![]() |
#211 | ||
BAN stały
|
Dot.: Czy bajka skończy się piekłem?
Cytat:
Dziewczyna mówiła, że teraz używa sie jakiegoś komputerka co wylicza i daje 99% tyle co tabletki ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
Tłumaczyła to tak, że grzech seksu to nie załowanie samego seksu, a żałowanie że poprzez seks popełniło się grzech i obraziło Boga. Coś na zasadzie, mama córce zabrania iśc na impreze> Córka w nocy wymyka się przez okno, idzie bawi się super, mama zagląda córki nie ma, potem ona wraca, i widzi wkurzoną mame, że córka się nie posłuchała> Mama jest zła i jest jej przykro, że córka złamała zasadę. Córka widząc smutną mamę że jej zrobiła przykrość postanawia więcej tak nie robić, ale to nie znaczy że jej impreza się nie podobała. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Konto usunięte
|
Jeden anegdotyczny przypadek nie jest żadnym dowodem na brak skuteczności tej metody. Twoja kuzynka chciała mieć dzieci, albo nie umiała korzystać z npr. Skuteczność tej metody jest zbliżona do skuteczności prezerwatyw.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
BAN stały
|
Podsyłam link o tym co mówiła dziewczyna
ladycomp.pl Tylko nie wiem ile dni będzie można tak mniej więcej a ile nie? Bo jeśli tylko kilka w miesiącu to słabo, ale jak już mówiłem nie musze codziennie. I w opisie jest że temperaturę mierzy się pod językiem, więc żadne chyba termometry w pochwie, śluzy etc. Jeśli można by było dośc często, to powiem wam szczerze, że nawet podoba mi się to, lepiej niż prezerwatywa bo lepiej czuć ![]() W sumie, że dziewczyna czasem niedostępna tez dobrze, bo wiadomo jak to jest, na początku etap królików a potem jak brat z siostrą, a tak "dawkowanie". Jak dla mnie same plusy jakby można było chociaż pół miesiaca na pół. |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
BAN stały
|
Cytat:
A ile razy "mozna" to wez sobie przeczytaj jak działa cykl kobiety skoro przespales biologie w liceum ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Poza tym przypominam Ci, ze seks i tak dopiero po slubie, to nad czym ty sie zastanawiasz ![]() ![]() ![]() Edytowane przez patusiaa23 Czas edycji: 2018-08-03 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
BAN stały
|
I jeszcze o tym komputerze
familie.pl/artykul/Cala-prawda-o-komputerach-cyklu,4022,1.html wychwytuje gorączkę, chorobę etc. ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
Wiem o cykle chęci kobiet w płodne, ale przypominam to nie ja wybrałem taką metodę. Ale jesteś wredna masz PSM, czy syndrom niedo...nia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
BAN stały
|
Cytat:
https://mamotoja.pl/dni-plodne-fazy-...8725,r1p1.html Będziesz wiedział "kiedy można". Ten sydnrom o ktorym mowisz to masz ze swoja dziewczyna i daruj sobie takie teskty, bo ja cie nie obrazam, co najwyzej sie dziwie, ze chcesz uzywac KIEDYS TAM ZA KILKA LAT naturalnej antykoncepcji, a nie masz podstaowych informacji ZE SZKOLY i że dorosły chłoapk, który jest taki chętny, boi się używać normalnego słowa "seks" Edytowane przez patusiaa23 Czas edycji: 2018-08-03 o 15:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ladycomp swoją drogą to nie jest jedyne rozwiązanie jeśli chce się żyć zgodnie z doktryną KK. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Wizażowy Kot Igor
|
Zamykam trollowy wątek.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.