![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy przytyłyście za granicą?
To ja tez sie dolacze
![]() Ja przytylam w Anglii w pierwszych 6 miesiacach 9 kg ![]() ![]() ![]() Ja nie wiem... tlumacze sobie, ze to przez to powietrze ![]() ![]() A i w dodatku mnie dopadly rostepy ![]() Znacie moze jakis skuteczny specyfik na to dziadostwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
gdy byłam pierwszy raz na dłuzszym wyjeździe (pol roku we Francji), przytylam jak jeszcze nigdy w życiu- generalnie w nic sie nie mieściłam...
na początku mocno z mojej winy- za dużo croissantów,serów i nutelli,ale potem to rzuciłam i ogólnie przestwilam się dosyć mocno na sałatki, zaczęłam ćwiczyć...i zero rezultatu. Poleciala mi tez totalnie cera. po powrocie do Polski okazalo się ze to kwestia hormonów, no i gdy się za to wzięłam, poprawiła ise zdecydowanie i cera i schudłam nareszcie. teraz znowu jestem we francji.I kusi niestety,jedzonko jest pyszne, no i musze się bardzo pilnować. no ale mąż też uwilebia sery i w ogole i nie jestem w stanie sobie wszystkeigo odmawiac, dlatego staram sie codziennie cwiczyć a poza tym mieskzamy na piątym piętrze w kamienicy bez windy, więc mam zapewnione codzienne zbieganie i wbieganie po schodkach... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przez trzy pierwszsze miesiace pobytu w Anglii przytylam 10 kg, potem byla ciaza 40 kg, ktorych na szczescie juz sie pozbylam. Niestety jestem osoba ktora ma ogromne sklonnosci do tycia i zwariowanych hormonow. Ciagle wiec musze uwazac na jedzenie i sumiennie cwiczyc. Niedawno bylam chora, nie cwiczylam ok 1,5 tygodnia no i 3 kilogramki przybylo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
jejaa dziewczyny.. teraz to sie naprawde zestresowalam, ze przybiore na wadze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
Re: Czy przytyłyście za granicą?
Przytylam chyba 40 kilo. Jakos sie tym nie martwie.
Z polski wyjechalam w wieku przedszkolnym ![]() A tak bardziej powaznie: wychowalam sie tutaj, ale mieszkalam w Polsce przez prawie rok jako studentka i ani schudlam, ani przytylam. Zawsze bylam wysportowana i raczej szczupla. Od kiedy przeprowadzilam sie z NY do Los Angeles czuje sie bardziej przecietna: tutaj prawie wszyscy maja manie na punkcie wlasnego ciala. ![]() ![]()
Tell from my attitiude that I'm most definitely Nakarm zwierzeta w schroniskach ZA DARMO Edytowane przez CaliDreamin Czas edycji: 2007-10-31 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
A moglabys napisac jakie leki bralas i co bylo nie tak z hormonami, bo chyba mam to samo...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Rozeznanie
|
w grecji w ciagu 4 miesiecy schudlam 6 kg- z 54 na 48...przyczyna tego byly upaly,praca i jedzenie pyyysznych owocow
![]()
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
Ja jak przyjechalam do Szwecji to kolezanka mi mowila ze na pewno przytyje "niby jesz to samo niby tyle samo a dupa i tak rosnie" no i urosla... 4kg. przed wakacjami staralam sie to zrzucic ale ciezko jest pracujac za biurkiem do 17 znalezc czas i ochote na jakis ruch.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Rozeznanie
|
przytyło się, oj, przytyło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
Tego nie slyszalam jeszcze zeby kolendra odchudzala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
haha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
to ciekawe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Raz tyje raz chudne... W ciagu pierwszego roku trzymalam wage, potem zmienilam troche tryb zycia i sposob odzywiania (czyt zabieganie plus jedzenie byle co byle szybko) przytylam ok 20 kg. Tak, tak. Poniewaz jestem wysoka i bylam wczesniej chuda, nie bylo az tak tragicznie, ale czulam sie strasznie. Potem schudlam ok 15 kg, wlasciwie ograniczajac tylko slodkosci i pieczywo. Teraz czuje ze znowu kilka kg przybylo, wiec trzeba raz na zawsze powrocic do wagi "wyjazdowej"
![]() ![]()
![]() |
#224 |
Przyczajenie
|
Ja jestem w Irlandii i tez wiecej nie jem jak w Polsce a mimo tego brzuch mam jak balon,gdy pojade do polski na pare dni wszystko sie normuje.Dodam ze nie jadam w ogole chleba,czasami zdazy mi sie skubnac slodyczy lub jakiegos fast fooda ale w Polsce tez od tego nie stronilam.Wies mam wrazenie ze tu chyba woda i powietrze powoduje te dolwgliwosci trawienne,poniewaz bez odpowiedniej herbatki albo Actiwi nie da rady!!!!!!Jestem zrozpaczona tym stanem,pomozcie jak mozecie moze znacie jakies sprawdzone sposoby na regulacje trawienia??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cos jest w tym paskudnym jedzeniu, bo jak jade do Pl to momentalnie robie sie szczuplejsza ![]()
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tak samo. Codzienna jazda rowerem ok. 2 godzin w rożnych warunkach pogodowych nie działa zbawczo na mój tyłek
![]() Ja w sumie nie przytyłam(tak mi sie wydaje) ponieważ mieszczę sie w te same spodnie co rok czy dwa temu i tak samo jest z reszta ciuchów:0 ALE, tak tak jest ale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Wtajemniczenie
|
Nie martwcie sie dziewczyny, wkrotce, gdy w Polsce zostana narzucone wszystkie normy europejskie, i kobitki w kraju zaczna tyc od wszystkiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
![]()
U mnie jest tragicznie.
Przez ostatnie dwa tygodnie chorowalam i mala sie ruszalam, nie stracilam jednak wiele z mojego apetytu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ps. Moj TZ nie chce chodzic ze mna na basen ![]() ![]() ![]() Ps. Boje sie nie dlatego ze gleboko a ja nie umiem plywac hihihi bo max to jest moze z 1,60 ![]() ![]() Czarownica Gosia U mnie tez jest tragicznie to jestesmy juz dwie ![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Hey,
Ja tez po wyjeździe do Irlandii przytyłam jakieś 10kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moze sprobujmy sobie podawac rozne pomysly jak wrocic do naszej figury na obczyznie, jedno wiem ze kluby fitness w Irlandii nie sa najlepsze, ale coraz czesciej widze ogloszenia Polek o takich zajeciach (i chwala im za to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
a ja schudlam. jakies 5 kg i tak juz zostalo. ja zawsze tyje jak jade do Polski na 2 tygodniowe wakacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
Do milosniczek lodow:
Odkrylam ze mrozony jogurt smakuje tak samo dobrze jak lody ![]()
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
wiecie co mi się wydakje ze ja nie przytylam ale z braku duzej ilosci tluszczu nieco na boczkach faldki mi wyszly. mam nadzieje ze jak pojde juz do pracy to mi troche zejdzie
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Ja schudłam 2 kg w 4 miesiące , jem normalnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
ojj ja tez niestety przytylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
Ja po półtora miesiąca w Holandii schudłam 9 kg, ale to "zasługa" ciężkiej pracy fizycznej i wogóle
![]() ![]()
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Ja po wyjeździe do Irlandii przytyłam kilka kilogramów, choć jadłam w zasadzie mniej niż w Polsce... Po roku pobytu zaczęłam chudnąć i moja waga wróciła do normy. Odtąd-niezależnie ile jadłam i co-moja waga nie zmieniała się. Teraz, po powrocie do Polski znowu trochę schudłam, bo nie mam apetytu i nic mi nie smakuje... Muszę na nowo przyzwyczaic się do polskiego jedzenia
![]()
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
może zróbmy taką listę bardzo kaloryczych i tuczących pokarmów na emigracji
-pieczywo tostowe -wata tostowa (co to jest właściwie, macie jakieś zdjęcie?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do mnie, minęło już prawie 2 lata a ja przytyłam 10kg... Na szczęscie jestem wysoka i ma gdzie to wejsc, ale mimo wszystko czuję się spuchnięta jak balon..... tydzień temu postanowiłam, że dosyć tego, gdyż połowa rzeczy w mojej szafie jest już za mała. Także trzymajcie kciuki.
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Ja po kilku miesiącach w Italii przytyłam 8 kg potem powoli ,ale chudłam.Teraz wróciłam do swojej wagi przed wyjazdem
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.