![]() |
#2341 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
1. Super, że się ładnie goi ![]() 2. Co za chamstwo w tym szpitalu ![]() ![]() 3. ![]() ![]() Cytat:
Uwielbiam takie spontaniczne wypady ![]() Cytat:
Współczuję ![]() ![]() Cytat:
1,2,4, 3 i 5 ...chyba tak jakoś .... ![]() ![]()
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj jeszcze tydzień, potem do t. Mamy mieć zaświadczenie od lekarki rodzinnej, że zdrów. Tasia, ![]() ![]() ![]() ![]() Moderna, jak tam???
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2344 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() U nas nadal standart jest jak poczuje zapaszek -Kto zrobił kupę? -Pupa! I nasz pierwszy dialog sprzed kilku dni: Ktos wywiesił suchy chleb na furtce, więc KAcper od razu: -Bułaaaaa -Nie KAcperku to suchy chleb -Buuuła ![]() Nie dam Ci, bo to sucha buła, dla zwierzatek pewnie.... -??????? -No dla królika, kury, konia Ihaaaa? -Tak dla Konia też I mogliśmy pojechac dalej wózkiem ![]() A wczoraj byliśmy na wyprawie rowerowej nad Zalewem 12km. Jak na pierwszy raz super był dzielny. Przez całą droge przezywał, ze widzieliśmy konie obok stadniny i 2 pasącxe sie krowy i tylko wzruszał ramionami mówiąc:"muuuu nie ma" SKubaniec tak mi zaczał fajnie powtarzac ostatnio ![]() ![]() Pani a tesciowa juz wie, bo mi umkneło ![]() Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2014-08-07 o 11:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
ah ten Kacper
![]() kurde muszę na nowo przebijać pępek ;/ za długo zwlekałam
#2346 |
Zakorzenienie
|
A o to, co robi matka, gdy Kacper spi...;p
Wyznanie Kacperka Moja mama w ciężkim szoku Prawie mam półtora roku Został jeszcze jeden miech, a ja psocę już za trzech. Już na krześle, już na stole Piłka, klocki?wiatrak wolę! W gniazdku podobno jest prąd? Gwoździem go wyciągnę stąd! Z kubka wodę trzeba pić? Wole nią lusterko myć. Dałaś zupki mi miseczkę Zrobię sobie z niej maseczkę. „Nie rusz pieska, gryzie zwierz” Ja go mogę ugryźć też! A najbardziej do jedzenia, Lubię krem na odparzenia. Nie wiem czy Ty mamo wiesz, jest go w tubce metrów sześć. A ten nocnik kolorowy, To jest kask motocyklowy. Garnków, misek to mam kupę, perkusistą jestem super! I choć żaden ze mnie rak, Umiem świetnie biegać wspak. Kropka ma mnie dziś już dośc? Też chciałem polizać kość.... W końcu zasypiam, lecz kiedy wstanę Baterie będą znów naładowane! Znów będę biegał i łobuzował, wspinał się, śpiewał, ściany malował, A gdy już będziesz zmęczona taka Podejdę mamo, dam Ci buziaka Ten słodki buziak Ci wynagrodzi Kolejnych kilka psocenia godzin! |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś pustki...Ciekawe jak Sie Ani Świat podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Halooo jest Aniaaa?
![]() Pomyliło mi się Kamil ma wszystkie 1,2,4 czyli teraz trójki ![]() Wasze dzieci prowadzą dialogi ![]() a Kamil mówi nowe slowo "duuuup" jak o coś uderza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Ale ten wizaż nawala jakieś stare cytaty miałam zamiast bieżących
![]() ![]() Ale ale na sierpniówkach dziewczyny piszą że Tasia urodziła czarnowłosą Anię o 14.05 ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz tylko czekajmy na wieści i fotkę od Tasi, Gratulacje kochana!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Wtajemniczenie
|
BRAWOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]()
#2352 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam jak Krzyś -czarnulek wyglądał. a Ania może być jeszcze piękniejsza?!
![]() ![]() ![]() Klementyna, Ty talenciaro!!!!! ![]() ![]()
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
Właśnie siedzę z TZtem w szpitalu. Przebił sobie dłoń na wylot. Super sposób na świętowanie rocznicy ślubu. Jesteśmy tylko we dwoje, bez dziecka, nie licząc pierdyliarda ludzi w SOR..... Masakra
#2354 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
tasiu
- ![]() ![]() klementynka - woooow. Alez ty zdolna jestes ....!!!! scarllet - ![]() no i najlepszego z okazji rocznicy ![]() Ja mam przerwe i wcinam Nalesniki - mamusia mi dzis zrobila. Ogolnie juz dzis sie czuje lepiej. Jeszcze Tylko jutro 5h i prawie 10dni wolnego. W poniedzialek Milus Zaczyna Przedszkole - jak ja to przezyje ...!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Scarlett o matko a coz sie stalo z ta reka?
Prxy okazji szczepienia starszej zapytalam o mlodsza, na dupine dwa razy diennie pimafucort, a tak to bepanten. Zero chusyeczek tylko woda. No i od smoka i sliny zrobily sie jej krostki prxy ustach, mamy wysuszac. No i zwazona zmierxona, 76 cm i 10280. Moderna jak wczasy? Oliwka gdzies Ty? Pani to my badanie kalu na pasozyty, zaswiadczenia z pracy od obojga, zaswiadczenie ze dziecko zdrowe oraz zaswiadczenie ze nie mialo do czynienia z chorym na chorobe zakazna.
#2358 |
Raczkowanie
|
Hej,
przede wszystkim Tasia ogromne gratulacje ![]() Demeter współczuję akcji z zelazkiem, dobrze ze juz wszystko ok ![]() U nas 10tydzien. Czy ja kiedyś lepiej się poczuje? Bliźniaki dają w kość porzadnie. A najgorsze że po prostu zaniedbuje syna. Mam mdłości na każdy rodzaj jedzenia, i jak pomysle o ugotowaniu czegokolwiek to rzygam z daleka. Nasze menu ostatnio bardzo szwankuje, do tego spała bym cały dzień a wyjście na spacer to jakaś męka. Oby w 2 trymestrze było lepiej. dziękuję jeszcze raz za gratulacje wszystkim którym nie zdążyłam podziękować. Myślę że jak zacznę lepiej funkcjonować to wbijam do was na stałe. Nowych wątków tzn. Mamus marcowych 2015 nie zaczynam bo czasu brak ![]() Za tydzien wizyta, wrzuce wtedy foto fasolek bo obecne jakos mało widoczne ![]() ![]() ![]()
#2359 |
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki
![]() Wreszcie odpalilam wizaż w komórce i walcze z forum ![]() Widzę, ze Agateczka juz napisała - tak, sierpniowkom SMS wysłałam. Ania ma 3540gr, 54 cm i 10 pkt ![]() Jak mi przynieśli Ja, od razu dorwała się do cycka i ssala pol godziny ![]() Jest cudna i słodka, cały czas śpi wtulona we mnie ![]() ![]()
Krzyś ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png Edytowane przez Tasia34 Czas edycji: 2014-08-07 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WIELKIE GRATULACJE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2363 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Tasia ogromne gratulacje!!
![]() ![]() ![]() a jak uczucia? zakochałaś się? ![]() ![]() Scarllet straszne... Oldzinx koniecznie daj znać po wizycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czekamy na fotki jak już wyjdziesz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
Tasia - gratulacje!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzielne dziewczyny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Tasia gratki!!!!!!!!!!!!!
#2369 |
Zakorzenienie
|
Tasia gratulacje! Dobrze ze wszystko dobrze! TZ szlifował papierem ściernym meble na balkonie przed malowaniem, kara z góry ze czekał z tym tak długo, mamy jakieś z mega twardego drewna, ale z systematycznoscia i te dało sie tak zapuścić, ze odłamala sie w trakcie drzazga, jeden szybki ruch i przebiła rękę. Szczęście w nieszczęściu ze tak twarde drewno, ze była w jednym kawałku w ręce, bo gdyby sie jakoś rozczapierzyla to trzebaby operować. Wyciągnęli na żywca, TZ trwierdzi ze nic nie bolało, ale to musiała byc ściema tysiąclecia, bo jak mu ratownik ciśnienie zmierzył to hohoho. Jesteśmy już w domu, padam, ledwie wróciłam od mamy ściągnęłam do zochy najpierw koleżankę co mieszka obok, potem przyjechali moi rodzice jak już byliśmy w szpitalu. Potem apteka, biedna na szybko bo w lodowce światło, powrót do chaty, kąpanie zosiora, a teraz siedzę w łazience i sie chlodze, dopiero miałam czas od rana herbaty sie napić. W dodatku antybiotyk TZ ta upośledza zdolność prowadzenia pojazdów, wiec trasa mi sie wydłuży bo mało ze zoche do mamy to jesCze TZ do pracy odwozić będę bo dziad jeden nie chce iść na zwolnienie, ręka jak rękawica bokserska zaraz bedzie ale co tam.... Laski, ja chyba zejdę.......
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje i dużo pozytywnej energii!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ania ładnie sobie ważyła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.