![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z kim się kojarzą?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
A mnie Kattarina kojarzy się z wielkim serduchem, empatią i ogromną wrażliwością przede wszystkim
![]() Joasia zaś z OI - bo ku mojemu ogromnemu zdziwieniu (a w zamirzchłych czasach to było) nie poczuła w nich marchewki ![]() ![]()
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście mnie ukazuje się z rzadka, by zaraz ulecieć ![]() I Theoremę i Mira Bai i Flowerbombkę dzięki Tobie poznałam, na samym początku mojej bytności na tym forum. I odlewką L LL cieszyłam się zeszłej zimy też dzięki Tobie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
A już myślałam, że mam jakieś omamy
![]() Ja tam się na buziaki od Ciebie nie krzywię ![]() ![]() Ale jak Ci Pi chciałam udostępnić, to ciiiiisza była ![]()
![]() |
#216 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nigdy nim nie pachniałaś? ![]() Edit: Wiem! Pomyliłaś mi się z Bietą... A Ty "musisz" używać... Agenta (?) No tak... człowiek raz czy dwa Dune doradzi i łatka przypięta... ![]() Kouros... wiadomo ![]() Opium - również ![]() Cd. moich skojarzeń: ROZ-ter-KA: Mauboussin, Madness, Magie Noire, Liberte d'Ou Vient: niszowce (Frycki np.) Psycha - Cristobal, Pi Lalesia: Halloween Pieńkowa Dama: BC, Statkus (?) Aragonte: Smok Narnijkar: Hiver Micaleff Hecate: HP, LB, zielone jabłko DK Czarnazuzia: Ysatis, DV Mementos: Cerruti Si, Dior Homme Aggie125: Kouros ![]() Demonik: Smok PoisonousIvy: Halloween, Lolita |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie pamiętam ![]() Skleroza nie boli albo za dużo o tych flaszkach myślę i już się gubię gdzie, co i jak. Pi nadal pożądam - byłby idealny na tę porę - ale zanabyłam wczoraj mojego pierwszego Lutensa i jestem spłukana ![]()
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2007-11-27 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Joasiu, coś się wymyśli
![]() ![]()
![]() |
#219 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Opium używałam zeszłego lata i spooooradycznie ![]() a swoje skojarzenia chyba dopiero jutro wpiszę, bo klawiatura mi zaczyna falować......... czas na sen chyba, łóżeczko wzywa ![]()
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Brawo! Świetna pamięć! A ten Kouros to tak mi po głowie chodzi, że zamówiłam w ciemno dla mojego mężusia na Gwiazdkę. Lada dzień powinien być u mnie...
![]()
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Co Ty wymyśliłaś, Ewuś?
![]() A ja tak sobie dumam po cichu, że gdybyście z Nat jakoś uwinęły się z robotą i miały trochę spokoju, bo ja mam raczej wolne popołudnia (poza weekendami do połowy stycznia), to mogłybyśmy jakiś malutki łódzki zlocik urządzić - niekoniecznie z fotoreportażem ![]()
![]() |
#223 | ||
Zakorzenienie
|
Znak zapytania zupełnie niepotrzebny, skojarzenia pierwsza klasa
![]() czyli Hermesowo ![]() ![]() Cytat:
![]() A tym groszkiem mnie zaskoczyłaś. Groszek raczej nie ![]() zapewne dlatego, że według mnie to jeden z najpiękniejszych zapachów na świecie ![]() Cytat:
![]() Wszystko się zgadza ![]() ![]() Hm, moja lista chyba w kolejnym poście, bo w ten już sporo miejsca zajmuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli mogę się wtrącić... Pomysł łódzkiego zlociku - pierwsza klasa. ![]()
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
No to lecimy
![]() Agaa13 - Jesień, DV, NR Aggie125 –Zero Plus Diesel Agia* - żółte Les Belles Agnyska – Dzing, Must Aragonte- Smok, Dune, DV Bjeata – Prada Int.,Zagorsk Bluegirl – Gloria Burn-it-up – Lovely, PS, Baby Doll Contax- FdB, zestaw przyprawowy L’artisana Czarna Zuzia- Dolce Vita d`ou`vent – MR, Idole Demonik – Scent, DV, Śródziemnomorski, Cristobal, The Parfum Doridee - OS, Madness Dorota- Coco - BC Dreamer- Safari Dzika Truskawa- Prada, czarna Coco, Anais Anais E – Lutki rzecz jasna ![]() Eenax – raczki CdG, Must Eternity - Cristobal Evee – Incense N. Kamali Favkes - Paczula Micallef Golgie – Noa, Midnight Poison, Gloria Gryx82 – Opium PH, Horizon Hecate – HP, Angel Homyk – Statkus, nadal mam w pamięci fotki Madness, Aliena i Ogródków Muglera Joasiak- 24F, LLL Kasiulka22 – LB, Flowerbomb, Innocent, Gucci EDP2 Kate30 – Tygrys, Angel, Lolki Kattarina – BC, Dzonghka, Cristobal Khy – OI, Douce Amere Kijanka – Lutki wszelakie, szczególnie UBV Kokakola – Perły, szwedzka Nina Kota – Balmain, Perły, Soir de Lune Kropka75 – Innocent, Lady-dark – Voile d’ambre, Magnetism, mimo wszystko Poison, BC Lea93 – lilowy Aniołek, Flowerbomb Maja79- Scent Intense Margot45 – FdB, Aniołek, Theo Mariolasl – BC, Martwa papuga – Prada, NR MoniaK- Słoń Mskladaczek – DV, Dune, Smok, Samsara Mulier – Pure Poison, Angel Nebraska – Gloria, Sotto Voce Neonka - Theo Nevada - EdM Noseknosek – Flowerbombka, KenzoAmour Olik – Pink Sugar Ondine - Byzance pieńkowa_dama – Avignon, Scent Intense Pomadka- Angel, Extraordinary psycha – Shaal Nur, kadzidła Rachela – FdB, Madness, Must Roz-ter-ka – Silver Rain, różne różane (Stella) Różowy Strachulec – Smok Sabbath – Avignon, Nawalony Ruski, Gaiac, Opus, Theo (Esprit) Secco - Soir de Lune SpanishMyszka – OI, BC Szara Róża – Borneo, ta nieszczęsna Montana ![]() Szugarbejb – Shalik, Aniołek (różany chyba), Baby Doll taka taka – Gris Clair, DV Tharoon – Gucci PH Tymena – Padpa, Theo Yola – Mahora your Angel – Bombki, PS Zuziunia - HP Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-11-28 o 21:23 Powód: poprawki techniczne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() E, coz ja moge powiedziec? 100% trafien! "znaczki z krolowa" - ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo lubie... ![]() Tak mi milo, ze tak mnie skojarzylas! Moja wielka milosc...
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Homyczku, u mnie oprócz przypraw też wanilia, skóra, ambra, słodziaki
![]() ![]() Tulipanko - 100% ![]() Mariola ![]() Sasiu, jasne ![]() ![]() Joasiu, no to jak tam? ![]()
![]() |
#229 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzę że piętno Czarnej Koszmary będzie mi towarzyszyć już do końca ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
O faktycznie
![]() ![]() Nie przejmuj się jednak, mnie cała Asja na grzbiet wlazła ![]()
![]() |
#231 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak czy siak muszę przyznać że charakterny to zapach ![]()
![]() |
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
Przede wszystkim niezmiernie mi miło, że w ogóle się Wam jeszcze kojarzę, bo nie było mnie przez czas jakiś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moja lista raczej nie będzie tak długa jak wiele innych - moja pamięć dobra jest, ale krótka ![]() Anuschka - Black For Her Kenneth Cole Burn-it-up – Pink Sugar Contax - zapachy L'Artisan, Meteoryty ![]() E – Lutki Eenax - Tea for Two, kadzidła CdG w sukienkach, Messe de Minuit z kościotrupem, ulimitowany BC Elve - L LL, Burning Leaves i już nie Lutki Evee – Statkus Homyk – Madness i Aniołkowe Ogródki Joasiak - lawenda, np. Gris Clair Kasiulka22 – generalnie lekko i świeżo, szczególnie 5th Avenue Kate30 – 24F, Tygrysek, Shalimar Kattarina – Mahora, zapachy L’Artisan Khy - Lutki Kijanka – Lutki i ich przepiękne opisy Kokakola – Le Feu Kota – Volupte Kropka75 – Gloria Mariolasl - Lutki, FdB, BC, kadzidła CdG i Rock Crystal ![]() Martwa papuga – FdB, NR Mona Lisa - tylko Shalimar Nevada - róże we wszystkich odmianach (Parfums de Rosine, Stella, a ostatnio różany Lutek ), różnokolorowe EdM, Princess Very Wang Pieńkowa_dama - Jaisalmer, BC, Messe de Minuit Psycha – BC i kadzidlaki CdG Roz-ter-ka – Silver Rain Sabbath – Ambre Rousse, Santal de Mysore, Theorema, BC, In Black J.del Pozo SOLANGE002 - Lutki i Musc Ravageur SpanishMyszka – OI Szara Roza – BC, FdB Toccata - kadzidła Tulipanka – Dolce Vita Tymena – Theorema, Shalimar |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Aggie125 – Cerruti Image
Agnyska – Dzing Anuschka - Be i Gris Clair Aragonte- Smok Basia 39 - Poison Bjeata – Prada Intense Burn-it-up – Pink Sugar Contax- Dzing i Idole Córka D'artagnana - Chanel no 19 Czarna Zuzia- szypry d'ou vient le vent– zapachy F. Malle Demonik – coś Michaela Korsa Dorota- Coco - The Parum Dreamer- Mitsouko Dzika Truskawa- czarna Coco i inne Chanelki E –Asja i Lutensy Eenax – TfT i ubrane kadzidła cdg Evee – Cardinal Heeleya Favkes - Violette-Menthe Gryx82 – Opium , Roma Hecate – HP, Angel Homyk – Incense N.Kamali Joasiakk- Cologne, Poeme, Gris Clair Kasiulka22 – Shi, Escape Kat_p13- Une Rose M Kate30 – Tygrys, Angel, Słoń Kattarina – miksy z Mahorą, Aniołkiem iołkowym i Chique oraz Dzongkha Khy – Rousse Kijanka – Lutensy Kola – syntetyki z cdg , irysy Kota – Balmain, Gres Kropka75 – The Parfum Maja79- Scent , L'or Margot45 – pachnące balsamy do zewłoka ![]() Mariolasl – Padparadscha i Chocolovers Martwa papuga – Prada z żyjątkami MoniaK- Angel, Inocent Mskladaczek – DV Mulier – Angel Nebraska – Cinema, DV Neonka -lawenda z serii AA i poszukiwania czegoś seksownego Nevada - róże Noseknosek – Flowerbombr Ondine - Mitsouko Pieńkowa_dama – Avignon, BC Psycha –Perły Rachela – Madness, Smok Roz-ter-ka – Silver Rain Różowy Strachulec – jaśminowa Organza Ryjek - różany Lutek Sabbath –Theorema Esprit d'ete i BC Secco - Soir de Lune SpanishMyszka – OI, Czarna Coco Szara Róża – Lutens Miodowy Tharoon – Gucci Thymena – Theorema Tulipanka - DV i Ogródek Nilowy Yola – Amarige i zdjęcie mojej kolekcji ![]() your Angel –Aparition Zuziunia - HP ufff ![]() na pewno kogoś ominęłam ![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-11-30 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Zgadza się
![]()
![]() |
![]() |
#237 |
Wtajemniczenie
|
To i ja spróbuję:
Agia* - Black for her K. Cole, Beyond Paradise Basia39 - Tumulte Lacroix Burn-it-up – Pink Sugar Córka D`artagnana - Safari, Chanel no 5, Opium PH i Orient Express ![]() d`ou`vent – Idole de Lubin Demonik – Etra, FdB E – Asja, Night Aoud, Vetiver Oriental Eenax – Incensy w sukienkach elve - nie tylko kojarzę, ale szczerze podziwiam niesamowitą pasję Eternity - Via Camerelle Evee – Statkus Favkes - Violette Menthe Brosseau, Fou d`Absinthe Gryx82 – Opium PH Homyk – Statkus, Norma Kamali, FdB, czarna Mania i mnóstwo ciepła ![]() Joasiak- Hiris, Gris Clair, Zagorsk. Zapachy emigracyjne ![]() Kasiulka22 –Flowerbomb Kate30 – Angel Kattarina – BC, Dzonghka i inne Artisany, i nie lubi Avignon - tak jak ja ![]() ![]() Khy – TfT i poczucie humoru Kijanka – ambra, ambry... Ambre Sultan ![]() Kokakola – Hiris, Palisander, Perły, szwedzka Ninka, Dzonghka.... ![]() ![]() Kota – Birmane, Safari, Perles de Lalique, kino ![]() Kropka75 – J`adore, szwedzka Nina, czarna Mania, pogoda ducha Margot45 – Fumerie Turque Mariolasl – BC, Avignon, Zagorsk, Musk Ravageur, Historie d`Eau, Serge i dużo, dużo więcej tylko dobrych skojarzeń ![]() Mskladaczek – DV, Dune Mulier – Angel Noseknosek – Flowerbomb ![]() pieńkowa_dama – Avignon, Messe psycha – Shaal Nur, Perles... i coś nieuchwytnego ![]() Rachela – FdB, Madness, Cacharel Nemo plus charyzma Różowy Strachulec – Smok Sabbath – Incensy przede wszystkim. I waleczne serce Secco - Soir de Lune SpanishMyszka – tylko OI ![]() Szugarbejb – Baby Doll, J`adore, Diorissimo, Shalimar taka taka – Gris Clair, New Haarlem, kino ![]() tulipanka - EdM, hermesowe ogródki i spokój Tymena – FdB, muszla Lacroix i sam wdzięk A tak poza tym, to wszystkie jesteście wspaniałe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
do mojej listy dołączę jeszcze:
Pearl78 - Cologne (bo mam jej używkę) Agia* - różany Lutens (któtego się już pozbyła) Ishtar4- Chloe Narcisse i zapachy Daliego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Wam kochani ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.