|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z pewną taką nieśmiałością... :-D
Dziewczyny - bardzo, bardzoe dziękuję
![]() Tońka - nie wiem co Ci powiedzieć :-/ U mnie przestawienie EV o +1/3 zdecydowanie pomaga. No i ja oczywiście, jako pierwszorzędny zmarzluch, też niechętnie focę na zewnątrz, ale na parapetach mam zdecydowanie za mało światła (i zbyt wielu futrzastych pomocników ) Można niby przy lampce i przy nieziemskich kombinacjach coś tam z tego wychodzi :-D ale i tak efekt nie jest zawsze taki, jak bym chciała, a obróbka jest mozolna, więc już wolę na godzinkę wyskoczyć w płaszczu do ogródka jesli tylko mam czas ![]() Ggagatko - umarłam American dream - kowbojskie? Mamma mia... W zyciu by mi do głowy nie przyszło takie akurat skojarzenie Aż się boję co pomyślisz o tych, które dorzucam poniżej ![]() Buziaki mari. |
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiedziałam że można tak fajnie wykorzystać szkoło dmuchane
Boskie są te kolce twoje
|
|
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze kilka
|
|
|
|
|
#215 |
|
Wtajemniczenie
|
Z pierwszego postu drugie i czwarte, z drugiego zdecydowanie pierwsze
|
|
|
|
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
To prawda, że piękne wszystkie - każde jedne ciekawe i niebanalne. Szkło dmuchane w Twoim wykonaniu nabrało zupełnie nowej jakości
Pozdrawiam ciepło
|
|
|
|
|
#217 |
|
BAN stały
|
piękne! - na nic oryginalniejszego mnie nie stać...
kurcze, zazdroszczę pomysłów...bajeczne
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Czemu ja tu wcześniej nie trafiłam?
Wszystkie niepowtarzalne, oryginalne... Zazdroszczę
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
Sharre303, triszka, Biedronka1, natewa, 135nudziara, Surprose - dziękuję bardzo *)
Surprise - nie wiem, widać miałaś nie po drodze Ale cieszę się, że zajrzałaś Buziaki mari. |
|
|
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
Marisella,
nie moge się napatrzyć na te Twoje małe dzieła sztuki ze szkła dmuchanegoA co do kolczyków z początku stycznie to tehttp://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6272831 i te http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6272831 są bardzo ładne, uwielbiam takie rzosowe barwy
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
jeden dwa trzy siedem dziesięć
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
umarłam. są cudowne! ukradnę ci wszystkie z pierwszego wrzutu
|
|
|
|
|
#225 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
NIe moge sie napatrzeć na te Twoje śliczności!
Tym razem spodobały mi się: "Neverland" "Dream of honey" (baaardzo) "Jamais vu" "Dream argument" oraz "Daydream" za połączeie kolorów
|
|
#228 |
|
Konto usunięte
|
cudne te twoje dmuchawce
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ piękne! Wszystkie!!
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Neverland - cudowne, wiosenne
![]() Dream of honey - śliczne Jamais vu - bardzo oryginalne Dream express - w mojej czerwieni ![]() Dream on - ukradłabym ![]() Morpheus - zwinęłabym razem z poprzednimi ![]() Dream argument - z dyndajacymi perełkami ![]() Soap bubbles - nie ze wzglądu na kolor ![]() Day dream - cudnie pasi zielony akcencik Deja vu - nie miałam takiego wrażenia , piękne![]() Mari, muszę ci powiedzieć że jestem pełna podziwu. Nigdy nie widziałam szkła dmuchanego wykorzystanego na tyle sposobów. Piękne
|
|
|
|
#231 |
|
Rozeznanie
|
przede wszystkim przepiękne zdjęcia
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku, dziewczyny, aż mnie zatkało... Włażę sobie po dłuższej przerwie na wizaz i widzę swój wątek wygrzebany (jestem ostatnio tak zakręcona pracą, sesją i wszystkim, że zapomniałam na śmierć, że dorzucałam tu więcej dmuchaków). Od razu myślę sobie coś w stylu "a któż go znalazł gdzieś tam w czeluściach" i zaglądam z ciekawości, a tu tyyyyle miłych słów. Normalnie zatkało mnie, nie wiem co powiedzieć, chyba tylko - dziękuję Wam
Cytat:
) Taki już urok starych, stuletnich domów Więc na parapecie nie dam rady robić zdjęć nigdy Mogę kombinować z lampami, ale właśnie lenistwo każe mi wyskoczyć jednak w paputach na śnieg/błotko i strzelić kilkadziesiąt fotek na szybko zamiast mozolić się cały dzień ze sztucznym światłem (mam jak na obecny asortyment sklepów foto słaby aparat i nie ma szansy na podpięcie zewnętrznej lampy błyskowej, a to by wiele ułatwiło zapewne )Nie ukradniecie, w kazdym razie nie wszystkie, bo np. Dream of honey już gwizdnęła moja mama I na niektóre inne też się przymierzała, więc skok musicie zaplanować w miarę szybko. Z trzeciego okna na prawo od drzwi będziecie mieć najbliżej do mojego pycibiureczka (to tak w ramach podpowiedzi )Maqda - jesteś niesamowicie dokładna i... hmm... szczegółowa. Podziwiam jak do każdego bizutka podchodzisz z osobna (nie tylko w moim wątku oczywiście) ![]() Dziękuję Wam wszstkim raz jeszcze i pochwalę się Wam jeszcze jedną rzeczą, bo strasznie mnie to cieszy (mam nadzieję, że pisanie o tym publicznie nie będzie źle odebrane). Otóż pokazywane jakiś czas temu biżutki ze szkla weneckiego były, jak wiecie, przeznaczone na aukcje WOŚP i wyobraźcie sobie, że udało im się uzbierać łącznie 382 zł! To w teorii, bo w praktyce więcej - niektórzy wpłacali kwoty wyższe niż zadeklarowane (m.in. nasza lawenda, której baaaardzo dziękuję i mam nadzieję, że jej krytyka kupionych kolczyków nie będzie miażdżąca ) a poza tym dodatkowe ponad 100 zl uzbierało się z prowizji oddawanych przez Pakamerę od moich prac - razem wyszlo więc ponad 500 zł dla dzieciaków! Uważam, że to świetny wynik i cieszę się ogólnie z tego bardziej niż z własnej wypłaty Takie rzeczy strasznie poprawiają mi humor ![]() Następne już może i niedlugo, jesli tylko uda mi się z sesją uporać w miarę sprawnie Mam masę gotowych rzeczy, tylko na fotki czasu brak. Zna ktoś może receptę na rozciągnięcie doby? Tak ze dwa razy chociaż... ![]() Buziaki mari. |
|
|
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
Boze wszystkie kolczyki (ja tylko w tym sie odnajduje) sa poprostu genialne dla mnie bo ja dopiero zaczynam, masa perlowa bardzo mnie ujela bo ja osobiscie lubie te zawieszki :P i chyba skradne ci pomysl ale oczywiscie inaczej wykonam. Ja naprawde cie podziwiam i gratuluje wspanialych wyrobow .! bomba
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
yyyyyyyy - czy ja kiedyś mówiłam że dmuchace mi nie leżą ??? W Twoim wykonaniu są niesamowite
WSZYSTKIE, rzadko mam motylki w brzuchu jak patrzę na biżuterię ale własnie mam - nasila się to przy tych kolczykach i TYCH kolory idealnie trafione piękny rzut
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Mari, co ja mogę napisać?
Wszystko jest takie cudne, że brak mi słów![]() Najpiękniejsze "Neverland" i "Dream argument". |
|
|
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
Rozpływam się przy twoich bracach ......................... ................PIĘKNE:ju pi:
|
|
#239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam, nie sądziłam, że te dmuchaki będą się podobać aż tylu osobom, tym bardziej, że ja sama mam co do niektórych mieszane uczucia
Sprawiacie, że chyba coraz bardziej je lubię ![]() Eee... jak już się przyznałaś to kradzież nie będzie taka słodka <joke> ![]() Cytat:
![]() Peggy_blue - dziękuję, neverland to też mój faworyt Cieszę się, że mamy podobny gust ![]() Nie słyszłam tego, doskonały tekst Pozwolisz, że ustawię sobie w statusie na GG..? ![]() Falling in love, Pusia7 - dziękuję bardzo Jesteście kochane ![]() mari. |
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
A ja chcę nowości.
Ach. Wrzuć coś, bo cuda robisz ![]() Achnesia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

Boskie są te kolce twoje

Ale do rzeczy - bo tu o Twojej biżuterii mialam pisać - najbardziej podobają mi się 

nie moge się napatrzyć na te Twoje małe dzieła sztuki ze szkła dmuchanego
i to wszystkie

Wszystko jest takie cudne, że brak mi słów