|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Vichy, LRP, Neutrogena i takie tam :)
Ach niech mnie! Złamię zasadę i odpiszę u Ciebie!
Fajną zrobiłaś dokładkę- podoba mi się pozycja 14 i 16. Obawiam się jednak że na peeling neutrogeny mogę być uczulona. Mam bardzo wrażliwą cerę i łatwo u mnie o uczulenie. Nie piecze po nałożeniu? Rozjaśnia? Nie zawiera witaminy C? (na nią reaguję alergicznie). Więc do tej 14 podchodzę z dystansem... 16 ma mój ulubiony zapach więc choćby dlatego jestem zainteresowana Kiedy otwierałaś tą 6 i 16? Jak długie mają daty ważności (jak już pisałam wcześniej jestem chomik )Teraz wyjeżdzam na weekend i będę dopiero wieczorem w niedz-poniedziałek więc i Ty i ja mam czas pomyśleć co chcę udanego weekendu życzę(kwietniówki )
|
|
|
|
#213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie zauwazylam, ze odpisalas i 16 juz wymienilam Peeling neutrogeny w ogole nie piecze, nim sie nie myje twarzy tylko naklada, trzyma i zmywa. Nie zawiera witaminy C. Mozna stosowac caly rok tylko na wieczor a nie rano. Aktywnym skladnikiem jest kwas BHA (salicylowy). Rozjasnia cere. Otworzylam go jesienia zeszlego roku a date waznosci ma do 2007/11. Maslo kakaowe otworzylam rowniez jesienia ubieglego roku. Ono nie ma daty waznosci tylko kod. Ale mysle, ze pewnie jest wazne minimum rok czy dwa. Ja kupuje czesto kosmetyki Palmer's i one dlugo sa wazne. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Tego akurat na wymianę nie posiadam, nie będe więcej zawracała głowy, jak w końcu zabiorę się za swój wątek może wówczas uda nam się na coś wymianić. Mam masę rzeczy których z róznych względów nie uzywam - niemniej wśród nich nie ma żadnego pudru czy też różu.
Pozdrawiam ciepło |
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
hej
czego szukasz za meski zapach? ja mam cien EL taki jak podobal Ci sie u marioli13, opakowanie gwp jesli pamietam musze sprawdzic nie wiem czego szukac, mam pielegnacje meska sephora krem na dzien i pod oczy, ubytek ciezko okreslic uzywany ze 3 tygodnie niewiele jak to u facetow ;-) zupelnie nie wiem co zaproponowac, kolorowka? mam tez watek z ladnymi ciuszkami https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183566 |
|
|
|
#220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje za zainteresowanie. nie interesuja mnie meskie zapachy ani kosmetyki bo maz sam sobie kupuje rzeczy. Natomiast wysokopolkowe zapachy wolalabym wymienic na wysokopolkowe kosmetyki, najchetniej, pudry (pryzmy), fluidy, roze, bazy pod makijaz, itp. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
wybacz ale od dawna nie przesiaduje na targu kosmetycznym dlatego musze nadrobic zaleglosci
ost zajelam sie ciuszkami, ktorych mam wiecej niz kosm. cien jest dalej aktuLNY TAKZE PRZEGLADNE tWOJ WATEK I NAPISZE cI CZY COS SOBIE WYBRALAM. Wiec odezwe sie pozniej
|
|
|
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
cos za Balsam do ciala pod prysznic do splukiwania, Olay moisturinse in shower body lotion? (ewentualnie napisz co by cie interesowalo, mam jeszcze sporo kosmetykow poza watkiem),pozdrawiam
|
#229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie znalazlam niczego w watku. Bylabym zainteresowana rozem do policzkow, baza pod podklad, pudrem w kuleczkach, itp. Jesli cos masz na zbyciu z tych rzeczy to informuj ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
Strasznie podoba mi się Twoja biżuteria, a w szczególności czarny komplet , chociaz ten z piaskiem pustyni (? - tak na oko mi wygląda ) też fajny. może dobrałabyś sobie cos u mnie jeszcze ja któryś z nich?tylko kurcze więcej kosmetyków nie mam, ale moze w ciuszkach i bizu cos byś znalazła: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187382 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180997 Pozdrawiam |
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, kusząca propozycja, ale kosmetyków na wymiane nie posiadam bo jakoś nie używam nic prócz podstaw - balsam, szampon i te sprawy
![]() ![]() a może jakąś ksiązką Cie skusze? jesli jest taka opcja to zrobię liste |
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mogę oddać:
jesli tu nic, to postaram sie jeszcze coś znaleść - a mogłabyś sprecyzowac jaki rodzaj czytasz? Bemolka |
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
no to klops, bo mamy całkiem inne gusta i takich na pewno nie znajdę
![]() po angielsku mam coś jeszcze na pewno, ale też romanse, ewentualnie horror - nie wiem czy moze być dla Ciebie? z tym że dopiero za parę dni, bo tego typu trzymam u TŻ żeby sobie język podszkolił. |
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo chętnie - mi pasuje taka wymiana. Jesli chcesz jutro postaram sie zrobić zdjęcie tych ksiązek, żebyś sama mogła ocenić stan i wygląd
![]() I jeśli nic sie nie zmieni to wtedy na PW wymienimy adresy i wyśle we wtorek/środę Pozdrawiam Bemolka |
|
|
|
#237 |
|
Konto usunięte
|
Rozumiem, tylko, że zawsze "używającemu" łatwiej ocenić
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

a co sobie wypatrzylas?

)