![]() |
#211 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 7
Hej. Bylysmy dzis na badaniach w poradni z mala i troche mi smutno a z drugiej strony pani byla tak mila ze jakby mogla to by wszystko nam udogodnila. Ale nie ma tak latwo, trzeba samemu biegac
![]() Alleyzonme - nie kupilas ale juz wiesz jaki wozek wybrac i to juz cos ![]() Ilsa - lez i pachnij ![]() Ja czekam na wyplate i najpoerw kupie naklejki na sciane i filc do literek a w nast miesiacu ruszam z reszta brakujaca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
Wasi mężowie to śpiochy a u mnie to jakoś odwrotnie, ja jestem strasznym spiochem a jak się nie wyspie to już cały dzień mam zły humor
![]() Jaka końcówka? O.O ja się czuje taka nie przygotowana... A a z drugiej strony dbanie o dziecko które jest w brzuchu wydaje mi się nadal tak abstrakcyjne że już chce jak najszybciej małą mieć na świecie bo wydaje mi się że będę mieć większą kontrolę nad dbaniem o nią. Kupujecie jakieś specjalne butelki do szpitala na wypadek jakby była konieczność dokarmiania dziecka? Zastanawiam się nad taką która nie zrujnowalaby szans na kp. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Działa na wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Działa na wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez lelowa Czas edycji: 2018-01-15 o 10:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Właśnie sprawdziłam, i taniej Bresso nie znalazłam, tu wychodzi 1677 jakoś ![]() Dzięki za cynk, dziś w końcu zamówię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
Jutro w SR mają byc zajecia z chustowania i kp z jakąś kobietką, która na stronach jest opisywana jako wielka zwolenniczka kp itd itd. Trochę sie obawiam, ze bedzie laktoterrorystką, a ja poki co mam takie podejscie na spokojnie. Że oczywiście bede podejmować ciagle próby kp, ale jak sie nie uda to stanie na mm i nie uznam tego za swoją porażkę w macierzyństwie. Oczywiście w butelkach sie jeszcze nie orientowalam, ale pewnie zdam sie na Wasze typy i preferencje dziecka w wyborze smoka do butli.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
Ja wzięłam te mała buteleczke 125ml z Aventu Natural (pisze że łatwelaczenie z karmieniem piersią) ale jak to się ma do rzeczywistości... 🤔
Mój maz nie tyle że śpi jak kamień, bo zupełnie nie, wręcz przeciwnie, budzi się jak się nawet przekrecam czy z łóżka wychodzę, ale te drzemki i to drzemanie i to odciaganie chwili wstawiania... No koszmar jakiś. Raz mnie w środku nocy tak za bok złapał że o mało zawału nie dostałam, bo jemu się wydawało że z łóżka spadam i mnie uratować chciał 😲 a ja miałam po tym zdarzeniu takiego stracha że 3h nie spalam. Jak on będzie w łóżku to nawet dziecka tam na 5 min nie zostawię, jak mu to ost powiedziałam to urażony był. 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej!
Ja tylko na chwilkę. Trzymam kciuki za USG i inne ważne badania, powodzenia w zakupach ![]() Dziś i jutro odpuszczam wszystko inne i piszę tą nieszczęsną pracę bo idzie mi nieźle, jestem w połowie, ale gdybym porządnie spięła tyłek to by było już po sprawie ![]() ![]()
![]() |
#224 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym sklepie, w którym chcę kupić jest taka polityka że jak znajdziesz niższą cenę w necie - to sprzedadzą Ci za taką samą. Mi zależy na tym żeby kupić stacjonarnie w razie gwaracncji ![]() Dodatkowo jak kupujesz wózek + fotelik + baza to na całe zakupy -10% więc też się opłaca a my chcemy wszystko na raz właśnie kupić. Ale strona mi się przyda, jak coś to im pokażę ![]() Ej a są takie wózki 2w1 że spacerówka się składa razem z ramą? My jesteśmy nastawieni na wymianę lub dokupienie właśnie takiej spacerówki później. Najwyżej będziemy mieć dwie spacerówki ![]() Cytat:
![]() W ten weekend zamówimy bo ma być najnowża dostawa fotelików ![]() U mnie na szkole rodzenia mówili że nasze szpitale nie mają jako tako dni otwartych ale można zawsze iść i zobaczyć. Starać się nie w godzinach szczytu - ale kto to wie które to godziny szczytu w szpitalu? ![]() Myślę że jak zadzwonisz to będzie najlepiej ![]() ![]() Cytat:
![]() Ile płaciłaś? Cytat:
![]() Pokaż łóżeczko bo ja muszę w tym tygodniu też zamówić ![]() Czy któraś z Was zdecydowała się na większe łóżeczko z funkcją przekształcenia go później na zwykłe łóżko? Lub ma jakieś opinie na temat takich łóżek? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia i ogromne kciuki ! ![]() Ale mam dobry krem z dyni ![]() Miał zostać dla męża ale chyba zjem cały ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Przywitałam się na starym wątku o się dziwię, że nic się nie dzieje.... A tu już nowy i tyle stron
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy Wy chodzicie na te ćwiczenia w szkole rodzenia? Byłam dzisiaj pierwszy raz i mam trochę mieszane uczucia
![]() Co prawda można sobie zrobić od razu ktg i posłuchać tętna maluszka. Trochę informacji teoretycznych na ćwiczeniach też jest. Jak ktoś ma jakieś pytania to połóżna od razu odpowiada (ta która prowadzi ćwiczenia). Tylko te ćwiczenia trochę nudne takie ![]() Chyba będę chodzić ale tylko raz w tygodniu a nie tak jak zaplanowałam 2x ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Wtajemniczenie
|
pretty - trzymam kciuki!!! To już!
![]() Lelowa - śliczny kocyk! ![]() Ja też mam małą butelke avent Natural (a nawet 2:p). U siostry sue sprawdzily i dzieci nie miały problemu ze czaswm piers, czasem butelka. Wezmę ją ze sobą do szpitala na wszelki wypadek. Wstawiłam pierwsze pranie! I kupiłam dziś taki gruby kocyk za grosze! Będzie robił za matę dla Małej jak będę kładła ją na brzuszku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że w tym sklepie mój wózek też 2 dyszki tańszy od "mojej" strony, moze zacebuluje i zamówię tutaj
![]() Kupiłam przewijak, bardziej podobał mi się wzór z dużych, więc wzięłam większy, przecież nie pomyślałam że będziemy mieć łóżeczko 60x120 ![]() ![]() Mam też wanienke z termometrem za całe 29zl i wzięłam te smoczki soothie, żeby w razie W były.. I dobrałam kilka pieluszek tetrowych takich zwykłych, w domu zobaczyłam, że wyglądają jak gaza ![]()
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Alleyezonme - zamówiłam takie łóżeczko i do tego jeszcze szuflada na dół
![]() https://woodies.pl/produkt/lozeczko-star-cot/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
Gdzie najtansze pampersy 1?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro ma dojść to dam znać ![]() ![]() Zamówiłam Tesco na jutro (na najbliższe 2 dni karkówka taka jak z fixu winiar ale spróbuję zrobić sama a nie w tym ich worku i chemii :P a potem 2 dni rosół), jak dojdą zakupy to muszę się wyrwać z domu na echo serca - ginekolog mnie wysłał bo się męczę jak stoję, przysypiam itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 96zl z przesylka, wybralam najtanszy bo u niektorych sprzedawcow kosztowal sam kocyk 120zl. Mam nadzieje, ze przyjdzie w miare szybko, gosc mial dobre komentarze wiec powinno byc ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To koniecznie daj znać jak przyjdzie bo podoba mi się i cena faktycznie w porównaniu do innych jest OK. Jeju ale mnie zamuliło. Wypiłam kawę i chyba idę spać ![]() Miałam inne plany no ale cóż ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
My po obiedzie.
Jestem u teściów i czekam na 14:30. Jade z małą do lekarza. Lunak dziękuję że pytasz. Z. Goraczki juz nie ma, ale katar i kaszel nadal sie utrzymuje. Lelowa sliczny kocyk ![]() Torrence ![]() Ojoanna ![]() ![]() Pretty ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Kiwi zdrowka dla coreczki i oby wszystko bylo ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.