Czy bajka skończy się piekłem? - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-08-03, 13:42   #211
armanivipp
BAN stały

Dot.: Czy bajka skończy się piekłem?

Cytat:
Napisane przez Karena 73 Pokaż wiadomość
Moja kuzynka ma trójkę dzieci dzięki tej metodzie antykoncepcji.
Na twoim miejscu uciekłabym szybko i daleko. Wasze poglądy różnią się radykalnie w podstawowych kwestiach. Nawet gdybyście cudem dotrwali do ślubu, to chcesz mieć seks dwa razy w miesiącu i dożywotni zakaz masturbacji? Już był tu facet, który miał zakaz od żony a kochać się nie chciała, bo w ciąży była.
Kiedyś u Drzyzgi były pary, które postanowiły zachować czystość do ślubu i świadomie unikali krytycznych sytuacji, więc to co robi Twoja dziewczyna z celowym podniecaniem Ciebie jest po prostu chore. Podbudowuje swoje ego Twoim pożądaniem i jest zwykłą egoistką. Tu nie chodzi tylko o seks czy jego brak, chodzi raczej o manipulacje, które urządza.
YYY dlaczego przy npr seks dwa razy w miesiącu?
Dziewczyna mówiła, że teraz używa sie jakiegoś komputerka co wylicza i daje 99% tyle co tabletki

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez mariamalaria Pokaż wiadomość
I nic dobrego dla ciebie się z tą rozmową nie łączy. Tylko kolejny wyrzut o masturbacji. I obraźliwe dla ciebie podejścia do przyjemności seksualnej z tobą. "Nie chcę Cię fizycznie, ale jak dam się ponieść zwierzęcym instynktom, to będę tego żałować i postanowię już nigdy nie ulec". Chcesz tego.
To nie tak, że obraża mnie, że nie chce mnie fizycznie.
Tłumaczyła to tak, że grzech seksu to nie załowanie samego seksu, a żałowanie że poprzez seks popełniło się grzech i obraziło Boga.

Coś na zasadzie, mama córce zabrania iśc na impreze> Córka w nocy wymyka się przez okno, idzie bawi się super, mama zagląda córki nie ma, potem ona wraca, i widzi wkurzoną mame, że córka się nie posłuchała> Mama jest zła i jest jej przykro, że córka złamała zasadę. Córka widząc smutną mamę że jej zrobiła przykrość postanawia więcej tak nie robić, ale to nie znaczy że jej impreza się nie podobała.
armanivipp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-03, 13:58   #212
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karena 73 Pokaż wiadomość
Moja kuzynka ma trójkę dzieci dzięki tej metodzie antykoncepcji.
Jeden anegdotyczny przypadek nie jest żadnym dowodem na brak skuteczności tej metody. Twoja kuzynka chciała mieć dzieci, albo nie umiała korzystać z npr. Skuteczność tej metody jest zbliżona do skuteczności prezerwatyw.
Cytat:
Na twoim miejscu uciekłabym szybko i daleko. Wasze poglądy różnią się radykalnie w podstawowych kwestiach. Nawet gdybyście cudem dotrwali do ślubu, to chcesz mieć seks dwa razy w miesiącu i dożywotni zakaz masturbacji? Już był tu facet, który miał zakaz od żony a kochać się nie chciała, bo w ciąży była.
Jeśli to miał być przytyk do npr, to nie, ta metoda nie zakłada seksu 2 razy w miesiącu.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-03, 14:46   #213
armanivipp
BAN stały

Podsyłam link o tym co mówiła dziewczyna

ladycomp.pl

Tylko nie wiem ile dni będzie można tak mniej więcej a ile nie? Bo jeśli tylko kilka w miesiącu to słabo, ale jak już mówiłem nie musze codziennie.
I w opisie jest że temperaturę mierzy się pod językiem, więc żadne chyba termometry w pochwie, śluzy etc.

Jeśli można by było dośc często, to powiem wam szczerze, że nawet podoba mi się to, lepiej niż prezerwatywa bo lepiej czuć a tabletki mogą szkodzić, po co się truć. Tylko ciekawe ile można w miesiącu.

W sumie, że dziewczyna czasem niedostępna tez dobrze, bo wiadomo jak to jest, na początku etap królików a potem jak brat z siostrą, a tak "dawkowanie". Jak dla mnie same plusy jakby można było chociaż pół miesiaca na pół.
Stary 2018-08-03, 14:52   #214
patusiaa23
BAN stały

Cytat:
Napisane przez armanivipp Pokaż wiadomość

W sumie, że dziewczyna czasem niedostępna tez dobrze, bo wiadomo jak to jest, na początku etap królików a potem jak brat z siostrą, a tak "dawkowanie". Jak dla mnie same plusy jakby można było chociaż pół miesiaca na pół.
o boze w ilu zwiazkach powyzej 3 lat byles, ze takie glupoty opowiadasz.

A ile razy "mozna" to wez sobie przeczytaj jak działa cykl kobiety skoro przespales biologie w liceum

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Poza tym przypominam Ci, ze seks i tak dopiero po slubie, to nad czym ty sie zastanawiasz jeszcze co najmniej 2-3 lata abstynencji przed tobą, masz czas, zeby doczytać jak komputerek działa i "ile razy mozna" (co mozna? ogródek plewić? weż zacznij pisac normalnie o SEKSIE)

Edytowane przez patusiaa23
Czas edycji: 2018-08-03 o 14:53
patusiaa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-03, 14:55   #215
armanivipp
BAN stały

I jeszcze o tym komputerze

familie.pl/artykul/Cala-prawda-o-komputerach-cyklu,4022,1.html

wychwytuje gorączkę, chorobę etc.

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez patusiaa23 Pokaż wiadomość
o boze w ilu zwiazkach powyzej 3 lat byles, ze takie glupoty opowiadasz.

A ile razy "mozna" to wez sobie przeczytaj jak działa cykl kobiety skoro przespales biologie w liceum

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Poza tym przypominam Ci, ze seks i tak dopiero po slubie, to nad czym ty sie zastanawiasz jeszcze co najmniej 2-3 lata abstynencji przed tobą, masz czas, zeby doczytać jak komputerek działa i "ile razy mozna" (co mozna? ogródek plewić? weż zacznij pisac normalnie o SEKSIE)
No jak działa? Po to forum wątek, abyście napisały czy dobrze myślę czy nie, a nie wszystko tajemnica.

Wiem o cykle chęci kobiet w płodne, ale przypominam to nie ja wybrałem taką metodę.

Ale jesteś wredna masz PSM, czy syndrom niedo...nia?
Stary 2018-08-03, 14:56   #216
patusiaa23
BAN stały

Cytat:
I jeszcze o tym komputerze

familie.pl/artykul/Cala-prawda-o-komputerach-cyklu,4022,1.html

wychwytuje gorączkę, chorobę etc.

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

No jak działa? Po to forum wątek, abyście napisały czy dobrze myślę czy nie, a nie wszystko tajemnica.

Wiem o cykle chęci kobiet w płodne, ale przypominam to nie ja wybrałem taką metodę.
Prosze, lektura na wakacje https://www.lactovaginal.pl/cykl-mie...zka-od-a-do-z/

https://mamotoja.pl/dni-plodne-fazy-...8725,r1p1.html

Będziesz wiedział "kiedy można". Ten sydnrom o ktorym mowisz to masz ze swoja dziewczyna i daruj sobie takie teskty, bo ja cie nie obrazam, co najwyzej sie dziwie, ze chcesz uzywac KIEDYS TAM ZA KILKA LAT naturalnej antykoncepcji, a nie masz podstaowych informacji ZE SZKOLY i że dorosły chłoapk, który jest taki chętny, boi się używać normalnego słowa "seks"

Edytowane przez patusiaa23
Czas edycji: 2018-08-03 o 15:02
patusiaa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-03, 15:02   #217
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Podsyłam link o tym co mówiła dziewczyna

ladycomp.pl

Tylko nie wiem ile dni będzie można tak mniej więcej a ile nie? Bo jeśli tylko kilka w miesiącu to słabo, ale jak już mówiłem nie musze codziennie.

I w opisie jest że temperaturę mierzy się pod językiem, więc żadne chyba termometry w pochwie, śluzy etc.
To zależy od jej cyklu. Sama się musi tego dowiedzieć prowadząc obserwacje.
Cytat:
Jeśli można by było dośc często, to powiem wam szczerze, że nawet podoba mi się to, lepiej niż prezerwatywa bo lepiej czuć a tabletki mogą szkodzić, po co się truć. Tylko ciekawe ile można w miesiącu.
Tabletki mogą szkodzić, pomagać albo nic nie robić. Własne hormony również. Są badania naukowe na ten temat, tylko należy się zapoznać ze wszystkimi, a nie z jakąś reklamową propagandą super drogiego termometru, która przypadkiem zapomniała wspomnieć, że statystycznie ryzyko zachorowania na niektóre nowotwory się zmniejsza przy hormonalnych anty
ladycomp swoją drogą to nie jest jedyne rozwiązanie jeśli chce się żyć zgodnie z doktryną KK.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-08-03, 15:33   #218
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Zamykam trollowy wątek.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości