![]() |
#211 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wizażowe hity
Podobno Inglot wycofuje się z możliwości tworzenia własnych palet, był nawet o tym wątek na plotkowym albo wizażystce. Tak naprawdę nie wiem, czy to prawda, bo asortyment jest bez zmian...
![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Ja z w miarę obecnych mód zauważam:
- olejek rycynowy do włosów - odżywka WAX do włosów - cienie do powiek firmy MAC - wszelkie kosmetyki mineralne, przede wszystkim pudry - stosowanie filtrów Gdybym częściej zaglądała na forum o modzie i kosmetykach, pewnie byłoby tego więcej. Przyznam, że uległam w więszkości tym modom ![]() ![]() ![]() EDIT: Zapomniałam o paletce do brwi i rozświetlaczu AOH Essence oraz o unikaniu SLS-ów ![]() ![]()
3... Edytowane przez nieprzytomna Czas edycji: 2009-05-02 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
Ojoj, czy jest coś czemu nie uległam
![]() - APC - uległam (ale tylko pudrom, cieniom sypkim wciąż się opieram) - Wax - miałam , z ulgą zużyłam ten wielki słój, czaję się na ten polski - hula hop - uległam! poobijana jestem strasznie, ale to miłe uczucie ![]() - brązerom - (bambusowi zwłaszcza ![]() - paletom Inglota - szamponom ziołowym, odżywce mlecznej Kallosa, amli i olejkowi kokosowemu - piciu ziół (co prawda, bratka pijałam wcześniej, ale pokrzywy nie znałam) - gąbce Syrena - pędzlomania - Inglot, Sephora, Body Shop, Mac, Kozłowski ![]() - bazom pod cienie (jak ja mogłam bez nich życ ![]() - kosmetykom Ziaja Pro - czytanie recenzji na KWC - to juz nałóg jakiś chyba, ale pożyteczny, coraz mniej wpadek kosmetycznych nie ulgełam: - palecie 120 Manly - olejkowi rycynowemu - ziemi egipskiej - użyłam raz, na szczęście udało mi się szybko pozbyć jej na Allegro - czekoladzie Joko - jakoś nie mogę jej dostać w Gdańsku - kulki Vollare i Cantare - mam, ale nie używam - kosmetykom mineralnym - peelingowi kawowemu (może kiedyś ![]() Nie wykluczam edycji listy
22.06.09 - start: zapuszczam i dbam o włosy Co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr Edytowane przez Doris Day Czas edycji: 2009-07-12 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
- baza pod cienie - paleta do brwi Sephora - kosmetyki Joanna - kosmetyki kolorowe Bell i Essence (choć teraz już mniej niż kiedyś ![]() - pokrzywa do picia - maska z miodlą, maska błotna i olejek rewitalizujący Himalaya - ostatnio waniliowa promocja Sephory ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Rozeznanie
|
uległam:
kwasy i filtry maseczka aspirynowa skrobia dermacol peeling kawowy, solny, cukrowy khol kulki vollare jedwab do włosów maseczki WAX olej rycynowy na włosy i rzęsy mania wybielania skóry Inglot i Joko tonik aspirynowy glinka rzepa na włosy Ziaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Konto usunięte
|
Wizaż nauczył mnie świadomych zakupów kosmetycznych. Co prawda moja kosmetyczka jest stokroć bardziej wypełniona niż przed poznaniem wizażu, ale za to kosmetyki są przemyślane i idealnie dobrane.
Konkrety: Uległam: - czytanie składów INCI, - kosmetyki tanie, a o dobrym składzie (Ziaja Med, Ziaja Pro, Farmona Radical), - zakupy na stronkach biochemicznych (mazidła.com itp.), zwłaszcza hydrolatów i olejów, - olej kokosowy i rycynowy na włosy, - żele do twarzy bez SL(E)S, - jedwab do włosów, - makijaż mineralny (lecą do mnie właśnie ogroomne ilości próbek ![]() - kuleczki rozświetlające (Joko), - baza pod cienie, - pędzelki z Inglota, - Duraline Inglota, - gąbka Syrena (choć znałam ją wcześniej) - WAX-y (j.w.) - peeling kawowy (choć stosuję rzadko - ta upaprana wanna... ![]() - maść cynkowa i z wit. A, - glinki w proszku, - maski Gloria i Lorys, - fitnessowo: twister i ćwiczenia z Tamilee (gdybym miała tylko więcej samozaparcia... ![]() - modowo: oj, wiele tych kusidełek było, ale przede wszystkim niebotyczne obcasy, na których nauczyłam się chodzić i które wpędziły mnie w butoholizm ![]() Uległam i nie dla mnie: - kosmetyki dla bobasów, - Smackersy, - brak silikonów w kosmetykach do włosów (choć raz - dwa razy w tygodniu robię sobie taki dzień porządnego oczyszczania). Może ulegnę: - Kallos i Stapiz, - Humektan, - klub pijaczek pokrzywy (bratka już pijam, więc może i to spróbuję ![]() - serum z wit. C. Nie uległam: - filtro- i kwasomania, - skrobia, - pasta cukrowa (za dużo babrania...), - paletom cieni 100 i więcej, - Ziemia Egipska, - meteoryty, - Clinique (Superbalmy, 3 steps), - perfumy wysokopółkowe i niszowe, - Dermacol, - Carmex, - nie wspominając już o pomysłach typu urynoterapia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
Właśnie wypisując rzeczy do tego wątku zdałam sobie sprawę ile zawdzięczam Wizażowi
![]() ULEGŁAM I NIE ŻAŁUJĘ: - mania na nawilżanie skóry - oliwka Hipp z Rossmanna - czytanie i analizowanie składów kosmetyków - spłukiwanie włosów zimną wodą - robienie maseczek z glinką - tanie kosmetyki polskich firm, ale tylko do ciała np. peelingi owocowe Joanny - peeling kawowy (nie żałuję, ale już nie robię, bo za dużo roboty, a efekt podobny do peelingów sklepowych do ciała) - maseczka aspirynowa (mała obsesja) - żele bez SLS - Brevoxyl, Skinoren (z tego drugiego już nie korzystam, a pierwszy strasznie wysusza ![]() - niedotykanie twarzy i niepodrażnianie częstymi peelingami - dbanie o włosy typu maseczki, jedwab, odżywki - tonik pichtowy (już nie korzystam, bo mi się nie chce go robić + strasznie wysuszał) - kosmetyki mineralne (narazie się 'rozkręcam') - wiele, wiele maseczek domowej roboty - parówki wodne (już nie robię, bo strasznie mi osłabiło naczynka na twarzy i powodowało, że moja cera na twarzy jest taka, że jak jej się dotknie to robi się różowa, ale efekty były dobre) - olejek rycynowy (znałam już wcześniej, rzadko stosuję) - krem matujący Barwa (już nie stosuję, bo strasznie wysuszał, ale podczas stosowania był świetny) - systematyczne balsamowanie się po każdej kąpieli - paletka do brwi Essence (największy hit ![]() - maseczka z mleka (stosowałam zaledwie kilka razy, już nie stosuję, jedyne co zrobiła z moją skórą, to ją zmatowiła) - czytanie opinii na KWC (małe uzależnienie ![]() - 'im mniej na twarzy - tym lepsza kondycja skóry' - Normaderm (narazie zrobiłam sobie przerwę, bo zbytnio wysuszył ![]() - mikrodermabrazja (hit zdecydowanie ![]() - rozświetlacz z Vipery (nie zachwycił mnie) - maseczka cynamonowa (dawno nie stosowałam, ale wcześniej efekty były powalające) - niejedzenie po 18 i dbanie o jadłospis + ćwiczenia (znałam wcześniej, ale wizaż mnie tylko bardziej zmotywował ![]() - maść z witaminą A (już wcześniej znałam, ale dzięki wizażowi powróciłam) - niektóre kosmetyki Ziaja - mnóstwo trików makijażowych ![]() - inne z dziedziny mody + streetfashion (lookbook itd.) ![]() ULEGŁAM, ALE ŻAŁUJĘ: - Dermacol (nigdy więcej tego nie dotknę i nie kupię... ![]() - antidral (nigdy więcej! tragicznie wysuszył skórę i podrażnił... ledwo co doprowadziłam ją do porządku dziennego) - Effeclar(zbyt wysusza, u mnie się nie sprawdził) - picie bratka (piłam zaledwie 1,5 tygodnia i to co zrobił z moją cerą było nie do opisania i nawet jeżeli miałabym to przeczekać po raz drugi na te cierpienia się raczej nie zdecyduję) CHCĘ SPRÓBOWAĆ: - Humektan - kuleczki Vollare, o których wszyscy tutaj piszą bardzo mnie zaintrygowały ![]() - sok z aloesu - witaminki, bo ostatnio się pod tym względem zaniedbałam - Juvit ? - zagłębić się w temat kosmetyków Ziaja - zagłębić się w temat kwasów (cały czas nie mam czasu na to) - Oceanic AA antybakteryjny - glinki, glinki, glinki! - spróbowanie tworzenia własnych kosmetyków, zamawianie z mazideł itd. - tonik aspirynowy Pozostałe albo mnie nie interesują albo jeszcze nie znam, więc lista jest cały czas otwarta ![]()
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Uległam i pokochałam
![]() -paletka do brwi Essence -korektor do brwi Delia -tusze Max Factora 2000kcl ,Masterpice Max,Fals Lash Effect -AOH Essence( ale tylko do rozswietlenia łuku brwiowego) -Max Factor Creme Puff(najlepszy !) -brązery i ogólnie czytanie Kwc przed zakupem jakiegokolwiek kosmetyku ![]() - antidral -olejek rycynowy(uzyłam kilkarazy i zrezygnowałam nie mam cierpliwości) -oliwka Hipp uzywałam ale nie przypadła mi do gustu -Dermacol uzywam sporadycznie jako korektor -Revlon Colorstay (spodziewałam sie czegoś lepszego) -Podkłady z Lirenne City Mat (porażka) -mydło siarkowe (uzyłam kilka krotnie i gdzieś tam lezy sobie ![]() -serki wiejskie i układanie jadłospisów -8 min legs,8 min buns 8 min abs -biała perła Czuje ze niedługo ulegne ![]() -smacersom -carmexowi juz uległam ![]()
"Tyle wiemy o sobie, na ile nas sprawdzono" Edytowane przez Daria1707 Czas edycji: 2010-03-07 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Konto usunięte
|
to ja też napiszę co odkryłam dzięki wizażowi
![]() To co mi służy do dnia dzisiejszego: -Brevoxyl [7 lat zmagania się z zaskórnikami i wreszcie wygrałam] -Acne-derm -Bioderma Sensibio H2O -minerały EDM -oleje do włosów- szczególnie Amla, Parachute i rycynowy -maska Kallos Latte -glinka zielona -woda termalna Avene -szampon Hipp -Seboradin lotion [mimo obrzydliwego zapachu pomógł na wypadające włosy] -Carmex -Herome Strong -KWC ! Do tego nie wrócę: -filtry [zapychanie; wole zmarszki niż zaskórniki- na starosć planuję lifting ![]() -Effaclar K -produkty do twarzy Vichy -skrobia [przez nią mam mega widoczne pory] -jedwab Biosilka -WAX [za słaby kaliber] Mam zamiar wypróbować: -maska Gloria i Lorys -Humektan -baze Art Deco -paletkę do brwi Sephora -hula hop |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Kolejność przypadkowa:
- olejek rycynowy - żel aloesowy Paloma - kuleczki Sensique (chociaż nie pamiętam, czy pierwsze były one, czy Wizaż ![]() - maseczka na rozszerzone pory dr Eris - unikanie (ale nie do końca) SLSów i innych takich w odżywkach i szamponach - szampon i oliwka dla dzieci - Tisane ![]() - Sudocrem (ale rzadko używam) Z tych mniej udanych, co to "powąchałam i ostatecznie poszłam": - kwasy - filtr (dziś się kurzy w łazience) - dermacol (kiedy udało mi się dostać w sklepie, wszystkie odcienie były za ciemne i zbyt widoczne) No i zwykle sprawdzam kosmetyki przez kupieniem ![]() EDIT: Chyba za chwilę ulegnę witaminie C pod oczy... ![]() Edytowane przez Mini007 Czas edycji: 2010-02-03 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Uległam:
- Wax zagraniczny (dla mnie- mocno średni) - kulki i cienie sypkie vollare/cantare (kulki super, cienie tez niezłe) - apc (mam dwa sypkie cienie, oba mocno średnie) - Antidral (czasem używam i spełnia swą rolę) - pędzelek do cieni z Sephory (jest wspaniały) - smackersy (mam ich dużo i są super) - Hot Liss (i tak prostowaniem zniszczyłam włosy:/ ale już zregenerowane a prostownica dawno komuś oddana) - jedwab Joanny i Biosilk do włosów (Joanny lepszy) - Puder Lavertu- ziemia słoneczna (już drugie opakowanie zużywam) - L'oreal Absolut Repair (dobra odżywka) - Kallos Latte (u mnie- niewypał, za to budyniowy zapach- obłędny!) - balsamy brązujące (2 lata smarowałam regularnie twarz i ciało raz Garnierem raz J&J, teraz już mi się nie chce; został tylko puder brązujący na co dzień i opalanie w wakacje) - Eveline 3d serum (1 opakowanie- hit, przy drugim opakowaniu działania nie stwierdzono:P ) - Pierre Arthes- błyszczyk, kredka (za taką cenę- bardzo dobre) - ogólnie kosmetyki Essence (odżywki do paznokci- na mnie nie działają; eyeliner- za cienki pędzelek jak dla mnie; lakiery- hit; kredki do oczu- super ![]() - tusz do kresek Joko (niezbędny, niezastąpiony, ukochany ![]() - uważam na slsy i alkohol w kosmetykach - tuszMaybeline Volume Express Curved Brush (dobry był, zużyłam chyba ze 3 opakowania) Mam wrażenie, że bylo tego więcej, szczególnie biorąc pod uwage hiciory z podforum Moda czy też Dietetyka lub Fitness ![]() A kiedy mam zamiar wybrać się na zakupy kosmetyczne, zawsze wcześniej przeglądam KWC. Chcę ulec: - olejek rycynowy na rzęsy - nauczyć się stosowania nafty na włosy - kupić bazę pod cienie Art Deco |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
jaka skrobia??
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
Uległam:
-antidralowi, ba nawet przez niego wylądowałam na wizażu -biodermie sensibio h2o- już moja 3 butelka -carmexowi długo się broniłam, a od 2 tygodni nie mogę bez niego żyć -tisane chociaz miejscem ustępuje carmexowi to ten zapach! -czytaniu KWC- boże, uwielbiam to robić, jak mi sie nudzi, czytam i czytam i szukam i kupuje;p -smackersom- ale wysuszają mi usta, ale te zapachy -wodzie termalnej Avene kupiłam latem i doskonale się spisała na wyjeździe -peelingom Joanny- mam kawowy i gruszkowy -gąbce Syrenie dzikie szaleństwo i trzemy -mania gazetkowa -mania próbkowa- mam takie pudełeczko... -szamponie z rzepy i się bardzo zawiodłam -suwaczkowi, który mam w podpisie;p -peelingowi enzymatycznemu i co się z tym wiąze serii Calma HLC -prezentom z rossmana i ich wypatrywaniu Nie uległam: -biochemii, tym wszystkim hydrolatom i innym, chyba jestem za leniwa -unikaniu sls -kosmetykom dla dzieci, chociaż tak się zastanawiam nad Babydreamem -olejkowi rycynowemu na rzęsy ale chcę spróbować -masce Gloria bądz WAX, ale mam zamiar je gdzieś upolować -żelowi aloesowemu -nafcie do włosów- czyste lenistwo -filtrom, ale kto wie -paście cukrowej i tu też lenistwo, ale kto wie, kto wie i jestem pewna, ze o czymś zapomniałam ![]()
Let me kiss you hard in the pouring rain You like your girl's insane' Edytowane przez beaucoup Czas edycji: 2010-02-21 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Przyczajenie
|
poddałam się
*paście cukrowe *peelingowi kawowemu *serek wiejski planuje spróbować *baza yoko *oliwka hippo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | ||
Zakorzenienie
|
uległam:
tisane balsam do ust pielęgnacja loczków (spora część zaczerpnięta z wątku na wizażu) zmiana odżywiania - 5 posiłków dziennie owsianka! perfumy, próbki, zapachy, odlewki ![]() testowanie tańszych, a podobno niezłych kosmetyków, np. essence, pierre rene itp. jestem w trakcie/przymierzam się do przetestowania: maseczka cynamonowa (właśnie na buźce) maseczka aspirynowa peeling kawowy (nie wiem czy będzie mi się chciało) żel lniany olejki na cerę, włosy i paznokcie ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Po wielu miesiącach czytania i testowania in vivo mogę już określić, w co wpadłam po uszy
![]() A zatem uległam: - nafcie - olejowi rycynowemu (znałam z Chmielewskiej, ale nie chciało mi się, Wizaż mnie zmotywował ![]() - podkładom mineralnym w pudrze - fioletowym szamponom i płukankom - kosmetykom essence, na które pewnie nie zwróciłabym uwagi, gdyby nie Wy ![]() - pędzlom kabuki - skrobii - seboradinowi (znałam, ale jakoś omijałam) - drożdżom (sama bym na takie paskudztwo nie wpadła ![]() - unikaniu SLSów gdzie się da - serii Babydream - kosmetykom made in Rossmann (założyłam błędnie, że to tanie byle co) - kulkom vollare i lemax - dermacolowi (używała moja mama jako podkład na cerę mocno naczynkową ,ja odkryłam dermacol jako korektor na zimę) - manii czytania składów, z połowicznym zrozumieniem póki co ![]() - absolutnej manii czytania KWC ![]() Nie uległam: - filtrom ( a powinnam, durnota jedna) - kwasom - Waxowi (i b. dobrze) - domowym maseczkom, płukankom etc... (no leniwa jestem) - nadal nie balsamuję się po kąpieli regularnie (no właśnie, leniwa jestem...) - szamponom bez silikonów (siła wyższa, takie włosy ![]() - modzie na jasną skórę ( nie lubię swojej zielonkawej bladości i żadna siła tego nie zmieni ![]() W fazie projektu: - gąbka Syrena ( już mam, czeka na testy) - minerały EDM Generalnie cieszę się, że jesteście !!! Gdyby nie Wy, nie wydawałabym tylu pieniędzy ... sensownie! ![]()
"Nie próbuj, rób albo nie rób, nie ma próbowania." Mistrz Yoda Egiosta to ktoś, kto myśli o sobie, zamiast myśleć o mnie... ![]() Edytowane przez Monique DeVine Czas edycji: 2010-04-02 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Uległam:
- olejkowi rycynowemu i nafcie - herbatce z pokrzywy - szamponom ziołowym Barwa - różom i rozświetlaczom (głównie Bourjois) - lakierom OPI (a co za tym idzie, czytaniu blogów paznokciowych) - Waxowi i Glorii (aczkolwiek aż taka rewelacja to nie jest) - wspólnym zakupom - perfumom z wyższej półki - cieniom My Secret - eyelinerowi My Secret - bazie pod makijaż oczu Joko - szamponowi Bebi - peelingom Joanny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie takimi hitami są:
-kosmetyki mineralne -eyelinery w zelu MAD -miki Coastal Scents -perfumy -lakiery OPI, ORLY, ESSIE I ZOYA -pędzle SIGMA, EDM,TBS -cienie Urban Decay - meteorytki MOTYLE I PINK FRESH Edytowane przez nefernefer35 Czas edycji: 2010-04-02 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Ja go lubię. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
Uległam:
- olejek rycynowy na rzęsy - balsam do paznokci Heba Studio - tusz do rzęs Essence Multi Action - tusz do rzęs MF Dramatic Look - zestaw do brwi Essence - sypki puder mineralny Essence - pędzel do pudru Essence - próbki, próbki, próbki... ![]() - KWC - hula hop - poznałam stronę e-torebka (i nie żałuję ![]() - ach i Antidral - dziś kupiony, jeszcze niepróbowany ![]() Ulęgnę: - tusz do rzęs MF Masterpiece MAX Listy pewnie jeszcze będę edytować ![]()
Edytowane przez Paramore Czas edycji: 2010-04-03 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Hity na plus:
-dieta SB - super sposób na utrzymanie się dobrej kondycji, dieta na której nie jest się głodnym -steper -kosmetyczne - seria Babydream, Hipp, perełki drogeryjne za parę złotych (krem melisowy nawilżający) Hity na plus/minus: -peeling kawowy - działa fajnie ale syf w łazience zniechęca -syrenka -też działa, ale straszliwie mnie swędzi po niej skóra -wysokie filtry - dobrze chronią, ale wyglądam w nich chorobliwie blado (niektórym jest dobrze z takim kolorem skóry, ja nie daję rady) -samorobione mazidła - fajna zabawa i satysfakcja, ale ja nie mam na nie czasu i miejsca w lodówce Hity na minus: -nafta pichtowa - mam na nią mega uczelenie, o czym się dowiedziałam po zastosowaniu -matowienie skrobią ziemniaczaną - mega wysypka (100 x lepsza jest dry flo) -próba stosowania retinoidów(mocniejszych) - burak na twarzy przez tydzień, więcej nie chcę, Diacneal mi wystarczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Wizaż jest sam w sobie hitem
![]() Ja znalazłam dzięki wizażowi całą masę perełek i hitów: *kwasy (najlepsze co może być dla mojej cery ![]() *mikrodermabrazja *filtry (co prawda stosuję raczej "miejskie" i niższe filtry, ale jestem świadoma tego jakie spustoszenie robi promieniowania naszej skórze) *peeling migdałowy *kwas azelainowy (Acnederm i Skinoren <love>) *peeling kawowy do ciała *maseczki z glinki zielonej, żółtej, białej *kwas hialuronowy *oleje do twarz z mazideł, biochemii urody, Clarins i dr. Hauschka *mazidłomania i biochemio-urodomania *pokrzywa do picia *mineralny makijaż (u mnie tylko podkłady, pudry, róże) *puder jedwabny dr. Hauschka *meteoryty Guerlain *dieta SB - nie stosuję, ale nauczyła mnie stosowania większej ilości białka * hula hop *maseczka do włosów Kallos placenta, latte, maseczka Gloria *tissane do ust *owsianka ![]() *antidral *unikanie sls *czytanie KWC przed zakupami Temu jeszcze nie uległam ale mam w planach: *seria Hipp i Babydream dla dzieci
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
Ach, świetny temat
![]() Uległam: - pilingowi kawowemu i do teraz uwazam, ze nie ma nic lepszego i to najwspanialsza rzecz jaką mam dzieki wizażowi ![]() - sypkie cienie APC czy MAC - hehe przyznaje ze jakis czas temu o nich zapomnialam, teraz przeczytalam ten wątek i znow siedze na allegro i wybieram kolorki :P - krem Bambino - dla mojej cery wybawienie ![]() - WAX - w sumie polecila mi go fryzjerka, ale oczywiscie nim kupilam przejrzalam KWC i forum - picie pokrzywy :P - podklad Recover - w sumie bylam zadowolona, ale wrocilam do True Matcha (lepsze krycie, choc w sumie teraz na lato... hmmm ![]() - olejek rycynowy (w trakcie ulegania ![]() - szampony bez silikonów Prawie uległam modzie na Dermacol ale nie moglam go znalezc a teraz juz mysle, ze bym nie potrzebowala ![]() Teraz jestem w trakcie ulegania masce Polleny Malwy Gloria - dzis juz prawie jechalam po nią do Auchana. Ale ze mam bardzo daleko przeliczylam sobei ze na paliwo wydam z dwa razy wiecej niz na sama maske wiec sie wstrzymam do czasu az bede w poblizu :P :P :P Hehe, cudownie, ze jest wizaz ![]()
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Oj trochę tego będzie, ale połowy i tak zapomnę tu napisać:
-odżywka do mycia włosów -spłukiwanie włosów zimną wodą -grzebień z szeroko rozstawionymi ząbkami -jedwab bez % -szampony Barwa i wszelkie bez SLS -maska Wax (jakoś nie widzę efektów.. hmm) -olejek rycynowy do końcówek i z szamponem na głowę -olejek rycynowy do wszystkiego -peeling kawowy -skrobia ziemniaczana -humektan -nawilżanie twarzy zamiast jej odtłuszczania/matowienia nadmiernego przy cerze mieszanej -balsamowanie po każdej kąpieli -serum Lovely Wibo z wit.C i wapniem -carmex <love> -kosmetyki Rossmanna
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.