" to otrzyma³am odpowied¼ "na dywanie"
hahaha szkoda, ¿e nie wpad³am na to
Cytat:
Ju¿ rozumiem, no ja jestem z kujawsko - pomorskiego czyli w zasadzie drugi koniec polski ale od czego jest pks
Z odebraniem problemu nie ma, wyjadê po Ciebie przeciez do wiêkszego miasta. Tak¿e zapraszam nawet w tym roku - æwiczy³yby¶my razem, zawsze to wiêksza motywacja

Cytat:
Ja zmarszczki mam na czole - nieduzo ale s± i mnie dra¿ni±. Rozstêpy mam na ca³ym ciele w zasadzie ale najwiêcej na brzuchu. Narzeczonemu nie przeszkadzaj±, mnie strasznie.
Najwiêksze rozstêpy mam na udach, na brzuchu ma³o... a je¶li chodzi o zmarszczyki takie typowe to troszkê mi policzki opad³y My¶lê, ¿e za ma³o siê smiejê!

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-09, 10:30   #2352
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
hahaha szkoda, ¿e nie wpad³am na to
Z odebraniem problemu nie ma, wyjadê po Ciebie przeciez do wiêkszego miasta. Tak¿e zapraszam nawet w tym roku - æwiczy³yby¶my razem, zawsze to wiêksza motywacja

Najwiêksze rozstêpy mam na udach, na brzuchu ma³o... a je¶li chodzi o zmarszczyki takie typowe to troszkê mi policzki opad³y My¶lê, ¿e za ma³o siê smiejê!
kusz±ca propozycja, nie powiem - mam ochotê póki co lipiec musze byc w domu, ale w sierpniu - zobaczymy na pewno sporo bym Ci pomagala dzieki za te propozycje, kochana jestes

27.02.2012
Stary 2014-07-09, 10:41   #2353
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
kusz±ca propozycja, nie powiem - mam ochotê póki co lipiec musze byc w domu, ale w sierpniu - zobaczymy na pewno sporo bym Ci pomagala dzieki za te propozycje, kochana jestes
W sierpniu oko³o 6-7 wracam z Czestochowy, mo¿emy siê w³a¶nie tak jako¶ umówiæ, ¿ebym Ciê zebra³a po drodze I wtedy mamy tydzieñ na schudniêcie 14 kilo le¿±c Tak jak moja te¶ciowa!

Stary 2014-07-09, 11:03   #2354
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
W sierpniu oko³o 6-7 wracam z Czestochowy, mo¿emy siê w³a¶nie tak jako¶ umówiæ, ¿ebym Ciê zebra³a po drodze I wtedy mamy tydzieñ na schudniêcie 14 kilo le¿±c Tak jak moja te¶ciowa!

Dla niej najlepsze by bylo odchudzenie chorej g³owy z idiotycznych pomys³ów i jadu, ale obawiam siê ze nic by z niej nie zosta³o

Spoko, to wstêpnie mozemy siê tak umówiæ, wszystko zalezy od mojego narzeczonego ale my¶lê ¿e przyda mu siê odpoczynek ode mnie, ¶wietna okazja zeby prze³amaæ moje lêki - pisa³am parê postów wcze¶niej, nie widaæ tego na codzieñ ale mam ich nieco. Atrakcji nie potrzebujê, ogólnie ma³o wymagaj±ca jestem

Aaaa no i nie palê - ju¿ trzy tygodnie Nie wiem o co tyle szumu, w ogóle mnie nie ci±gnie.

27.02.2012
Stary 2014-07-09, 11:11   #2355
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Dla niej najlepsze by bylo odchudzenie chorej g³owy z idiotycznych pomys³ów i jadu, ale obawiam siê ze nic by z niej nie zosta³o

Spoko, to wstêpnie mozemy siê tak umówiæ, wszystko zalezy od mojego narzeczonego ale my¶lê ¿e przyda mu siê odpoczynek ode mnie, ¶wietna okazja zeby prze³amaæ moje lêki - pisa³am parê postów wcze¶niej, nie widaæ tego na codzieñ ale mam ich nieco. Atrakcji nie potrzebujê, ogólnie ma³o wymagaj±ca jestem

Aaaa no i nie palê - ju¿ trzy tygodnie Nie wiem o co tyle szumu, w ogóle mnie nie ci±gnie.
No to plan jest, z którego ciesze siê bardzo - wspanialej dnia prze¿yc nie mog³am, ju¿ mnie dzi¶ chyba nic nie wkurzy

A mo¿e inne dziewczyny przy³±cz± siê do nas?... zapraszam serdecznie

Ja nie palê od 2 czerwca, wiêc nie bêde Ciê ciag³a

Stary 2014-07-09, 12:04   #2356
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
No to plan jest, z którego ciesze siê bardzo - wspanialej dnia prze¿yc nie mog³am, ju¿ mnie dzi¶ chyba nic nie wkurzy

pewno, im wiecej tym weselej

mnie nie rusza nawet jak ktos palimoje cialo mialo do¶æ widocznie

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

ale mam dobr± mrozon± kawê ca³y sekret to dodaæ kilka kropel olejku spozywczego chude mleko i wstawic do zamrazalnika na pare godzin. Bajka!

27.02.2012
Stary 2014-07-09, 12:32   #2357
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

podsma¿am pier¶ i czasem kie³basê drobiow± na oliwie z cebul± i czosnkiem. potem duszê z marchwi± i pietruszk± na gêsto. doprawiam sokiem pomidorowym albo koncentratem, majerankiem, pieprzem i sol±. i koniec

jest to syte i mi wystarczy ma³a miseczka.

ja mam podobnie jak jedna z Foremek. noszê zakryte buty i d³ugie spodnie. tylko w domu przy znajomych noszê krótkie spodenki. ale do kolan. nigdy nie nosi³am krótkich. nawet jak by³am szczuplejsza. nie i ju¿. krótkie rêkawki noszê, ale ubieram siê na czarno i ciemno, wiêc to guzik

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-09, 13:00   #2358
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
krwio¿ercze bestie próbuj± wyssaæ moj± krew. jak to jest ¿e osoba, która idzie walnie jednego czy dwa komary a ja po 5 na jednej rêce.
A u mnie lata tyyyle szerszeni i biegam uciekaj±c od nich jak g³upia, ale nie cierpie tego robactwa ;/

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczynki
Moje dzisiejsze menu
1/2 kajzerki, almette, pomidor
brzoskwinia
3 nektarynki
3 ciasteczka kakaowe
5 piero¿ków z miêsem i góra surówy
sok jab³kowy
Malinka bardzo ma³o! Nawet jak podjadasz po dzieciach te kaloryczniejsze jedzenie to i tak ma³oooo tego wychodzi

Cytat:

Jakbym siebie s³ysza³a, te¿ nie cierpiê chodziæ w bluzce bez rêkawów lub z jakimi¶ obcis³ymi rêkawami, nie cierpie swoich ramion niestety.
Spodenki krótkie nak³adam, jednak wolê w taki upa³ nie pociæ siê w jeansach, na urlop mam zamiar zabraæ jakie¶ sanda³ki, a tak to codziennie tylko trampki/adidasy.
Ale tam mnie nikt nie bêdzie zna³ wiêc bêdê chodziæ jak mi wygodnie no oby tylko pogoda dopisa³a przez najbli¿sze dwa tygodnie, wiadomo jak to z pogod± w Polsce bywa

Cytat:

Ja mam ca³y lipiec i sierpieñ zaplanowany w dni wolne, ale z chêci± do jakiego¶ spotkania do³±cze jak siê zbierzemy wszystkie i ustalimy jaki¶ pasuj±cy termin

Edytowane przez pretty_girl19892
Czas edycji: 2014-07-09 o 17:38
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-09, 17:25   #2359
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

ej, ej a o jakim spotkaniu mowa, bo jestem opó¼niona w akcji

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-09, 17:40   #2360
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Dziewczyny ¿egnam siê z Wami na 2 tygodnie, postaram siê zagl±daæ i nadrabiaæ czytanie, ale nie wiem czy uda mi siê cos skrobn±æ od siebie na wyje¼dzie
Wiêc przez 2 pi±tki nie uda mi siê podaæ wagi niestety, proszê o przepisywanie wagi ostatniej wtedy, dziêki Melonade

W ka¿dym razie mam nadzieje ze za 2 tygodnie po powrocie nie bêdê musia³a nadrabiaæ i zrzucaæ kilogramów ktore mi wróc±, oby tak nie by³o wiêc trzymajcie kciuki i te¿ ³adnie dietkujcie
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-09, 18:52   #2361
201709081028
Konto usuniête

Arcymoneq- 14 sierpnia Sarbinów (dwa tygodnie) czy sarbinowo ko³o mielna?

bo My w tym roku chociaz na wekend pojedziemy bo nie prze¿yje;(
nie wyk±paæ siê w ba³tyku i nie uwaliæ siê na piasku, dotychczas 2 razy latem l±dowalismy nad ba³tykiem ....
w tym roku niestety ....

dzi¶ ca³y dzieñ nad jeziorkiem spedzilismy,dzieci mam murzynki bambo hihi jak ich k±pa³am do spania to tylko bia³e ty³ki maj±
wrócilismy z rowerku ,wyladowa³am w basenie teraz poprawi³am zimnym prysznicem .....bosko nie jem juz nic bo mi rosnie w buzi przez bu³eczê z mase³kiem popita piwem

pretty_girl19892-¶licznosci nasze tylko wróc do nas po urlopie mi³ego wypoczynku

a wogóle gdzie sie podzia³a Donkje?:noniewi em:
Stary 2014-07-09, 20:45   #2362
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Arcymoneq- 14 sierpnia Sarbinów (dwa tygodnie) czy sarbinowo ko³o mielna?
Sarbinowo ko³o Mielna, ale mo¿e jako¶ uda nam siê spotkaæ - bardzo bym chcia³a
Cytat:
a wogóle gdzie sie podzia³a Donkje?:noniewi em:
W³a¶nie nie wiem, czy¿by te¿ mia³a urlop?

Wysy³am swoje menu, brakuje tam ciastka z biszkoptem, ale znale¼æ nie mog³am!
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (56,8 KB, 4 za³adowañ)

Stary 2014-07-09, 21:12   #2363
isabelka00
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 037

[QUOTE=Melonade;47221149]

Ma³o strasznie![COLOR="Silver"]

boje siê , ¿e przytyje... i my¶lê sobie - jak siê g³odzê to chce konkretniej schudn±æ ....
piersi z kurczaka ok. 7 -8 takich ma³ych kawa³eczków....
nie wiem czy ma to znaczenie , ¿e chorujê na zespó³ policystycznych jajników... lekarz ginekolog mi tylko powiedzia³, ¿e wrêcz wskazane jest dla mnie zrzucenie paru kg ....
Stary 2014-07-10, 04:21   #2364
ArcymoneQ
Rozeznanie

Witam z rana, dzi¶ pada i jest ch³odno... w koñcu!
Co tam u was dziewczyny, czemu prawie nic siê nie odzywacie? gdzie te dyskusje?

PS. ¦niadaie - kromka chleba z bia³ym serkiem, wêdlin±, pomidorem i ogórkiem.

Stary 2014-07-10, 06:47   #2365
aamidale
Rozeznanie

[QUOTE=isabelka00;47235202]
Cytat:

Ma³o strasznie![COLOR="Silver"]

boje siê , ¿e przytyje... i my¶lê sobie - jak siê g³odzê to chce konkretniej schudn±æ ....
piersi z kurczaka ok. 7 -8 takich ma³ych kawa³eczków....
nie wiem czy ma to znaczenie , ¿e chorujê na zespó³ policystycznych jajników... lekarz ginekolog mi tylko powiedzia³, ¿e wrêcz wskazane jest dla mnie zrzucenie paru kg ....

Jak siê bêdziesz g³odziæ to przepraszam, ale gówno a nie schudniesz. Stracisz wodê z organizmu i tyle, kazdy kilogram Ci wróci. Chudniêcie to nie jest krótki dystans z licz±cym siê czasem, bo im szybciej schudniesz tym mniej korzy¶ci z tego bêdzie. Chudniêcie to zmiana stylu ¿ycia, my¶lenia, to dostrzeganie rzeczy, które siê do tej pory ignorowa³o. Jeste¶ osob± chor± - tym bardziej nie powinna¶ siê g³odziæ. Musisz nauczyæ siê je¶æ smacznie i niskokalorycznie, u³o¿yæ sobie dzieñ tak by mieæ czas na zrobienie posi³ków - pierwszy tydzieñ jest najciê¿szy, potem zaczynasz dzia³aæ automatycznie. Naucz siê kochaæ siebie tak± jak± jeste¶ i chudn±æ dla zdrowia a nie dla urody. A strach o to ¿e przytyjesz niczego nie zmieni - zamiast siê baæ rusz siê z domu, æwicz, spaceruj. Pamiêtaj, nie ma cudów - we wszystko trzeba w³o¿yæ wysi³ek.

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
Witam z rana, dzi¶ pada i jest ch³odno... w koñcu!
Co tam u was dziewczyny, czemu prawie nic siê nie odzywacie? gdzie te dyskusje?

PS. ¦niadaie - kromka chleba z bia³ym serkiem, wêdlin±, pomidorem i ogórkiem.
U mnie zapowiada siê kolejny upalny dzieñ...Mo¿e dzi¶ siê och³odzi, marzy mi siê burza z piorunami

Ja nie dyskutujê bo nabijam levele w candy crush na fejsie i ogladam jakie¶ durne seriale. I jezdze na rowerze

27.02.2012
Stary 2014-07-10, 09:21   #2366
201709081028
Konto usuniête

[QUOTE=ArcymoneQ;47234662]Sarbinowo ko³o Mielna, ale mo¿e jako¶ uda nam siê spotkaæ - bardzo bym chcia³a
W³a¶nie nie wiem, czy¿by te¿ mia³a urlop?

U Nas to bedzie zaleza³o od pogody to napewno ,tylko jak pomyslê sobie o bieganiu po sarbinowie i szukaniu wolnego pokoju na 2-3 doby to mnie skreca ;( z zasady maj± gdzie¶ taikch klientów na 2-3 nocki i ciezko dostaæ lokum, gdybym zna³a date to zadzwoni³abym do m³ynarza zaraz przy pla¿y okno na morze itp... ale daty nie znam ;( nie wiem jak to bedzie ,jezcze czas zobaczy siê

moje sniadanie 2 romki razowca z serkiem naturalnym i 2 ³yz dzemu niskos³odzonego

to tyle nie mam si³y na jedzenie i tak sie zmusi³am nawet do tego
Stary 2014-07-10, 09:46   #2367
ArcymoneQ
Rozeznanie

[QUOTE=aamidale;47237913]
Cytat:
Napisane przez isabelka00 Poka¿ wiadomo¶æ

Ja nie dyskutujê bo nabijam levele w candy crush na fejsie i ogladam jakie¶ durne seriale. I jezdze na rowerze
Nie ma to jak podzielno¶æ uwagi

LadyDagaMilon mo¿e akurat siê uda!

Dzi¶ jestem tak strasznie z³a, ¿e nie wiem w ile, ale szybko zrobi³am 170 wio¶larzy.

Stary 2014-07-10, 10:24   #2368
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Spoko dziewczynki ja jestem aktualnie w Mielnie i skoro tu mo¿na bez problemu co¶ wynaj±æ, to w Sarbinowie na pewno te¿.
Pogoda cudowna, szkoda ¿e za chwilê powrót.

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Moje wczorajsze menu
1/2 kajzerki, almette, 2 plastry ¿ó³tego sera
2 nektarynki
pe³na micha spaghetti z sosem boloñskim
i reszty nie pamiêtam nie zapisywa³am na bie¿±co.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-10, 10:28   #2369
aamidale
Rozeznanie

[QUOTE=ArcymoneQ;47240439]
Cytat:
Nie ma to jak podzielno¶æ uwagi

LadyDagaMilon mo¿e akurat siê uda!

Dzi¶ jestem tak strasznie z³a, ¿e nie wiem w ile, ale szybko zrobi³am 170 wio¶larzy.

Te¿ jestem niezbyt weso³a dzi¶, dziadek mnie wnerwia i zaczepia od paru dni a im bardziej go ignorujê tym on bardziej siê wkurza. Ma czasem taki czas ze ma ochotê siê z kim¶ pok³óciæ, cierpliwa mo¿e i nie jestem ale za to uparta. Ju¿ dawno przyrzek³am sobie, ¿e nie dam siê ludziom prowokowaæ i staram siê to wykonywaæ przynajmniej powierzchownie. W dodatku narzeczony siedzi w robocie... a ja jestem sama i czekam na pieni±dze. Dwie rzeczy mnie odstresowuj± - p³ywanie i wydawanie pieniêdzy. P³ywaæ nie mogê bo koñczy mi siê okres, jeziora kwitn± = infekcja gotowa .Ale pewnie jak zwykle mój ukochany bank polski ze skarbonk± w logo przetrzyma przelew do poniedzia³ku przynajmniej.

W weekend za¶ mnie czeka kiszenie ogórasów. Bêdê to robiæ po raz pierwszy w ¿yciu i szczerze mówi±c mam ochotê p³akaæ jak o tym pomy¶lê bo nawet nie mam kogo zapytaæ jak to siê powinno robiæ.

Poza tym z nieba leje siê ¿ar a ja ani roweru bo sie popsu³ [ZNOWU], ani pop³ywaæ...

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-07-10 o 10:29
Stary 2014-07-10, 13:26   #2370
gosia2071
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25

Hej. A mi waga idzie w gore I Nie Wiem czemu. 99,8 dzisiaj buuuu a nic Nie zgrzeszylam ani nic nie zjad³am niedozwolonego :/ mam nadzieje ze jutro ruszy w dol. Pozdrawiam

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.