Louis Vuitton część III - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-09, 21:34   #2341
Mariola13
Zakorzenienie

Dot.: Louis Vuitton część III

Cytat:
Napisane przez caleczka Pokaż wiadomość
Zarzuć fotki a się ustosunkuję - prawdopodobnie dopiero jutro
Balenciaga i tak dopiero jak pozbędę się "zalegających" egzemplarzy Obiecałam sobie przynajmniej nie kupować nic do składowania

1 zdjęcie - granatowa - wszystkie wersje, błysk i mat
1 zdjęcie - czarna - j.w.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Balenciaga-city.jpg (234,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg black.jpg (196,6 KB, 20 załadowań)
Stary 2016-06-09, 22:16   #2342
Fruchtgeele
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Balenciaga i tak dopiero jak pozbędę się "zalegających" egzemplarzy Obiecałam sobie przynajmniej nie kupować nic do składowania

Ja tam bym brala granatową.

Iwcia - sprzedawałaś na Allegro? Mój mąż miał kiedyś taki problem ze sprzętem IT, zgłosił sprawę na policję i wystarczyło, że policjanci zgłosili się do tego typa, żeby się ogarnął. Mąż zaniósł im wydruki maili i wiadomości, billing z telefonu i dokumenty dotyczące przesyłki. Jak masz potwierdzenie zgłoszenia na policję możesz też rozpocząć ten spór czy jak to się nazywa w Allegro.
Także głowa do góry, działaj i trzymam kciuki.

Edytowane przez Fruchtgeele
Czas edycji: 2016-06-09 o 22:16 Powód: .
Fruchtgeele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 08:23   #2343
caleczka
Moda

Cytat:

Granatowa lepsza matowa bo w tej drugiej złoto za bardzo bije po oczach - podobają mi się te dyndające wąsy...Z kolei czarną wolę w złocie
caleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 10:14   #2344
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

Dziekuje Wam bardzo dziewczyny za ciepłe słowa
Żal mam tylko i wyłącznie do siebie bo dałam sie podejść jak naiwniara ... Nawet nie chce tego analizować bo normalnie wstyd - teraz widze jakie to oczywiste oszustwo było...niestety sprzedałam to poza all wiec śladów na all nie ma:-(
Złożyłam zawiadomienie na policji... Mam juz troche danych tej laski...
Napisała wczoraj ze ja wysle o 15.... Wiec czekam ... Ale cos mi nadal śmierdzi...:-(
Mam brata policjanta rzecznika prasowego wiec dobiorę jej sie do dupy i nagłośnie sprawę!!
Trzymajcie kciuki - oby sie wystraszyła
Stary 2016-06-10, 12:15   #2345
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwcia dens Pokaż wiadomość
Żal mam tylko i wyłącznie do siebie bo dałam sie podejść jak naiwniara ... Nawet nie chce tego analizować bo normalnie wstyd - teraz widze jakie to oczywiste oszustwo było...niestety sprzedałam to poza all wiec śladów na all nie ma:-(
Napisała wczoraj ze ja wysle o 15.... Wiec czekam ... Ale cos mi nadal śmierdzi...:-(
Mam brata policjanta rzecznika prasowego wiec dobiorę jej sie do dupy i nagłośnie sprawę!!
Jak masz dojścia do policji to super, na pewno odzyskasz pieniadze albo torebkę głowa do góry, szkoda tylko Twoich nerwow i czasu. A co ta dziewczyna powiedziała na to, że nie dostałaś przelewu?
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 12:24   #2346
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Jak masz dojścia do policji to super, na pewno odzyskasz pieniadze albo torebkę głowa do góry, szkoda tylko Twoich nerwow i czasu. A co ta dziewczyna powiedziała na to, że nie dostałaś przelewu?
Najpierw ze przelew idzie do 2 dni a wysłała go w sobotę i w pon wieczoram go jeszcze nie było... A potem ze paczka doszła ze to podróba wiec wstrzymała przelew-ściema ze szok!
Stary 2016-06-10, 12:37   #2347
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Granatowa lepsza matowa bo w tej drugiej złoto za bardzo bije po oczach - podobają mi się te dyndające wąsy...Z kolei czarną wolę w złocie
Będę chciała gdzieś ją na żywczyka obejrzeć
Cytat:
Będzie dobrze, na pewno

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Fruchtgeele Pokaż wiadomość
Ja tam bym brala granatową.
Stary 2016-06-10, 12:44   #2348
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Najpierw ze przelew idzie do 2 dni a wysłała go w sobotę i w pon wieczoram go jeszcze nie było... A potem ze paczka doszła ze to podróba wiec wstrzymała przelew-ściema ze szok!
Krętaczka na wszystkich facebookowych grupach z jej miejscowosci opisalabym sprawę zeby miała nauczkę.
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 13:07   #2349
pingwin2
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuje i życzę powodzenia

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 16:47   #2350
Lerra
Raczkowanie

iwcia dens widze ze miałeś my obydwie sytuacji takie same przykro mi ze tak sie stało , pewnie tez bym wysłała bo jestem ufna bo każdy sądzi po sobie ... ale ja pokazałam jej potwierdzenia koleżankę , która jest więcej ostrożna .. i dzięki niej nie straciłam prawie 7000zl ..
Napisała ta oszustka do mnie w takim schemacie .. czy może prosić numer tel .. podałam ej . zadzwoniła i prosiła natychmiastowa wysyłkę na urodziny Krześnicy .. i czy mogę wysłać za potwierdzeniem przelewu , a przed tym czy faktycznie jest oryginał ..po czym prosi o numer konta , nawet nie negocjuje ceny , tyko o szybka wysyłkę .. i podaje swój adres w moim przypadku to był Poznań .. adres email marlena@spoko.pl cos takiego .. ja odmówiłam ej i ona jeszcze mnie straszyła ze zgłosi sprawę na policje .. ale odpowiedziałam ze jak będzie przelew to paczka jest gotowa do wysłania .. i skończyła się na tym rozmowa . Nie wiem czy odbierze od ciebie tel czy nie jest wyrzucona ta karta .. Warto nagrać rozmowę jest darmowa aplikacja w smar fonach u mnie w samsungie jest .. nazywa się ACR instalujesz i wszystkie rozmowy sa zapisane automatycznie ..
Miałam zapisane z nia rozmowy ale zmieniłam tel . i niestety uz nie mam ich ( Ale jeżeli to pomoże możesz zgłosić to tez ze mnie chciała odhukać , może znajdę zdjęcia ej przelewu ..
jeżeli chcesz to zadzwoń do mnie to powiem cię jak to było u mnie i co można zrobić .. 667 764 218 Lera .

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

atsenka , caleczka Dziewczyny Dziękuje Bardzo

Chyba dojrzałam do zakupu nieverfull gm przyda mi się na lotnisko do Gdyni
Lerra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 18:39   #2351
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lerra Pokaż wiadomość
iwcia dens widze ze miałeś my obydwie sytuacji takie same przykro mi ze tak sie stało , pewnie tez bym wysłała bo jestem ufna bo każdy sądzi po sobie ... ale ja pokazałam jej potwierdzenia koleżankę , która jest więcej ostrożna .. i dzięki niej nie straciłam prawie 7000zl ..
Napisała ta oszustka do mnie w takim schemacie .. czy może prosić numer tel .. podałam ej . zadzwoniła i prosiła natychmiastowa wysyłkę na urodziny Krześnicy .. i czy mogę wysłać za potwierdzeniem przelewu , a przed tym czy faktycznie jest oryginał ..po czym prosi o numer konta , nawet nie negocjuje ceny , tyko o szybka wysyłkę .. i podaje swój adres w moim przypadku to był Poznań .. adres email marlena@spoko.pl cos takiego .. ja odmówiłam ej i ona jeszcze mnie straszyła ze zgłosi sprawę na policje .. ale odpowiedziałam ze jak będzie przelew to paczka jest gotowa do wysłania .. i skończyła się na tym rozmowa . Nie wiem czy odbierze od ciebie tel czy nie jest wyrzucona ta karta .. Warto nagrać rozmowę jest darmowa aplikacja w smar fonach u mnie w samsungie jest .. nazywa się ACR instalujesz i wszystkie rozmowy sa zapisane automatycznie ..
Miałam zapisane z nia rozmowy ale zmieniłam tel . i niestety uz nie mam ich ( Ale jeżeli to pomoże możesz zgłosić to tez ze mnie chciała odhukać , może znajdę zdjęcia ej przelewu ..
jeżeli chcesz to zadzwoń do mnie to powiem cię jak to było u mnie i co można zrobić .. 667 764 218 Lera .

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

atsenka , caleczka Dziewczyny Dziękuje Bardzo

Chyba dojrzałam do zakupu nieverfull gm przyda mi się na lotnisko do Gdyni
Lero, Kochana, czy udało Ci się gdzieś zobaczyć Mews?
Stary 2016-06-10, 18:44   #2352
Fruchtgeele
Rozeznanie

Dziewczyny, ja dzisiaj widziałam u dziewczyny w pracy o to:
http://www.mytheresa.com/euro_en/loc...atref=category

I O MAMUNIU jakie to jest ładne na żywo!!! :conf used:
Stary 2016-06-10, 19:08   #2353
Lerra
Raczkowanie

Mariola13 Nie wiedziałam i chyba nie zobaczę , bo wycofali chyba ten model bo nigdzie go nie ma , chyba na niemieckim LV ostatnio wiedziałam ... koleżanka paczyła tez w Londynie w LV i tez nie było ... według mnie naprawdę ładna , nie wiem dla czego zrezygnowali z tego modelu .. Bo cie nowe modeli jak dla mnie niektóre dziwne delikatnie mówiąc )
Lerra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 19:26   #2354
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Mariola13 Nie wiedziałam i chyba nie zobaczę , bo wycofali chyba ten model bo nigdzie go nie ma , chyba na niemieckim LV ostatnio wiedziałam ... koleżanka paczyła tez w Londynie w LV i tez nie było ... według mnie naprawdę ładna , nie wiem dla czego zrezygnowali z tego modelu .. Bo cie nowe modeli jak dla mnie niektóre dziwne delikatnie mówiąc )
Lerra a widzialas pallas? Za mna teraz chodzi ale w Londynie maja tylko z czarnym i czerwonym srodkiem a chcialam rozowy. Niewiem czy nie poczekac az bede we Francji na poczatku lipca ale juz moze byc wykupiona TZ chce mi kupic jakas torebke na urodziny- zmiekl bo najpierw byl portfel w planach

A Mews tez szukalam w Londynie i nie mieli juz.

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 19:53   #2355
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie wygląda na wycofaną Nie wiem czemu, bo fajnie wyglądała
Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Lerra a widzialas pallas? Za mna teraz chodzi ale w Londynie maja tylko z czarnym i czerwonym srodkiem a chcialam rozowy. Niewiem czy nie poczekac az bede we Francji na poczatku lipca ale juz moze byc wykupiona TZ chce mi kupic jakas torebke na urodziny- zmiekl bo najpierw byl portfel w planach

A Mews tez szukalam w Londynie i nie mieli juz.
I pewnie już nie będzie dostępna
Stary 2016-06-11, 07:02   #2356
kootekk
Zakorzenienie

Hej w temacie Longchamp to byłam wczoraj w outlecie kolo Paryża i kupiłam Le Pliage szara, fajne te torebki, nie myślałam że mi się tak spodoba ze kupie ogólnie jeśli chodzi o outlet to fajny ale ceny aż takie niskie to nie były

Edytowane przez kootekk
Czas edycji: 2016-06-11 o 12:55
kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 08:54   #2357
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaledonia Pokaż wiadomość
A te le pliage nie przecierają się na rogach?

Moja torebka, kupiona w grudniu, noszona tylko na 2 wyjazdach (łącznie 2 tygodnie) już ma ślady na rogach.
Nie niszczę torebek, dbam o nie i do tej pory żadna nie starczała mi na tak krótko.
Kupowałam na lotnisku w Amsterdamie, więc nie ma mowy o podróbce.

Różne rozmiary i do tego wersja tote bag z długimi rączkami i handbag z krótkimi i paskiem.
http://us.longchamp.com/handbags/le-...9578?sku=42053
mi sie tez w jednej pliage kupionej niedawno kilka miesiecy temu przetarly sie rogi. W tych starszych nic takiego sie nie dzieje. Zaraz poszukam paragonu i moze nawet dzisiaj jeszcze znajde chwile by zareklamowac (kupilam ja w butiku w centrum Paryza). Dam znac co powiedzieli. Dobrze ze czytam ten watek.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 09:52   #2358
caleczka
Moda

Cytat:
Napisane przez Fruchtgeele Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja dzisiaj widziałam u dziewczyny w pracy o to:
http://www.mytheresa.com/euro_en/loc...atref=category

I O MAMUNIU jakie to jest ładne na żywo!!! :conf used:
Też mam na nią chrapkę tylko ta cena no i zastanawia mnie czy moda na te zdobienia ćwieki - wkrótce nie przeminie

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
Hej w temacie Longchamp to byłam wczoraj w outlecie kolo Paryża i kupiłam La Pigalle szara, fajne te torebki, nie myślałam że mi się tak spodoba ze kupie ogólnie jeśli chodzi o outlet to fajny ale ceny aż takie niskie to nie były
Gratki kochana. Niech Ci dobrze służy...
caleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 12:55   #2359
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
mi sie tez w jednej pliage kupionej niedawno kilka miesiecy temu przetarly sie rogi. W tych starszych nic takiego sie nie dzieje. Zaraz poszukam paragonu i moze nawet dzisiaj jeszcze znajde chwile by zareklamowac (kupilam ja w butiku w centrum Paryza). Dam znac co powiedzieli. Dobrze ze czytam ten watek.
Tez sie zastanawialam nad ta torebka jak bylam w zeszla sobote na zakupach z przyjaciolka i ona wlasnie mowila to samo - ze uzyla jej tylko kilka razy i jej sie poprzecierala na rogach

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 15:06   #2360
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Tez sie zastanawialam nad ta torebka jak bylam w zeszla sobote na zakupach z przyjaciolka i ona wlasnie mowila to samo - ze uzyla jej tylko kilka razy i jej sie poprzecierala na rogach
Bylam w butiku Longchamp juz i pani mowi, ze robia ta naprawe rogow tylko raz, za to za darmo. I to nie w ramach gwarancji tylko nawet starszych torebkach. Przycinaja material i pozniej zszywaja raz jeszcze. Dzieje sie to kosztem rozmiaru torebki. U mnie stwierdzila, ze te przetarcia sa jeszcze bardzo male i lepiej poczekac z naprawa. Jak za jakis czas sie faktycznie powiekszy to zebym przyniosla.
Stary 2016-06-11, 19:37   #2361
Fruchtgeele
Rozeznanie

No i teraz sama nie wiem z tą Le Pliage. Może serio lepiej wziąć neo.

Cytat:
Też mam na nią chrapkę tylko ta cena no i zastanawia mnie czy moda na te zdobienia ćwieki - wkrótce nie przeminie [COLOR="Silver"]
No właśnie ja nie byłam przekonana do tej klasycznej wersji, gdzie te ćwieki są złote i takie oczywiste, ale na tej te turkusowe i jasne wyglądają bardziej subtelnie. Na żywo jest śliczna. Skrycie liczę na to, że się nie wysprzeda i jako limitka będzie przecniona choć trochę z czasem.

A tak btw, w FashionHouse w Piasecznie Furla ma bodajże -30% na torby i portfele od cen outletowych dziś i jutro. I teraz tak kminię, czy brać Le Pliage, czy jakiejś Furli skórzanej na zamek nie poszukać zamiast. Opcja składania nie jest dla mnie niezbędna, chciałam dużą i pakowną torbę na zamek zakładaną na ramię.
Stary 2016-06-11, 19:51   #2362
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Bylam w butiku Longchamp juz i pani mowi, ze robia ta naprawe rogow tylko raz, za to za darmo. I to nie w ramach gwarancji tylko nawet starszych torebkach. Przycinaja material i pozniej zszywaja raz jeszcze. Dzieje sie to kosztem rozmiaru torebki. U mnie stwierdzila, ze te przetarcia sa jeszcze bardzo male i lepiej poczekac z naprawa. Jak za jakis czas sie faktycznie powiekszy to zebym przyniosla.

Czyli super! Nawet o tym nie wiedziałam.
Ale niestety nie wiem o jakie przetarcia chodzi . Mogłabyś pokazać na zdjeciu? Chodzi o te miejsca gdzie torebka sie zgina???
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 16:00   #2363
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
Hej w temacie Longchamp to byłam wczoraj w outlecie kolo Paryża i kupiłam Le Pliage szara, fajne te torebki, nie myślałam że mi się tak spodoba ze kupie ogólnie jeśli chodzi o outlet to fajny ale ceny aż takie niskie to nie były
Tak znam ten outlet, nie przyjmuja zwrotow i maja raptem 30% obnizki, ale lepsze to niz nic.

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Czyli super! Nawet o tym nie wiedziałam.
Ale niestety nie wiem o jakie przetarcia chodzi . Mogłabyś pokazać na zdjeciu? Chodzi o te miejsca gdzie torebka sie zgina???
Nawet zrobilam dla Was to zdjecie wczoraj, ale tak sie spieszylam, ze w koncu nie wkleilam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pliage.jpg (80,6 KB, 70 załadowań)
Stary 2016-06-12, 16:13   #2364
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Tak znam ten outlet, nie przyjmuja zwrotow i maja raptem 30% obnizki, ale lepsze to niz nic.

Nawet zrobilam dla Was to zdjecie wczoraj, ale tak sie spieszylam, ze w koncu nie wkleilam.
juz wiem o co chodzi . Chociaz mi to chyba wcale by nie przeszkadzało .
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 13:26   #2365
Konsti5
Zadomowienie

Hej, mój nowy nabytek : portfel CLEMENCE w kolorze POPPY .🤗😘😊
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (141,8 KB, 0 załadowań)
Konsti5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 13:28   #2366
Konsti5
Zadomowienie

I jeszcze jedno
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (133,8 KB, 0 załadowań)
Stary 2016-06-14, 16:56   #2367
Mariola13
Zakorzenienie

Nic nie widzać.
Stary 2016-06-14, 17:10   #2368
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Nic nie widzać.
ja tez nie widze fotek.

Mam pytanie z innej beczki. W trenczach burberry sa dwa odcienie bezu - stone oraz honey. Ktory to ten klasyczny? I czy one naprawde sa nieprzemakalne?

Edytowane przez Rena
Czas edycji: 2016-06-14 o 17:13
Stary 2016-06-14, 17:26   #2369
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez nie widze fotek.

Mam pytanie z innej beczki. W trenczach burberry sa dwa odcienie bezu - stone oraz honey. Ktory to ten klasyczny? I czy one naprawde sa nieprzemakalne?
Ja niestety nie umiem odpowiedzieć, bo nie mam trencza Burberry
Stary 2016-06-14, 17:49   #2370
Konsti5
Zadomowienie

Dodawałam zdjęcia z telefonu, może wiecie w czym problem i czemu ich nie wyświetla? Ja się nie orientuje w tym. Dawniej bez problemu tak zdjęcia dodawałam i były widoczne.

Co do trenczu to widziałam na lotnisku ale chyba w jednym kolorze tylko. nie pamiętam jakim. Jak chcesz to mogę zadzwonić jak znajdę numer i podpytać.

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Lerra ma płaszcz to może ona pomoże.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości