![]() |
#211 |
Konto usunięte
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Uff...nie przeczytałam dokładnie 4 ostatnich stron, ale najwazniejsze inf chyba wyłapałam
![]() Uhahana a ja zawsz emyślałam że te zupki mają ponad 400 kcal ![]() Martusia szczególnie podobają m isie buciki ![]() ![]() Veiovis ![]() ![]() Luzia witaj ![]() Mathilda hehe ja tez nie umiałam wielocytowac :P Dzieki za instrukcje przy najblizszej okazji wyprobuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Ile Wy piszecie
![]() ![]() Zaraz się postaram wysłać ![]() Veiovis ![]() ![]() Wróciłam niedawno z miasta, ze znajomymi się widziałam ![]() Co do butów sportowych to mam stare czarne Diversy (jak na Diversy to moje są porządne, bo wszystkim znajomym się zaraz porozwalały i je reklamowali) a moje się już długo trzymają, ale już przemakają ![]() ![]() Co do perfum to właśnie czekam na przesyłkę Amor Amor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
oto moj piesek:
kajtula.jpg kajtek.jpg Zdjęcie(105).jpg wies 096.jpg wies 093.jpg jak wam sie podoba Kajtek? ![]() ![]() ![]()
#214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaa wydaje mi sie, ze kliknela rozyczka - kochany ![]() nie zgadne ile ma lat bo zbytnio sie nie znam na tym. ale strzele.. 3?
![]() |
#215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() no i bylas bardzo blisko ![]()
![]() |
#216 | |
Zadomowienie
|
Moja wyprawa na rowery wyglądała tak, że przez godzinę jeździłam, a przez 2 siedziałam i gadałam. Bardzo aktywnie spędziłam dzień
![]() Cytat:
![]() Martusia szczególnie mi się spodobała ta druga torebka ![]() Veiovis trzymaj się,trudna sytuacja i nawet nie wiem co doradzić, będzie dobrze ![]() Mathilda fajnie, że więcej Ciebie tu więcej widać, bo ostatnio rzadko tu pisałaś ![]() ![]() Jak dziś oglądałam wiadomości i mówili o tym piłkarzu, który zmarł po meczu to same mi łzy pociekły straszne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzis w nocy umarla siostra mojej babci ![]() ![]() ![]() ![]() a co do waszej rozmowy o ginekologu to wstyd sie przyznac ale choc wspolzyje z chlopakiem to jeszcze nie bylam ![]() ![]()
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
nie
![]() ![]()
#220 |
Konto usunięte
|
Rózyczka ładny piesek i jaki szczuplutki moj przy nim wygladał by jak wlochata kulka
![]() ![]() ines a ja nawet nie słyszałam nic o tym piłkarzu...Jak to zmarł po meczu? Dlaczego? W wyniku wypadku na boisku? |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#222 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oki jak zrobie jej fotki to wkleje ![]() ![]()
![]() |
#223 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I jeszcze jego żona jest w ciąży. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
[quote=i_n_e_s;5137778]Różyczka współczuje. Na pewno będzie trudno przekazać taką wiadomość, ale przecież nie da się tego ukryć.
![]() takie same cyrki byly z babcia jak zmarl moj tata ukrywali przed nia to przywiezli ja z wakacji pod pretekstem ze mieszkanie jej zalalo potem powiedzieli ze tata jest chory potem ze w szpitalu no i ze nie zyje a prawda byla taka ze tata nie byl w szpitalu a mieszkania jej nie zalalo
#225 |
Zadomowienie
|
Nie iwem czy sie dalo ale jak tak to moj kot Kisiel
![]()
#226 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Skoro babcia jest juz starsza osoba to moze rzeczywiscie lepiej tak stopniowac złe wiadomosci...a tym bardziej te o smierci bliskich... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny! Ale to nie ma nic do rzeczy czy współżyjecie czy nie! Pierwszą wizytę powinnyście mieć wszystkie dawno za sobą! Żeby sprawdzić czy wszystko jest w porządku, czy nic się nie dzieje. Nie ważne, że Wy akurat nie czujecie ale w środku coś się może dziać. A tymbardziej jeśli współżyjecie to MUSICIE iśc do ginekologa. Dziewczyny naprawdę nie ma się czego bać. Najlepiej wypytajcie koleżanki, ciocie, mamy czy siostry do kogo chodzą, kogo mogą polecić i wtedy nie powinnyście być zawiedzione. A teraz wszystkie MARSZ do ginekologa cholera jasna! ![]() ![]() Z tego co pamiętam, to że ja spałam i gadałam z jakąś dziewczyną. I wiedziałam, że to jest Martusia ![]() ![]() ![]() A siedziałaś tak, jak na Twoim dawnym avatarku, z głową spuszczoną w dół ![]() Cytat:
![]() ![]() Pewna siebie, z pomysłami, no po prostu zadziwiasz mnie kochana! Brawo ![]() Cytat:
![]() Strasznie mi się podoba ich opakowanie ![]() uhahana-mnie też ten tekst o bzykaniu doprowadził do śmiechu ![]() rozyczka-super pies ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
fajny kotek ![]() ![]()
#229 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko weszłam, żeby napisać, że ten Therm Line jest masakryczny, jeżeli chodzi o energię...
W nocy spałam zaledwie 2 i pół godziny, bo nie umiałam zasnąć [bo głupia łyknęłam wczoraj o 21:00, do tego jeszcze przejmowałam się egzaminem, pewną rozmową na gg, planami, plus wrodzona bezsenność]. Wstałam o 7:00 bez problemu, byłam na egzaminie no i myślałam, że jak wrócę, to padnę. Ale nie. Kurde, w ogóle dzisiaj nie spałam, nie licząc tych 2,5h ![]() ![]() Tym się chciałam z Wami podzielić ![]() No. ![]() ![]() Aha i cieszę się, że zdarzają mi się teksty, które Was śmieszą =).
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
hihi nie moj piesek nie ma ani polroczku ani 1 ani 2 ani 3
![]()
#231 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Choć sama poszłam tez dopiero wtedy gdy potrzebowałam tabletek (bo wczesniej to juz wogóle głupia sie nie zabezpieczałam, jak teraz o tym pomysle to az nie wierze jak ja tak mogłam bez narwow i wogole) A samej wizyty nie ma sie co bac ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
mathilda fotki chyba poszły
![]() różyczka super piesek ![]() ![]() I też mi przykro z powodu śmierci siostry Twojej babci ![]() ![]() Ywonula fajny kotek ![]() Ja mam psa i 3kocice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem ostra na maksa ![]() Nie no może ciut pewniejsza siebie jestem, ale bez przesady ![]() I to pewnie dlatego tak sie teraz wobec W. zachowuje, że zależy mi na nim tylko jako koledze. Chyba ![]() Uhahana- takim razie super! chyba w to zainwestuje w roku szkolnym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
[quote=kasia89;5138001]
różyczka super piesek ![]() ![]() I też mi przykro z powodu śmierci siostry Twojej babci ![]() ![]() brawo zgadlas moj psiak ma 4 latka ![]() ![]() dziekuje ze przejmujecie sie moja babcia ![]()
#235 |
Zakorzenienie
|
Krówka-no, możliwe, że teraz Ci lepiej bo go tak traktujesz
![]() ![]() Mi by pasowało zainwestować w jakieś tabletki na włosy. Strasznie mi wypadają i pasuje mi je wzmocnić bo strasznie się łamią i rozdwajają ![]() Podcinałam jakieś 3tyg. temu i już mam praktycznie wszędzie rozdwojone i połamane! ![]() Co myślicie o Humavicie?
![]() |
#236 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak od siebie moge polecic Skrzypowite - bardzo mi pomogła ![]() Dla mnie inne tebletki ze skrzypem polnym nie są tak skuteczne. Ja teraz wkańczam Silice ale tez bez rewelacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że nie przeczytalam wszystkiego, tylko przeleciałam wzrokiem.
Byłam mu oddać do jego pracy jego rzeczy. Myslał, że przyszłam go błagać o to, zeby ze mną był ;/ Aktualnie uczę się jak być twardą. Jak nie rozkleić się jak pomysle, ze inna dziewczyna będzie jego. Że on będzie innej. Mam chwile smutku, płaczu, a potem nawet się ciesze że nie jesteśmy razem mimo, ze bardzo go kocham... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi tez strasznie wypadaja ale to przez prostownice i teraz rzucilam ja w kat ![]()
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
I znów 3 strony do czytania
![]() Cytat:
![]() Pokaż te twoje zdobycze Zawsze trzeba się cieszyć małymi rzeczami bo dzięki temu życie jest piękniejsze. Krówka:Pokazuj ![]() Martusia:Pierwsza torebka mi się podoba Co do ginekologów to chodze co 2,3 miesiące po tabletki.A pierwszy raz byłam u baby i było przeokropnie...teraz chodze do PANA doktora ![]() Był u mnie TŻ (nie było nikogo w domu) i miło spędzaliśmy czas leniuchując ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja brałam gdy wypadały mi włosy i nawet pomagał, tylko ja nie brałam go regularnie. Powinien Ci pomóc. No i moze jeszcze jakieś serum na rozdwajające sie końcówki? ![]() ![]() PS. A co tak w ogóle z panem Kręconym? Zupełnie sie nie odzywa? A serduszko dalej bije? ;> : *
a kiedy senna to leżę świętem radości jest życie kiedy chcę grzeszyć to grzeszę Edytowane przez krowa_bez_mleka Czas edycji: 2007-08-30 o 09:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.