![]() |
#211 |
Zielona Driada
|
Dot.: Seks = koniec zauroczenia?
Żeby się wiązać na poważnie, to trzeba wiedzieć czego się chce i nie nastawiać na to, że partner będzie chodzącym, perfekcyjnym ideałem.
Z Twoim podejściem autorko, będziesz wiecznie nieszczęśliwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#212 |
Zakorzenienie
|
[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;8583521 7]
(...) Ellen Ripley - ile ja wątków założyłam? z 5? No rzeczywiscie mnóstwo.[/QUOTE] Z powtarzającymi się tymi samymi problemami. Może tym razem będzie ok, wyjdzie, ale już kilka razy niektórzy użytkownicy zwracali uwagę na to, że pewne sprawy i sposób myślenia się za Tobą ciągnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
BAN stały
|
Jestem pewna, że gdyby autorka zdradziła co to za trupy się kryją w jego szafie, to nie byłoby się nad czym zastanawiać. Ona nie jest osobą niepotrafiącą docenić tego, co ma i za dużo analizującą, tylko dobrze wie że jest bardzo źle, ale siebie i nas okłamuje. Wybiera po prostu mniejsze zło, bo to sobie można obrócić w takie "bo ja po prostu za dużo myślę, hi hi". Gdyby napisała, o co chodzi naprawdę to nie mogłaby sobie śmieszkować i musiałaby spojrzeć prawdzie w oczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zielona Driada
|
Też mam wrażenie, że tam trupy w szafie są. Bo patrząc bez tego, to autorka jest męczybułą jakich mało, rozkladajaca miny i wypowiedzi na mikroatomy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#216 |
BAN stały
|
obstawiam "byłą" dziewczynę
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie już zaczęło ![]() Autorka się oburza, ale taka prawda, wiemy to co czytamy ![]() Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Poprosiłam o zamknięcie wątku. Póki działa możecie sobie używać dalej. ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
Nie - sytuacja nie jest oczywista i ja idiotką nie jestem. Pytanie czy pewne rzeczy zaakceptuję ("jak nie akceptujesz, to nie kochasz" - zacznie się pierdzielenie). Daję sobie czas, bo on nie jest ani narkomanem, ani alkoholikiem, żeby to było proste jak w mordę strzelił. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Ogólnie to dobrze się bawicie i ja swoją otwartością i emocjonalnością chyba dałam troglodytkom przyzwolenie na to, bo pokazałam słabość i wiecie jak mi dopiec. Mam nadzieję, że wątek zostanie zamknięty i przyznaję - nie radzę sobie z tym jak jestem tu traktowana. Uważam to za niesprawiedliwe i uważam, że zbiorowo naskoczyłyście na mnie i uważacie się za uprawnione do oceny całokształtu mojej osoby, tego co mnie czeka w przyszłości, czego nie potrafię itp. Nie widzę, żeby w innych wątkach panował taki hejt. Dziękuję za wszystkie rady, wszystko biorę pod uwagę, wyciągam lekcję z dzielenia się tutaj swoim życiem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
ja Ci życzę, autorko, dużo samoświadomości i dystansu. bo to jak się tu tlumaczysz i jak wyciagasz sobie z postów rzeczy, ktore nie padły dowodzi dla mnie olbrzymiego przewrażliwienia i tego że jesteś przeciwieństwem osoby na którą nieudolnie się kreujesz
a piszę to w oderwaniu od jakiegokolwiek faceta, bo mimo wszystko wzbudzasz we mnie jakąśtam sympatię |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
po drugiej stronie szafy
|
Ja się wcale dobrze nie bawię, myślę natomiast, że jeśli faktycznie jesteś w realu tak intensywnie analizująca jak tutaj, to po prostu będzie i jest Ci trudniej.
Przepraszam jeśli poczułaś się dotknięta moim postem, nie chciałam Cię urazić ![]() Od dawna trzymam kciuki żeby Ci się poukładało w sferze damsko-męskiej i będę trzymać nadal ![]()
#221 |
Wizażowy Kot Igor
|
Zamykam na prośbę Autorki
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.