Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-07, 19:15   #2341
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
Cavagirl czekamy na info i trzymamy kciuki!!
A ja nie wiem czy mialam owu. Dzis 16dc, zadnych objawow, boli bjajnikow, brak sluzu rozciagliwego, mierze temp, ale i tak nie ogarniam tego :P
asicuha ja śluzu w ogóle nie widziałam. Ani tego płodnego ani zwykłego. Zawsze było go mało i jakoś nigdy nie był widoczny ,więc ja bym akurat nie przywiązywała do tego takiej uwagi. Ani do tego, że jajniki nie bolały, moje koleżanki twierdzą że nic takiego nie czują. A testy owulacyjne robiłaś?
Cytat:
Napisane przez justyna1406 Pokaż wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/1a0858ca84...b98543c953803c
Dziewczyny zobaczcie moge jutro testowac ?
Ja tam nic z tego wykresu nie rozumiem -ale jak będziesz mieć dobry test to powinien wykryć 2 dni wcześniej
Stary 2015-11-07, 19:20   #2342
wiosenka84
Zadomowienie

Cavagirl trzymam kciuki za Ciebie
Ja 14.11 będę 13dpo i 29dc

Tak piszecie o tym objawach, a ja nic z nich nie mam. Śluz kremowy zaczyna się u mnie praktycznie zawsze dzień po owulacji i trwa do @, z tym że są to małe ilości.

A tak z innej beczki. Znacie jakieś strony w necie, gdzie można wywołać zdjęcia bardzo dobrej jakości w rozsądnej cenie? Chcę wywołać zdjęcia dla gości w ramach podziękowań. I nie wiem gdzie to zrobić.
wiosenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 19:33   #2343
asicuha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Hm według mnie najbardziej prawdopodobną oznaką dni płodnych jest rozciągliwy śluz. No i on pozwala plemnikom w spokoju poczekać na jajko. Bo np. jajniki nie każda czuje... W razie czego dziewczyny na różnych wizażowych wątkach chwalą wiesiołek. No ale może u Ciebie jeszcze nie było owu Może się trafi w najbliższych dniach

no moze masz racje, czekam z niecierpliwoscia

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
asicuha ja śluzu w ogóle nie widziałam. Ani tego płodnego ani zwykłego. Zawsze było go mało i jakoś nigdy nie był widoczny ,więc ja bym akurat nie przywiązywała do tego takiej uwagi. Ani do tego, że jajniki nie bolały, moje koleżanki twierdzą że nic takiego nie czują. A testy owulacyjne robiłaś?

Ja tam nic z tego wykresu nie rozumiem -ale jak będziesz mieć dobry test to powinien wykryć 2 dni wcześniej
Testy owu tobie od ok 5 dni i wciaz negatywne... :/

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 19:36   #2344
cavagirl
Rozeznanie

Dziękuję za kciuki, kochane jesteście!!! Dam znać na pewno
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 19:46   #2345
agusia b-rd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniusia49 Pokaż wiadomość
Fantasmagori trzymam kciuki, żeby to był objaw ciąży i żebyś za tydzień już widziała te dwie kreseczki!!

Dziewczyny u mnie wreszcie test ovu pozytywny!! 14 dzień cyklu, więc dziś i jutro nie wychodzimy z sypialni
No to 3mam kciuki za owocne działania;D u mnie też dziś 14dc choć bez testów jeszcze, gdyż cykle od lipca po odstawieniu anty 27,28dni. Jak teraz nic nie wyjdzie to za miesiąc zaopatrzę się również w testy owu..bo zaczynam się nakręcać,że może nie występuje...
agusia b-rd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 19:55   #2346
justyna1406
Raczkowanie

No i mozecie mnie wypisac z testowania .

Nie wytrzymalam i zrobilam test ;(

No i oczywiscie I krecha ; (

Jakie to glupie rozczarowanie ; (

Az sie popłakałam ;(
Stary 2015-11-07, 20:02   #2347
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:

Az sie popłakałam ;(

Ale w ciągu dnia zrobiłaś? Nie z porannego moczu? To zupełnie niemiarodajne na takim etapie.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 20:04   #2348
justyna1406
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Ale w ciągu dnia zrobiłaś? Nie z porannego moczu? To zupełnie niemiarodajne na takim etapie.

No teraz zrobilam . Pisalo ze mozna o kazdej porze dnia zrobic . ;/
Stary 2015-11-07, 20:31   #2349
agusia b-rd
Raczkowanie

Cytat:
Justynko myślę, że tak jak Kasia_ruda napisała...na samym początku nie zawsze wykrywa gdy jest słabe stężenie nawet rano..a popołudniu to już w ogóle. A który dc masz bo nie pamiętam?
Myślę, że jeszcze na 100 % nie można przesądzać
ok już widzę..26dc? to spokojnie spokojnie;* powtórz za parę dni rano

Edytowane przez agusia b-rd
Czas edycji: 2015-11-07 o 20:35
Stary 2015-11-07, 20:35   #2350
justyna1406
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusia b-rd Pokaż wiadomość
Justynko myślę, że tak jak Kasia_ruda napisała...na samym początku nie zawsze wykrywa gdy jest słabe stężenie nawet rano..a popołudniu to już w ogóle. A który dc masz bo nie pamiętam?
Myślę, że jeszcze na 100 % nie można przesądzać
Aguś mam 26 dc cyklu . A 8 dc po owulacji . cykle mam zwykle co 28 -30 dc .
Stary 2015-11-07, 20:37   #2351
wiosenka84
Zadomowienie

Cytat:
Aguś mam 26 dc cyklu . A 8 dc po owulacji . cykle mam zwykle co 28 -30 dc .
zdecydowanie za szybko zrobiłaś test
zagnieżdżenie może nastąpić nawet 12 dni po owulacji
Stary 2015-11-07, 20:41   #2352
justyna1406
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiosenka84 Pokaż wiadomość
zdecydowanie za szybko zrobiłaś test
zagnieżdżenie może nastąpić nawet 12 dni po owulacji
Czyli 10.11 jak mialam testowac to moglam poczekac . No ale mam takie jakies dziwne humoru ze nie wytrzymalam i dzis zrobilam i to wieczorem ; (
Stary 2015-11-07, 20:41   #2353
agusia b-rd
Raczkowanie

Kochana to jeszcze troszkę cierpliwości
Stary 2015-11-07, 21:01   #2354
silver89
Rozeznanie

Justyna przewertowałam dziesiątki wykresów na ovufrendzie i często widziałam, że dziewczynom wychodziły negatywne testy, a kilka dni później pozytywne, więc nie załamuj się poczekaj jeszcze kilka dni i sprawdź znów, może nie wszystko stracone, trzymam mocno kciuki żeby się udało
silver89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 21:03   #2355
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:

Rano jest największe stężenie hormonu w moczu. Dziwne, że nie byłotego w ulotce...

kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 21:18   #2356
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aniusia49 Pokaż wiadomość
Dziewczyny u mnie wreszcie test ovu pozytywny!! 14 dzień cyklu, więc dziś i jutro nie wychodzimy z sypialni
Działajcie!

Cytat:
A tak z innej beczki. Znacie jakieś strony w necie, gdzie można wywołać zdjęcia bardzo dobrej jakości w rozsądnej cenie? Chcę wywołać zdjęcia dla gości w ramach podziękowań. I nie wiem gdzie to zrobić.
Ja zamawiałam na all juz kilka razy i zawsze wszystko było ok. I tanio - 300sz za 50zł rozmiar 10x15 czy jakoś tak - taki standard

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Rano jest największe stężenie hormonu w moczu. Dziwne, że nie byłotego w ulotce...

Te testy co ja miałam to w zasadzie każdy miał napisane że można robić o każdej porze dnia. A część z nich miała dopisek że najlepiej z porannego moczu
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 21:24   #2357
justyna1406
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusia b-rd Pokaż wiadomość
Kochana to jeszcze troszkę cierpliwości
No dziekuje za wsparcie , bo zalamalam sie strasznie . No teraz czekam na @ jak nie bedzie to zrobie test .

Cytat:
Napisane przez silver89 Pokaż wiadomość
Justyna przewertowałam dziesiątki wykresów na ovufrendzie i często widziałam, że dziewczynom wychodziły negatywne testy, a kilka dni później pozytywne, więc nie załamuj się poczekaj jeszcze kilka dni i sprawdź znów, może nie wszystko stracone, trzymam mocno kciuki żeby się udało
Dziekuje kochana tak zrobie , poczekam jeszcze we wtorek juz powinna byc @ . Strasznie sie zalamalam jakos taka nadzieje mialam ze sie uda w tym miesiacu . ; ( no zobaczymy moze nie wszystko stracone . Chociaz mam obiawy @ bol piersi i zle samopoczucie . :/
Stary 2015-11-07, 21:37   #2358
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Hm według mnie najbardziej prawdopodobną oznaką dni płodnych jest rozciągliwy śluz. No i on pozwala plemnikom w spokoju poczekać na jajko. Bo np. jajniki nie każda czuje... W razie czego dziewczyny na różnych wizażowych wątkach chwalą wiesiołek. No ale może u Ciebie jeszcze nie było owu Może się trafi w najbliższych dniach
Ja mam taki pół cyklu

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

Dokładnie. Ja również mam PCOS a wszyscy lekarze mówią że uda się zajść może o wiele dłużej, może o wiele trudniej, krętą i wyboistą ścieżką ale się uda Jeśli nie naturalnie to z lekami, jeśli nie z lekami to in vitro

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Ale te plemniki które będą sobie siedziały tam X czasu nie będą nadawały się do niczego Więc tak czy siak się zmarnują :
Wiem wiem przecież. Ale ja bym chciała, żeby one się przydały
Cytat:

Az sie popłakałam ;(
Zrób później test!!!

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 21:43   #2359
Kasmina
Rozeznanie

StaySty. GRATULUJĘ i mam zamiar niedługo do Ciebie dołączyć hihihi za pozostałe dziewczyny trzymam mocno kciuki

Ja (przed)wczoraj (?) miałam owulację- dwie mocne krechy przez 2 dni, choć wczoraj chyba mocniejsze niż przedwczoraj a dziś druga bladziutka, więc jestem po :P mam nadzieję że będzie dobrze mimo że dziś miałam stresujące popołudnie
Kasmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 22:38   #2360
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Gratuluję
A ile myśli Ci się kotłuje, to wiem doskonale. Ale będzie dobrze i z każdym miesiącem poczujesz się coraz pewniej!

No właśnie możliwe, że zawinił. Podejrzewają u mnie zespół antyfosfolipidowy, do czasu badań nie mogę zajść w ciążę, bo zaburza ona wynik badania. No i nie wiem, czy czekać do powtórki badań, czy po pierwszych już się starać... Nie wiem jak miałabym wytrzymać do lutego. Ledwo dotrwałam do wtorku, myślałam że się czegoś dowiem, a tu lipa i czekam do 17.11. Dalej nie damy chyba rady...

Czytałam trochę o tym zespole i rzeczywiście poważna sprawa, ale przecież jak obserwujesz cykl, to z kalendarzykiem może się zgrajcie ze współżyciem, no plus np. stosunek przerywany jeśli wykluczasz gumki i hormony...

Cytat:
Napisane przez StayStylish Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Dziękuje za wszystkie gratulacje i kciuki
Powtórzyłam test ciążowy i oznajmiam wszem i wobec, że można mnie wykreślić z testowania 10.11., ponieważ jestem w ciąży

Jestem pełna obaw, ale i nadziei że wszystko będzie dobrze Od TŻ dostałam zakaz czytania internetów Bo oczywiście zaczęłam panikować o samoistnym ronieniu w dniu miesiączki, o biciu serduszka...
Ale TŻ postawił mnie do pionu, że miałam idealny cykl, idealnie owulacje, za pierwszym razem nam się udało, więc wszystko jest tak jak powinno. Zobaczymy co będzie, oczywiście dopuszczamy myśl o wielkim rozczarowaniu, ale nastawienie mamy pozytywne

geosmina powtarzasz testowanie? czy przyszła@?

VelaLuca złoty strzał masz rację, dobrze że się nie zwolniłam co prawda byłoby to do odkręcenia (wypowiedzenie pracodawca musiałby anulować), ale po co? Tak to odejdę na L4 bez żadnych udziwnień

monique_05 mi jedyny lek jaki pomaga przy infekcjach bez recepty to hexatiab a infekcje miewam baaaardzo często
Gratuluję! :-* zdrowia Ci życzę i spokojnej ciąży :-D

U mnie niestety płomienie przedokresowe się zaczęło więc już w tym miesiącu nie testuję :-(

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Sama nie wiem, co lepsze. Jak wyjdzie, że to nie to, to będą mi znów robić badania i będziemy dłużej czekać...

Prywatnie koszt moich badań to 10000, może na sam zespół są tańsze....

Chwilę poczekać to ja mogę, ale luty to nie chwila jakbym teraz zaszła to by mi dali leki na wszelki wypadek... Muszę chyba maila napisać do mojej gin i się jej zapytać...
Strasznie drogie te badania...

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
Hej kochane...

nie bylo mnie kilka dni bo.. ryczałam nie spałam ledwo zywa.

bylam u gina pierwsza wizyta po odstawieniu tabletek po 1wszym owu itp.. więc.. janiki dramat policystyczne jeden chyba nie działa drugi moze pytam czy szansa na ciaze? a ona do mnie ze marne rosi: jak bym dostała kijem w łeb tak ryczałam

we wtorek ide do kolejnego specjalisty, powiedziala ze sama sobie krzywde zrobilam biorąc 10lat anty od młodych lat, ze jaajniki juz wtedy byly policystyczne i biorac tabletki nigdy nie pracowały, mialam miec okres wczoraj powiedziala ze sie nei zapowiada ze owu tez wcale nie bylo

czeka mnie masa badań.. czar prysł życie staneło w miejscu i nagle nic nie ma sensu pieniądze praca podróze przyjemnosci jak słyszysz taką diagnozę. powiedziała ze graniczy to z cudem..
Przykro mi strasznie, ale nie łam się, jest wielu specjalistów, którzy nawet takie sytuacje ogarniają i kobiety zachodzą w ciążę... Tylko nie można się załamywać i trzeba szukać informacji i konsultować u różnych ginekologów.

Ja dziś po pracy, niby mam plamienia ale normalnego okresu brak, pewnie jutro albo w poniedziałek się rozkręci...

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 01:09   #2361
VelaLuca
Wtajemniczenie

Dopiero teraz mam chwilę by tu zajrzeć
Najpierw od rana gotowałam obiad, bo teściowie przyjechali pierwszy raz obejrzeć nową kuchnię, więc trzeba było się postarać Później 3 godziny spędziłam z psiakami na zewnątrz, tak się upaprały, że przez następną godzinę je kąpaliśmy Po południu krótka drzemka, a wieczorem przyjechała siostra z chłopakiem i graliśmy w kości Teraz siedzę z laptopem w łóżku, po jednej stronie śpi mąż, po drugiej pies ( wykąpany i tak ładnie pachnie ), więc mam czas i nadrabiam

Cytat:
Dzień Dobry

Dziękuje za wszystkie gratulacje i kciuki
Powtórzyłam test ciążowy i oznajmiam wszem i wobec, że można mnie wykreślić z testowania 10.11., ponieważ jestem w ciąży

Jestem pełna obaw, ale i nadziei że wszystko będzie dobrze Od TŻ dostałam zakaz czytania internetów Bo oczywiście zaczęłam panikować o samoistnym ronieniu w dniu miesiączki, o biciu serduszka...
Ale TŻ postawił mnie do pionu, że miałam idealny cykl, idealnie owulacje, za pierwszym razem nam się udało, więc wszystko jest tak jak powinno. Zobaczymy co będzie, oczywiście dopuszczamy myśl o wielkim rozczarowaniu, ale nastawienie mamy pozytywne

Planuje tylko powiedzieć dwóm koleżankom, bo wiedziały o staraniach i o testowaniu 10.11.
Rodzicom powiemy jak już wszystko będzie pewne
Kochana bardzo się cieszę i gratuluje raz jeszcze! I zabrania Ci się czytania internetu - możesz wchodzić tylko na nasz wątek!!!

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
Hej kochane...

nie bylo mnie kilka dni bo.. ryczałam nie spałam ledwo zywa.

bylam u gina pierwsza wizyta po odstawieniu tabletek po 1wszym owu itp.. więc.. janiki dramat policystyczne jeden chyba nie działa drugi moze pytam czy szansa na ciaze? a ona do mnie ze marne jak bym dostała kijem w łeb tak ryczałam

we wtorek ide do kolejnego specjalisty, powiedziala ze sama sobie krzywde zrobilam biorąc 10lat anty od młodych lat, ze jaajniki juz wtedy byly policystyczne i biorac tabletki nigdy nie pracowały, mialam miec okres wczoraj powiedziala ze sie nei zapowiada ze owu tez wcale nie bylo

czeka mnie masa badań.. czar prysł życie staneło w miejscu i nagle nic nie ma sensu pieniądze praca podróze przyjemnosci jak słyszysz taką diagnozę. powiedziała ze graniczy to z cudem..
Przykro mi bardzo Ale nie możesz się poddawać i załamywać. Tak jak kiedyś mówiłam podczytuje na wizażu inny wątek, gdzie dziewczyny z problemami chodzą do lekarza z mojego miasta, który zajmuje się jakby to powiedzieć, "robieniem dzieci" i tam takie cuda się działy, że aż trudno w to uwierzyć. Naprawdę nasza natura jest nieobliczalna. Musisz wierzyć i walczyć! Musisz wziąć się w garść i zacząć działać. Jak najszybciej odwiedź innego lekarza, zrób badania. Ja wierzę, że Ci się uda!!!

Cytat:
Napisane przez klaudus_2 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, gratuluję z całego serca naszym przyszłym mamą, dużo zdrówka dla waszych maluszków
Długo nie pisałam ale cały czas was czytam, tak szybko tworzycie te posty, że nie nadążam czytać.
Na szczęście udało mi sie dojść do porozumienia z Tż i mam nadzieję, że w tym cylku też zobaczę II upragnione kreski.
Mam pytanie do dziewczyn, które straciły dziecko jakie robicie badania przed kolejną ciążą? Mój gin stwierdził, że nasz synek był chory bo ja byłam na początku przeziębiona i nie kazał nam robić żadnych badań żeby dodatkowo sie nie stresować . biorę tylko kwas foliowy w dawce 15mg . ostanio zrobiliśmy też badania nasienia mojego TŻ i na szczęście wszystko jest w porządku.
Może powinniśmy zrobić jakieś badanie kariotypów czy iine badania? Sama nie wiem co robic.
Kamień z serca, że między Wami już wszystko w porządku I trzymam kciuki abyście na zgodę otrzymali cudny prezent

Cytat:
Kurczę. No tak naprawdę to jest dopiero mój drugi normalny cykl odkąd zaczęłam brać tabletki w wieku 17 lat więc ciężko powiedzieć jak u mnie jest zazwyczaj. Ale w zeszłym cyklu po tym takim rozciągliwym śluzie miałam po prostu zwykły a potem sucho. A teraz mam taki krem
Ja taki kremowy śluz mam cały czas, ale jestem jeszcze na plastrach więc może dlatego. Dzisiaj wieczorem go odklejam i już nie przykleję następnego

Cytat:

Ja wszystko drukuje tutaj: www.najlepszefoto.pl
Mają świetne rzeczy

Cytat:

Az sie popłakałam ;(
Gdybyś zrobiła betę, to byłby to w miarę wiarygodny wynik, ale test na tak wczesnym etapie jest bardzo niepewny
Albo musisz wytrzymać do tego 10 i ponownie go powtórzyć, albo jeśli jesteś bardzo niecierpliwa zrobić sobie jutro betę, i wszystko będzie jasne. Ale trzymam kciuki i ściskam mocno za to, aby się udało

Edytowane przez VelaLuca
Czas edycji: 2015-11-08 o 01:13
VelaLuca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 02:17   #2362
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Czytałam trochę o tym zespole i rzeczywiście poważna sprawa, ale przecież jak obserwujesz cykl, to z kalendarzykiem może się zgrajcie ze współżyciem, no plus np. stosunek przerywany jeśli wykluczasz gumki i hormony...

Gratuluję! :-* zdrowia Ci życzę i spokojnej ciąży :-D

U mnie niestety płomienie przedokresowe się zaczęło więc już w tym miesiącu nie testuję :-(

Strasznie drogie te badania...

Przykro mi strasznie, ale nie łam się, jest wielu specjalistów, którzy nawet takie sytuacje ogarniają i kobiety zachodzą w ciążę... Tylko nie można się załamywać i trzeba szukać informacji i konsultować u różnych ginekologów.

Ja dziś po pracy, niby mam plamienia ale normalnego okresu brak, pewnie jutro albo w poniedziałek się rozkręci...

Piszę z telefonu-pozdro szejset
No jakoś musimy to zorganizować Chociaż ostatnio nam się udało właśnie w taki dzień z zaskoku... No ale nie wytrzymam bez seksu do lutego...

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 07:18   #2363
StayStylish
Raczkowanie

Justyna, ja robilam test z porannego moczu o czulosci 10 (nie 25) i byla bladziutka, ledwo widoczna kreska. Test robilam 10 dni po owu 8 dni po owu pewnie nic by nie bylo widac
Kochana nie zalamuj sie i powtorz testowanie

Wysłano przy użyciu Tapatalk
Stary 2015-11-08, 07:28   #2364
wiosenka84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Ja wszystko drukuje tutaj: www.najlepszefoto.pl
Mają świetne rzeczy
Już wczoraj złożyłam zamówienie na diprint.pl
Dzięki za link, bardzo fajną ofertę mają i na pewno następnym wykorzystam. A jak dostanę wszystkie zdjęcia ślubne od fotografki, to będę miała dużo tego
Cytat:
Justyna, ja robilam test z porannego moczu o czulosci 10 (nie 25) i byla bladziutka, ledwo widoczna kreska. Test robilam 10 dni po owu 8 dni po owu pewnie nic by nie bylo widac
Kochana nie zalamuj sie i powtorz testowanie

StayStylish a jak się czujesz? Robisz w poniedziałek betę? Kiedy idziesz do lekarza?
Stary 2015-11-08, 07:42   #2365
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Ja taki kremowy śluz mam cały czas, ale jestem jeszcze na plastrach więc może dlatego. Dzisiaj wieczorem go odklejam i już nie przykleję następnego
Super Powodzenia

Cytat:

Az sie popłakałam ;(
Za wcześnie zrobiłaś test żeby brać na poważnie jego wynik Po 8 dniach od owu nic na sikańcu może nic nie wyjść Powtórz test Zdarza się że coś widać ale rzadko, najlepiej zacisnąć zęby i poczekać jednak do tego dnia spodziewanego @.
Ale nie martw się ja też robię zawsze wcześniej bo się nakręcam Ale nie biorę wyniku pod uwagę póki nie ma terminu @

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 07:54   #2366
StayStylish
Raczkowanie

Cytat:
StayStylish a jak się czujesz? Robisz w poniedziałek betę? Kiedy idziesz do lekarza?
W poniedzialek pojde na bete, ale mam problem w jaki sposob to zrobic
Bo do pracy wyjezdzam o 5:30 a wroce kolo 19:30
Kompletnie nie wiem jak to rozegrac... Moze urwe sie z pracy, albo pojade pozniej.
Do lekarza zadzwonie w poniedzialek, chce isc jak najszybciej (po ten swistek, ze jestem w ciazy - lekarz wystawi go na podstawie bety), zeby w razie czego miec do pracy wiem, ze nic nie bedzie widac na usg, ale wszystkie kolezanki w pracy tak robily, biorac pod uwage nasze nieludzkie szefostwo lepiej miec papierek w portfelu - moze sie przydac.

Stary 2015-11-08, 08:45   #2367
cavagirl
Rozeznanie

Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

Dzień dobry wszystkim, spać już rano nie mogłam przez ten test. Niestety jedna kreska Już mnie to wkurzać zaczyna, ale nie zamierzam się załamywać jeszcze Miłej niedzieli!

Edytowane przez cavagirl
Czas edycji: 2015-11-08 o 08:46
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 08:56   #2368
asicuha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cavagirl Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim, spać już rano nie mogłam przez ten test. Niestety jedna kreska Już mnie to wkurzać zaczyna, ale nie zamierzam się załamywać jeszcze Miłej niedzieli!
A myslalam o Tobie
Ale tak jak piszesz nie zalamuj sie, wszystkie nas spotka pozytywny test 😄

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 08:56   #2369
wiosenka84
Zadomowienie

Cytat:
W poniedzialek pojde na bete, ale mam problem w jaki sposob to zrobic
Bo do pracy wyjezdzam o 5:30 a wroce kolo 19:30
Kompletnie nie wiem jak to rozegrac... Moze urwe sie z pracy, albo pojade pozniej.
Do lekarza zadzwonie w poniedzialek, chce isc jak najszybciej (po ten swistek, ze jestem w ciazy - lekarz wystawi go na podstawie bety), zeby w razie czego miec do pracy wiem, ze nic nie bedzie widac na usg, ale wszystkie kolezanki w pracy tak robily, biorac pod uwage nasze nieludzkie szefostwo lepiej miec papierek w portfelu - moze sie przydac.

To dawaj znać na bierząco. I z tego co mi mówiła gin, to dobrze jest zrobić też tsh razem z betą (nawet jeśli nie było z nią wcześniej problemu).
Cytat:
Cavagirl
Ja czuję, że u mnie w tym cyklu też nic nie wyszło.
Mam już plan działania na kolejny cykl, tzn. monitoring
Stary 2015-11-08, 09:19   #2370
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Cavagirl może za wcześnie na test??Poczekaj jeszcze trochę - i jak nie będzie @ to powtórz test. Ja bym jeszcze wszystkiego nie przekreśla, jak kobieta ma przeczucie to często coś z niego jest.
Ja śpię dziś na raty o 4 pobudka na siku i godzina kręcenia się z boku na bok i teraz 8.30 znowu siku. A nie dalej jak wczoraj mówiłam przyjaciółce, że jak na razie nie sikam na potęge.

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
To dawaj znać na bierząco. I z tego co mi mówiła gin, to dobrze jest zrobić też tsh razem z betą (nawet jeśli nie było z nią wcześniej problemu).

Cavagirl
Ja czuję, że u mnie w tym cyklu też nic nie wyszło.
Mam już plan działania na kolejny cykl, tzn. monitoring
Jeszcze 6 dni do testu więc wszystko może się zmienić

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości