![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: przebijanie uszu małym dzieciom?
Cytat:
..tylko dlatego ze nie mam w tej chwili nic innego do roboty..;/ ..dyskutowac z wami nie mam ochoty, bo to zupelnie bez sensu.. EOT |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
BAN stały
|
Cytat:
swoja droga nie wiem jak można kolczyki porównywać do tatuowania sie - głupota! tyle mojego w tym temacie nie wiem tylko po co na forum są zakładane jakiekolwiek wątki jeśli zaraz oblegna je osoby, które choćby nie wiem co mają w zamiarze pokazać, ze wszystko wiedzą lepiej a co do podawania nicków? inteligentni sami sie domyślą do FRESA: klaudiaa ma takie smao prawo zagladać na ten wątek jak każda inna wizazanka nie wypowiadając przy tym swojego zdania bo oczywiście jest w mniejszosci |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#216 | |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
No i widzisz..?
![]() No i musiałam ![]() a) dziękuję za komplement (mowa o inteligencji - no domyśliłam się ![]() b) nie jadam ludzi, w ogóle jem niewiele mięsa c) ''moje'' nie zawsze musi być na wierzchu. A dyskusja jak każda inna. Nie krzycz zatem Klaudiaa na nas o to - że ktoś pisze o czyms - że tego nie popiera. A co do Twojej, Roxette, osoby - na dwóch kontach masz zamykane wątki i posądzenia o mitomanię.
![]() |
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już lepiej? ![]()
![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
..wiedzialam ze wlasnie takie cos zobacze.. ..na nikogo nie krzycze;/ i nie mam zamiaru.. powiedzialam co mialam do powiedzenia i koniec dyskusji z mojej strony.. wiec nie wiem po co jeszcze sie do mnie odzywasz.. masz swoje zdanie, ja mam swoje.. zadna z nas go nie zmieni.. wiec po co sie klocic;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
..jestem calkowicie spokojna.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Moje zdanie jest takie:
U małych dzieci nie wygląda to pięknie . Dzieci około 4-5 roku życia to co innego. Dzieci same w sobie są śliczne i nie trzeba ich na siłe przyozdabiać. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem co o tym myśleć,ja miałam przekute uszy kiedy miałam 2,5 roku,byłam akurat z rodzicami u rodziny w Niemczech i to było nieplanowane,strasznie chcialam wiszące kolczyki i rodzice mnie tam zaprowadzili,miałam robione takim jakby ''pistoletem''(nie wiem jak to się nazywa)odrazu wstrzeliwane z kolczykami i w ogóle nie bolało,potem sie nie paprało.Moim zdaniem ładnie wyglądają kolczyki u małej dziewczynki ale trzeba dokładnie wiedzieć w jakim salonie to zrobić,żeby nie bolało,nie paprało się,itp.
![]()
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie uważam, że przebijanie uszu małym dzieciom to coś złego
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie ''krytyka zachowania'' a ''zamknij się, nie masz racji'' to dwie różniące się formy wymiany poglądów ![]() A mój stosunek do Żółtej Jak Na Razie Wizażanki jest taki a nie inny, jest on moim wyborem i jeśli jest ona nie tylko pyskata ale i inteligentna - domyśla się, dlaczego jest on właśnie takim. Nie traktujmy natomiast złośliwości w stosunku do kogoś czy też ''nie zgadzania się'' opinią współrozmawiacza, jako poddawania od razu jego osoby od razu pod sąd skorupkowy ![]() Więc nikt niech nie robi z siebie cierpiętnicy, której się nie pozwala ''porozmawiać''. Tylko w swej uprzejmości niech bedzie tak miły i rozmawia z innymi jak dorosły, badź co bądź, człowiek. A co do Ciebie Klaudia - to pytanie o kolczyki: ''po co" było retorycznym. Wtrąciłaś się w moje pytanie (zwrot w dyskusji) do Roxette - jako do matki przebijającej uszy niemowlakowi - i tupiącej nogami ![]() Chyba, tak już z ciekawości ![]() Bo moim zdaniem - ''głównym zainteresowanym'' które nawet nie wiedzą, co to w ogóle jest - w tym wieku są one najmniej potrzebne.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
..drugiej czesci Twojej wypowiedzi zupelnie nie zrozumialam, moze dlatego ze mam 'dopiero' niecale 16 lat, dlatego tez nie odpowiem.. wybacz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, szanuję. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
BAN stały
|
ja byłam ostatnio przekłuwać sobie uszy,i przedmną stała matka z dzieckiem 2 miesiacznym :/żal mi było tego bobaska tak strasznie się darło a matka tylko mówiła do niego żeby cicho było :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
BAN stały
|
Moniak
te dziecko miało 2 miesiące,bo kosmeyczka pytała się tej matki ile ma te maleństwo ona powiedziała że 2 miesiące też byłam w szoku ... ale przekuła uszy temu maleństwu :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą ta kosmetyczka to też za mądra nie była, że zgodziła się niemowlakowi przebić uszy. Ja się pytam po co? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
BAN stały
|
Moniak
strasznie to wygladało,ta maleńka w wózeczQ leżała i tak się strasznie darła,chciałam już coś powiedzieć,ale się nie odzywałam,za to inne kobitki które tam były zaczęły kłócić się z tą matką tego maleństwa po co przebija mu uszy :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
ja się pytam po co takim mamusiom kolczyki w uszach takiego maleństwa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
Ja jako małe dziecko nie dałam sobie uszu przebić bo strasznie płakalam na samą sugestię, więc rodzice odpuścili!
Przekułam sobie dopiero jakieś pół roku temu! I też kosmetyczka opowiadała mi, że przychodzą matki z malenstwami w zasadzie i po przebiciu jednego uszka dziecko ma już dosyć, więc drugie robią na siłę! ![]() I powiem szczerze (może to zabrzmi śmiesznie) ale mnie to troszkę bolało a stara krowa jestem ![]() Niektóre matki- za przeproszeniem- mają jakąś manię robienia ze swoich meleństw - gwiazdeczek! ![]()
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
odpowiadając na tytuł wątku:
"przebijanie uszu małym dzieciom?" dla mnie: totalna głupota i bezmyślność rodzica ![]()
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Przeczytajcie dziewczyny wypowiedzi w tym wątku.
Ciekawe dyskusje (na temat przewodni) były ![]() ![]()
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
Dokładnie! Beznadziejny pomysł.
![]() |
#237 |
BAN stały
|
paulinka3110
ja mam 19 lat i od 2 dni mam przebite uszy,mnie też bolało,żal mi takich maleństw,nie wwiem po co im matki przebijają uszka,nie mogłby by poczekac kilka lat i póżniej im przebić?ehh co za bezmyślność... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Stary wąteczek
![]() Prócz kolczyków,mogła mamusia zafundować jeszcze córeczce tatuaż ![]()
![]() |
![]() |
#239 |
BAN stały
|
Momo
heh tak tatuaż i najlepiej jeszcze kolczyk w pępku,albo nosku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
a co powiecie na dziewczynki 8-10 letnie noszace komplet bizuterii, buty na obcasiku, lekki makijaz a na to wszytsko futerko?
bo mamusia chce, zeby jej coreczka wygladala jak z okladki ? znam pare takich matek, ktore ubieraja swoje dzieci w ten sposob, no bo to male kobietki, niech sie ucza. a gdzie przyczłapane adidasy i wytarte jeansy, zeby mozna bylo wlezc na drzewo albo skakać po kałuzach? zgroza.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.