Wystarczająco Dobre Panie Domu - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-30, 12:33   #2341
_agg_
Zakorzenienie

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Może to faktycznie od tego, a nie da się tego podajnika na proszek i płyn wyjąć? Jak się nie da, to ja bym go wyszorowała chyba szczoteczką do zębów jak tylko się da dokładnie. Może to z niego coś syfi i brudzi to pranie...

Proszków jakoś nie chcę używać, mam wrażenie, że czasem się źle wypłuczą i dostaję potem uczulenia, mam dość wrażliwą skórę. Kupiłam ostatnio tescowy płyn do prania i będę go testować

A jeszcze co do kapsułek do prania, to ostatnio parę razy miałam tak, że otoczka od kapsułki się nie rozpuściła do końca, przyklejała się do jakiegoś ciucha i jak nie zauważyłam i nie odlepiłam od razu, to elegancko do tego ciucha przysycha i nie chce zejść...
własnie da się go wyciągnąć, ale on jest taki dziwny i ma 4 komory i ta 1 na proszek i płyn jest ok, ale do tych 2 obok nie da się dostać w ogóle nie wiem o co z tym chodzi, ale nie da się tego kompletnie wyczyścić, bo tam się tylko takie szczeliny, w które niczego nie da się wsadzić
Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
Mi tak poplamily płyny do prania ostatnio wlewane do pralki. Niestety na bluzę szara poszło i mam nadzieje ze po kilku praniach dojdzie do siebie.

Sent from my iPhone using Tapatalk
no tak, ale płyn mam jasnobłękitny, a plamy są jakieś zgnitozielone, czyli tak jakby z tego pojemnika faktycznie coś leciało
_agg_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 12:35   #2342
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _agg_ Pokaż wiadomość
własnie da się go wyciągnąć, ale on jest taki dziwny i ma 4 komory i ta 1 na proszek i płyn jest ok, ale do tych 2 obok nie da się dostać w ogóle nie wiem o co z tym chodzi, ale nie da się tego kompletnie wyczyścić, bo tam się tylko takie szczeliny, w które niczego nie da się wsadzić

no tak, ale płyn mam jasnobłękitny, a plamy są jakieś zgnitozielone, czyli tak jakby z tego pojemnika faktycznie coś leciało
agg spróbuj wlać w te szczeliny wrzątek i energicznie potrząsać nad umywalką, u mnie też ciężko się dostać do tych pozostałych pojemników ale zawsze tak robię i zwykle udaje mi się ten syf wypłukać
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 12:37   #2343
_agg_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
agg ja mam pralkę ładowaną od góry i ten pojemnik na płyn/proszek można normalnie wyczepić i umyć, sprawdź może u Ciebie też jest wyciągany? faktycznie szybko się to cholerstwo brudzi i zapycha dlatego ja co kilka prań wymuję i płuczę wrzątkiem oraz czyszczę w tych trudno dostępnych miejscach wacikami do uszu a w ogóle polecam też raz na jakiś czas puścić pustą pralkę na pranie takie w 90 stopniach by wybić wszystkie bakterie i zarazki żyjące w pralce
no to ten pojemnik się wvciąga, próbowałam go wyczyścić

zrobię wam dzisiaj zdjęcie tego, zobaczycie te 2 dziwne komory, które są "niedostępne" i grzyba w środku a pustą pralkę puściłam ostatnio, ale tych komór to nie ruszyło, bo nie miało jak

dlatego wyciągnęłam ten pojemnik z pralki w ogóle, wrzuciłam kapsułki i zobaczymy dzisiaj jak puszczę białe

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
agg spróbuj wlać w te szczeliny wrzątek i energicznie potrząsać nad umywalką, u mnie też ciężko się dostać do tych pozostałych pojemników ale zawsze tak robię i zwykle udaje mi się ten syf wypłukać
próbowaliśmy z tżtem, ale wierz mi.. to co tam się dzieje...... ci poprzedni to w ogóle tego pojemnika nigdy nie czyścili. wrzucę zdjęcie, zobaczycie
Stary 2014-06-30, 12:37   #2344
Malinowa_mamba13
Niepoprawna optymistka :)

ja też używam proszku i płynu ale właśnie mi się pokończyło i muszę znaleźć coś o intensywniejszym zapachu bo lubię jak pranie tak pięknie pachnie
czytałam, że Vizir dość mocno pachnie.. używała któraś z Was ?

Nasz
Malinowa_mamba13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 12:38   #2345
irenkaaa
Zakorzenienie

Wystarczająco Dobre Panie Domu

My tez płyn lawendowy w fiolecie użyliśmy a plamy mam zgnilo zielone ale widac ze od płynu bo tak polane zreszta z białym ,czy potem różowym płynem zero plam było i inaczej juz wlanym.
Moze namocz ten pojemnik we wrzątku .

Tez mnie to odbijało na wynajmowanym ze pojemnik tylko ja czyscilam( filtr zreszta tez) a oni nawet nie ruszyli palcem czasem zeby kieszenie opróżnić i czasem jakies monety czy inne rzeczy blokowały pranie.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2014-06-30 o 12:41
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 12:39   #2346
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

próbowaliśmy z tżtem, ale wierz mi.. to co tam się dzieje...... ci poprzedni to w ogóle tego pojemnika nigdy nie czyścili. wrzucę zdjęcie, zobaczycie
aaa no to wszystko jasne my mamy tą pralkę od nowości (moi rodzice kupili nam na przeprowadzkę) i od samego początku dbam o ten pojemnik bo mnie taki syf po prostu brzydzi, a jak u Ciebie tyle czasu nikt nie czyścił to obawiam się że kaplica

może to jest dobry pomysł, że wyjęłaś ten pojemnik i pierzesz z kapsułkami, daj znać jak efekty
Stary 2014-06-30, 12:40   #2347
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:

Rozcieńczasz płyn do płukania? Bo takie plamy to zazwyczaj właśnie nierozcienczony płyn zostawia, ktory osadza się w pralce.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 12:42   #2348
_agg_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
My tez płyn lawendowy w fiolecie użyliśmy a plamy mam zgnilo zielone ale widac ze od płynu bo tak polane zreszta z białym ,czy potem różowym płynem zero plam było i inaczej juz wlanym.

Sent from my iPad using Tapatalk
nie wiem, ten płyn w sumie był kupowany na szybko, bo w biedronce może to faktycznie to
Cytat:
aaa no to wszystko jasne my mamy tą pralkę od nowości (moi rodzice kupili nam na przeprowadzkę) i od samego początku dbam o ten pojemnik bo mnie taki syf po prostu brzydzi, a jak u Ciebie tyle czasu nikt nie czyścił to obawiam się że kaplica

może to jest dobry pomysł, że wyjęłaś ten pojemnik i pierzesz z kapsułkami, daj znać jak efekty
no właśnie ten pojemnik jest tak okropny, że jak sobie pomyślę o nim teraz, to....

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Rozcieńczasz płyn do płukania? Bo takie plamy to zazwyczaj właśnie nierozcienczony płyn zostawia, ktory osadza się w pralce.
nigdy niczego nie rozcieńczałam, pierwszy raz w życiu mi się to zdarza
Stary 2014-06-30, 12:47   #2349
Dotka90
Zakorzenienie

Agg, ja zawsze rozcieńczam Lenora, bo właśnie za gęsty się osadza w pralce
Mniej więcej 2/3 opakowania uzupełniam 1/3 wody i wtedy jest okej, a płyn nadal mocno pachnie i zmiękcza

Ja sie przymierzam do zrobienia własnego płynu do płukania prania i ust /dwa osobne, żeby nie było
Stary 2014-06-30, 12:51   #2350
Dagunia
Komplikatorka

Dziewczyny wiecie czy w Biedronce codziennie są cięte kwiaty ? Czy tylko przed jakimiś świętami ?
Stary 2014-06-30, 12:51   #2351
_agg_
Zakorzenienie

Cytat:
Agg, ja zawsze rozcieńczam Lenora, bo właśnie za gęsty się osadza w pralce
Mniej więcej 2/3 opakowania uzupełniam 1/3 wody i wtedy jest okej, a płyn nadal mocno pachnie i zmiękcza

Ja sie przymierzam do zrobienia własnego płynu do płukania prania i ust /dwa osobne, żeby nie było
tyle, że to lenor nie jest, a lenora miałam zawsze i nigdy zadnych plam nie było

zniechęciłam się do robienia prania
Stary 2014-06-30, 12:53   #2352
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Cytat:
a piorę w normalnym proszku i płynie do płukania plus do każdego prania serwetka absorbetka wyłapująca kolor
pierwsze slysze o czyms takim
Stary 2014-06-30, 12:56   #2353
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiecie czy w Biedronce codziennie są cięte kwiaty ? Czy tylko przed jakimiś świętami ?
z tego co się orientuję to u mnie są codziennie, jak jest jakieś święto to zdecydowanie jest ich więcej (np. dzień kobiet, dzień Mamy) ale poza tym zawsze jakieś są

w ogóle to muszę Wam powiedzieć, że mój Tż miał dzisiaj szczęście bo w drodze do pracy mijał bankomat który dziwnie piszczał, podchodzi patrzy a tam 50zł wystaje, ktoś się chyba tak spieszył, że zapomniał zabrać no i tym sposobem jest bogatszy o 5 dyszek

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez lucyohlucy Pokaż wiadomość
pierwsze slysze o czyms takim
Lucy to coś takiego http://www.dr-beckmann.pl/pl/chustec...suwanie_brudu/ bardzo fajna rzecz, szczególnie jak ma się dużo różnokolorowych ciuchów
Stary 2014-06-30, 13:00   #2354
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Czego używacie do prania? Używałam kapsułek persila/ariela, ale szczerze mówiąc robi mi się gorzej jak mam wydać 40-parę zl na pudełko kapsułek, a zwykle kupuję od razu białe i kolory, to razem już 80-90 zl Wolałabym coś tańszego, zwłaszcza że jak patrzę na składy tych różnych specyfików, to w 90% z nich jest dokładnie to samo.
Polecam tani,skuteczny i polski żel do prania o słodkiej nazwie Wirek (małe sklepiki polskie,sklepy internetowe oraz sieć Netto) i do tego płyn do płukania z Aldi (Fee soft wersja gold). Oba kosztują kilka zł,a są naprawdę skuteczne.

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 13:02   #2355
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

w ogóle to muszę Wam powiedzieć, że mój Tż miał dzisiaj szczęście bo w drodze do pracy mijał bankomat który dziwnie piszczał, podchodzi patrzy a tam 50zł wystaje, ktoś się chyba tak spieszył, że zapomniał zabrać no i tym sposobem jest bogatszy o 5 dyszek
[
To bardzo duży fart. Pracowałam kiedyś w banku i wiem, że jeśli osoba nie zdąży na czas wyciągnąć kasy z bankomatu ok 30 sekund on wciąga je z powrotem. Co to był za bank?
Stary 2014-06-30, 13:06   #2356
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
tyle, że to lenor nie jest, a lenora miałam zawsze i nigdy zadnych plam nie było

zniechęciłam się do robienia prania
Ale to bez znaczenia, czy to akurat Lenor. Pisałam o Lenorze, bo ja takiego używam
Ogolnie wszystkie płyny do płukania sa gęste i powinno się je rozcieńczać.

Ale paskudna pogoda u mnie. LEJE jak z cebra od rana, ja jestem bez auta, więc nawet nie mam jak jechać na zakupy, pojedziemy wieczorem z TŻtem.
Stary 2014-06-30, 13:08   #2357
_agg_
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to bez znaczenia, czy to akurat Lenor. Pisałam o Lenorze, bo ja takiego używam
Ogolnie wszystkie płyny do płukania sa gęste i powinno się je rozcieńczać.

Ale paskudna pogoda u mnie. LEJE jak z cebra od rana, ja jestem bez auta, więc nawet nie mam jak jechać na zakupy, pojedziemy wieczorem z TŻtem.
piorę tyle lat, nic nigdy nie rozcieńczałam i nigdy plam nie było
Stary 2014-06-30, 13:09   #2358
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
To bardzo duży fart. Pracowałam kiedyś w banku i wiem, że jeśli osoba nie zdąży na czas wyciągnąć kasy z bankomatu ok 30 sekund on wciąga je z powrotem. Co to był za bank?
wiesz co nie wiem, zapytam Tż jak wróci wieczorem z pracy to napiszę ale nie wiem czy jednak dłużej to nie trwało bo Tż mówi, że się rozglądał dookoła i nikogo już nie było, mówił też że stał tam chwilę bo jakby się ktoś cofnął to by oddał
Stary 2014-06-30, 13:23   #2359
Dagunia
Komplikatorka

Mój Tż kiedyś podchodzi do bankomatu a wystawał z niego skrawek 100 zł. Delikatnie pociągnął i był bogatszy o stówę
Stary 2014-06-30, 14:05   #2360
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Co do prac domowych w niedzielę, to rzadko wtedy je wykonuję ale nie ze względu na to, że mi głupio. Po prostu zwykle robię wszystko w czwartek/piątek/sobotę.
Pranie w niedzielę - w sumie czego tu się wstydzić, szczególnie, że to zwykle żadna praca - wsadzasz do pralki, wyjmujesz, wieszasz. 10 minut wszystkiego

Czego używacie do prania? Używałam kapsułek persila/ariela, ale szczerze mówiąc robi mi się gorzej jak mam wydać 40-parę zl na pudełko kapsułek, a zwykle kupuję od razu białe i kolory, to razem już 80-90 zl Wolałabym coś tańszego, zwłaszcza że jak patrzę na składy tych różnych specyfików, to w 90% z nich jest dokładnie to samo.
Też kiedyż używałam tych kapsułek, ale... blokowały mi się w drzwiczkach, więc to już była kompletnie bez sensu wydana kasa...

Teraz używam proszku, moja mama używa od lat płynu z Reala (haha, teraz musi szukać nowego) i zdecydowanie poleca płyny. Ja przy tej nowej pralce jak wykonczę proszek to też mam zamiar przenieść się na płyny.

Cytat:
Może to faktycznie od tego, a nie da się tego podajnika na proszek i płyn wyjąć? Jak się nie da, to ja bym go wyszorowała chyba szczoteczką do zębów jak tylko się da dokładnie. Może to z niego coś syfi i brudzi to pranie...

Proszków jakoś nie chcę używać, mam wrażenie, że czasem się źle wypłuczą i dostaję potem uczulenia, mam dość wrażliwą skórę. Kupiłam ostatnio tescowy płyn do prania i będę go testować

A jeszcze co do kapsułek do prania, to ostatnio parę razy miałam tak, że otoczka od kapsułki się nie rozpuściła do końca, przyklejała się do jakiegoś ciucha i jak nie zauważyłam i nie odlepiłam od razu, to elegancko do tego ciucha przysycha i nie chce zejść...
daj znać jak ten tescowy. Realne były fajne, ale już ich nie ma
Miss Saeki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 15:18   #2361
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dobrze że zadzwoniłam do promotora bo okazało się że zmienił godziny dyżuru To zdążyłam oddać mu poprawioną pracę i zanieść indeks do dziekanatu. W czwartek mam zadzwonić po uwagi i bronić się w sierpniu bo on teraz jedzie na urlop

Śliczne mam te żelowe paznokietki Blady róż i po 3 dżety na serdecznych palcach

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Mój Tż kiedyś podchodzi do bankomatu a wystawał z niego skrawek 100 zł. Delikatnie pociągnął i był bogatszy o stówę
Ktoś mi opowiadał że chadza rankami w weekendy pod bankomaty bo ludzie imprezując zapominają kasy i dorobił się już 1000 zł w rok

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Do prania ubrań używam proszku i płynu do płukania a do pościeli i ręczników kapsułek żelowych - przy czym wybieram to co na promocji, nie jestem wierna marce, teraz kończę Vizir i mam już kupiony Persil Staram się tylko żeby jedna kapsułka była za 1 zł lub poniżej

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinowa_mamba13 Pokaż wiadomość
ja też używam proszku i płynu ale właśnie mi się pokończyło i muszę znaleźć coś o intensywniejszym zapachu bo lubię jak pranie tak pięknie pachnie
czytałam, że Vizir dość mocno pachnie.. używała któraś z Was ?
Kapsułki pachną bardzo mocno, proszek nie powiedziałabym

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 16:03   #2362
JossStone
Zakorzenienie

Ja używam płynów do prania - do czarnego mam Woolite, a do kolorów, białego i delikatnych z Perwolla płyny. Płyn do płukania z E. Mam też proszek do prania, chyba Vizir, używam go tylko do roboczych ubrań tżta, jakiś starych ubrań po domu ścierek, mopa, dywaników i rzeczy, których mi nie szkoda jak się zniszczą trochę
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 16:28   #2363
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Aż mnie kusi żeby puścić pranie jakieś z moim tescowym nabytkiem ale nie bardzo mam co uprać, wszystko się prało już Ta nowa pralka jest jakaś bardziej pojemna i nie muszę prać tak często w niej.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 16:32   #2364
Haniula
Zakorzenienie

Hej

Ale mi zimno :/ Ubrałam dziś sukienkę do gołych nóg i marznę

Co do prania to ja używam aktualnie do koloru kapsułek ariel a do białego proszku i płynu do płukania ale własnie proszek mi się kończy i też kupię te kapsułki bo mam wrażenie, że lepiej piorą. A do prana ręcznego mam jakiś nowy płyn z rossmana neutral, rewelacji nie ma ale dostalam go z programu nowości więc trzeba wykorzystać
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 19:34   #2365
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinowa_mamba13 Pokaż wiadomość
dziewczyny a sprzątacie w niedziele ?? chodzi mi o pranie, odkurzanie ??
Ja potrzebuję to sprzątam, dla mnie to dzień jak co dzień.
Staram się jednak uporać ze wszystkim w sobotę czy wcześniej bo lubię jak niedziela jest leniwa - taki odpoczynek przed nowym tygodniem.

Cytat:
Napisane przez lucyohlucy Pokaż wiadomość
Cos dzis jest na rzeczy, kashmirka zasmarkana, irenkaaa zatruta, a mnie zaczal bolec staw skroniowo-zuchwowy :/ tak o z niczego, jak zaciskam zeby to boli :/ mialam podobny problem lata temu, ale przeszlo. oby teraz tez poszlo a kysz. Jedyne dobro - nie moge jesc duzo
Serio co jest nie teges i po kablach się nie niesie.
Mnie dzisiaj nad ranem zaatakowało coś dziwnego: obudziłam się o piątej z tak obleśnym bólem z klatce piersiowej - pojawiał się przy oddychaniu. Miałam wrażenie, jakby mi ktoś nadepną na klatę i nie mogę głęboko wciągnąć powietrza. Oczu już nie zmrużyłam do budzika i te ból (co prawda słabnący) ale trzymał mnie chyba do 15.
Nie wiem co to było! TŻ mówi, że moze się zaziębiłam, ale.. nie czuję się chora.

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Co do prania to ja używam aktualnie do koloru kapsułek ariel a do białego proszku i płynu do płukania ale własnie proszek mi się kończy i też kupię te kapsułki bo mam wrażenie, że lepiej piorą. A do prana ręcznego mam jakiś nowy płyn z rossmana neutral, rewelacji nie ma ale dostalam go z programu nowości więc trzeba wykorzystać
Kurcze, tak wszystkich chwalicie te kapsułki, a ja nigdy nie próbowałam, chyba nawet nigdy nie widziałam - albo nie chciałam widziec.
Muszę zbadać ten temat, podobnie jak temat chusteczek absorbujących bo tego też nie używam. Kash, jakiej firmy kupujesz?

Ja do prania używam najczęściej żelu np. persil + płyn, albo proszku (ale to tylko do białego/jasnego) bo przy ciemnych mam wrażenie, że nie do końca wypłukuje i zostają smugi np. na czarnych spodniach.

Uf. Ciężki dzień dzisiaj coś miałam - głównie przez ten ból który mnie dopadł. Poza tym głowa ciężka, bo deszcz lał jak z cebra cały dzień.
Dopiero niedawno zjechaliśmy do domu, zjedliśmy obiad, TŻ teraz zmywa, a jak skończy to idę uskutecznić sałatkę z kurczakiem oraz przyszykować obiad na jutro.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 19:52   #2366
201604250957
Konto usunięte

ja używam Dr.Beckmanna (ale nie kupuję tylko dostałam zapas z roboty ) weź nie kupuj, przywiozę Ci próbki za 3 tygodnie generalnie polecam bo nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło wyciągnąć czystej chusteczki po praniu, nawet jak piorę białe to wyciągam całą siną
Stary 2014-06-30, 20:09   #2367
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
ja też nie

dzień dobry Dziewczyny! witam się z Wami zasmarkana chyba będę musiała coś przyjąć bo ten katar robi się coraz gorszy i raczej sam mi nie przejdzie

kiedy będzie ciepło?

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

trzymam kciuki a na rozmowy uważam, że warto chodzić, chociażby po to żeby się wprawić i dobrze wypaść na tej która będzie przepustką do pracy marzeń
No i byłam. Praca - marzenie, proponowane wynagrodzenie - ŻENADA. Raczej nic z tego nie będzie, pozostanie się użerać z moimi obecnymi przełożonymi

Cytat:
Napisane przez agusiowata84 Pokaż wiadomość
Mogę, ale nie miałabym już nadziei, że schudnę.
Ale palce nie chudną? Mi schudły tylko jak chorowałam na zaburzenia odżywiania i to poważne. co to za pomysł w ogóle?!
Cytat:

hej, ja też wracam po weekendzie mam już w domu internet trochę to trwało,ale jest

miałam w sobotę ściągać przedłużane włosy i... typka mnie wystawiła, nie przyjechała w ogóle, mimo,że byłyśmy dokładnie umówione. nie odbierała moich telefonów, napisałam smsa, na fb, a ona nic. dzisiaj dzwonię, też nie odbiera.jestem mega zła ale umówiłam się do innej, przyjedzie do mnie w środę i ściągnie mi
Czy takie włosy nie są niewygodne? Jak zapuszczałam irokeza to bardzo chciałam sobie przedłużyć, ale przemęczyłam się pół roku i teraz mam pięknego long boba

Cytat:
a piorę w normalnym proszku i płynie do płukania plus do każdego prania serwetka absorbetka wyłapująca kolor
tak samo jak ja, poza chusteczką, ale moja mama stosuje ten patent i bardzo poleca

Cytat:
Są, ale brzydkie zazwyczaj. W lidlu troszkę lepsze.

Cytat:
piorę tyle lat, nic nigdy nie rozcieńczałam i nigdy plam nie było
_Agg_ rusza teraz duża kampania społeczna uświadamiająca polaków że koncentraty trzeba rozcieńczać

uwaga uwaga, byłam u lekarza i mam dwa dni L4. Pierwszy raz od prawie 2 lat od kiedy pracuję na umowę o pracę można odkorkowywać butelki!

Edytowane przez 201608160903
Czas edycji: 2014-06-30 o 20:10
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 20:21   #2368
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja używam Dr.Beckmanna (ale nie kupuję tylko dostałam zapas z roboty ) weź nie kupuj, przywiozę Ci próbki za 3 tygodnie generalnie polecam bo nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło wyciągnąć czystej chusteczki po praniu, nawet jak piorę białe to wyciągam całą siną
Hehe.
Kurde.. też chce Ci coś przywieźć. Co potrzebujesz? Może drukarkę wielkości waszej kawalerki?

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
uwaga uwaga, byłam u lekarza i mam dwa dni L4. Pierwszy raz od prawie 2 lat od kiedy pracuję na umowę o pracę można odkorkowywać butelki!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 20:33   #2369
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
No i byłam. Praca - marzenie, proponowane wynagrodzenie - ŻENADA. Raczej nic z tego nie będzie, pozostanie się użerać z moimi obecnymi przełożonymi

kurcze nic nie mówiłam ale tak podejrzewam, że tak się skończy ta rozmowa o pracę szkoda, no ale nie oszukujmy się pracujemy przede wszystkim po to żeby zarabiać pieniądze więc sorry

Twoje zdrówko! wypiję herbatą bo jestem zawalona na całego też bym chciała na L4 ale raz że jutro misja starostwo, dwa że początek miesiąca czyli mnóstwo rozliczeń a trzy dopiero co wróciłam z urlopu a robota nie bałagan- sama się nie zrobi najgorsze, że jeden z naszych kotów też ma katar, podejrzewam że złapał ode mnie, mam nadzieję że się nie rozłoży jak ostatnio

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Hehe.
Kurde.. też chce Ci coś przywieźć. Co potrzebujesz? Może drukarkę wielkości waszej kawalerki?

no to coś mi przywieź! nie wiem co ale coś chcę
Stary 2014-06-30, 20:55   #2370
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Polecacie jakiś sklep z męskimi butami ? TŻ ma stopę 47 a w Adidasie nawet 48 i ciężko coś znaleźć Ja bym chciała mu sprawić mokasynki no i jakieś buty do garnituru. Byliśmy w CCC i w Wojasie, w CCC mieli super mokasynki ale wszystko mają do 46 i go piły

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości