|
|
#211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
o właśnie mi przypomiałyscie że gbs robiłam, sprawdziłam wynik na stronie - nie wychodowano
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za kciuki!
MININI, TAEDIO kciuki za Wasze wizyty! Wiecie czy do badania EKG muszę mieć gola klatę czy można zostać w staniku?
|
#213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kciuki za wszystkie wizyty ✊ Wozek piękny 😍 Ja przywiozłam teściowa z badań i leżę z kawka bo zasypiam i padam z nóg 😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Carolles
Fajowy ![]() Minini ale jesteś jedną z nielicznych osób ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#215 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
haha ale po pół roku sie to zmieniło i teraz cały mąż. wysoki szczuply, profil taki sam, ruchy te same, nawet rozbierają sie w tej sam sposób w sensie np.koszulki rozbiera trzymając za kołnierzyk. ja zdejmuje trzymając za dół koszulki i predzej mnie by nasladowal bo jego rzadziej widzi hehCytat:
a jakie to te eko? daj linka ![]() ja kupilam te eko z rossmana. tam tez są z huggies chusteczki nawilzane samą wodą, cos tam jest 0,1% jakis dodatek ale nie doczytalam co to. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
dziekuje za kciuki ![]() Cytat:
Bycie mamą jest najlepiej opłacaną pracą na świecie - wynagrodzenie otrzymuje się w postaci czystej miłości _________________________ __ Edytowane przez minini Czas edycji: 2017-06-22 o 10:30 |
||||||||
|
|
|
#216 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#217 | ||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
MerDer 4ever
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Minini dzięki i tez trzymam kciuki
![]() GBS ujemny Dzięki za wszystkie kciuki Czaicie, że tego faceta od tapety dalej nie ma?!?!?!?! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobię do 2h porzadek 1 poście. Miałam ciężką noc. Mała się strasznie rozpychala. Zasnęłam o 6. Ledwo zyje. Sam współczuję Ci ![]() Powodzenia dziś na wszystkich wizytach! Nulka trzymam kciuki! ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
|
|
#220 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie mogę cytować Samanthy już któryś raz z rzędu ![]() Sam mój też ma fazy ,teraz trochę się ogarnął bo widzi ,że brzuch mam większy niż udzwignąć mogę ale wcześniej to wszystko ja zakupy, sprzątanie ,gotowanie , nie zapomne tego remontu korytarza zbierał się jak rak do ruchania a jak rozgrzebał to chyba 2 tygodnie ściany malował myślałam ,że go zabiję i pretensje... A co do mojej szwagierki to ja ją traktuje jak 17latke mimo ,że jestesmy w tym samym wieku wyobraźcie sobie ,że ona do 25 lat siedziała w domu na utrzymaniu rodziców bo nie chciało jej się pracy znaleźć spała do 14.00 po nocnych wojażach z dresami , a młody biegał z pieluchą zaszczaną i czekał aż się obudzi bo tesćiowie w pracy.Ja kiedyś powiedziałam tżtowi jak przyjechaliśmy i to zobaczyłam ,że albo mnie stąd zabierze albo zaraz ją obudzę i jej w☠☠☠☠☠☠☠ spuszczę.2 lata temu matka już nie wytrzymywała no i finansowo problem i zaczęła jej szukać pracy wymyśliła jej staż po znajomości w szpitalu na recepcji ale najlpsze jest to,że jeżdziła do pośredniaka załatwiać za nią wszystko ja w to nie mogłam uwierzyć ta śpi a stara lata i załatwia ,żeby dupę ruszyła z domu no i teściowa wyłaziła i wyprosiła ten staż... oczywiście nie obyło się bez cyrków bo kilka razy po imprezie nie mogli jej dobudzić do roboty i wydzwaniali ze szpitala do matki siara jak sto pięćdziesiąt...matka latała żeby jej ten staż przedłużali nawet za pól darmo żeby chociaż z domu wychodziła i jakies obowiązki miała no i w końcu znaleźli jakiś etat wyproszony na siłę za parę groszy ,ale jaka ważna teraz chodzi wszystko wie mądrzejsza od lekarzy itp taka Pani z rejestracji się zrobiła ,że ho ho no i jak przyjeżdzamy to taka miłość do synusia ojoj aż mi się śmiać chce i mam ochotę jej dosrać ,że jej starzy dziecko wykarmili i wychowali przez tyle lat a teraz jak on juz samodzielny to matka Polka się zrobiła nie mogę nawet o tym pisać bo się irytuje ... ja mam skurcze non stop praktycznie ciekawe czy akcja się rozwinie tż obstawia weekend.A ja już nadzieje tracę i nastawiam się na wywoływanie. Najlepszy jest mój chrześniak 4 letni wczoraj już taki zirytyowany do mnie mówi "kiedy Ty w końcu urodzisz to dziecko?, ciągle jeździsz do tego szpitala i nic "myślałyśmy ,że podłogę zjemy ze śmiechu z bratową
|
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dopiero wstałam. W nocy śpię tragicznie a w dzien : poezja!
|
|
#223 | ||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzwoniłam do hurtowni i mój wózek ma być na początku lipca. Mam nadzieję, że do porodu się doczekam. I przede wszystkim nie zacznie się zbyt wcześnie. Zaciskam nogi
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Emilia
Ide zjeść śniadanie. Potem posprzątam na wątku.
|
#225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pieluchy: http://www.ekomaluch.pl/muumi-baby-p...newborn-25-szt http://www.ekomaluch.pl/everdry-piel...newborn-40-szt I chusteczki: http://www.ekomaluch.pl/waterwipes-c...ta-woda-60-szt Ooo ciekawe, spojrzę na tę chusteczki huggies, dzięki Hahaha w sumie tak się przyzwyczaiłam, że za czasów gdy moja córa była mała, produkty eko trzeba było zamawiać głównie przez net, że zapominam że teraz często tego typu rzeczy można już np. w ross spotkać
|
|
|
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kciuki za wszystkie kolejne wizyty
!Darietta, taedio brawo za wynik gbs ![]() Morelle współczuję nocki ![]() Ja ogólnie zazdroszczę wszystkim które teraz dobrze śpią w nocy, bo ja się budzę przez to drętwienie rąk, skurcze łydek, ból.krocza, sikanie a za chwilę bąbelek przyjdzie na świat i też już nie zaznam przespanej nocki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#227 |
|
królikoholiczka
|
Ja tylko śpię dobrze w dzień
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, taedio, 👍za wynik
Kciuki za wizytujące ![]() Cashmere, mi nigdy nie kazali ściągać stanika. Taedio, pała dla gościa! Morelle, biedna;* odpoczywaj Chilli, włos się na głowie jeży. Nie kumam jak tak można. Pasożytować na wszystkich dookoła. No i już wiem skąd się biorą te skwaszone baby z rejestracji:p Gdzie ten kurier! Chciałam na zakupy skoczyć ale znając życie to jak wyjdę to on zadzwoni a ja będę lecieć jak że sraczka do domu. Nastawiłam się dziś na ten wózek i mam go mieć! Rrrrr Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a siostra tz... porazka. czasem lepiej żeby rodzice w takich sytuacjach nie pomagali swoim dzieciom, albo pomagali w ograniczony sposob. widac ona tego nie doceniła i wykorzystuje na maksa ich dobroc. na ich miejscu pozbylabym sie jej z domu i wynajeła jakies male mieszkanie niech zacznie brac odpowiedzialnosc za siebie i dziecko a nie jak posożyt jakis siedzi rodzicom na glowie i nawet do pracy jej sie nie chce tylka ruszyc! a Ty jedź z tymi skurczami na ktg. przy kazdym skurczu dziecko dostaje mniej tlenu to moze przy takich czestych skurczach zle sie skonczyc. oddychaj brzuchem jak uczą podczas porodu zeby robic. i zebys jak najszybciej urodzila
|
|
|
#231 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co za typ Cytat:
Chilli ale Ci się szwagierka trafiła Tekst chrześniaka wymiata
Edytowane przez siilmariien Czas edycji: 2017-06-22 o 11:00 |
||
|
|
|
#232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#233 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
siedzą w szafie w koszyczku ![]() ooo tak. co za komfort Cytat:
|
|
|
#234 | |||||
|
MerDer 4ever
|
Niet
Dzwoniłam do niej, że tego faceta nie ma (bo to jej znajomy, ja nie mam do niego numeru) i czy może zadzwonić się zapytać o co cho. Facet nie odbiera Cytat:
![]() Chrześniak świetny Cytat:
A daj spokój, krew już mi się gotuje Zaciskaj nogi! Oby wózek był pierwszy!Cytat:
Ja śpię średnio. Nie mogę się doczekać aż będę mogła spać na brzuchu ![]() Cytat:
Tż ma gdzieś swój kij hokejowy, chyba zaraz go poszukam Ja też chciałam wyjść i Wsiadaj w samochód ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#235 |
|
*sportaddict*
|
Przyszły prześcieradła, które Wam się tak podobały, fajne są i miękkie w dotyku, właśnie je piorę, mam nadzieję, że po praniu też będzie super
![]() BTW w Lidlu hipoalergiczne kapsułki do prania dla niemowląt Jelp są od około 17 pln
|
|
|
|
#236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co masz na obiad dzis?
|
|
|
#237 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam,że się nie odzywam, ale bardzo ciężko mi się do was wbić. Pędzicie jak szalone![]() U mnie bez większych sensacji. Ciąże przechodzę zadziwiająco spokojnie i w miarę bezboleśnie. Dziś 36t5d i dopiero wczoraj miałam pierwsze bolesne skurcze przepowiadające. Dziś o godz.17.30 mam wizytę i zobaczę co tam się dzieje i ile mój klusek już waży. Współczuje przebojów z partnerami. Mój też często działa mi na nerwy. Miałam nadzieje,że w ciąży będzie mi bardziej pomagał w obowiązkach domowych, ale nic się w tej kwestii nie zmieniło. Gdyby nie mama to nie wiem jak bym dała radę sama. Ostatnio była i umyła mi okna,powiesiła firanki,umyła płytki w łazience. Strasznie jestem jej wdzięczna bo ja niby dobrze się czuję,ale takich rzeczy to już nie umiem robić. Nawet dłuższe stanie w kuchni przy blacie gdy robię obiad sprawia,że brzuch mi się spina i kręgosłup boli. Cytat:
Cytat:
Kciuki za dzisiejsze wizyty
|
|
#239 |
|
królikoholiczka
|
To ja też jadę!
|
|
#240 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

ale jesteś jedną z nielicznych osób
jak tak dalej pówdzie to w tym wątku dalej nic się nie urodzi

Teraz widzę, że oprócz wody mają odrobinę ekstraktu z pestek grejpfruta (0.1%) ciekawe czy nie będzie uczulał delikatnej skórki noworodka, ale taka mała ilość to może nie.

no i teściowa wyłaziła i wyprosiła ten staż... oczywiście nie obyło się bez cyrków bo kilka razy po imprezie nie mogli jej dobudzić do roboty i wydzwaniali ze szpitala do matki siara jak sto pięćdziesiąt...matka latała żeby jej ten staż przedłużali nawet za pól darmo żeby chociaż z domu wychodziła i jakies obowiązki miała no i w końcu znaleźli jakiś etat wyproszony na siłę za parę groszy ,ale jaka ważna teraz chodzi wszystko wie mądrzejsza od lekarzy itp taka Pani z rejestracji się zrobiła ,że ho ho

a za chwilę bąbelek przyjdzie na świat i też już nie zaznam przespanej nocki