|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ~*~Wymiana JeŻyka: CIUCHY, BIŻUTERIA, BUTY, DODATKI!!!~*~
niestety nic.
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym uszyć dla Ciebie torbę, ale niestety nic nie wybrałam.. Pozdrawiam!
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic ..ale jak jesteś zainteresowana wystawiłam je na sprzedaż w pod-forum bizuteria zapraszam
|
|
#217 |
|
Przyczajenie
|
mi podobaja sie u ciebie tylko te paseki
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4694773 wiec moze pasowalaby ci wymiana nich za moj lancuszek do spodni?
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
Hej odpowierdziałam u mnie w wątku szukam
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...13#post4945413
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
podobaja mi sie szpili w panterkę, z rzeczy ktorych szukasz moglabym ci zaproponowac:
-cien inglot grafitowy matowy -kredki do oczu lumene czarna i szara, oriflame ciemna zielona - korektor pod oczy oriflame mam tez spodnie rurki w kolorze jasno szarym jeansowe rozmiar 28/32 z colloseum, spodnie czarne dresowe teraanova (z tym ze są trochę sprane) z torebek a4 mam taką prosta sportową w kolorze błękitnym lub czarną ze sztucznej skory mam tez zakiet elegancki w kolorze białym taki raczej cienszy material bez podszewki dopasowany fason rozmiar s jesli cos by cie interesowalo to pisz moge zrobic zdjecie
|
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
Hej to ja
z wątku kosmetycznegoA więc mówie szczerze nie praktykowałam nakładania cieni ani na baze ani na podkład, zapewnie nie jest to trwałosc kosmetyków z super górnej pólki ale nałozone same na powiekę dobrze sie trzymają. Mogłabym co prawda stestowac je na swojej powiece z podkładem, ale nie chce już ich zużywac Jak widac na zdjeciu jeden kolor to czekoladowy braz, ze złotym, drugi biel ze złotem, dobrałam tak zeby mozna było zrobic przejscie od jasnego do ciemnego brazu. Na powiece ładnie lśnią, jesli chcesz moge zrobic zdjęcie ![]() Ja jestem jak najbardziej zainteresowana zestawem Dove i ewnt małym szamponem Palmolive A tak cienie są sypkie, taki drobno zmielony pyłek, cos jak cienie GOSH czy Pupa, ale drobniejsze niz takie podwójne cienie Pupy Wiec czekam na znak, jesli chcesz wieksze zdjecie moge przesłac ci na jakos na PW, tutaj je zmniejszyam az za bardzo wiec moze nie widac jak wygladaja
|
|
|
|
|
#221 | ||||
|
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Odpisałam w Twoim wątku kosmetycznym
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie wybrałam
|
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór, kłaniają się kosmetyki
![]() Hm..... obstawiałam raczej pierwotną wersję cienie za mini-kosmetyki Dove..... Co ty na to?? |
|
|
|
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#228 |
|
Rozeznanie
|
firma Be3.
reszta fotek w załączeniu
|
|
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
Hej to znowu ja, ech moj brak doswiadczenie powoduje ze moj watek jest nieco chatotyczny i najwiecej ja w nim pisze
![]() Naprawde zastanawiam się i zastanawiam ale nie jest do konca przekonana co do oddania słonika, a nie chce nic na siłe. Z drugiej strony komplet Dove o którym mowisz bardzo mnie zainteresował-czy mogłabym dostac fotki na PW?? moze to mnie przekona Widzisz próbki które masz sa dla cer dojrzałych, a ja mimo swojego wybujałego wieku jeszcze takich nie potrzebuje ![]() Chyba że spróbujemy wymienić tylko cienie, a ze słonikiem sie wstrzymac chwilowo...widze ze u Ciebie duzy ruch duze wymiany to moze cos sie pojawi nowego i wymienimy słonia ![]() Ewentulalnie do cieni moge dołozyć np szminkę Nivea Sun spf 25 taką zołtą, użyta z 5-6 razy, jesli jeszcze gdziesz jedziesz na wakacje to sie przyda. U mnie lezy, ale ja neistety nigdzie sie nie wybieram Albo moge zrobic odsypke cienia Gosh, również sypki, kolor Kiss czyli różowy pyłek, róz z fioletem, konsystencja pyłkowa taka jak w cieniach APC.Moze z tymi dodatkami da sie wymienic na zestaw Dove, plus mini szampon Palmolive?? |
|
|
|
|
#235 | |
|
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic.
Cytat:
Kurcze ale zależy mi na słoniku Nie hccesz za niego coś z biżuterii? Może powiedz mi czego szukasz, może poza wątkiem coś znajdę
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
To znowu ja, znów noc mnie natchneła i zmusza do szybszych wymian
a więc żeby było szybciej, mam dwa pytania: czy zamiast zdjec mozesz mi podać pojemność tych mini kosmetyków? to porównam do jakiś co posiadam, wiec na plaster mi zdjęcie![]() I drugie na jak długo są zarezerwowane takie kolczyki wiszące z turkusowymi kulkami?? jakoś je przegapiłam przy wczesniejszym oglądaniu a są całkiem , całkiem łądne To szybko czekam na odp, i jak dobrze pójdzie to moze wyśle jakaś paczke jeszcze dzis |
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Myśle że umowa została prawie zawarta
zgadzam się na cienie, słonia, krem do oczu- wypróbujesz sobie a u mnie nie bedzie leżał, napisane jest ze intesywnie nawilża i zmniejsza skłonność do utraty wody, po sobie wiem ze mnie nie podrażnił, ani nie zapchał, nie spowodoał zadnych krotstek-co np zrobił żel pod oczy Flos-leku ![]() Na odsypke tez sie moge zgodzic, ale nie wiem w co to odsypac?? w taką torebczke jak daja czasem biżuterie?? hm... z tym moze byc po prostu kłopot techniczny. Chyba ze masz jakis pomysł... Rozumiem ze jako ta młoda i niedoświadoczna wysyłam pierwsza, wiec po prosze o adres na PW. Ja wyśle listem piorytetem wiec powinno dojsc na jutro-tak mowiła mi pani na poczcie, w kopercie bąbelkowej i moze niezbyt estetycznie ale zawine dodatkowo w torebki foliowe, zeby im było bardziej miekko![]() Umowa stoi? |
|
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Umowa zawarta, poleca cienie, słonik, krem, odsypka cieni, moge zrobic odlewke nałbyszczacza ale bedzie niewielka-bo juz teraz jest go połowa,a jak za duzo odleje to nie zostanie nic
mam nadzieje ze to rozumiesz ![]() Wiec pozdrawiam, adres znam, wysle po południu jak wypełzne z domu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

Nic, szukam dalej

z wątku kosmetycznego

Albo moge zrobic odsypke cienia Gosh, również sypki, kolor Kiss czyli różowy pyłek, róz z fioletem, konsystencja pyłkowa taka jak w cieniach APC.