|
|
#2341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2342 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobię wam dzisiaj zdjęcie tego, zobaczycie te 2 dziwne komory, które są "niedostępne" i grzyba w środku a pustą pralkę puściłam ostatnio, ale tych komór to nie ruszyło, bo nie miało jak ![]() dlatego wyciągnęłam ten pojemnik z pralki w ogóle, wrzuciłam kapsułki i zobaczymy dzisiaj jak puszczę białe ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2344 |
|
Niepoprawna optymistka :)
|
ja też używam proszku i płynu ale właśnie mi się pokończyło i muszę znaleźć coś o intensywniejszym zapachu bo lubię jak pranie tak pięknie pachnie
czytałam, że Vizir dość mocno pachnie.. używała któraś z Was ? |
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczająco Dobre Panie Domu
My tez płyn lawendowy w fiolecie użyliśmy a plamy mam zgnilo zielone ale widac ze od płynu bo tak polane
zreszta z białym ,czy potem różowym płynem zero plam było i inaczej juz wlanym. Moze namocz ten pojemnik we wrzątku . Tez mnie to odbijało na wynajmowanym ze pojemnik tylko ja czyscilam( filtr zreszta tez) a oni nawet nie ruszyli palcem czasem zeby kieszenie opróżnić i czasem jakies monety czy inne rzeczy blokowały pranie. Sent from my iPad using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-06-30 o 12:41 |
|
|
|
#2346 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
my mamy tą pralkę od nowości (moi rodzice kupili nam na przeprowadzkę) i od samego początku dbam o ten pojemnik bo mnie taki syf po prostu brzydzi, a jak u Ciebie tyle czasu nikt nie czyścił to obawiam się że kaplica może to jest dobry pomysł, że wyjęłaś ten pojemnik i pierzesz z kapsułkami, daj znać jak efekty
|
|
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Agg, ja zawsze rozcieńczam Lenora, bo właśnie za gęsty się osadza w pralce
Mniej więcej 2/3 opakowania uzupełniam 1/3 wody i wtedy jest okej, a płyn nadal mocno pachnie i zmiękcza Ja sie przymierzam do zrobienia własnego płynu do płukania prania i ust /dwa osobne, żeby nie było
|
|
|
|
#2350 |
|
Komplikatorka
|
Dziewczyny wiecie czy w Biedronce codziennie są cięte kwiaty ? Czy tylko przed jakimiś świętami ?
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zniechęciłam się do robienia prania |
|
|
|
|
#2352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2353 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w ogóle to muszę Wam powiedzieć, że mój Tż miał dzisiaj szczęście bo w drodze do pracy mijał bankomat który dziwnie piszczał, podchodzi patrzy a tam 50zł wystaje, ktoś się chyba tak spieszył, że zapomniał zabrać no i tym sposobem jest bogatszy o 5 dyszek ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Lucy to coś takiego http://www.dr-beckmann.pl/pl/chustec...suwanie_brudu/ bardzo fajna rzecz, szczególnie jak ma się dużo różnokolorowych ciuchów |
|
|
|
|
#2354 | |
|
zielony stworek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
To bardzo duży fart. Pracowałam kiedyś w banku i wiem, że jeśli osoba nie zdąży na czas wyciągnąć kasy z bankomatu ok 30 sekund on wciąga je z powrotem. Co to był za bank?
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogolnie wszystkie płyny do płukania sa gęste i powinno się je rozcieńczać. Ale paskudna pogoda u mnie. LEJE jak z cebra od rana, ja jestem bez auta, więc nawet nie mam jak jechać na zakupy, pojedziemy wieczorem z TŻtem. |
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2358 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale nie wiem czy jednak dłużej to nie trwało bo Tż mówi, że się rozglądał dookoła i nikogo już nie było, mówił też że stał tam chwilę bo jakby się ktoś cofnął to by oddał
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Komplikatorka
|
Mój Tż kiedyś podchodzi do bankomatu a wystawał z niego skrawek 100 zł. Delikatnie pociągnął i był bogatszy o stówę
|
#2360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz używam proszku, moja mama używa od lat płynu z Reala (haha, teraz musi szukać nowego) i zdecydowanie poleca płyny. Ja przy tej nowej pralce jak wykonczę proszek to też mam zamiar przenieść się na płyny. Cytat:
|
||
|
|
|
#2361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobrze że zadzwoniłam do promotora bo okazało się że zmienił godziny dyżuru
![]() Śliczne mam te żelowe paznokietki Blady róż i po 3 dżety na serdecznych palcach ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
Staram się tylko żeby jedna kapsułka była za 1 zł lub poniżej---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam płynów do prania - do czarnego mam Woolite, a do kolorów, białego i delikatnych z Perwolla płyny. Płyn do płukania z E. Mam też proszek do prania, chyba Vizir, używam go tylko do roboczych ubrań tżta, jakiś starych ubrań po domu
ścierek, mopa, dywaników i rzeczy, których mi nie szkoda jak się zniszczą trochę
|
|
|
|
#2363 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Aż mnie kusi żeby puścić pranie jakieś z moim tescowym nabytkiem
ale nie bardzo mam co uprać, wszystko się prało już Ta nowa pralka jest jakaś bardziej pojemna i nie muszę prać tak często w niej.
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale mi zimno :/ Ubrałam dziś sukienkę do gołych nóg i marznę Co do prania to ja używam aktualnie do koloru kapsułek ariel a do białego proszku i płynu do płukania ale własnie proszek mi się kończy i też kupię te kapsułki bo mam wrażenie, że lepiej piorą. A do prana ręcznego mam jakiś nowy płyn z rossmana neutral, rewelacji nie ma ale dostalam go z programu nowości więc trzeba wykorzystać
|
|
|
|
#2365 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staram się jednak uporać ze wszystkim w sobotę czy wcześniej bo lubię jak niedziela jest leniwa - taki odpoczynek przed nowym tygodniem. Cytat:
Mnie dzisiaj nad ranem zaatakowało coś dziwnego: obudziłam się o piątej z tak obleśnym bólem z klatce piersiowej - pojawiał się przy oddychaniu. Miałam wrażenie, jakby mi ktoś nadepną na klatę i nie mogę głęboko wciągnąć powietrza. Oczu już nie zmrużyłam do budzika i te ból (co prawda słabnący) ale trzymał mnie chyba do 15. Nie wiem co to było! TŻ mówi, że moze się zaziębiłam, ale.. nie czuję się chora. ![]() Cytat:
![]() Muszę zbadać ten temat, podobnie jak temat chusteczek absorbujących bo tego też nie używam. Kash, jakiej firmy kupujesz? Ja do prania używam najczęściej żelu np. persil + płyn, albo proszku (ale to tylko do białego/jasnego) bo przy ciemnych mam wrażenie, że nie do końca wypłukuje i zostają smugi np. na czarnych spodniach. Uf. Ciężki dzień dzisiaj coś miałam - głównie przez ten ból który mnie dopadł. Poza tym głowa ciężka, bo deszcz lał jak z cebra cały dzień. Dopiero niedawno zjechaliśmy do domu, zjedliśmy obiad, TŻ teraz zmywa, a jak skończy to idę uskutecznić sałatkę z kurczakiem oraz przyszykować obiad na jutro.
|
|
|
#2366 |
|
Konto usunięte
|
ja używam Dr.Beckmanna (ale nie kupuję tylko dostałam zapas z roboty
) weź nie kupuj, przywiozę Ci próbki za 3 tygodnie generalnie polecam bo nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło wyciągnąć czystej chusteczki po praniu, nawet jak piorę białe to wyciągam całą siną
|
|
|
|
#2367 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Raczej nic z tego nie będzie, pozostanie się użerać z moimi obecnymi przełożonymi ![]() Ale palce nie chudną? Mi schudły tylko jak chorowałam na zaburzenia odżywiania i to poważne. co to za pomysł w ogóle?! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
_Agg_ rusza teraz duża kampania społeczna uświadamiająca polaków że koncentraty trzeba rozcieńczać ![]() uwaga uwaga, byłam u lekarza i mam dwa dni L4. Pierwszy raz od prawie 2 lat od kiedy pracuję na umowę o pracę można odkorkowywać butelki!
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-06-30 o 20:10 |
||||
|
|
|
#2368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde.. też chce Ci coś przywieźć. Co potrzebujesz? Może drukarkę wielkości waszej kawalerki? ![]() Cytat:
|
|
|
#2369 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
szkoda, no ale nie oszukujmy się pracujemy przede wszystkim po to żeby zarabiać pieniądze więc sorry ![]() Twoje zdrówko! wypiję herbatą bo jestem zawalona na całego też bym chciała na L4 ale raz że jutro misja starostwo, dwa że początek miesiąca czyli mnóstwo rozliczeń a trzy dopiero co wróciłam z urlopu a robota nie bałagan- sama się nie zrobi ![]() Cytat:
ale coś chcę |
||
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Polecacie jakiś sklep z męskimi butami ? TŻ ma stopę 47 a w Adidasie nawet 48 i ciężko coś znaleźć
Ja bym chciała mu sprawić mokasynki no i jakieś buty do garnituru. Byliśmy w CCC i w Wojasie, w CCC mieli super mokasynki ale wszystko mają do 46 i go piły
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

a w ogóle polecam też raz na jakiś czas puścić pustą pralkę na pranie takie w 90 stopniach by wybić wszystkie bakterie i zarazki żyjące w pralce 
my mamy tą pralkę od nowości (moi rodzice kupili nam na przeprowadzkę) i od samego początku dbam o ten pojemnik bo mnie taki syf po prostu brzydzi, a jak u Ciebie tyle czasu nikt nie czyścił to obawiam się że kaplica 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

13.03.2008
chyba będę musiała coś przyjąć bo ten katar robi się coraz gorszy i raczej sam mi nie przejdzie
a na rozmowy uważam, że warto chodzić, chociażby po to żeby się wprawić i dobrze wypaść na tej która będzie przepustką do pracy marzeń
szkoda, no ale nie oszukujmy się pracujemy przede wszystkim po to żeby zarabiać pieniądze więc sorry