Seks = koniec zauroczenia? - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-09-07, 09:10   #211
Minna
Zielona Driada

Dot.: Seks = koniec zauroczenia?

Żeby się wiązać na poważnie, to trzeba wiedzieć czego się chce i nie nastawiać na to, że partner będzie chodzącym, perfekcyjnym ideałem.

Z Twoim podejściem autorko, będziesz wiecznie nieszczęśliwa.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-07, 09:36   #212
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;8583521 7]
(...)
Ellen Ripley - ile ja wątków założyłam? z 5? No rzeczywiscie mnóstwo.[/QUOTE]

Z powtarzającymi się tymi samymi problemami. Może tym razem będzie ok, wyjdzie, ale już kilka razy niektórzy użytkownicy zwracali uwagę na to, że pewne sprawy i sposób myślenia się za Tobą ciągnie.
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-07, 09:38   #213
stewardesa
BAN stały

Jestem pewna, że gdyby autorka zdradziła co to za trupy się kryją w jego szafie, to nie byłoby się nad czym zastanawiać. Ona nie jest osobą niepotrafiącą docenić tego, co ma i za dużo analizującą, tylko dobrze wie że jest bardzo źle, ale siebie i nas okłamuje. Wybiera po prostu mniejsze zło, bo to sobie można obrócić w takie "bo ja po prostu za dużo myślę, hi hi". Gdyby napisała, o co chodzi naprawdę to nie mogłaby sobie śmieszkować i musiałaby spojrzeć prawdzie w oczy.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-07, 09:40   #214
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Z powtarzającymi się tymi samymi problemami. Może tym razem będzie ok, wyjdzie, ale już kilka razy niektórzy użytkownicy zwracali uwagę na to, że pewne sprawy i sposób myślenia się za Tobą ciągnie.

Też się z tym zgadzam..
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-07, 09:41   #215
Minna
Zielona Driada

Też mam wrażenie, że tam trupy w szafie są. Bo patrząc bez tego, to autorka jest męczybułą jakich mało, rozkladajaca miny i wypowiedzi na mikroatomy.

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-07, 09:45   #216
stewardesa
BAN stały

obstawiam "byłą" dziewczynę
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-07, 09:50   #217
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że przy takiej ilości tych kalkulacji, analiz, jak zwał tak zwał, żaden związek nie wyjdzie. I, co chyba jeszcze gorsze, żaden nie da radości.
Takie samo odniosłam wrażenie

Cytat:
Napisane przez PoPoo Pokaż wiadomość
Czy tylko mnie męczy już samo czytanie tego wątku? XD

Mnie już zaczęło

Autorka się oburza, ale taka prawda, wiemy to co czytamy

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Przeczytaj swoje wypowiedzi w tym wątku, spróbuj się wczuć w rolę obcej wizażanki. Może zrozumiesz o co czytającym Cię chodzi.

No właśnie

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-09-07, 14:53   #218
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Założyłam jeden jedyny wątek o znajomości z facetem. Czemu taki mój obraz tu malujesz? Napisałam jeden wątek ogólny o facetach i na tym się historia kończy. Daj żyć.

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Poprosiłam o zamknięcie wątku.
Póki działa możecie sobie używać dalej.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Jestem pewna, że gdyby autorka zdradziła co to za trupy się kryją w jego szafie, to nie byłoby się nad czym zastanawiać. Ona nie jest osobą niepotrafiącą docenić tego, co ma i za dużo analizującą, tylko dobrze wie że jest bardzo źle, ale siebie i nas okłamuje. Wybiera po prostu mniejsze zło, bo to sobie można obrócić w takie "bo ja po prostu za dużo myślę, hi hi". Gdyby napisała, o co chodzi naprawdę to nie mogłaby sobie śmieszkować i musiałaby spojrzeć prawdzie w oczy.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że ranisz ludzi tym co piszesz.
Nie - sytuacja nie jest oczywista i ja idiotką nie jestem. Pytanie czy pewne rzeczy zaakceptuję ("jak nie akceptujesz, to nie kochasz" - zacznie się pierdzielenie). Daję sobie czas, bo on nie jest ani narkomanem, ani alkoholikiem, żeby to było proste jak w mordę strzelił.

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Minna Pokaż wiadomość
Żeby się wiązać na poważnie, to trzeba wiedzieć czego się chce i nie nastawiać na to, że partner będzie chodzącym, perfekcyjnym ideałem.

Z Twoim podejściem autorko, będziesz wiecznie nieszczęśliwa.

Skąd Ty wiesz jakie ja mam podejście i jaki "brak perfekcji" mam przed sobą? Nie mów mi o pierwszych postach, bo sytuacja się zmieniła i mi nie przeszkadza jego mina.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Ogólnie to dobrze się bawicie i ja swoją otwartością i emocjonalnością chyba dałam troglodytkom przyzwolenie na to, bo pokazałam słabość i wiecie jak mi dopiec.
Mam nadzieję, że wątek zostanie zamknięty i przyznaję - nie radzę sobie z tym jak jestem tu traktowana. Uważam to za niesprawiedliwe i uważam, że zbiorowo naskoczyłyście na mnie i uważacie się za uprawnione do oceny całokształtu mojej osoby, tego co mnie czeka w przyszłości, czego nie potrafię itp. Nie widzę, żeby w innych wątkach panował taki hejt.

Dziękuję za wszystkie rady, wszystko biorę pod uwagę, wyciągam lekcję z dzielenia się tutaj swoim życiem.
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-07, 14:59   #219
rosemary90
Raczkowanie

ja Ci życzę, autorko, dużo samoświadomości i dystansu. bo to jak się tu tlumaczysz i jak wyciagasz sobie z postów rzeczy, ktore nie padły dowodzi dla mnie olbrzymiego przewrażliwienia i tego że jesteś przeciwieństwem osoby na którą nieudolnie się kreujesz

a piszę to w oderwaniu od jakiegokolwiek faceta, bo mimo wszystko wzbudzasz we mnie jakąśtam sympatię
rosemary90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-07, 15:01   #220
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Ja się wcale dobrze nie bawię, myślę natomiast, że jeśli faktycznie jesteś w realu tak intensywnie analizująca jak tutaj, to po prostu będzie i jest Ci trudniej.

Przepraszam jeśli poczułaś się dotknięta moim postem, nie chciałam Cię urazić
Od dawna trzymam kciuki żeby Ci się poukładało w sferze damsko-męskiej i będę trzymać nadal
Stary 2018-09-07, 15:01   #221
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Zamykam na prośbę Autorki

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości